עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי כמה חשבונות מייל בוואלה , YAHOO וכו'. האם יש תוכנה שתעבוד ברקע בשורות המשימות ותבדוק מדי פעם האם יש מייל חדש בחשבונות האלה (מאחר וחשבונות מבוססי WEB אינם יכולים לעבוד בתוכנות דואר רגילות כמו OUTLOOK EXPRESS)

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  2. Started by omnius,

אני מחפש את סוג המודם על מנת להוריד דרייבר. השתמשתי בAIDA, אבל לא הצלחתי למצוא שם את סוג הכרטיס-מודם. איפה זה כתוב שם?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  3. Started by MiGHTyDuCK,

אחרי שאני מתקין את קספרסקי פרסונל 5 גם פרו וגם הרגיל הוא לא נותן לי להתחבר לאינטרנט הוא כאילו מחייג VERYFIYING USER NAME AND PASSWORD ואו שהוא נתקע על זה ולא קורה כלום או שאם הוא איכשו מצליח אז שום דבר בעצם לא עובד וזה כאילו לא מחובר למישו יש מושג ? תודה

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  4. Started by רוני1,

מישהו יודע מה זה גוסט ומתי משתמשים בזה???? תודה..

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  5. Started by guandms,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכרטיס X1900XTX 512 MB ואני מחכה לבואו ביום שלישי הקרוב. רציתי לדעת האם זה משנה איזה דרייברים אני יתקין CATALYST 6.1 או את הדרייברים של OMEGA וכפי שכולנו יודעים הדרייברים האחרונים של ATI הם ללא ה- CONTROL PANEL וזה ממש מעצבן !!! כי הם היו הכי טובים בגלל ה- TVOUT !!! מה ינצל את הכרטיס שלי יותר טוב והאם ה TVOUT ב - OMEGA יותר טוב מה- CATALYST תודה רבה לעוזרים ...

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  6. אני הורדתי סרט מהאינטרנט ואני צריך תוכנת תרגום בשביל לתרגם את הסרט (כתוביות). אני צריך שמות של תוכנות. ???

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. יש לי מקלדת שליטה של M-AUDIO ואני מחפש תוכנה שפועלת כסינטיסייזר עם כלים מובנים בתוכנה ובנוסף מאפשרת להקליט ולערוך, עם אפשרות לשמירת הקבצים כקבצי סאונד סטנדרטיים (WAV, MP3) התוכנה שקיבלתי עם המקלדת (IGNITE) עושה את זה כל אבל לא מאפשרת לשמור קטעים כקבצים בפורמטים הנ"ל אני חדש לכל העולם הזה של הקלטה ועריכה אז אם מישהו יודע אפילו טוב ממני מה אני צריך אני אשמח אם ייתנו עצה להתחלה שבת שלום

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  8. אח שלי רוצה להתקין איזה משחק (maple story). כשפותחים את קובץ ההתקנה המשחק מחלץ את קבצי ההתקנה (החלון הלבן הזה שכתוב שם preparing to install) לכונן C (בו מותקן הWIN) ואז לאחר סיום חילוץ קבצי ההתקנה כשתוכנית ההתקנה שואלת איפה להתקין את המשחק עצמו לא נשאר מספיק מקום בשביל להתקין את המשחק. האם יש אפשרות להגדיר בWIN שהקבצים יחולצו לכונן שהוא לא של מערכת ההפעלה ואם כן איך עושים זאת? יש לאחי WIN XP 32 SP2

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  9. אני רוצה להוריד Vmware למחשב שלי? האם ישנן גירסאות חינימיות שלא דורשות תשלום? ואם כן איפה אני יכול למצוא אותן? (אפשר בלינק??)

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  10. Started by IlanF,

http://www.megagames.com/news/html/software/microsoftrevealsinternetexplorer8details.shtml

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  11. Started by +Eliran+,

בטעות מחקתי את אחת התיקיות שלי משולחן העבודה ורוקנתי את סל המיחזור. האם יש תוכנה שיכולה לשלוף את הקבצים מהתיקייה. שיחזרתי את המערכת אבל היא נתנה לי רק תיקייה ריקה בלי הקבצים... :-\

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  12. Started by arik100,

אני מחפש תוכנה לפיצול קבצי וידאו תוכנה פשוטה לא יותר מדיי כבדה לא MOVIE MAKER של MS תודה מראש

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  13. Started by omri_ro,

משום מה בזמן האחרון התחילו לצוץ אצלי יותר מידי פרסומות קופצות (אומנם הם נפתחות בTAB נפרד אז זה פחות מפריע אבל עדיין...) הן מגיעות מהאתרים איאל.סיאו.www.YESNO איאל.סיאו.WWW.KENOLO למרות שהוספתי את שניהם לפילטרים של ABP זה לא כ"כ עוזר, אשמח לקצת עזרה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by tomiv,

יש לי כרטיס מסך עם אפשרות TV-IN , אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את הדברים שאני יחבר בין אם זה יהיה מצלמה או כבלים... יש לכם הצעה לתוכנה ? והאם אני צריך לעשות עוד משהו חוץ מחיבור הטלויזיה/מצלמה לכרטיס מסך כדי לראות את זה - הכרטיס מסך שברשותי הוא: HIS 1950X PRO VIVO/TV-O

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  15. Started by multicore,

למי שעדיין לא מכיר את התוכנה המצויינת הזאת מדובר על אחד הכלים הישמושיים ביותר בניהול של multi boot מבוסס BCD. אחרי שנתיים של חוסר עדכונים יצאה גרסא 2.0 שמביא איתה הרבה שינויים חשובים. ניתן להתרשם בפיצ'רים החדשים בעמוד החגיגי ולראות גם תצלומי מסך מהגרסא החדשה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. מחפש תוכנה חינמית וטובה לניגון סרטי בלו ריי באיכות גבוהה. יש לי את vlc. אבל אני מחפש משהו יותר טוב לבלו ריי. חשוב לי חינמית, מאחר ואני לא הולך לשלם חמישים דולר לpower dvd או windvd.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. מחפש תוכנה טובה לטיפול במערכת ל VISTA אחרי כמה חודשים שאני עובד עם המחשב החדש וVISTA הכוננים שלי מתחילים להתמלא אז אני מנקה אותם משטויות אז במקביל החלטתי לעשות קצת MAINTENANCE כדי שלא יהיו בעיות בעתיד. משיהו מכיר תוכנות או תוכנות ל VISTA שעושה ניקוי מערכת / ריגסט / DEFRAG וכדומה... כמו כן איזה ANTISPYWARE טוב יש היום? תאמת שקצת אחרי XP SP3 הפסקתי להשתמש באחד בכלל אחרי שמספר חודשים לא מצאתי שום דבר במחשב בSPYBOT ותוכנה נוספת שהשתמשתי בה. תודה.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  18. Started by GGuyZ,

היי לכולם. קניתי מחשב חדש וברצוני להעביר באמצעות נורטון גוסט את כל החומר מהמחשב הישן. השאלה שלי היא מה יקרה כאשר אני אפתח את הIMGים בהרד דיסק של המחשב החדש? הרי כל ההגדרות והדרייברים מותאמים למחשב הישן...

19. Started by sby333,

שלום לכולם, אני משתמש באקסל 97 להמרת קבצי אקסל לאסקי. בגירסאות אחרות של אקסל לא קיימת אפשרות המרה של עברית מימין לשמאל וההפך, והאפשרות קיימת ב97. אך ישנה בעיה אחרת, כאשר אני ממיר קובץ שמכיל תווים נומרים הטקסט מתהפך, ולא שומר על הסדר המקורי. ברצוני לדעת אם קיימת אפשרות כזאת בגירסאות אחרות של אקסל ואיך מבצעים את ההמרה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את בתוכנה של נורטון GHOST 11 רציתי לדעת איך אני צורב אותה על דיסק שתעלה ישירות בהדלקה BOOT

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. מישהו פה נתן איזה הסבר אבל לא כל כך הבנתי וזה לא הלך לי. וגם האם האימיול צריך להיות פתוח\סגור\פתוח אבל לא מחובר כי שמעתי שזה משנה. תודה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  22. Started by Oranili,

יש לי סרט שאני צריך להקליט אותו ואני צריך תוכנה..... ניסתי עם FRAPS לא הולך זה מקליט 25 שניות ומפסיק... תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  23. הורדתי מספר מנועי חיפוש לתיב ת החיפוש של ה FF. אני מועניין ליצור סרגל שיהיו בו כמה תיבות חיפוש. למישהוא יש רעיון כיצד עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  24. Started by MODY69,

שלום, יש לי Miranda 0.5.1... מישהו פה יודע אולי איך אני יכול לראות מי קורא לי את AWAY/NA? מי שידריך אותי בתוכנה הזאת, יקבל הזמנה לאתר טורנטים (הדרכה באיסיקיו). תודה מראש, מודי.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  25. איזה תוכנות כאלו יש?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.