תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי בעברית ואז ניסיתי באנגלית ואני רק מקבל את ההודעה הבאה: this application has failed to start because the application configuration is incorrect הסרתי כמו שצריך והתקנתי מחדש לפחות 10 פעמים ועדיין זה לא עובד. מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, לפני כחצי שעה מחקתי את ה- ICQ Lite בשביל שאני יוכל להשתמש ב SPYCQ התקנתי עכשיו גם ICQpro 2003b וגם ICQ 4.1 lite ואף אחד מהם לא מתחבר לי. זה אומר לי כאילו שאני לא מחובר לאינטרנט ציטוט:"Cant establish connection. check your internet connection and icq connection settings, then try to reconnect." אני נמצא מאחורי ראוטר. וד"א השתמשתי ב- ICQ עד עכשיו בלי שום בעיות. תודה רבה! עריכה - עכשיו בדקתי גם ה- windows update לא עובד יכול להיות שמחקתי בטעות איזה קובץ חשוב להתחברות? האינטרנט לעומת זאת עובד. יש איזה תוכנה שבודקת אם יש לי את כל הקבצים הדרושים?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני לא יודע למה, זה פתאום קרה. גם הסרה מוחלטת של פיירפוקס והתוספים שלו והתקנתם מחדש לא סידרה את הבעיה. ה- Toolbar של גוגל (שורת החיפוש) לא משלימה לבד חיפוש. כלומר, אני רגיל שכשאני מקליד אות אחת או שניים ואני מקבל אופציות לחיפוש - זה פשוט הפסיק. בדקתי גם בהגדרות והתיבה של: "הצע חיפושים תוך כדי הקלדה" מסומנת. אני על WIN7 64 ביט עם הגרסא הכי חדשה של פיירפוקס (3.5.5) מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
משהו יודע מהי השגיאה הזאת ואיך אפשר להתפטר ממנה. (אינה מאפשרת לבצע גיבוי לדיסקט למרות שהדיסקט והכונן תקינים). תודה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני טוען אלבום בITUNES , והוא משנה את הסדר של הטראקים , למה הוא עושה את זה? בWINAMP הוא טוען אותם לפני הסדר ואני גם לא יכול להזיז אותם ב ITUNES , כאילו הם תקועים במקום מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי חברה... הורדתי קובץ מוסיקה בeMule ירד קובץ של 240MB עם סיומת CDImage.ape למישהו יש מושג עם איזו תוכנה פותחים את הקובץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי? אין הרבה מה להגיד! פשוט התקנתי אותה הכל הלך רגיל ואיך שאני מפעיל אותה אני מקבל את ההודעה הזו! אותו הדבר גם לגביי World Wind Moon 1.3 שבא יחד עם World Wind 1.3 [glow=red,2,300]לא חשוב ! כבר הסתדרת[/glow]י [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני נכנס ל Mozilla Mail 1.7.2 לוחץ על Compose או Reply או כל דבר הקשור בשליחת הודעה חדשה, הוא מראה לי זמן של "חושב", ואם אני מזיז את העכבר הוא מפסיק לחשוב ולא קורה כלום. השליחת הודעה פשוט לא עולה. בגרסת מוזילה 1.8a3 השליחה עובדת, אך אינני יכול להשתמש בגרסא זאת עקב זה שהיא לא יציבותה ויש לה הרבה בעיות אחרות. מישהו נתקל? :-\
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
עכשיו אני ממבין מה פשר הלאגים ב-BF2 ,ולא זה לא עידכונים,לא הגיוני שהוא מוריד עידכונים 6 שעות רצוף. [attachment deleted by admin]
-
הגעתי פתאום למצב פה פתאום יש לי מקומות באתרים שונים שמופיעים בחום ולא כחול ראו קובץ מצורף יש למישהו מושג למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי שתי בעיות ,שאני צריך את עזרתכם בפתירתן: 1. יש לי מחשב נוסף בבית עם Windows 2000. משום מה לפני יומיים המחשב הפסיק לקבל את ה DOK שלי (סאנדיסק 4 ג'יגה). ניסיתי לברר מה הבעייה וגיליתי שבמנהל התקנים רשום שההתקן לא הותקן כראוי. ניסיתי למחוק אותו ולחבר מחדש למחשב את ה DOK ודבר זה לא הועיל. מה לעשות? 2. אני מחפש דריוור למצלמת אינטרנט של נטויז'ן (האדומה ללא המיקופון המובנה), אודה אם משהו יוכל למצוא/לשלוח לי...
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
בזון אלרם שצריך לעדכן אז אתה עובר לאתר הבית ומשם מוריד ידנית את העדכונים עכשו התקנתי תתוכנה מחדש ואני שוב צריך תעדכונים אבל שאני מנסה להוריד אותם זה תמיד נתקע באמצע זה לא ממשיך להוריד יש לי sp2 אם זה קשור
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
תיראו הורדתי את התוכנה Style XP והתחלתי להשים סקינים טוב סיימתי פיתאום התוכנה לא עובדת לי היה לי סיוטים עד שמחקתי אותה ואני מנסה להתקין מחדש ואזה מתקין לי חלקית ואי אפשר להיכנס לתוכנה כמו שהורדתי בפעם הראשונה שאני מתקין עדיין אין לי את התוכנה! מישהו מבין בתוכנה הזאת???Style XP??? שיעזור לי בבקשה זה חשוב!
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה מומלצת ועדיף חינמית להדבקת כתוביות + מדריך או הסבר קצר יהיה טוב. ועוד שאלה קטנה יש לי DVDוDVX811וApex ורציתי לשאול אם יש דרך אחרת חוץ מלהדביק כתוביות שהDVD יקרא את הכתוביות
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן לא רב עברתי לחלונות 7 (תענוג!), ובגלל שהיו לי מלא אנשים חשובים במייל שמרתי את הכתובות מ-ADDRESS BOOK. עשיתי EXPORT והכל, ושמרתי אותו על D כמובן (רק C התפרמט). בגלל שב-7 אין דבר כזה אאוטלוק אקספרס, ואני לא יודע אם LIVE MAIL זו תוכנה טובה, רציתי לעבור ל-THUNDERBIRD. שבה, אגב, אני לא מוצא את התיקייה בה הודעות ששלחתי נשמרות. איך זה נקרא? בכל אופן, כשעשיתי IMPORT לספר הכתובות, זה לא הצליח לקרוא כלום. למה? איך אני עושה אימפורט נורמאלי לכתובות? זה מאוד מאוד חשוב, וגם קצת דחוף. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני לא מצליח לעבור שפה בדפדפן אלא אם אני מעביר את ב ToolBar.. למישהו יש הצעות?
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מתחיל ממש בפרימייר (אתמול) ואני טענתי כמה קבצי תמונות והעליתי אותם מחלון הSOURCE לסרט עצמו והבעיה היא שהרזולוצייה שלהם משתנה בהתאם לרזולוצייה של הסרטון כלומר אם התמונה במקור היא 800 על 800 והסרטון הוא על 200 על 200 אז אני יראה 1/16 של התמונה. השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שאני יראה את כל התמונות בגודל מקורי. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כזאת שבעזרתה אפשר לנעול קבצים ו/או תיקיות בעזרת סיסמא, תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום ! שאני מנסה להתקין את האופיס XP במחשב (התקנה מלאה, חלקית ומותאמת את כולם ניסיתי) אז זה נתקע כל פעם במשהו אחר... בקבצים כמו FM20.DLL... ו-BATANG.TTF ואני הורדתי אותם למחשב אבל זה לא עוזר !!! מישהו יכול לעזור לי כאילו מה הבעיה עם האופיס הדפוק הזה ? עם אותו דיסק התקנתי במחשב הישן שלי ובלי בעיה בכלל... תודה רבה על העזרה :'(
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי 2 מחשבים ובשניהם יש לי חשבונות מייל אותו כתובת אבל הבעיה היא שאני רוצה לקבל את אותו המייל ב2 המחשבים איך אני עושה את זה שזה יפתח לי גם באחד וגם בשני תודה ...
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מבקש שתתנו לי קישור לתוכנה הכי פשוטה ובסיסית שיש. מומלץ בעברית. היא מיועדת לנגד.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים החלה בעיה אצלי במחשב. השמע במחשב פשושט הפסיק לפעול, אי אפשר לשמוע שום דבר, לדוגמא: כשאני מתחיל להריץ משחק עולה לי השגיאה הראשונה (מצורפת בסוף ההודעה). כשאני מתחיל להשמיע שיר בווינאמפ עולה לי השגיאה השנייה (מצ"ב). ניסיתי להתחיל מחדש את הדרייבר של הסאונד והוא לא מצליח לסיים את ההתקנה בהצלחה, הוא רושם שהיא נכשלה. אשמח לעזרה כלשהי, כרגע איני שומע דבר. תודה רבה, אופיר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד בפני מודניג. אני קונה Silverstone TEMJIN SST-TJ04B, ''ומשדרג'' אותו. (כל מני דברים עם פלטות אלומיניום), כל השירטוטים שלי לחיתוך נמצאים על דפים, ואני צריך אותם על המחשב בשביל ליצור ''שבלונות''. כבר יומיים שאני מנסה לסרטט עם SketchUp,אבל היא פשוט בלתי נסבלת. הסירטוטים הם ממש מובנים וקשים לסירטוט עם SketchUp. אשמח אם מישהוא יוכל להמליץ לי על תוכנת סירטוטים טובה, בין אם היא מיועדת למתחילים,ובין אם ל''מקצוענים''. בתודה, רועי.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני כבר מלא זמן רוצה לשמור אתרים עם מידע חשוב אצלי במחשב...שבמידה ואם יום אחד הם פשוט יעלמו אז כל המידע החשוב לא יעלם גם איתם... בשביל זה אני מחפש תכנה שיכולה לשמור דפים/אתרים שלמים במחשב כך שניתן יהיה לצפות בהם במצב אופליין בדיוק כמו במצב אונליין... חשוב: אני מחפש תכנה חזקה שתוכל להתמודד גם עם הורדה ושמירת מערכות שלמות של פורומים (כגון PhPBB, vBulltein וכ'ו) תודה לכולם מראש...
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-