תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדתי מלא סוגי של BS פלייר, גם את החדשה שטוענים שהיא מותאמת לויסטה- אבל התוכנה לא מסתדרת עם האירו וכשאני מבטל את האירו ז לא רואים טוב במסך מלא.... בקיצור, אני צריך תוכנה שתחליף את הBS אבל אני רוצה להפעיל בה כתוביות על הפסים השחורים בצדדים ולא על הסרט עצמ- חשוב לי מאוד. VLC ,מדיה פלייר קלאסיק, מדיה פלייר 11 והמדיה סנטר לא יעילים אז אל תציעו לי אותם. כנ"ל לגבי הריל פלייר ורד לייט. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
לא מצא חן בעיני אחי הצעיר שהחלטתי לנעול בפניו בססמא את המחשב (כיון שהוא יושב שעות ומזניח דברים אחרים) והוא מצא תוכנה שמוחקת את הססמא של האדמיניסטרטור. שמתי ססמא במשתמש שלו ובאדמיניסטרטור, הוא מצא תוכנה שמוחקת את הססמא של האדמיניסטרטור ודרכו הוא מחק את הססמא של המשתמש שלו... מישהו יודע/ מכיר אולי תוכנה שעולה לפני טעינת הווינדוס ומבקשת ססמא? ראיתי פעם תוכנה שעולה בדוס מיד כשמדליקים את המחשב וכדי להכנס להרדיסק צריך ססמא.. תודה רבה לעוזרים. יו"ט.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
הם עובדות בסדר, אם כי איטי בחלון, אבל אחרי לחיצה על ALT+SHIFT הם נתקעות. מישהו יכול לעזור? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי אופיס xp small buisnes אני רוצה להתקין מילון בשפה הרומנית על מנת לעשות בדיקת איות בוורד למישהו יש מושג מאיפה אני מוריד את המילון בדיסקים של ההתקנה שיש לא מצאתי תודה מראש
-
אם אני יוצר אנימציה פשוטה ב-3dmax איך אני יכול לייצא אותה לפלאש באיכות גבוהה וברקע שקוף?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, ברשותי לפטופ של IBM מדגם X60, המחשב מזה תקופה סובל מוירוס ואני מעוניין לפרמט אותו. לאחר שאני גיביתי מספר קבצים ובאתי לעשות ריסטרט הוא ננעל לי ומבקש סיסמה, הוא אומר ENROLL NEW USER משום מה, הטביעת אצבע עובדת בסדר גמור אבל הוא לא מקבל אף סיסמא. הוא דורש דבר שנקרא WINDOWS PASSWORD ולא מעלה את המחשב. אין לי מושג כיצד להיכנס לחלונות מאחר ולא גיביתי את כל החומר הנדרש, בסך הכל סיימתי לצרוב ובאתי לעשות ריסטרט, דבר שעשיתי מספר דקות קודם לכן בהצלחה. תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 30.03.2009 בשעה 00:59:12 הפעלתי את המחשב דרך מצב בטוח והבעיה נפתרה, בכל מקרה בשאלה נוספת, כיצד אני מפרמט את המחשב ושומר על העותק של הוינדוס שנמצא על הדיסק הקשיח (בתקווה שהוא לא נפגע מהוירוס).ת…
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הורדתי קובץ mpeg אבל לצערי יש בו בעיות באודיו, אז רציתי לדעת אם יש אפשרות לתקן את הבעיות ההלו?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב המחש פתאום מפעיל את עצמו מחדש. שאני נכנס לדפדפן אוונט ומופיע לי ההודעה הזאת. כנ"ל עם התוכנה נרו. עשיתי סריקה עם התוכנה NOD32, היא מצאה יותר מ-100 וירוסים. ניקיתי אותם, הפעלתי את המחשב מחדש, והבעיות נותרו כמו שהן. ניסיתי לעשות שחזור מערכת והופיעה לי ההודעה הזאת תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למישהו מכם יש ניסיון בשימוש עם התוכנה הנ"ל? אני משתמש במחשב נייד בלימודים בבית ספר, וגם חבר שלי.. רק שחבר שלי "שוחה" בתוכנה הזאת (ובשאר אפליקציות של אופיס) ואני די מדשדש מאחור בכל הנוגע לאווטלוק. ראיתי שהוא מאורגן ממש ממש טוב והאווטלוק מאוד נוח לארגון העבודה עם כל השיעורים והמבחן וכל מיני תזכורות ופיצ'פקס שכאלה. בקיצור, רציתי לדעת איפה אני מתחיל בכלל בתוכנה הזאת? כרגע אני עדיין תקוע בלתכנת 48 "reoccuring events" בשביל המערכת שעות שלי בלימודים.. החבר שלי ארגן את זה ככה שזה נראה כמו מערכת שעות, זאת אומרת שזה בקופסאות של 45 דקות כל אחת, וקופסא בשביל כל שיעור. רציתי לדעת אם קיימת דרך מהירה יותר להגדיר את מערכת השעות שלי, ולעשות שהתצוגה של ה-calender שלי לא יהיה…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כל פעם שאני מקבל מייל ב - Outlook 2003 אמורה להיפתח חלונית קטנה בצד ימין למטה הכוללת את השורות הראשונות של המייל, אך מאז שאני משתמש בכללים להעביר מיילים אוטומטית לספריות, רק המיילים שלא פועל עליהם כלל מופיעים לי בחלונית, כל השאר לא מופיעים. מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזו ?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
התקנתי win xp חדש(את הגרסה המעודכנת למרס השנה), ודווקא עכשיו התוכנות האלה קופאות כמה שניות אחרי שאני מתחיל להוריד משהו. אחרי איזה חצי דקה הם משתחררות כמה שניות עובדות ושוב תקיעה. לפני הפרמוט הם עבדו פיקס ללא בעיה. דווקא BitTorrent עובדת טוב ללא בעיות אחרי שהתקנתי אותה בשביל הבדיקה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי אני משתמש בREDIRIS והיא תומכת בעיברית.אבל שאני מכניס את הקובץ לWORD (אופיס 2003) הוא לא מזהה את כל המסמך. אשמח לעזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שאלתי לפני כמה ימים על פרוקסי, אבל בצורה סנובית, אף אחד לא ענה לי.. :[ בכל מקרה, אני רוצה לדעת אם זה בטוח להשתמש בפרוקסי בכניסה לאתרים (יש אתרים עם Trojan בשליחה אוטומטית לIP Address) האם הפרוקסי מטעה את המערכת של האתר ושולחת לIP שהוא לא קיים, וגם אם אני מוריד איזשהו קובץ בפרוקסי, לאורך כל הדרך של ההורדה, האתר ייראה IP שונה? תודה יאאא שאלה פשוטה אפילו אתם לא יכולים לענות??
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני עובד במחשב נייח עם ויסטה. יש לי כמה תוכנות כמו למשל אופיס 2007 והאייטונס, כשאני פותח אותן הן לא תיכף עולות אלא האינסטולר נפתח לי, התכנה כאילו מתקינה את עצמה וזה קורה כל פעם מחדש. זה לא בכל התוכנות על המחשב אלא רק האופיס 2007 והאייטונס. כל השאר עולות ונפתחות חלק. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
פשוט אני רוצה לפתוח קובץ ISO של משחק וזה רושם לי: "UNABLE TO MOUNT IMAGE. UNABLE TO ACCESS IMAGE FILE" זה לאחר ניסיון בדימון טולס. אני רוצה לדעת באמת אם הקובץ פגום או שמא אפשר בתוכנה אחרת לנסות ולפתוח אותו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
או המחשב או הוינדוס, עדיף כמה שיותר פשוטה תודה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כל פעם כשאני מפעיל סירטון במדיה פלייר אז עולה לי השגיאה הזאת: The procedure entry point CompleteCreateSysmemSurface could not be located in the dynamic link labrary DDRAW.dll אחרי שאני לוחץ OK, היא עולה פעמיים נוספות, ורק אז הקליפ מתחיל להתנגן. יש לציין שכאשר אני מריץ במדיה פלייר קובץ אודיו אז השגיאה לא עולה. איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בעיה קטנה.. אני שם שירים בווינאפ או במדיה פלייאר אני מפעיל וזה יוצא לי מהתוכנה מישו יודע משו על זה ..(הרצתי כמה תוכנות ניקוי כמו ריגסטרי משינג" ,ספיי בוט" ,"וקלין סנטר", לא מאמין שביגלל זה) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכמה טובה ללימוד אמגלית יש למישהו שם של תוכנה כזו שהוא ממליץ
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הוא באופן קבוע משאיר לי חלק מהאתרים בבר.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי איך אפשר לנטרל את החלון המעצבן הזה שמוודיע על INTERNT EXPLORER SCRIPT ERROR אשמח לעזרה כי זה משגע אותי WIN XP PRO
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום (: אני רוצה ליצור רשימה של כל מספרי האייסיקיו שלי (בלי לרשום כל אחד בנפרד כמובן...) יש אפשרות מהירה וקלה לעשות זאת? תודה מראש, RedFox.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני יודע שאני עומד לשאול שאלה אולי מעט "מורכבת" , ואני יברך ויודה לכול מי שיענה לי בעניין. יש לי מחשב ובו וינדוס 98 באנגלית ,אני מעוניין להתקין וינדוס 98 גירסה שניה בעברית בנוסף. מאחר ויש לי תוכנות ודברים חשובים ואני מעוניין לשדרג . ידוע לי שחלונות ME/98/95 דורשת שהמחיצה שלה תהיה המחיצה הראשונה (כלומר c) ולכן אני צריך "להחביא" את המחיצה הראשונה (מחיצה c) ולהתקין את הוינדוס השני (וינדוס 98 se) ולאחר ההתקנה "לגלות" את המחיצה . ולכן רציתי לשאול כיצד מתקנים ? והאם התוכנה acronis os selector או התוכנה PQboot של partition magic יעילות לצורך כך? אם אפשר לתת לי קישור למאמר כלשהו או הסבר מפורט אפילו באנגלית אשמח מאוד ואודה על כך . תודה מקרב לב וסליחה על בורותי בתודה יניב או לפחות …
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
משהו יודע מהי השגיאה הזאת ואיך אפשר להתפטר ממנה. (אינה מאפשרת לבצע גיבוי לדיסקט למרות שהדיסקט והכונן תקינים). תודה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-