עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by urinka,

הי לא מזמן שמעתי שחברצ יס מציעה ללקוחות מיקרוסופת שרכשו את המדיה סנטר לצפות ב מאין VOD אינטרנטי כמובן שמיד נכנסתי לאתר שלהם ובדקתי את הענין טוב אז למי שיש מדיה סנטר של מיקרוסופט יכל להוריד תוסף שיאפשר לו לצפות ב VOD של יס עכשיו האם אפשר להתקין את המדיה סנטר על WINDOWS XP בלי לפגוע בחוקיות שלו?? אם לא האם אפשר להתקין את התוסף על מערכת דומה למדיה סנטר ולהנות מה VOS של יס??

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by kfirlevi77,

יש לי כרטיס עריכה dv500 ואני לא מצליח להעביר סרטים בצורה אנלוגית שאני מעביר סרטים ב-dv אין לי בעיה הבעיה רק שאני מחבר RCA אני לא רואה כלום אם משהו יודע אך אני יכול להשיג את הטלפון של תמיכה טכנית או יוכל לעזור לי אני יודע לו מאוווווווווווווווווווודדדדדדדדדד

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by ORANGEJUICED,

ה INTERNET SECURITY עושה עבודה טובה מאוד ... אבל מה? הוא מאטטט תמחשב באיזה 10 אחוז לפי דעתי מינימום והשאלה שלי יש לי ת SYMANTEC NORTON ANTI VIRUS CORPORAT EDITION אז האם יש FIREWALL ברמה של הנורטון שתופס פחות משאבים? עם כן אני ישמח לדעת מהו

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by idanohh,

יש לי קובץ AVI שאותו אני מעוניין להפוך לסרט די וי די הבעיה היא שאפילו VIRTUAL DUB איננו מוכן לפתוח אותו בכל פעם שאני פותח אותו הוא רושם שהוא עשה פעולה לא חוקית והתוכנה תיסגר זה מה שהוא כותב הקובץ שאותו אני מנסה להפעיל זה הסרט של גרפילד בעצם מוזר לי שאת החלק הראשון הוא פותח ללא כל בעיה ואת השני לא ... An integer division by zero occurred in module 'xvid'... ...while decompressing video frame 0 with "XviD MPEG-4 Codec" [biCompression=44495658] (VideoSource.cpp:1823). שאני מנסה גם ב TMPENC אותה הבעיה כאילו הוא לא מכיר את ה CODEC ...

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  5. לא מצליח למצוא חבילה לווינדוס 98 ?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by Or94,

אני משתמש בפיירפוקס וכאשר אני מנסה לנגן סירטונים באתר sport5 זה פשוט לא עובד. זה מראה מסך לבן ולא עולה. אבל למשל באתר mako או בנענע10 זה כן עובד. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by liransho,

היי מחפש תוכנה קלה לפיצול סרט הוידאו מהאודיאו - לא מסובכת ולא עם פונקציות... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  8. היתה לי כזאת תוכנה בעבר ,אבל המחשב עבר פירמוט ...אז מן הסתם. חג שמח אנשים!

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by hazi_s,

הי, מחפש תוכנה שמוחקת עקבות במחשב.

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by wow,

הוא נקרא LionHeart_Codecs_Pack_v1.2 מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מוצא אותו?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  11. Started by itayze,

דוד שלי ביקש ממני לחפש לו תוכנה לילדים , כמו הדפים שיש את הציור ואתם צריכים לצבוע , משהו כזה רק למחשב . זה די דחוף , תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by Screw_Master,

זה הולך ככה , אני הולך להוריש את המחשב הזה למישהו , עכשיו התחלתי לנקות אותו , הוא כרגע נקי ומצוחצח מרוגלות , אבל יש עניין אחד שמפריע לי מאוד , יש לי שתיי מחיצות C ו-E , על C מותקן WINDOWS XP SP2 , והבעיה שלי עם זה זה שאני לא מצליח לעשות לו DISK DEFRAGMENTER , וזה כי רק 6% אחוז מהשטח שלו פנוי , עכשיו , אם מישהו מכיר תוכנה שמנקה מהמחשב קבצים שלא השתמשו בהם כבר יותר משנה , אני אשמח עם יביא אותה , כי יש קבצים שאני לא בטוח אם יזיק למחוק או לא , והריי WIN משתמש בקבצים שלו המון אז זה יהייה בסדר אם אני אריץ כזאת תוכנה ...

13. Started by nizans,

יש לי במחשב 2 כוננים קשיחים אחד 40G ואחד 80G חילקתי אותם ל 4 חלקים ולפני שפירמטתי גיביתי את הקבצים שלי באחת המחיצות הבעיה שבטעות פירמטתי את כל המחיצות ומחקתי אותם ועכשיו יש לי 2 מחיצות אחת לכל כונן יש אפשרות לשחזר את הקבצים?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  14. ישנם קליפים שאני מוריד מוגני רשיון מהקאזה או מהאימיול שלצורך צפייה בהם יש צורך בהורדת רשיון , האם ניתן לצפות בהם באיזה דרך .??? ללא התקנת או הורדת רשיון שבחלק מהמקרים הוא תמורת תשלום ? אני לא יודע אם זו הכתובת לשאלה . אבל ניסיתי . תודה בכל אופן .

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by etay34,

שלום, אני משתמש באקספלורר 7 עם וינדוס ויסטה ושמתי לב שגם אצלי וגם אצל חבר שלי כל הזמן הדפדפן בשלב כלשהו נתקע וצריך לעשות סיום משימה ולסגור את האקספלורר ולהפעילו מחדש... האם למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  16. יש לי מסך 24 אינץ',הבעיה רשומה בכותרת,זה מן ממרכז לי את הדף באמצע. אפשר לטפל בזה או שהבעיה כאן היא הwide screen?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  17. שלום רב מזל טוב רכשתי LCD פצצה של LG 37 אינץ 1:100000 ניגודיות 2 מ"ס מפרט טוב טוב. אני מחשבר אותו למחשב הנייח עם כבר 1.8 מטר DVI TO HDMI(כבל סביר לא מהפשוטים) בנייח יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512 MB מה שאני צריך זה הסברים איך לערוך את ההגדרות בתוך הNVIDIA או מחוצה לו בווינדוס אקספי כדי לקבל את איכות התמונה הטובה ביותר..... זתומרת.....איך לסדר את ההגדרות אחד לאחד תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. אני מחפש תוכנה לסינון אתרים, כזאת שמונעת מילדים להכנס לאתרים אסורים (סקס, אלימות וכו'). תודה מראש.

19. חבר שלי אומר שהיא הרבה יותר איכותית בניגון MP3 והיא גם ממש נוחה מה דעתכם ואולי למישהו יש שם מלא או יכול להגיד מאיפה להוריד? בבקשה זה די דחוף הWINAMP אוכל זיכרון כמו פיל והוא ממשיותר מידי כבד בישבילי... אני צריך משהו פשוט וידידותי אומרים שהתוכנה הזאת יותר טובה באיכות הניגון ויותר קלה בהרבה תגובות בבקשה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by dvaknin,

איך אני מעלה דרייבר לכרטיס קול RAID ?

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  21. שלום רב... עשיתי המרה קטנה של כמה סרטונים ואלה הקבצים שיש לי: VTS_01_0.BUP VTS_01_0.IFO VTS_01_1.VOB VTS_01_2.VOB VTS_02_0.BUP VTS_02_0.IFO VTS_02_1.VOB VTS_02_2.VOB VTS_03_0.BUP VTS_03_0.IFO VTS_03_1.VOB VTS_03_2.VOB אז איך אני עושה שיהיה לי את video_ts.ifo ואת video_ts.bup כי בלעדיהם אני לא יכול לצרוב |: תודה מראש,עידן.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by silky,

היי, מה שקורה זה שבערך כל 10-15 שניות הוידאו(בלבד, האודיו ממשיך) לבערך שניה ואז ממשיך. די מציק כאמור. הדבר קורה בכל האתרים הפופלרים(בדקתי ב youtube/college humor רק עכשיו, אבל זה קורה לא רק בהם). זה קורה בכל שלושת הדפדפנים שלי. אין לי עומס מיוחד על המערכת(כשזה קורה). דרייברים מעודכנים. אין לי בעיה עם הצגת סרטים לא בסטרימינג(XVID/MKV הכל). מדוע זה קורה? תוזה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  23. מה שקורה כרגע זה שכדי לפתוח TAB חדש אני צריך ללחוץ פעמיים על הכפתור האמצעי בעכבר הנ"ל (לעומת פעם אחת בכל עכבר אחר), יש לי את הדרייברים שבאו אם הסט. תודה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  24. אני לא יודע איך למחוק את הNVIDIA FIREWALL שמגיע עם ההתקנה של הלוח ABIT KN8ULTRA אני לא מצליח למחוק אותו? אין אותו בהוספה הסרה... תודה

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  25. http://planet.nana.co.il/kobi_ka/ccccccccccccccccccccccccc.JPG הם אומרים שם לסגור את כל החלונות ....... סגרתי את כל חלונות אקספלורר ומה שהיה פתוח והם שוב רושמים את זה! אגב זה פלג אין של העדכון של מקאפי שהורדתי למחשב!

• 0 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים