תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לפני התקנת המשחק The Godfather עולה לי הודעה שה-directx לא מעודכן אז עידכנתי לאחרון שיצא (directx_jun2008_redist) ועדיין היא עולה מה אפשר לעשות ? והאם ניתן לשים כל תוכנה ב-Tray גם באלו שאין את האפשרות הזאת ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום כשאני מעלה דף אינטרנט שיש בו הרבה תמונות (למשל חיפוש תמונות של גוגל) לוקח לFF הרבה זמן לטעון את הדף לאות IE שלוקח לו כמה שניות אבל אם אני מעלה דף שיש בו מאט תמונות הוא עולה תוך שניה. יש דרך שהFF יטען דפים מרובי תמונות מהר? או שזה עוד דבר שצריך להתרגל אליו בFF תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אם יש לי Media Player 11 אני יוכל לראות סרטונים באינטרנט טוב יותר מאשר מדיה 10? יותר טוב או יותר מהר ואיכותי או הכל? אם לא אז במה מדיה פליאר 11 משפרת בעצם?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני יודע שיש עוד כמה תוכנות שקרואות PDF תנו לי אחת מהן... שתהיה פשוטה להפעלה ולא מסורבת אני לא יוצר קוצבי PDF אלה רק קורא אותם.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש מחלקים שקניתי.. אני חייב עזרה אני על סף ייאוששש התקנתי XP ואת כל הדרייברים שמתי אנטי וירוס (שגם תוקע את המחשב) ותוכנות מסנגר וכאלו.. הבעיה מתבטאת בזה שהמחשב לא פותח לי שום קובץ של RAR תמיד רושם לי CRC ERROR אף משחק הוא לא מפעיל לי כראוי .. יש לפעמים שאני לוחץ על האייקון של המשחק הוא כאילו מעלה אותו וזורק אותי ישר לשולחן העבודה ללא שום הודעת ERROR וכאלו ואם כבר המשחק עלה אז הוא נתקע ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב .. את רוב המשחקים הוא לא מעלה לי בכלל .. נסיתי כבר 10 פעמים לפרמט אותו וכלום לא עוזר תמיד אותן בעיות אם ה ווינראר והמשחקים .. לא לדבר על זה שהוא אם כבר העלה משחק כמו קרייסיס אז רואים שם צבעים משונים (סגול ירוק וכחול על כל מיני קירות מכוניות וכו') במ…
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שאלה בכותרת.... האם זה אפשרי ואם כן עם איזה תוכנה זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כרגע מותקנת לי על המחשב vista 32 עם אתקין עליה את 64 האם זה יזיק בצורה כלשהי לקבצים והתכונות שיש לי על המחשב? :s05:
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כתבתי הודעה בנושא פה אבל אולי מישהי/ו מכן/ם נתקל/ה בבעיה דומה.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354358.msg3060341#msg3060341 בשורה התחתונה- כשהדרייבר מותקן (ver. U3.40) הפלאש קורס תוך זמן קצר. יש לי לוח גרפי Acecad flair II GT-504 הבעיה הזו מופיעה בכמה גירסאות שונות של פלאש שניסיתי.. אז זו לא בעיה בגירסא או בקובץ התקנה ספציפי. בפוטושופ כשאני משתמש בלוח הגרפי אין בעיה. רק בפלאש. עזרה דרושה, תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הוא באופן קבוע משאיר לי חלק מהאתרים בבר.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי WEBCAM עם מיקרופון מובנה VX-1000. בעת ביצוע שיחות ב-SKYPE, כשהוידאו דולק הצד השני מתלונן על רעש רקע. כשאני מכבה את המצלמה ומדבר רק עם המיקרופון (המובנה) אז רעש הרקע נעלם. למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את התוכנה בגרסה החדשה עבדתי איתה במשך שבועיים והיא זיהתה וגם מחקה מזיקים ,כרגע אני מצליח לעדכן את התוכנה ולבצע סריקה מלאה אך כשהתוכנה מוצאת מזיק ואני מנסה להיכנס ללשונית הסגר בכדי למחוק את המזיק התוכנה קופאת ואני מקבל את ההודעה הנ"ל .חשבתי שאים אמחוק את התוכנה והתקין שוב זה יעזור אך לצערי הבעיה חוזרת על עצמה . ברצוני לבקש עזרתכם היות ומבחינתי התוכנה טובה וחיונית למחשב ,בנוסף לכך במידה ואין אפשרות לתקן את הבעיה אשמח לקבל עצתכם לגבי תוכנה חלופית . תודה לעוזרים ושיהיה לכולנו סוף שבוע נעים רובי
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
משהו יודע מהי השגיאה הזאת ואיך אפשר להתפטר ממנה. (אינה מאפשרת לבצע גיבוי לדיסקט למרות שהדיסקט והכונן תקינים). תודה.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני נכנס לדף הבדיקה של הג'אווה והג'אווה לא פועלת ? http://java.com/en/download/testjava.jsp הדפדפן רושם לי ש"אתר זה דורש הרחבה שאינה זמינה" ובדקתי בהרחבות כל ההרחבות זמינות מה עושים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני בתהליכי רכישת לפטופ ויש שאלה שמסקרנת אותי אני יודע שבמידה ואני רוצה לפרמט את הלפטופ אז יש אופצייה של ריקברי מובנית במערכת. אך מה קורה במידה והארד דיסק הלך?במידה והחלפתי את ההארד דיסק איך אני מנצל שוב את הרישיון החוקי שיש לי?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להיכנס לMSN שלי הוא נותן לי את מספר הארור הבא: 80072efd כשאני אני עושה אתר בעיה הוא רושם לי שהבעיה נמצאת ביציאות עיקריות. ניסיתי לעשות לו תקן אבל זה לא עובד והארור נשאר על אותו דבר, המסן מאושר אצלי בAVG והפיירוול של וינדוס לא עובד. אני עובד עם וינדוס XP פתרונות שניסיתי: להוציא את המודם ולהחזיר. לעשות את הRun לקבצים dll וreg להוריד את הסימון מהLAN Proxy בתוך ה IE
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה אנטי וירוס הכי מומלץ למחשב מכל הבחינות והכי יעיל יש לי תוכנה נגד רוגלות בשם AVG ANTISPYWARE ויש לי בעייה. בהתחלה שהתקנתי אותה היא פעלה באופן אוטומטי במחשב כמו אנטי וירוס רגיל אבל במשך הזמן מופיע בסרגל כלים למטה סמל של התוכנה בצבע שחור לבן זאת אומרת שהתוכנה לא מגינה באופן אוטומטי על המחשב אלא רק ברגע שאני אפעיל אותה.בתוכנה כתוב שזה מצב של SHILDE רציתי לשאול איך אפשר לסדר זאת שזה יפעל באופן אוטומטי זאת אומרת-הסמל למטה יהיה צבעוני ולא צריך להפעיל זאת באופן ידני ניסיתי כבר למחוק והתקין מחדש וזה לא הצליח... אז מה עושים כדי שזה יהיה פעיל ישר בהפעלת המחשב ויגן לי עליו תודה
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לא מזמן הציעו לי את התוכנה Pocket DivX Encoder כדי לקודד לפורמט Divx סרטים לנגני Mp4. כעת אני זקוק לתוכנה פשוטה שבה אני יכול לקודד סרטים שאני מקליט מנגן ה-Mp4 שלי למחשב ל-Divx. למשל: הקלטתי על גבי הנגן שלי תוכנית של חצי שעה והיא שוקלת 450 מגה. אני רוצה להוריד אותה למחשב ולקודד אותה ל-Divx. באיזה תוכנה אניע יכול להשתמש? רצוי שתהיה עם ממשק פשוט. אני לא צריך תוכנה מפוצצת. תודה, שי.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אז ראשית איך אני בודק איזה דרייבר יש לי לצ'יפ? ודבר נוסף מה ייתן לי עידכון של הצ'יפ?במה זה יכול לשפר לי?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שיעזור לי בעיצוב אתר מישהו שמבין בנושא = עבודה קלה מאוד יקח שעה לא יותר לעצב :}] ללא תשלום :-[ מי שרוצה שיכתוב פה שוב עבודה קלה מאוד ללא תשלום
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי תופעה במסנג'ר שממש מרגיזה.. כשאני מפעיל שיחות אאודיו בתוכנה -אחרי כמה דקות הוא מפסיק להגיב ואני יכול להמשיך לדבר....אבל כשאני מסיים לדבר התכונה תקועה... מישהו מכיר את התופעה? בבקשה עזרה!!!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש תוכנה כלשהי שמשמשת לצילום הפעולות שלי על המחשב? ואני מדבר על צילום כסרט ולא על סקרין שוט.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אם אני מוסיף כפתור דרך ה- components איך אני שם לו לינק?? תודה מראש RISBO
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה עם 3DMARK05, ורציתי לבדוק באתר היצרן www.FUTUREMARK.com תוצאות של אנשים אחרים אבל משום מה בתוצאות של ההשוואה אני אף פעם לא מוצא שום דבר! אולי לא חיפשתי נכון או שיש אצלהם בעיה?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני כבר שנתיים עובד עם החבילת אבטחה של מקאפי. בזמן האחרון אני שומע כל מיני דברים על זה שהמקאפי מכביד יותר מדי על המחשב ושיש אנטי וירוסים בהרבה יותר טובים. רציתי לשמוע את דעתכם האם כדאי לעבור? שמעתי דברים חיוביים מאוד על NOD32. הבעיה הרצינית שלי עם מקאפי היא שאני חושד שהיא חוסמת לי את הגישה החלקה לתוכנות כמו אזוראוס, יוטורנט ואימיול... נא דעתכם בנושא, בתודה מראש, עפר
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום האם יש אפשרות לעשות תקייה בתוך תקיית קבצי הסרט שלי בשם תרגומים ושהתוכנה תדע לפתוח את התרגומים משם. אני פשוט לא אוהב את הבלגן שכל הקבצים - גם וידאו וגם התרגום בתקייה אחת.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-