תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, באופן אישי מעולם לא חיבבתי את WINRAR אבל בערך כל העולם משתמש בה אז אני מניח שהתוכנה בסדר, השאלה שלי מה במחשב שלי לא בסדר שמונע מהתוכנה הזו לעבוד חלק איתו. הבעיה היא שכל קובץ מפוצל שאני מוריד (מ2 קבצים ומעלה) כל קובץ כזה.הרבה מאוד זמן לא נתקלתי בקובץ כזה שהורדתי מהאינטרנט וגם הצלחתי לחלץ התקלה שמופיע היא: C:\Documents and Settings\אלכס\שולחן העבודה\fielaname.rar: Packed data CRC failed in fielname.daa. The volume is corrupt עשיתי פירמוט (בלי קשר לבעיה) וזה עדיין חוזר. אני מבין שהברירת מחדל היא "בעיה בקבצים" אבל לא ייתכן שכולם מורידים, אצלהם הכול בסדר וכאשר אני מוריד אני נתקבל בבעיה הזו. העניין היותר בעייתי הוא שלדעתי בפועל אין שום בעיה, מישהו שלח לי קובץ גדול ש…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן יש לי היום כמה דיסקים של CD שאני רוצה להעביר ל MP3... הרבה זמן לא עשיתי את זה. והיום אני עושה את זה וזה גם מאוד חשוב... אז החלטתי לעשות את ה BEST I CAN DO. התוכנה עצמה והמנוע שלה מאוד ישנים... פעם ראשונה שנתקלתי בה היה לפני כ 4-5 שנים... מאז אני בטוח שהיו שיפורים וכו' והיא בטח הייתה קיימת גם הרבה לפני שהכרתי אותה. רבים בטח גדלו על Easy CD-DA Extractor שהיא גם כן טובה מאוד... אבל בכל זאת יש טובות יותר המנוע עצמו, LAME ניתן להורדה מכאן ttp://mitiok.cjb.net/ והתוכנה עצמה, שמשתמשת במנוע ובנוסף מציאה עוד המון אופציות ניתנת להורדה מכאן http://www.exactaudiocopy.de/ תהנו ותפיקו (תפיצו :) מוזיקה איכותית כמה שיותר... יניב
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי תמונה ברזולוציה של 3264X2448 ואני רוצה להמיר אותה לפורמט של המסך שלי שהוא 1680X1050. האם זה אפשרי ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים החלה בעיה אצלי במחשב. השמע במחשב פשושט הפסיק לפעול, אי אפשר לשמוע שום דבר, לדוגמא: כשאני מתחיל להריץ משחק עולה לי השגיאה הראשונה (מצורפת בסוף ההודעה). כשאני מתחיל להשמיע שיר בווינאמפ עולה לי השגיאה השנייה (מצ"ב). ניסיתי להתחיל מחדש את הדרייבר של הסאונד והוא לא מצליח לסיים את ההתקנה בהצלחה, הוא רושם שהיא נכשלה. אשמח לעזרה כלשהי, כרגע איני שומע דבר. תודה רבה, אופיר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר תוכנה טובה לVIVO בשביל הכרטיס מסך הזה?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם פה אז הבעיה שלי היא כזאת הנרו עושה בעיות בצריבת dvd אבל רק בדי וי די דיסק רגיל הוא צורב טוב לפני שאתם עוזרים אני יגיד לכם מה עשיתי כבר ניסיתי כמה חברות של דיסיקים הצורב פועל ב100 אחוז הוא ממש חדש ניסיתי כמה גרסאות של נרו וגם של אשמפו הכנסתי דיסק ניקוי ההודעת שגיעה היא : power calibration error אשמח לעזרהה ותודה רבה http://upload.dipi.co.il/imageview.php?id=6549&sdi=clidrimuc
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
תקשיבו, אני מנסה להפוך קובץ פלאש לכפתור הבעיה שהכפתור משוט מפסיק לעבוד <a href=main.html target=if><embed src="home.swf" border=0 height=21 width=97></a> הנה האתר שלי: תראו את הכפתורים של הפלאש, למישהו יש רעיון? http://honda.coo.co.il/
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
כותרת..... אני מפעיל את ה FF ואחרי דקה,2,3 פשוט נסגר...
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
כשאני בא לעשות למחשב שלי ghost (דרך דוס), הוא נתקע באמצע והוא טוען שיש שגיאה בכונן הקשיח. לא שמתי לב אים הוא התכוון לכונן עצמו או לאיזה קובץ ספציפי. הרצתי chkdsk בדוס, והוא לא מצא שום שגיאהה בכונן. מישהו מכיר תוכנה טובה לבדיקת הכונן הקשיח(הכונן עצמו+קבצים)?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי רציתי להוסיף שורה בקובץ CFG של מישחק קריסיס ,פתחתי עם תוכנת הכתבן , ברגע שאני רוצה לשמור, זה כותב שלא ניתן לשמור. מה עושים? רוני
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בגרסא 1.5 , וכשאני מעלה עמוד עם מספר תמונות, Firefox מפסיק להעלות את העמוד לפני שעלו כל התמונות. בדרך כלל רק רוב התמונות עולות, ורק לאחר 3-4 לחיצות על Reload התמונות הנותרות מופיעות. כל עזרה תתקבל בברכה...
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לנסות את המערכת שכולם מדברים עליה התקנה ועזרה בהגדרת לינוקס על-ידי חברי המועדון הירושלמי http://www.websamba.com/landmn http://jlc.iglu.org.il/forums/
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי מסמך שאני רוצה לסרוק אותו בעזרת תוכנת הסריקה של WIN 7 ולאחר מכן אני רוצה לערוך את המלל. איזה תוכנה תעזור לי לעשות את העבודה הזאת? (ושתרוץ על WIN 7) אם היא תדע לעבוד גם על PDF זה יהיה מצויין. וחשוב שלי שהיא תדע לעבוד עם עברית, אנגלית ורוסית. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה גוסט ומתי משתמשים בזה???? תודה..
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי ויסטה ואת גרסת האקספלורר שבאה איתה עכשיו נהייתה לי תופעה שבהתחלה לא הייתה יש אתרים ספציפיים כמו וואלה שופס או של המכללה שלי ועוד כל מיני שאם אני נכנס אליהם הו נותן לי לסגור את כל החלונות או לחפש פתרון ולהפעיל מחדש! מה גורם להתנגשות הזו ואיך אני פותר זנ ממש מעצבן לפעמים אני בתוך מלא כרטיסיות פתאום הוא אומר לי סגור ואני מאבד את כל המידע שהיה לי! תודה מראש רן
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
טוב סוף סוף פעם ראשונה סרקתי ותגידו לי מה למחוק או שבכלל לא [attachment deleted by admin]
-
הורדתי את התוכנה, ואיני יודע כיצד להפעילה, אודה למי שיעזור לי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס X700 ATI והורדתי דריבר מעודכן של הכרטיס מסך. השאלה שלי בעצם,אם אני מתקין את התוכנה שסופקה אם הדריבר שהיא באנלית שהיא Catalyst או שאני מתקין את הכלים של הATI שסופקו אם הדריבר בדיסק שהיא בעברית. את הדריבר עצמו נקי התקנתי הכי מעודכן. האם זה משנה את הביצועים של הכרטיס מסך. יש לציין שרכשתי את הכרטיס מסך לפני כשנתים וחצי אשמך לתגבות
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
לפעמים אני מוריד משהו וזה ממשיך מעל הקובץ , גם אחרי שזה הסתיים, בנוסף לכך אני לא מוריד כמעט כלום , יש לי איידיסל 1.5 והשארתי אותו פתוח שלוש ימים וכלום לא יורד! וזה כמה משחקים עם הרבה sources מה ההגדרות האופטימליות של האימיול?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה - כשאני נמצא ב Youtube, משום מה אני לא יכול לראות את התגובות לסרטונים מה יכולה להיות הבעיה? זאת לא בעיה של פילטרים (בדקתי) יש לציין שעכשיו אני על גרסה 3.6, אבל גם כשהייתי עם גרסה 3.5.7 הבעיה הופיעה תודה עריכה: מצאתי את הבעיה, גרסה 3.6 לא מותאמת ל Java
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי. פתחתי מייל חדש בשביל לעבוד איתו במסנג'ר וכשאני רוצה להיכנס עם היוזר והכל אז אני נכנס אבל זה לא מתחבר וכאילו רק הדמויות בצבע ירוק וכחול מסתובבות מלא זמן והמסנג'ר לא מתחבר. עם ה - Web Messenger ועם ה - Windows Messenger זה עובד אבל עם 8 לא. עם המייל הקודם אני מצליח להתחבר. למה הבעיה הזאת קיימת ומה אפשר לעשות בנידון? בתודה, טל.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-