עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Ghosthunter,

אני רואה שהם תיקנו כמה דברים בבעיה של העברים ואנגלית בINPUT ובTEXTAREA. סוף סוף. וזה לא רק שם. עכשיו תוכלו ללחוץ על הלחצן "חדש" בפורומים בלי בעיות.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by borg,

אני צריך תוכנה שמתקנת קפיאות בקבצי וידאו בפורמט AVI (מסוג DivX ו-XviD). יש לי קובץ וידאו שיש בו כמה מקומות בהם הסרט קופא מתאפס להתחלה כאילו שהוא הגיע לסימון של סוף קובץ. התוכנה צריכה לתקן את הקטעים הפגומים האלה ולאפשר צפייה חלקה בסרט. עם אפשר, אז עדיף שהתוכנה תתקן את הקובץ מבלי קידוד מחדש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

הקספקסקי לא פועל פתאום [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by MeTaLhAmMeR,

מישהו מכיר תוכנה שמתרגמת משפטים שלמים מאנגלית לעברית?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  5. Started by XybeR,

עלו שמי עומר את העבודה הזאת עשיתי לפני איזה חודשיים בערך ו... זהו אז תביאו תגובות בונות. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/o/m/e/r/_/d/a/d/o/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200305021605459617/200505291751242322/Clock-V2.jpg אה כן, נערך בפוטושופ וצולם במינולטה Z3. העין שלי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Rhx,

אוקיי אנשים שאני מעמיס קצת על המחשב אז ה CPU הוא 90-100 אחוז !! אני משתגע המחשב לא זז ואני מעמיס קצת ממש לא הרבה יעני שתי אקספלוררים מדיה פלייר וזהו !! מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by X-It,

מה דעתכם???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by elad-k1,

שלום!!! יש לי רמקולים 5.1 ובוינאמפ אני שומע רק ב2 מישו יודע איך אני מסדר את זה<??? תודה רבה...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אין לי מושג מה מחקתי אבל כל פעם שאני נכנס לאינטרנט אקספלורר מופי לי הדבר הזה ואין לי מושג מזה מה עושים כדי להעיף את זה??? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by almonimni,

אהלן אני מכיר הרבה אנשים שמותקן להם vobsub ו bsplayer על המחשב וה vobsub מזהה להם את הכתוביות עם ה bsplayer. אני לא יודע למה , אצלי זה כמעט אף פעם לא עובד (כמעט אף פעם - אחרי שאני מפרמט את המחשב או שופך איזה גוסט). כמובן שאני יודע שצריך ששמות הכתובית והסרט יהיו באותה התיקיה עם אותו שם קובץ , ואני התעסקתי עם החרא הזה מלא , וה vobsub עובד עם כל התוכנות חוץ מ bsplayer........! בבקשה , מישהו יכול להגיד לי מה לא בסדר אצלי?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Rhx,

אני צריך אנטי ווירוס טוב וחינמי שלא עושה בעיות,נפטרתי מהנורטון.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  12. לא כמו הדיון של IMT. לפני כמה שעות, קרו כמה נפילות מתח בהפרשים של שתי דקות וחצי בערך. אני, ברוב גאונותי, לא כיביתי את המחשב. הנזק נעשה, המחשב נדלק, לה לה, לי לי, אך הווינדוס לא פועל. ניסיתי להכנס למצב בטוח, והוא נתקע בקובץ מסויים. ברור לי שהמידע שם נהרס רובו, אם לא כולו, אך תהיתי, האם יש תוכנה כלשהו להציל את מה שנשאר, ללא הפעלת הווינדוס? (היו לי דיסקטוני הצלה של pqmagic, תיכננתי להוסיף עוד מחיצה, להתקין שם ווינדוס או לינוקס ולהציל מה שנשאר, אך עם המזל שלי, הדיסקטים לא עובדים..) בתודה מראש... נעם... נ.ב. אני מקלל את היום שהסכמתי להכניס למחשב הזה ספק ג'נרי. (האחרי שנשרף האנטק בכמה מפתיע, הפסקת חשמל, לפחות הוא לא דפק לי כלום בדרך).... עריכה: אחרי שניסיתי לפרמט ללא הצלחה, ו…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  13. Started by nehmia,

אני רוצה להחיל להכין לא מיקסים...להכין... אם למשהו יש תוכנה טובה וכמה שיותר פשוטה זה יעזור לי מאוד תודה...

• 8 תגובות
    • 11k צפיות
  14. תמונות וכאלה... כי אני עושה צילום מסך ויוצא לי 2 מגה ויותר .... תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  15. פעם בתקופה של הדוס היה תוכנות כמו שרייזור וכל ההאקרים מישתמשים שההיתה רושם את השם או כל משפט והתוכנה היתה מוציאה את זה בקובץ EXE שמיתנגן יש מוזיקה וצבעים וכל מני אפקטים והכתב שרשמתה היה רץ על המסך ניראה לי היו קוראים לזה אני לא בטוח ASCII מישו יכול לעזור לי למצוא תוכנה כזאת??? או קבצים של דוס

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  16. אני גר בקומונה של שנת שרות בכרמיאל. עכשיו בחופש אנחנו מנהלים קייטנה לילדי השכונה, רובם ממשפחות קשות יום. אחד מילדי השכונה שלא יצאה לקייטנה מסיבות של משמעת החליט לנקום בנו ע"י כיבוי החשמל שלנו. בעקבות נפילת החשמל נעלמה כל תקיית ה my document :'( היה לנו בתיקיה את כל התוכניות למחנה קיץ הקרב, תכניות לימי הקייטנה הבאים וכל מה שעשינו במשך השנה. אנחנו חייבים עזרה בשחזור המסמכים. הבנות פה בקומונה ממש בוכות בגלל כל העבודה שירדה לתימיון. אם מישהו מכיר תוכנות לשחזור קבצים אני ממש ממש יודע לו. ותזכרו - כל המציל קובץ בישראל, כאילו הציל מחשב ומלואו.

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  17. מישהו יכול לתת לי בבקשה תוכנה שמראה לי את כל החומרה על המחשב: כגון לוח אם ועוד הרבה דברים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. איך לעזזל אני מבטל את הבדיקה שהוא עושה בהתחלה שווינדוס עולה הוא בודק בערך כ 5000 קבצים .....(בדך סוג של בדיקה מהירה כזו) אבל זה מקפיא לי ת'מחשב בערך ל דקה וחצי !!!! עברתי על כל האפשרויות !! איך אני מבטל את זה !!? ועוד שאלה יש לו שם אפשרות של NETWORKING ATTACKS .......מזה בדיוק ? סוג של פיירוול ? האם כדאי לבטל את זה על מנת לא להכביד על המערכת כי גם ככה יש לי כבר פייר וול ? תודה.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  19. שלום רב , רכשתי לאחרונה כרטיס מסך 6800 gigabyte . הכל בסדר בו משחקים צפייה בתמונות . עכשיו כשאני בה לצפות בסרטים רואים תמונה משובשת . התקנתי את divx codecs. ועכשיו ניסיתי להתקין גירסה קודמת של ה codecs גם לא עזר . אחיין שלי שנמצא אצלי בביית עם אותו בעיה כאשר מנסים לצפות בכל סרט כלשהוא.יש לו geforce 5200. הבעיה היא רק בצפיית סרטים. כך שהבעיה לא רק אצלי . לשניניו יש את הדרייבר העדכני של \nvidia 77.72 lol עכשיו אני ניסיתי לצלם לכם תמונות על עדי fraps כשאני מפעיל סרט אבל התמונות יצאו ברורות וטובות . איך מסדרים את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  20. Started by emailaya,

שוחררה גירסה חדשה של תוכנת הדואר החינמית בעברית eMailaya התוכנה הינה קלילה וקלה לתפעול ואינה מצריכה התקנה הגירסה החדשה כוללת המון שינויים: ^ אם יש חשבון אחד, בשליחת מכתב, הוא יוצג אוטומטית ^ חלון עידכון גירסה מכיל רשימת שינויים ועדכונים + טיפול במשלוח אישור קריאה לשולח ^ שליחת מכתב בקיצור דרך alt + s + אפשרות לכיבוי המחשב לאחר שליחת מכתב ארוך * תעופה בעת הוספת איש קשר בלי לבחור קבוצה מראש ^ פעולות שונות על שרתי הדואר, נעשית במקביל + כיווץ אוטומטי של מספר נספחים לנספח אחד + נוספה אפשרות לשליחה מהירה לכתובת מסויימת + יבוא אנשים מאאוטלוק ואאוטלוק אקספרס + הפיכת שרת הדואר למעין כונן נוסף במחשב עם אפשרות לשמור קבצים ^ אפשרות לשנות שם חשבון בעריכת פרטי חשבון + שמות …

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by borg,

אני צריך תוכנה שמאפשרת להוסיף לוגו מקובץ GIF או JPG לקבצי וידאו בפורמט MPG (הלוגו אמור להופיע באחת מפענות המסך, לפי בחירת המשתמש). רצוי שהתוכנה תתמוך בפורמטים נוספים, ועדיף שהיא תוסיף את הלוגו ללא קידוד מחדש.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by wolf_silver,

כמו הכותרת השאלה שלי איך אני הופך קובץ ogg ל mp3 ?? תודה רבה אנשים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by MATTAN,

היי מה קורה אני מחפש מדריכים טובים ועם אפשר בעברית לתוכנה Macromedia Dreamweaver MX 2004 בשביל שאני אוכל לבנות אתרים ואם אפשר מדריך מפורט על איך לבנות אתר בתוכנה שלב אחר שלב תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  24. Started by dids22,

טוב נכנסתי לאתר שלהם ושמתי לב שיצאה גרסה בטא חדשה שכוללת פיירוואל משה ו אולי ניסה? יודע איך הפירואאל?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  25. אני זוכר שיש כזאת.. אבל לא את השם שלה.. מישהו יכול לעזור? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים