עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by 1immortal,

אני לא מוצא בשום מקום תוכנה שתוכל לקודד לי AAC תקני . אם מישהו ראה , או מכיר תוכנה כזאת , אודה על יחוס לאתר או לשם של התוכנה . תודה יאבל

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  2. כל קובץ מופיע בגוונים של ירוק וסגול בהיר, ניסיתי באפשרויות ולא מצאתי שום אפשרות שמאפשרת שימוש בכל הגוונים. למישהו יש מושג איך אני יוכל לצפות במסמכי PDF עם כל הצבעים?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  3. Started by Mano,

מתוך הידיעה לעתונות: "צוות הלוקליזציה העברית של דפדפן Mozilla פתח היום מערכת ויקי (wiki), מתוך כוונה ליצור במשך הזמן מאגר גדול של מאמרים בהם יוכלו להיעזר הן המשתמשים בדפדפני Mozilla ו-Firefox, ותוכנות אחרות מבית קרן Mozilla, והן מפתחי אתרים המעוניינים להתאים את אתריהם לתקנים. בנוסף, מיועדת המערכת לכלול מאמרים שיסייעו לכתוב הרחבות לדפדפנים, ערכות נושא, ואף לתקן בעיות בתוכנה ולשפר אותה." הוויקי החדש זמין בכתובת: http://wiki.mozilla.org.il/index.php תהנו!

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  4. Started by Ronll,

אני חייב לדעת איזה כפתור נכנס לאפשרות הזאת לSAFEMODE בGA-P53-DS3

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  5. אני מנסה ליצור לי גיבוי ל-DVD עם התוכנה הזו וניסיתי לפתוח את הסרט אבל זה מה שאני מקבל. אגב הורדתי גם את הסרט להארד דיסק שלי וגם שם זה לא נפתח. זו ההודעה שאני מקבל,מה הבעיה? אגב סרט אחר דווקא נפתח לי. מה יכול להיות שחסר לי? http://img78.photobucket.com/albums/v297/gshhar/fffghkfiihuikiugfukh.jpg

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  6. אני רוצה ללמוד גרפיקה ממחושבת בעתיד ואני רוצה לדעת קצת על התחום מזה בכלל גרפיקה מצאתי קצת מדעי בפקידה על השיטות ולא כול כך הבנתי אולי כי לא התעמקתי מספיק זה הציטוט:השיטות הנפוצות לייצוג התוכן החזותי מתחלקות לייצוג על ידי תמונת מפת סיביות וייצוג בצורה ווקטורית-גאומטרית. האופן הראשון נפוץ יותר לייצוג דו ממדי והשני גם לדו ממדי וגם לייצוג תוכן חזותי תלת ממדי. ייצוג ווקטורי מבוסס על גאומטריה אנליטית ובו הדיוק אינו מוגבל על ידי התמונה הסופית אלא אך ורק על ידי יכולתו של המחשב לייצג ולחשב בנקודה צפה. בייצוג זה מקובל הייצוג הפרמטרי. על ידי פרמטר אחד, לדוגמה, ניתן לתאר עקום (במישור, במרחב ואף בממדים גבוהים יותר). וע"י שני פרמטרים משטח. גוף במרחב ניתן להגדיר על ידי אוסף משטחים התוחמ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. בווינדוס 7 יש אפשרות רק לNEXT שברגע שאתה לוחץ שם כל הווינדוס הישן עובר לתיקייה windows.old ויש אפשרות פירמוט שלא נשארת התיקייה הזאת השאלה שלי היא מה עדיף? הרי מצד אחד זה מעביר הכל לתיקייה windows.old אבל זה לא פירמוט? מה מנקה יותר טוב תמערכת והאם יש עוד הבדל חוץ מזה שהתוכן הישן עובר ל windows.old? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  8. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני צריך להעביר סרטונים שנמצאים על DVD לפורמט FLV. ראיתי תוכנות שממירות AVI ל-FLV אבל לא משהו שיעביר ישירות מ-DVD ל-FLV. יש למישהו רעיון ? איזה תוכנה מומלצת להמרת DVD ל-AVI ? ובמה להשתמש כדי להמיר ל-FLV ? תודה רבה

9. Started by viper_sb,

יש ברשותי שני סרטי HD שהם ירדו בחלקים והם מאוד מאוד גדולים כול חלק ככה שגודל כול הקבצים מגיעה ל30-35G איך אני יכול לאחד אותם ?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  10. Started by shlomi8,

מישהו יכול להמליץ לי על אנטי וירוס שהוא גם נגד ספיי וכאלה יש לי עכשיו נורטון וכולם אומרים שהוא גרוע....חח אבל מישהו שבאמת מביןןן! וזה דחוף תודה..

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  11. שלום לכם. יש לי בעיה במחשב בגלל דרייבר חדש של NVIDIA. פירוט קצר של המחשב: מעבד I5- 750 מערכת קרור למעבד COOLER MASTERHYPER 212 PLUS לוח אם P55-UD3R זכרון 4G DDR3 של OCZ כרטיס מסך geforce gts 250 1g. לאחר עדכון של דרייבר חדש לכרטיס מסך (280.26), המחשב הפסיק לקלוט את חיבור HDMI. יש לי מסך מחשב של סמסונג שמחובר לחיבור DVI ברזולוציה מקסימלית, שממנו אני עובד. מאחר שאני צופה מדי פעם בטלוויזה שבסלון דרך כבל HDMI (כל סופ"ש) התפלאתי שהכרטיס לא עובר למצב MULTIPLE DISPLAY. בדקתי בהגדרות תצוגה של NVIDIA והכרטיס לא מצא את הטלוויזיה. לאחר שבדקתי ב DEVICE MANAGER לא מצאתי חיבור HDMI למרות שאת האחרים מצאתי. אתמול ניסיתי למחוק את הדרייבר החדש אבל ללא הצלחה (פעם ראשונה שלי). …

12. Started by Electric Boom,

הצלחתי לשדר בהצלחה(שומעים ממש מדהים)אודיו. בפורום של ווינאמפ כולם בריטים מתורממים... במקום לספר מה עד עכשיו כן הצלחתי לעשות לפי מדריך מסכן שמצאתי,אני אבקש מדריך מכם. תודה, אייל

13. היי חבר'ה בשני הלפטופים שלי (חדש וישן) יש בעיה מוזרה- אי אפשר לצפות בתוכניות מאקו VOD דרך הכרום, אבל דרך האקספלורר אפשר. כשלוחצים על פליי, הדפדפן מבקש להוריד קובץ שנקרא gmp2.asp, אבל המערכת לא יודעת עם מה לפתוח את זה. כשאני לוחצת על "חווים בעיות בצפייה", מסומן לי שאין לי מדיה פלייר- למרות שיש לי, ואפילו אחד עדכני. האם זה קשור לקידודי וידאו מסויימים שכרום לא קורא יותר? איך אני יכולה לראות את קבצי הוידאו הנ"ל דרך הכרום? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  14. היי חברים . הגוגל כרום לאחרונה קורס לי כל הזמן ולאחר שאני סוגר אותו באמצעות מנהל המשימות ואני מנסה להפעיל אותו מחדש הוא מראה כאילו הוא מתחיל לרוץ ולעלות אבל נסגר לאחר שניה, שום חלון אגב לא נפתח זה נראה דרך הקיצור דרך בשולחן עבודה. בעיה 2: השולחן עבודה לפעמים ממש קורס לי וזה נראה כאילו הוא תקוע ואפילו לעשות לו ריסטרט לא ניתן, זה נראה כאילו כל המחשב בעצם קופא אבל זה רק השולחן עבודה והסייר של WINDOWS. תדה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  15. Started by elior021,

אהלן מישהו מכיר תוכנה חינמית שדרכה אפשר לנעול תיקיות באמצעות סיסמה ? תודה מראש אליאור

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  16. Started by ofer1928,

יש לי בעיה בInternet Explorer , לכל אתר שנכנס אחרי כמה שניות זה נותן לי הודעה שהאקספלורר צריך להסגר ויש יש לי אפשרות לדו"ח שגיאות לשלוח או לא. בכל מקרה, יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  17. כמו שנאמר בכותרת אני צריך תוכנה שבצורה הקלה והנוחה ביותר תוכל "לגזור" חלק משיר, ותוכנה שתקודד קבצי MP3 ל AAC, עם כמה שפחות ירידה באיכות...

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  18. מצרף לינק. http://www.dr-hardware.com/

19. Started by shuy,

לאחרונה אני מקבל את הודעה הבאה בהתחברות לחלק מהסרברים: Your IP is part of ipfilter.dat file ראוי לציין כי אני לא חש בירידה בקצב ההורדות. מישהו יכול לשפוך אור על ההודעה הזו ומקורה?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  20. Started by alex15,

שלום .. אני צריך מדריך ל הוספת כתוביות לסרט XVID ..

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  21. Started by the one 64,

חברה למי יש את התוכנה שפורצת סיסמאות של ה zip או rar

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  22. Started by Wingedbull,

אחרי ריסטרט זה מתאפשר, אבל לאחר מכן זה כבר ממש לא. בדפדפן למשל אני לא מצליח וגם בווינדאוס עצמו. ניסיתי לסגור את הסרגל ולפתוח מחדש, מה הסיבה שזה לא נותן? כמובן ע"י לחיצה של SHIFT+ALT תודה.

23. האם יש תוכנה כזאת? למי שמעוניין יש לי את הדיסק המעולה של החברים של נטאשה: שינויים בהרגלי הצריחה ובשיר "על קו הזינוק" יש משפטים שמושרים הפוך ומסבירים את משמעות השיר. אני רוצה להפוך אותו ל MP3 או WAV ואז לנגן אותו הפוך בתור קובץ כי המערכת שלי לא תומכת בפונקציה כזאת.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  24. Started by Dan1989,

הורדתי תוכנה להקלטת קול ממיקרופון באימיול. התוכנת נפתחה לי ב win rar. יש שם מלא קבצים שצריך לפתוח מדחיסה נדמה לי, ואני לא ממש בטוח מה לעשות - זאת בעיה אחת. הבעיה ה-2, מצאתי שם קובץ שקוראים לו "delirium.nfo", פתחתי אותו וכתוב שם את כל הפרטים של המחשב שלי, המערכת, הרכיבים וכו'. זה משהו של ריגול ?! וירוס או משהו ?! למחוק את התוכנה ?! בבקשה תענו מהר שאני ידע אם למחוק!

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  25. יש לי כרטיס טלויזיה במחשב,ו...רציתי לדעת איך אפשר "לשדר"/לשתף צפייה? כלומר אני צופה בערוץ מסוים,ואני רוצה שגם אחרים יצפו במקביל במה שאני צופה... איכשהו באינטרנט/שיתוף צפייה... חשוב. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.