תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מניח שתוכנה כמו GHOST לא תעזור. האם יש תוכנה או איזה דרך להעביר תוכנות וישומים (לדוגמא OUTLOOK...) מ-XP ל-VISTA?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש לי רעשים מוזרים כאילו זרמים בכל פעם וזה פשוט בלתי ניסבל מה עושים אין איזו תוכנה שמשתיקה את זה? אני יודע שזה בכלל תוכנה כי לא היה לי את זה לפני..
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה להתחיל ללמוד אבטחת מידע כרגע בכוחות עצמי האם זה אפשרי?יש ספרים שאפשר לקנות המלצות? איפה ניתן ללמוד את התחום הזה בכלל (אוניברסיטה,מכללה,או שיש קורסים מיוחדים)?מה עדיף ? ואם למשל אני עושה קורס אז ניתן למצוא עבודה בזה -כאילו משהו רציני ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. צילמתי אתמול ארוע. אני רוצה למסגר את התמונות כדיי לשלוח אותן להדפסה ושייצאו יפה. הכנתי מסגרת עם פינות מעוגלות , ע"י אופציות הSELECT - MODIFY - BORDER ולאחר מכן עיגלתי פינות באמצעות לחיצה ימנית - Feather , יצאה מסגרת מאוד נחמדה ואסתטית. http://uploaded.fresh.co.il/2007/01/26/34707577.jpg אוקי , לאחר מכן ניסיתי להדביק אותה ולנסות לראות איך היא על תמונה .. ויוצא הדבר הבא : http://uploaded.fresh.co.il/2007/01/26/36661600.jpg זה אומנם נחמד אבל אני מעדיף שלא יהיה ריכוך (אולי ממש מעט) אלא שיהיה מסגרת לבנה אבסלוטית. איך אני עושה את זה? *יש לציין כי גם לאחר הרבה העברה של מברשות (ב100% חוזק וקשיחות) זה עדיין נשאר מטושטש. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קצת זמן פנוי עכשיו (עד כמה שיש לסטודנט ממוצע לפני תחילת המבחנים ) ורציתי לנסות לעשות TRIBUTE עכשיו הבעיה היא שאני צריך תוכנה לעריכת וידאו שיהיה אפשר לחתוך, להדביק קטעים, להוסיף טקסט וסאונד וכו' ושתהיה USER FRIENDLY כמה שיותר... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה עלה מיליון ואחד פעם בפורום... אבל מה שלא יצא לי לראות זו תוכנה שלא מבוססת על VirtualDub תוכנה פשוטה שפשוט עושה את העבודה בלי יותר מידי סיבוכים! בלי להתחיל להתקין פילטרים, לשנות 101 הגדרות ועד שאני מסיים עם הסרט כבר הייתי יכול להשיג אחד חדש עם תירגום מובנה... אז יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בדפדפן של אקספלורר (בעצם לא לי אלא לחבר שלי) מתי שהוא פותח את הדפדפן אז יש לו הודעת שגיאה וזה מאלץ אותו לסגור את כל הדפדפנים הפתוחים, מה עוד שיש לו בעיה עם הקובץ win32.sys קראתי את זה מהקובץ של המיני-דאמפ שלו שנוצר לו..... אז מה יכולה להיות הסיבה לקריסה?, יש לו את המחשב כבר 3 חודשים, הוא קנה אותו בנוי ומוכן עם nod32 מעודכן והכל, ואני הורדתי לו את התוכנה של lavasoft של ad-aware ואני סרקתי את המחשב ולא היו דברים כאלה שיכולים להרוג לו את המחשב. השאלה שלי מה יש לו?, מה קרה לו למחשב שנותן לו להגיב בצורה כזו? אשמח אם תעזרו אוריה
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה שבודקת את כל רכיבי המחשב זכרונות , מעבד , כרטיסמסך , לוחאם , הארדדיסק שאני יצרוב אותה ב BOOT ותבדוק לי במסך כחול כל אחד ב% אחוזים ! תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק וידאו למחשב באמצעות כרטיס טלויזיה - שמחובר אליו וידאו כשאני לוחץ "PLAY" אני רואה בתוכנה את הוידאו בצורה חלקה וברורה, - אבל - מתי שאני לוחץ "RECORD" וההקלטה מתחילה, מופיעים פסים/ריבועים של טישטוש. הפרעות כאלה על הסרט וככה הוא גם מעתיק אותו למחשב. אפשר לראות את הסרט אבל הוא לא חלק. חשבתי אולי זה הכבל, אבל במחשבה שניה אין סיבה שזה הכבל כי בצפיה ישירה מהוידאו רואים חלק!! רק כשלוחצים הקלטה מופיע הטישטוש וכן בחרתי בהגדרות את האיכות הכי גבוהה. למישהו יש מושג מה הסיבה??? איך לסדר את זה?!?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי Windows Live Messenger ואני לא מצליח להתחבר. השגיאה שאני מקבל: יש לי 6.5 ZoneAlarm Internet Security Suite.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
כל סירטון שאני רוצה לראות אני מקבל מסך ירוק ורק שומע קול. נסיתי והתקנתי את ה K-Lite Mega Codecs אך עדיין התופעה קורת. אודה לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
-
יש לנו בעבודה מחשב HP חדש. במחשב מותקן Office 2003 PRO גירסה עברית עם חבילת שפת אנגלית. ב- WORD קיימת בעיה שמטריפה אותי: פותחים מסמך חדש ואי אפשר להתחיל לכתוב בעברית בתחילת השורה, חייבים לעשות רווח אחד ורק אז ניתן להתחיל לכתוב. בתחילת השורה במסמך אני יכול להקיש על המקלדת עד מחר, לא מופיעה שום אות. לוחץ רווח אחד ואז ניתן לכתוב. באנגלית אין שום בעיה כזו גם אם יש יישור לצד ימין. רק עם העברית יש בעיה. אני מגדיר את עצמי כחובב שדי שולט בחומרה ובווינדוס ואופיס אבל הפעם ישבתי שעות על העניין ולא מצאתי פתרון. כל ההגדרות נראות לי רגילות ודומות למה שאני מכיר מגירסאות קודמות של אופיס. יש למישהו שמץ של מושג מה הפיתרון ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להוריד שמה שהיא עושה זה בעצם תעשה את הווינדוס XP שיש לי שיראה כמו VISTA.. על איזה תוכנה אתם ממליצים? תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
על איזו תוכנת GPS בעברית אתם ממליצים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
יש צריבה שונה מצריבת DATA רגילה?? כלומר אני רוצה לצרוב מצגת מהPowerPoint ולהשים בדיסק ואז שהDVD יפעיל את זה-אפשרי?? (יש לי DVD שקורא את כול הפורמטים-אם זה משנה)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי ב ynet שיצא ZA7 מישהו התנסה בו? האם הוא עדין כבד ומכביד על המערכת כמו ZA6 ? האם עדין יש איתו בעיות ב MS Live ? שווה לעבור ? ( מבחינת Firewall בלבד)
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
היי... אני מחפש פקודה שתעשה SUM או + של תאים בלולאה, הכוונה היא, שאני רוצה שהתכנה תעשה פעולת חיבור על כל מספר קבוע של תאים. לדוגמא: a2+a4+a6+a8........... וכן הלאה עד איןסוף...(כל שני תאים) ... אני מניח שזה אפשרי, אם מישהו יודע איך . תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות activation לתוכנה ובשביל זה צריך לעשות ספרייה בתוך הספרייה של ה KASPERSKY וזה לא נותן לי.. איך אני מבטל אותו זמנית שיהיה אפשר לעשות את זה ?? והגרסא 6.0.0.3
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה הותקפתי באחמדינאג'אד חדש שטוחן לי את המעבד על 100% ואינו מניח לי לעבוד עד שאני מעלה task manager וסוגר את ה-service. אני מודע לעובדה שהתהליכים שנקראים svchost (ויש לי 4-5 תהליכים כאלה בו זמנית) הם תהליכים של מעאכת ההפעלה וחיוניים למערכת, אבל עד שאני לא מכבה בברוטליות את השירות אינני יכול להמשיך בעבודה. מותקן אצלי כדרך קבע אנטי וירוס NOD-32 מעודכן, כמו כן הייתי מחובר לפיירוול של windows עד שקיבלתי הודעה (מצ"ב קובץ תמונה). כמו כן הרצתי אין ספור פעמים avg anty spywear ו- search & destroy ולא נמצא שם ממצא מחשיד. הרצתי גם סריקות מאתרים און-ליין ונאדה. גם מעקב אחרי תהליכים ב- msconfig ו-regedit לא העלו ממצאים מלבד אולי הקובץ נווידיה nvcpl.dll ש…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש לי בעיה מסויימת בהצגה אתרים - לדוגמא פורומים באתר "תפוז" כאשר אני נכנס לפורום - לא מוצגות לי ההודעות בתוך הפורום אלא רק מספרי עמודים.. יש לי IE7 וניסיתי גם להתקין פיירפוקס, והבעיה חוזרת. לא מוצגות הודעות בכלל. סקריפטים של ג'אווה לא מנוטרלים אצלי וגם בפיירוול הכל בסדר.. אני לא יודע מה לעשות.. האם לעוד מישהו זה קרה? ואיך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד דריביר לUSB ? כנראה שהדיסק פגום
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אחרי שהסרתי איזה וירוס מהמחשב שלי אני לא יכול לראות תמונות באינטרנט... במקום תמונה יש רק ציור כזה של משולש כחול עיגול ירוק וריבוע אדום בתוך ריבוע לבן... מה עושים? ניסיתי להתקין את האקספלורר מחדש וזה לא עזר. תודה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
הנגן הוא E280 תיאורתית אפשר לסנכרן אותו מול WMP10 או להעביר קבצים כרגיל, אבל שום דבר לא עוזר כשאני מנסה להעביר כרגיל על כל טראק הוא טוען שיש פרט אחד או יותר שמעבר ליכולות הממשק להציג אותו ובסופו של דבר לא רואים את שם השיר בכלל כשאני מנסה להעביר דרך WMP10 הטמטום חוגג, ככה למשל יש לי עשרה אמנים דוגמת:guns N' Roses,Guns and Roses, guns n roses... אז ניסיתי לעבוד עליו קצת ידנית, אם נגיד טראק היה [שם אמן] - [מספר טראק] - [שם טראק] וכו', השארתי רק את שם הטראק, ועדיין אותה הבעייה. כמו כן בתיקייה של אמן מסויים העברתי את כל הטראקים כך שבID3 שלהם יופיע ~אותו~ שם אומן, ז'אנר, בטלתי שמות אלבומים וכו'. שום דבר לא עוזר. אותן שטויות עוד פעם ועוד פעם. מישהו יכול להמליץ על תכנה שע…
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-