עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי , אני מעוניין להקליט שידור מהממיר ישירות למחשב אבל בכל פעם שאני לוחץ הקלטה המסך צפייה נהפך לירוק אבל הוא מקליט ואני שומע את הסאונד והכל , מה ניתן לעשות ?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by t d,

שלום! יש לי בעיה רצינית, לפני כמה ימים במחשב של אבא שלי מהעבודה (יש עליו ים חומר חשוב!!) התחיל המחשב לקפוא כל פעם מחדש והיה צריך לעשות ריסט כל 5 דקות, אבא שלי התקין את ווינדוס (2000) מחדש על ההתקנה הקודמת ולאחר ההתקנה תכנת האנטי וירוס קספרסקי גילתה שני וירוסים באת סריקה... הראשון C:\WINNT\SYSTEM32\SVGHOSTS.EXE בתיאור הקספרסקי כתב שהוא backdoor.win32.rbot.as\adf. השני שהתגלה הוא C:\WINNT\SYSTEM32\IEXPLORE9.EXE ואותו הקספרסקי תיאר כbackdoor.win32.rbot.gen, האנטי וירוס המליץ למחוק את שני הקבצים וכך נעשה עכשיו אני רואה שכשאני נכנס לתקיית program files הוא לא מציג שום תקייה או קובץ אבל בstatus bar כתוב 57 objects... מה אני יכול לעשות?? נ.ב לא נראה לי שזה קשור אבל כשהמחשב עולה …

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  3. או המחשב או הוינדוס, עדיף כמה שיותר פשוטה תודה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  4. כבר לא פעם ראשונה קורה לי שנעלם לי הבר הליון(זה עם הTITLE ו כפתורי שליטה על החלון) בחלון הprocess manager ב WINXP ו גם ב WIN2K איתו גם נעלמים הtabs שדרכם אני יכול לעבור לאפשרויות נוספות בTASK MANAGER.. האם מישהו מכיר את הבעיה?? האם זה וירוס איך לתקן את זה? תודה רבה מראש! :-X

5. Started by Doesntmatter,

בסדר,אני לא יודע אם זה הפורום הנכון,אבל בכל מקרה.... יש לי מדפסת משולבת של HP PSC 1110. ומשום מה אין לי דרייבר(אין לי מושג לאן הוא אבד). אני ניסיתי להשיג את הדרייבר מהאתר שלהם אבל כל פעם ההורדה מתפגרת(בעייה עם האתר). האם למישהוא יש מושג מאיזה מקור אלטרנתיבי אני יכול להשיג את הדרייבר?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  6. תראו אני כבר איזה 2-3 ימים עם מחשב דולק כל הזמן מחובר לאימיול (גרסה(0.44d(warezfaw.com 2.0)) אני משתף במהירות מקסימלית של 10 אני מוריד איזה 17 קבצים (שיש להם מקורות (בערך)בין 50 ל 600) הקיצר זה בנתיים הוריד לי במהירות הכי גבוה (המהירות של כלל ההורדות) ב 30 הקיצר למה זה כזה איטי שמעתי מכמה שהם מורידים לפעמים על 100 ואפילו יותר הקיצר יש למשהו תשובה?????(מקווה שכן) (אה יש לי מהירות באינטרנט של 1.5 ולא ממש דיקתי בדברים שאמרתי(בערך))

• 9 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by idan111111,

טוב אז ככה תודה מראש לכל המגיבים אני מחפש דריבירם ללוח אם שלי .. פירטמתי את המחשב ואיבדתי את הדיסק של הדריברים של הלוח אם ואני לא מצליח למצוא אותו ואני לא יודע מה לעשות .. זה הלוח אם שלי http://www.siz.co.il/codes.php?i=j20dty4kuzcz.jpg הדריברים הם של הכרטיס רשת והאודיו הקול של המחשב תודה נורא נורא נורא לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by omri123,

מישהו יודע איך אני יכול לקבץ קובץ בצורה משמעותית? יש לי תקיה של 860 מגה והWINRAR מכווץ לי אותו הכי הרבה ל780 מגה ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק איך אני יכול לקבץ יותר? (ההגדרות של הכיווץ בתוכנה הם על "בסט")

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  9. Started by elad-k1,

בעיה קטנה.. אני שם שירים בווינאפ או במדיה פלייאר אני מפעיל וזה יוצא לי מהתוכנה מישו יודע משו על זה ..(הרצתי כמה תוכנות ניקוי כמו ריגסטרי משינג" ,ספיי בוט" ,"וקלין סנטר", לא מאמין שביגלל זה) תודה רבה

10. הסתיים לי המנוי ב - Norton Internet Security 2005 ואני מעוניין למצוא תוכנה אחרת שתחליף את הפיירוול שלי, בינתיים ניסיתי את Kerio Personal Firewall שהיה זוועתי כי משום מה הוא האט לי את מהירות הגלישה ( הורדת קבצים הייתה במהירות מקסימלית של 118 קילובייט בשנייה, כשאם הייתי מכבה אותו היא הייתה 183 קילובייט בשניה ), אז הורדתי אותו. התקנתי אתמול את Sygate אבל משום מה הוא חוסם לי כניסה ל - ftp דרך חלונות ( ניסיתי למצוא הגדרה שמבטלת את זה אבל לא מצאתי ), כמו כן, הוא לא ממש תומך בשימוש בחלונות עם מספר משתמשים, היום אבא שלי ניסה להיכנס לאקספלורר, אבל משום מה זה לא נתן לו, כשנכנסתי בחזרה ליוזר שלי ( שרץ במקביל ליוזר של אבא שלי ), ראיתי את כל ההודעות של "האם אתה מאשר לאקספלורר להיכ…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  11. אם מכיר שיגיד

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by A2K,

כאשר אני מנסה להיכנס לMSN שלי הוא נותן לי את מספר הארור הבא: 80072efd כשאני אני עושה אתר בעיה הוא רושם לי שהבעיה נמצאת ביציאות עיקריות. ניסיתי לעשות לו תקן אבל זה לא עובד והארור נשאר על אותו דבר, המסן מאושר אצלי בAVG והפיירוול של וינדוס לא עובד. אני עובד עם וינדוס XP פתרונות שניסיתי: להוציא את המודם ולהחזיר. לעשות את הRun לקבצים dll וreg להוריד את הסימון מהLAN Proxy בתוך ה IE

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by netanel,

יש לי בעיה ב- ICQ גירסה 2003A לפעמים כאשר אני מנסה להיכנס וזה קורא כל 3-2 כנסיות לתוכנה אינני יכול להיכנס. והוא אומר לי שלנות יותא מאוחר ויש לי בלון צהוב!!! וכאשר אני סוגר ומנסה עוד פעם הוא לא נותן לי!!! רק אחרי רבע שעה שהמחשב מחובה ואני מדליק אותו מחדש אני נצליח להיכנס. תעזרו לי! מספר שגיאה: 0124

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  14. אני עובד עם אאוטלוק אקספרס לדואר וBSPLAYER לסרטים, ועד לא מזמן, כל סרטון שהייתי מקבל במייל, הייתי לוחץ עליו, ומיד הBSPLAYER היה פותח ומקרין אותו. משום מה, ולא ברור לי מה קרה, היום, כשאני מנסה לפתוח סרטונים בדיוק באותו אופן, הוא נותן לי הוראת שגיאה, ואומר ש"לקובץ זה אין תוכנה המשוייכת אליו לשם ביצוע פעולה זו. צור שיוך באפשרויות התיקיות בלוח הבקרה"... או משהו כזה. בכל אופן, רק אם אני שומר אותו, הוא מאפשר לי לפתוח אותו כמו כל סרטון רגיל שכבר נמצא לי על המחשב, ולא דרך מייל. מה קרה ואיך אני מחזיר את זה אחורה לקדמותו?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by shimon956,

מה קורה חברההה אז ככה אני מפעיל סרט מסוים אם התוכנה הזאות והסרט טקוע ישר מהרגע שאני לחוץ על PLAY ושמועים רק תמוזיקה ויש לי את כול הקודקים וגם את המדיה פלייר האחרון אז מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  16. Started by netanel1,

כמו שציינתי בכותרת רציתי לברר אם יש תוכנת Anti spyware טובה כרגע בשוק עם עדכונים והכל אבל חינמית כרגע אני משתמש בspysweeper פרוץ ואני לא כל ך מרוצה ממנו אז אם מישהו יודע על תוכנה טובה שירשום אותה כאן בבקשה תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  17. יש לי ווינדוס XP וכל כמה חודשים אני עושה פירמוט והתקנה מחדש,מה שהפעם לא מצליח. כן נכנסתי ל BIOS והראשון זה ה CD ואחר זה השני זה ה HARD DISC ככה שזה אמור לעלות לבד זה אומר לי לחץ על כפתור כלשהו כדי שזה יטען מה CDROM אני לוחץ וכלום מה שתמיד היה עובד.. והקטע הוא שלא שיניתי כלום.. למישהו יש מושג למה? אגב בדקתי ובמחשב של אחותי זה עובד מצויין ככה שהבעייה זה אצלי...

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  18. שתכלול את כל כלי העריכה הסטנדרטים...השתמשתי ב Ulead Videostudio ....פשוטה מידי, ולא מכילה אפשרויות כמו חיתוך קטעים..אילוך איטי וכדומה... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  19. Started by Yoav,

יש לי כרגע סרט מטיול מסוים שמחולק למספר DVD, ואני צריך להעביר אותם למחשב ולערוך אותם בשביל ליצור DVD עם כמה קטעים נבחרים, כלומר, אני צריך תוכנה שפשוט תאפשר לחתוך קטעים מהסרט ולהדביק אותם באחד אחר.. מה התוכנה הפשוטה ביותר בשביל לבצע את הפעולה, ורצוי שתהיה גם חינמית (אפשר גם תוכנה לא חינמית אבל עדיף שלא)? תודה רבה (אני יודע שאפשר עם המובי מייקר אבל זה מאוד מאוד לא נוח..)

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  20. Started by ssib,

היי לכולם. עקב ריבוי בעיות עלי להתקין מחדש את ה- XP. כרגע על המערכת מותקן לי UTORRENT ומטבע הדברים אני באמצע הורדות (אשר מתבצעות ונשמרות בדיסק אחר מזה שעליו מותקן ויותקן ה- XP) בו. כאשר אתקין מחדש את ה- XP ובהנחה שלא תהנה בעיות אני מעוניינת גם להתקין מחדש את ה- UTORRENT (משום מה ה- 1.85 לא הותקנה אצלי טוב) אבל מצד שני הייתי רוצה אם ניתן להמשיך את ההורדות ולא להזדקק לטעינת כל הטורנטים מחדש באופן ידני (שמרתי אותם). האם הדבר אפשרי ואם כן אשמח אם תסבירו לי כיצד. תודה מראש לכל העוזרים ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. אז ככה חודשים רבים שאני ופיירפוקס הסתדרנו מצויין שום בעיות שום קריסות פשוט נהדר.. היום מאיזה סיבה הפיירפוקס עידכן את עצמו לגרסא החדשה וחצי מהפלאגים שלי נעלמו (ושלא תגידו שהם מופיעים ברשימה של ה]לאגים בתור disabled או משהו הם פשוט לא מופיעים) מאוד התעצבנתי ואז התחלתי לעשות שטויות בהתחלה סתם העתקתי קצבים מהתיקיה של הפרופיל לתיקיה של האקסטנשיונס אבל בתיקיה של פיירפוקס וסתם כל מיני משחקים ווואלה כלום לא עזר... אז ניסיתי להתקין מחדש את הפיירפוקס 1.5 אוקיי התקנתי אבל עדיין אין את הפלאגים הישנים ארגגגגג ניסיתי למחוק את תיקיית הפרופיל אבל אז פיירפוקס הציג איזה הודעה שהדפדפן כבר פתוח ושצריך לסגור אותו ולהפעיל שוב... החזרתי את הפרופיל וזה הסתדר... אבל עדיין אין את הפלאגים הישנים…

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by lalush33,

היי חברה... הורדתי קובץ מוסיקה בeMule ירד קובץ של 240MB עם סיומת CDImage.ape למישהו יש מושג עם איזו תוכנה פותחים את הקובץ? תודה

23. Started by stone cold,

ניסיתי כבר כמה תוכנות הורדה הבעיה שלי זה שאני מנסה להוריד קובץ זה מוריד בתוכנה הרגילה ואני צריך לילחוץ כפתור ימני כדי להוריד בתוכנה אחרת אני מחפש תוכנת הורדה חינמית לשועל שתיתן לי אפשרות ליבחור לאיפה להוריד\שיהיה לה אפשרות להמשיך הורדה במיקרה שיש ניתוק מהאינטרנט (שהבעיה ניפטרת כמובן) ואני רוצה שיא תוריד שאני לוחץ על לינק באופן רגיל (כפתור שמאלי)-צריך עזרה בלהגדיר את זה בתודה לעוזרים STONE

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by nimrods,

שלום לכולם.!! אני מחפש תוכנה להקליט שיר שאני שר דרך המיקרופון ושיהיה ברגע את הפלייבק יש מצב שאתם עוזרים לי.? תודה מראש לעוזרים...!!!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  25. לידי הגיע דיסק קשיח ששימש ככונן גיבוי אח אבוי כנראה נכנס קובץ לא רצוי ודפק את הכונן נכון לעכשיו בלי לעשות פורמט המערכת הפעלה וינדוס XP לא מוכן לזהות את הקבצים שיש בפנים לכן החלטתי שרק שחזור החומר ע"י תוכנה שאני מחפש יעזור להוציא את החומר העבוד החשוב שישנו בפנים 2 דברים אשמח לדעת איזה תוכנת שיחזור היא הטובה ביותר בשוק ? ( מדובר באלפי קבצי מוזיקה MP3 שאני מעוניין חשוב גם לשחזר להם גם את השם) דבר שני אני מעוניין לדעת לפני שאני בוחר בשחזור אם יש בשוק גם תוכנה שאולי יכולה להציל את הכונן בלי לשחזר את החומר? תודה מראש לעוזרים....

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.