עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by daniel0089,

היי, תגידו למה לא מופיע לי עדכון מפיירפוקס שיצא גרסה 3? אם אני מוריד את הגרסה השלישית אז המועדפים נמחקים? הגרסה הקודמת נמחקת? מה ההבדלים בין שני הגרסאות? תודה, דניאל.

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  2. שלום, ברשותי מחשב נייד חדש והורדתי את תכנת אנטי וירוס Bullguard. בשלבי התקנת התוכנה אני מתבקשת להסיר כל אנטי ווירוס אחר או חומת אש שקיימת במחשב. האם זה אומר שעלי לבטל את חומת האש של ווינדווס? תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  3. Started by ophir91,

שלום הורדתי את האוס החדש ואני מנסה לראות את הפרק והוא פשוט עוצר את הניגון אחרי מספר דקות של צפייה כאילו אני מפעיל מתחיל לראות הכל טוב ופתאום הוא נעצר כאילו לחצתי "סטופ" ולא נותן לי להמשיך... אפילו שהמדייהפלייר כותב שזה בעורך של שעה ומשהו... מה יכולה להיות הבעיה??? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by xtract1,

התקנתי את חיבלת האבטחה..ואני זוכר שהוא שאל אותי 3 אפשרויות...בהתחלה.. אם אני רוצה לעשות ALOW להכל..או רק לרשת..או בכלל לא.. עשיתי ברוב טיפשותי ALOW להכל..איך אני משנה את זה? אני רוצה לעשות שיהיה רק רשת חופשי כי יש לי רשת... XP PRO SP1

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  5. מחפש תוכנה הכי פשוטה שיש להשתיק קטע בין 5 שניות בוידאו קליפ שהסרטתי

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  6. ה Outpost Firewall Pro החדש שלי חוסם לי כנראה משהו שהוא לא צריך לחסום.. וזה גורם לאינטרנט שלי להתנתק... העלתי לכם תמונה של ההודעה שמתארת את מה שהסברתי . מישהו יודע איך אני יכול לפתור את זה.. (אם לא שמתם לב הספק שלי הוא 012Net) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  7. Started by logrem,

באתרים רבים שמציעים סרטונים כמו כתבות בynet הפיירפוקס לא מנגן אותם ומציע לי להוריד פלאג שיטפל בבעיה אבל כשאני מוריד את הפלאג הווינדוס לא מזהה את הקובץ ועל מנת להפעילו דרושה לי חבילת sp1 בxp וכמו כן גם windows media player מה עושים?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  8. רציתי לדעת אם למישהו מכם יש ניסיון בשימוש עם התוכנה הנ"ל? אני משתמש במחשב נייד בלימודים בבית ספר, וגם חבר שלי.. רק שחבר שלי "שוחה" בתוכנה הזאת (ובשאר אפליקציות של אופיס) ואני די מדשדש מאחור בכל הנוגע לאווטלוק. ראיתי שהוא מאורגן ממש ממש טוב והאווטלוק מאוד נוח לארגון העבודה עם כל השיעורים והמבחן וכל מיני תזכורות ופיצ'פקס שכאלה. בקיצור, רציתי לדעת איפה אני מתחיל בכלל בתוכנה הזאת? כרגע אני עדיין תקוע בלתכנת 48 "reoccuring events" בשביל המערכת שעות שלי בלימודים.. החבר שלי ארגן את זה ככה שזה נראה כמו מערכת שעות, זאת אומרת שזה בקופסאות של 45 דקות כל אחת, וקופסא בשביל כל שיעור. רציתי לדעת אם קיימת דרך מהירה יותר להגדיר את מערכת השעות שלי, ולעשות שהתצוגה של ה-calender שלי לא יהיה…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  9. הרכבתי מחשב חדש מחלקים שקניתי.. אני חייב עזרה אני על סף ייאוששש התקנתי XP ואת כל הדרייברים שמתי אנטי וירוס (שגם תוקע את המחשב) ותוכנות מסנגר וכאלו.. הבעיה מתבטאת בזה שהמחשב לא פותח לי שום קובץ של RAR תמיד רושם לי CRC ERROR אף משחק הוא לא מפעיל לי כראוי .. יש לפעמים שאני לוחץ על האייקון של המשחק הוא כאילו מעלה אותו וזורק אותי ישר לשולחן העבודה ללא שום הודעת ERROR וכאלו ואם כבר המשחק עלה אז הוא נתקע ואני צריך לעשות ריסטרט למחשב .. את רוב המשחקים הוא לא מעלה לי בכלל .. נסיתי כבר 10 פעמים לפרמט אותו וכלום לא עוזר תמיד אותן בעיות אם ה ווינראר והמשחקים .. לא לדבר על זה שהוא אם כבר העלה משחק כמו קרייסיס אז רואים שם צבעים משונים (סגול ירוק וכחול על כל מיני קירות מכוניות וכו') במ…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  10. Started by mikko,

http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/ie/ie8/readiness/Install.htm

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by Kenny,

שלום לכולם אני עובד במשרד, יש כאן אינטרנט על המחשב. יש לי בעיה שהרבה עובדים אחרים משתמשים באינטרנט למרות שאסור.. אני לא אפרט אבל זה בסה"כ העיניין. בקיצור היתי רוצה דרך לחסום את האקספלורר... על ידי סיסמא או כל דרך אחרת. שאם אני לא כאן , הם לא יוכלו לגלוש. קיימת דרך כזאת? אני צריך שהאינטרנט יהיה מחובר (אימייל ותוכונת אחרות) ככה שניתוק האינטרנט עצמו זה לא פתרון. רק את תוכנת הגלישה. תודה.

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  12. היי , אני מעוניין להקליט שידור מהממיר ישירות למחשב אבל בכל פעם שאני לוחץ הקלטה המסך צפייה נהפך לירוק אבל הוא מקליט ואני שומע את הסאונד והכל , מה ניתן לעשות ?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  13. היי, יש איזה תוכנה חינמית פשוטה שאני יכול לראות איתה סרט שלא הורד במלואו? תודה

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  14. או המחשב או הוינדוס, עדיף כמה שיותר פשוטה תודה

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי בעיה במסנג'ר עם חלק קטן מהאנשים ברשימה שלי[בערך 2 אנשים..] שלפעמים אחרי שאני מקבל מהם קובץ, המסנג'ר מקפיץ לי הודעה עם הסמל של הפיירוול של מיקרוסופט שאומרת שאני לא יכול לקבל את הקובץ כי הוא נחשד למסוכן ואני לא יכול לקבל אותו אחרי ההודעה אני לא יכול לפתוח את הקובץ, והוא נעלם מתיקית הקבצים שקיבלתי... גם בחיפוש במחשב אני לא מוצא. מיותר לציין שהקובץ ממש לא מסוכן, ושאנשים אחרים קיבלו אותו בהצלחה וזה לא הקפיץ להם שום הודעה.. הפיירוול של הווינדוס מכובה, והגדרתי בהגדרות של המסנג'ר שלא יסרוק קבצים עם אנטיווירוס. הבעיה הזאת מאוד מעצבנת אותי - יש פתרון? תודה, אבי.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by chmmr,

אני מניח שרוב האנשים כאן עבדו או ראו את Trillian (תוכנה שמאחדת כמה תוכנות של מסרים מידים פופלארים) הבעיה שלא מצאתי דרך לבצע ישור לימין כך שמשפט שמשלב עברית ואנגלית ביחד יצא נורמאלי אם משהו מכיר דרך אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by Big_Guy7,

אני משתמש בדפדפן של פיירפוקס, ואין לי מושג למה, אבל כשהפייפוקס פתוח, הרבה פעמים קורה שהוא נתקע, אני בודק במנהל המשימות ואני רואה שהפיירפוקס לוקח מה CPU 90-100% יכול להיות שזה בגלל שהמחשב ישן? (זה לא המחשב שלי..) מפרט: פנטיום 4 1.5GHZ 512RAM 40HD עובד על XP תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  18. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שלום. בדיוק התקנתי sp2. כשאני נכנס לאתרי אינטרנט קבצי ה-html, וכל הדברים האחרים לא נשמרים בתיקיית ה-temporary internet files, חוץ מכמה קבצי swf. אני רוצה להחזיר את המצב שבו דפי אינטרנט היו נשמרים בתיקייה, קוקיס ועוד... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  19. Started by rino,

הורדתי קובץ עם סיומת DAA . מישהו יודע מה הסיומת הזו ועם איזו תוכנה פותחים אותה?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  20. שתכלול את כל כלי העריכה הסטנדרטים...השתמשתי ב Ulead Videostudio ....פשוטה מידי, ולא מכילה אפשרויות כמו חיתוך קטעים..אילוך איטי וכדומה... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  21. Started by sahargt,

שלום רצית לדעת איך אני פותח קובץ מסוג BIN עם יש תוכנית תודה

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  22. אני מקבל ב LIVE MESSENGER הודעת שגיעה 80072f78 לא הצלחתי למצא פתרון לבד משהו יכול לעזור לי ? תודה

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by nevgauker,

היי.. המחשב לא מזהה את הכרטיס קול (מסוג s.b Audigy) חסרים לי הדרייברים הבאים multimedia audio controller pci input device עכשיו הדיסק המקורי של לוח האם וגם זה של הכרטיס קול הלכו לאיבוד חיפשי את הדרייברים הנ"ל בכל האתרים רשמיים ללא הצלחה לוח אם via pt880 neo series-socket 478 אשמח לקבל כל עזרה בתודה רותם

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  24. Started by a_nuke,

יש לי איכס פי SP1 ועד לא מזמן התוכנה turbo pascal עבדה לי יופי ואז פתאום כשלחצתי על להפעיל אותה זה מעלה לי את ההודעה הבאה למישהו יש מושג איך אני פותר את זה? אני ממש צריך את התוכנה הזאת לבצפר... תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  25. אני לא מצליח לפתוח סקינים מהסוג הזה ואני לא יודע למה שאני פותח אחד הוא חוזר לי אוטומטית לסקין הרגיל של ווינאמפ זה קורה רק בסקינים מהסוג הזה כאלה שהמבנה שלהם הוא לא כמו המבנה הרגיל של ווינאמפ(כפתורים>אקולייזר>רשימת שירים). הנה דוגמא לאחד WAL http://www.winamp.com/skins/details.php?id=142664 עריכה: הורדתי את הגירסה האחרונה של הווינאמפ לא עזר.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים