עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hck,

כשאני בא לעשות למחשב שלי ghost (דרך דוס), הוא נתקע באמצע והוא טוען שיש שגיאה בכונן הקשיח. לא שמתי לב אים הוא התכוון לכונן עצמו או לאיזה קובץ ספציפי. הרצתי chkdsk בדוס, והוא לא מצא שום שגיאהה בכונן. מישהו מכיר תוכנה טובה לבדיקת הכונן הקשיח(הכונן עצמו+קבצים)?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה לסינון אתרי סקס למערכת הפעלה XP מישהו מכיר תונה כזו שם משהו

3. שלום לכולם, אני משתמש בגרסא 1.5 , וכשאני מעלה עמוד עם מספר תמונות, Firefox מפסיק להעלות את העמוד לפני שעלו כל התמונות. בדרך כלל רק רוב התמונות עולות, ורק לאחר 3-4 לחיצות על Reload התמונות הנותרות מופיעות. כל עזרה תתקבל בברכה...

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by nadav77,

חבר'ה שמעו צילמתי במצלמה דיגיטלית ועכשיו העברתי למחשב ואני רוצה ליצרוב אני רוצה תוכנה שישמעו ברקע שיר בזמן שהתמונות עוברות :yelclap:

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  5. Started by dududs,

חבר שלי טוען שיש לו בעיית ג'בריש בחשבון yahoo. הוא משנה את הקידוד ואז הוא רואה תקין. אך הבעיה שכל פעם שהוא נכנס מחדש עליו לשנות שוב את הקידוד. איך קובעים לו שישאר כברירת מחדל ?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by Chymes,

יש לי מספר בעיות עם האנטי וירוס: א. משום מה חומת אש חוסמת סרטונים ב-YouTube. למה? איך אפשר לבטל את זה? ב. יש לי רשת אלחוטית בבית. האינטרנט במחשב השני (נייד) עובד ממש לאט. זה יכול להיות בגלל חומת אש? אם כן, איך אני מטפל בבעיה?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by בר שאטי,

שלום נמחקה לי הקאזה לפני כמה ימים ועכשיו יש לי בעיה שהייתה גם לפני שהורדתי את הקאזה הקודמת. אחרי ההורדה מהאתר אז הקאזה נכנסת להתקנה ובהתקנה היא מתמזערת (נראה לי שככה אומרים) לשורה של התחל. וכאשר לוחצים עליה.היא לא נפתחת...... הורדתי מכל אתר ובכל אתר זה עושה לי את אותו הדבר. גם מואלה ומגם מהאתר עצמו של קאזה. אםיש לכם לינק שלא עשה לכם בעיות אז אולי תביאו לי כי..לפי דעתי זו תוכנה חוקית באינטרנט..כולם מורידים..שלא נדבר על הפוטושופ.

8. Started by dani1236,

שלום חבר'ה למי שעורך קליפ של תמונות מאירועים שונים בתוכנה הנ"ל נתקל בטח בעניין הוספת האפקטים השונים, וכאן שאלותיי,,,,1. האם ניתן להוסיף אפקטים למעבר בין התמונותבאופן מיקרי ובלחיצה אחת לכל התמונות? 2. האם גם ניתן להגדיר זמן קבוע להופעת התמונות בלחיצה אחת גם כן? 3.אולי מישהו מכיר איזה שהוא מדריך בעברית לתוכנה המצויינת הנ"ל.? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by joniar,

יש לי פינקס כתובות במחשב ישן ורוצה להעביר לחדש איפה זה נימצא איך מעבירים? תוגה שובע טוב

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  10. Started by J.allmighty,

[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  11. נדמה לי שמשהו לא בסדר עם המחשב.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  12. קטע דפוק לגמרי. כל פעם שאני מפעיל את המדיה פלייר 11, הוא עובד טוב לאיזה דקה ואז פשוט נעצר הכל והמחשב עושה ריסטרט! והקטע הממש דפוק- שזה לא קורה לבד, זה רק אם לוחצים על פליי/פאוס/מעבירים שיר, אם אני רק פותח ולוחץ פליי אז הכל עובד טוב. בנוסף, היום פעם ראשונה זה גם עבר למסך כחול כזה עם כיתוב לבן... אין לי מושג מה עושים, הסרתי והתקנתי כבר איזה 15 פעם... גם התקנתי winamp והכל עבד סבבה. בבקשה תעזרו לי....

13. טוב סוף סוף פעם ראשונה סרקתי ותגידו לי מה למחוק או שבכלל לא [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  14. Started by erap129,

אני עכשיו מתחיל את הטוטוריאל של 3DSMAX8 עם 3DSMAX7 כי אין לי את 8 ושמתי תמונה BMP בFRONT VIEW ואני רוצה לעשות שום אל חלק מסויום של התמונה אבל אני מצליח לעשות זום רק לאמצע מישהו יכול להגיד לי את עושים זום לחלק מסוים של התמונה?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  15. Started by moris,

היי! קיימת ברשותי הרצאה כלשהי שהוקלטה. והקול מאוד נמוך האם קיימת תוכנה להגביה את הקול? תודה!

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  16. ^^ הוא כל הזמן קורס לי כשאני נכנס ל YNET עם "פתח בטאב חדש" מי יודע מה אפשר לעשות ניסיתי לרדד בגרסה של הדפדפן וגם לעלות אבל ללא שינוי :s05:

17. Started by domuzy,

יש לי קובץ שאני מעוניין לפרסם אותו באימיול -איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by Demagh,

כותרת ^^

19. Started by ShayGTi,

יש לי בעיה, לפני כשבועיים עשיתי RESTORE למחשב ומאז הוא איטי ביותר, כאילו ההארד דיסק חושב כל הזמן והפעולות מתבצעות לאט מאוד. :-\ מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  20. שלום , אולי מישהו יודע איך אני מטמיע תרגום בסרט בחלק התחתון שלו , זאת אומרת בקטע השחור הזה מתחת לסרט .. אשמח לתשובה. תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  21. צהריים טובים, אני לא בטוחה אם ההודעה קשורה בהכרח לפורום הזה אך אנסה בכל מקרה.. העברתי את המחשב קומה, ומאז ההעברה אין סאונד באתרי וידאו קליפים למשל כמו יוטיוב או פליקס, בכל שאר האפליקציות הסאונד קיים ונשמע - גם בקבצי מחשב וגם במשחקי רשת לדוגמא. ניסיתי להכנס לאתרים דרך דפדפנים שונים ולעדכן את הפלאש ללא הועיל. יש רעיונות יצירתיים או שאין מנוס מפירמוט?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by Imtheman,

חג שמח אנשים אני צריך להעביר קלטת ווידאו אל המחשב יש לי כרטיס טלוויזיה והכל אבל הקובץ שיש לי על המחשב הוא בגודל של 4 GB !!!! (הסרט באורך 20 דקות . .. ) איך אני יכול להוריד אותו לנפח קצת יותר הגיוני ... . ?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  23. עשיתי פירמוט למחשב התקנתי ווינדוס xp sp2 הורדתי את הדריבר של הכרטיס מסך שהוא x1950pro מאתר הרשמי של ati מה הבעיה יכולה להיות

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  24. איך ניתן לשנות את קצב הפריימים כולל הסאונד של הסרט? נגיד סרט שקצב הפריימים שלו 23.976, איך ניתן לשנות זאת ל 29.970? ואם כן, אז יש תוכנה שעושה זאת עם סאונד תואם לקצב הפריימים כי לפעמים זה פשוט לא תואם. תודה מראש, דני

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by AB,

אני משתמש ב-icq2003a ואני לא מצליח לקבל מאנשים קבצים......ניסיתי להתקין את ה-icq2002a וגם זה לא עבד מישהו יודע מה הבעיהה???

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.