עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כותרת תודה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by psycho killer,

איך אני יכול להשיג סקינים לICQ 5 ?? או איזה תוכנה שמכינה סקינים לICQ 5 ??

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by noambaum,

שלום לכולם! אני מחפש תוכנה או שתיים מקסימום שיודעות קודם כל להצמיד כתוביות (.SUB) ל-DIVX וגם להמיר אותו ל-DVD. אשמח לתגובות(ולינקים...). נועם

• 40 תגובות
    • 6.9k צפיות
  4. בס"ד מה קורה? יש לי שתי תוכנות שאין לי מוסג למה הם משתמשות וההם אני צריך שעם יעלו לי עם המחשב via raid tool winirxhrlper-זה תוקע לי מדי פעם את המחשב האם התוכנות האלה חשובות? ואני צריך שיעלו לי כל פעם בתחילת המחשב או שאני יכול להוריד אותם ומה כל אחת מהתוכנה עושה תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  5. יש לי סרט מסויים בשני חלקים. אני רוצה לצרוב אותו ל-DVD, ואני לא רוצה שבאמצע הסרט אני אצטרך להחליף לחלק השני. לכן רציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר לחבר איתה את שני החלקים והיא לא תהרוס את האיכות? תודה.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  6. היי! אני מוריד עכשיו קובץ וידאו ואני אכן רוצה לוודא כי זה הקובץ אותו אני מחפש. האופציה של PREVIEW בEMULE לא זמינה... רציתי לשאול איך בכל זאת רואים מה הורדתי עד כה? יש המלצה לתוכנה (בסגנון AVIPREVIEW)?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  7. לא מתחבר לי כבר 3 חודשים !!?? התוכנה פשטה רגל ?? השרת ? הרבה יותר טובה מאי מיול ..מהירה..... מה קרה לה ?

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  8. Started by shaks,

אני ממדל LIGHTSABER והגעתי לשלב הסופי כמעט ,חסר לי רק להכין את האור של החרב למישהו יש מושג איך אני עושה את זה שזה יצא יפה כזה לדוגמא כמו שאתם רואים לאור של החרב יש מין הילה כזאת כך שלא מספיק ליצור צילינדר ולשים לו חומר זוהר כזה אז מישהו יכול לתת לי רעין מה לעשות? דרך אגב אני עובד ב3DMAX

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by vinipyx,

מישהוא ביכלל מכיר את החברה הזאת ,עשיתי חיפוש בגוגל ואני לא מוצא כלום תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  10. אם זה כבר פורום גרפיקה אז אני מקווה שציור נכנס לפה (הכוונה לציור אם עפרון על נייר) מישהוא מכיר?

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  11. Started by kobibo,

התקנתי עכשיו את ה ICQ החדש ורציתי לדעת שני דברים: 1. איך מגבים את ה database של ה ICQ עלמנת שאוכל להגדירו בשני מחשבים שונים ללא בניית משתמשים מחדש ? ( משתמש רק לצורך שליחת SMS ). 2. אני יודע שה ICQ יוצר דיי הרבה קבצי זבל,כיצד אוכל למחוק אותם מידי פעם ? והיכן הם נמצאים (תחת איזו מחיצה ) ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  12. Started by malcolmx9,

יש לי שתי תקיות שבהם בערך כ-100 סמיילים שונים בפורמט .GIF אני יודע איך להוסיף למסנג'ר בכל פעם פרצוף אחד. אבל בגלל שיש לי 100 סמיילים זה ייקח לי המון זמן, אז רציתי לדעת אם יש דרך מסויימת בה אני אוכל להוסיף את כל הסמיילים למסנג'ר בבת אחת? עריכה: תקיון, כ-400 סמיילים :-X

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by triple_maxim188,

יש לי סוס טרויני ב Internet Explorer אני מוצא אותו אם נורטון אבל לא יכול למחוק מה אני יכול לעשות הדפדפן לא נפתח לי

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  14. כאשר אני מנסה להעלות תמונה אני מקבל את הודעת השגיאה error loading image זה בחיים לא קרה , רק אתמול זה התחיל משום מה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  15. Started by moshiko211,

הווינדוס מדיה פלייר 10 לא קורא לי סרטים,שאני לוחץ על הקובץ הוא רושם למטה codec משהו ולא מראה תמונה האם אני צריך מקודדים או משהו אחר? ואם כן בבקשה תנו לי לינק.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  16. אני מתכוון לתוכנות כמו מדיה פלייר או WINAMP או נרו ועוד כל מיני ! מאיפה הכי טוב לצרוב שירים ? באיכות מקסימלית!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Black_Devil,

מישהו יודע איך קוראים לתוכנה שהופכת עמודי אינטרנט שלמים מאנגלית לעברית?! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  18. משום מה האופציות שיש בצד ימין לא פועלות לי למעט האופציה של האוברקלוקינג מישהו יודע איך להפעיל אותן? מה אני צריך לעשות? תודה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/y/a/r/i/k/g/o/l/i/k/o/v/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200502161750258524/200507200114312301/untitled.JPG

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  19. טוב אז תתכוננו להסתבך קצת אז ככה אני רוצה לרשום משהו לא משנה מה לצורך העיניין נגיד סתם את השם באנגלית (TAOTAO) עכשיו ואני רוצה שהטקסט יראה כמו בתמונה כאילו אדום והכסף הזה באמצע רק במקום STI שיהיה רשום את השם שלי או כול דבר שאני יבחר יש מצב לעשות דבר כזה? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Rhx,

שלום הורדתי את התוכנה הבאה - Style Xp ושמתי THEME שיש בתוכנה עצמה,אבל אני זוכר עוד תוכנה שהשתמשתי בה אני לא זוכר את השם שלה אני חייב ! או שתגידו לי פה ואני יזכר מה התוכנות לעיצוב הווינדוס כמו Style Xp ? ואם יש לכם THEME יפה שאתם ממליצים לי עליו אז תגידו לי בבקשה תודה

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  21. ניסיתי DEAMON וניסיתי PARAGON CD EMULATOR. לאחר התקנה כאשר הוא מנסה ליצור כונן וירטואלי קופץ החלון הכחול של XP - PAGE_FAULT_IN_NON_PAGE_AREA משהו כזה... והוא קורס... פעמים כבר פירמטתי את המחשב מהסיבה הזאת... יש למישהו מושג? מפרט בחתימה. תודה.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  22. היה לי דיסק הוא נשרט.. גירסא 1.0 .... מחפש דרייברים תודה...

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by dvido,

שלום לכולם. התקנתי את הגירסה החדשה של firefox ומאז יש אתרים ( כמו lionetwork) שברגע שאני נכנס אליהם התוכנה קורסת. חוץ מזה היא עושה עוד כל מיני בעיות קטנות. מישהו ניתקל במשהו דומה?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by benf2,

שלום לכולם, קניתי והתקנתי במחשבי כרטיס Firewire של StLab. אני יודע שדקת וידאו באיכות נורמלית צריכה לתפוס כ-12-14 מ"ב. הבעיה היא שאם אני מבצע CAPTURE בגודל קובץ כזה האיכות יוצאת גרועה!! אם אני רוצה בצים באיכות נורמלית זה מתקרב לגודל של כ-150 מ"ב לדקה!!! ניסיתי לבצע את הCAPTURE במספר תוכנות ולא הצלחתי אחרת. למישהוא יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 465 צפיות

דיונים חדשים בפורומים