עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dddd01,

שלום לכולם, אני מנסה להכנס לאתרים שדורשים שיהיה מותקן adobe flash player . אני מנסה להתקין אותו מהאתר של adobe ואז רושם לי שהותקן בהצלחה, אך בעצם הוא לא הותקן...לא מופיע שהותקן בלוח בקרה של המחשב,וחוץ מזה שאני נכנס אחרי ריסט לאתרים האלה ומנסה הם עדיים רושמים שאין לי אותו (ובצדק חח..) ניסיתי להיעזר במידע באתר של adobe וכל הקטגורית עזרה שלהם לא עוזרת לי בכלל חח.. מה אתם מציעים לעשות ?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

אני מנסה להוריד קובץ מסויים וזה לא מצליח לי. אחרי שאני לוחץ על הורדה זה מגיע לי לדפדפן הבא: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by yossia23,

שלום חברים מישהו יודע באיזו תיקיה שומר הפיירפוקס את המועדפים שלו בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  4. אז ככה יש לי וירוס בשם: w32.korgo.AB בשום דרך הוא לא מוכן להימחק ניסית את כל השיטות האפשריות הוא לא מוכן להימחק מה אפשר לעשות בעניין?! תודה ענקית לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by eliav12,

שלום, לאחרונה אני מנסה להסיר תוכנות מהמחשב אך ללא הצלחה, וההודעה שאני מקבל כל הזמן היא זו: תמונה של ההודעה שאני מקבל * התמונה היא כאשר אני מנסה למחר תוכנה בשם hide ip, בלי שום קשר אל התוכנה זה עושה לי את הבעיה עם עוד תוכנות עם אותה הודעה בדיוק רק נתיב שונה. אשמח לתשובה.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  6. שלום איך אני מוחק מידע ש אי פעם השתמשתי בתוכנה מסוימת אני מחפש את זה בגלל שנגמרה לי תקופת הניסיון בתוכנה ואני רוצה להתקין את מקרו הוט קי בורד שוב פעם דרך הגב הקראק שלה לא פועל לי משום מה

7. Started by VL,

אני צריך עזרה בלעשות איפריים דרך הפוטושופ שאני עורך את הסלייסים אז יש לי שם target - מה לרשום שם בשביל שהדפים יפתחו לי ב-IFRAME? למה אני צריך לעשות IFRAME איפה לפתוח ואיפה לסגור את האיפריים תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  8. Started by MoRtZkInG,

היי, בתור סטודנט להנדסה אני משתמש המון במטלאב. השאלה היא האם יש גרסא של התוכנה שתומכת בעיבוד ב-64bit ואיזה גרסא זו. מור

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  9. אז ככה חודשים רבים שאני ופיירפוקס הסתדרנו מצויין שום בעיות שום קריסות פשוט נהדר.. היום מאיזה סיבה הפיירפוקס עידכן את עצמו לגרסא החדשה וחצי מהפלאגים שלי נעלמו (ושלא תגידו שהם מופיעים ברשימה של ה]לאגים בתור disabled או משהו הם פשוט לא מופיעים) מאוד התעצבנתי ואז התחלתי לעשות שטויות בהתחלה סתם העתקתי קצבים מהתיקיה של הפרופיל לתיקיה של האקסטנשיונס אבל בתיקיה של פיירפוקס וסתם כל מיני משחקים ווואלה כלום לא עזר... אז ניסיתי להתקין מחדש את הפיירפוקס 1.5 אוקיי התקנתי אבל עדיין אין את הפלאגים הישנים ארגגגגג ניסיתי למחוק את תיקיית הפרופיל אבל אז פיירפוקס הציג איזה הודעה שהדפדפן כבר פתוח ושצריך לסגור אותו ולהפעיל שוב... החזרתי את הפרופיל וזה הסתדר... אבל עדיין אין את הפלאגים הישנים…

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  10. התקנתי בהתקנה נקייה את ACROBAT7 שמתקין אוטומטית את הTOOLBAR של יאהו לאחר שכבר היה לי הTOOLBAR של גוגל. העפתי את הTOOLBAR של יאהו אך עדיין בשורת הכתובת באקספלורר הוא מפעיל את האתר חיפוש של יאהו ולא של גוגל , ניסיתי להתקין את הTOOLBAR של גוגל שוב וזה לא עזר למרות שמסומן אצלו שגוגל יהיו חיפוש ברירת המחדל. איך מעיפים את החיפוש של יאהו מאקספלורר ?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by alex15,

אני זקוק לתוכנה שתשמור לי על האימילים שלי . ושלא תמחק שום דבר .

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  12. אז ככה הורדתי סרט קובץ וידאיו עם סיסמה אותה יש לי רק חסר קובץ אחד לפתיחת הסרט מחולק ל3 רארים 2 מהם יש לי שזה אומר 400 מגה הסרט 500 מגה הראר השלישי חסר לי ואני לא מצליח לפתוח את הסרט מבחינתי לראות אפילו 30 דקות מהסרט הזה העיקר לפתוח אותו השאלה איך אני עושה את זה למרות שחסר לי הקובץ של ה100 בעיקרון אני מאמין שיש לי 40 דקות העוד 100 מגה האילו אולי עוד 15-10 דקות תודה לכל העוזרים כי אני כבר מיואש !

13. Started by MasterDK,

אני משתמש בתוכנה Symantec Norton Partitation Magoc 8 וכשאני יוצר מחיצה חדשה זה מביא לי טעות. מה אני יכול לעשות אני מת להתקין לינוקס!!! יש אולי תוכנה אחרת? אם כן מאיפה מורידים? למי שלא ממש הבין יש לי שלוש דיסקים C,D,E ואני רוצה ליצור עוד דיסק בלי לפרמט הכל! אז אני משתמש בתוכנה הנ"ל וכשאני יוצר עוד דיסק זה מביא לי טעות! איזושהיא בעיה אם ה CLUSTERS

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by stone cold,

ניסיתי כבר כמה תוכנות הורדה הבעיה שלי זה שאני מנסה להוריד קובץ זה מוריד בתוכנה הרגילה ואני צריך לילחוץ כפתור ימני כדי להוריד בתוכנה אחרת אני מחפש תוכנת הורדה חינמית לשועל שתיתן לי אפשרות ליבחור לאיפה להוריד\שיהיה לה אפשרות להמשיך הורדה במיקרה שיש ניתוק מהאינטרנט (שהבעיה ניפטרת כמובן) ואני רוצה שיא תוריד שאני לוחץ על לינק באופן רגיל (כפתור שמאלי)-צריך עזרה בלהגדיר את זה בתודה לעוזרים STONE

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by netanelam,

חברים אני לא יודע מה קורה למחשב שלי הבוקר הדלקתי אותו האנטי וירוס לא עולה לי זה מה שאנטי וירוס רושם לי communication with ESET NOD32 Antivirus kernel failed ה CPU לא יורד מ80% המחשב זז לאט החומת האש של הוינדוס לא נפתחת ואני לא יודע מה לעשות אני חייב עזרה!!!

16. Started by LazyBoy,

יש לי את הDIVX CODEC החדש ביותר עם DIVX PLAYER 2.6. העניין הוא שאחרי שאני סוגר אתו, אני עדיין רואה אותו בPROCESSES. (תופס 18MB RAM) והכי חמור, זה שאם אני מפעיל את התוכנה מספר פעמים (פותח, סוגר, ופותח שוב) אז הוא יופיע בPROCESSES כמה פעמים. (לפי מספר הפעמים שפתחתי אותו) אני לא מצליח בשום צורה לגרום לו להיסגר מלבד RESET. סתם מציק וגורם לי לחשוב פעמיים לפני שאני מריץ אותו. רעיונות? זה אולי קורה לעוד מישהו? אני מריץ XP SP2 עם כל העידכונים האחרונים.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  17. יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בזמן האחרון. פתאום , ללא כל התראה נסגרים לי כל מסכי האקספלורר הפתוחים או נתקעים (הסמן מופיע כמו שעון חול כל הזמן). ההודה אומרת שרכיב ה פלאש 10A.OCX אחראי למצב. מה אפשר לעשות בנדון?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  18. Started by A.Iniesta,

אני מחפש אנטיוירוס, ופייר וול, שמספקים את ההגנה המקסימלית ביותר. תודה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  19. כשאני מנסה להתקין אותה אני מקבל את ההודעה בתמונה... ניסיתי להדליק במצב תאימות לWIN XP אבל זה לא עובד.. אותה שגיאה... מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by oFiR 22,

שלום, לפני מספר ימים החלה בעיה אצלי במחשב. השמע במחשב פשושט הפסיק לפעול, אי אפשר לשמוע שום דבר, לדוגמא: כשאני מתחיל להריץ משחק עולה לי השגיאה הראשונה (מצורפת בסוף ההודעה). כשאני מתחיל להשמיע שיר בווינאמפ עולה לי השגיאה השנייה (מצ"ב). ניסיתי להתחיל מחדש את הדרייבר של הסאונד והוא לא מצליח לסיים את ההתקנה בהצלחה, הוא רושם שהיא נכשלה. אשמח לעזרה כלשהי, כרגע איני שומע דבר. תודה רבה, אופיר [attachment deleted by admin]

21. Started by maatom,

מפנה לבעיה בקובץ SMWDM.SYS. מצרף תמונה של המסך. משיהו יודע למה הקובץ קשור? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  22. Started by Arikation,

תוך כדי התקנת דרייבר מצלמה (325 USB PC CAMERA). מתחיל התהליך ולקראת סיום אני מקבל שגיאה שלא היה ניתן להתקין את הדרייבר והשגיאה היא: אין די מקום אחסון. עכשיו זה לא קשור ל RAM כי יש מספיק.. וגם לא ל מיקום פיזי בדיסק הקשיח.. בכונן של מערכת ההפעלה יש כ 90 GB פנויים.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  23. אני משתמש בחבילה של Norton Internet Security. למרות שבהגדרות של האנטי וירוס ביטלתי את האפשרות של סריקת מיילים יוצאים - עדיין בכל פעם שאני שולח מייל, קופץ לי חלון בצד ימין למטה ומראה לי את שלבי הסריקה של המייל. הבעיה היותר גדולה היא במיילים גדולים יותר - אז, בשלב כלשהו בסריקה קופצת לי הודעה של SYMANTEC MAIL PROXY שאומרת שהמייל לא נשלח - כי הוא נדחה ע"י הסרבר. מה עושים בשביל לבטל את הסריקות האלו ? בבקשה עיזרו לי. בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  24. זה לא עושה אצלי autorun יותר משום כונן מה לעשות די להחזיר את המצב לפעילות תקינה? תודה.

25. Started by yotam360,

ביצעתי RESET לדפדפן ועכשיו שאני נכנס אליו מופיע הדף הזה שבו צריך להגדיר ספק חיפוש הבעיה היא שאני לוחץ שמור את ההגדרות רשום לי בראש הדף Settings were not able to be saved successfully איך אפשר לתקן את זה או לפחות להוריד את הדף הזה שלא כל פעם שאני נכנס לIE7 הוא יוצג? http://img398.imageshack.us/my.php?image=34013948ur6.jpg

• 3 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים