תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הוא נקרא LionHeart_Codecs_Pack_v1.2 מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מוצא אותו?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
ברגע שאני נכנס ללינק, דרך כתובת רשומה במקרה הזה במסנג'ר בתיבת דואר, אז ישר מזנק לו חלון של האקספלורר שכמובן ריק, ואחרי נפתח לי טאב ב-FF עם הלינק המקורי. למה? מדוע ואיך? איך אני פשוט מאוד עושה שכתובות יפתחו לי ב-FF אך ורק בלבד? תודה, ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מחפש תוכנה איכותית ללכידת ודיאו(אני רוצה להקליט קטע ממשחק...) תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
רציתי לשהול במה התוכנה MemTurbo 3.0 עוזרת אם זה משמעותי ? לא שיש לי בעיה של זכרון אבל סתם...
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
רקע על התוכנה: התוכנה עצמה היא כלי מצויין להפוך את שלוחן העבודה שלנו ליותר שימושי ומגוון יותר, והיא עושה זאת על ידי הוספת תאריכונים, שעונים, לוחות מודעות, אייקונים זזים ועוד... התקנתי אותה לא מזמן והוספתי לשולחן העבודה שלי את י LONGHORN DOCK שזה בעצם הצג שמופיע ב WINDOWS החדש (LONGHORN) עם השעון, המד זכרון, ועוד... תמונה א' - http://goldberg--online.com/untitled.JPG עכשיו, העניין הוא שאני רוצה את ה DOCK הזה קבוע על שולחן העבודה שלי ושהוא ישמש הגבול של התוכניות, כלומר עכשיו כשאני רואה את שולחן העבודה שלי אני רואה את ה DOCK כמתואר בתמונה א', אבל ברגע שאני מפעיל את המחשב שלי או כל דבר אחר זה מכסה אותו, אז ה DOCK נשמר בעצם רק לשולחן העבודה, האם אני יכול להפוך אותו לגבול וב…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מה התוכנה הזאת עושה ? http://www.flmsdown.net/Computer-User-Magazine-November-2006-plus-all-issues-2006-4397.html תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הלוג שלי בHijackThis.. מה למחוק? Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 1:58:50 PM, on 2/12/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\System32\lvhidsvc.exe c:\PROGRA~1\mcafee.com\vso\mcvsrte.exe C:\PROGRA~1\MCAFEE.COM\PERSON~1\MPFSERVICE.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe c:\PROGRA~1\mcafee.com\vso\mcshield.exe C:\Program Files\St…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
איך אני מוריד אותו? נראה התקנתי תוכנה או משהו כזה ושאני מוריד את הסרגל הזה בפעם אחרת שאני פותח את האינטרנט הוא מופיע שוב... איך אני מוריד את זה?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
לפניי ככה שבוע התחילה לי הבעיה הזאת של הפופ אפ האלו , פשוט כל ריענון או מעבר דף קופץ לי אתר אל מול הפנים ניסיתי להפעיל את חוסם החלונות הקופצים באקספלורר ובפירפוקס וניסיתי דרך תוכנות צד שלישי אבל זה לא עוזר פעם אפילו עזבתי את המחשב עם אתר פתוח לחצי שעה ועלו לי אייזה 20 חלונות כאלה ,אני לא יודע מה לעשות זה קורה בכל אתר זה הפך את פעולת הגלישה לבלתי נסבלת ,מישהו יודע איך אני יכול להיפטר מהבעיה הזאת \או יכול להביא לי שם של תוכנה שתעשה את זה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המחשב לא משמיע לי קבצי MP3 או דרך האינטרנט הוא כן משמיע סרטים ו DIVX מה הבעייה?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
התוכנה עובדת בצורה מאוד פשוטה והיא מאפשרת לכם לראות מה לוקח מקום בכונן וכמה אחוזים,אותו הדבר ניתן לעשות לתיקיות ולפ סיומות קבצים. מאוד שימושית,היא מאפשרת לך לדעת מה למחוק כדי לפנות מקום בכנון. ועוד פלוס גדול - אין צורך להתקין אותה. http://www.webattack.com/get/disktective.html שימושית להפליא.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
כמו שאומרת הכותרת, אני משתמש בתוכנה הנל לניתור המחשב. החיישן של הלוח אם מציג לי 3 טמפרטורות כפי שרואים בתמונה. רציתי לשאול למה, ואיך אני יודע מה מבין השניים שייך לצ'יפסט של לוח האם באמת על אף ששתי הטמפרטורות משתנות? וגם מה זאת הטמפרטורה השלישית הלא הגיונית? תודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה אשר מאפשרת לי ברגע שהורדתי די וי די למחשב לערוך את הכתוביות הקיימות, או לחילופין להוסיף כתוביות חדשות ואז לצרוב את זה חזרה כדי וי די. עשיתי חיפוש בפורום ורוב מה שמצאתי היה לגבי תרגומים עבור סרטי DVD-Rip.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
שלום! כל יום הנורטון אינטרנט סקיוריטי 2004 מודיע שיש עידכונים אז אני לוחץ על YES וזה פותח לי את העידכונים ואז אני לוחץ על הבא ואז הוא מחפש עידכונים. כשהוא מסיים הוא כותב שאין עידכונים לנורטון עם תמונה ו'וי' בצד. כבר חודש הוא אומר שאין עדכונים ואני יודע שזה לא הגיוני אז נכנסתי לאתר של סימנטק והורדתי ידנית עידכונים מהלינק הזה http://securityresponse.symantec.com/avcenter/download/pages/US-N95.html רציתי לשאול איך אפשר לתקן את זה? ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אך זה לא פתר את הבעייה כמו כן, ניסיתי למחוק את ה- live update אבל הוא אומר שהנורטון אינטקנט סקיוריטי לא מאפשר מחיקה. מישו יכול לעזור לי? תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי בעייה בתוכנה windows live mail. כשאני שולח כמה תמונות, זה עושה מן שינוי אוטומטי ומקטין את התמונות, ומי שמקבל ממני את המייל, רואה רק THUMBNAILS ללא אפשרות לפתוח את קובץ התמונה כפי ששלחתי. אחרי כל מיני בירורים, החלטתי לנסות לשלוח בתוכנה הרגילה windows mail שבא עם ויסטה, ובתוכנה הזו זה שולח טוב, הנמען מקבל את התמונות בגודלן המקורי בתור קובץ בדיוק כמו ששלחתי. אני יכול לחזור לwindows mail הרגיל, אבל מאוד נוח לי עם הLIVE MAIL. יש אפשרות להגדיר לLIVE MAIL, שלא יעשה לי שינוי לתמונות וישלח אותן בגודלן המקורי כמו בwindows mail הרגיל?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
Windows XP Pro SP2 בעברית. הורדתי והתקנתי Incredimail (הגירסא האחרונה, Incredimail Xe Build 3501788) הבעיה היא שבמקום עברית אני רואה ג'יבריש. (ב Options כיוונתי את ה Encoding לכל סוגי ה Hebrew (אף אחד לא עזר)). הבעיה המדוייקת היא : כאשר אני מקבל אימיילים כשהכותרת העברית, היא מוצגת כג'יבריש (אבל תוכן ההודעה עצמה מוצגת כראוי) אפילו כאשר אני מגדיר איש קשר (Contact) חדש, ונותן לו שם עברי, הוא מוצג בג'יבריש ברשימתה Contacts. מישהו יודע למה ומדוע ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם אפשר לשנות את שפה של VISIO 2007 לעברית???
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
התקנתי את חיבלת האבטחה..ואני זוכר שהוא שאל אותי 3 אפשרויות...בהתחלה.. אם אני רוצה לעשות ALOW להכל..או רק לרשת..או בכלל לא.. עשיתי ברוב טיפשותי ALOW להכל..איך אני משנה את זה? אני רוצה לעשות שיהיה רק רשת חופשי כי יש לי רשת... XP PRO SP1
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למישהו מכם יש ניסיון בשימוש עם התוכנה הנ"ל? אני משתמש במחשב נייד בלימודים בבית ספר, וגם חבר שלי.. רק שחבר שלי "שוחה" בתוכנה הזאת (ובשאר אפליקציות של אופיס) ואני די מדשדש מאחור בכל הנוגע לאווטלוק. ראיתי שהוא מאורגן ממש ממש טוב והאווטלוק מאוד נוח לארגון העבודה עם כל השיעורים והמבחן וכל מיני תזכורות ופיצ'פקס שכאלה. בקיצור, רציתי לדעת איפה אני מתחיל בכלל בתוכנה הזאת? כרגע אני עדיין תקוע בלתכנת 48 "reoccuring events" בשביל המערכת שעות שלי בלימודים.. החבר שלי ארגן את זה ככה שזה נראה כמו מערכת שעות, זאת אומרת שזה בקופסאות של 45 דקות כל אחת, וקופסא בשביל כל שיעור. רציתי לדעת אם קיימת דרך מהירה יותר להגדיר את מערכת השעות שלי, ולעשות שהתצוגה של ה-calender שלי לא יהיה…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בעייה קטנה אבל מעצבנת: בכל פעם שאני מנסה להפעיל את פרו אבולושן 2008 או 2009 אני מקבל ישר מסך כחול עם הודעה של DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL. ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך ושל הסאונד, אבל הבעיה ממשיכה. במשחקים אחרים, כמו פיפא 2009, אין שום בעייה. יש למישהו רעיון? מפרט מחשב: לפטופ HP intel C2D t5500 כרטיס מסך nvidia geforce 7400 1gb ram לא מפלצת אבל אמור להריץ את המשחקים בלי יותר מדי בעייה. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי אנשים, אינני מצליח להריץ סרט באיכות DVD באמצעות wmp. למישהו יש מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
רצית לדעת ההאם יש תוכנה שיכולה למדוד את טמפרטורה של אחד החלקים הספציפים במחשב(לוח אם /מעבד / מארז) האם קיים דבר כזה או שהתוכנה תואמת לפי הלוח אם? אם כן תוסיפו בבקשה לינק....
-
- 9 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום המתאים אבל יש לי בעייה בתוכנת שרזה למרות שיש לי פורטים פתוחים יש לי את ההודעה שאני מוגן בחומת אש בנוסף האתר של שרזה לא עולה . מישהו ניתקל בעיה? שוב אני הגדרתי את הפורטים פתחתי אותם אבל אין לי מקורות כמעט.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-