עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by J.allmighty,

[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  2. שלום לכם, מחפש תוכנה או כלי כלשהו לניטור שרתי Windows 2008. אני מעוניין בכלי שיוכל לתת דיווח רטרו אקטיבי של חודש אחורה - פיקים במערכת, קריסות, צריכת זיכרון או מעבד גבוהה... ואם קיים גם דיווח למייל על חריגה מסויימת.... תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  3. אני משתמש ב - Norton Internet Security גרסת 2003 כבר דיי הרבה זמן. היום כשניסיתי לגלוש באינטרנט (בדפדפן) לא הצלחתי עד שסגרתי את Norton Internet Security. בהורדה ושליחת דוא"ל לא הייתה לי בעיה. בדקתי וראיתי שהפורט לאינטרנט (80) פתוח והדפדפן שלי מורשה ליצור קשר עם הרשת. מה יכול, בתוכנה, למנוע ממני לגלוש באינטרנט?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  4. Started by Mingi,

המסנג'ר של אחותי מסרב להיסגר, גם אחרי שסוגרים את התוכנה עצמה, הוא ממשיך לקבל הודעות וכאלה -למרות שהוא לא מופיע בשורת המשימות שפועלות כשאני מנסה לסגור אותו באמצעות מנהל המשימות(Task Manager) ע"י לחיצה על Alt+Ctrl+Del אני מקבל הודעה ש: "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך". אז.. איך אני סוגר את המסנג'ר הזה? ו.. איך מגדירים את מנהל המשימות כזמין? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  5. איזה גירסא/מהדורה טובה יותר ? 1 - Premium Edition 2 - Ultra Edition ואם מישהו יוכל להסביר לי מההבדלים ביניהם אני גם אשמח..

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  6. הורדתי מספר קבצים ביוטורנט לתקייה X. עכשיו ההורדה הסתיימה והעברתי את הקבצים האלו לתקייה Y . איך אני ממשיך להעלות ולשתף את הקבצים האלו ? ( מקווה שלא עברתי על שום חוק הפעם...)

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  7. Started by erap129,

אני עכשיו מתחיל את הטוטוריאל של 3DSMAX8 עם 3DSMAX7 כי אין לי את 8 ושמתי תמונה BMP בFRONT VIEW ואני רוצה לעשות שום אל חלק מסויום של התמונה אבל אני מצליח לעשות זום רק לאמצע מישהו יכול להגיד לי את עושים זום לחלק מסוים של התמונה?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  8. Started by domuzy,

יש לי קובץ שאני מעוניין לפרסם אותו באימיול -איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  9. אשמח לקבל המלצות לגבי: תכנה לניהול הורדות שניתן להגדיר שעות מסוימות לכל הורדה, לסריקת וירוס ולכיבוי המחשב. תכנה שנייה שאני מחפשת היא תכנה כמו CCLEANER אבל שמוחקת קבצים לא נחוצים במחיצות ,שלא של מערכת ההפעלה.

10. Started by Crossair,

הורדתי את התוכנה, ואיני יודע כיצד להפעילה, אודה למי שיעזור לי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by warezon,

אני צריך סריאל לתוכנה לאחר שחיפשתי נוכחתי לדעת שכל הקראקים לתוכנה מכילים וירוס!! בבקשה עזרה זה דחוף מאד

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  12. כשאני מנסה להפוך תמונה מסויימת במציג התמונות שבווינדוס, אז התמונה נהיית אדומה. (למה זה קורה אגב?) לכן אני צריך המלצה לתוכנה שיודעת להפוך תמונות בלי להוריד איכות. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  13. אני רוצה לעשות פרוייקט חובבני ואני צריך אבל כלים אני רוצה בעזרת המצלמת אינטרנט שלי (LIFECAM NX- 3000 של מיקרוסופט) ומצלמת הוידיאו שלי (שכחתי את השם) לעשות סרטון קטן, אז אני צריך קודם תוכנה טובה להקלטה דרך המצלמת האינטרנט שלי כי התוכנה שהגיעה איתה די מחורבנת. הדבר הבא שאני צריך הוא תוכנה לעריכת וידיאו, איזו תוכנה תיהיה טובה לעריכת וידיאו?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  14. ראיתי ששניהם עולים אותו דבר אך לאחד יש מסך צבעוני ולשני אין אך יש שלט מישהו מוכן להבהיר את העניין? http://www.iriveramerica.com/products/hd.aspx

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by gshhar,

ראיתי שיש 3 גירסאות: 1 Enterprise 2 Personal 3 Network מה ההבדלים בניהם?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  16. לא משנה איזה קובץ WORD אני פותח אז זה מראה לי את התמונה הזאת, אפילו פתחתי קובץ WORD חדש והוא מראה לי את זה: ואז כשאני מנסה לצאת זה מראה לי את וכשאני לוחץ על NO יש את זה: ורק הקובץ שנקרא NORMAL יכול להיפתח ןכשאני לוחץ YES עדיין לא משנה כלום. מה אני עושה??

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  17. Started by Inertia,

שלום ברשותי Photoshop 7 me, כמו שאתם בטח יודעים תוך כדי עבודה הוספה של טקסט יוצרת שכבה חדשה והשאלה שלי היא כאשר יש לי הרבה טקסטים ואני רוצה ,נניח, לשנות את גודל הכתב לכולם, איך עושים את זה? עד עכשיו הייתי עובר אחד אחד ומשנה לו את הגודל\סוג כתב או מה שלא יהיה אבל בטוח יש דרך לעשות את זה לכולם ביחד... מישהו יודע? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by Scorpion17,

שלום, יש פה משהו מרמת גן שמכיר חנויות טובות למכור מוצרי מחשב...? תודה...

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  19. Started by omri_ro,

יש ברשותי מחשב כף יד עם מע' הפעלה WM5 ואני מחפש לו מחשבון מט"ח לקראת נסיעה לחו"ל. אני מחפש תוכנה פשוטה עם ממשק נוח ואפשרות עידכון מהאינטרנט ועם אפשר חינמי, חיפשתי בגוגל והורדתי מס' תוכנות שחלקן לא פעלו והשאר לא מצאו חן בעני. תודה לעונים.

20. תשמעו בעיה מוזרה - מעצבנת!!! אני משתמש בתוכנת האיחוי של מיינדסופט O&O.Defrag.Professiona מותקנת לי במחשב הנייח = באנגלית...כמו כל התוכנות(אגב תוכנה מצויינת!) אמה - מה....כשאני מנסה להתקין אותה גם במחשב הנייד באופן אוטמטי היא מותקנת בגרמנית.... ??? אה שווייסר ווואט דה פאק(בגרמנית)....ניסיתי להתקין מחדש - ושוב - זה לא נותן לי ביכלל אפשרות ליבחור באנגלית מישהו יודע את הפיתרון ? :s05: תודה מראש

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  21. יש לי צורב BENQ 4300U, הוא נהדר והתוכנה שבאה איתו ממש קלה אבל היא לא מחלקת תמונות, כלומר עם אני שם שני תמונות או שלוש או ארבע או כל מספר הסורק שומר את זה כתמונה אחת גדולה, יש תוכנה איזו שהיא שיכולה לחלק את התמונות אוטומטית? או שזה תלוי בסורק?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by RoyShefy,

התוכנה אמורה לבטל את הCD'S אני לא יודע בדיוק למה. אני מנסה להפעיל **משהו** דרכה ואני פשוט לא יודע איך. ד"א התוכנה חוקית 100%.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  23. משום מה FireFox לא מציג לי עמודים ספציפיים כמו העמוד נתונים על החשבון בנק שלי ב"מזרחי-טפחות" או עמוד הנתונים לגבי הגיוס שלי לצה"ל באתר "עולים על מדים". אני מצליח לצפות בעמודים האלה רק דרך Explorer 6. אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  24. שלום לכולם אני כבר הרבה מאוד זמן עם איי סי קיו 5, בערך מאז שהוא יצא. פתאום מלפני 3 ימים האיי סי קיו כשהוא פתוח, הוא תופס בקירוב 98 אחוז מהמשאבים של ה-CPU אפשר להשתמש בו אבל לא נוח- לדוגא: אם אני כתוב משהו ואשלח, אני לא אראה את מה שכתבתי אלא אחרי איזה 10 שניות, וכל המחשב איטי כשהאיי סי קיו פתוח עשיתי בדיקת וירוסים וספייווארים למיניהם. לא עזר. מחקתי תוכנה שהתקנתי לאחרונה וגם לא עזר. למישהו יש רעיון?

25. Started by Dimness,

שלום, אני מחפש תוכנה שתסדר לי משפטים (שורות) שכתובים בוורד לפי האות הראשונה בסדר ה - ABC. אולי קיימת כזו אופציה מובנית בתוכנה ואני לא מודע אליה? דוגמא לסידור שאני מתכוון: A: ...1 ...2 ...3 B: ...1 ...2 ...3 וכך הלאה... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.