עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omri_ro,

יש ברשותי מחשב כף יד עם מע' הפעלה WM5 ואני מחפש לו מחשבון מט"ח לקראת נסיעה לחו"ל. אני מחפש תוכנה פשוטה עם ממשק נוח ואפשרות עידכון מהאינטרנט ועם אפשר חינמי, חיפשתי בגוגל והורדתי מס' תוכנות שחלקן לא פעלו והשאר לא מצאו חן בעני. תודה לעונים.

2. תשמעו בעיה מוזרה - מעצבנת!!! אני משתמש בתוכנת האיחוי של מיינדסופט O&O.Defrag.Professiona מותקנת לי במחשב הנייח = באנגלית...כמו כל התוכנות(אגב תוכנה מצויינת!) אמה - מה....כשאני מנסה להתקין אותה גם במחשב הנייד באופן אוטמטי היא מותקנת בגרמנית.... ??? אה שווייסר ווואט דה פאק(בגרמנית)....ניסיתי להתקין מחדש - ושוב - זה לא נותן לי ביכלל אפשרות ליבחור באנגלית מישהו יודע את הפיתרון ? :s05: תודה מראש

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  3. יש לי צורב BENQ 4300U, הוא נהדר והתוכנה שבאה איתו ממש קלה אבל היא לא מחלקת תמונות, כלומר עם אני שם שני תמונות או שלוש או ארבע או כל מספר הסורק שומר את זה כתמונה אחת גדולה, יש תוכנה איזו שהיא שיכולה לחלק את התמונות אוטומטית? או שזה תלוי בסורק?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by RoyShefy,

התוכנה אמורה לבטל את הCD'S אני לא יודע בדיוק למה. אני מנסה להפעיל **משהו** דרכה ואני פשוט לא יודע איך. ד"א התוכנה חוקית 100%.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  5. משום מה FireFox לא מציג לי עמודים ספציפיים כמו העמוד נתונים על החשבון בנק שלי ב"מזרחי-טפחות" או עמוד הנתונים לגבי הגיוס שלי לצה"ל באתר "עולים על מדים". אני מצליח לצפות בעמודים האלה רק דרך Explorer 6. אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  6. שלום לכולם אני כבר הרבה מאוד זמן עם איי סי קיו 5, בערך מאז שהוא יצא. פתאום מלפני 3 ימים האיי סי קיו כשהוא פתוח, הוא תופס בקירוב 98 אחוז מהמשאבים של ה-CPU אפשר להשתמש בו אבל לא נוח- לדוגא: אם אני כתוב משהו ואשלח, אני לא אראה את מה שכתבתי אלא אחרי איזה 10 שניות, וכל המחשב איטי כשהאיי סי קיו פתוח עשיתי בדיקת וירוסים וספייווארים למיניהם. לא עזר. מחקתי תוכנה שהתקנתי לאחרונה וגם לא עזר. למישהו יש רעיון?

7. Started by Dimness,

שלום, אני מחפש תוכנה שתסדר לי משפטים (שורות) שכתובים בוורד לפי האות הראשונה בסדר ה - ABC. אולי קיימת כזו אופציה מובנית בתוכנה ואני לא מודע אליה? דוגמא לסידור שאני מתכוון: A: ...1 ...2 ...3 B: ...1 ...2 ...3 וכך הלאה... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  8. קראתי את הסטיקי וחיפשתי בפורום. אז אם מישהו יודע על תוכנה כזאת אני מודה לו מראש.

9. Started by oded6188,

מבחש נייד. אני מנסה לחלק את הכונן שלי ל 2 מחיצות, ולהפוך אותם ל FAT32... אני משתמש בדיסקטים שיוצרים בהתקנה של ה Paratition Magic... וכל פעם כשאני בא לבצע את השינויים, המחשב קורס... מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  10. מחפש תוכנה איכותית ללכידת ודיאו(אני רוצה להקליט קטע ממשחק...) תודה מראש..

11. שלום אני מחפש תוכנה שאני אוכל בעזרתה להעביר מידע רציף בין שני מחשבים, או בקיצור שיר שפועל במחשב הראשון יועבר דרך בלוטוט למחשב השני ויתנגן בו. אם אין דבר כזה אז תוכנה שתאפשר לי לשלוט במחשב המרחוק באמצעות המחשב הנייד דרך הבלוטו יש דבר כזה?!????

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by ruff stuff,

שלום. אני מקבל את ההודעה הזו ואז המסך נתקע . עשיתי סריקה של וירוסים ורוגלות ולא מצאתי משהו חריג. מה לעשות.?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by J0HNiE,

שלום, אני מחפש פיירוול לגרסה של הwindows xp pro X64 ניסתי NETLIMITER וזה לא עובד וגם כתוב שאין גרסאות לX64 בנתיים ניסתי גם ZA ויש רק גרסאות BETA וזה רק suit (אני מחפש PRO) האם יש משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  14. Started by תימני אסלי,

ניסיתי לטעון את התוכנה בקובץ מסוג AVI וקיבלתי הודעה שיש בקובץ הזה אודיו עם קצב סיביות משתנה וכו' ההודעה מצורפת פה: http://www.f2h.co.il/1710280479 האם מישהו מכיר את פשר ההודעה הזו ומה עושים עם זה?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by BENNY-L,

המחשב לא משמיע לי קבצי MP3 או דרך האינטרנט הוא כן משמיע סרטים ו DIVX מה הבעייה?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  16. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שתרשום לי את כל הפעולות שנעשות במחשב, שירשום כל תוכנה שהופעלה, ואת השעה והיום וכו' יש כזה דבר??

17. עולה מסך שחור עם סאונד של הפתיחה של ויסטה ניסיתי עוד דרייברים של נוידיה ולא עזר, איפסתי ביוס ידנית ולא עזר. לא יודע מה לעשות.אנא עיזרו לי המחשב מושבת...

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  18. שלום רב מזל טוב רכשתי LCD פצצה של LG 37 אינץ 1:100000 ניגודיות 2 מ"ס מפרט טוב טוב. אני מחשבר אותו למחשב הנייח עם כבר 1.8 מטר DVI TO HDMI(כבל סביר לא מהפשוטים) בנייח יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512 MB מה שאני צריך זה הסברים איך לערוך את ההגדרות בתוך הNVIDIA או מחוצה לו בווינדוס אקספי כדי לקבל את איכות התמונה הטובה ביותר..... זתומרת.....איך לסדר את ההגדרות אחד לאחד תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  19. Started by yairperetz,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להעתיק חלק/ דף אינטרנט שלם "ולהדביק" אותו במקום אחר. משהו בסגנון של: crawlers או robots. ת ודה מראש על העזרה !!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by urich,

שלום האם יש אפשרות לעשות תקייה בתוך תקיית קבצי הסרט שלי בשם תרגומים ושהתוכנה תדע לפתוח את התרגומים משם. אני פשוט לא אוהב את הבלגן שכל הקבצים - גם וידאו וגם התרגום בתקייה אחת.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by daniel0089,

היי, תגידו למה לא מופיע לי עדכון מפיירפוקס שיצא גרסה 3? אם אני מוריד את הגרסה השלישית אז המועדפים נמחקים? הגרסה הקודמת נמחקת? מה ההבדלים בין שני הגרסאות? תודה, דניאל.

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  22. זאת פעם שניה שאני מוריד מהאתר HP עידכון לביוס ואחרי כל התקנה כזאת כל הסרטונים באינטרנט,NANA MAKO הרדיו בTIOOLBAR וכו' לא עובדים לי. זה נקרא שם "WinFlash for HP Notebook System BIOS" איך אני מוחק אותו? שחזור מערכת אני כבר לא יכול לעשות.

23. Started by moskitos,

אני מנסה להוריד קובץ במירק ונראה לי שההודעה הזו באדום היא אלי אבל אין לי מושג מה היא אומרת.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  24. Started by sivanxyz,

מוגדר לי גיבוי מצטבר לדיסק C (כלומר כל פעם שאני מריץ אותו הוא מגבה רק את השינויים מאז הגיבוי האחרון). הבעיה: הגוסט כנראה לא מזהה את הגיבוי האחרון וכל פעם משווה לגיבוי ישן יותר כלומר במקום לראות מה השתנה מאז יצירת הקובץ שמסתיים ב: i006.iv2i הוא משווה לקובץ שמסתיים ב: i004.iv2i מישהו נתקל בבעיה כזו ויודע מה לעשות? חשבתי שאולי זה קשור לזה שהכנתי והשתמשתי בדיסק recovery מותאם אישית אחרי גיבוי 004 אבל אני עדיין לא יודע איך לגרום לו שיזהה את הגיבוי האחרון תודה מראש למשיבים

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by קורלאונה,

אם כדי להתקין את האנטי וירוס הזה?ESET NOD32 Antivirus Business Edition v3 0 566 CRACKED-CU או שיש יותר טובים?...

• 3 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.