תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
באקספלורר יש לי שני סרגלים שאני רוצה להסיר multi media toolbar נמצא ב program files בתיקיה שנקראת מולטי_מדיה radio g toolbar שנמצאת ב program files בתיקיה שנקראת radio g שניהם לא נמצאים ב"הסר תוכניות" איך מסירים אותם? תודה ערן
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האימיול לא משנה איזה אימיול אני מתקין או איפה אני מתקין אותו אני לא יכול להוריד קבצים יותר מ-2 ג'יגה שאני לוחץ על קובץ גדול יותר פשוט לא קורה כלום למה זה קורה? תודה לעוזרים! וחג שמח לכולם!!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי מחשב חדש ... ולפני יומיים התקנתי VISTA ULTIMATE 32 BIT . ובהתקנה של הווינדוס שכחתי להוסיף כונן .. וכרגע יש לי רק כונן C , אז רציתי לדעת אם יש דרך לפתוח עוד כונן (D) בעזרת תוכנה או דרך ה bios או משהו כזה .. ללא פירמוט .. כי כבר התקנתי את כל התוכנות והדרייברים וגם לקחו לי את הדיסק של הווינדוס .. ושאלה .. אם יש לי רק כונן C זה יפגע לי בביצועים של המערכת(מחשב חדש) ? תודה לעוזרים ..ושבת שלום !
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ראיתי שבגירסאות החדשות של אמיול יש דבר שניקרא Kad והבנתי שהוא עדיין בפיתוח ואצלי הוא מחובר והכל... השאלה שלי היא, מה זה לעזאזל?!?! מה זה נותן??? זה אמור להוריד יותר מהר???
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי הקלטתי קטע עם הכרטיס טלוזיה שלי עכשיו הבעיה היא שהקול והתמונה לא באותו פריים(אתה שומע אותו מדבר אבל השפתיים שלו לא נעות יש הדל בן הקול שלו לסרט הוא שניה וחצי משהו כזה) ואי אפשר לראות ככה שום דבר יש דרך לפתור את זה? תודה ומצטער אם זה בפרום הלא נכון.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היתקנתי את המשחק 18 WoS Pedal to the Metal אני ניכנס למשחק ואז מופיעה לי אתה זה בבקשה תעזרו לי ( יש לי פנטיות 4 וגיפורס 5200 fx ) תודה
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מקווה שאני רושם את ההודעה הזאת בפורום המתאים...(הוא נראה לי הכי מתאים). אני מחפש דרייבר למצלמת אינטרנט...מסוג: KENDA KD-30A החברה = KENDA הדגם = KD-30A
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
-
מותקן אצלי icq 5.1, עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב ולשמור את כל קבצי ההיסטוריה של ההודעות, אז רציתי לדעת איפה זה נמצא במחשב, קובץ מסויים או משהו? תודה מראש,מתן.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אז ככה...לפני כמה ימים המחשב נייד שלי הגיע לסוף הבטריה נכבה...ומאז היו בעיות עם הרשת האלחוטית... עכשיו מחקתי ואני מנסה להתקין שוב ואני לא מצליח.... המחשב הוא של גיגה בייט W566N ועל הדרך עם כבר רשמתי...איך אני מעיף את הנרו סקוט הזה מהמחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום רב, אני מבקש את עזרתכם במציאת תוכנת FIREWALL במקום ZA שמאוד מכבידה על המחשב שלי וגורמת לאיטיות מרגיזה בגלישה . אני יודע ש-ZA נותנת את ההגנה המקסימלית אבל הגלישה פשוט בלתי נסבלת שהיא פועלת. אם מישהו מכם מכיר תוכנת פיירוול "קלה" שתהווה תחליף ראוי ל-ZA אשמח לקבל המלצות... (לא חייב תוכנה חינמית) תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
חברה, אני צריך מירנדה בעברית, כמה שיותר קלה לשימוש (לא בשבילי). במירדנה תשתמש ילדה שלא ממש מבינה במחשבים והיא צריכה להיות קלה לתפעול, פשוטה והיא חייבת להכיל את הפונקציה של לדעת מי קורא לה את האווי. תודה מראש, מודי.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש אתר דרכו אני רואה הרצאות אקדמאיות שמשודרות בסטרימינג ולא מצאתי דרך לשמור ישר את הקובץ. אשמח אם תמליצו על תוכנה שתדע ישר לשמור את הוידיאו בתור קובץ או שתעשה לזה ריפ.... מהיא התוכנה הכי טובה לזה ואשמח אם תפנו לקישור להורדה מיידיית כי אני דיי צריך את זה היום. כמו כן , יש לי בעייה עם כמה קבצי מפ3 שאני מנגן אותם בלי בעייה במחשב אבל בנגן סנסה של סאן דיסק E200 שלי לא רצים ולא מופיעים אפילו ברשימה, אני חושב שזה בגלל שהקובץ MP3 לא יציב - הכוונה, כשאני מנגן אותו במחשב רואים שהביטרייט שלו האיכות של KB/SEC קופצת כל הזמן... זאת אומרת הריפ כנראה לא נעשה טוב.... אז איך אני מתקן " את הקבצי MP3 האלו שכן ירוצו טוב על הנגן שלי ? אודה לכם על המלצה על תוכנה פשוטה וטובה בתודה מראש HIG…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
התקנתי בעברית ואז ניסיתי באנגלית ואני רק מקבל את ההודעה הבאה: this application has failed to start because the application configuration is incorrect הסרתי כמו שצריך והתקנתי מחדש לפחות 10 פעמים ועדיין זה לא עובד. מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי AVI באיכות טובה אבל ביחס של 800X448,כך שאי -אפשר לנגן אותם על נגן DVD (לא זה שבמחשב אלא זה שמחובר לטלויזיה כמובן). נגנים כאלו לא יכולים לקרוא רוחב שעובר את ה-720. האם יש תוכנה שיכולה לשנות את היחס ל 720x576 או לכל יחס אחר שיתנגן ב DVD הביתי? קראתי בפוסט אחר ש windows movie maker יכולה לעשות את זה אבל אין לי מושג איך להשתמש בה....קראתי שיש גם תוכנה בשם AVISYNTH או משהו כזה... תודה מראש לעונים!
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, לפני כחצי שעה מחקתי את ה- ICQ Lite בשביל שאני יוכל להשתמש ב SPYCQ התקנתי עכשיו גם ICQpro 2003b וגם ICQ 4.1 lite ואף אחד מהם לא מתחבר לי. זה אומר לי כאילו שאני לא מחובר לאינטרנט ציטוט:"Cant establish connection. check your internet connection and icq connection settings, then try to reconnect." אני נמצא מאחורי ראוטר. וד"א השתמשתי ב- ICQ עד עכשיו בלי שום בעיות. תודה רבה! עריכה - עכשיו בדקתי גם ה- windows update לא עובד יכול להיות שמחקתי בטעות איזה קובץ חשוב להתחברות? האינטרנט לעומת זאת עובד. יש איזה תוכנה שבודקת אם יש לי את כל הקבצים הדרושים?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
יש לי סרט בפורמט הזה כנראה, וכשאני מנסה לצרוב אותו בנרו לגירסת VCD הוא לא נותן לי מאחר ויוצא קובץ גדול מדי, 760 מגה בערך. מישהו אולי מכיר איזה תוכנה שבעזרתה אני אוכל לחתוך חלק מהסרט וכל להכניס אותו לדיסק? או אולי פטנט אחר? תודה מראש לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
משהו יודע מהי השגיאה הזאת ואיך אפשר להתפטר ממנה. (אינה מאפשרת לבצע גיבוי לדיסקט למרות שהדיסקט והכונן תקינים). תודה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
צריך תוכנה להמרת פורמטים של סרטים נגיד מ-AVI ל-mpg או דיסק של 700 מגה לדיסק של DVD 4.7 גיגה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
התקנתי בהתקנה נקייה את ACROBAT7 שמתקין אוטומטית את הTOOLBAR של יאהו לאחר שכבר היה לי הTOOLBAR של גוגל. העפתי את הTOOLBAR של יאהו אך עדיין בשורת הכתובת באקספלורר הוא מפעיל את האתר חיפוש של יאהו ולא של גוגל , ניסיתי להתקין את הTOOLBAR של גוגל שוב וזה לא עזר למרות שמסומן אצלו שגוגל יהיו חיפוש ברירת המחדל. איך מעיפים את החיפוש של יאהו מאקספלורר ?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אז ככה אני די רוצה להתחיל ללמוד להשתמש בתוכנות כמו פלאש ופוטושופ ניסיתי כבר פעם מדריכים ספרים וכו' אבל לא התקדמתי הרבה עם זה. אני מחפש קורסים שמלמדים בהם את השימוש בתוכנות האלו. האם יש קורסים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
בנתיים השתמשתי בשתי תוכנות spysepeer ו-spyboot הם היו טובים אבל אני לא יודע מה עדיף ואם יש לכם משהוא יותר טוב מהם תגידו.. ותסבירו תעצמכם למה הם יותר טובים ולא סתם תגידו שהם יותר טובים..
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת מסוג HP C6183 איבדתי את הדיסק של הדרייבר אז הורדתי מהאתר שלהם את הדרייבר במהלך ההתקנה הוא מבקש ממני לחבר את המדפסת למחשב: צירפתי תמונה* אבל זה מראה לי בעיה בחיבור: צירפתי תמונה* מה לעשות? יש לציין שכבר התקנתי בעבר את המדפסת עם הדרייבר הזה והכל היה תקין! תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-