עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by elad2k,

שלום חברים. צצה לי בעיה בזיהוי ה HUB USB של המסך שלי - iiyama 454pro החומרה מופיעה כ unknown device ואני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים. הבעיה בערך חודש אך רק היום שמתי לב אליה (מצלמה שמחוברת למסך לא מזוהה בווינדוס) יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה? הכבל שבין ה HUB למחשב תקין אגב. תודה אלעד.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  2. Started by netanel1,

כמו שציינתי בכותרת רציתי לברר אם יש תוכנת Anti spyware טובה כרגע בשוק עם עדכונים והכל אבל חינמית כרגע אני משתמש בspysweeper פרוץ ואני לא כל ך מרוצה ממנו אז אם מישהו יודע על תוכנה טובה שירשום אותה כאן בבקשה תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by HaVoC_850,

TRIXX היא תוכנת אוברקלוק שחברת sapphire הוציאה התוכנה מזהה רק כרטיסים שהחברה ייצרה - זאת אומרת sapphire קניתי לפני שבועיים כרטיס X1600 של ספייר אבל כשניסיתי להפעיל את התוכנה היא אמרה שהיא פועלת רק עם כרטיסים של ספייר מישהו יודע מה הבעיה שלה? לשנות משהו בהגדרת מחשב? להתקין משהו מחדש?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by avner_s,

איך אפשר להפעיל תתוכנה ???? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by שורטי,

מפרט: amd 3200 gigabyte gak8n ultra 9 gigabyte x800xl 512x2 kingston תוצאה היא: 4008 מספק?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by sroolik,

כותרת. תודה !

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by Ghosthunter,

טוב, לקראת הפירמוט הקרב ובא, החלטתי לעשות קצת ניסויים במחשב שלי. בכל מקרה, מחקתי את הNORTON NIS והמחשב רץ! מעכשיו הפסקתי להשתמש בNORTON. אני יתקין אנטיוירוס אחר. איזה מזל. ואני לא הבנתי למה המחשב שלי קצת איטי. ארררר, איך לא עליתי על זה קודם!

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by Niv golan,

רצית לדעת ההאם יש תוכנה שיכולה למדוד את טמפרטורה של אחד החלקים הספציפים במחשב(לוח אם /מעבד / מארז) האם קיים דבר כזה או שהתוכנה תואמת לפי הלוח אם? אם כן תוסיפו בבקשה לינק....

• 9 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by idofr,

לאדע למה היום הוא החליט שאם אני רושם אתר בעיברית הוא יכניס אותי אליו..... (פעם זה לא עבד) הקיצר רשמתי בשורת כתובות הרגילה לא זאת של החיפוש "נוקיה עולמי" סתם כדי לראות מה הוא יעשה עם זה והוא לקח אותי ל"שער 5" (האתר של הפעול ת"א ) חחחחחחחחחחחח מוזמנים לנסות ולהראות תוצאות....

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  10. אני מחפש תוכנה שכאשר אני אכניס דיסק עם mp3 תפעיל אוטומטית את אחד הנגנים בלי לשאול ותפעיל את השיר מישהוא מכיר משהוא?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  11. טוב...בקיצור...יש לי חתיכת מאסה של קובץ שאני צריך להעביר...קובץ אשר שוקל 800MB...מכיוון ואין לי כונן קשיח נייד,הדרך היחידיה היא לצרוב על דיסק עם נפח גדול... אני משתמש בתוכנה NERO BURN 6 אבל התוכנה מוגבלת לצריבות של 500MB...וקניתי במיוחד דיסקים של 900MB... אני אשמח אם מישהו יפנה אותי להוראות כיצד לבצע OVERBURN בעזרת NERO...תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  12. אני רוצה לשלוח קורות חיים להמון מספרים אבל להקיש את כל המספרים פעם אחת ואז שיישלח את כולם , איך אני עושה את זה בווינפקס?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. לידי הגיע דיסק קשיח ששימש ככונן גיבוי אח אבוי כנראה נכנס קובץ לא רצוי ודפק את הכונן נכון לעכשיו בלי לעשות פורמט המערכת הפעלה וינדוס XP לא מוכן לזהות את הקבצים שיש בפנים לכן החלטתי שרק שחזור החומר ע"י תוכנה שאני מחפש יעזור להוציא את החומר העבוד החשוב שישנו בפנים 2 דברים אשמח לדעת איזה תוכנת שיחזור היא הטובה ביותר בשוק ? ( מדובר באלפי קבצי מוזיקה MP3 שאני מעוניין חשוב גם לשחזר להם גם את השם) דבר שני אני מעוניין לדעת לפני שאני בוחר בשחזור אם יש בשוק גם תוכנה שאולי יכולה להציל את הכונן בלי לשחזר את החומר? תודה מראש לעוזרים....

14. Started by LRa,

ערב טוב, לוותי מצלמת וידאו מחברה. המצלמה הקליטה על דיסקים קטנים ויצרה תפריט די.וי.די לפני מספר הפעמים שלחצתי על הקלטה. האם קיימת תוכנה שהופכת לי את כל הדיסק לקליפים קטנים כפי שהם בתפריט הדי.וי.די? כבר הורדתי לא מעט תוכנות וכולן לא עבדו טוב. גם לא הצלחתי להגדיר שהוידיאו יהיה ב 16/9, וגם הסרט נתקע אחרי עשר-עשרים שניות ובטח שלא הצלחתי להפוך את זה לקבצים כפי שזה מופיע בתפריט. תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  15. יש לי ווינדוס XP וכל כמה חודשים אני עושה פירמוט והתקנה מחדש,מה שהפעם לא מצליח. כן נכנסתי ל BIOS והראשון זה ה CD ואחר זה השני זה ה HARD DISC ככה שזה אמור לעלות לבד זה אומר לי לחץ על כפתור כלשהו כדי שזה יטען מה CDROM אני לוחץ וכלום מה שתמיד היה עובד.. והקטע הוא שלא שיניתי כלום.. למישהו יש מושג למה? אגב בדקתי ובמחשב של אחותי זה עובד מצויין ככה שהבעייה זה אצלי...

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  16. Started by orendia,

שלום לכולם, אני מעוניין למחוק את רשימת האנשים שאלהם התחברתי דרך ה-Outlook כלומר ברגע שרוצים להתחבר אל לוח שנה של משתמש אחר בארגון אז נכנסים דרך קובץ=>פתח=>תיקייה של משתמש אחר..ובקובץ פתח רשום את כל ההסטוריה שאלהם נכנסתי.. איך מוחקים את זה?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה לסינון אתרי סקס למערכת הפעלה XP מישהו מכיר תונה כזו שם משהו

18. Started by Teliran1,

היי אני צריך דרייברים לדגם הזה של המחשב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  19. Started by omri123,

מישהו יודע איך אני יכול לקבץ קובץ בצורה משמעותית? יש לי תקיה של 860 מגה והWINRAR מכווץ לי אותו הכי הרבה ל780 מגה ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק איך אני יכול לקבץ יותר? (ההגדרות של הכיווץ בתוכנה הם על "בסט")

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  20. Started by orendia,

בוקר טוב לכולם, אני לא מצליח לעבור שפה בדפדפן אלא אם אני מעביר את ב ToolBar.. למישהו יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by somsom9,

בוקר טוב אני מחפש תוכנה נגן צפיה נמאס לי מהמדיה פלייר. אז רציתי שתמליצו לי על הנגן הכי טוב שיש וגם על מקודדים שאפשר להוריד איתו שיפתחו לי כל הסרטים כבר.עם אפשר גם קישור להורדה תודה ויום טובבבב

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by Or94,

אני משתמש בפיירפוקס וכאשר אני מנסה לנגן סירטונים באתר sport5 זה פשוט לא עובד. זה מראה מסך לבן ולא עולה. אבל למשל באתר mako או בנענע10 זה כן עובד. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by nall,

איך אני עושה זאת מישהו יכול לעזור ?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים