עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הורדתי את התוכנההDRIVER CLEANER גירסה 3 ואין לי מושג איך משתמשים בה אני רוצה למחוק את הדרייברים של הכ. מסך שלי.. ולהתקין 5.8 בקיצור נכנסתי ואני רואה כמה אפשרויות של ATI משהו מוכן לומר לי מה בדיוק למחוק ולמה הוא לא רושם את הפרטים?! הוא רושם DETAILS אני לוחץ על לשונית ATI והוא לא מראה כלום! לא משנה יותר חשוב המדריך של המחיקת הדריברים.. תודה ביי

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  2. לא משנה, הסתדרתי לבד.. תודה בכל מקרה...

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  3. אני משתמש כרגע בתוכנה AVS video converter אני בד"כ משתמש בה לקיבוץ וידאו שיתאים לטלפון נייד מבחינת איכות ונוחות היא טובה מאוד, אבל רציתי לדעת אם יש לה תמיכה בכרטיס מסך? משהו כמו CUDA למשל.. ואם יש תוכנות אחרות שאולי יותר מומלצות ממנה לקיבוץ והמרה של סרטונים עם תמיכה במאיץ גרפי? תודה!

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  4. לא מזמן קניתי מערכת רמקולים 5.1, רציתי לדעת אם אני צריך לעשות משהוא בתוכנות כמו WINAMP BSPLAYER (וכל תוכנות השמע והוידיאו) כדי שהן יעבדו לפי הרמקולים? (זה גם כולל משחקים שזה לא ממש קשור לפה אבל בכל מקרה אני מזכיר את זה) דבר נוסף: הורדתי "פלאגין" ל WINAMP שניקרא ASIO_output_Plugin צריך לבחור בו איזה דרייבר. כשאני לוחץ על הרשימה לא מופיעה לי שום דרייבר, מה עושים כדי שהוא יופיעה?

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by polip,

אני מחפש freehand 8 ולא מוצא, מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by adirss,

שלום יש לי מצלמות אבטחה שמחוברות למחשב דרך כרטיס dvr ורציתי בבקשה תוכנה לצפייה והקלטה תודה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  7. שלום .. רציתי לדעת אם בתוכנה google earth אפשר להתקרב ממש קרוב ולראות דברים יותר ברורים וכל זה .. כי איזה מישהו אמר לי שיש איזושהי דרך להתקרב ממש קרוב ולראות את התמונה ברורה הרבה יותר.. אם מישהו יודע איך הוא יכול לעזור לי .. אשמח מאוד לשמוע את דעתו .. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  8. שלום לכם, הרבה זמן שלא נכנסתי ואני רואה שהוא שוקק חיים מתמיד... יש לי בעיה כבר זמן רב מאד בו שני הדפדפנים שלי נתקעים לי על ימין ועל שמאל בתדירות של כל חמש דקות בערך ואולי פחות. ובגלישה מהירה באינטרנט זה מורגש מאד מאד. התקיעות יכולות להימשך לעיתים כשתי דקות. אשמח אם תייעצו לי מה לבדוק או לעשות. עשיתי עד עכשיו בדיקה של אנטי וירוס, ובדיקה של תוכנות ריגול ב Ad-Aware. הבעיה היא בשני הדפדפנים היחידים שלי. אז יכול להיות שזו בעיה בסיסית יותר שאני פשוט לא מודע אליה... תודה!

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by wooper,

היי רק באתר hwzone אני מקבל את ההודעה הזו http://img403.imageshack.us/img403/5492/20240721uz9.jpg תודה

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by the kooks,

שלום. אני משתמש בתוכנה של Ad-Aware SE Personal נגד רוגלות כבר כמעט שנה ועוד לא ניתקלתי בבעיה כזאת כאשר אני מנסה לפתוח את התוכנה כל המחשב פשוט ניתקע מחקתי והתקנתי מחדש אך למרות כל מאמצי לא הצלחתי להכנס לתוכנה עשיתי סריקה עוד תוכנות נגד רוגלות נוספת ולא מצאתי בעיות לא שגרתיות של כמות של רוגלות וכדומה המחשב שלי פועל די מהר ולכן אני לא מבין מודע הוא לא מצליח לטעון את התוכנה אני רוצה להמשיך לעשות סריקות עם תוכנה זאת אם למישהו יש פיתרון אני אודה לו מאוד תודה מראש. ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by ilia121,

אהלן, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לקטלג ולסדר את כל ה-ID של ה-MP3 שלי על המחשב. בנוסף אני רוצה שהיא תדע לחבר את כל האלבומים ביחד כך שלכל MP3 יהיה את אותו המידע של האלבום עליו. אשמח להמלצות, תודה!

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by elior021,

שלום לכולם אני צריך אנטי וירוס free חוץ מAVG יש עוד משהו??

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by davidz85,

היי, יש לי בעייה שפתאום הופיעה בIE7. הרי בדרך כלל שלוחצים קליק אחד שמאלי בעכבר על לינק של הורדה של משהו, זה מציע לעשות SAVE AS, אצלי פתאום האופציה הזאת נעלמה, וכשאני לוחץ על לינק זה ישר שומר את הקובץ לספרייה זמנית ואני לא רוצה שזה יהיה ככה, אני מעוניין לחזור למצב הרגיל. ניסיתי לעשות שיחזור הגדרות של האקספלורר, למחוק קבצים זמניים הכל הכל גם דברים שלא קשורים ממש - וזה לא עזר. למישהו יש פיתרון להציע? (אגב, בבקשה בלי הצעות לעבור לפיירפוקס או דפדפנים אחרים . תודה.

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by djdodo,

שלום לכולם כבר כמה זמן יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור והיא ממש הורגת אותי יש לי Kaspersky Internet Security 7.0 וכמה פעמים ביום מופיעה לי הודעה (כמו בתמונה) ולאחר ההודעה חיבור האינטרנט שלי מתנתק, ואז אני צריך ללכת לחייגן להתחבר לאינטרנט מחדש איך לפתור את זה? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by GIlan,

אני מנסה להדפיס משהו וכשהוא מדפיס לי אז יוצאים לי כל מיני ריבועים כאלה,באופיס אני רואה רגיל כתב בעברית אבל בהדפסה יוצאה חירבושים כאלה יש לי אופיס 2003 אני חושב שזה בגלל עידכון שעדכנתי לפני כמה ימים של OFFICE SMART TAG משה וכזה יש לציין שאני מסמן את כל הטקסט ועושה CLEAR FORMAT אז ההדפסה יוצאת בסדר מישהו יודע איך לתקן את זה??

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by eagleye,

מישהו שתל לי את כתובת הדואר האלקטרוני שלו באודות של האייסיקיו שלי (שזה בעצם pm) כך שהוא יכול לשחזר את הססמא שלי אל הדוא"ל שלו מתי שהוא רק רוצה. איך אני מסיר את הכתובת דוא"ל שלו מהאודות שלי?? היא הרי בלתי ניראית לעין - אני לא יכול לראות אותה באודות שלי אבל היא נמצאת שם. שאלתי את זה בהרבה פורומים ואף אחד לא ידע לענות לי או שענו בעקיפין, אני מקווה שכאן ידעו איך לפתור את הבעיה הזאת.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by yoss-E,

יש אתרים שלא תומכים כנראה או שאני צריך להתקין תוספים וכו', פשוט האתר נטען ואני לא רואה אותו במלואו כאילו חסר משהו שלא תומך באתר. תמונה: http://img150.imageshack.us/img150/2153/flashke6.jpg *אצלי הפיירפוקס בגרסא האחרונה שלהם ובעברית.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by alex125,

שלום אני רוצה לדעת האם אפשר לשנות את שפה של VISIO 2007 לעברית???

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. Started by shlomifounis,

בבקשה BIOS motherboard is p4p800e deluxe cpu Intel Pentium 4, 3200 MHz

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  20. היי, אני מעונין להפוך את Firefox 4.0.1 לדפדפן ברירת המחדל שלי,לאחר שימוש בIE9,עקב התרשמות לטובה מפיירפוקס. -שאלתי היא:איך אני מסדר שם את הסימניות,בדיוק לפי סדר הופעתם בIE9 (ידועה לי אפשרות הייבוא מIE9). תודה רבה מאוד מראש,וסליחה על הבורות...

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  21. שלום, אני משתמש ב-MPC ובdirect vobsub בשביל הכתוביות. אבל הן מוופיעות לי על הסרט, אשמח לדעת איך ניתן לשים את הכתוביות בחלק התחתון (הסרטים הם בwidescreen) בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  22. מחפש המלצה לתוכנה לאיחוד סרטונים, כמה שיותר פשוטה ואיכותית בו זמנית.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by Yaniv_Uzan,

נגיד ויש לי דיסק DVD. לחבר שלי אין כונן DVD. אז אני לא יכול להעתיק לו את הסרט. אני רוצה להעתיק אותו לקובץ AVI ואז לצרוב את זה על דיסק רגיל ולהעתיק לו את זה. כעקרון הדיסק הוא 1.5GB... איך אני עושה את זה? תודה! יניב

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  24. אני אוסיף הרבה תמונות משיוכל לעזור לי אני אשמח ... הסוללה נקראת סוללה " גרניט " , סמל של הסוללה בצד אחד , סמל של הגדוד בצד השני, ומשפט באמצע .... העבודה נראת לא מסובכת , אבל אני ממש גרוע בעיצוב אשמח אם תעזרו לי .. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  25. Started by shimon956,

שלום לכולם לאחורנה אני נתקל בבעיה בכניסה לאתר של EBAY ניסתי להחליף את האקספלורר סמתי את מקסטון לא עזר. הוינודס הוא XP SP2 עם כול העידכונים. בדקתי ספיוורס. בדקתי ויורסים המחשב נקי. מחקתי קוקיס או כול דבר שקשור לזה היסטוריה כמובן.. ואין לא עובד לפעמים האתר עולה ממש לאט בלי תמונות כמעט כולו מבולגן ולפעמים לא עולה בכלל. מה לעשות אני כבר מיואש??

• 4 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים