תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום כשאני מעלה דף אינטרנט שיש בו הרבה תמונות (למשל חיפוש תמונות של גוגל) לוקח לFF הרבה זמן לטעון את הדף לאות IE שלוקח לו כמה שניות אבל אם אני מעלה דף שיש בו מאט תמונות הוא עולה תוך שניה. יש דרך שהFF יטען דפים מרובי תמונות מהר? או שזה עוד דבר שצריך להתרגל אליו בFF תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אם יש לי Media Player 11 אני יוכל לראות סרטונים באינטרנט טוב יותר מאשר מדיה 10? יותר טוב או יותר מהר ואיכותי או הכל? אם לא אז במה מדיה פליאר 11 משפרת בעצם?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, בעבר היתה לי תוכנה שבאמצעוה העברתי קבצים ממקום למקום ויכלתי לדלג על קבצים, להגביר רת המבירות של ההעברה וכו' אשמח אם תביאו לי תוכנה שיכולה לעזור גם הפעם. תודה בן
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אז ככה: בעיקרון כמעט כל אתרי האינטרנט עובדים ללא שום בעיה ופלאש פועל כמו שצריך. אבל... כשאני נכנס לאתר www.planetside.com לא עובד הפלאש וכתוב לי כשאני לוחץ קליק ימני על המקום שבו אמור להיות סרט פלאש "Movie not loaded...". במחשב של אחותי לעומת זאת, האתר עובד בסדר גמור. מעבר לזה, שימו לב לתפריט בתחתית הדף - מה השטויות שמופיעות לי שם במקום Contact, Support וכו'? אגב, ניסיתי לחפש פתרונות. באמת שהרצתי שאלות בגוגל וניסיתי כל מיני פתרונות (למחוק, להתקין מחדש, כלים מיוחדים, תוספות, פתרונות של מייקרוסופט) אבל שום דבר לא עזר עד כה. אני מיואש. תמונה מצורפת למטה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים! שאלתי היא האם יש אפשרות בתוכנה MEDIA PLAYER 11 (או באמצעות PLUGIN כלשהוא) להציג PLAYLIST כמו שהוא מוצג בWINAMP פשוט . כלומר חלון תוכנה ממוזער של MP11 ומתחתיו PLAYLIST שמוצג בו שם השיר, מספרו הכרונולוגי ומה אורכו (כמו WINAMP PLAYLIST). תודה רבה לעוזרים! המשך יום מצויין!
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קובץ מסויים וזה לא מצליח לי. אחרי שאני לוחץ על הורדה זה מגיע לי לדפדפן הבא: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אוקיי אז דאגתי שכל השירים שלי מופיעים בגלריה שמה ומאז הגישה מאוד נוחה רק מה זה Album Artist ? השם של האלבום שבו מצוי השיר או שם הזמר שהשיר מצוי באלבומו?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם.!! יש לי בעייה במידה פליר מתי שאני מפעיל שירים ושאני שומע אותו ואחרי שהוא נגמר אז המידה פליר אמור לעבור לשיר הבא שמתכת השיר ששמתי אז זה לא עושה לי ככה זה מקפיץ לי לשיר אחר למה זז ככה.?? תודה.!
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש והתקנתי את הדרייברים והכל והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (HD4850) ואז התקנתי COD4 וכשאני מעלה את המשחק הוא לא פותח הוא יענו פותח אבל לא פותחי אז רציתי לעדכן את הדרייבר אתם יכולים להביא לי את הדרייבר הכי עדכני? זה של Club 3d ati radeon hd 4850 512mb כרטיס ממש חדש ועוד משו התקנתי את הNOD32 עכשיו הפיירוול שלו חוסם לי איזה אתר שאני מכיר אותו זה אתר טוב וזה איך אני מבטל את החסימה על האתר הזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אימיול הרגיל. עריכה: אם למישהו יש את קובץ ההתקנה של אימיול האחרון של ליונטוורק אז בבקשה תוסיפו אותי לאיסי, כי אני לא מוצא את קובץ ההתקנה בשום מקום :-X 227655462
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אם נכנסים למאפיינים של קובץ כלשהו נתן לראות את תאריך הגישה האחרון שלו... האם יש אפשרות או תוכנה כלשהי המראה את כל התארכים שבה היה גישה לקובץ מסוים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
תודה לעוזרים ואל תביאו לי לינק ל WIDI כי זה לא נותן לשמור את הקובץ MIDI
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני מעוניין לפרסם אותו באימיול -איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי Matlab 6.5. עם עליית המחשב עולה משהו בשם 'Matlab server' שתופס איזה 30 מגה זיכרון. אני לא מוצא אפשרות בתוכנה עצמה לנטרל את העלייה הזו. מישהו יודע איך?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לא ראיתי ביבוא של OUTLOOK כל התיחסות ל-OUTLOOK_EXPRESS תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כשאני מפעיל טורנט דרך BitComet האינטרנט שלי קורס כלמר האינטרנט עדין מחובר (יש את הסימן של שני המחשבים למטה) אבל אני לא מצליח לגלוש \ גם הטורנט לא יורד\ עשיתי ping וגם לא הצלחתי משהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אמרו לי כבר מספר אנשים וגם הגיע אליי לינק לוירוס אשר מפיץ עצמו ע"י הכתובת: hometown.aol.com.au/miralafoto/foto.exe המשתמש אפילו לא יודע על כך שנשלחת מחשבונו הודעה שבה מופץ הלינק שהוא וירוס. עכשיו גם ישנו עוד לינק: www.tinyurl.com/89afj ליתר ביטחון תיזהרו. עריכה: הלינק השני זוהי מתיחה של דני (Chevy) אז אפשר להירגע.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי בעיה מעצבנת בנרו אקספרס אני מנסה לצרוב DVD סלייד שואו והוא לא נותן לי הפרש זמן בן התמונות של יותר מ 3 שניות למרות שניסיתי לכוון ליותר מה אפשר לעשות
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
-
מאז ששדרגתי את ZoneAlarm Pro מ-5.5 ל-6.0, אני מקבל שתי הודעות בכל פעם שה-Windows עולה. ההודעה הראשונה: Task Scheduler Engine is trying to act as a server. האם לאשר את זה? בשביל מה בכלל Task Scheduler Engine צריל לגשת לאינטרנט או לשמש כ-Server? ההודעה השניה: LSA Executable and Server DLL (Export Version) is trying to communicate with C:\WINNT\Sysyem32\svchost.exe -k netsvcs by opening its process Application: LSASS.EXE האם לאשר את זה? מה זה LSA Executable and Server DLL? מה זה LSASS.EXE?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מישהו יודע בבקשה מה הניתוח של קובץ dmp שניתחתי באמצעות התוכנה שהורדתי מפה??? Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {2c, 2, 0, f68754c8} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image NVSNPU.SYS, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVSNPU.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVSNPU.SYS *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVNRM.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVNRM.SYS Probably caused by : NVSNPU.SYS ( NVSNPU+134c8 ) זה מה שקיבלתי לאחר הניתוח...... אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני אודה לו.....
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שאלתי לפני כמה ימים על פרוקסי, אבל בצורה סנובית, אף אחד לא ענה לי.. :[ בכל מקרה, אני רוצה לדעת אם זה בטוח להשתמש בפרוקסי בכניסה לאתרים (יש אתרים עם Trojan בשליחה אוטומטית לIP Address) האם הפרוקסי מטעה את המערכת של האתר ושולחת לIP שהוא לא קיים, וגם אם אני מוריד איזשהו קובץ בפרוקסי, לאורך כל הדרך של ההורדה, האתר ייראה IP שונה? תודה יאאא שאלה פשוטה אפילו אתם לא יכולים לענות??
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מקודד סרט מסויים אז התמונה והסאונד לא תואמים אחד לשני וניסיתי כבר כמה קודקים שונים של אודיו AC-3 וגם layer3 ולא ניפתרה הבעיה בבקשה אם יש למישהו פיתרון זה יעזור לי מאוד או שאתם מכירים תוכנה שמאפשרת לעשות סרט שהתרגום שלו בניפרד ולקודד אותו לתרגום מובנה תודה מראש ...
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
הכנתי את העיצוב של האתר שלי בפוטושופ ועשיתי לו סלייסים והכל. בDREAMWEAVER: ואני לא רוצה שהטקסט יהיה על הBACKGROUND שהוא צבע יחיד..כמו שכן הTUTORIALS של פוטושופ מראים..אני רוצה שתהיה לי אפשרות לשים טקסט על תמונה כלשהי. זה אפשרי? אם כן מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה בDREAMWEAVER או לתת קישור לTUTORIAL (אנגלית זו לא בעיה)
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני מוריד הרבה קבצי RAR ו-ZIP מהאינטרנט שאני פותח אותם באמצעות WinRAR. לאחרונה קרתה לי בעיה עם מספר קבצים אבל לא בכולם: כשניסיתי לפתוח אותם נתקלתי בהודעה "הארכיון במבנה לא ידוע או מקולקל". מה זה אומר ומה אני יכול לעשות בעניין?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-