תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היתקנתי היום בבוקר את התוכנה , וכשה אני מנסה להפעיל אותה מופיעה לי שגיעה " Cant find OpenAL32.dll" ניסיתי להוריד את ההתקנה של OpenAL ולהתקין אותו ידנית (ההתקנה של ה 3dmark אמורה להתקין אותו ביחד עם ה 3dmark) , אבל כשה אני מנסה להוריד את קובץ ההתקנה מאתר הבית של החברה, זה לא מביא לי.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה זה גוסט ומתי משתמשים בזה???? תודה..
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אוקי, יש לי 2 בעיות, אחת שאני לא לגמרי בטוח אם היא קשורה לפה או לתמיכה טכנית, אז בבקשה תפנו אותי לאן שצריך. 1. יש לי מחשב חדש, התקנתי את הדרייברים של העכבר [G5], הגדרתי שהכפתור בצד (זה שבדרך כלל הולך דף אחורה) יפעל כלחצן אמצעי (ככה הגדרתי אותו מאז שיש לי אותו.). עכשיו, זה פועל יופי, הבעיה היא שחוץ מלחצן אמצעי, הוא עדיין עושה את הפעולות שהוא עשה קודם (AKA, לעבור דף אחורה). הדרייבר מעודכן, וזה אף פעם לא קרה קודם. מה עושים? 2. אני לא בטוח שזה קשור לפה, אבל יש לי הארד-דיסק 320GB של סמסונג, והוא מזהה שיש בו רק 130 ג'יגה במקום ה320 (בביוס לא כתוב כלום, בהתקנה של ווינדוס זיהה 130 ג'יגה לא משנה כמה ניסיונות לתקן נעשו, ועכשיו בPartitionMagic גם מראה 130 ג'יגה). התקנתי את הדרייברים…
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
קטע דפוק לגמרי. כל פעם שאני מפעיל את המדיה פלייר 11, הוא עובד טוב לאיזה דקה ואז פשוט נעצר הכל והמחשב עושה ריסטרט! והקטע הממש דפוק- שזה לא קורה לבד, זה רק אם לוחצים על פליי/פאוס/מעבירים שיר, אם אני רק פותח ולוחץ פליי אז הכל עובד טוב. בנוסף, היום פעם ראשונה זה גם עבר למסך כחול כזה עם כיתוב לבן... אין לי מושג מה עושים, הסרתי והתקנתי כבר איזה 15 פעם... גם התקנתי winamp והכל עבד סבבה. בבקשה תעזרו לי....
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום רב, מישהו אולי יודע איך אני שולח דף HTML לדוא"ל? (לא לינק כמובן, אלא שיגיע כמו שהוא) תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי עבד עם עשרות (!) תוכנות נגד ספייוואר וקבצי ריגול למיניהם, אבל עדיין לא הגעתי לתוצאות מי יודע מה. אם מישהו פה מכיר תוכנה טובה (עדיף חינמית) אשמח להמלצות. שמעתי שלמיקרוסופט יש תוכנות מעולות. אני לא רוצה משהו פשוט כמו עשרות התוכנות שמפוזרות ברשת, אני צריך משהו מקצועי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
למעט טורנטים, שבהם מדובר בעיקר בקבצים הכי חדשים ובקבצים גדולים. אני מחפש משהו פשוט שמזינים בשדה חיפוש וזה מביא תוצאות. לשיר אחד או שניים, לא חדשים (שירים ישראלים נניח), כאלו שאין להם טורנטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
משום מה אני לא מצליח להכנס לתמונות שהן לינקים לעמודים אחרים, אין לי מושג למה. אני צריך עזרה דחוף!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני מעוניין לפרסם אותו באימיול -איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה, ואיני יודע כיצד להפעילה, אודה למי שיעזור לי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לפעמים אני מוריד משהו וזה ממשיך מעל הקובץ , גם אחרי שזה הסתיים, בנוסף לכך אני לא מוריד כמעט כלום , יש לי איידיסל 1.5 והשארתי אותו פתוח שלוש ימים וכלום לא יורד! וזה כמה משחקים עם הרבה sources מה ההגדרות האופטימליות של האימיול?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
-
יש לי קספרסקי אבל הוא לא מצליח למחוק את הקובץ הזה... dlh9jkdq7.exe
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
היי. פתחתי מייל חדש בשביל לעבוד איתו במסנג'ר וכשאני רוצה להיכנס עם היוזר והכל אז אני נכנס אבל זה לא מתחבר וכאילו רק הדמויות בצבע ירוק וכחול מסתובבות מלא זמן והמסנג'ר לא מתחבר. עם ה - Web Messenger ועם ה - Windows Messenger זה עובד אבל עם 8 לא. עם המייל הקודם אני מצליח להתחבר. למה הבעיה הזאת קיימת ומה אפשר לעשות בנידון? בתודה, טל.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל קבצי AVI, בWINAMP ובWMP ושתיהן נסגרות עקב שגיאה, וכשאני מנסה להריץ בBSPLAYER אני מקבל את ההודעה: BSplayer v2.24.954, Unhandled exception at EIP: 00000000 If you click 'Close' application will be terminated. Please report this info to the author with description what were you doing. If you have internet connection, it's recommended to send error report, this will help us solve problems faster. Access violation at address 00000000. Read of address 00000000 EAccessViolation Call stack: 00000000,00404943 כל סוג קובץ אחר של סרט עובד - WMV,MPG,MPEG. איך מתגברים על הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חייב עזרה הדיסק קשיח שלי דיי נדפק אבל עדין יש לי גישה אליו הוא "תקין" הבעיה יש עליו מידע שאני חייב להציל מה התוכנה הכי רצינית שיש להצלת מידע מדיסקים קשיחים? אני יודע שיש תוכנות שגם יכולות להיכנס עמוק עמוק גם למידע שנמחק לפני הרבה זמן. מה הכי מומלץ? אפשר גם תוכנות בתשלום.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום שלום. אז ככה, זה לא שכל שאר הבעיות שלי עם הויסטה נעלמו (תזכורת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=378527.0), פשוט כל פעם יש בעיה אחת שמאפילה על כל השאר. כרגע הבעיה היא בדפדפן FF. כל כמה זמן הגלישה באמצעות הדפדפן נפסקת, והוא לא נכנס יותר לאתרים (בזמן שב IE וב Chrome הגלישה כרגיל). אם אני מנסה לסגור את ה FF, הוא לא נעלם מה Task Manager ואי אפשר לסגור אותו דרך שם או דרך ה CMD. האפשרות היחידה שנשארת היא לעשות ריבוט (במידה ואני מתעקש על להמשיך לעבוד עם ה FF, היכן שכל התוספים והעזרים נמצאים). קראתי איפשהו שהבעיה הזאת (לפחות הקטע עם ה Task Manager) קשור איכשהו ל ZA PRO (גרסה 8.0.059.000) אבל עדיין לא הצלחתי למצוא פתרון. אשמח לרעיונות והצעות, וגם לפתרון אבסולוטי א…
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
פשוט שיהיה אפשר להדביק רשימה של לינקים במקום להשתמש בimport עברתי על לפחות 10 מנהלי הורדות ולא מצאתי משהו מתאים
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לא משנה איזה קובץ WORD אני פותח אז זה מראה לי את התמונה הזאת, אפילו פתחתי קובץ WORD חדש והוא מראה לי את זה: ואז כשאני מנסה לצאת זה מראה לי את וכשאני לוחץ על NO יש את זה: ורק הקובץ שנקרא NORMAL יכול להיפתח ןכשאני לוחץ YES עדיין לא משנה כלום. מה אני עושה??
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
תשמעו בעיה מוזרה - מעצבנת!!! אני משתמש בתוכנת האיחוי של מיינדסופט O&O.Defrag.Professiona מותקנת לי במחשב הנייח = באנגלית...כמו כל התוכנות(אגב תוכנה מצויינת!) אמה - מה....כשאני מנסה להתקין אותה גם במחשב הנייד באופן אוטמטי היא מותקנת בגרמנית.... ??? אה שווייסר ווואט דה פאק(בגרמנית)....ניסיתי להתקין מחדש - ושוב - זה לא נותן לי ביכלל אפשרות ליבחור באנגלית מישהו יודע את הפיתרון ? :s05: תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד dell studio 1537 ולא משנה מה אני עושה (הגברת העוצמה של הרמקולים דרך הכפתורים או דרך המחשב עצמו כולל לוח בקרה) עוצמת הסאונד נשארת נמוכה מישהו בבקשה יכול להסביר לי למה?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
סיימיתי לערוך את הסרט כשבאתי לצרוב אותו ולחצתי על התחל הוא הריץ את הקובץ ונתקע באמצע לפני שהוא התחיל לצרוב אני לא יודעת מה לעשות , ערכתי סרט של 45 דקות במשך 3 חודשים ליום הולדת של אחי , בגודל של 30 MB ונתקעתי נא עזרו לי בבבקשהההההההההההההההההההההה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך,סוף סוף נזכרתי להתקין את PEER GUARDIAN(אחרי שהשתמשתי בתוכנות שיתוף כבר שנה ולבטח יש לכולם את הIP שלי ),אבל מה פתאום אני מגלה שהאימיול שלי לא עובר את ה5-8 KBS. המצב נמשך כבר שבוע ואם קבצים בעלי מספר סביר של מקורות.חוץ מזה יש לי גם הרגשה שהאינטרנט אקספלורר שלי גם מאט(למרות שאני לא יכול להגיד בוודאות). אז השאלה הנשאלת כמובן היא-מה עושים? וכמובן האם ישנם עוד תוכנות טובות בסגנון? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מדובר על עריכה בסיסית של ניגודיות ובהירות(בהיר מדי אחרי סריקה). ב-acdsee ו-infranview ניתן לעשות זאת רק לכל עמוד בנפרד, כלי העריכה של OFFICE2007 פותח רק את העמוד הראשון של הקובץ, והכלי של VISTA לא מאפשר עריכה. מחפש תוכנה שתאפשר משהו בסגנון auto contrast לכל העמודים בו זמנית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-