עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי כרטיס לכידה PVR 2000 LEADTEK שאיתו אני יכול לקלוט ווידאו וסאונד מהמסרטה ומהממיר של הטלוויזיה. עכשיו אם יש לי מסרטה עם חיבור DV זה משנה אם אני אקלוט ווידאו מהכרטיס לכידה (דרך חיבור שנקרא S-Video) או מכרטיס FIREWIRE רגיל? באיכות אני חושב שזה מאוד דומה, והכרטיס לכידה עולה פי 5 מכרטיס FIREWIRE...

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום כולם ה winamp 5 משגע אותי הוא תוקע תמחשב הוא מאט אותו וככה קיצר לא סובל אותו שלא נזכיר כמה פעמים הוא מרסק לי תמחשב כולל עכשיו קיצר אני צריך ת winamp הישן והטוב נראה לי שזה הגרסה 2.8 משהו בבקשה אם אפשר לינק ב winmap.com אין לינק וגם ב downloads תודה

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. דפדפן של IE דווקא כן עובד ואני גולש , מה יכולה להיות הבעיה?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. הכותרת אומרת הכל , בניתי תוכנת בנצ' , ואני רוצנ שתגידו לי מה דעתכם. תודה , מתן. לינק: http://www.yousendit.com/d.aspx?id=D37E4BD49ADC73CBC255DFED7D9621A0

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Vidati,

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Cyanide,

זה ממש לא אופייני לו והוא טס בדרך כלל אבל בזמן האחרון הוא ממש מעצבן. אני מנסה לחלץ קבצים של 4GB בRAR וזה מתחיל בקצב נורמלי ואז מטפס עד "25 דקות נותרו". הWindows XP שלי עושה בוט כמה דקות טובות. מייד אחרי זה לוקח שעה לחלונות להפתח, מולטי טאסקינג אחד קטן והכל קורס. אני משחק COH ויש פריזים לא נורמליים, אני בא לעשות ALT+TAB, הצחקתם אותי, בחלום המתוק המחשב הזה ייתן לי צריך לחקות שנה. ממש מזכיר לי את הСeleron D. ועם כל זה הCPU usage לא עולה על איזה 10% בפעולות סטנדרטיות. הגרוטאה שלי היא: QX9650- מהירויות מפעל 8800GT super clocked 4GB ram Asus P5k-E בבקשה תעזרו לי, זה עובר כול גבול!

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. עוד לא הבנתי מתי זה קורה, אבל לפעמים טאב של כרום הופך לשחור לא משנה מה עושים במסך אחר (כנראה המסך שהוא לא נוצר בו) גם F5 לא עוזר וצריכים לגרור אותו חזרה בשביל לראות. מישהו נתקל בזה ?

8. Started by debir,

יש לי קבצי וידאו שהורדתי מהאינטרט לתיקיה במחשב, והעברתי לדיסק און קי. מהתיקיה במחשב מחקתי את הקבצים. במחשב מותקנת תוכנה שנקראת Total Commander XP ושם בתיקית מיקומי הרשת שלי, יש תיקיה שנקראת erased files, ושם מופיעים כל הסרטים שהורדתי עם כל הפרטים של הקבצים. אני לא מצליחה בשום אופן למחוק משם את הקבצים. איך אפשר בכל אופן למחוק שלא יופיעו בחלון זה? אני מקווה ששמתי בפורום הנכון. אודה לכם מראש על תשובה מהירה.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אהלן חברים, אתם מכירים את הסרטונים האלה ביוטיוב (לרוב סרטוני Tribute) שבהם יש תמונות וקטעי וידיאו עם מוזיקה ברקע? הייתי רוצה להכין אחד כזה. בעיקרון בבסיסו היה רק למצגת עם תמונות,מוסיקה ברקע וטקסט. אח"כ חשבתי לנסות להוסיף גם קטעי וידאו אם זה לא יהייה מאוד מסובך. בנוסף, ראיתי סרטונים שבהם כשקטעי הוידאו משולבים אז שומעים את הסאונד המקורי של הוידאו והמוסיקת רקע מונמכת וקטעים שבהם שומעים רק מוזיקת רקע כשהוידאו רץ, הייתי רוצה לעשות משהו כזה... מאיפה כדאי להתחיל, עם איזו תוכנה לנסות? האם power point תתמוך בהכנת מצגת כזו, בשילוב קטעי וידאו? אשמח למדריך (גם אנגלית זה טוב) אם מישהו מכיר. תודה חברים, המשך יום נעים לכולם.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. כלומר במקום להעלות את כל התמונות לאתר תמונה אחר תמונה אני מחפש תוכנה המייצרת תמונה גדולה מכל התמונות ומעלה פעם אחת אבל לא כזו שתמונה נכנסת לתוך תמונה אלא כל תמונה יש לה את הריבוע שלה. תודה למסייעים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אני צריך את הסקרצ'ים ותביטים. תודה מראאש

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. לא יודע מה קרה, הפעלתי את המחשב מחדש ולאחר מכן ניסיתי להפעיל את האוטלוק ואני מקבל הודעה של "אין אפשרות להפעיל את microsoft office outlook" הצלחתי לסדר את זה אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש זה קורה שוב. מה ניתן לעשות.? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. הוקבץ הוא קובץ avi בנפח של 700 מ"ב. בשם אין שום דבר שיכול לרמז על מקודד מסוים שהוא דורש...חוץ מהאותיות [bT]... יש לי את המקודדים שנמצאים בחבילה של Gordian Knot...ואין לי בעיה עם קבצים אחרים. הקובץ לא נפתח גם עם Mv2player ועם Divx

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by zombie,

יכול להיות שלא קיימת גרסא תומכת OS X לוגאס? ואם כן מה הן האלטרנטיבות או הדרכים להפעיל את התוכנה על הMAC? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. לווינדס xp וזה הכרטיס קול SiS 7012 Audio Device

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Bug2000,

שלום לכולם. D: אוקי אז חבר שלי הראה לי איזו פקודה מוזרה שהוא מצא בטעות, כשהוא כותב את המילים הבאות בדף WORD רגיל, קורה דבר משונה שאין לנו הסבר הגיוני :\. פקודת הקסם היא : =rand(200,90) מישהו יכול להסביר את התופעה המוזרה הזאת ? O_O

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. באתר הבא http://israelsurfclub.co.il/tabid/118/default.aspx יש מצלמות רשת של חוף הדולפינריום והמערבי. אני מעוניין להקליט את השידור ולשמור אותו מקומית על ההרדיסק. איך אני עושה את זה ? ניסיתי כל מיני תוספות לכרום, אף אחת לא זיהתה את השידור. ברור שאפשר להקליט בעזרת לוכד מסך, אבל זו אופציה אחרונה. מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  18. Started by imac,

אני צריך לצלם כמה קטעים של כמה דקות כל אחד. כמה תעלה לי עריכה פשוטה עם אפקטים מינימליים (מעברים)? והאם יש המלצות היכן אפשר לעשות זאת. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by shimon1,

שלום.. הורדתי משו שהיה מפוצל למספר קבצי RAR איך אני מאחד את כולם לקובץ המקורי? אשמח להסבר מפורט תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  20. Started by modgod,

מה שכתבתי בכותרת. פעם ראשונה שאני הולך להשתמש באחת מהתוכנות האלה, אז אפשר בבקשה הסבר קטן+איך להגדיר אותם? אני עם אינטרנט זהב מחובר, משתמש באימייל של GMAIL. תודה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by דודי הסטלן,

לא ידעתי אם לשים את זה בפורום תוכנה או WINDOWS אז אם צריך להעביר מנהלים תעבירו... ולעצם העניין: גירסה חדשה של ווינדוס מדיה פלייר זמינה להורדה אך זאת גירסת בטא. בכל אופן, למשתמשי מדייה פלייר {כמוני ;D } הנה הלינק להורדה וניסוי הגירסה החדשה שמביאה כמה וכמה חידושים מרעננים http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/mp10/default.aspx#download תהנו. ;D

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אני צריך שהעכבר שלי יהיה במקום אחד ושילחץ אוטומטית כל כמה שניות. יש כזו תוכנה? כל דבר בסיגנון יהיה טוב. ועוד משהו (אבל אל תתנו לי רק אותו בלי התוכנה לעכבר!), יש תוכנה שתסתיר את התוכנות שבשורת המשימות? היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU! (יש לי WIN 98, ובלי הערות בנושא!)

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by coron10,

אני צלם אופנה בעל ידע רב בפוטושופ, מעוניין לעלות מדרגה בעיבודים שלי ומחפש מישהו או מישהי תותחים בפוטושופ שיוכל להעביר לי כמה שיעורים פרטיים בתוכנה תוך שימת דגש על עיבודה אופנה. כמובן בתשלום. ניתן לראות עבודות שלי בפייסבוק תחת השם: אלי קורוניו. coron10@netvision.net.il

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. יש לי צורך לאפשר גישה לתיקייה מסויימת מהאינטרנט. המחשב נמצא מאחורי NAT וכתובת IP משתנה. מה הדרך הפשוטה ביותר לאפשר גישה לתיקייה כאשר לא ניתן להשתמש בDYNDNS וכדו'?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by eladh16,

שלום רציתי לדעת האם אפשרי לשנות קול אמיתי של גבר לקול של בחורה בתוכנה מסוימת? אני לא מדבר על שינוי קול שנעשה דרך התוכנות הפשוטות שבכללזה לא נשמע כמו קול של בחורה בצורה אמיתית בכלל. השאלה האם בכלל מדובר במשהו שאפשרי לביצוע? להפור קול של גבר לקוח של בחורה לחלוטין כאילו הדבר ישמע בצרוה אמיתית 100 %? אפשרי?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.