עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by IlanF,

ראיתי בכמה משחקים של UBISOFT שהם שומרים את קבצי המוזיקה בקבצי BIG, ניסיתי כמה תוכנות שמצאתי באינטרנט ואף אחת לא פתחה לי את הקבצים האלה...

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by haifaboy,

יש לי T, תוכנת 12 NERO מלאה וחוקית . כשאני מנסה לפתוח דיסק מוזיקה מקורי להמרה( Encode ) ל MP3 הוא פשוט לא מזהה שום קובץ מוזיקה עליו. הדיסק הוא כמובן מקורי ( יש לי אוסף ענק שלי שאני רוצה להמיר ל MP3 בשביל הסלולרי ) . מה עושים במצב הזה ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. Started by coorva,

שלום צריך בדחיפות דרייבר למצלמה של ...... sony super steadyshot, 5.1 meg pixel, 2.5 lcd monitor , ciber shot, 12 optical zoom VX-DSC-H1 אודה מאוד למי שיוכל לעזור

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. דפדפן של IE דווקא כן עובד ואני גולש , מה יכולה להיות הבעיה?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by uriby,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה או דרך להפוך DoK ל-bootable ללא צורך לפרמט את ה-DoK. האם יש תוכנה או דרך כלשהיא לעשות זאת?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום לכולם, אני כבר ממש אבל ממש מיואש אני ישבתי כמעט כל היום על המחשב ואני לא מצליח למצוא פיתרון לדבר.. בכל פעם שאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך באמצע ההתקנה המחשב נכנס למסך הכחול.. מקובץ הדאמפ מצאתי שהקובץ האחראי על המסך הכחול הוא nv4_mini.sys ומה לא ניסיתי הדרייברים הכי עדכניים ,הפחות עדכניים, ממצב בטוח וכו'.. בכל מקרה הנה הכרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTS 320MB OC2 אמממ אני דיי מתמצא במחשבים אז אין צורך לתת פיתרון מלא,מספיק רק הכיוון ואני יבין לבד. יום טוב. http://www.fileflyer.com/view/ye1g3By http://rapidshare.com/files/252366945/Mini070509-01.dmp.html

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by VanHalen,

זז קצת לאט לא ???

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אני עם XP ועובד על כרום. לאחרונה, משום מה, כשאני בפייסבוק, ורק בו, מופיע לי עמוד אפור ריק עם סמיילי עצוב במרכזו רק כשאני פותח את הקנדי קראש. רציני. לא צוחק. אין לי תגובה שכזו באף עמוד ובאף אפליקציה שאני מפעיל חוץ מזה, למרות שזה עבד עד לא מזמן. למען הסר ספק, פוקר בפייסבוק כן עולה... מה חסום/לא מוגדר/לא תקין אצלי???

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  9. ^ ניסיתי לפתוח את הפורט 22442 כפי שמצויין בתוכנה, והדבר לא עוזר. אמנם כתוב בבדיקה של התוכנה שהחיבור בסדר מבחינת חומת אש, אבל כלום לא זז אצלי. לא הורדה ולא העלאה. יש לציין שאני מאסטר יחיד מבחינת המודם ושאין אפילו עוד משתמש אחד בבית בינתיים. לא אלחוטי ולא קווי. מישהו יודע אולי מה עושים כדי לתקן את הבעיה? לא שמתי לב, אפשר להעביר לרשתות? מתנצל. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by darkman,

חיפשתי בגוגל וכל תוכנה שהורדתי היא עשתה (ERROR גם כאשר ניסיתי להמיר קבצים שונים) בקיצור ניסיתי איזה 5 תוכנות ואך אחת מהן לא עבדה מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by telzur,

אני חייב להחליף דפדפן האקספלוור משגע אותי אני מחפש דפדפן חדש אפשר המלצות עם פירוט???

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by modgod,

מה שכתבתי בכותרת. פעם ראשונה שאני הולך להשתמש באחת מהתוכנות האלה, אז אפשר בבקשה הסבר קטן+איך להגדיר אותם? אני עם אינטרנט זהב מחובר, משתמש באימייל של GMAIL. תודה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלום. אני צריך עזרה ממישהו שיכין לי לוגו פשוט לפייסבוק לעסק חדש של בלונים. אני אשמח לעזרה. אין דרישות מיוחדות רק שיהיה כתוב: נאור הבלון בלונים לאירועים בריתות הצעות נישואין ימי הולדת ולכל אירוע שרק תרצו. טלפון 0502232062אימייל naortheballoon@gmail.com שיהיה בלוגו בלונים משהו. תודה למי שיקח על עצמו על העזרה הזו אני ישמח ממש!!

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. יש לי צורך לאפשר גישה לתיקייה מסויימת מהאינטרנט. המחשב נמצא מאחורי NAT וכתובת IP משתנה. מה הדרך הפשוטה ביותר לאפשר גישה לתיקייה כאשר לא ניתן להשתמש בDYNDNS וכדו'?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by wow,

אני מנסה להתקין את המסנג'ר החדש אבל באמצע ההתקנה היא נכשלת,ניסיתי כמה פעמים וכלום לא עוזר. ניסיתי גם להתקין גירסה ישנה יותר והוא אומר שמותקנת לי גירסה חדשה יותר אז אני צריך קודם להסיר אותה. הסרתי את מה שיכולתי וכלום לא עוזר,השתמשתי גם ב-CCleaner וגם זה לא עזר. מה אני עוד יכול לעשות ? (אגב המחשב אחרי פירמוט ואין עליו כלום חוץ מ-XP SP2) אולי יש ערכים מסויימים איפשהו שאני צריך להעיף ?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by stio,

שלום רב, מחשב נייד עם חלונות 8.1 מסרב לעבוד עם מדפסת HP 710. קניתי כבל וחיברתי אותה עם USB, אבל כשאני מנסה להתקין את הדריוור מהדיסק המקורי של המדפסת, מתקבלת הודעה שהוינדוס לא תומך. ניסיתי לחפש את המדפסת ברשימה אך היא לא מופיעה. ניסיתי לחפש באתר של HP ואין שום קישור להורדת ההתקן. בלית ברירה פרסמתי בעמוד פייסבוק של HP העולמית. אני סטודנט וחוזר ללמוד שבוע הבא וחייב את המדפסת הזאת עובדת (גם אחותי סטודנטית). מאיפה אני מוריד דריוור למחשב? תודה, גיא.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אני מחפש תוכנה בה אני טוען תמונה ממנה אני אהיה מסוגל לחתוך קטע מסויים לפי רזולוציה שאני ארצה למשל יש לי תמונה ברזולוציה של 1920x1080 ואני רוצה לחתוך ממנה חתיכה מסויימת אז תוך כדי הקרופ אני רואה את הגודל החדש בו אוכל לבחור ולשמור..

18. היי. אני עד היום השתמשתי בשומר סיסמאות בשם lastpass ,אבל משומה אני לא מצליח להתקין אותו בכרום אז החלטתי לנסות את רובופורם.כמו כן,אשמח להסבר איך להשתמש בתוכנה,איך לשים את כול הסיסמאות שיהיו שמה ושכרום יסוכרן איתם בקיצר אשמח להסבר. תודה מראש. שבת שלום. :party0023::beerchug:

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. נעשה ע"פ צילום של הפלאפון שלי (K610I) דעות?הערות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by coron10,

אני צלם אופנה בעל ידע רב בפוטושופ, מעוניין לעלות מדרגה בעיבודים שלי ומחפש מישהו או מישהי תותחים בפוטושופ שיוכל להעביר לי כמה שיעורים פרטיים בתוכנה תוך שימת דגש על עיבודה אופנה. כמובן בתשלום. ניתן לראות עבודות שלי בפייסבוק תחת השם: אלי קורוניו. coron10@netvision.net.il

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by dans41,

אני לא יודע ממש למה אבל מאתמול בערב אני חווה קריסות, קצת לפני שהוא קורס הוא פשוט נתקע לכמה רגעים או מקרטע. אין לי מושג למה, כיביתי והדלקתי את המחשב כמה פעמים אבל זה לא עזר, שקלתי להתקין מחדש אבל אני לא יודע איך אני יכול גבות את המידע (סימניות, תוספים, הגדרות, סיסמאות וכו'). אני מתחיל להתייאש אבל לא מספיק בשביל לעבור לכרום. יכול להיות שזה קשור לגרסה? מה לעשות? תודה מראש לעוזרים. אגב עם אני כבר שואל, בכל פעם שאני פותח כרטיסיה חדשה מופיע לי דף כזה של Yahoo ולא חלונות קטנים של אתרים כמו בדרך כלל, איך אני מסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  22. אהלן. קניתי DVB לצורך קליטה של שידורי עידן פלוס דרך המחשב. הדיסק שהגיע לי לא עובד, ניסיתי את גוגל אבל לא מצאתי משהו שעובד חוץ מכל מיני וירוסים או תוכנות שדפקו לי את הדפדפן עם פרסומות קופצות משום מקום. אשמח לעזרה!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. בימים האחרונים זה תמיד נמצא בראש עמוד הג'ימייל וכשלוחצים על מידע נוסף העמוד לא זמין. יודעים מה זה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. היי, לאחרונה נתקלתי במכה של וירוסים, ורציתי לשאול מה הדרך הטובה ביותר לטפל בוירוסים, ללא גיבוי פרמוט והתקנה מחדש..

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. היי אני צריך תוכנה, חיצונית לא מה שיש במערכת ההפעלה, שמאפשרת להזיז את המצביע ללא עכבר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים