תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להוריד כמה דקות מהתחלה של סרט, עם איזו תוכנה אני עושה את זה מבלי לקודד מחדש את הסרט?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
המדייה פלייר מציג לי חלק מהשירים שבעברית בג'יבריש אבל לא את כולם. מה אפשר לעשות, זה בעיה ממש מעצבנת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה, הפעלתי את המחשב מחדש ולאחר מכן ניסיתי להפעיל את האוטלוק ואני מקבל הודעה של "אין אפשרות להפעיל את microsoft office outlook" הצלחתי לסדר את זה אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש זה קורה שוב. מה ניתן לעשות.? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר ממש אבל ממש מיואש אני ישבתי כמעט כל היום על המחשב ואני לא מצליח למצוא פיתרון לדבר.. בכל פעם שאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך באמצע ההתקנה המחשב נכנס למסך הכחול.. מקובץ הדאמפ מצאתי שהקובץ האחראי על המסך הכחול הוא nv4_mini.sys ומה לא ניסיתי הדרייברים הכי עדכניים ,הפחות עדכניים, ממצב בטוח וכו'.. בכל מקרה הנה הכרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTS 320MB OC2 אמממ אני דיי מתמצא במחשבים אז אין צורך לתת פיתרון מלא,מספיק רק הכיוון ואני יבין לבד. יום טוב. http://www.fileflyer.com/view/ye1g3By http://rapidshare.com/files/252366945/Mini070509-01.dmp.html
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוודאי אתם מכירים את התופעה ב-WORD כשאתם כותבים טקסט מיושר לימין ואתם רוצים שגם סוף השורה תהיה מיושרת עם השורות הבאות. הבעיה - אני לא מצליח. הוספת רוח בודד מורידה את המילה שורה. בלי רווח זה נראה שהשורה בנבדל. מיותר לציין שלא מצאתי פתרון בגוגל.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הפיירפוקס נתקע לי, ושבאתי להרוג את הפרוסס שמתי לב שיש לידו כוכבית שהוא 32 ביט. לי יש WIN 7 PRO 64bit. עשיתי חיפוש FireFox 64bit ומצאתי כל מיני דברים על כך שהמהנדסים של מוזילה ביטלו את הגירסא הזו, ואז בעצם לא ביטלו אותה ומצאתי גם את העמוד הזה: http://www.firefox64bit.com/ בקיצור - הנושא הוא - האם עדיף להריץ את גירסת 64 ביט או להישאר עם 32? תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב FIREFOX גרסה החדשה ומשתמש בה כבר כמה חודשים. בתיבות טקסט שאני צריך לכתוב מלל שמובנה מאנגלית ומעברית ביחד אז כשאני מחליף בין אנגלית לעברית הסמן הרבה פעמים מראה קשיים לעבור שורה ולזוז כמו שאני מעוניין כמו כן קשה לי מאוד להשתמש בגרשיים ונקודות כי הם לא ממוקמות היכן שהם צריכות להיות ממוקמות הבעיה השנייה שבאתרים רבים יש בעיות קידוד וכל הבעיות האלו מקשות עליי מאוד. לכן הבקשה שלי היא מכם לומר לי איזה הגדרות אני צריך לתת בשביל שלא יהיו לי את הבעיות האלו. בתודה מראש. אני מקווה שהבעיות יפתרו ושיתחילו להתאים את האתרים לפיירפוקס(זה כולל את HWZONE).
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשים את זה בפורום תוכנה או WINDOWS אז אם צריך להעביר מנהלים תעבירו... ולעצם העניין: גירסה חדשה של ווינדוס מדיה פלייר זמינה להורדה אך זאת גירסת בטא. בכל אופן, למשתמשי מדייה פלייר {כמוני ;D } הנה הלינק להורדה וניסוי הגירסה החדשה שמביאה כמה וכמה חידושים מרעננים http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/mp10/default.aspx#download תהנו. ;D
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה הנגן האידיאלי עבורך ? אני לאחרונה מזפזפ בין מספר נגנים בהם : MPC HC ,BSPLAYER ,VLC מה עובד עבורכם הכי טוב לכל התכנים במיוחד DXVA ?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בוקר טוב! הורדתי כבר מיליון פעם סוני וגאס 10 וגם סוני וגאס 9 ואני לא יודע למה אבל אני לא יכול לרנדר לפורמטים כמו: AVI, MP4, WMV. פשוט אין את הפורמטים האלו... אני משתגע, אני חייב לרנדר סרט! המערכת הפעלה היא WIN 7, 64 bit. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
דפדפן של IE דווקא כן עובד ואני גולש , מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב עם סיסמה על ההארד דיסק דרך הביוס. כשאני מאתחל את המחשב כתוב לי שהדיסק (דגם והמס' הסידורי שלו) נעולים עם סיסמה.... שאין לי. ניסיתי לג'מפר את הלוח- דבר שלא עזר. כל תוכנה שקשורה למחיקת התוכן של הדיסק הבאות עם ERD או Hiren boot cd לא מצליחות לגשת אליו מאחר והוא נעול. איך אני מגלה את הסיסמה\מחוק אותה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתי צריך לאפס קודם את אינטרנט אקספלורר 11, לאחר שהתקנתי בשוגג תוכנות לא רצויות, והסרתי אותן. לאחר האיפוס, אינטרנט אקספלורר דרש ממני להפעיל מחדש את המחשב, מה שפיירפוקס לא היה מבקש. מה הסיבה לכך?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום כולם ה winamp 5 משגע אותי הוא תוקע תמחשב הוא מאט אותו וככה קיצר לא סובל אותו שלא נזכיר כמה פעמים הוא מרסק לי תמחשב כולל עכשיו קיצר אני צריך ת winamp הישן והטוב נראה לי שזה הגרסה 2.8 משהו בבקשה אם אפשר לינק ב winmap.com אין לינק וגם ב downloads תודה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה שכתבתי בכותרת. פעם ראשונה שאני הולך להשתמש באחת מהתוכנות האלה, אז אפשר בבקשה הסבר קטן+איך להגדיר אותם? אני עם אינטרנט זהב מחובר, משתמש באימייל של GMAIL. תודה
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתראה לי תמונות. התוכנה צריכה להיות קלה בזכרון, לעלות מהר, ולאפשר אופציות בסיסיות כמו שליחת התמונה בדוא"ל תוך כדי הקטנת גודלה, סיבוב התמונה וכד'. לא משהו מתוחכם מדי. אשמח לשמוע הצעות
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תוכנה יותר קלה עם תמיכה בעברית ( שאוכל לראות את שמות השירים בעברית) ןכמובן שיש לה Playlist . תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משהו מוזר קרה במחשב שלי... המחשב שלי מסרב להכנס לצאט של תפוז... הוא לא מפעיל את הסקריפט של הצאט.... החלון שנפתח לי הו החלון שאתם רואוים למטה ושם זה נעצר ולא נכנס לצאט למישהו יש מושג???????????????????????
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
באתר הבא http://israelsurfclub.co.il/tabid/118/default.aspx יש מצלמות רשת של חוף הדולפינריום והמערבי. אני מעוניין להקליט את השידור ולשמור אותו מקומית על ההרדיסק. איך אני עושה את זה ? ניסיתי כל מיני תוספות לכרום, אף אחת לא זיהתה את השידור. ברור שאפשר להקליט בעזרת לוכד מסך, אבל זו אופציה אחרונה. מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יכול להיות שלא קיימת גרסא תומכת OS X לוגאס? ואם כן מה הן האלטרנטיבות או הדרכים להפעיל את התוכנה על הMAC? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום שדרגתי את האינטרנט מ-15 ל-100 מגה ועכשיו הורדתי איזה טורנט על מהירות של כ-8 מגה, 2 דברים ששמתי לב: 1- זה ממש האט את המחשב, לקח לי פי 6-7 מהזמן הרגיל שלוקח לפתוח פיירפוקס נגיד 2- בסיום הטורנט הסטאטוס שלו היה Flushing to disk (72000) וזה גם תהליך שלוקח זמן חשבתי אולי על הגדרות שצריך לעדכן ביוטורנט כדי שיהיה תואם המחשב עצמו אמנם יחסית ישן אבל עד עכשיו עבד מצוין אשמח לעצתכם מה אפשר לבדוק בנושא טיפול בתקלה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עוד לא הבנתי מתי זה קורה, אבל לפעמים טאב של כרום הופך לשחור לא משנה מה עושים במסך אחר (כנראה המסך שהוא לא נוצר בו) גם F5 לא עוזר וצריכים לגרור אותו חזרה בשביל לראות. מישהו נתקל בזה ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברצוני ליצור כונן USB שמורכב מכמה קבצי ISO ושאוכל לאתחל אותו מה-BOOT . ניסיתי כבר כמה וכמה תוכנות ובכולם נתקלתי בקשיים ובעיות שונות. אבקש ממישהו תוכנה מומלצת / מדריך שיעזור לי בעניין. תודה.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הוקבץ הוא קובץ avi בנפח של 700 מ"ב. בשם אין שום דבר שיכול לרמז על מקודד מסוים שהוא דורש...חוץ מהאותיות [bT]... יש לי את המקודדים שנמצאים בחבילה של Gordian Knot...ואין לי בעיה עם קבצים אחרים. הקובץ לא נפתח גם עם Mv2player ועם Divx
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-