עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kalda01,

אני משתמש מספר שנים בתוכנה של BITDEFENDER, ולאחרונה נתקלתי בבעייה שהפיירוול חוסם גישה לפורטים שאני פתחתי במודע עבור תוכנה שהתקנתי על המחשב. הפירוול בכלל לא מדווח על חסימת גישה אבל בפועל אין גישה אל הפורטים שפתחתי אלא אם כן אני מנטרל את הפיירוול. יש המלצה לפיירוול אחר שלא יעיק יותר מידיי ויספק הגנה טובה ?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by JAMOOS GADOL,

אני רואה (במיוחד בתוכנות שיתוף הקבצים) את המילה ShareReactor בהקשר של תוכנות ובעיקר משחקים. ואני לא יודע מה זה אומר-מישהו יודע מה זה?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני כבר ממש אבל ממש מיואש אני ישבתי כמעט כל היום על המחשב ואני לא מצליח למצוא פיתרון לדבר.. בכל פעם שאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך באמצע ההתקנה המחשב נכנס למסך הכחול.. מקובץ הדאמפ מצאתי שהקובץ האחראי על המסך הכחול הוא nv4_mini.sys ומה לא ניסיתי הדרייברים הכי עדכניים ,הפחות עדכניים, ממצב בטוח וכו'.. בכל מקרה הנה הכרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTS 320MB OC2 אמממ אני דיי מתמצא במחשבים אז אין צורך לתת פיתרון מלא,מספיק רק הכיוון ואני יבין לבד. יום טוב. http://www.fileflyer.com/view/ye1g3By http://rapidshare.com/files/252366945/Mini070509-01.dmp.html

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by bh1811,

המחשב שלי נדבק באיזה רוגלה של hijackers וזה גורם לקפיצת הודעות פופ-אפ מרגיזות ובשינוי אתר הבית של הדפדפן שלי. יש לכם דרך אולי כיצד להיפטר מזה? הרצתי את התוכנה hijackerThis וזה הלוג שקיבלתי: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 19:38:35, on 25/03/2005 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by coorva,

שלום צריך בדחיפות דרייבר למצלמה של ...... sony super steadyshot, 5.1 meg pixel, 2.5 lcd monitor , ciber shot, 12 optical zoom VX-DSC-H1 אודה מאוד למי שיוכל לעזור

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by tomer_et,

לאחר התקנה חדשה של WIN7 היתה בעיה עם תוכנת ה-WMP שהיתה מותקנת (קיבלתי הודעות שגיאה). הסרתי את התוכנה מהמחשב ועכשיו אני רוצה להתקין אותה מחדש. לא הצלחתי למצוא ברשת שום קישור נורמלי להורדת התוכנה. מישהו יכול לסייע בנושא? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. יש לי צורך לאפשר גישה לתיקייה מסויימת מהאינטרנט. המחשב נמצא מאחורי NAT וכתובת IP משתנה. מה הדרך הפשוטה ביותר לאפשר גישה לתיקייה כאשר לא ניתן להשתמש בDYNDNS וכדו'?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום חבר שלי התקין תוכנת פוטושופ CS3 על WIN XP. כאשר הוא מנסה לכתוב בעיברית אז הוא מקליד פונטים של עיברית (הוא התקין כמה פונטים של עיברית) אבל הכיוון של כתיבת הטקסט יוצא הפוך (משמאל לימין, כמו בלועזית) כתיבת מסמכים ב- WORD בעיברית מתבצעת ללא תקלות. למישהו יש רעיון מה הבעיה או איך לבודד אותה? תודה רבה לכל העונים.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Roshos,

שלום אני מחפש תוכנה לתיכנון בתים ואיני יודע איך קוראים לה איך היא נראית אבל אני יודע שאני צריך תודה מראש ROSHOS

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by pcadmin,

אופיס 2013 יש שני חשבונות דוא"ל אני צריך לסדר שני דברים 1. כאשר מגיע הודעה לחשבון 1 ולוחצים על השב ההודעה תשלח באופן אוטומטי מחשבון 1 וכאשר מגיע הודעה לחשבון 2 ולחצים על השב ההודעה תשלח באופן אוטומטי מחשבון 2 2. כאשר משיבים מחשבון 1 תצורף באופן אוטומטי חתימה המותאמת לחשבון 1 וכאשר משיבים מחשבון 2 תצורף באופן אוטומטי חתימה המותאמת לחשבון 2 יש שני אפשרויות להגדיר 2 חשבונות דואר בפרופיל אחד הצורה הראשונה היא: באמצעות החשבון הקיים נלחץ על הגדרות נוספות ושם נלחץ על כרטסת מתקדם ונוסיף את החשבון הנוסף הצורה השנייה היא באמצעות הוספת חשבון נוסף לאותו פרופיל הבעיות: כאשר מוסיפים בצורה הראשונה אז אין אפשרות להגדיר חתימות אוטומטית לכל חשבון וכאשר מוסיפים באפשרות השנייה אז ב"השב" …

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שאני מפעיל את המחשב נפתחת לי הודעת שגיאה כזו (הייתי שם סקרין שוט אבל בגלל הבעיה זה לא נותן לי לשמור את התמונה) dwm.exe - שגיאת מערכת {לא נמצאה נקודת כניסה} לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסה WICCreateImagingFactory_Proxy של ההליך בספריית הקישור הדינאמי WindowsCodecs.dll זה גורם לWindows להפתח עם הסקין הישן (לא AERO הזה) ולא נותן לי לפתוח ווידאו ותמונות סאונד יש וגורם לכל מיני קראשים אחרים לא הורדתי משהו מיוחד לא התקנתי שום דבר חדש אני עם Windows 7 Sp3 ועם NOD 32 קבוע הקיצר הצילו!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Ben N,

אהלן חברה, ה-Context Menu שלי עמוס מידי עם מלא דברים שאני בכלל לא משתמש בהם ולא אשתמש בהם. זכור לי שיש דרך לערוך את מה שרוצים בתפריט הזה דרך ה-Control Panel אבל אני לא זוכר איך ובחיפוש באינטרנט כל הזמן שולחים אותי לregedit שמבלבל אותי לגמרי... מישהו מכיר תוכנה נוחה, פשוטה ובלי זבל בשביל לערוך את התפריט הזה? או יותר פשוט יודע להגיד לי איפה למצוא את זה בלוח בקרה? (חפרתי שם חצי שעה ולא הצלחתי למצוא את זה...). תודה!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  13. יש ברשותי את הסט האלחוטי של עכבר + מקלדת microsoft wireless multimedia keyboard 1.1. הכפתורי מולטימדיה על המקלדת לא עובדים ונראה לי שצריך להתקין את הדרייבר שלהם אבל איבדתי את הדיסק של ההתקנה. חיפשתי באתר של MICROSOFT ולא מצאתי. מישהו יכול לעזור? אולי מישהו שיש לו את הדיסק התקנה ויכול להעלות אותו. פרטי המקלדת microsoft wireless multimedia keyboard 1.1 MS PART NO. X801525-112 S/N : 7664202190548 Product ID : 76642-545-1905481-20652 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Armageddon1,

מה הנגן האידיאלי עבורך ? אני לאחרונה מזפזפ בין מספר נגנים בהם : MPC HC ,BSPLAYER ,VLC מה עובד עבורכם הכי טוב לכל התכנים במיוחד DXVA ?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. מחפש תוכנה שניתן בעזרת עט סטיילוס לשרטט מבנה UML ושהתוכנה תזהה את הצורות ותהפוך את השרטוט ממשהו שצוייר ביד למשהו מסודר ורישמי יותר...במילים אחרות שתזהה את הקווים והצורות ותהפוך אותם למשהו מובנה...משהו בסגנון S-NOTE של סמסונג אבל עבור WIN8.... רצוי חינמית

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by avraham711,

שלום, יש לי מחשב נייד ללימודים נטו, מדי פעם אני נכנס לאינטרנט ויכול להוריד איזה קובץ או סתם לגלוש הייתי מעוניין בהמלצה לאיזשהו אנטי וירוס חינמי וקליל שלא יכביד יותר מדי על המחשב ושלא יציק יותר מדי ושייתן הגנה טובה יחסית

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. http://download.deluge-torrent.org/windows/py2.7/deluge-1.3.6-win32-py2.7-lt0.16.8.exe זה לינק מהאתר שלהם. **עריכה: יש כרגע בעייה בהתחברות אל טראקרים בHTTPS, זה בטיפול. אם הטראקר שלכם הוא בHTTPS, נא לא להוריד את הגירסא הזאת, אני יעדכן. היא מסדרת כל מיני דברים של read and write cache ועוד כל מיני דברים שקשורים למהירות. הקוד מקור הוא עדיין 1.3.6 אבל עם עידכונים שנוספו בgit ב5 שבועות האחרונים. במקום libtorrent 0.15.10.0 זה עם libtorrent 0.16.8.0 הכי חדש נכון לעכשיו. במקום python 2.6 זה עכשיו בpython 2.7 libtorrent 0.16.x בברירת מחדל מופעל אצלה UTP, דרך הקוד מקור של Deluge ביטלתי את זה. התוכנה יותר יציבה ויותר מהירה בהורדה ובעלאה בגלל libtorrent החדש. תהנו *לא לש…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by yotamavi,

אני משתמש במחשב בNOD32 כאנטי וירוס ובAD-Aware כדי למחוק זבל. האם המחשב שלי מספיק מוגן? עוד שאלה- האם אפשרלשחרר זיכרון בתוכנה TuneUp Utilities 2007?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Gliding,

לא וירוס חלילה. כדי לראות את המחשב של סבא שלי ולהסביר לו מאצלי בבית מה הוא צריך לעשות במחשב שלו. נדמה לי שזה התפקיד של PCANYWHERE, אבל אני לא בטוח ואשמח לךשמוע על תכנות נוספות שזהו ייעודן תטודה, שחר

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום כולם ה winamp 5 משגע אותי הוא תוקע תמחשב הוא מאט אותו וככה קיצר לא סובל אותו שלא נזכיר כמה פעמים הוא מרסק לי תמחשב כולל עכשיו קיצר אני צריך ת winamp הישן והטוב נראה לי שזה הגרסה 2.8 משהו בבקשה אם אפשר לינק ב winmap.com אין לינק וגם ב downloads תודה

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by idanpc,

אני צריך ANTIVIRUS טוב שיפעל על 64 BIT על איזה אתם ממליצים? חוץ משל NORTON... לא מצאתי אחרים שמתאימים ל 64 BIT.... חשבתי שאני ילך על Kaspersky אבל לא רשום באתר של החברה שזה ל 64 BIT.... אז על מה אתם ממליצים? תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

הפיירפוקס נתקע לי, ושבאתי להרוג את הפרוסס שמתי לב שיש לידו כוכבית שהוא 32 ביט. לי יש WIN 7 PRO 64bit. עשיתי חיפוש FireFox 64bit ומצאתי כל מיני דברים על כך שהמהנדסים של מוזילה ביטלו את הגירסא הזו, ואז בעצם לא ביטלו אותה ומצאתי גם את העמוד הזה: http://www.firefox64bit.com/ בקיצור - הנושא הוא - האם עדיף להריץ את גירסת 64 ביט או להישאר עם 32? תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום לכולם אני נכנס לאתרים/משחקי פלאש (בפייסבוק למשל) שהA V G חוסם,ואני חיפשתי ופשוט לא הצלחתי למצוא איכן אני מסיר את החסימה! תודה על העזרה המסורה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  24. Started by y_i_c,

משהו מוזר קרה במחשב שלי... המחשב שלי מסרב להכנס לצאט של תפוז... הוא לא מפעיל את הסקריפט של הצאט.... החלון שנפתח לי הו החלון שאתם רואוים למטה ושם זה נעצר ולא נכנס לצאט למישהו יש מושג???????????????????????

25. Started by modgod,

מה שכתבתי בכותרת. פעם ראשונה שאני הולך להשתמש באחת מהתוכנות האלה, אז אפשר בבקשה הסבר קטן+איך להגדיר אותם? אני עם אינטרנט זהב מחובר, משתמש באימייל של GMAIL. תודה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים