תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום השתמשתי שנים ב-Outlook של מיקרוסופט, ואני חושב שהגיע הזמן לנסות דברים אחרים ואולי להשאר עם אחד מהם. מישהו יכול להמליץ על Email Client שהוא אוהב? ובנוסף, מישהו מכיר אימייל קליינט שהוא Portable? ועוד משהו אחד: לפני כמה זמן, אני חושב שנתקלתי ב-Email Client שיכול להציג הודעות של אותה שיחה, באותה צורה ש-gmail מציג, כלומר כל האימיילים מאותה שיחה מרוכזים ברצץ, כשיחה מתמשכת.. אני לא זוכר מה היה השם של התוכנה הזו - מעניין לבדוק את הפיצ'ר הזה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום. אני יודע שהשאלה הזאת לא בדיוק רלוונטית לפורום אבל זה הפורום שהכי קשור לשאלה שמצאתי אז הנה היא : אנשים טובים אתם יודעים אולי איך פותחים ערוץ במירק שנשאר אונליין תמיד??? (גם כשהוא ריק) תודה [/glow]
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני משתמש בHTPC בבית והתוכנה היא XBMC, הבנתי שיש אפשרות לשלב בין התוכנה לבין מערך הערוצים של עידן + (אני פשוט לא רוצה לחבר ממיר בנפרד, אלה לחבר למחשב ומשם לשלוט על הכל). האם מישהו עשה את זה? יודע איך עושים? יכול להמליץ על מקלט טוב למחשב עבור שידורי עידן +? אני מקווה שאני במקום הנכון (התלבטתי בין הפורום הזה לפורום קולנוע ביתי, אבל XBMב זאת תוכנה...) תודה מראש, יונתן
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של 320 ג'יגה. בטעות, מחקתי את המחיצה שלו וכל המידע נעלם. עכשיו אני רוצה לשחזר את הקבצים האבודים שהיו במחיצה. השתמשתי בכמה תוכנות והתוכנה המביאה הכי הרבה תוצאות היא: Active@ Partition Recovery 5.3 עשיתי סריקה מקיפה והצלחתי לראות את כל הקבצים שאני רוצה לשחזר. אבל משום מה אחרי שאני מבצע Recover הקבצים שלי לא חוזרים לקדמותם, אולי אני פשוט עושה משהו לא נכון.... למישהו אולי יצא לעבוד עם התוכנה ויודע מה אני צריך לעשות ?? תודה רבה, העניין הזה חשוב לי בטירוף, זה ממש קרייסס !!!
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנס לאתרים/משחקי פלאש (בפייסבוק למשל) שהA V G חוסם,ואני חיפשתי ופשוט לא הצלחתי למצוא איכן אני מסיר את החסימה! תודה על העזרה המסורה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עורך וידאו בתחום האירועים ומחפש לקנות מכשיר דגימה. אני עובד בעיקר עם קלטות mini dv ו-dv cam. אני מתלבט בין מכשיר של sony dsr-25 או jvc br dv3000 מכשיר חדש מגיע לסכומים גבוהים מאד(9000-10000). יש אפשרות לקנות מebay בחצי המחיר. אשמח לשמוע דעות לגבי קנייה בebay. מהם הגורמים שצריך לשים אליהם לב וכו'... ישנה אפשרות נוספת לקנות מכשיר משומש בארץ ב5000 (הjvc) - מכשיר שעובד שנתיים ללא אחריות. תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש ברשותי את הסט האלחוטי של עכבר + מקלדת microsoft wireless multimedia keyboard 1.1. הכפתורי מולטימדיה על המקלדת לא עובדים ונראה לי שצריך להתקין את הדרייבר שלהם אבל איבדתי את הדיסק של ההתקנה. חיפשתי באתר של MICROSOFT ולא מצאתי. מישהו יכול לעזור? אולי מישהו שיש לו את הדיסק התקנה ויכול להעלות אותו. פרטי המקלדת microsoft wireless multimedia keyboard 1.1 MS PART NO. X801525-112 S/N : 7664202190548 Product ID : 76642-545-1905481-20652 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם קיימת אצלי במחשב בעייה מטרידה של שפת הממשק שהופך מעברית לאנגלית כאשר מבצעים פעולה של השב או העבר מיילים מסויימים לנמענים . מדובר על בעיה שקיימת אמלי כבר כמה חודשים ואני לא מצליחה לפתור אותה. אולי אתם מכירים את התופעה.... לא מדובר על מייל ספציפי מנמען מסויים אלה על שונים...אפילו קורה כאשר אני מבצעת השב על אותו מייל של מישהו , פעם זה כותב עברית תקין מימין לשמאל ופעם זה הופך צד לשמאל וכותב באנגלית...זה קורה רק כשאעני מבצעת את הפעולה עצמה של "השב" או "העבר". כשאני מבצעת "חדש" - אין את הבעיה..מוזר מה עשיתי ? בדקתי הגדרות ימין לשמאל באפשרויות + תיקון וזיהוי של האאטלוק ובסוף גם עשיתי GHOST למחשב מגיבוי ישן וגם התקנה חדשה של XP ולבסוף גם החלפת מקלדת.. :-) שום דבר ל…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי תמונה בפורמט GIF שאני רוצה להפוך את הרקע שלה לשקוף. איך עושים את זה בפוטושופ? הכוונה היא לא לגזור את הרקע, אלא פשוט להגדיר את צבע הרקע להיות שקוף.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אופיס 2013 יש שני חשבונות דוא"ל אני צריך לסדר שני דברים 1. כאשר מגיע הודעה לחשבון 1 ולוחצים על השב ההודעה תשלח באופן אוטומטי מחשבון 1 וכאשר מגיע הודעה לחשבון 2 ולחצים על השב ההודעה תשלח באופן אוטומטי מחשבון 2 2. כאשר משיבים מחשבון 1 תצורף באופן אוטומטי חתימה המותאמת לחשבון 1 וכאשר משיבים מחשבון 2 תצורף באופן אוטומטי חתימה המותאמת לחשבון 2 יש שני אפשרויות להגדיר 2 חשבונות דואר בפרופיל אחד הצורה הראשונה היא: באמצעות החשבון הקיים נלחץ על הגדרות נוספות ושם נלחץ על כרטסת מתקדם ונוסיף את החשבון הנוסף הצורה השנייה היא באמצעות הוספת חשבון נוסף לאותו פרופיל הבעיות: כאשר מוסיפים בצורה הראשונה אז אין אפשרות להגדיר חתימות אוטומטית לכל חשבון וכאשר מוסיפים באפשרות השנייה אז ב"השב" …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משתמש מספר שנים בתוכנה של BITDEFENDER, ולאחרונה נתקלתי בבעייה שהפיירוול חוסם גישה לפורטים שאני פתחתי במודע עבור תוכנה שהתקנתי על המחשב. הפירוול בכלל לא מדווח על חסימת גישה אבל בפועל אין גישה אל הפורטים שפתחתי אלא אם כן אני מנטרל את הפיירוול. יש המלצה לפיירוול אחר שלא יעיק יותר מידיי ויספק הגנה טובה ?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב נפתחת לי הודעת שגיאה כזו (הייתי שם סקרין שוט אבל בגלל הבעיה זה לא נותן לי לשמור את התמונה) dwm.exe - שגיאת מערכת {לא נמצאה נקודת כניסה} לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסה WICCreateImagingFactory_Proxy של ההליך בספריית הקישור הדינאמי WindowsCodecs.dll זה גורם לWindows להפתח עם הסקין הישן (לא AERO הזה) ולא נותן לי לפתוח ווידאו ותמונות סאונד יש וגורם לכל מיני קראשים אחרים לא הורדתי משהו מיוחד לא התקנתי שום דבר חדש אני עם Windows 7 Sp3 ועם NOD 32 קבוע הקיצר הצילו!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה הנגן האידיאלי עבורך ? אני לאחרונה מזפזפ בין מספר נגנים בהם : MPC HC ,BSPLAYER ,VLC מה עובד עבורכם הכי טוב לכל התכנים במיוחד DXVA ?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני יודע שזה דבילי, אבל ממש רציתי לחלוק עם אנשים משהו שעשיתי בפוטושופ. עבדתי על זה בדיוק שעה ואני שונא שהעבודות שלי תקועות...והעבודה הספציפית מרגישה "תקועה". אבקש חוות דעת איפה לשפר ומה לשנות די להגיע לתוצר סופי. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש עזרה במציאת פיתרון לעריכת קבצים בפורמט mp4 המקודדים ב H264 שהורדו ממצלמת HD השומרת קבצים על כרטיסון SD. תוכניות עריכה פרמייר CS3 ופינקל 12 מציגות במסך העריכה תגובות איטיות ומושהות, לא ניתן לערוך בתגובות כאילו. האם יש פיתרון למצב זה ? אולי פיתרון חומרה ? חג שמח, רפי
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי קובץ RAR שאני הכנתי בזמנו ונתתי לו סיסמא , עכשיו הבעיה היא שאני לא זוכר את הסיסמא ואני ממש צריך את מה שבתוכו. הגרסא של הסיסמא היא : RAR 2.9 - Extraction Password, AES Encryption האם יש תוכנה בשוק שתוכל למצוא לי את הסיסמא בזמן סביר? אגב , כמו שאני מכיר את עצמי הסיסמא היא לפחות 7 תוים ויותר... תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, ה-Context Menu שלי עמוס מידי עם מלא דברים שאני בכלל לא משתמש בהם ולא אשתמש בהם. זכור לי שיש דרך לערוך את מה שרוצים בתפריט הזה דרך ה-Control Panel אבל אני לא זוכר איך ובחיפוש באינטרנט כל הזמן שולחים אותי לregedit שמבלבל אותי לגמרי... מישהו מכיר תוכנה נוחה, פשוטה ובלי זבל בשביל לערוך את התפריט הזה? או יותר פשוט יודע להגיד לי איפה למצוא את זה בלוח בקרה? (חפרתי שם חצי שעה ולא הצלחתי למצוא את זה...). תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לתיכנון בתים ואיני יודע איך קוראים לה איך היא נראית אבל אני יודע שאני צריך תודה מראש ROSHOS
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משתמש במחשב בNOD32 כאנטי וירוס ובAD-Aware כדי למחוק זבל. האם המחשב שלי מספיק מוגן? עוד שאלה- האם אפשרלשחרר זיכרון בתוכנה TuneUp Utilities 2007?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר ממש אבל ממש מיואש אני ישבתי כמעט כל היום על המחשב ואני לא מצליח למצוא פיתרון לדבר.. בכל פעם שאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך באמצע ההתקנה המחשב נכנס למסך הכחול.. מקובץ הדאמפ מצאתי שהקובץ האחראי על המסך הכחול הוא nv4_mini.sys ומה לא ניסיתי הדרייברים הכי עדכניים ,הפחות עדכניים, ממצב בטוח וכו'.. בכל מקרה הנה הכרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTS 320MB OC2 אמממ אני דיי מתמצא במחשבים אז אין צורך לתת פיתרון מלא,מספיק רק הכיוון ואני יבין לבד. יום טוב. http://www.fileflyer.com/view/ye1g3By http://rapidshare.com/files/252366945/Mini070509-01.dmp.html
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש כל מיני EXE שקשורים ל-WinXP שעולים לי עם המחשב ובנוסף לזה הם עוד מבקשים גישה לאינטרנט, כשאני חוסם להם גישה לאינטרנט (למשל ל-SVCHOST.EXE) אז אני לא יכול לגלוש. מה זה ולמה צריך את זה? יש עוד כל מיני EXE שפועלים ברקע שאני חושב שקשורים ל-WinXP, מה הם ולמה הם טובים? :AR15:
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה לנגן שם איזה משו או מביא איזה קובץ, לא שומעים את התווים מתנגנים.. מישו יכול לעזור לי כי אני מה זה לא מבין בתוכנה הזאת...=\
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לנעילת תיקיות כמו FOLDER GUARD(שעבדה יפה על XP) אני לא רוצה שתעלים לי ותצפין את התיקיות וכו... מתי שלוחצים על הספריה הנעולה כדי לפתוח אותה צריך להקיש סיסמה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
חלק מכם בטח כבר מכיר את הטיפ הזה, אבל לאלו שלא (ומשתמשים ב FIREFOX או שוקלים לעבור אליו)... ידוע שאחד מהיתרונות המרכזיים של FIREFOX הוא התמיכה שלו בתוספות קטנות שיכולות לשנות את הגלישה, אחד מהפופולרים ביותר הוא ה ADBLOCK. תוסף זה יכול לעזור לכם בדרך לגלישה באינטרנט ללא פרסומות מעצבנות מכל מני סוגים... את התוסף עצמו אפשר להוריד פה: http://adblock.mozdev.org/dev.html תלחצו למטה על "Adblock 0.5 d2 nightly 39" יתכן ותצטרכו לאשר לאתר הזה להתקין את התוסף. לאחר מכן, תסגרו את הדפדפן ותפעילו אותו שוב. תכנסו לאתר http://www.geocities.com/pierceive/adblock/ ותורידו משם את הקובץ הכי עדכני לפי תאריך: למשל http://www.geocities.com/pierceive/adblock/2005-02-10a.txt אחרי זה תשמרו אותו במ…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה באימיול. כאשר אני הולך לכלים ושם מגבלת העלאה אוטומטית יש לי מגבלת הורדה. אני מעונין להגביל את העלאה ללא הגבלת הורדה. איך אני יכול לעשות זאת?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-