תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, בעוד כמה ימים יגמר לי הרשיון לאנטי וירוס (Avira AntiVir Premium 9.0.0.442). עד עכשיו הורדתי רשיונות חוקיים בחינם מאתרים כמו זה- https://license.avira.com/de/promotion-a8ydzq3fgnsu051rwq81 אבל עכשיו זה רושם הודעת שגיאה (the URL doesn't exist) ומבקש ממני לרכוש רשיון בכסף. האם יש דרך לסדר את הבעיה הזו או שאני צריך להחליף אנטי וירוס לגירסה הרגילה? למקרה שאני צריך להחליף, ההבדל העיקרי בין גירסת הפרימיום לגירסה הרגילה (לפי האתר הזה- http://tinyurl.com/25wdah) היא ה WebGuard וה MailGuard. איזה תוכנה/ות כדאי לי להתקין שישמשו כתחליף לתכונות האלה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום. כנראה שהתקנתי את התוכנה של microsoft genuine advantage על המחשב שלי ועכשיו בכל פעם שאני נכנס ל-OFFICE מופיעות לי הודעות בדבר מקוריות ה-office. מה ניתן לעשות על מנת למחוק את התוכנה הזאת כך שאני אוכל להמשיך לעבוד ב-office ללא כל הפרעה?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, היה מותקן לי אופיס 2007 בחלונות XP עם סרגלי הכלים וכל התצוגה באנגלית והכל היה בסדר עכשיו שידרגתי לwindows 7 ופתאום כשאני מתקין את האופיס כל התצוגה שלו בעברית אפילו שהיא מוגדרת להיות באנגלית כפי שניתן לראות בקובץ המצורף (האנגלית מותקנת, אחרת לא הייתי אמור לראות את תו ה display language .... העניין הזה משגע אותי, כמו גם העובדה שמיקרוסופט לא מוכנים לתמוך לי בבעיה למרות שגם הווינדוס וגם האופיס חוקיים למהדרין. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני משתמש במחשב בNOD32 כאנטי וירוס ובAD-Aware כדי למחוק זבל. האם המחשב שלי מספיק מוגן? עוד שאלה- האם אפשרלשחרר זיכרון בתוכנה TuneUp Utilities 2007?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המדייה פלייר מציג לי חלק מהשירים שבעברית בג'יבריש אבל לא את כולם. מה אפשר לעשות, זה בעיה ממש מעצבנת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש ברשותי את הסט האלחוטי של עכבר + מקלדת microsoft wireless multimedia keyboard 1.1. הכפתורי מולטימדיה על המקלדת לא עובדים ונראה לי שצריך להתקין את הדרייבר שלהם אבל איבדתי את הדיסק של ההתקנה. חיפשתי באתר של MICROSOFT ולא מצאתי. מישהו יכול לעזור? אולי מישהו שיש לו את הדיסק התקנה ויכול להעלות אותו. פרטי המקלדת microsoft wireless multimedia keyboard 1.1 MS PART NO. X801525-112 S/N : 7664202190548 Product ID : 76642-545-1905481-20652 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני זוכר שהייתה לי תוכנה כזו לניגון קבצי המוסיקה של Fifa99 אז בטח קיימת גם ל-2002, אני מחפש כזאת אני חושב שסיומת הקבצים היא str. זה מאוד חשוב לי, יש שם שיר מאוד יפה שאני רוצה להפוך ל-Mp3. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי תמונה בפורמט GIF שאני רוצה להפוך את הרקע שלה לשקוף. איך עושים את זה בפוטושופ? הכוונה היא לא לגזור את הרקע, אלא פשוט להגדיר את צבע הרקע להיות שקוף.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני משתמש בHTPC בבית והתוכנה היא XBMC, הבנתי שיש אפשרות לשלב בין התוכנה לבין מערך הערוצים של עידן + (אני פשוט לא רוצה לחבר ממיר בנפרד, אלה לחבר למחשב ומשם לשלוט על הכל). האם מישהו עשה את זה? יודע איך עושים? יכול להמליץ על מקלט טוב למחשב עבור שידורי עידן +? אני מקווה שאני במקום הנכון (התלבטתי בין הפורום הזה לפורום קולנוע ביתי, אבל XBMב זאת תוכנה...) תודה מראש, יונתן
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום השתמשתי שנים ב-Outlook של מיקרוסופט, ואני חושב שהגיע הזמן לנסות דברים אחרים ואולי להשאר עם אחד מהם. מישהו יכול להמליץ על Email Client שהוא אוהב? ובנוסף, מישהו מכיר אימייל קליינט שהוא Portable? ועוד משהו אחד: לפני כמה זמן, אני חושב שנתקלתי ב-Email Client שיכול להציג הודעות של אותה שיחה, באותה צורה ש-gmail מציג, כלומר כל האימיילים מאותה שיחה מרוכזים ברצץ, כשיחה מתמשכת.. אני לא זוכר מה היה השם של התוכנה הזו - מעניין לבדוק את הפיצ'ר הזה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כולם ה winamp 5 משגע אותי הוא תוקע תמחשב הוא מאט אותו וככה קיצר לא סובל אותו שלא נזכיר כמה פעמים הוא מרסק לי תמחשב כולל עכשיו קיצר אני צריך ת winamp הישן והטוב נראה לי שזה הגרסה 2.8 משהו בבקשה אם אפשר לינק ב winmap.com אין לינק וגם ב downloads תודה
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי HWZone לפני שאפנה לטכנאי ואבקש פירמוט\להחליף כ.מ\מעבד וכו',אמרתי ננסה אותכם - אם תוכלו לעזור לי בבקשה. אז ככה : יש לי מחשב טוב,לא ישן - HD4870,Q9400,4GB לפני חודש בערך המחשב התחיל לקרטע. מה זאת אומרת? הוא התחיל לעשות תקיעות קטנות במשחק World of warcraft - מה שעבד לי חלק חלק חלק פעם עכשיו כבר מקרטע. אותו דבר עם STARCRAFT2. הFRAMERATE נמוכים מאוד,למרות שיש לי מחשב טוב. חשבתי וגם אמרו לי שאולי זאת בעיית קירור אבל הטמפרטורות בסדר,הן של המעבד והן של הכ.מ - בסביבות 50 מעלות. בנוסף לכך אחד מהם עושה רעש חזק מאוד שאני מפעיל משחק. לא יודע מי מהן הקטע הוא שאין לי אפשרות לבדוק מה לא תקין האם צריך פשוט פירמוט? ניקיתי אבק,מחקתי קצת קבצים,עשיתי ניקוי של זבל וכאלה,התקנתי דרייברים(וע…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה ללכידה של מסך - וידאו (Screencast) שלא דורשת התקנה על המחשב (Portable). האם מישהו מכיר ויכול להמליץ? עדיפות לתוכנה בקוד פתוח. חג שמח ותודה!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה הנגן האידיאלי עבורך ? אני לאחרונה מזפזפ בין מספר נגנים בהם : MPC HC ,BSPLAYER ,VLC מה עובד עבורכם הכי טוב לכל התכנים במיוחד DXVA ?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הפיירפוקס נתקע לי, ושבאתי להרוג את הפרוסס שמתי לב שיש לידו כוכבית שהוא 32 ביט. לי יש WIN 7 PRO 64bit. עשיתי חיפוש FireFox 64bit ומצאתי כל מיני דברים על כך שהמהנדסים של מוזילה ביטלו את הגירסא הזו, ואז בעצם לא ביטלו אותה ומצאתי גם את העמוד הזה: http://www.firefox64bit.com/ בקיצור - הנושא הוא - האם עדיף להריץ את גירסת 64 ביט או להישאר עם 32? תודה מראש לעונים
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום. אני יודע שהשאלה הזאת לא בדיוק רלוונטית לפורום אבל זה הפורום שהכי קשור לשאלה שמצאתי אז הנה היא : אנשים טובים אתם יודעים אולי איך פותחים ערוץ במירק שנשאר אונליין תמיד??? (גם כשהוא ריק) תודה [/glow]
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה דעתכם? איזה מהם עדיף? בבקשה רק מי שהתנסה עם שניהם שיגיב.. תודה, עמית
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחר התקנה חדשה של WIN7 היתה בעיה עם תוכנת ה-WMP שהיתה מותקנת (קיבלתי הודעות שגיאה). הסרתי את התוכנה מהמחשב ועכשיו אני רוצה להתקין אותה מחדש. לא הצלחתי למצוא ברשת שום קישור נורמלי להורדת התוכנה. מישהו יכול לסייע בנושא? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שניתן בעזרת עט סטיילוס לשרטט מבנה UML ושהתוכנה תזהה את הצורות ותהפוך את השרטוט ממשהו שצוייר ביד למשהו מסודר ורישמי יותר...במילים אחרות שתזהה את הקווים והצורות ותהפוך אותם למשהו מובנה...משהו בסגנון S-NOTE של סמסונג אבל עבור WIN8.... רצוי חינמית
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי הרבה סרטונים קצרים בפורמט AVI ואני מעוניין לכווץ אותם כמה שאפשר לאיכות סבירה כרגע סרטון של 3 דקות שוקל כ-20 מגה אם לא יותר. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעבד את הסרטונים בצורה המהירה ביותר בלי יותר מידי סיבוכים כך שהם ישקלו כמה שפחות מומלץ שתיהיה אפשר לבחור תיקייה של סרטונים וזה יעשה את כל העבודה לבד (אם יש אפשרות כזאת) חשוב מאוד שאפשר יהיה להפעיל את הסרטונים בכל מחשב בלי קשיים , לא רוצה פורמט שדורש קודקים מיוחדים. תודה מראש. ד"א איזה פורמט הכי חסכוני ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש כל מיני EXE שקשורים ל-WinXP שעולים לי עם המחשב ובנוסף לזה הם עוד מבקשים גישה לאינטרנט, כשאני חוסם להם גישה לאינטרנט (למשל ל-SVCHOST.EXE) אז אני לא יכול לגלוש. מה זה ולמה צריך את זה? יש עוד כל מיני EXE שפועלים ברקע שאני חושב שקשורים ל-WinXP, מה הם ולמה הם טובים? :AR15:
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנס לאתרים/משחקי פלאש (בפייסבוק למשל) שהA V G חוסם,ואני חיפשתי ופשוט לא הצלחתי למצוא איכן אני מסיר את החסימה! תודה על העזרה המסורה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום חבר שלי התקין תוכנת פוטושופ CS3 על WIN XP. כאשר הוא מנסה לכתוב בעיברית אז הוא מקליד פונטים של עיברית (הוא התקין כמה פונטים של עיברית) אבל הכיוון של כתיבת הטקסט יוצא הפוך (משמאל לימין, כמו בלועזית) כתיבת מסמכים ב- WORD בעיברית מתבצעת ללא תקלות. למישהו יש רעיון מה הבעיה או איך לבודד אותה? תודה רבה לכל העונים.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב נפתחת לי הודעת שגיאה כזו (הייתי שם סקרין שוט אבל בגלל הבעיה זה לא נותן לי לשמור את התמונה) dwm.exe - שגיאת מערכת {לא נמצאה נקודת כניסה} לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסה WICCreateImagingFactory_Proxy של ההליך בספריית הקישור הדינאמי WindowsCodecs.dll זה גורם לWindows להפתח עם הסקין הישן (לא AERO הזה) ולא נותן לי לפתוח ווידאו ותמונות סאונד יש וגורם לכל מיני קראשים אחרים לא הורדתי משהו מיוחד לא התקנתי שום דבר חדש אני עם Windows 7 Sp3 ועם NOD 32 קבוע הקיצר הצילו!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-