תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
למנהלים: לא ראיתי פה פורום מדריכים, אבל מצאתי לנכון לכתוב פה את ההודעה. אוקיי תקראו טוב ואל תסגרו ותגידו בראש, נו, ניסיתי את זה כמה פעמים וזה לא עובד כבר... אני מודע לזה, וזה אפשרי. בטח כולכם מודעים לבעיה, שלא ניתן לכתוב מימין לשמאל ב GMAIL, אלה אם כן אתם משתמשים בממשק העברי, דבר שלי אישית מאוד לא נוח. הרבה ממכם בטח התקנתם פעם GMAIL RTL שזה פלאג-אין לפיירפוקס שמוסיף כפתורים לשינוי כיוון השפה כמו בוורד. אבל כבר מזמן התוספת הזאת לא עובדת בשל שינויים בממשק של GMAIL, ואף אחד לא עדכן את התוספת הזאת כדי שתעבוד. ויש גם סקריפט של GREASE MONKEY שגם כבר לא תומך בממשק החדש, לפחות אצלי זה לא עובד. בכל מקרה, החלטתי שוב לחפש משהו שיעשה את העבודה, והגעתי לפתרון דרך סקריפט אחר של GREASE …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה ללכידה של מסך - וידאו (Screencast) שלא דורשת התקנה על המחשב (Portable). האם מישהו מכיר ויכול להמליץ? עדיפות לתוכנה בקוד פתוח. חג שמח ותודה!
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של NVIDIA את גרסה הנסיון לחודש אין לי מושג איך להפעיל את האפשרות שהכרטיס מסך יפענח את הסרטים. (סרטי HD) מה שראיתי זה שהותקנה תוכנה מעצבנת של HTPC שאני לא רוצה בכלל - איך משתשמים בPureDecoder בתוכנות אחרות?
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני כבר חודש מחפש פיתרון אך ללא הצחלה. יש לי Outlook 2007 עם SP2 וכאשר אני עושה REPLY או FORWARD למיילים שהם בפורמט HTML אני רוצה שהם יעשו המרה אוטומטית ל-RICHTEXT. אני יודע שאפשר לגשת ל-OPTION ולשנות שם את הפורמט, הבעיה היא שאני מתעסק עם המון מיילים שאני צריך להמיר אותם ולפעמים אני מפספס. מישהו מכיר איזה דרך לעשות זאת? תודה, צחי.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המדייה פלייר מציג לי חלק מהשירים שבעברית בג'יבריש אבל לא את כולם. מה אפשר לעשות, זה בעיה ממש מעצבנת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעקרון ממש אהבתי את ה Winamp 2.8 שלי אבל לאחרונה הוא התחיל להתנהג מוזר... :-\ פשוט אני מחפש תוכנה טובה, קטנה! ואמינה שמנגנת את הפורמטים הפופולריים (mp3, wav, wma יספיקו נראה לי :) ושקטנה פיזית על המסך ונראית אלגנטית ונוחה לשימוש. יש משהו כזה? חוץ מ Winamp כמובן.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום! לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה, אחרי שאני גולש באינטרנט ובודק אחרי זמן מה איזה תהליכים רצים במחשב אני מגלה שiexplorer.exe מופיע בממוצע ב8 פעמים וזה אחרי שהאינטרנט נסגר. ולכן אני צריך לסיים את התהליך באופן ידני. דבר זה מאט את המחשב . אני משתמש באנטי וירוס של AVG ובתוכונת כמו ad-aware spybot search&destroy Ccleaner...ועדיין תופעה זו חוזרת על עצמה. אשמח לעזרה...
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה לנגן שם איזה משו או מביא איזה קובץ, לא שומעים את התווים מתנגנים.. מישו יכול לעזור לי כי אני מה זה לא מבין בתוכנה הזאת...=\
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם זה אפשרי להגדיר את ה-Gmail ב-Outlook Exchange 2013? בגדול אני מעוניין שברגע שאני ימחק דואר ב-Outlook זה ימחק לי מהחשבון Gmail מקווה שאני מסביר את עצמי נכון, האם יש אפשרות כזאת?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הסרט שוקל 22 ג'יגה ו- Media Player Classic לא מצליח לפתוח את הקבצים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב נפתחת לי הודעת שגיאה כזו (הייתי שם סקרין שוט אבל בגלל הבעיה זה לא נותן לי לשמור את התמונה) dwm.exe - שגיאת מערכת {לא נמצאה נקודת כניסה} לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסה WICCreateImagingFactory_Proxy של ההליך בספריית הקישור הדינאמי WindowsCodecs.dll זה גורם לWindows להפתח עם הסקין הישן (לא AERO הזה) ולא נותן לי לפתוח ווידאו ותמונות סאונד יש וגורם לכל מיני קראשים אחרים לא הורדתי משהו מיוחד לא התקנתי שום דבר חדש אני עם Windows 7 Sp3 ועם NOD 32 קבוע הקיצר הצילו!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מספר תוכנות עריכת סאונד בין היתר: Cool Edit Pro 2.1, Audacity, GoldWave. אני עושה פתח לשיר מסויים(מוזיקה), ואיך אני מקליט אליו שיר?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעבוד עם Outlook 2010 עם דואר וואלה. עבדתי לפי כל המדריכים, ומשום מה אני מקבל אותה הודעת שגיאה בסוף התהליך: ניסיתי להפעיל את הOutlook גם עם GMAIL לפי מדריכים באינטרנט, וקיבלתי שוב את אותה הודעה שגיאה. מה שמביא אותי לכך, שאולי יש בעיה בהגדרות המחשב/חומת האש שלי.. (עשיתי הכל לפי המדריכים, שיניתי את הפורטים ואת ההגדרות המתקדמות וכל שאר הדברים שרשומים במדריכים) אם למישהו יש מושג, אשמח לעזרה. מאור.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חלק מכם בטח כבר מכיר את הטיפ הזה, אבל לאלו שלא (ומשתמשים ב FIREFOX או שוקלים לעבור אליו)... ידוע שאחד מהיתרונות המרכזיים של FIREFOX הוא התמיכה שלו בתוספות קטנות שיכולות לשנות את הגלישה, אחד מהפופולרים ביותר הוא ה ADBLOCK. תוסף זה יכול לעזור לכם בדרך לגלישה באינטרנט ללא פרסומות מעצבנות מכל מני סוגים... את התוסף עצמו אפשר להוריד פה: http://adblock.mozdev.org/dev.html תלחצו למטה על "Adblock 0.5 d2 nightly 39" יתכן ותצטרכו לאשר לאתר הזה להתקין את התוסף. לאחר מכן, תסגרו את הדפדפן ותפעילו אותו שוב. תכנסו לאתר http://www.geocities.com/pierceive/adblock/ ותורידו משם את הקובץ הכי עדכני לפי תאריך: למשל http://www.geocities.com/pierceive/adblock/2005-02-10a.txt אחרי זה תשמרו אותו במ…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רואה (במיוחד בתוכנות שיתוף הקבצים) את המילה ShareReactor בהקשר של תוכנות ובעיקר משחקים. ואני לא יודע מה זה אומר-מישהו יודע מה זה?
-
שבת שלום לכולם, כרגע אני עם Alarm, אבל יש איתה הרבה בעיות: היא לא אוכלת כל קובץ MP3, ואם המחשב עושה ריסטרט במהלך הלילה, השעון המעורר שלה לא מופעל יותר. יש תוכנה שכן מאפשרת עליה במקביל לחלונות ולשמור את השעון המעורר הקודם? כזאת שאולי גם (לא חובה) תאכל גם קבצי FLAC שיש לי על המחשב?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
עברתי מקספרסקי ל NOD32 ...בשביל לגוון קצת עכשיו אני תמיד מקנפג את האנטיוירוס ככה שלא יפעל לי ברקע ולא יעלה עם המחשב ..רק כשאני רוצה לבדוק וירוסים אני מפעיל אותו ידנית (פעם בשבועיים) עכשיו אני לא מוצא דרך לעשות את זה ב NOD32 הזה ! אין אופציה ל "don't start with windows" או משהו דומה....! :-\ מישהו ...? תודה
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחר התקנה חדשה של WIN7 היתה בעיה עם תוכנת ה-WMP שהיתה מותקנת (קיבלתי הודעות שגיאה). הסרתי את התוכנה מהמחשב ועכשיו אני רוצה להתקין אותה מחדש. לא הצלחתי למצוא ברשת שום קישור נורמלי להורדת התוכנה. מישהו יכול לסייע בנושא? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האמיול שלי דלוק כבר בערך שבוע וחצי רצוף ורק אתמול בבוקר שמתי לב שהאמיול מוריד על 92 ואפילו מגיע לשיאים חדשים של 112 וכן זה נכון כי חישבתי את כול ההורדה של הקבצים וזה נכון! אבל איך זה הגיוני כי ההגבלה של האיטרנט שלי היא בעצם 65 גג 70! הגיוני? או שלא?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי גיטרה ואני מחבר אותה למחשב... האם יש תוכנה שאפשר דרכה לעשות אפקטים?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאני מספק את המילים והתוכנה תשבץ אותן בתוך מבנה של תשבץ יש חיה כזו ? :
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם. לפני שאבקש את בקשתי,שאלה קודמת לה. מדוע במועדפים,המערכת שלכם מונעת ממני למחוק את הדיונים, בשאלה האם אני רוצה לרוקן ,זה מסמן לי כן ו לא, על הלא זה נותן לי יד,,בעוד שבשאלה כן זה נותן לי חץ שלא מאפשר לי לרוקן את הדיונים שלי,במועדפים. ושאלתי כאן ,מדוע זה ??? אני אשטח כאן את בקשתי : אני זקוק לתוכנה , שתאפשר לי להריץ,תוכנות שונות,באיזור מבודד,שלא ייפגע לי בווינדוס. (אשמח מאוד אם זה ייתאפשר ב64 ביטים).
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני עושה באקסל רשימה לפי בחירה. כלומר, כשאני הולך למשבצת מסויימת אני לוחץ על מן חץ וזה פותח לי רשימה של מילים שקבעתי בעצמי. שלא תטעו, לא מדובר בסינון, אלא משהו יותר מסובך.... המבין יבין. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-