עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tzahi16,

יש לי חלונות ויסטה על המחשב עם IE7 ולפעמים (לא תמיד) כשאני לוחץ על קישור כלשהו (באופן אקראי) ה IE7 ניתקע. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by elad_jacoby,

אני פשוט נכנס אליו והוא פשוט לא מגיב. ניסיתי להתקין מחדש.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  3. ניסיתי לשנות הגדרות אבל כל הזמן הוא קורס מישהו נתקל ? מערכת WIN 7 64 BIT מפרט בצד

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  4. שלום, הורדתי היום את IE8 מהאתר של מיקרוספוט והכל יש לי ויסטה 32 ביט ULTIMATE אז הורדתי את הגרסא המתאימה אבל כשאני בא להתקין יש הרי 4 שלבים בהתקנה אז בשלב השני שזה ההתקנה עצמה זה כותב לי שהוא לא הצליח להתקין את IE8 והפנה אותי לעמוד הזה: http://support.microsoft.com/gp/ie7_browserDetect אבל גם בעמוד הזה אין משהוא שעוזר לי לכן רציתי מה לעשות עלמנת שאני יוכל להתקין את IE 8 תודה רבה מראש !

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  5. Started by elior021,

ערב טוב, יש לי תקלה ב IE 8 כאשר אני מנסה להוריד קבצי אופיס או PDF למחשב אני מקבל שגיאה unable to download unable to open this site. the requested site is either unavailable or cannot be found please try again later ניסיתי לאפס את הדפדפן זה לא עזר, מchrom הקובץ יורד בלי בעיה תודה מראש לעוזרים אליאור

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by Swed,

התוספת של IE TAB לא עובדת לי לא יודע למה... אני עם גרסה 2.0.0.14 ולא יודע למה זה לא עובד אשמח אם תכלו לעזור

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by IG,

אני רוצה לדעת עד כמה שווה לעבור לפייר פוקס. לפי מה שהבנתי הוא לא תומך בעיברית ויש לו בעייה עם ג'אבה (סמיילים וכל מיני אנימציות..) תודה.

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by aivengo,

IE - לא פותח שום אתר, גם ברשת מקומית. WMP - מסרב לפתוח קבצים ישירות מהאינטרנט או סטרימינגים, כל הוידאו קליפים המובנים באתרים גם אינם עובדים, וזה נורא מעצבן. לא שונו שום הגדרות באופן ידני בIE או WMP. מה שכן, אני חושב שהם נדפקו לאחר אחת מהניקיונות של חלונות לפני כשבוע. מישהו נתקל במשהו דומה ומצא פתרון? למישהו יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  9. בעיה מוזרה מאוד. לפני שבוע בערך התקנתי מערכת הפעלה WINDOWS XP , יחד עם ווינדוס XP בא IE , גרסא 6 אם אני לא טועה. מאז שהIE הותקן על המחשב שלי , כשאני לוחץ על כפתור ימיני או על כפתור CTRL ( למשל Ctrl +V) התוכנה פשוט לא מגיבה , פשוט לא. זה סיוט לעבוד בצורה כזאת :'( מישהו מזוהה עם הבעיה ויודע מה גורם לבעיה וכיצד לפתור אותה? אם אין ברירה אני אתקין מחדש . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by IlanF,

יש לי בעיה במחשב.. הIE לא מתחבר לאינטרנט ולא נכנס לשום אתר... FF עובד מעולה וגם שאר המחשבים ברשת... זה המחשב שמשתף את האינטרנט

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by aquas,

היי אוקיי משהו מוזר אני לא מצליח להפעיל את אקספלורר גם אחרי ריסטארט,ואפילו לא כ-new task *אינטרנט אקפלורר לא רץ בתהליכים תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by noodle,

יש לי דפדפן IE 7 גם כאשר אני מסמן "זכור את הפרטים" בכל מיני פורומים או למשל דוא"ל הדפדפן לא זוכר את הפרטים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by achiya1,

עוד בעיית דפדפן מבית היוצר שלי.. במחשב השני שלי כשאני מדאבלקלק את האייקון של האקספלורר הוא נפתח לשניה וסוגר את עצמו אחרי חצי שניה ריסטרט לא עזר וחוץ מזה אין לי שום רעיון .. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי ויסטה HOME BASIC חוקי שקיבלתי מותקן על הלפטופ עם IE 7 מובנה. משום מה, באתרים בהם יש ריבוי בחירות בתפריט שנפתח -ולדוגמא הכי מדוייקת, נא הכנסו לאתר בתי המשפט, אליו אני חייב להכנס באופן קבוע: http://info1.court.gov.il/public כשאני פותח את אחד מהתפריטים, אוטומטית קופץ לי חלון הודעה על בעיה באקספלורר, הוא "מחפש" פתרון, ואז מודיע לי שהוא מתחיל את IE מחדש, וסוגר לי את כל החלונות הפתוחים של האינטרנט. מה זה ואיך אני פותר את הבעיה הנוראית הזו? תודה

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by achiya1,

פתאום נפתחו לי מלא לשוניות ריקות בלי סוף עד שנתקע המחשב והייתי חייב לסיים את המשימה של IE מה גרם לכך מישהו יודע ? באג ידוע? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  16. כל פעם שאני נכנס ל EGGED.CO.IL ועוד מלא אתרים אחרים IE-7 נסגר לי אני חושב שזה בגלל הפלאש שיש באתרים האלה אבל לא בטוח... אולי גם בעיה בסקריפטים שיש באתרים אלה אני עובד עם וינדוס ויסטה 64BIT האם ניתן לסדר את הבעיה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  17. לפני מספר שעות שחררה מיקרוסופט גרסת Preview למפתחים של דפדפן אינטרנט אקספלורר 9. על פי תוצאות המבחנים השונים, נראה שמדובר בדפדפן שיוביל את מיקרוסופט לתחרות צמודה עם הדפדפנים האחרים. http://www.newsgeek.co.il/first-ie9-platform-preview-available/

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by Big_Guy7,

אחרי מעבר ממערכת הפעלה 32BIT ל 64BIT, ניסיתי להתקין את תוסף ה IE-TAB בפיירפוקס, אבל קיבלתי הודעת שגיאה. יש למישהו התקנה של תוסף ה IE-TAB עם תמיכה ל 64BIT? תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 24.03.2008 בשעה 18:17:01 הקפצה...

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  19. http://ie.microsoft.com/testdrive/Info/Downloads/Default.html יש תמיכה בהאצת חומרה מלאה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by I7210I,

שלום לא מזמן הגיע עידכו לinternet explorer 11 ומאז כל דף שמדפיסים יוצא בגופן מאוד קטן ועם שוליים ענקיות מכל צד..שינוי שנעשה בגלל הIE11 מה עושים כדי שההגדרות הקודמות יחזרו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. בעיה שצצה לאחרונה: כשאני גולש עם מס' חלונות IE6 פתוחים, אני לוחץ על קישור, בזמן שהדף עולה (לוקח זמן עם 56K), אני עובר לחלון אחר, אבל אחרי שניה או שתיים - החלון (הממוזער-פסיבי) שטוען את הדף ההוא - קופץ לי לפנים ! מאיפה הוא בא?! זה קורה כל הזמן, ולא משנה אם יש 2 חלונות פעילים או 10. יש פתרון או שנמשיך לסבול?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מעוניין לנסות את IE7 ...השאלה אם אפשר לחזור אחר כך ל 6 היישן והטוב ? (רק הדפדפן)

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by morans,

שלום לעוזרים מהיום התחילה תופעה מוזרה ודי מעצבנת... כל פעם שאני פותחת דף IE7 וגולשת מעבר לדף הבית, שאני רוצה לסגור את האקספלורר לוקח לו 5-7 להיסגר והוא נתקע על הדף ולא נותן לגעת בשאר הדברים במחשב... ניסיתי לרסט את הIE7 אבל זה לא עזר... יש פה בטח שיגידו שיש פיתרון מצויין.... לעבור לדפדפן אחר, אבל אני אוהבת להשתמש באקספלורר, הרגל שכזה אשמח לשמוע הצעות לתיקון הבעיה תודה לכל מי שיעזור!! מורן

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  24. היי לכולם. מאז ומעולם אני רגיל להשתמש בדפדפן שהטאבים שלו נמצאים בתחתית החלון ולא למעלה צמוד לתפריטים. מישהו במקרה מכיר איזה תוסף לדפדפן החדש שיכול לתת לי את האפשרות למשוך אותם למטה? תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  25. Started by kobibo,

מישהו אולי התקין את זה? פשוט אני לא רואה איך ה Tabs עובדים ? אודה לעזרה.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים