עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by naoriko,

אני חייב תוכנה פשוטה שאפשר לשנות איתה כל שנייה איי פי... תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. בוקר טוב וגמר חתימה טובה לכולם חוץ מICQ האם קיימת כזאת תוכנה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by chook_rl,

היי, אני משתמש ב Media Player Classic HomeTheater הרבה סרטים שיש לי הינם במסך רחב מאד, וכשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (4:3) אני רואה את התמונה נורא בקטן הייתי רוצה להגדיל את התמונה, לאורך בלבד, ולספוג את העיוות בצורת השחקנים (אני יודע שהם יהיו מאורכים) אני לא מצליח לעשות זאת, כל ההגדרות שאני מוצא בתוכנה, מצליחות רק לעשות ZOOM שמקצץ את התמונה מהצדדים האם יש פתרון?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by KoM,

בין הניסויים הרבים שאני אוהב לעשות בפוטושופ לקחתי תאופניים שלי ועשיתי להם כל מיני שיוניים, להנאתכם... לפני אחרי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by shaul,

זה מה שעם משתשמים שהם שלהם רשום אצלי בעברית(אני מוכח לציין שזה קרה רק אחרי התקנת הXP)

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  6. לגבי הכתבה בראשי: http://hwzone.co.il/news/1237648025/74086 אני לא יודע מה יתכם אבל נראה לי שהבדיקה הנ"ל קצת מוטה ולא משקפת את חווית הגלישה של המשתמש. מה אתם חושבים ומה הנתונים שאתם קיבלתם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by 8-Ball,

אני רוצה לצרוב דיסק מוסיקה במהירות הכי נמוכה שאפשר כי הצ'יינג'ר באוטו לא קורא צרובים מעל מהירות מסויימת. אבל בנרו אני יכול לבחור רק 8/10/12/16/24 וכו'.. יש לי SONY DVD RW DRU 700A יש פיתרונות לכזה דבר? ויש לי NERO 6.3.1.12 עוד משהו קטן, יש עידכון קושחה לצורב הזה, כדאי להתקין אותו? יש סיכונים בדבר כזה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by androidon,

שלום לכולם, פתחתי פורט ליוטורנט דרך הראוטר של הפייבר בוקס (וחשוב לציין שהייתה תקופה שהכל עבד טוב). כיום, ע"פ הבדיקה של יוטורנט הפורט פתוח, אך ע"פ בדיקה און ליין באתרים שונים הפורט איננו פתוח. כמובן שאני חווה בעיות בהורדות שגרמו לי לבדוק את העניין. אשמח אם למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות. בנוסף אציין שהייתה לנו בעיה בחיבור מדפסת אלחוטית לרשת של הפייבר בוקס וככל הנראה שינו משהו בשיטת ההצפנה (או משהו כזה. פשוט לא אני טיפלתי בזה). יכול להיות שזה קשור? (אני לא בטוח אם הבעיה בפורטים התחילה אחרי השינוי או שהייתה קיימת לפניו) תודה.

• 10 תגובות
    • 5.7k צפיות
  9. Started by Starsky,

שלום, מאז שהתקנתי את התוכנה הזאת של מיקרוסופט, כל פעם שאני מפעיל את המחשב שזה מגיע לחלון Welcome אני צריך ללחוץ על השם משתמש שלי כדי להכנס למחשב. וגם אם אני לא נוגע במחשב שהוא דלוק למשך זמן מסויים אז זה יוצא לי למצב דומה של Welcome וכדי לחזור אני צריך ללחוץ שוב על שם המשתמש שלי. איך אני מבטל את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by tomyem,

יש לי על המחשב את המשחק ג'ז הארנב 2, ובכל פעם שאני יוצא מהמשחק, מופיע מסך כחול עם הפרטים הבאים: (STOP: 0x00000050 (0x803CB000, 0x00000000, 0xBD21942F, 0x00000000 nv4_disp.dll-Adress BD21942F base at BD012000, DateStamp 4a2fc14b אשמח לדעת מה הבעייה, ואיך ניתן לפתור אותה... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  11. Started by avivlevy,

טוב רציתי לעשות בדיקת מהירות בין כמה דפדפנים כגון: nternet Explorer פיירפוקס Flock Opera אוונט איך אני יכל לעשות את זה ?? למישהו יש רעיון?

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  12. Started by Vidati,

כמה בהעבודות הראשונות שלי בMAYA וגם כמה ציורים! אני רוצה להוסיף שאני לא ממש מקצוען סתם אני עושה כשיש לי זמן! ~אמבטיה~ אופניים (לא ממש מוצלח כי זה היה ממש בהתחלה שהתחלתי עם 3D) כמו כן גם הרינדור גרוע! op1.jpg או קיי עכשיו זה השיפור שעשיתי לאופניים! ג'יפ נוסך FAR CRY חחחחח סתאאםם! מה אני יגיד אני ממש מושפע ממאפיה! (המשחק). קצת CALL OF DUTY! פה אולי הייה לכם קצת קשה להבין אז אני יסביר: זה צריך להיות רגליים של רובוט! חחחחח הבנתם? תסתכלו הרבה זמן וזה יגיע! NOKIA 6630 NOKIA_6630C.jpg אחת העבודות האחרונות שלי.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי רק גלרית תמונות אחת ברשימת הTEMPLATES, איפה אני יכול להשיג עוד כאלה? חיפוש בגוגל לא ממש עזר לי *פלאש CS3 אם זה משנה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מה עדיף? אני צריך תוכנה לא כבדה וטובה על מה ללכת מבניהם

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  15. אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש לפני כ שבועים בערך intel p4 3000 64bit 1gb memory DDR2 gigabyte945 יש לי שאלה... כשאני בודק ב ctrl+alt+del אני רואה שהמעבד תמיד בין 50-90% usage.. ומה שפתוח זה בעקרון רק ICQ MESSENGER SOULSEEK ואתרים.... אין על המחשב משחקים או איזה תוכנות חזקות.... אין לי מושג למה הוא ככה.. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? בתודה לירן,

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  16. איך אני מקטין תמונה של 300 kb לגודל של 8-15 kb ?

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by Zippo,

אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל לא מצאתי אחד אחר. בכל מקרה, אני לא יכול להוריד יותר מ2 קבצים למשל סדרה, או סרטון) מאותו שרת, למשל יש כמה קבצים להורדה מהשרת של האתר www.hwzone.co.il, אז אני לא יכול להוריד יותר מ2 קבצים ביחד, איך מסדרים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני לא מתעסק הרבה עם התוכנה, אבל אם כבר אני פותח אותה פעם ביומיים אז נראה לי עדיף שתיהיה תוכנה טובה ומתוחכמת * אני לא מעוניין להחליף לגירסא כבדה יותר, יש לי רק 512מגה ראם, ואני לא רוצה שפעולות ימשכו יותר זמן. * אני ממש לא רוצה להחליף לגירסא שאני לא אמצא את הידיים והרגליים בה, בקיצור אם נוספו אפשרויות אז שהאפשרויות הרגילות ישארו במיקום הנוכחי. הפוטושופ שלי לא כזה ענתיקה (7.0.1) האם יש לי סיבה להחליף לאחד חדש יותר? ואם כן, לאיזה גירסא.

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  19. Started by shimon-med,

שלום, לאחר ניסיון חזרה של קבצי גיבוי מכונן חיצוני אל המחשב, נוצרה לי תיקיה ללא תוכן שאיני מצליח למחוק. הדברים שניסיתי: 1. כמובן מחיקה ע"י delete 2. ניסיון מחיקה מדוס - כאשר אני נכנס לתיקיה דרך דוס (לאחר הפעלה מ run) המחשב לא מזהה את התיקיה. 3. ניסיון מחיקה ע"י CCLEANER - התוכנה מזהה את התיקיה אבל לא מצליחה למחוק אותה. כל ניסיון לעזרה יתקבל בברכה. תודה

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. כשאני ניגש להעלות את המסנג'ר קופצות לי זו שגיאות הראשונה: בוודאות אני יודע שהיא נרמה בעקבות הסה של תוכנת 'מוספת' שהייתה מנטרלת את הפרסומות של המסנג'ר ותמיד עלתה איתו התוכנה הוסרה וזה השריד האחרון ממנה השנייה: שהיא יותר נפוצה השגיאה הזאת פשוט לא מאפשרת לי להתחבר למסנג'ר! כיוונתי את השעון לפי האינטרנט, ניטרלתי את חומת האש של NOD32 ועדיין לא מתחברת מישהו יודע מה לעשות בנידון?.. תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by athi,

יש לי את הלוח הזה ga-m55sli-s4 ויש לי ויסטה במחשב האים אתם יכולים להביא לי את הדריברים של ויסטה?כי הדריברים שבאים עים הלוח לא מתאימים לויסטה!תודה

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  22. שלום! שמעו, יש לי בעיה במחשב, אבל יותר בקיובייס. אני משתמש בקיובייס SX 3 גרסא 3.0.2.623. תמיד היה לי בתכנה כל מיני בעיות כמו שגיאה Send report / don't send, וקריסות. אבל היום הגיע השיא. היה לי איזה שלוש פעמים רצוף את הודעת השגיאה SEND, כמה פעמים קריסה. ניסיתי לשמור את הקובץ על שם אחר, אבל לא עזר. ואז קיבלתי את שתי אלה (באותו הזמן) http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Cubase2.jpg http://i15.photobucket.com/albums/a387/GbeTech/Other/Cubase1.jpg יש לי המון שגיאות Send don't send, במשחקים (האחרון היה FEAR שבכלל לא יכלתי לשחק), עוד תוכנות ומשחקים, וגם קיבלתי כזאת בתוכנה Picture Manager של OFFICE (!!!). איך זה יכול לקרות? אמרו לי שזה בעיה ב WINDOWS, אחרי…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הורדתי סרט DIVX, היו לי שתי תיקיות : CD1 ו CD2, נכנסתי ל CD1 הי שם איזה 50 קבצי ראר שכולם אותו דבר פתחתי אחד מהם ובה לי קובץ AVI ניגנתי אותו והוא היה באיכות ממש גרועה ! למה זה ? צריך נגן מיוחד ?

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by coorva,

שלום רב יש לי מערכת XP PRO באנגלית מזה כשנתיים וברצוני לעשות סדר וניקיון ב- registry. האם קיימת היום תוכנה חינמית שעושה את העבודה מצויין או שאני חייב לרכוש את REGISTRY MECHANIC (לדוגמא), ע"מ שהעבודה תתבצע כהלכה? תודה

• 10 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.