עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Demagh,

כותרת ^^

2. Started by brum,

אהלן. מתנצל אם זה איננו הפורום הנכון, פשוט לא ידעתי איפה לפרסם סוג בעיה כזו. פתאום מלפני יומיים כל סרטי ה DVD הם עם איכות שמיעה גרועה במיוחד - אי אפשר להבין כלום מהפסקול. זה קורה רק בסרטי DVD ולא סרטים צרובים כמו AVI וכו ובטח לא עם דיסקים של מוסיקה... הכונן חדש ואין בעיה איתו, התקנתי שוב את הכרטיס קול אבל הבעיה נשארה. החלפתי קודקים, והתקנתי נגן POWER DVD במקום המדיה פלייר. אני לא יודע מה עוד נשאר לעשות. אשמח לשמוע כל עצה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by maorsh18,

שלום, לאחרונה התקנתי XP חדש על כונן C כמו כן יש לי את כונן D שבו אני משתמש לגיבוי למוזיקה לסרטים לתוכנות ועוד... לאחר כמה שעות שהתקנתי תוכנות רגילות כמו תמיד אחרי פרמוט,שמתי לב שנעלמה לי תקיית הסרטים תקייה של כ 40 GB הבעיה היא שהיא נעלמה אבל לא נמחקה כלומר חסרים כ40GB שרשומים כמשומשים אבל לא מופיעים בפועל כמו כן בדקתי אם במקרה היא מוסתרה - ולא. ביצעתי חיפוס של הקבצים שאני זוכר את שמם ולא מצאתי כלום האם ישנה אפשרות להציל את הקבצים ע"י תוכנות?

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי בעייה מעצבנת עם הWindiows Media Player. כל הסרטנים שיש לדוגמא באתר וואלה או באתר של ביפ וכו' , סרטונים כאלו של "CASTUP", או שידורי MMS, לא מתנגנים. (ובמחשבים אחרים הם פועלים) הוא מבצע את כל השלבים (טוען, מעלה מדיה) ומגיע למצב "מוכן" ושם פשוט נתקע. גם אם עושים פליי זה חוזר על השלבים ונתקע שוב על ''מוכן''. אני כבר לא יודע מה לעשות, האם מישהו מכיר את הבעיה ויכול להציל אותי? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by Guyn,

אני מתקשה למצוא את הגדרת ההגנה הנכונות, תחת Excel 2003: המטרה שלי היא לאפשר העתקה של נתונים מקובץ אקסל אחר, כאשר ההעתקה עצמה תשנה רק את תוכן התאים ללא שינוי העיצוב שלהם. עברתי על ההגדרות של הגנת גיליון, אפשרתי למשתמש לערוך טווח מסוים, אך למרות שלא סימנתי תחת הגנת גיליון את האפשרות של עיצוב הגיליון- עדיין העתקה גורמת לשינוי הפונט... רעיונות? :-\

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by avi909,

יש לי לוח של גיגה בייט ועם מעבד דואל קור של AMD, הלוח תומך ב RAID 0 אז הלכתי וקניתי שני דיסקים קשיחים 80 גיגה כל אחד SATA 2, של WD. נכנסתי לביוס וקבעתי שהם יעבדו כ RAID 0, ועליהם תותקן מערכת ההפעלה. כשהעלתי את המחשב מתוך הדיסק של XP וכשמגיע השלב שהוא צריך לזהות את הדיסקים, הוא כותב לי שאין כוננים קשיחים במחשב(באנגלית כמובן), בהתחלה חשבתי שהדיסקים לא תקינים, אז הוצאתי אותם ממערך ה RAID 0 והתקנתי רגיל XP עליהם, הוא זיהה אותם כמו שצריך, זאת אומרת שהדיסקים הקשיחים טובים. אז החזרתי אותם ל RAID 0 וניסיתי להתקין ויסטה 64 ביט, והוא כן זיהה את הדיסקים כמו שצריך כאשר הם מאוחדים. הוא הראה לי אותם ככונן אחד של 149 גיגה. השאלה שלי למה אני לא מצליח להתקין XP. רצוי לציין שניסיתי להתקין …

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by GIlan,

אני מנסה להדפיס משהו וכשהוא מדפיס לי אז יוצאים לי כל מיני ריבועים כאלה,באופיס אני רואה רגיל כתב בעברית אבל בהדפסה יוצאה חירבושים כאלה יש לי אופיס 2003 אני חושב שזה בגלל עידכון שעדכנתי לפני כמה ימים של OFFICE SMART TAG משה וכזה יש לציין שאני מסמן את כל הטקסט ועושה CLEAR FORMAT אז ההדפסה יוצאת בסדר מישהו יודע איך לתקן את זה??

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי בעיה, אני לא מצליח להיכנס לתפריט של הדייבר של הכרטיס.. כשאני מנסה לפתוח את התפריט, בשולחן העבודה אני מקבל את השגיאה הבאה: תמונה: http://www.siz.co.il/up.php?i=joyo4mkggrnd.bmp וכשאני מאתחל את הוינדוס אני מקבל את השגיאה הזאת: http://www.siz.co.il/up.php?i=zgwkjoot4zyf.bmp וכשאני מנסה שוב להתקין את הדרייבר אני מקבל את השגיאה הזאת: http://www.siz.co.il/up.php?i=ogia0tj4dzjy.bmp בבקשה תעזרו לי למצוא את הבעייה פה.. תודה..

9. שלום רב, אני מנסה להצמיד כתובית בשפה רוסית לסרט באמצעות התוכנה AVI-RECOMP כשאני צופה בסרט בעזרת subtitle workshop או באמצעות נגן VLC (לפני פעולת ההצמדה כמובן), הרי שהכול מופיע בסדר גמור. אבל אחרי סיום הפעולה של AVI-RECOMP הכתובית מופיעה בג'יבריש. מה ניתן לעשות כדי לתקן את הבעיה? תודה וגמר חתימה טובה!

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by idofr,

הייי, רציתי לדעת איך אני יכול לגרום למקשי מולטימדיה במיקלדת לשלוט על הווינאמפ ולא על המדיה פלייר (בויסטה, אם זה משנה משהו) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  11. אני עם בבילון 6 R20 ופיירפוקס 3.0.1 האם בעיית התירגום בזמן גלישה עם פיירפוקס נפתרה, ואם כן לאיזו גירסה של בבילון אני צריך לשדרג?

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by Show,

הדרייברים: Intel® Chipest Software Intel Graphics Media Acceletor Intel Proset Network Driver מערכת הפעלה: Windows XP home edition לוח אם: Intel E210882 מי שעוזר לי מקבל לוגו\חתימה המסן שלי - ShowDesign@live.com

13. Started by joniar,

יש לי פינקס כתובות במחשב ישן ורוצה להעביר לחדש איפה זה נימצא איך מעבירים? תוגה שובע טוב

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  14. Started by david9b,

שלום לכולם יש לי כרטיס X700 ATI והורדתי דריבר מעודכן של הכרטיס מסך. השאלה שלי בעצם,אם אני מתקין את התוכנה שסופקה אם הדריבר שהיא באנלית שהיא Catalyst או שאני מתקין את הכלים של הATI שסופקו אם הדריבר בדיסק שהיא בעברית. את הדריבר עצמו נקי התקנתי הכי מעודכן. האם זה משנה את הביצועים של הכרטיס מסך. יש לציין שרכשתי את הכרטיס מסך לפני כשנתים וחצי אשמך לתגבות

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  15. Started by naoriko,

יש לי בעיה עם האימיול לא משנה איזה אימיול אני מתקין או איפה אני מתקין אותו אני לא יכול להוריד קבצים יותר מ-2 ג'יגה שאני לוחץ על קובץ גדול יותר פשוט לא קורה כלום למה זה קורה? תודה לעוזרים! וחג שמח לכולם!!

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by oryosef1,

שלום חברים אני מחפש תוכנה להחלפת ערוץ ימין בשמאל ולהיפך ברמקולים. יש ברשותי Logitec X-530 ווינדוס 7 64BIT הסיבה היא שאני מיקמתי את רמקול ימין בצד שמאל היא שאליו נכנסים החוטים של הקול מהמחשב (שקצרים...) ואני לא יכול להחליף בינו לבין רמקול שמאל. מקווה שתעזרו למרות שניסיתי לחפש בגוגל...

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  17. היי, השאלה בכותרת + המשך:לפעילותה התקינה של מערכת ההפעלה,ו/או בכלל לנזק כלשהו? תודה רבה מאוד מראש... .

18. היכן הכי כדאי לעשות קורס לאנימציה ותל מימד? באיזור המרכז מכל הרשימות ברשת , טיפה מורכב להסיק מסקנות בלי עדויות תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. Started by Or94,

יש לי כרטיס מסך GTX470 עם דרייבר הכי מעודכן 258.96 אם אני לא טועה וNET FRAMEWORK של מייקרוסופט גירסא 4 והורדתי את התוכנה nhancer 2.5.9 ל32 ביט. התקנתי את התוכנה ואז הפעלתי אותה ואז מופיע לי כיתוב Nhancer 2.5.9 ואז אחרי כמה שניות הכיתוב נסגר אבל התוכנה לא עולה. ניסיתי להפעיל בתור מנהל וניסיתי הכל. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  20. שלום לכולם, אני משתמש בגרסא 1.5 , וכשאני מעלה עמוד עם מספר תמונות, Firefox מפסיק להעלות את העמוד לפני שעלו כל התמונות. בדרך כלל רק רוב התמונות עולות, ורק לאחר 3-4 לחיצות על Reload התמונות הנותרות מופיעות. כל עזרה תתקבל בברכה...

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by soundf,

שלום ... אני מחפש תוכנה טובה שרק פשוט תיצרוב לי דיסקים טוב.... כאילו לא נרו אבל... משהו שעושה תעבודה שלו... בסך הכול ליצרוב דיסק אם שירים ושלא יהיה לא קטעים שקטים ופאקים מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by compman112,

אני מחפש תוכנה שאפשר נגיד לקחת המון סרטונים קצרים קצרים של דקה או 20 שניות לא משנה כמה ולחבר אותם ולעשות בן כל סרטון איזה טקסט מקצועי מעבר מקצועי ולצרוב אותו לידיוידי בלי צורב דיוידי יעני SVCD ו VCD ושיהיה אפשר להכין גם תפירטים מקצועיים או רגילים אותו דבר בשביל לעשות תמונות תודה רבה לעוזרים compman112

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  23. מישהו יודע בבקשה מה הניתוח של קובץ dmp שניתחתי באמצעות התוכנה שהורדתי מפה??? Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {2c, 2, 0, f68754c8} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image NVSNPU.SYS, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVSNPU.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVSNPU.SYS *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVNRM.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVNRM.SYS Probably caused by : NVSNPU.SYS ( NVSNPU+134c8 ) זה מה שקיבלתי לאחר הניתוח...... אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני אודה לו.....

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by dids22,

אהלן!! תראו גמרתי להוריד קובץ וסגרתי את התוכנה(BitTornado) עכשיו איך אני יכול להעלות ( to upload) את מה שהורדתיבעזרת BitTornado?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  25. כל פעם שאני מקבל מייל ב - Outlook 2003 אמורה להיפתח חלונית קטנה בצד ימין למטה הכוללת את השורות הראשונות של המייל, אך מאז שאני משתמש בכללים להעביר מיילים אוטומטית לספריות, רק המיילים שלא פועל עליהם כלל מופיעים לי בחלונית, כל השאר לא מופיעים. מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזו ?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים