תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר להפעיל תתוכנה ???? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלומות, מאז שהתקנתי את הגרסא החדשה (1.5.0.2) השועל לא מקבל ENTER בשורת הכתובת, ורק בשורת הכתובת. הכוונה שבכל מקום אחר הפקודה נקלטת, אפילו בגוגל-באר, ורק בשורת הכתובת ( או שזה נקרא בשועל navigation bar ) לא קורה כלום.. אני צריך ללחוץ עם העכבר על GO בשביל שזה יקלט יש למשהו פתרון? תודה ויומטוב.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט הזה כנראה, וכשאני מנסה לצרוב אותו בנרו לגירסת VCD הוא לא נותן לי מאחר ויוצא קובץ גדול מדי, 760 מגה בערך. מישהו אולי מכיר איזה תוכנה שבעזרתה אני אוכל לחתוך חלק מהסרט וכל להכניס אותו לדיסק? או אולי פטנט אחר? תודה מראש לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי.. המחשב לא מזהה את הכרטיס קול (מסוג s.b Audigy) חסרים לי הדרייברים הבאים multimedia audio controller pci input device עכשיו הדיסק המקורי של לוח האם וגם זה של הכרטיס קול הלכו לאיבוד חיפשי את הדרייברים הנ"ל בכל האתרים רשמיים ללא הצלחה לוח אם via pt880 neo series-socket 478 אשמח לקבל כל עזרה בתודה רותם
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אז הישתמשתי ב "EASY BSD" בכדיי לפצל את ההארד דיסק לשתיי מחיצות לצורך Duel Boot ועכשיו אני רוצה לחבר אותן יחדיו למחציה אחת שוב.. מה הצעדים? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
נראה לי שזה מתאים לכאן בכל מקרה הקלטתי דרך ה- Video IN לקובץ MPEG בקידוד MPEG2 ויצא לי 4 ג'יגה אני רוצה לקודד ל- Xvid ויש לי תוכנת Vegas מה אתם אומרים לקודד איתה ואיזה הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום, בהמשך לאשכול הקודם שלי(שכלל קושי בהתקנת מערכת הפעלה ב HTPC עקב דיסק תקול), לאחר שהוחלף הקשיח התקנתי ויסטה, הורדתי דרייברים מהאתר הרשמי של ג'יגבייט ללוח(קובץ אחד שכולל SATA וסאונד ועוד משהו, וקובץ נפרד ל LAN. כאשר אני מתקין את הדרייברים של כ.הרשת , אני מקבל הודעת שגיאה לא ברורה (Filefind error), וכרטיס הרשת נשאר מזוהה אך עם סימן קריאה. פרטים נוספים- הלוח הוא GA-MA785GMT-UD2H. לפי הבנתי הוא AM3, אך ב CPU-Z הוא מופיע כ AM2+(אני יוצא מנקודת הנחה שה CPU-Z פשוט טועה). כמובן שבדקתי שאני מוריד את הדרייברים לדגם הנכון(ולמערכת ההפעה הנכונה- ויסטה32). מה אני יכול לעשות/מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
התקנתי בהתקנה נקייה את ACROBAT7 שמתקין אוטומטית את הTOOLBAR של יאהו לאחר שכבר היה לי הTOOLBAR של גוגל. העפתי את הTOOLBAR של יאהו אך עדיין בשורת הכתובת באקספלורר הוא מפעיל את האתר חיפוש של יאהו ולא של גוגל , ניסיתי להתקין את הTOOLBAR של גוגל שוב וזה לא עזר למרות שמסומן אצלו שגוגל יהיו חיפוש ברירת המחדל. איך מעיפים את החיפוש של יאהו מאקספלורר ?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, למישהו יצא להשתמש בתוכנת ההסרה של חברת סימנטק לצורך הסרת NIS 2003? והאם מישהו יכול להמליץ לי באיזה תוכנה כדאי להשתמש?RNAV2003? RNisUPG? אני מנסה להסיר הגדרות ישנות של Live update ופשוט לא מצליחה להיפטר מהם! גיליתי באתר שהם מספקים תוכנות שמסירות את כל ההגדרות האלה (כנראה שאני לא היחידה שלא מסוגלת להיפטר מההגדרות הישנות....) אבל אני לא יודעת במה להשתמש. והאם כדאי להשתמש בכלים האלה..
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמראה לי מי שמי שבאינוויזיבל אם הוא באמת מחובר (באייסיקיו) ומאיפה אפשר להוריד אותה?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת מסוג HP C6183 איבדתי את הדיסק של הדרייבר אז הורדתי מהאתר שלהם את הדרייבר במהלך ההתקנה הוא מבקש ממני לחבר את המדפסת למחשב: צירפתי תמונה* אבל זה מראה לי בעיה בחיבור: צירפתי תמונה* מה לעשות? יש לציין שכבר התקנתי בעבר את המדפסת עם הדרייבר הזה והכל היה תקין! תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ניסיתי כבר כמה תוכנות הורדה הבעיה שלי זה שאני מנסה להוריד קובץ זה מוריד בתוכנה הרגילה ואני צריך לילחוץ כפתור ימני כדי להוריד בתוכנה אחרת אני מחפש תוכנת הורדה חינמית לשועל שתיתן לי אפשרות ליבחור לאיפה להוריד\שיהיה לה אפשרות להמשיך הורדה במיקרה שיש ניתוק מהאינטרנט (שהבעיה ניפטרת כמובן) ואני רוצה שיא תוריד שאני לוחץ על לינק באופן רגיל (כפתור שמאלי)-צריך עזרה בלהגדיר את זה בתודה לעוזרים STONE
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הגרסה החדשה של הutorrent 1.8 אך כעת אני רואה שאם אני בודק אם הפורט מנותב כראוי אז הוא מראה לי שלא.. יש לי את הלינקסיס wrt54gl ועד עכשיו היה צריך בהגדרות של הutorrent לא לאפשר את הupnp porting אני רואה שבחדשה יש אופצייה של NAT-PMP PORTING האם אני אמור להשאיר אותה או לכבות גם אותה?? ניסיתי את השניהם דרך אגב אך עדיין לא עזר
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שאני מפעיל סרט\סרטון ב VLC לוקח לתוכנה 10 שניות לעלות,מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש זה לא עוזר
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הויסטה משגעת אותי, בשביל כל דבר הכי קטן, התקנה, פתיחת קובץ או סתם משהו, היא מבקשת אישור. הדבר נמאס. משיטוט שלי בתפריטים והגדרות, לא הגעתי למקום שמבטלים את המכה הזאת. למישהו יש מושג? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מה עדיף? מבחינת משקל על המחשב.. האם זה משמעותי? אישית אני חובב מושבע של אקספלורר..ניסתי כמה פעמים פיירפוקס - לא הסתדרתי וחזרתי למיקרוסופט השאלה שלי אם אני ארגיש הבדל בין הדפדפנים בכובד על המחשב?.. תעזרו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
במוזיקה ומשחקים הרמקולים שלי חזקים לאללה.. אבל לעומת זאת בסרטים אני בקושי שומע... ואני לאיודע למה זה... כאילו שומעים פחות או יותר.. אב ל לא חזק כמו במוזיקה או במשחקים.. יש משהו לעשות? תוכנה או משהו להתקין שיסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה קצת בעיית חומרה וקצת בעיית תוכנה, במידה וההודעה לא בפורום הנכון אודה למנהל אם יעביר אותה. יש לי שני כוננים קשיחים, אחד 500GB חדש והשני כונן IDE יחסית ישן של 200GB (המפרט המלא של המחשב מימין). לכונן IDE שהבאתי מהמחשב הקודם שלי נתתי את האות D בזמן הפירמוט וההתקנה של ויסטה. יש בו רק קבצים של מוסיקה, סרטים, תמונות וכו' משום מה אחרי התקנת Daemon Tools האות של הכונן השתנתה ל-H, בלי שמשהו תפס את האות D. בגלל שראיתי שאני בכלל לא צריך את התוכנה, ושגם נוסף לי CD-ROM שאין לי ב-Device Manager, הסרתי את ההתקנה של Deamon בתקווה שהמצב יחזור לקדמותו. התוכנה הוסרה וה-CD-ROM נעלם, אבל הכונן נשאר H. זה יוצר לי בעיה בהרבה קיצורי דרך שהיו לכונן D וספריות הורדה של אימיול וכו'. א…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אין לי מה לכתוב פה
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי! לאחרונה התחלתי להשתמש ב-Outlook והוא מאוד נוח. ביצעתי סינכרון עם תיבת הדואר שלי ב"בזק בינלאומי" ועכשיו אני מושך דואר משרתי "בזק בינלאומי" ל-Outlook. עכשיו, יש לי כמה שאלות לגבי כמה דברים. קודם כל, האם יש אפשרות למשוך דואר אלקטרוני ל-Outlook תוך שמירת הדואר גם בשרתי בזק בינלאומי? בכל פעם שאני מושך דואר בעזרת ה"שלח\קבל", הדואר שלי נמחק מהשרתים שלהם, ואני רוצה שיישאר שם עותק עבור כל מה שאני מושך ל-Outlook. מקווה שהסברתי את עצמי טוב והבנתם את כוונתי. שאלה נוספת שיש לי, איפה נמצא, פיזית, על המחשב שלי, כל הדואר שמוצג ב-Outlook? תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא פתרון, כל פעם שאנ י מעלה את המחשב הוא מודיע לי הוא לא מזהה את ה usb reciver ועוד כמה התקנים של usb יש לוח של asus p5w dh ומערכת ויסטא כל העידכונים שעשיתי לא עזרו מה אפשר עוד לעשות , זה מייאש, אין לי עכבר, אין לי מדפסת, ואני לא מצליח לחבר את המצלמה להוריד תמונות, שום התקן חדשלא מתקבל.
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מנסה להתקין מדיה פלייר 11, אבל ההתקנה תקועה כבר איזה שעה על currently installing... user mode driver framework 12% מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, אנסח זאת כך: כאשר אני ב DUAL VIEW, ובוחר בטלוויזיה להיות הPRIMARY DISPLAY, אוטומטית הרזולוציה יורדת ל 1024-768(שזה בסדר PER SE),אבל אז כל האייקונים והסידור המיוחד שלהם בשולחן העבודה מתבלגן לי לחלוטין. האם קיים החכם אשר יודע למנוע או מכיר תוכנה שמסדרת תופעה זאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, יש ערוצים שונים, שאפשר דרכם לקבל סיסמאות לכל מיני אתרים (מי שמבין יודע איזה סוג של אתרים ) בזמן האחרון, שזה הרבה זמן, הקישורים לא מצליחים לעבוד עם ה-IE, ואני מקבל הודעת שגיאה שאני לוחץ על הקישור, ה-IE נפתח, הכתובת רשומה עם השם משתמש והסיסמא למעלה, אבל עדיין יש הודעת שגיאה והוא לא נכנס לאתר... שיניתי את ה-DEFAULT כדי שהוא יפתח עם מוזילה...וזה כן עובד...אבל בכל מקרה אני מעדיף את ה-IE מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איך לפתור את הבעייה הזו? תודה נ.ב מקווה שהכנסתי את הת'רד במקום הנכון...מקווה שלא טעיתי
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בס"ד שלום עד עכשיו לא הצלחתי להבין מה העניין כשמתקינים את השרת "והוא קובע סיסמה אוטומטית בעליה הראשונה של של המחשב כשרת כשאף אחד לא היה מחובר?" <-- (לא הבנתי את המשפט האחרון ) איזו סיסמה?... שום נסיון לא עזר. למה הוא לא נותן לי לקבוע סיסמה כרצוני בהתקנה? יש הסבר מעשי איך לפתור את זה?...כי כנראה יש לי קשיים רציניים בהבנה. (קראתי הרבה בפורומים וכולם אומרים אותו דבר. ואת כולם אני לא מבין :s05:) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-