עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ShayGTi,

יש לי בעיה, לפני כשבועיים עשיתי RESTORE למחשב ומאז הוא איטי ביותר, כאילו ההארד דיסק חושב כל הזמן והפעולות מתבצעות לאט מאוד. :-\ מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  2. Started by naoriko,

יש לי שאלה לגביי המחשבים הניידים החדשים שהם עד 10 אינץ' אין להם כונן דיסקים אז איך אפשר להתקין עלייהם מערכת הפעלה?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by itaysk,

הורדתי את התוכנה עשיתי מה שכתוב בפירסט בגינרס גייד ומצאתי קובץ בחיפוש דרך האינטרנט והוא התווסף לטרנספר אבל הוא לא מוריד הוא רושם וויטינג ועוד משהו מה צריך לעשות עם השרתים חוץ ממה שכתוב ב help ?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. יש לי קספרסקי אבל הוא לא מצליח למחוק את הקובץ הזה... dlh9jkdq7.exe

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  5. איך עושים זאת ? , עקב החלפת ווינדוס לXP תודה רבה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by Bose,

שלום חברה אני קצת מודאג לגבי החום של המעבד שלי בגלל שבטעות הורדתי תמשחה טרמית כמו איזה אידיוט ( ) אז אני מאוד מאוד מאוד אודה למי שיביא לי לינק להורדה של תוכנת טמפ' של מארז מעבד וכו'. תודה מראש לעוזרים.

7. Started by zaroor,

1-איך חוזרים לאחור אחרי שנכנסים לאחד הנושאים ,בתפריט הראשי יש אפשרות אבל אם ניכנסת לאיזה אחד מהם אין אפשרות,להקיש את המילה BACK זה לא עוזר ?? 2-מה נותן הדגם עם ה patch למיקלדת במה הוא עוזר עשיתי דיסק עם ודיסק בלי לא ראיתי הבדל אולי מישהו יודע ?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  8. פשוט שיהיה אפשר להדביק רשימה של לינקים במקום להשתמש בimport עברתי על לפחות 10 מנהלי הורדות ולא מצאתי משהו מתאים

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  9. יש לי יצאה מאחורה ומקדימה. היציאה מקדימה עובדת מצוין (מחוברות לשם האוזניות), כשאני מנתק אותם, אז הרמקולים פועלים. מאתמול הרמקולים עובדים בווליום חלש מאד עד בלתי נשמע (גם שכל ההגדרות על הכי גבוה). כשאני מחבר את הרמקולים ליציאה הקדמית או למחשב אחר הם פועלים מצוין. הלוח אם הוא A8N-E של אסוס. ניסיתי גם את הדרייברים של נויידיה וגם את הדרייברים של רילטק. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by omri_ro,

יש ברשותי מחשב כף יד עם מע' הפעלה WM5 ואני מחפש לו מחשבון מט"ח לקראת נסיעה לחו"ל. אני מחפש תוכנה פשוטה עם ממשק נוח ואפשרות עידכון מהאינטרנט ועם אפשר חינמי, חיפשתי בגוגל והורדתי מס' תוכנות שחלקן לא פעלו והשאר לא מצאו חן בעני. תודה לעונים.

11. טוב הויסטה עוד לי בעיות בכל מיני תוכנות כמו אייסיקיו ולכל מיני אנשים שאני מכיר זה התקין זה עושה לי שגיאה ורושם "ייתכן שתוכנית זו לא הותקנה כראוי" ואז יש לי אפשרות - "התקן תוך שימוש בהגדרות מומלצות" אני לוחץ וזה עושה אותו דבר למה זה קורה לי ?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  12. Started by haimcoen,

יש לי מחשב נייד dell studio 1537 ולא משנה מה אני עושה (הגברת העוצמה של הרמקולים דרך הכפתורים או דרך המחשב עצמו כולל לוח בקרה) עוצמת הסאונד נשארת נמוכה מישהו בבקשה יכול להסביר לי למה?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  13. Started by omer0777,

שלום הורדתי icq 6 ושאני נכנס לרשום משהו זה נתקע לי אני לא יודע מה לעשות אני ישמח עם יעזרו לי תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי מחשב חדש הסרטונים בYOUTUBE עובדים עם קירטועים ותקיעות לא יודע למה המחשב די חזק ....... AMD 4850E 3.0GHZ 2GB RAM GA-VSM- לא יודע את הלוח משהו כזה... כרטיס מסך ATI 2100 דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך וזה קורה לי גם בIE 8 ו גם בFF פלאש מעודכן איך התוצאה של הבדיקה של ההארדיסק גם ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by Or94,

אני משתמש בפיירפוקס וכאשר אני מנסה לנגן סירטונים באתר sport5 זה פשוט לא עובד. זה מראה מסך לבן ולא עולה. אבל למשל באתר mako או בנענע10 זה כן עובד. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by oded6188,

מבחש נייד. אני מנסה לחלק את הכונן שלי ל 2 מחיצות, ולהפוך אותם ל FAT32... אני משתמש בדיסקטים שיוצרים בהתקנה של ה Paratition Magic... וכל פעם כשאני בא לבצע את השינויים, המחשב קורס... מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by Screw_Master,

זה הולך ככה , אני הולך להוריש את המחשב הזה למישהו , עכשיו התחלתי לנקות אותו , הוא כרגע נקי ומצוחצח מרוגלות , אבל יש עניין אחד שמפריע לי מאוד , יש לי שתיי מחיצות C ו-E , על C מותקן WINDOWS XP SP2 , והבעיה שלי עם זה זה שאני לא מצליח לעשות לו DISK DEFRAGMENTER , וזה כי רק 6% אחוז מהשטח שלו פנוי , עכשיו , אם מישהו מכיר תוכנה שמנקה מהמחשב קבצים שלא השתמשו בהם כבר יותר משנה , אני אשמח עם יביא אותה , כי יש קבצים שאני לא בטוח אם יזיק למחוק או לא , והריי WIN משתמש בקבצים שלו המון אז זה יהייה בסדר אם אני אריץ כזאת תוכנה ...

18. אני משתמש כרגע בתוכנה AVS video converter אני בד"כ משתמש בה לקיבוץ וידאו שיתאים לטלפון נייד מבחינת איכות ונוחות היא טובה מאוד, אבל רציתי לדעת אם יש לה תמיכה בכרטיס מסך? משהו כמו CUDA למשל.. ואם יש תוכנות אחרות שאולי יותר מומלצות ממנה לקיבוץ והמרה של סרטונים עם תמיכה במאיץ גרפי? תודה!

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  19. רקע על התוכנה: התוכנה עצמה היא כלי מצויין להפוך את שלוחן העבודה שלנו ליותר שימושי ומגוון יותר, והיא עושה זאת על ידי הוספת תאריכונים, שעונים, לוחות מודעות, אייקונים זזים ועוד... התקנתי אותה לא מזמן והוספתי לשולחן העבודה שלי את י LONGHORN DOCK שזה בעצם הצג שמופיע ב WINDOWS החדש (LONGHORN) עם השעון, המד זכרון, ועוד... תמונה א' - http://goldberg--online.com/untitled.JPG עכשיו, העניין הוא שאני רוצה את ה DOCK הזה קבוע על שולחן העבודה שלי ושהוא ישמש הגבול של התוכניות, כלומר עכשיו כשאני רואה את שולחן העבודה שלי אני רואה את ה DOCK כמתואר בתמונה א', אבל ברגע שאני מפעיל את המחשב שלי או כל דבר אחר זה מכסה אותו, אז ה DOCK נשמר בעצם רק לשולחן העבודה, האם אני יכול להפוך אותו לגבול וב…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by Hadas89,

שלום לכולם! תוכנת הנורטון גילתה את הסוס הטרויאני הזה על המחשב שלי . התוכנה לא הצליחה להסיר אותו. הייתי שמחה לקבל ממכם הוראות איך להסיר אותו בעצמי.יש איזה אתר שמציין את רשימת הקבצים שהטרויאן מחדיר למחשב; האם הפעלה של המחשב במצב בטוח והסרה ידנית של הקבצים הללו היא הפתרון ?מה לגבי הפגיעה של הסוס הטרויאני הספציפי הזה? מה הוא עושה בדיוק? קראתי שהוא גונב סיסמאות...האם אני צריכה לפחד עכשיו שישתמשו לי בסיסמא לאתרי החשבונות בנק שלי ויחגגו? זה ממש ממש מדאיג... ושאלה קטנטונת - האם ע"י שחזור מערכת, הקבצים המזיקים (וירוסים וכו') נמחקים? המון תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  21. http://img430.imageshack.us/my.php?image=14zy1.jpg להורדה.. http://www.stvsoft.com/

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by road_runner,

אני מעוניין לשנות את כל השירים ששמות הקובץ שלהם בעברית לאנגלית מעוברתת: אביב גפן - אור הירח.mp3 = Aviv Gefen - Or Hayareach.mp3 אני מחפש תוכנה שיכולה ליצור קובץ DATABASE של כל המילים שנמצאו בשמות קובץ, ומציגה אותן בטבלה כך שאוכל לכתוב את התרגום החדש ליידן, ואז שוב לתת לתוכנה לרוץ על התיקיה ולשנות את כל הקבצים. מן הסתם אני לא מאמין שמישהו באמת תיכנת כזה דבר.. ופעם אחרונה שתיכנתתי משהו זה היה לפני יותר משנתיים, כך שעד שאני אזכר איך לתכנת כזה דבר אני אוכל להחליף את כל השירים ידנית כבר... אשמח לטיפים או תוכנות דומות שמצאתם, או אם מישהו יכול לתת דוגמאות (בעדיפות לVB) של איך מכניסים מילים משמות קובץ לטבלת נתונים ואיך כותבים בחזרה שמות קבצים... ואז אני רק יצטרך למצוא מאיפה…

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  23. יש אפשרות להעביר את קובץ הנתונים של הOUTLOOK EXPRESS שיופיע בתוכנה WINDOWS MAIL באותה צורה? כלומר המיילים והתיקיות הקיימות בלי החשבון עצמו תודה.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  24. אז ככה...אני מחפש איפה ההגדרות משתמש והמועדפים יושבים פיזית על המחשב...כי אני רוצה להעתיק אותם למחשב אחר..... תודה,

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  25. Started by ydyehuda,

שלום אני לא יכול להתקין מסנגר אז השתמשתי ב- http://webmessenger.msn.com/ אך זה לא עובד יותר האם יש עוד אופציות? תודה, יהודה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים