עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by duk4u,

יש גרסה שנקראת - Enterprise למה הכוונה...אני מדבר על 2007 ...אהה ויש גם את ה - Ultimate אשמח אם מישהו יסביר את ההבדל...

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  2. שלום לכולם ושבוע טוב אני מחפש תוכנה או יומן שאוכל להכניס בו את כתובות הדואר עם אפשרות להוסיף גם את התמונה של הלקוח בשום תוכנת דואר אין את זה לא באאוטלוק ולא בטנדרבירד יש את זה רק באופיס ואין לי במחשב ערכתי חיפוש ולא מצאתי אולי רק בתוכנה של הדואר פגסוס יש את זה אבל היא מסורבלת ובאנגלית אני מחפש בעברית תודה רבה וכל טוב ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  3. אני מחפש תוכנה שכאשר אני אכניס דיסק עם mp3 תפעיל אוטומטית את אחד הנגנים בלי לשאול ותפעיל את השיר מישהוא מכיר משהוא?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by gkman,

שלום לכולם. התקנתי את אופיס 2007 באנגלית ואת ההרחבה שלו לעברית עם כל החבילות שרות שלהם למרות הכל אני לא מצליח להפוך את הTAMPLATES שלו שילכו מימין לשמאל (עברית) וגם כך לשאר התוספות שלו למשל האופציה להוסיף טבלאת תוכן אשמח לעזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  5. אני מחפש תוכנה שהיא בעצם כמו אולפן ביתי להקלטות. מי שיעזור לי ישא ברכה....

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  6. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל להגדיר קבצים מסויימים שאותה היא תפעיל. למשל: לאחר הפעלת התוכנה יהיה תפריט כאשר: אם לחצתי על מקש מס' 1, היא תפעיל את שולה מוקשים. אם לחצתי על 2, היא תפעיל את סוליטר מקש 3 יפעיל את אופיס כו'. התוכנה תיהיה בעלת טיימר להפעלת הקבצים. אם מישהו מכיר תוכנה כזו או דומה, אשמח לדעת על כך. תודה רבה, מושיקו

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by xTz,

יש לי שני דיסקים את הראשון חלקתי לשני מחיצות, השני נשאר שלם יצא שאחרי התקנה של ויסטה על מחיצה C, האותיות של המחיצות של הדיסק הראשון היו C,E והדיסק השני השלם D יש אפשרות להחליף בין D ו-E בלי ששום דבר יפגע? תודה

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by Prometheus,

Windows Media Player או Media Player Classic ? תודה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

רוצה את ההמלצה שלכם לתוכנה כזאת, אבל לא של DR DIVX

10. הUninstall נדפק אז מחקתי ידני וזה הקובץ האחרון שנשאר מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  11. בשמירת תמונה עולה לי החלון הזה http://img247.imageshack.us/img247/7682/mshtmlmf0.jpg ועוד הודעה שעולה לי בגלישה באתרים http://img247.imageshack.us/img247/39/ie7ag0.jpg

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by MadManiii,

אז הבעיה שלי היא כזאת, כאשר אני מריץ את תוכנת האנטי רוגלות lavasoft- ad aware, הוא ניתקע על מקטע מסוים בזמן הסריקה ופשוט ממשיך לסרוק "על ניוטרל". הקטע שעליו הוא ניתקע הוא C:\windows\system32\taskeng.exe כבר הורדתי את התוכנה מחדש והתקנתי אותו אבל הבעיה המשיכה, יש לכם רעיון?

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  13. כמה שיותר מפורט אם אפשר. תודה רבה וחג שמח.

14. Started by רוני1,

האם אחרי שחיברתי את הכתוביות לסרט (הסרט בפורמט AVI) אני יכול לצרוב אותו לSVCD בעזרת נרו או שצריך קודם כל להפוך אותו במחשב ל SVCD בעזרת תוכנה כמו TMPGENC ורק אחרי זה לצרוב???

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by Rocket_Pool,

שלום לכולם! בזמן האחרון מופיע אצלי בעיה חוזרת מידיי פעם. כשאני משחק במשחק דיי כבד המחשב נתקע ומופיע המסך הכחול עם השגיאה שכולם שונאים רק ריסט עוזר. השגיאה היא nv4_disp.dll בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by iakovl,

יש לי קובץ MKV די עמוס 2 סאונד 7 SUB איך אני משפץ אותו ומוריד ממנו רצועת סאונד אחת ו5 SUB?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  17. Started by a-gold,

תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by lioron7,

אני התקנתי את האימיול של lionetwork יש לי router של edimax התקשרתי לתמיכה והם פתחו לי את הפורטים שצריך ובמשך תקופה האימיול עבד מצוין. בזמן האחרון שאני מפעיל את האימיול שוב יש לי low id. יכול להיות שהפורטים שהם פתחו לי נחסמו שוב?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  19. Started by fkvatr,

עד עכשיו הייתי משתמש עם דיסק האתחול של .Hiren's Boot CD 96 החלפתי לוח ל Asrock G31MS ומאז אני לא יכול לעשות ghost עם התוכנהnorton ghost שנמצאת על ה boot cd (התוכנה עולה -אני עושה OK וזה נתקע). בררתי את הנושא ויכול להיות שהלוח הזה לא תומך בתוכנה הזאת או לפחות בגירסה שאני משתמש. מישהו מכיר עוד תוכנה שעושה את אותה פעולה כמו ה norton ghost תוכנה שאני יוכל לצרוב ולהריץ אותה מ boot בלי להתקין אותה קודם. תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  20. אשמח לקבל שם של תוכנה שעושה את כל הפעולות הכרוכות לתחזוקת/ניקוי המחשב , אם אין אחת כזאת אז לפחות שתיים,שלוש תוכנות שמשלימות את כל הפעולות הנזקקות לעבודה חלקה,מהירה ותקינה של המחשב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by J S Bach,

היי, יש לי מספר בעיות/חוסר הבנות עם התוכנה ואשמח אם תוכלו לעזור לי עם הסיטואציה הבאה: איך אני עושה תיוג דינמי כך שאני פשוט אשכפל את כל המבנה המקורי של תיקיית המוסיקה שלי עם כל תתי התיקיות למקום אחר תוך שינוי הקובץ מWAV לFLAC [בלי שינוי הסדר שלל התיקיות ותתיהן] C:\Program Files\Illustrate\dBpoweramp\Help\dMC\Naming.htm C:\Program Files\Illustrate\dBpoweramp\Help\dMC\FileSelector.htm אלה אתרים שאמורים להסביר, אבל אני לא הבנתי כלום. אם תרשמו בדיוק את מה שאני אצטרך לרשום לביצוע רצונותי אשמח מאוד מאוד מאוד. בתודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 21:35:24 אני ממש אשמח אם משהו יענה....

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by benor,

אני התקנתי אותה כבר (היום) ולדאבוני היא לא מחדשת הרבה... אבל היא לא מפוצצת בבאגים כמו שחשבתי... ראיתי שתיקנו שם באג קטן שהיה בעברית הבאג הוא כזה: נגיד שלמישהו יש שם בעברית ואז הוא שולח לך הודעה אז השם שלו בהודעה יהיה בגי'בריש באיסיקיו השם פה מוצג כעברית ולא כג'יבריש ICQ2003A להורדה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  23. אני רוצה לעשות פרוייקט חובבני ואני צריך אבל כלים אני רוצה בעזרת המצלמת אינטרנט שלי (LIFECAM NX- 3000 של מיקרוסופט) ומצלמת הוידיאו שלי (שכחתי את השם) לעשות סרטון קטן, אז אני צריך קודם תוכנה טובה להקלטה דרך המצלמת האינטרנט שלי כי התוכנה שהגיעה איתה די מחורבנת. הדבר הבא שאני צריך הוא תוכנה לעריכת וידיאו, איזו תוכנה תיהיה טובה לעריכת וידיאו?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by 1nstall,

היי לפני בערך 10 דקות עשיתי restart למחשב... ופתאום kapersky כותב לי הודעה מוזרה בקשר לעדכון....ואומר לי שפשוט צריך לעדכן... אבל זה לא נותן לעדכן... עכשיו פשוט הkaspersky לא עובד!!!!!!! הרשיון שלי הוא עד ה8.6.06..............כך שאני לא מבין מה הבעיה......... אם אתם צריכים תגידו לי ואני אצלם את ההודעה שהוא נותן לי... הגיסא שלי היא 5.0.158 חייייבבבב עזרה!!!!! תודה מראש instalL עריכה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הבעיה נפתרה לאחר שהצלחתי לעדכן את הKAV!!! (דבר שלא היה אפשר לפני כן)

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  25. איך עושים זאת ? , עקב החלפת ווינדוס לXP תודה רבה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים