עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by soundf,

שלום ... אני מחפש תוכנה טובה שרק פשוט תיצרוב לי דיסקים טוב.... כאילו לא נרו אבל... משהו שעושה תעבודה שלו... בסך הכול ליצרוב דיסק אם שירים ושלא יהיה לא קטעים שקטים ופאקים מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  2. הי. מחשב חדש win xp pro. מודם פקס תקין גרסת winfax 10.02. כשאני מנסה להכניס את מס הטלפון שלי ב:dialing and location->phone number: אני מקבל את השגיאה הבאה: general protect fault/exception has occured/ מאשר והתוכנה נסגרת. בזמן ההתקנה כאשר קיבלתי את האופציה הזו ורק לחצתי עם העכבר בשדה של מס' הטלפון התוכנה נפלה, אז התחלתי התקנה מחדש והפעם לא הכנסתי את הפרטים. התוכנה הותקנה ואז כשאני פותחאותה ורצה להכנס את הטלפון שלי אני מקבל את השגיאה שרשמתי. מישהו יודע??? תודה ושבוע טוב א

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  3. Started by ShayGTi,

בחוקים כתוב שאסור לדבר על הורדות לא חוקיות, אבל אני רק צריך לדעת אם מישהו יודע איפה אני אוכל להשיג את הגירסאות היותר ישנות של התוכנה... מנהלים, אם אסור לדבר על התוכנה הזאת פה אז תמחקו... :-*

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by yoakall,

שלום בבקשה תענו לי אני כותב את ההודעה שוב.. עשיתי חיפוש וראיתי עוד אנשים עם בעיה דומה אבל בלי תגובות להודעות שלהם... אני יודע שיש איזה תוכנה שבודקת את תקינות הווינדוס על המחשב ומתקנת תקלות .. יש באמת כזאת ?.. איפה אני משיג אותה..?.. נראה לי שיש לי בעיה ב"סיסטם 32" ניסיתי להתקין איזה משחק והקובץ של הסטאפ לא עובד במקום זה הוא רושם לי הודעת שגיאה שיש חוסר תאימות שהסיסטם32/ אוטו אי.אקס.אי לא יכול להריץ את אמ אס דוס.. מה אני עושה ..?. . תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  5. אורח
    Started by אורח,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 11:10:08, on 19/08/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE C:\Program Files\012Net\012Net-Cable dialer\fts.exe C:\Program File…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  6. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מחשב נייד של LG וניסיתי להתקין לו את הדרייבר של הכרטיס מסך שלו ATI MOBILITY X300 מאתר כלשהו (לא הרשמי של ATI) אחרי שההתקנה הסתיימה הווינדווס עשה רסטארט והופיעה לי ההודעה שלמטה והקטליסט לא נפתח בכלל... יש רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by Psy,

תוכנה חינמית מעודכנת וטובה שמתאימה למחשב (הכי חשוב שלא תעמיס עליו)

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by Amit_Alcobi,

ישנו איזה toolbar שמוסיף את תיבת החיפוש של firefox, עם כל המנועי חיפוש שאני הוספתי אישית, לtaskbar של windows xp.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  9. הUninstall נדפק אז מחקתי ידני וזה הקובץ האחרון שנשאר מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by gkman,

שלום לכולם. התקנתי את אופיס 2007 באנגלית ואת ההרחבה שלו לעברית עם כל החבילות שרות שלהם למרות הכל אני לא מצליח להפוך את הTAMPLATES שלו שילכו מימין לשמאל (עברית) וגם כך לשאר התוספות שלו למשל האופציה להוסיף טבלאת תוכן אשמח לעזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  11. אני משתמש כרגע בתוכנה AVS video converter אני בד"כ משתמש בה לקיבוץ וידאו שיתאים לטלפון נייד מבחינת איכות ונוחות היא טובה מאוד, אבל רציתי לדעת אם יש לה תמיכה בכרטיס מסך? משהו כמו CUDA למשל.. ואם יש תוכנות אחרות שאולי יותר מומלצות ממנה לקיבוץ והמרה של סרטונים עם תמיכה במאיץ גרפי? תודה!

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  12. האמת שלצערי אין לי הרבה פרטים, כי זה לא המחשב שלי, אלא של חבר, ולנסות להבין ממנו פרטים זה כמו לשאול אישה איזה אוטו יש לה (כחול!). בכל אופן, כמו שכתבתי בכותרת, המחשב עושה לעצמו ריסטרט בעת שהוא מגיע לוינדוס. המחשב כן מצליח לעלות במצב בטוח מצ"ב קובץ מיני-דאמפ, שאני לא הצלחתי להבין ממנו הרבה בדיוק... תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור... עריכה: הבעיה נפתרה ע"י ביטול מס' גורמים שעולים עם עלייתו של המחשב (עדיין לא בודדנו את האשם, אבל ביטול של מספר גורמים פתר את הבעיה). [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by ssib,

היי לכולם. עקב ריבוי בעיות עלי להתקין מחדש את ה- XP. כרגע על המערכת מותקן לי UTORRENT ומטבע הדברים אני באמצע הורדות (אשר מתבצעות ונשמרות בדיסק אחר מזה שעליו מותקן ויותקן ה- XP) בו. כאשר אתקין מחדש את ה- XP ובהנחה שלא תהנה בעיות אני מעוניינת גם להתקין מחדש את ה- UTORRENT (משום מה ה- 1.85 לא הותקנה אצלי טוב) אבל מצד שני הייתי רוצה אם ניתן להמשיך את ההורדות ולא להזדקק לטעינת כל הטורנטים מחדש באופן ידני (שמרתי אותם). האם הדבר אפשרי ואם כן אשמח אם תסבירו לי כיצד. תודה מראש לכל העוזרים ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by silky,

היי, מה שקורה זה שבערך כל 10-15 שניות הוידאו(בלבד, האודיו ממשיך) לבערך שניה ואז ממשיך. די מציק כאמור. הדבר קורה בכל האתרים הפופלרים(בדקתי ב youtube/college humor רק עכשיו, אבל זה קורה לא רק בהם). זה קורה בכל שלושת הדפדפנים שלי. אין לי עומס מיוחד על המערכת(כשזה קורה). דרייברים מעודכנים. אין לי בעיה עם הצגת סרטים לא בסטרימינג(XVID/MKV הכל). מדוע זה קורה? תוזה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  15. Started by barlevi321,

שלום לכם חבריי הפורום!!! התקנתי את התוכנה גוסט, העלתי אותה בדיסק איתחול , ומה שעשיתי יצרתי לי קובץ image בכונן אחר במחשב , אחריי שהוא סיים ליצור את ה- image , העלתי את מערכת ההפעלה שלי , וניגשתי לכונן ששם שמרתי את הקובץ גוסט. מה שהוא אראה לי שם , זה לפחות 10 קבצים של image שכולם אותו גודל. השאלה שלי היא כזאת: 1. האם אני יכול לכווץ אותם לקובץ אחד , שמשקלו יהיה ממש קטן, כי המשקל שלהם כרגע הוא 30,000gb, אם כן אחריי שאני אקבץ אותו , ואז נגיד אני אצתרך לעשות שיחזור , אז השאלה שלי היא, האם אני צריך לפתוח את הקיבוץ אוו לא ? 2. איך זה עובד למעשה שיש המון קבצים של image וכולם אותו דבר, הריי שקובץ image הגדול שלו אמור להיות קטן. אם יש איזה מדריך מפורט, יעזור גם. בתודה מראש בר לוי

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  16. שלום לכולם, זה קצת בעיית חומרה וקצת בעיית תוכנה, במידה וההודעה לא בפורום הנכון אודה למנהל אם יעביר אותה. יש לי שני כוננים קשיחים, אחד 500GB חדש והשני כונן IDE יחסית ישן של 200GB (המפרט המלא של המחשב מימין). לכונן IDE שהבאתי מהמחשב הקודם שלי נתתי את האות D בזמן הפירמוט וההתקנה של ויסטה. יש בו רק קבצים של מוסיקה, סרטים, תמונות וכו' משום מה אחרי התקנת Daemon Tools האות של הכונן השתנתה ל-H, בלי שמשהו תפס את האות D. בגלל שראיתי שאני בכלל לא צריך את התוכנה, ושגם נוסף לי CD-ROM שאין לי ב-Device Manager, הסרתי את ההתקנה של Deamon בתקווה שהמצב יחזור לקדמותו. התוכנה הוסרה וה-CD-ROM נעלם, אבל הכונן נשאר H. זה יוצר לי בעיה בהרבה קיצורי דרך שהיו לכונן D וספריות הורדה של אימיול וכו'. א…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by קורלאונה,

אם כדי להתקין את האנטי וירוס הזה?ESET NOD32 Antivirus Business Edition v3 0 566 CRACKED-CU או שיש יותר טובים?...

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by Ashand,

Hi, I'm looking for a driver for my very old web camera. It's a clip-on type with the words intelli on the clip. The camera itself is square and has a ring of white LED for lighting. It has a USB connection and another short connection to the mic thanks

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by omri123,

מישהו יודע איך אני יכול לקבץ קובץ בצורה משמעותית? יש לי תקיה של 860 מגה והWINRAR מכווץ לי אותו הכי הרבה ל780 מגה ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק איך אני יכול לקבץ יותר? (ההגדרות של הכיווץ בתוכנה הם על "בסט")

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  20. Started by eladh16,

שלום יש לי שאלה. כשאר אני מעלה משהו בבטיכומט לאחרים, אז למטה בלשונית peers בתוכנה, אני יכול לראות את כל המחוברים להורדה. וב up rate אני יכול לראות כמה קילו בייט אני מעלה לכל מחובר. אז יש כאלה שאני מעלה יותר, ויש פחות. למה זה ככה? ואיך דווקה למישהו אחר אני מעלה יותר ולשני פחות? תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  21. אני לא מעונין שזה יקרה חיפשתי בהגדרות שלו ולא מצאתי כיצד אפשר למנוע פתיחה של כל קישור בחלונית חדשה?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  22. שלום, ברשותי מחשב נייד חדש והורדתי את תכנת אנטי וירוס Bullguard. בשלבי התקנת התוכנה אני מתבקשת להסיר כל אנטי ווירוס אחר או חומת אש שקיימת במחשב. האם זה אומר שעלי לבטל את חומת האש של ווינדווס? תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  23. Started by warezon,

אני צריך סריאל לתוכנה לאחר שחיפשתי נוכחתי לדעת שכל הקראקים לתוכנה מכילים וירוס!! בבקשה עזרה זה דחוף מאד

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  24. Started by smalery,

שלום לכולם, יש לי בעיה בתוכנה "Panasonic MPEG Encoder", שכשאני מתחיל לקודד סרט, לאחר קידוד של 24MB (כאשר הקובץ החדש מגיע לגודל הנ"ל), התוכנה רושמת את ההודעה הבאה: Video Data Rate or VBV Buffer Size Is Too Small והקידוד נפסק. למישהו יש מושג מה הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  25. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים