תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לטעון את התוכנה בקובץ מסוג AVI וקיבלתי הודעה שיש בקובץ הזה אודיו עם קצב סיביות משתנה וכו' ההודעה מצורפת פה: http://www.f2h.co.il/1710280479 האם מישהו מכיר את פשר ההודעה הזו ומה עושים עם זה?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
חג שמח לכולם! בזמן שאני מעלה את תוכנת AI Suite (של אסוס) אני מקבל הודעת שגיאה! /: ההודעה: assertion failed : m_hlib!NULL file c:\documents and settings\administrator\my documents\projects\aisuite\aisuite\cpu usage.cpp line 159 לאחר שלוחצים OK מופיע ההודעה הבאה:Abnormal programme terminaison הותקן ה-WIN, דרייברים וכו'. ה- AI Suite של אסוס. חיפשתי על התקלה באתר אסוס וגם בגוגל, נראה שלעוד כמה אנשים היתה את הבעיה אך אף אחד מהם לא ענה תשובה עם פתרון. לידע כללי על המערכת שלי: לוח אם ASUS P5B DLX מעבד CORE 2 DOU 6400 2 גיגה זיכרון WIN MCE 2005מערכת הפעלה גם לאחר שעשיתי SYSTEM RESTORE והתקנתי שוב, גם דרך המשתמש שלי שהוא אדמיניסטרטור, וגם אדמיניסטרטור ישנה הבעיה. אשמח אם יודע מה …
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל כמה זמן נמחקים לי כל האתרים במועדפים שלא נמצאים בתוך תיקיות ובמקומם זה שם אתרי פורנו עשיתי כבר סריקה עם spybot ו-norton וזה לא עזר :-\
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי כולם יש לי מספר איסיקו כבר המון שנים...רק 6 ספרות..#196367 מסתבר שהשבוע מישהו פיצח את הקוד והשתלט לי על החשבון הוא החליף סיסמא, שינה את כל הנתונים..פשוט הרס לי הכל ניסיתי לשחזר את הקוד ע"י שליחת הקוד לאימייל, אבל האתר הדפוק שלהם לא מזהה את האימייל שלי מה בכל זאת אפשר לעשות ? תודה (ואל תתנו לי עצות כגון: תקנה מספר חדש בEBAY )
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
התקנתי אתמול את האנטי ווירוס AVAST, והפעלתי סריקת BOT במשך הלילה (זאת סריקה שמתבצעת עוד לפני שהווינדאוס עולה). הבעיה היא, שאחרי סיום הסריקה הווינדאוס אוטומטית עולה, כך שלא הספקתי לראות את התוצאות. יש דרך לראות לוג של סריקה ומה נמצא בה?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיל את הכתוביות וזה לא משנה אם פעם אחת המרתי והגודל של הכתוביות היה 30 ופעם אחרת המרתי והגודל היה 40 זה מראה לי את הכתוביות באותו גודל... (אני ממיר ואז משתמש בנרו לצור קובץ ISO מהפלט של התוכנה שהוא AUDIO_TS וVIDEO_TS ואז מריץ את זה עם דמון טולס)
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
יש לי את הפורט אבל השאלה היא אם לסמן אותו כTCP או UDP בראוטר?? ואיך להגדיר אותו בקספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 כ local port וזהו?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנה או אפליקציה שיכולה להריץ טקסטים על שולחן העבודה . משהו בסגנון העידכונים של YNET (בצד ימין למעלה) , רק שלא יהייה WEB. תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
רציתי לברר אם ישנה אפשרות להעביר סרט לקובץ mp3 ואם כן איזו תוכנה מעבירה בתודה מראש שוקי
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
חיפשתי תוכנה שתתן תצוגה כפולה אבל בחירה מבין 3 התקנים (שני מסכים וטלויזיה). מסתבר שה-CCC עושה את זה בצורה מעולה. תודה בכל אופן (:
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כל פעם שאני מקבל מייל ב - Outlook 2003 אמורה להיפתח חלונית קטנה בצד ימין למטה הכוללת את השורות הראשונות של המייל, אך מאז שאני משתמש בכללים להעביר מיילים אוטומטית לספריות, רק המיילים שלא פועל עליהם כלל מופיעים לי בחלונית, כל השאר לא מופיעים. מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזו ?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אם כן בבקשה עזרו לי איך עושים את זה? אם לא אז איזה תחליף יש למי שרוצה לעשות קידוד לMP3 ? תודה..
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם מדיה פלייר 10 יצא בגרסה מלאה ואם כן אפשר לינק..?? תודה..!!
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כבר שני מחשבים יש לי. שניהם חדשים. אני מתקין את הדרייברים של הקול כראוי. בכל אופן אחרי זמן מסויים של שימוש במחשב. המחשב מפסיק להשמיע קול. וכשאני בודק בבקר קול כתוב שאין לי התקני שמע. (כאילו נאבדו לי הדרייברים של הקול.) ואז אני צריך לאתחל את המחשב וחוזר חלילה. שני המחשבים עם אותו מערכת הפעלה. (ווינבורג אקס פי אס פי 3 ) האם זה קשור לחומרה (למערכת הפעלה?) או לתוכנה. מה אני יעשה לעזאזל? עזרו לי אנשים טובים. (וניסיתי גם את הדרייבר הכי מעודכן שייש ללוח שלי. אסוס פרו)
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
טוב, אז AOL הוציאה לא מזמן את האנטי וירוס "שלה", שהוא בעצם Kaspersky Anti-Virus קצת מוגבל וחסר פיטצ'רים ליד הגרסה הרגילה, אבל ניתן לקבלו בחינם עם רשיון לשנה. בשביל להתחיל להנות מהשירות, יש להכנס לאתר הזה ולהרשם (מותנה רק בנתינת כתובת אימייל, שום דבר אחר מלבד הכתובת). יש אנשים שזה יתאים להם יותר (אנשים שאין להם תקציב לגרסה המלאה, או אנשים שלא מוכנים להשקיע כסף), ויש אנשים שפחות (חוסר פיטצ'רים (ראו ביקורות בהמשך), חוסר אפשרויות ועוד כמה דברים מזעריים). מצאתי ביקורת ארוכה וטובה ב-Download.com של בנאדם שמציג את היתרונות והחסרונות בצורה טובה: http://www.download.com/AOL-Active-Virus-Shield/3640-2239_4-10568703.html?tag=tab_ur אני מאמין שיש עוד כמה ביקורות טובות ומפורטות (…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מחשב חדש. הותקן נורטון מה עוד מומלץ להתקין כדי להגן עליו. אשמח לקבל הסברים על ההבדלים ביון וירוסים לרוגולות ולכל שאר הטפילים תודה
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש משחקים נחמדים שאני אוהב לשחק בהם מסוג shockwave איך אני מוריד אותם לדיסק הקשיח מכיוון שאין לי תמיד גישה לאינטרנט. תודה על העזרה
-
-
יש לי קובץ msi. שאני מעוניין לחלץ מממנו את הקבצים אך איני מצליח. אשמח לקבל סיוע בעניין.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, שאלתי היא איך נקראת תוכנה שחוסמת מאנשים לפרוץ אלי למחשב. תודה לקוראים, moshe
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
המטרה היא להמיר קבצי MP3 בעלי Kbps גבוהה לנמוך בכדי להפחית מנפח הקובץ ועל מנת שיכנסו לנגן MP3 כמות גדולה יותר של שירים. לכן אני זקוק לתוכנה שתוכל להמיר כמות קצבים ל Kbps הרצוי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שמעו, יש לי כמה בעיות עם התוכנה: 1) כל פעם שתוכנה שמנסה להתחבר לרשת נפתחת, זון אלארם שואל אותך מה לעשות, ואפשר להכניס את התוכנה לזכרון שלו והוא לא אמור לשאול אותך מה לעשות איתה. אצלי מה שקורה זה, שבכל הפעלה מחדש של המחשב, הוא מאפס את הרשימה של מה שהוא אמור לזור ושואל אותי על כל תוכנה מחדש. איך אני עושה שהוא ישאל רק פעם אחת ויזכור את זה להבא? אותו דבר ד"א קורה עם הרשת, הוא כל פעם בהפעלת המחשב, מוצא אותה מחדש. 2) יש שם משהו, im security, שזה כביכול אמור לשמור לך על התוכנת מסרים מידיים, אבל במציאות זה רק מציק לי. כשני מוריד את זה לרמה off, זה ממשיך להתנהג כאילו שלא עשיתי כלום וממשיך להציק לי. איך אני מבטל את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום! האקספלורר שלי (גרסא 6) לא מציג רקעים וצבעים. בנוסף הפונטים גדולים מידי. הבעיה הזאת חוזרת בכל אתר. החזרתי את ההגדגות לברירת המחדל (default), אפילו ניסיתי את גרסא 7 בטא (הבעיה חזרה גם בגרסא 7) ואח"כ מחקתי וחזרתי לגרסא 6. הציעו לי לבדוק שאין שום סימונים בלשונית "נגישות" (Accessibility) באפשרויות. בדקתי - אין שום סימונים. הוספתי תמונה להמחשה + תמונה מפיירפוקס כדי להראות איך האתר אמור להיראות.. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי מלא דיסקים ששיר ממשיך שיר, ובווינאמפ הוא מוסיף שנייה שקט בין שיר לשיר איך אני מבטל את זה? משנה את זה ל-0 ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-