תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שכחתי איך היא נקראת מישהו אולי מכיר ?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה למחוק את ה-Risk History מה Symantec AntiVirus שלי. אבל הוא לא מצליח לעשות שום פעולה שקשורה לכך. מישהו יודע איך אני נפתר מזה? אני אפילו מוכן למחוק את הקובץ ו\או את המפתחות הדרושים מה-registry. בתודה רבה מראש, Coldwar.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
זוהי ההודעה שאני מקבל (גם עם הכרטיס HD3650 קיבלתי הודעה זו אך גיום יש לי HD3450 )
-
- 9 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום האם יש אפשרות לעשות תקייה בתוך תקיית קבצי הסרט שלי בשם תרגומים ושהתוכנה תדע לפתוח את התרגומים משם. אני פשוט לא אוהב את הבלגן שכל הקבצים - גם וידאו וגם התרגום בתקייה אחת.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי סרט של בלוריי ריפ ואני לא רוצה להרוס את הרזולוציה . יש דרך להדביק כתוביות עם אותה הרזולוציה בלי לגעת בה?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קובץ במירק ונראה לי שההודעה הזו באדום היא אלי אבל אין לי מושג מה היא אומרת.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד חדש והורדתי את תכנת אנטי וירוס Bullguard. בשלבי התקנת התוכנה אני מתבקשת להסיר כל אנטי ווירוס אחר או חומת אש שקיימת במחשב. האם זה אומר שעלי לבטל את חומת האש של ווינדווס? תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
כנראה שהתוכנות האלה קולטת את החיישן הלא נכון. אבל איך אני משנה את זה? אני באמת רוצה לבדוק את הטמפ' של המעבד, ולא של המארז. התחלתי לחשוש שהטמפ' של המארז שהוא מציג זאת הטמפ' של המעבד, אבל אני לא בטוח. אפשר לראות בתמונה המצורפת.. בשלושה מקומות, חח, בפינה ימנית למעלה, ב-tray ובdashboard/ מה אני עושה? ומה הטמפ' הנמוכה הזאת של -1 מעלות או משהו כזה..? אפשרי שזה בגלל שהוא לא קולט נכון\לא מחובר משהו כזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מחפש תוכנה הכי פשוטה שיש להשתיק קטע בין 5 שניות בוידאו קליפ שהסרטתי
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
:שלום, אני מחפש את התוכנה Smart Driver ( =גיבוי הדרייברים של המערכת ) אבל אני לא מוצא אותה :'( כבר הרבה זמן אני מחפש אותה, בכל מקום אפשרי ( Kazaa, eMule, Overnet אתרים ברשת ועוד ... ) אבל אין תוצאות לחיפוש, אני לא מוצא אותה בשום מקום. התוכנה נראת כך : אם מישהו מכם מכיר את התוכנה / יודע מהיכן להוריד אותה / יש לו אותה בעצמו, בבקשה צור איתי קשר פה ( דרך הת'רד כאן או הודעה פרטית ). תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים ! ;D The Wizard
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי את הV2 אם זה משנה, התוכנות שלה לוקחות לי פול זכרון, הLCDMon לוקח לי פאקינג 550MB זכרון, גם אחרי שעשיתי ריסט למחשב והכל.. אם זה משנה יש לי מעבד Q6600 וזכרונות 2GB חזקים של KINGSTON...
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה למשחק ב canyourunit.com ובתוצאות נאמר לי שאני צריך לעדכן דרייברים, הנה תמונה: נכנסתי לקישור של ה FREE UPDATE DRIVER וזה נכנס לי לאתר הרישמי של NVIDIA, עשיתי חיפוש לכרטיס המסך שלי, ומסתבר שיש לי את הגרסה הכי עדכנית 175.16 ל 8600GT. ובתמונה הוא מראה לי את אותה ההודעה בקשר ל Sound שלי.. אין לי מושג מה אני אמור לעשות.. הרי יש לי את הגרסה הכי עדכנית לפי NVIDIA, האם האתר פשוט טעה? בנוסף נכנסתי גם ל Device Manager שלי ואין שם התקן בלתי מזוהה (הסימן שאלה הצהוב הזה) או משהו.. ניסיתי לעשות UPDATE לדרייברים שם וזה לא מצא כלום.. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש, אורן.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להמרנ וצריבה של DIVX , XVID וכד' לפורמט DVD רגיל. עדיפות לתוכנה אחת שתעשה הכל מעדיף שתוכל להוסיף כתוביות בעברית לסרט עדיף ולא חובה שתוכל להמיר כמה קבצים ל DVD אחד. {עוד אופציה נחמדה אבל לא הכרחיות זה שתכבה את מחשב בתום התהליך} ראיתי שיש את nero vision או משהו כזה איך היא?באיזה חבילה של nero היא באה? איך התוכנה הזאת ? http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=25175&archive=&ttitle=המרת_סרטים_לדי-וי-די_2.0.11_/_ConvertXto<b>DVD</b>_v2.0.11 שמעתי על Avi 2 Dvd , איך היא ? האם היא רק מ VCD ל DVD או בכלל לקבצים של DIVX? שאלות אחרות שקשורות לנושא: 1. האם יש פורמטים ואיכויות שונות שניתן לצרוב בהן את…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מקבל מחר מחשב עם מעבד מסוג 64BIT ויש לי כמה שאלות: 1. האם להתקין עליו מערכת הפעלה מותאמת winxp 64bit? אם לא, למה? 2. האם למערכת ההפעלה הזו גם יש service pack 1, 2 ? 3. המחשב מגיע עם הארד דיסק SATA. נאמר לי שהתקנת מערכת הפעלה ללא SP2 תגרום לירידה בביצועים של הדיסק.. משהו כזה. אפשר לקבל פירוט\עצה? תודה, אלעד.
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט MKV איך אני יכולה להניר אותו avi או vob ????
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן,הורדתי 13 פרקים ש סדרה מסויימת,ואני רוצה לצרוב אותם על דיסק בשביל שאוכל לראות ב DVD. ה DVD הוא ישן ולכן אי אפשר לצרוב את הקבצים כ-Data,ומשום מה באופציה make a video cd בנרו הפורמט AVI לא מתקבל. למישהו יש דרך או איזשהי תוכנה שתצרוב את הסרט? אני חושב שאמורות להווצר שתי תקיות: Video ts ו audio ts תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עם Windows XP SP3 יש לי לוח אם של GIGABYTE ועליו REALTEK ALC883 אני מצליח לשמוע 5.1 דרך כל התוכנות (winamp, wmp, VLC player,last.fm player, וכו') אך כאשר גולש באתרים דרך כל דפדפן, פירפוקס, אקספלורר וכו' אני שומע אך ורק סטריאו. אני מבין שזה אמור להיות תקין, והסאונד המגיע הוא סטריאו, אבל אפילו תוכנה פשוטה כמו הנגן של לאסט מנגנת בסראונד. מישהו יודע איך לגרום לדפדפן לעשות זאת גם כן? אני מניח שזה עובר קודקים כלשיהם או משהו כזה..
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני משתמש בZONE ALARM 5.1 ואפשר להגיד שאני מרוצה מהעבודה שלו כי לחסום 10000 האקרים בשבוע זה לא פשוט רק הבעיה היא שהאינטרנט נהיה איטי והוא נתקע יותר פעמים כשZONE ALARM מופעלת מה אני יכול לעשות כדי שהאינטרנט יעבוד יותר מהיר ולא יהיו תקיעות? ועוד דבר הוא חוסם ספיוור מה שהspybot לא מוצא לי למשל כשאני רוצה למחוק ספייור זה לא מוחק לי את זה וזה מופיע כל הפעלה מחדש של המחשב מה אני יכול לעשות? להפעיל במצב בטוח ולמחוק?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קיימת כזאת ? חיפשתי ב download.com ואין שם קונברטרים מתאימים. זה מאוד חשוב לי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מקווה שאני רושם את ההודעה הזאת בפורום המתאים...(הוא נראה לי הכי מתאים). אני מחפש דרייבר למצלמת אינטרנט...מסוג: KENDA KD-30A החברה = KENDA הדגם = KD-30A
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב עם לוח אם GIGABYTE K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, עשיתי פירמוט והתקנתי winxp עד פה הכל בסדר אבל ברגע שאני מתקין את הדרייברים שבאים בערכה של הלוח אם [דרייברים של הלוח לא של הכרטיס קול המובנה} הוונדוס נעשה איטי נתקע ומציג מסכים כחולים מה אני צריך לעשות תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה האופציה שסימנתי באדום בתמונה הבאה עושה... תודה
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום יש לי חומר שצילמתי פעם אם מצלמת וידיאו על דבי DVD עכשיו אני רוצה לקחת משם כמה תמונות והכי חשוב כמה קטעי וידאו קצרים. אז השאלה שלי שלי היא באיזה תוכנה ניתן לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-