תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי! לאחרונה התחלתי להשתמש ב-Outlook והוא מאוד נוח. ביצעתי סינכרון עם תיבת הדואר שלי ב"בזק בינלאומי" ועכשיו אני מושך דואר משרתי "בזק בינלאומי" ל-Outlook. עכשיו, יש לי כמה שאלות לגבי כמה דברים. קודם כל, האם יש אפשרות למשוך דואר אלקטרוני ל-Outlook תוך שמירת הדואר גם בשרתי בזק בינלאומי? בכל פעם שאני מושך דואר בעזרת ה"שלח\קבל", הדואר שלי נמחק מהשרתים שלהם, ואני רוצה שיישאר שם עותק עבור כל מה שאני מושך ל-Outlook. מקווה שהסברתי את עצמי טוב והבנתם את כוונתי. שאלה נוספת שיש לי, איפה נמצא, פיזית, על המחשב שלי, כל הדואר שמוצג ב-Outlook? תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
המייל מבוסס GMAIL ואני רק רוצה שישלח לי איזה התראה יפה על המסך.. איזה אנימציה עם סאונד או משהו כזה.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם הציון הזה שקיבלתי ב 3d mark 2005 הוא הגיוני למפרט.... תוצאה: 2437 מפרט Amd 64 3000 939 k8ns ultra 939 512 ddr 400 Ati Radeon 9800 pro אם צריך עוד משהו תגידו...
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שהיא מעין סרגל (או אפילו סתם קו ישר) שתמיד נמצא on top גם כאשר אני נכנס למשחק. שמאפשר להזיז את הקו ואת הזוית שלו לרוחב המסך לצורך חישוב של מרחק בין אובייקטים במשחק. מישהו מכיר ?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך להעיף את המסנג'ר זה לא מופיע כתוכנה ב-"הוספה והסרה של תוכניות" רציתי לדעת אם יש דרך להעיף אותו מהמחשב
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2940235,00.html הנה עוד סיבה למה לא להשתמש בIE. עוד קישור, הפעם לCERT
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
תוך כדי התקנת דרייבר מצלמה (325 USB PC CAMERA). מתחיל התהליך ולקראת סיום אני מקבל שגיאה שלא היה ניתן להתקין את הדרייבר והשגיאה היא: אין די מקום אחסון. עכשיו זה לא קשור ל RAM כי יש מספיק.. וגם לא ל מיקום פיזי בדיסק הקשיח.. בכונן של מערכת ההפעלה יש כ 90 GB פנויים.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה פשוטה (אפשרות גם לחינמית) לעריכת סרטים,תודה.
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי סריקה בתוכנה registry booster 2 ומצאתי קובץ אחד של registry שהוא לא תקין. לחצתי REPAIR בתוכנה, עשיתי ריסט ולאחר מכן בסריקה חוזרת הוא עדיין מוצא לי את אותו הקובץ שוב ושוב. אני יודע שיש פקודה או משהו שאיתה אפשר לתקן regsitry, אם משהו יודע איך אני אודה לו מאוד. תמונה מצורפת למטה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת + המשך:לפעילותה התקינה של מערכת ההפעלה,ו/או בכלל לנזק כלשהו? תודה רבה מאוד מראש... .
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
היי אני צריך דרייברים לדגם הזה של המחשב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
היייי רציתי לדעת אם אפשר לעשות ברשת שנגיד הווינאמפ המחשב שלי פועל אז את מה שאני שומע פה ישמעו על המחשב של אח שלי.....? צריך סוג כול שהוא של STREAMING אבל יותר מזה אני לא יודע
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
איך אני עושה שהאיקספלורר שלי יאשר Java Script???
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל הודעת שגיעה מוזרה באימיול ERROR while saving part file: 011.part.met למרות שאני ADMIN וגם אני מפעיל את האימיול במצב ADMIN PRIVELGE MODE עדיין אני מקבל את ההודעה אני משתמש ב WIN 7 BETA ההודעה לא היתה לאחר ההתקנה של WIN 7 אלא לאחר תקופה מסוימת של בערך חודש לאחר ההתקנה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
תגידו, קרה לכם פעם שכשסגרתם את האינטרנט פתאום מלאא חלונות נפתחו לכם בלי לעצור? זה קורה לי מלא בזמן האחרון (יכול להיות שזה רק ב-HWZONE?). אני לא יודע אם זה וירוס או SPYWARE, אני מריץ עכשיו סריקות (NOD32 ו AD-AWARE), אבל בכל מקרה מישהו נתקל בזה פעם? או שזאת בעיה באתר? אחרי זה גם לפעמים המחשב שלי נתקע ולמשל עכשיו עזבתי את המחשב אחרי שסגרתי את האינטרנט, וכשחזרתי אליו היו מלא חלונות פתוחים ואפילו ה-TASK MANAGER ושום דבר במחשב לא פעל (נראה לי נגמר לו הזיכרון). אחרי זה סגרתי את האקספלורר, וכשפתחתי אותו ראיתי שהוא טוען ב-100% את המעבד והוא לא מציג את הדברים, וכל המחשב נתקע. פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי בעיה מעצבנת בנרו אקספרס אני מנסה לצרוב DVD סלייד שואו והוא לא נותן לי הפרש זמן בן התמונות של יותר מ 3 שניות למרות שניסיתי לכוון ליותר מה אפשר לעשות
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
היתקנתי היום בבוקר את התוכנה , וכשה אני מנסה להפעיל אותה מופיעה לי שגיעה " Cant find OpenAL32.dll" ניסיתי להוריד את ההתקנה של OpenAL ולהתקין אותו ידנית (ההתקנה של ה 3dmark אמורה להתקין אותו ביחד עם ה 3dmark) , אבל כשה אני מנסה להוריד את קובץ ההתקנה מאתר הבית של החברה, זה לא מביא לי.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני נכנס לICQ ושעה הוא נמצא על מפעיל ובסוף כותב לי "משהו השתבש" ניסיתי להיכנס עם מספר אחר וזה נכנס בלי בעיה לגבי המסנג'ר...אני מצליח להתחבר אבל אחרי כמה זמן הוא זורק לי כזה "החיבור אבד"... קורה לעוד מישהו?יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
שלום לדעתי הנושא הזה קשור יותר לפה ולא לאודיו וקולנוע ביתי מכיון שזה בעיה במחשב. הבעיה שלהיא היא כזאת יש לי מחשב ישן בבית מצאתי כרטיס מסך גיפורס 6200 חיברתי אותו למחשב חיברתי מסך רגיל ובעזרת המתאם (7-9 פינים ל: s-vidio ירוק כחול ואדום) חברתי את הכבל הצהוב לחיבור הירוק במתאם הדלקתי את המחשב והטלוויזיה רואים את המחשב בטלויזה הגדרתי בעזרת מסך המחשב שכפול לאחר מכן הצבע בטלויזה היה שחור לבן אז חיברתי את הצהוב לכחול עשיתי לו איתור חיבור והוא זיהיה הכול טוב ויפה. אבל מתי שאני מנתק את המסך ורוצה להישאר רק עם הטלוויזיה הוא לא נותן מראה לי מסך ריק בטלויזה וגם שהגדרתי שהתצוגה של הטלוויזיה היא ראשית גם לא עובד. מה אפשר לעשות ומצטער על החפירה..? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259084.0 תעזרו לי באמת אני לא יודע מה לעשות... תשימו לב שזה קרה במקרה באותו זמן שגם לפותח התראד.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הוינדוס הותקן בהצלחה על הארד דיסק חדש. אבל בהארד דיסק הישן (איפה שהיה מותקן הווינדוס הקודם) היו לי קבצים חשובים על שולחן העבודה עכשיו אני מנסה להכנס לתיקיה F:\Documents and Settings\Administrator אבל הוא לא נותן לי... איך אני מגיע לקבצים שהיו לי על השולחן עבודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני מריץ איזה סירטון הוא סרט או כול דבר במדיה פלייר 11 או בנגן אחר BSplayer כול נגן שהוא ואני רק שומע ולא רואה תמונה הורדתי k-lite codek הכי חדש וגם לא עובד אני רק שומע ולא רואה תמונה מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני מקווה שיש כזה דבר...תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מסך הטעינה של כל הPLUGINS וBRUSHES וכל השאר לא עולה לי, בגלל זה גם פוטושופ לא עולה :'( (המסך כמו בתמונה http://whimsplucky.com/spacemonkey.png רק של פוטושופ CS3) נ.ב. מצטער על התמונה הלא קשורה, אבל זה מסך הטעינה היחיד שמצאתי של ADOBE...
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-