עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חברה! תמיד עולה לי ההודעה הבאה בצורות שונות מאותה תוכנה או מה שזה לא יהיה...(Mesenger Service) עשיתי כבר בדיקות מקיפות עם ספייבוט ואד אוור ואני לא מצליח למצוא את הבעיה!!!! איך אני נפטר מזה לעזאזל? המחשב חדש לגמרי!!!! הוא אחרי פירמוט טוטלי!

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by Cyron,

אני משתמש כבר תקופה ארוכה Norton Systemworks, הבעיה שהתוכנה כבדה ואיטית מדי, אני מחפש תחליך טוב לאנטי וירוס, ותוכנה שתוכל להחליף את ה-one button scan (מי שמכיר) שמבצע סריקת רג'יסטרי... תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  3. Started by Cyron,

על איזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש להורדת קבצים (חוקיים כמובן) ?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by pyro_man,

נגיד יש לי תמונה עם רזולוציה נמוכה נגיד 100 מה זה יתן לי אם אני יסרוק אותה ברזולוציה של 300? זה יעלה את הרזולוציה..? כי אמרו פה פעם שהייתה בעיה עם הרזולוציה והם סרקו בסורק הכל מחדש על 300 בשביל לסדר את זה..זה בכלל אפשרי ? איך זה ישלים את המידע שחסר?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by the kooks,

שלום. לא מזמן מחקתי את הFIREWALL הקודם שהיה לי עקב כך שהיה בו ויורס על כמה מן הקבצים ואחד מהם היה קובץ EXE בגלל הוירוס לא יכולתי להפעיל את הפיירול, השתמשתי בtiny firewall 4.7 או 5 משהו שזה היה ממש טוב בשבלי, אני רוצה לדעת אם יש פיירול יותר טוב מימנו ובלי שאני אצתרך להגדיר את כל הפורטים, כי אני לא ממש מכיר הרבה פורטים ולפעמים אני רואה כל מני מספרים כמו ששת אלפים ומשהו שפיתאום קופץ ואני ממש לא יודע אם אני צריך לאשר או לא, (אם אתם מכירים רק פיירול טוב שחוסם גישה מהאקרים להתחבר למחשב אפילו שצריך להגדיר את הכול אז גם תישלחו בבקשה,אם אפשר תנו את הגירסה שאתם הכי מכירים שהיא טובה. ביי.

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by LIOR42,

www.wincustomize.com זה אתר שאפשר להוריד כל מיני קבצים כדי לשנות את התצוגה בוונידוס XP הורדתי קובץ בשביל שהוא ישנה לי את את הסמלים והלוגוים של הקבצים השונים בווינדוס וגם של הכוננים וירד איזה קובץ מקווץ מלא בסמלים ואני לא יודע איפו לשים אותם בשביל שזה ישנה את הכל הייתי רוצה לדעת היכן התקייה שאפשר לשים בה את כל זה :nixweiss:

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by RayZ,

יש לי בעיה עם פוטושופ 9 CS2. נגמר לי ה 30 יום. בקיצור,אני מקיש סיריאל (סיריאל נכון,וזה בדוק!) והוא מאמת את הסיריאל,ובאמצע הוא מציג לי שגיאה שתוכלו לראות בתמונה מתחת. שום סיריאל אחר לא מצליח להגיע למד הירוק שמאמת את הסיריאל,רק הסריאל הזה. מה לא עשיתי? שחזור מערכת,הפיכת התאריך,שום דבר לא עזר. התמונה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by Kitt0s,

ב-Winamp יש את האפשרות של Jump to File (J) שזה פילטר כזה שאתה רושם שם של שיר או משהו וזה מוצא לך אותו ברשימת ההשמעה. הבעיה היא שכשרושמים בעברית הוא לא מוצא כלום (מראה הכל..) אז שאלתי היא האם אפשר לעשות משהו שזה יעבוד גם בעברית?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום, מה לעשות וההגמוניה שהייתה ל ICQ בארץ הולכת ונעלמת. יותר ויותר אנשים משתמשים במסנג'ר, וחבר'ה אמריקאיים בכלל רובם ב AIM. החלטתי שהגיע הזמן לעבור לתוכנת מסרים מיידים "מאוחדת". יש לי "בעיה טובה", שלושת התוכנות המובילות Trillian ,GAIM ו- Miranda. נחשבות טובות מאוד. קראתי מספר השוואות אך לצערי לא מצאתי השוואה מעמיקה במיוחד. רציתי לשמוע את התייסותכם בדגש על מספר נושאים, א. תמיכה בעברית. ב. אפשרות להודעה על אימיילים חדשים דרך התוכנה. ג. תמיכה ב VideoChat כמו שיש ב MSN. תודה מראש, דני

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, אתמול אני בא לפתוח את ה-MSCONFIG, אבל הוא פשוט לא מוכן לעלות, כמובן START-RUN0MSCONFIG, לא עובד ואני לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר את הכל. סרקתי לטרואיינים, סרקתי לוירוסים עם NOD32, חיפשתי ומצאתי שהקובץ נמצא ואכן קיים בספרייה של ווינדוס, עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שיכול להיות שזה וירוס אבל בדקתי לוירוסים כמו שאמרתי כבר וגם בדקתי תוכניות דומות אחרות והן פועלות לדוגמא REGEDIT ו-TASK MANAGER, לא יודע מה עוד אפשר לעשות אם למישהו יש פיתרון אני אשמח לשמוע... בתודה, דודי.

11. Started by urinka,

הי שלום לא מזמן התקנתי WINDOWS מבוסס MEDIA CENTER על המחשב עכשיו כל פעם שאני נכנס לתיקיות הסרטים שלי זה קורס ("ביצע פעולה לא חוקית..... " ) ונסגר הישום רציתי להסיר ולהתקין מחשד רק את ה MEDIA CENTER אבל לא מצאתי את זה ב "הוספה והסרה של תוכנות" אם יש לכם רעיון או כל עצה שהיא ......... תודה אורי עריכה : ניזכרתי שהבעיה החלה רק כאשר הגדרתי תיקיה אם התיקיה ריקה אז זה ניכנס ובל אם יש שם סרט אחד לפחות אז זה קורס ..

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by jambo7,

לשמיעת קבצי mp3 במחשב + אקולייזר [ לא מצליח להוריד את winamp ]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by HumanFly,

שלום זו ציור שאני עושה עכשייו בפוטושופ ועדיין לא סיימתי אותה.. התחלתי סתם לצייר אלף ופתאום שמתי לב שהוא דומה לניקולס קייג' (השחקן) מה אתם אומרים ? LOL חחחחח...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by icebreak,

אם שמתם לב שיש לכם הרבה COOKIES ב FIREFOX/MOZILLA מאתרים שבכלל אף פעם לא ביקרתם בהם, זה כנראה בגלל אופציה חדשה שנוספה ל GOOGLE לאחרונה, שכאשר אתם מחפשים משהו, הוא מתחיל ישר בלי שביקשתם להוריד את ה 10 עמודים הראשונים בתוצאות (כביכול בשביל לתת לכם אפשרות גלישה מהירה יותר), בפועל, אתם מקבלים גם הרבה COOKIES ושטויות.... אני ביטלתי את האופציה הזו כך: מעצבן קצת... עכשיו אני מבין מאיפה כל ה COOKIES האלו... http://www.google.com/intl/en/help/features.html#prefetch http://www.mozilla.org/projects/netlib/Link_Prefetching_FAQ.html

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  15. התקנתי במחשב שלי את Firefox 1.0.6 (כרגע אני משתמש ב-Maxthon). Firefox מאוד מינימליסטי מבחינתי, ואני צריך שתעזרו לי למצוא לו Extensions שיהפכו אותו לדפדפן מעוצב ונוח לגלישה כפי שאני רגיל מההתנסות שלי עם Maxthon. להלן רשימת דרישות מהדפדפן (סימנתי בירוק דברים שמצאתי, בכתום דברים שמצאתי אבל לא הצלחתי להתקין, ובאדום דברים שלא מצאתי): 1. מראה מקצועי - Outlook 2003 Blue (לא מושלם, אבל סביר). הייתי מעדיף שהכיתוב היה מתחת לאייקונים ולא לצידם. 2. חוסם פרסומות - Adblock Plus (משום מה, ה-Adblock הרגיל לא עובד אצלי). 3. חוסם סקריפטים זדוניים - NoScript. הגנה נוספת ל-Adblock (כמו לעשות סקס עם קומדום וגלולה, מה שבטוח בטוח). 4. המרת Bookmarks של פיירפוקס ל-Favorites של אינטרנט אקספלורר …

• 34 תגובות
    • 6.7k צפיות
  16. Started by Galz0r,

נעשה בפלאש... ולא זהלא פילטר של פוטושופ :-* השקעתי דיי הרבה בערך שלוש שעות אבל אני דיי מתחיל בקטע של אילוסטרציות וכישרון ציור אין לי... טוב אז בלי יותר מדיי מילים קבלו את אנג'לינה ג'ולי למרות שקצת כיערתי אותה אבל תסלחו לי טוב? ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לכל בעלי תוכנת האנטי ספיוור של מיקרוסופר או גיינט בעבר התוכנה הזאת פשוט תוקעת את המחשב!!!!! לאחר בדיקה שלי על 3 מחשבים נדהמתי לגלות שהיא פשוט מאיטה את המחשב לא ממש בהתחלה אלה לאחר כמה ימים של עבודה הייתי בטוח שזה רק אצלי אבל הסרה של התוכנה הקפיצה לי חזרה את המהירות של המחשב נסו להסיר אותה ותראו הבדלים משמעותיים!

18. Started by kawaii,

קיים?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  19. אני מקווה שזה קשור לפה... שלום,יש לי את התוכנה Mercora למי שלא יודע אפשר לשמוע איתה שירים על ידי חיפוש השיר מבלי להוריד. עכשיו יש לי שם כמה שירים שאני רוצה להמיר אותם לקבצי MP3 על ידי הקלטה ושאני אוכל להעביר אותם לmp3 תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום עכשיו יש לי שאלה נגיד ויש לי סרט : לא משנה כמה חלקים ושמו הפורמט הוא DVD RIP XVID עכשיו יש לי צורב DVDואני רוצה לצרוב אותו ולראות בDVD עם תרגום מובנה ותפריטים... איך אני עושה את זה...איזה תוכנות אפשר להשתמש, מה אני אמור לעשות, והאם הבנתם כי לא נראה לי שניסחתי את זה כמו שצריך תודה רבה לעוזרים comoman112

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Jinjis Han,

תרגום שמסונכרן לגרסת XVID / DIVX לא יעבוד עם גרסת ה DVDR?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  22. Started by domuzy,

קיבלתי מסמך מצורף בOUTLOOK 2003, עיבדתי אותו ושיניתי, שמרתי בSAVE ולא בSAVE AS ועכשיו אני לא מוצא אותו! הוא לא בRECENT והוא לא במסמכים האחרונים שבוורד ואני משתגע כי עבדתי עליו המון! מישהו יודע איפה אני כן מוצא אותו? (לא מצאתי ב"חיפוש" כי האפשרויות למילות מפתח היו רבות מדי- עימכם הסליחה)

• 9 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by Pentium D,

אתמול התקנתי ZoneAlarm Internet Security Suite.v6.0.631.003 אך נוצרה לי בעיה, אני ואח שלי מחוברת ברשת מחוברת ומשום מה הפיירוול של ZoneAlarm חוסם את הרשת ועכשיו אחי לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך המחשב שלו. (המחשב שלי הוא הראשי). בבקשה תעזרו לי לתקן את זה (מי זה מבין ב-ZoneAlarm).

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by shai265,

שאני מתקין את 3DMark05 הוא רושם לי שגיאה: מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  25. החלטתי להכין רקע של ה-DJ האהוב עליי - Skazi. בעיקרון אין פה עבודה מקצועית, מה שכן יש פה אלו צבעים יפים(לדעתי כמובן), ושילוב מוצלח של התמונות כל זה יוצר רקע חביב לשולחן עבודה http://img13.imageshack.us/my.php?image=151314971508149315121505151114.png

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים