עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי סרט בפורמט MOV שאני רוצה לצרוב אבל המדיה פליר לא מצליח להראות את הסרט כנראה בגלל הפורמט. לאיזה פורמט אני צריך להמיר את הסרט כדי שאני אוכל לראות אותו ואז לצרוב?? ועם איזה תוכנה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by TomB,

אפשר להוריד מ http://www.il.sun.com/OpenOfficeHeb.zip לתשומת ליבכם - זה קובץ של 410 מגה (!!) עם הגירסאות של OO לכל מערכות ההפעלה האפשריות (לינוקס, PPC לינוקס, וינדוס וכו') אני מוריד את זה עכשיו ומחר אני אחזור עם חוויות. עריכה: גירסה זוועה! התמיכה בעברית מצויינת אבל התרגום של התפריטים חובבני ומבולבל. מי שרוצה לעבוד עם openoffice ועברית שידבוק בגירסה 1.1beta2 עם תפריטים באנגלית, היא מצויינת..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, קיבלתי עליי את התפקיד להיות "אחראי על המוזיקה", או במילים אחרות לתקלט (למרות ש-dj אני לא ממש) במסיבה של אבא שלי שהוא עורך בבית.. הרעיון הוא להשתמש במחשב שלי ולהוריד כמה שיותר מוזיקה איכותית כמה שיותר מהר כדי להגיע מוכן למסיבה (אבל אם אני אצטרך עזרה בזה יש פורומים אחרים באתר...). אז מה אני צריך? ככה: - "מגשים" כך שאוכל להחליף בין שירים בלי שישימו לב.. ככה שיתנגנו שני שירים במקביל ואפשר לשנות ווליום ספציפית בכל אחד מהם. - יתרון גדול מאוד יהיה אפשרות לתמיכה בשני כרטיסי קול כך שאני אוכל להשתמש גם בכרטיס קול המובנה על הלוח וגם על הכרטיס pci, מה שיתן לי אפשרות להקשיב באוזניות למשהו מסוים בזמן שעל הרמקול מתנגן שיר אחר... יש אפשרות לזה? בעיקרון זהו, אבל כל גאדג'ט אחר יתק…

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  4. Started by vovan1933,

שלום וחג שמח! הבעיה היא כזו - כל עת שאני לוחץ על BROWSE בכדי לצרף קבצים למייל או לIMAGESHACK או על שליחת תגובות בפורום מכובד זה (שלח תגובה), הדפדפן שלי מתכבה אוטומטית או אינו מגיב. בוצע איתחול הגדרות אקספלורר וסריקת אנטיספאמים וCCLEANER אך הדבר לא ממש עזר. האם מישהו יודע כיצד ניתן עוד לנסות ולפתור את התקלה הזו? תודה לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  5. Started by J.allmighty,

יש חיה כזו ?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  6. כרגע אני עובד על חלונות...אבל יש לי תמונה שגיביתי של המערכת לינוקס שהייתה אצלי, אני רוצה לשחזר אותה אבל לא מוצא כלי שיפתח לי את הקובץ כדי שאוכל להעתיק את כל התכולה. ניסיתי קרך לייוסידי למיניהם אבל כנראה שהייתה בעיה עם הקובץ, אז אני מחפש תוכנה שתעבוד על XP שתוכל לפתוח את קובץ התמונה. תודה

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כשאני מפעיל סרט זה כותב "מוריד CODEC"ואז זה כותב "שגיעה בהורדת CODEC" מאיפה אני מוריד קודק ידנית???

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  8. ^ אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  9. Started by liorgadidi,

האיי סי קיו שלי פועל,אני מופיע כמחובר. עכשיו כשאני מוריד אותו לשורה למטה(שורת משימות)הוא נעלם. הוא עדיין פתוח אבל לא מופםיע בשום מקום. אם אני רוצה להחזיר אותו למצב הקודם אני צריך ללחוץ כאילו על פתיחה ראשונית(על האייקון שלו בשולחן עבודה) ואז הוא חוזר רגיל(לא מתחבר,אלה חוזר למעלה). איך אני מחזיר את זה למצב הקודם שכשאני מוריד אותי למטה הוא מופיע לי בשורת משימות?? תודה מראש,ליאור. **אני לא בטוח שהנושא שייך לכן אבל מכיוון שהבעיה היא רק באיי סי קיו אז אני פותח אותו פה**

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  10. יש קבוצה מסויימת של חלונות ממוזערים,כשאני לוחץ על הקבוצה (נגיד חלונות מסנג'ר ואז על שיחה שלי עם אדם כלשהו) הקבוצה נסגרת והחלון לא נפתח ככה איזה 3 4 פעמים עד שהוא מחליט להיפת.. אני מדבר הרבה מאוד באייסי ובמסן אני חייב עזרה ממש דחופה. תודה רבה מרא.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  11. יש לי 6600 256MB וליפני כמה זמן הורדתי את ForceWare 91.31 ואז אחרי ההתקנה שחזרתי לXP אז קיבלתי הודעת שגיע שהוא אמר לי שהSIL שלי לא מוגדר טוב ויש לי ביכלל AGP 8X ואז ניכנסתי לכמה מישחקים ואני רואה שהגרפיקה ניראת כאילו יש לי איזה GF4MX הגרפיקה הייתה כזו גרוע אז מחקתי תדרייר וחזרתי לדריבר הקודם שלי ואז המישחקים ניראים אותו דבר כמו שהם היו ניראים ב BETA ForceWare 91.31 ואז מחקתי תדרייבר ואז אחרי שחזרתי ל XP הישתמשתי בתוכנה Driver Cleaner Pro כדי שימחוק ת'שאריות ואז אני מתקין דרייבר אחר ואז אותוו דבר אגב!!! יש את אותה בעיה לבנאדם הזה :http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=186212 אז אנשים תעזרו לי בבקשה אני לא יודע מה לעשות ניסיתי את כול מה שאני יודע וזה לא עזר אז אני מ…

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  12. שלום, הכנסתי כתובת מייל בשביל שתיהיה לשחזור ססמה (או לפחות כך חשבתי) התוצאה= כל הרשימה שלי יכולה לראות את האימייל ואי אפשר להסיר אותו. רמת הפרטיות היא HIGH=רק הרשימה יכולה לראות את האימייל מאוד מאוד מרגיז. אז איך אני יכול להעיף את זה משם?.. ניסיתי להיכנס מ2003B ולהעיף אבל לא עוזר.. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  13. יש אפשרות לעשות כזה דבר? לחסום שירותי STREAMING בדפדפן? כגון מוזיקה , וידאו

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by Nurit2005,

אני מנסה להדביק תרגום לסרט אבל TMPGE נותן לי הודעת שגיאה שהוא לא יכול לפתוח את הקובץ VAR למה? ואיך פותרים זאת או שיש תוכנה אחרת שיודעת לעשות זאת יותר טוב HELP

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by oded6188,

בצורב שלי יש את הפונקציה שנקראת LightScrab. לפי מה שהבנתי זה מאפשר "לחרוט" על הצד העליון של הדיסק איזה תוכנה מסוגלת לעשות את זה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מציאים באתר catchit.co.il את תוכנת McAfee Internet Security 2010 בגרסת רישיון ל-3 משתמשים במחיר של 50 שח (ועוד 30 משלוח). המחיר הכי זול שראיתי למשהו דומה הוא פי 2 - http://www.antivirus.co.il/mcafee/mcafee-internet-security-2010-3users.html מישהו יודע אם כדאי לקנות את זה? ואיך הביצועים שלך McAfee? (אני משתמש היום בגרסה חינמית של avira)

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  17. שלום, בזמן האחרון גילית בעייה בקובץ אקסל שאני עובד עליו. כשאני מנסה לבצע פעולה עיצוב כלשהי על מס' תאים בו זמנית אני מקבל הודעת שגיאה: "עיצוב תא שונים רבים מדי" לא טעיתי בציטוט ההודעה. ככה היא מופיעה. אפילו הניסוח שלה לא ברור. בכל מקרה, רק אם אני סוגר את הקובץ ופותח שוב אז יש מצב שזה מסתדר ונותן לי לעצב. אשמח אם מישהו יידע מה זה אומר ויכול לעזור לי

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by sapartil,

יש לי תמונה על הדסקטופ בגודל של 5MB איך מקטינים אותה ל 3MB ?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by kikkler,

אני מקווה שזה הפורום המתאים. לאחרונה רכשתי לראשונה כונן די וי די והיום ניסיתי להציג סרט, שזז במהירות איטית להחריד. הכונן הוא של טושיבה, המחשב xp2500+ והכרטיס מסך Radeon9500 ניסיתי להציג אותו גם במדיה פלייר וגם בנגן שמקבלים עם הרדאון, אותם תוצאות.. יש איזו דרך להוריד מעט מהאיכות או משהו בסיגנון, בשביל שהמהירות תהיה נורמאלית ?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  20. כשרשימת השירים ב-winamp נגמרת אז הוא מתחיל אותה מהתחלה בלופ, איך מפסיקים את זה?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by Xanadu,

hello everybody i have a very annoying problem with hebrew in ie6 that will not allow me to write hebrew using the explorer (that's why i'm writing in english) and everytime i press a button for hebrew i get signs instead of hebrew fonts. when i use kazaa or word i don't have this problem... please let me know if someone knows how to solve this problem (otherwise than formatting the h.d) thanks

22. Started by Viper2K2,

I tried IE, Opra but Non.. Do u have another one? Yours, Viper

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני יודע שפתחו נושאים כאלו כבר עשרת אלפים פעמים. עשיתי חיפוש מקיף באתר ולא מצאתי תשובה חדה ומעודכנת - איזה פיירוול הכי מומלץ לדעתכם ולדעת סקרים בינלאומיים ואיזה אנטי וירוס כדאי לצרף אליו? אני מודה מאוד לעוזרים.

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by Wingedbull,

יש אפשרות כזו? כי איכשהו זה השתנה לי, והכתב נראה מגעיל ודוחה.

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  25. Started by KoDkOd,

אני מעוניין להעתיק את מערכת ההפעלה שלי להארדיסק חדש, יש הצעות ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.