עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ניסיתי פעמיים לצרוב עם התוכנה אלכוהול 120% ואיך שמתחילה הצריבה המחשב מבצע ריסט ובעליית המחשב מופיעה לי השגיאה הבאה: איך אפשר לפתור את הבעייה הנ''ל? תודה רבה לעוזרים הנחמדים

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by shaithebest,

שלום לכולם איך אני יודע אם יש לי במחשב את Service Pack 2????????? כי אם יש לי את זה אז אני צריך להוריד פאצ'ים כדי להגדיל את מספר החיבורים במחשב ל50 כל זה כדי להאיץ את מהירות אימיול הבנתי שזה בסדר לדבר על אימיול בפורום כל עוד אני לא מדבר על הורדות ספציפיות אז אני צריך לבדוק אם יש לי Service Pack 2 או מה זה בכלל??מישהו יכול להסביר לי?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  3. אני צריך להתקין NET. כדי להריץ איזה תוכנה קטנה של הזנת ציונים. יש לי CURE 2 QUAD ו "WINDOWS XP PRO SP2" (לא 64 ביט). באתר של מיקרוסופט יש כל כך הרבה גרסאות שאני פשוט רוצה להיות בטוח... מה אתם ממליצים? אינני מפתח תוכנות בסביבה זו. לא הבנתי מה ההבדל בין RUNTIME ל DISTRIBUTIBLE וכל מני המספרים המקוצרים שם! מה אני צריך להוריד? אם אפשר אז תנו לינק בבקשה. תודה.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. בלחיצה על BOOKMARKS בFF נפתח הטור של הלינקים - איך עושים אותו רחב יותר ע"מ שיופיע יותר טקסט?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  5. משום מה FireFox לא מציג לי עמודים ספציפיים כמו העמוד נתונים על החשבון בנק שלי ב"מזרחי-טפחות" או עמוד הנתונים לגבי הגיוס שלי לצה"ל באתר "עולים על מדים". אני מצליח לצפות בעמודים האלה רק דרך Explorer 6. אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by Or94,

אני משתמש בפיירפוקס וכאשר אני מנסה לנגן סירטונים באתר sport5 זה פשוט לא עובד. זה מראה מסך לבן ולא עולה. אבל למשל באתר mako או בנענע10 זה כן עובד. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  7. לא משנה, הסתדרתי לבד.. תודה בכל מקרה...

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by The Dom,

ברשותי המשחק CALL OF DUTY WORLD AT WAR- מקורי. כשרציתי לעדכן אותו- לגרסא 1.2 גלשתי באתר והופניתי לאתרים שמהם אני יכול להוריד את הקובץ. ניסיתי כבר פעמיים אבל כל פעם שאני מוריד את הקבצים- הם פגומים. פעם אחת הוא לא יכל להשלים את התקנה מסיבה לא ידועה (שגיאה 1689 אני חושב) ופעם אחת הוא לא יכל למצוא קובץ DLL מסוים. לעוד מישהו זה קרה? איך אני פותר את זה? (לא יודע אם זה קשור אבל כל הדרייברים מעודכנים)

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  9. אם מישהו השתמש/משתמש בתוכנה ויש לו המלצה או ביקורת קטלנית - אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  10. עשיתי בדיקה עם 3DMARK05, ורציתי לבדוק באתר היצרן www.FUTUREMARK.com תוצאות של אנשים אחרים אבל משום מה בתוצאות של ההשוואה אני אף פעם לא מוצא שום דבר! אולי לא חיפשתי נכון או שיש אצלהם בעיה?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by moshiko69,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התוכנה Error Killer והאם היא טובה או שיש יותר טובה? ומה בדיוק היא עושה?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by sivanxyz,

אני לא מצליח לגלוש בIE - בכרום אין שום בעיה (חוץ מאתרים שלא מוצגים טוב...) גם לא אחרי שהתקנתי IE8 גם לא בלי ADDONS גם לא בלי סקריפט הפרוקסי וגם לא אחרי שעשיתי RESET להגדרות משתמש תחת Internet options/advanced מה עושים? תודה למשיבים משתמש ב: win XP SP3 [אנגלית] pentium D 820 1Gb

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  13. שידרגתי מ9 ל-10 את המדיה פלייר והורדתי סרט באימיול וכשרציתי לצפות בו היה רשום למטה רוכש רישיון ואז הדפדפן היה נפתח והייתי מגיע לאתר , אבל את הסרט לא הצלחתי לפתוח? עד כמה שזכור לי כששידרגתי את המדיה פלייר , בהתקנה סימנתי V על אפשרות של צפיה עם רכישת רישיון- אני לא ממש סגור על זה. ידוע לכם משהו בעיניין הזה????????????

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  14. Started by asmon,

לפעמים כשאני רוצה להוריד תוכנה, רשום לי גרסא ל ווינדוס 64 וגרסא לXP והשאר. אבל כרגע אני רוצה להוריד תוכנה אחת, ורשום גרסא למעבדי 64 וגרסא למעבדי 32. אז לא הבנתי, אני צריך להוריד את ה64 גם אם אני משתמש בוינדווס אקספי רגיל? (לא 64ביט)

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by esaly,

היי! מישהו יודע האם וכיצד ניתן ליצור קובץ הגדרות של התאנטיוירוס NOD32? בקספרסקי אין בעיה לעשות את זה...וככה ניתן להתקין על כמה מחשבים ללא להגדיר כל אחד ספציפית... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by generalA,

ברשותי סרט בעל תרגום בעברית כקובץ AVI ורציתי לדעת כאשר אני מדביק תרגום בעברית עליו ובוחר באופציית ה- SUBTITLE ב- VIRTUAL DUB איך אני עושה שהתרגום יהיה לבן על פס שחור כך שיכסה את התרגום באנגלית?? כי באנגלית זה מודבק .. תודה אנשים

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  17. יש אפשרות להעביר את קובץ הנתונים של הOUTLOOK EXPRESS שיופיע בתוכנה WINDOWS MAIL באותה צורה? כלומר המיילים והתיקיות הקיימות בלי החשבון עצמו תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  18. אז ככה...אני מחפש איפה ההגדרות משתמש והמועדפים יושבים פיזית על המחשב...כי אני רוצה להעתיק אותם למחשב אחר..... תודה,

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by roei88,

יש לי בעיה שכל כמה זמן נמחקים לי כל האתרים במועדפים שלא נמצאים בתוך תיקיות ובמקומם זה שם אתרי פורנו עשיתי כבר סריקה עם spybot ו-norton וזה לא עזר :-\

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by Or94,

אפשר בבקשה תוכנות שיעזור לי לכייל את המסך בצורה טובה? המסך שלי הוא ViewSonic VX2240W. תודה, אור.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by orendia,

שלום לכולם, אני מעוניין למחוק את רשימת האנשים שאלהם התחברתי דרך ה-Outlook כלומר ברגע שרוצים להתחבר אל לוח שנה של משתמש אחר בארגון אז נכנסים דרך קובץ=>פתח=>תיקייה של משתמש אחר..ובקובץ פתח רשום את כל ההסטוריה שאלהם נכנסתי.. איך מוחקים את זה?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by ben060,

שלום, בעבר היתה לי תוכנה שבאמצעוה העברתי קבצים ממקום למקום ויכלתי לדלג על קבצים, להגביר רת המבירות של ההעברה וכו' אשמח אם תביאו לי תוכנה שיכולה לעזור גם הפעם. תודה בן

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by elior021,

שלום לכולם אני צריך אנטי וירוס free חוץ מAVG יש עוד משהו??

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  24. התקנתי (ברוב טיפשותי) את חלון המבזקים של ואללה. עכשיו, כאשר איני מעוניין בו יותר, אני לא רואה שום דרך להוריד אותו. אין כלום במסגרת add/remove programs או אפילו בסיפריית ההתקנה שלו. למישהו יש מושג מה עושים איתו?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  25. שכחתי איך היא נקראת מישהו אולי מכיר ?

דיונים חדשים בפורומים