עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dids22,

?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום אני רוצה שישמעו בשני הרמקולים אותו דבר (אל תשאלו למה) עכשיו כל קבצי המוזיקה שלי הם בסטריאו. איך אני מגדיר לWINAMP לנגן אותם במונו מבלי לשנות את הקובץ תודה מראש טומי

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by PhP dUdE,

אהלן אני צריך לעשות כרטיס ביקור אבל אין לי מושג באיזה גודל לשלוח את זה לדפוס. מה הגודל הנורמאלי של כרטיסי ביקור?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כמו שכתוב בכותרת אני לא מצליח לימחוק את הוירוס עקבתי אחרי כל ההוראות שיש באתר של מיקרוסופט עשיתי את כל העידכונים שרק אפשר וזה עדיין לא נימחק..הוירוס מפסיק ליפעול ברגע שאני מפעיל את הפיירוול של הווינדוס ואני לא רוצה להפעיל אותו כי אחרי זה האימיול על מצב low id..תודה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by lioron7,

אנשים מכיון שאני לא מסתדר אם ghost יש לכם המלצות לתוכנות גיבוי אחרות

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  6. Started by Mizardon,

100 אחוז בפוטו חוץ מהתמונה

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by lioron7,

עשיתי גיבוי בגוסט 9.0 ולפי מה שהבנתי צריך להכניס את הדיסק בboot אבל לא יוצא מזה כלום והמחש פשוט נתקע מישהו יודע איך לשחזר בגוסט? תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  8. Started by Dante_9,

אני ישמח אם תרשמו פירוט קצר על כל פלאגין....

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  9. Started by tsvika,

Let me break it down for you all למי שלא רואה את כל התמונה: http://img22.imageshack.us/img22/3159/ex8lx.jpg הפונקציה לא עובדת כראוי אני מנסה בעצם שכש B4 תוזן בערך כל שהוא, ייכנס ל A5 התאריך של היום למחרת (ושהתאריך של קוביות קודמות לא ישתנה כל יום שאני אפתח מחדש את המסמך) הבעיות: -אסור להשתמש בשם של קובייה בתוך הפונקציה שתיושם על אותה קובייה ובגלל זה יש שם ערך 0 לא יודע למה זה ככה.. -כשמשתמשים בפונקציה ()TODAY בתוך נוסחה היא מחזירה תאריך באיזשהוא סוג של צירוף לא מובן שרק אקסל משתמשת בו ומבינה אותו משהו כזה- 38573 -איך אני גורם ל ()TODAY להחזיר את התאריך של יום אחרי? **לא להתייחס ל3 שורות הראשונות בהן התאריך הוצב כמו שצריך

• 22 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by kobibo,

מחפש תוכנה שתחליף את תוכנת ה ACDSEE ,תוכנה פשוטה שתדע לבצע דבריים בסיסיים. כדאי להחליף ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by K0sTa,

אני מחפש תוכנה שאני יכול לכתוב לה מילים והיא תקריא אותם ואז תשמור כ mp3

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  12. Started by Green,

שלום הורדתי כמה סרטי פלאש למחשב ואני צריך תוכנה בשביל לראות אותם יש המלצות? זה סיומת הקובץ: SWF תודה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  13. מישהו יכול לשלוח לי קישור למדריך להדבקת כתוביות בעברית בבקשה בתוכנה virtualdub? אני חייב לדעת איך מדביקים תרגום לסרט שהורדתי כדי לרארות בדי וידי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by zurkin1232,

יש לי תמונה בפורמט GIF שאני רוצה להפוך את הרקע שלה לשקוף. איך עושים את זה בפוטושופ? הכוונה היא לא לגזור את הרקע, אלא פשוט להגדיר את צבע הרקע להיות שקוף.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום לכם אני משתמש (זה שנים) במוזילה וכמובן גם בפיירפוקס באתרים שונים התוצאות (מראה) לא פועלות טוב במוזילה ולכן אני משתמש באינטרנט אקספלולר ( ) אני יודע שיש תוסף שמאפשר ע"י לחיצה ימנית על העכבר ליפתוח את אותו העמוד בדפדפן אחר אבל אני רוצה קיצורי דרך (בתור כפתורים) ישירות על הדפדפן (ליד הGO) אם מישהו מכיר איזה תוסף או דרך לעשות זאת אני ישמח לקבל הסבר תודה אנשים טובים עריכה: לפני שפתחתי את הת'רד הזה חיפשתי בת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=134454.0 ולא מצאתי

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. עדכון שהוציאה חברת האנטי וירוס קספרסקי לתוכנת Kaspersky Anti-Virus Personal Pro חוסם בפני המשתמשים את הגישה לאינטרנט. החברה: הבעיה תיפתר בקרוב. העדכון האחרון שהוציאה חברת האנטי וירוס קספרסקי לחבילת האבטחה Kaspersky Anti-Virus Personal Pro חוסם בפני המשתמשים את הגלישה ברשת. תגובת פאוור תקשורת, המייצגת את קספרסקי בישראל: "מדובר בתקלה נקודתית הנוגעת לחלק מהמשתמשים הפרטיים, כתוצאה מהורדת העדכון האחרון קספרסקי פרסונל 5. מה עושים? הפתרון: יש לפתוח את תוכנת קספרסקי, לגשת ל-Settings, משם ל-Configure real time protection, ולבחור ב-Troubleshooting. במסך זה יש לסמן V על Disable Protection against network attack וללחוץ על אישור. הסרת החסימה מבטלת את העדכון הבעייתי ומעדכנת מחדש את …

17. Started by iyc,

התוכנה עובדת בכל מחשב חוץ מבמחשב של חבר שלי שהוא 64BIT אבל מותקן לו Windows של 32 אז מה יכולה להיות הבעיה??? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by overload,

יש לי קובץ PSD. גודל: 6459X9987 רזולוצייה: 1000 פיקסל לאינצ' \ 393.701 פיקסל לסנטימטר. אני מנסה להגדיל את הקובץ לגודל פוסטר (גובה 100ס"מ~ רוחב 60ס"מ~) ואז יש שגיאה: "לא יכל להשלים את פקודת ההגדלת תמונה בגלל שה SCRATCH DISKS מלאים" מישהיו יודע מה זה הSCRATCH DISKS?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by Sango,

שלום, יש לי שאלה : איך אפשר לשנות את FILE SYSTEM מNTFS ל FAT32 ? זה מאוד חשוב לי... אני מוכן לעשות אפילו פירמוט אם צריך... תודה.

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  20. מחפש תוכנה )רצוי חינמית( שתסנן את הדואר זבל מהאוטלוק כל פעם כשהו מושך הודעות מהסרבר התוכנה אמורה לרוץ ברקע )כמו האנטי וירוס שבודק דואר נכנס ויוצא בזמן השליחה שלו( ופשו לסנן את הדואר הנכנס לבעל המחשב המדובר אין שום ידע במחשבים ככה שהתוכנה אמורה לתפקד לגמרי לבד ברקע מקווה שהסברתי כמו שצריך את מה שאני מחפש אם מישהו מכיר פתרון אחר ...אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by iakovl,

יש לי בביטקומט כמה קטגוריות של דברים שאני כבר הורדתי איך אני משנה/מוחק/מוסיף אותן?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. Started by lotanam,

שלום לכולם, שמי אמיר, אני מנהל פרויקט בצוות פיתוח מקומי, העובד בימים אלה על פיתוח משחק אקשן רב-משתתפים. המשחק בשלב אבטיפוס, ואנחנו מחפשים כמה ספצים בתלת-ממד, בעלי היכרות וניסיון באנימציית דמויות - עדיפות לעובדים ב-max. לפרטים נוספים על המשחק ותיאום פגישה אתם מוזמנים לפנות אליי במייל lum@vgames.co.il אמיר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  23. יש לי בעיה מוזרה שאני לא יודע האם היא קשורה לאוטלוק או להגדרות האינטרנט לפני איזה חודש - חודש וחצי התחילה הבעיה , אני מפעיל את האוטלוק ואז הינטרנט מתנתק , אני לא יודע מה זה מה אפשר לעשות עם זה ? בברכה דן

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by Snufkin,

how can I cancel the auto comlete in IE? so when I search for thing I wan't see what I have searched befor...

• 1 תגובה
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים