עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by The Dom,

ברשותי המשחק CALL OF DUTY WORLD AT WAR- מקורי. כשרציתי לעדכן אותו- לגרסא 1.2 גלשתי באתר והופניתי לאתרים שמהם אני יכול להוריד את הקובץ. ניסיתי כבר פעמיים אבל כל פעם שאני מוריד את הקבצים- הם פגומים. פעם אחת הוא לא יכל להשלים את התקנה מסיבה לא ידועה (שגיאה 1689 אני חושב) ופעם אחת הוא לא יכל למצוא קובץ DLL מסוים. לעוד מישהו זה קרה? איך אני פותר את זה? (לא יודע אם זה קשור אבל כל הדרייברים מעודכנים)

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by hazi_s,

הי, מחפש תוכנה שמוחקת עקבות במחשב.

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by asmon,

לפעמים כשאני רוצה להוריד תוכנה, רשום לי גרסא ל ווינדוס 64 וגרסא לXP והשאר. אבל כרגע אני רוצה להוריד תוכנה אחת, ורשום גרסא למעבדי 64 וגרסא למעבדי 32. אז לא הבנתי, אני צריך להוריד את ה64 גם אם אני משתמש בוינדווס אקספי רגיל? (לא 64ביט)

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by guypld,

בעבר כשלא הייתי במחשב שלי אז הייתי נכנס לאתר של איסיקיו ודרך שם שולח הודעה עם המספר והסיסמה שלי, עכשיו אני לא מוצא את הדף שמאפשר לשלוח SMS דרך אתר אינטרנט, מישהו יודע אולי מה הכתובת של האתר? היא אמורה להיות באתר הרשמי של ICQ אבל היא פשוט נעלמה לי. אני מקווה שהבנתם אותי : תודה !

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  5. לא regsupreme כי נגמר לי ה- 30 יום.... לא משהו כבד כזה... רק משהו פשוט שאני מפעיל והוא מעיף הכל וזהו.!

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  6. Started by gshhar,

רק את הקובץ קול והופך אותו ל-WAV או ל-MP3

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by roiej6,

שלום יש לי מחשב נייד של HP ואני מעוניין לצרוב תמונה על דיסק דרך הלייזר שיש לי בכונן . אך אני לא מוצא תוכנה מתאימה מישהו יודע אך או עם מה אני צורב?? תודה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  8. חג שמח לכולם! בזמן שאני מעלה את תוכנת AI Suite (של אסוס) אני מקבל הודעת שגיאה! /: ההודעה: assertion failed : m_hlib!NULL file c:\documents and settings\administrator\my documents\projects\aisuite\aisuite\cpu usage.cpp line 159 לאחר שלוחצים OK מופיע ההודעה הבאה:Abnormal programme terminaison הותקן ה-WIN, דרייברים וכו'. ה- AI Suite של אסוס. חיפשתי על התקלה באתר אסוס וגם בגוגל, נראה שלעוד כמה אנשים היתה את הבעיה אך אף אחד מהם לא ענה תשובה עם פתרון. לידע כללי על המערכת שלי: לוח אם ASUS P5B DLX מעבד CORE 2 DOU 6400 2 גיגה זיכרון WIN MCE 2005מערכת הפעלה גם לאחר שעשיתי SYSTEM RESTORE והתקנתי שוב, גם דרך המשתמש שלי שהוא אדמיניסטרטור, וגם אדמיניסטרטור ישנה הבעיה. אשמח אם יודע מה …

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by _Daniel_,

הורדתי סרט של 700 MB והאימיול סיים רק 450 MB עכשיו איך אני יכול להפוך את הקובץ לקובץ שלא יהיה בעיה לנגן אותו?? איך אני יכול להוריד חלקים מסרט??

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by LRa,

ערב טוב, לוותי מצלמת וידאו מחברה. המצלמה הקליטה על דיסקים קטנים ויצרה תפריט די.וי.די לפני מספר הפעמים שלחצתי על הקלטה. האם קיימת תוכנה שהופכת לי את כל הדיסק לקליפים קטנים כפי שהם בתפריט הדי.וי.די? כבר הורדתי לא מעט תוכנות וכולן לא עבדו טוב. גם לא הצלחתי להגדיר שהוידיאו יהיה ב 16/9, וגם הסרט נתקע אחרי עשר-עשרים שניות ובטח שלא הצלחתי להפוך את זה לקבצים כפי שזה מופיע בתפריט. תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  11. התקנתי לפני כמה ימים אופיס 2003 והתחילו להופיע לי הודעות שגיאה כמו זו(1), כשאני לוחץ על yes אז מופיע ההודעה הבאה(2). מה עושים?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  12. Started by etay34,

שלום, אני משתמש באקספלורר 7 עם וינדוס ויסטה ושמתי לב שגם אצלי וגם אצל חבר שלי כל הזמן הדפדפן בשלב כלשהו נתקע וצריך לעשות סיום משימה ולסגור את האקספלורר ולהפעילו מחדש... האם למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  13. יש לי מסך 24 אינץ',הבעיה רשומה בכותרת,זה מן ממרכז לי את הדף באמצע. אפשר לטפל בזה או שהבעיה כאן היא הwide screen?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. Started by ben060,

שלום, בעבר היתה לי תוכנה שבאמצעוה העברתי קבצים ממקום למקום ויכלתי לדלג על קבצים, להגביר רת המבירות של ההעברה וכו' אשמח אם תביאו לי תוכנה שיכולה לעזור גם הפעם. תודה בן

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  15. הם עובדות בסדר, אם כי איטי בחלון, אבל אחרי לחיצה על ALT+SHIFT הם נתקעות. מישהו יכול לעזור? בתודה מראש.

16. Started by urich,

שלום האם יש אפשרות לעשות תקייה בתוך תקיית קבצי הסרט שלי בשם תרגומים ושהתוכנה תדע לפתוח את התרגומים משם. אני פשוט לא אוהב את הבלגן שכל הקבצים - גם וידאו וגם התרגום בתקייה אחת.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  17. הורדתי והתקנתי את השועל (נחמד ביותר!! . במיוחד הקטע עם הטאבים! אהבתי מאוד) אבל הבנתי שגם קיימת אפשרות להוסיף עוד פלאג-אינס ופיצ'רים שונים. אז מישהו מכיר אולי איזה אתר שיש בו מגוון פלאג-אינס להורדה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  18. Started by itziking,

שלום לכולם! אתמול כשאחי היה על המחשב ואין יל מושג מה הוא עשה אז כל הקבצים של המוזיקה בפורמט MP3 והכל פשוא הפכו לקבצים כאלה לא מוכרים. כשאני לוחץ עליהם להפעיל אותם הם עודים והשיר מתנגן אבל התמונה של הקובץ לא הופכת לסמל הזה של המדיה פלייר. וגם כשאני רוצה לצרוב תמונות בנרו אז כשאני בוחר מהירות ומתחיל לצרוב הוא לא מזהה ששמתי דיסק ריק בכונן למרות ששמתי! למישו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  19. יש לי את הV2 אם זה משנה, התוכנות שלה לוקחות לי פול זכרון, הLCDMon לוקח לי פאקינג 550MB זכרון, גם אחרי שעשיתי ריסט למחשב והכל.. אם זה משנה יש לי מעבד Q6600 וזכרונות 2GB חזקים של KINGSTON...

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  20. Started by at,

מחפש תוכנה להמרנ וצריבה של DIVX , XVID וכד' לפורמט DVD רגיל. עדיפות לתוכנה אחת שתעשה הכל מעדיף שתוכל להוסיף כתוביות בעברית לסרט עדיף ולא חובה שתוכל להמיר כמה קבצים ל DVD אחד. {עוד אופציה נחמדה אבל לא הכרחיות זה שתכבה את מחשב בתום התהליך} ראיתי שיש את nero vision או משהו כזה איך היא?באיזה חבילה של nero היא באה? איך התוכנה הזאת ? http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=25175&archive=&ttitle=המרת_סרטים_לדי-וי-די_2.0.11_/_ConvertXto<b>DVD</b>_v2.0.11 שמעתי על Avi 2 Dvd , איך היא ? האם היא רק מ VCD ל DVD או בכלל לקבצים של DIVX? שאלות אחרות שקשורות לנושא: 1. האם יש פורמטים ואיכויות שונות שניתן לצרוב בהן את…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  21. אני מקבל מחר מחשב עם מעבד מסוג 64BIT ויש לי כמה שאלות: 1. האם להתקין עליו מערכת הפעלה מותאמת winxp 64bit? אם לא, למה? 2. האם למערכת ההפעלה הזו גם יש service pack 1, 2 ? 3. המחשב מגיע עם הארד דיסק SATA. נאמר לי שהתקנת מערכת הפעלה ללא SP2 תגרום לירידה בביצועים של הדיסק.. משהו כזה. אפשר לקבל פירוט\עצה? תודה, אלעד.

22. אני גולש לפעמים באתרים וקופץ לי חלון כזה מעצבן של "מסוף שגיאות". איך אני מבטל אותו? תודה..!

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by Doesntmatter,

בסדר,אני לא יודע אם זה הפורום הנכון,אבל בכל מקרה.... יש לי מדפסת משולבת של HP PSC 1110. ומשום מה אין לי דרייבר(אין לי מושג לאן הוא אבד). אני ניסיתי להשיג את הדרייבר מהאתר שלהם אבל כל פעם ההורדה מתפגרת(בעייה עם האתר). האם למישהוא יש מושג מאיזה מקור אלטרנתיבי אני יכול להשיג את הדרייבר?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  24. היי, השאלה בכותרת+האם הן יכולות לפעול באופן תקין,כשמאשרים את שתיהן כהרחבות זמינות בIE9,כשהעדיפות על פלאש? תודה רבה מאוד מראש.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים