עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אם איזה תוכנה אני יכול להמיר את הקובץ ולמה אני צריך להמיר אותו . אודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by sgt_flippy,

איך פותרים את הבעיה הזאת? http://img99.imageshack.us/my.php?image=89999999999zn2.jpg

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם! אם מישהוא יודע מאיפה אני יכול להוריד eMule Fluxe שיגיד לי בבקשה בתודה!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by MoSQuiTo,

אני הולך להקים רשת מחשבים קטנה בעסק מסויים. השאלה שלי היא איזה תוכנות אתם ממליצים לרכוש למערכת הנ"ל על מנת שתהיה מוגנת טוב מפני וירוסים ובכלל לשימוש יומיומי על המחשב? Win Xp Pro זה ברור... אל איזה גרסה של Office אתם ממליצים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  5. הייתה לי אחת חינמית ומאד טובה שכחתי את השם שלה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  6. Started by crazydiamond,

לפעמים באתרים מסוימים אני נתקל במשחקים או במצגות FLASH יפים איך אפשר להוריד אותם לדיסק הקשיח - שיהיו קבצים עצמאיים להרצה? בברכה.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by ccc,

משום מה הם עשו את הכל מסובך באופיס הזה, כאילו בכוונה ממש.. ב אקספרס OUTLOOK שיניתי את ה STORE FOLDER בשנייה, אבל פה הסתבכתי כבר.. מישהו יודע איך ?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  8. Started by i-kramba,

אני נכנס לדף הבדיקה של הג'אווה והג'אווה לא פועלת ? http://java.com/en/download/testjava.jsp הדפדפן רושם לי ש"אתר זה דורש הרחבה שאינה זמינה" ובדקתי בהרחבות כל ההרחבות זמינות מה עושים ? תודה

9. שואל בשביל אחותי. היא רוצה ללמוד שפת C ו-VISUAL BASIC דרך ספרי לימוד טובים, יש משהו מומלץ? בשפה העברית. תודה . עריכה: בטעות שאלתי פה במקום פורום תכנות, בכל מקרה פתחתי שם הודעה, תתעלמו מזאת.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by gargoil,

בוקר טוב לכולם הבעיה צצ הועולה כאשר אני מקבל קבצים במייל אשר כוללים רוסית או שפה זרה אחרת שהיא לא עברית. פתיחה של קובץ וורד כזה תגרום לקריסת הוורד. במחשבים אחרים אין לי את הבעייה הזו. יש לי רעיון לנקות ספריה בשם olk18a אשר נחבאת לה במחשב היכן שהוא. האם אני בכוון?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by wooper,

הי אני תרגמתי מסמך בעזרת google translate מאנגלית לעברית מה שקורה זה שאם אני מדפיס זה מדפיס רק את העמוד הראשון לכן ניסיתי שיטה אחרת לעתיק את כל מה שתרגם לוורד אבל בהדפסה מופיע גם המילים באנגלית וגם התרגום שלהם בעברית הצעות בבקשה?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  12. שלום לכולם : יש לי בעיה עם משחק שמור {קובץ SAVE} של המשחק FM2009 שמשום מה לא אני לא מצליח לעלות אותו יותר ... במשחק עצמו כאשר אני פותח את המשחק השמור העלאה של המשחק נעצרת בשלב מסויים ופשוט לא ממשיכה , ועם אחת התוכנות של המשחק כאשר אני מעלה את הקובץ התוכנה מודיע לי שהקובץ כנראה פגום באמצע שהיא מטעינה אותו . יש איזה שהיא תוכנה או פתרון לשחזור הקובץ או ניסיון לתיקון השגיאה בקובץ ? תודה לכולם .

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by Oranili,

שלום לכולם , כאשר מזמינים אותי לועידה של 20 אנשי ם הסמן של העכבר כל הזמן חושב והמקלדת נתקעת ... בשיחה לא יודע למה , לא נראה לי שאצל אחרים זה קורה.. ואין לי כלום ברקע שמעמיס... מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by apelzig,

בו נגיד שיש לי דיסק רגיל שצרבתי עם קובץ AVI וקובץ תרגום בעברית (פורמט Sub/Txt/Srt), האם אני אוכל לראות את הסרט בטלוויזיה עם התרגום דרך ה- Xbox?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by moshen1169,

אני נכנס לאתרים כמו טורנטליץ' ומתי שאני רוצה log in אז הוא לא נכנס הוא פשוט כותב לי תפעיל קוקי והפעלתי קוקי וגם ביטלתי חוסם פרסומות מה עושים?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by FinaLMakeRr,

אני פשוט לא מצליח ולא יודע איך לשנות דברים למרות שיש לי המון תוכנות אבל אני לא מצליח להבין איך סדר הדברים מתבצע באתר ואיך לשנות בעיקר בגלל הפלאש הארור הזה! www.gaash1.co.il אם מישהו מבין בבקשה תשימו לינק טוב או תעזרו, תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by bariko,

שלום רב, קיבלתי היום בחזרה את מחשב המדיה סנטר מהמעבדה (כזכור בגלל הריסטים) למרות שבחנות התעקשו שאין שום בעיה, ישר הרצתי סריקה מלאה עם SPYWARE DOCTOR וכצפוי -חטפתי ריסטרט, לפני סיום תהליך הסריקה. סביר להניח שכעת כבר לא יהיה לי מנוס מפרמוט והתקנה מחודשת של חלונות, אך לפני שאעשה זאת, רציתי לנסות עוד דבר אחד-עדכון הדרייבר של כרטיס המסך (ממילא אצטרך לעשות זאת, גם בהתקנה מחודשת) כרטיס המסך שלי הוא: Sapphire ATI Radeon 2600XT בחיפוש באתר היצרן מצאתי מספר אופציות לפי הלינק הבא: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/common-vista32 השאלה, האם אני צריך את האופציה הראשונה או את השנייה? ואם האופצייה השניה, אז איזה אפשרות לבחור- הראשונה שכוללת רק את ה-DISPLAY DRIVER…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  18. המייל מבוסס GMAIL ואני רק רוצה שישלח לי איזה התראה יפה על המסך.. איזה אנימציה עם סאונד או משהו כזה.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by davidcohen,

שלום!!! יש לי מסנג'ר 8 , מישהו יודע איך אפשר להגדיר את המספר נייד?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  20. יש לי את התוכנה Avast! Antivirus עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) מה זה שתי האיקונים האלו בצד שמאל למעטה?: מה עושים איתם? 2) מה זה החלון הזה ומה עושים איתו? במה הוא עוזר?: 3)מה עושים עם החלון הזה ומה עושים איתו? איך משתמשים בו?: תודה לעוזרים ואם למישהו יש מדריך זה יעזור מאוד

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. שלום לכולם אולי מישהו נפגש עם הבעיה הזאת כבר קודם יש לי כאן מחשב עם ויסטה 32 ומכאן שאני לא יכול לעשות פעולה מסויימת חשובה שהיא הסרה מוחלטת של הדפדפנים. המחשב מצוייד ב ESET SMART SECURITY חוקי ומעודכן. עכשיו הבעיה היא כזאת היה וירוס שהצלחתי להסיר אך כנראה לא במלואו או במלואו אך הוא השאיר הגדרות מעצבנות במערכת שאין לי מושג איך לתקן אותן. ועכשיו לעניין ה IE לא תמיד מגיע לאן שהוא צריך להגיע לפעמים הוא נותן הודעת שגיאה של INSECURE BROWSING ERROR, לפעמים הוא לוקח אותי למקומות לא ברורים ולפעמים הוא עובד תקין. הדברים שנעשו עד עכשיו על מנת לתקן את הבעיה בוצע ריסט לדפדפן, הותקן FIREFOX מהגירסא האחרונה אך הוא מתרסק ישר ב STARTUP כל הזמן (כך שזה לא עוזר כנראה הוירוס דאג לזה), בוצעה …

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by mc_elad,

אני לוחץ על האייקון ואז כאילו הכל רגיל ואז התוכנה רושמת תהיה סבלני(באנגלית) וזה לא מתקדם לשום מקום ...... עזרה בבקשה :'((התוכנה מקורית..)

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  23. טוב לכולם באוטלוק 2007 ויש אימיילים שאני לא מצליח לפתוח משום שברגע שאני מקליק על האימייל נפתח חלון שמודי ע אני משבתמש ערלימשהו עמ ה URL . מישהו יכול להסביר לי מה זה ה URL הזה ותודה מראשץ

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  24. צריך תוכנה שמפעילה קבצי מוסיקה מסוג RAM ו RM של REAL MEDIA אבל שהתוכנה לא תהיה REAL ONE או REAL PLAYER יש תוכנה כזו ?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  25. מאיפו אוכל להוריד את KASPERSKY 6.0 כי לא מצתי באתר של החברה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים