עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כל ישום שאני לוחץ עליו לדוג' MY COMPUTER מופיע ההודעה הזו (מצורפת) רק לאחר שאני לוחץ OK הישום נפתח. איך אני נפטר מהדבר הזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  2. באיסיקיו החדש יש devils - תמונות כאלה בצד שנועדו לייצג משתמש...... עכשיו איך אני שומר devil של סתם מישהו מהרשימה?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 14:58:28, on 17/07/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\sy…

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by RayZ,

יש לי בעיה עם פוטושופ 9 CS2. נגמר לי ה 30 יום. בקיצור,אני מקיש סיריאל (סיריאל נכון,וזה בדוק!) והוא מאמת את הסיריאל,ובאמצע הוא מציג לי שגיאה שתוכלו לראות בתמונה מתחת. שום סיריאל אחר לא מצליח להגיע למד הירוק שמאמת את הסיריאל,רק הסריאל הזה. מה לא עשיתי? שחזור מערכת,הפיכת התאריך,שום דבר לא עזר. התמונה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by icebreak,

וכמובן יש לו עותק של IE7 כבר... http://weblogs.asp.net/jgalloway/archive/2005/08/12/422335.aspx

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  6. אורח
    Started by אורח,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 11:10:08, on 19/08/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE C:\Program Files\012Net\012Net-Cable dialer\fts.exe C:\Program File…

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  7. Started by Shbd,

נראה לי שזה מתאים לכאן בכל מקרה הקלטתי דרך ה- Video IN לקובץ MPEG בקידוד MPEG2 ויצא לי 4 ג'יגה אני רוצה לקודד ל- Xvid ויש לי תוכנת Vegas מה אתם אומרים לקודד איתה ואיזה הגדרות?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  8. Started by ran19,

שמעו יש לי אזה משהו שיש לו סיסמא כמו בתמונה: איך אפשר ליפרוץ אם יש אפשרות כזאת בכלל?! אם יש תעזרו לי! תודה.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by AVI.S.T,

רציתי לשהול במה התוכנה MemTurbo 3.0 עוזרת אם זה משמעותי ? לא שיש לי בעיה של זכרון אבל סתם...

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  10. מה עושים? ממה נובעת הבעיה? האם חסרה לי תוכנה? תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by Shonz,

תוכלו לומר לי אם מישהו מפה עבר את התוצאה 4055 ב-cpu אם כן אם איזה מעבד?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  12. והגודל של כל אחד 2 גיגה הם נמצאים בספריות שונות אבל אותם שמות קבצים כמו VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.IFO איך מחברים את שני הספריות ל DVD אחד? תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  13. אז ככה, יש לאח של חברה שלי מוסך שבו יש לו קבלות של המוסך שממוספרות מ1 ועד בכלל... לאור העובדה שלכל דף לוקחים לו 10 שקלים הוא ביקש ממני להכין את אותה הקבלה במחשב (טבלה מכוערת ופשוטה...) הבעיה היחידה שלי היא שאני צריך איכשהו למספר את הקבלות... לצורך העניין כל הדפסה של המסמך היא כ 20 עותקים והמסמך אמור כל דף שהוא מדפיס להגדיל את מספר הקבלה (1,2, וכו')... יש למישהו רעיון או ידע איך אפשר לעשות את זה? אשמח אם למישהו יש רעיונות... תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  14. השאלה בכותרת , אז תצביעו. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050605131302.html Currently there are not many details available about Apples decision to start using Intels chips, furthermore, the reasons for the move are also not clear. The main question now concerns future strategy of Apple Computer, as re-made Mac OS X operating system for x86-based Mac computers may also launch on PCs made by other makers. Moreover, Apples machines may also run Microsoft operating systems.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  15. טוב ככה אני מחפש 2 תוכנות : 1) נכון שאתם משחקים באיזה משחק ואתם רוצים להקליט חלק מאותה פעולה שאתם עושים וכול זה ??(עם אזיה תוכנה אני יכול להקליט?? כיאילו להפעיל את המשחק ולהקליט ..) 2)תוכנה שאני יש לי סרט ואני רוצה לערוך אותו .. להוסיף לו עוד חלקים וכאלה .. כמו שעושים עם תמונות בWindows Movie Maker תודה רבה אנשים ..

16. כנראה שהתוכנות האלה קולטת את החיישן הלא נכון. אבל איך אני משנה את זה? אני באמת רוצה לבדוק את הטמפ' של המעבד, ולא של המארז. התחלתי לחשוש שהטמפ' של המארז שהוא מציג זאת הטמפ' של המעבד, אבל אני לא בטוח. אפשר לראות בתמונה המצורפת.. בשלושה מקומות, חח, בפינה ימנית למעלה, ב-tray ובdashboard/ מה אני עושה? ומה הטמפ' הנמוכה הזאת של -1 מעלות או משהו כזה..? אפשרי שזה בגלל שהוא לא קולט נכון\לא מחובר משהו כזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  17. בדקתי ע"י EVEREST אם ישנו Pixel shader לכ. מסך שלי... אכן כן, גירסא 1. הכרטיס הוא Inno3D GeForce MX 4000 128mb ניסיתי להריץ בדיקה (יש לי את גירסאת הפרו של 3Dmark05) והוא טוען שלא ניתן להריץ Pixel Shader.... איך לעזאל אני יכול לשנות את האפשרויות כדי שהוא כן יריץ את הבדיקה? או אולי דרייבר חדש\משהו אחר? אולי הווינדוס אקספי 64ביט לא תומך? או שהדיירבר לא מתאים ולא תומך? מה לעשות? בתודה, שי.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  18. אני צריך תוכנה שתעזור לי לשנות את הגודל של מספר אנימציות מסוג gif בו זמנית (batch) מישהו מכיר תוכנה כזו ?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by Imtheman,

חג שמח אנשים אני צריך להעביר קלטת ווידאו אל המחשב יש לי כרטיס טלוויזיה והכל אבל הקובץ שיש לי על המחשב הוא בגודל של 4 GB !!!! (הסרט באורך 20 דקות . .. ) איך אני יכול להוריד אותו לנפח קצת יותר הגיוני ... . ?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by aldema,

שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. רציתי גם לדעת אם ניתן לשים רקעים בתוכנה ?? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  21. שלום לכולם אני כבר הרבה מאוד זמן עם איי סי קיו 5, בערך מאז שהוא יצא. פתאום מלפני 3 ימים האיי סי קיו כשהוא פתוח, הוא תופס בקירוב 98 אחוז מהמשאבים של ה-CPU אפשר להשתמש בו אבל לא נוח- לדוגא: אם אני כתוב משהו ואשלח, אני לא אראה את מה שכתבתי אלא אחרי איזה 10 שניות, וכל המחשב איטי כשהאיי סי קיו פתוח עשיתי בדיקת וירוסים וספייווארים למיניהם. לא עזר. מחקתי תוכנה שהתקנתי לאחרונה וגם לא עזר. למישהו יש רעיון?

22. שלום, אני כבר מלא זמן רוצה לשמור אתרים עם מידע חשוב אצלי במחשב...שבמידה ואם יום אחד הם פשוט יעלמו אז כל המידע החשוב לא יעלם גם איתם... בשביל זה אני מחפש תכנה שיכולה לשמור דפים/אתרים שלמים במחשב כך שניתן יהיה לצפות בהם במצב אופליין בדיוק כמו במצב אונליין... חשוב: אני מחפש תכנה חזקה שתוכל להתמודד גם עם הורדה ושמירת מערכות שלמות של פורומים (כגון PhPBB, vBulltein וכ'ו) תודה לכולם מראש...

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by moshiko69,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התוכנה Error Killer והאם היא טובה או שיש יותר טובה? ומה בדיוק היא עושה?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  24. http://img430.imageshack.us/my.php?image=14zy1.jpg להורדה.. http://www.stvsoft.com/

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by ^DaGoN^,

טוב.. יש לי בעיה מאוד מציקה, יש תיקייה שנמצאת על Read Only ואני רוצה להוציא ממנה את האופציה... ואני מוריד את הסימון של האפשרות אבל אחרי שאני לוחץ apply ו-ok ההגדרה חוזרת והיא עוד פעם על Read only איך אני מתקן את זה ?!?!

• 4 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים