עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני עושה שלא יהיה את הדבר הזה שמסומן בעיגול זה מציק רצח, נגיד אני משחק מישחק ONLINE פיתאום זה מופיע לי באמצע ומציק לי או כמו שאתם רואים זה מפריע לי בסודוקו [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by דנינו,

אני משתמש באימיול גירסה 5.3 החדש הוא עבד מצוין עד שקיבלתי הודעה להיכנס לאתר הזה http://www.lionetwork.net/emulepage/LowID_Mesh.htm ומאז האימיול איטי מאוד מאוד ומוריד בקושי על 5 שהייתי מוריד תמיד על 120-130 הבעיה שאני לא יודע ממש אנגלית ואני לא מבין איזה דברים הוא מבקש ממני לעשות..בבקשה כנסו ללינק שהבאתי ונסו לעזור בתודה מראש דנינו.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by icebreak,

וכמובן יש לו עותק של IE7 כבר... http://weblogs.asp.net/jgalloway/archive/2005/08/12/422335.aspx

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by overload,

איך בדיוק כל האנשים שממדלים דברים כמו מכוניות ודברים מורכבים אחרים יודעים בדיוק את כל הזוויות ויחס שלהגודל וכל הפרטים הקטנים עד לגודל של הפנסים והצורה המדויקת של המראות ודברים כאלה? מספיק לראות תמונות של חפץ בשביל למדל אותו ב3D במדויק? או שצריך מידע אחר?

5. שלום שוב פורום תוכנה, אתם זוכרים שהמלצתם לי על הNero start smart, שאמרתי לכם שאני משתמש בסטודיו 9? יופי, כי הנרו כבר אצלי והחלטתי להמשיך עם התוכנה הנ"ל. רקע (+-) הכנתי בתוכנה סטודיו 9 קליפ לכבוד אבי, שמתי כל מיני צילומים שלו מילדותו שלא היה אודיו בצילום, רק תמונה, שילבתי מוסיקה מהמחשב שלי וערכתי סרט. אחר כך שאתה מסיים לערוך את הסרט לפני שמירתו, התוכנה שואלת אותך לאיזה פורט לקודד, יש פורט AVI, יש MPEG ויש עוד פורמטים. בחרתי בMPEG, זה קודד (מ2GB זה ירד ל120MB) ושמרתי. אחר כך שמתי דיסק DVD בכונן (3540A אם אתם מתעקשים), הפעלתי את הנרו, ולא הצלחתי לצרוב את זה בתור DVD. הסתכלתי והבנתי מה הבעיה, הנרו לא יודע אוטומתית לקחת את הMPEG ולהפוך אותו לDVD. הכוונה לסדר אותו בתקיות כמו סר…

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by idan1836,

אני לא יכול להחליף את דף הבית, הוא תמיד חוזר אוטומטית לABOUT BLANK ואין כלום.. מישהו יודע מה עושים ? אני רוצה להגיד רק, שהיה לי ספיי במחשב, אבל הכל הכל ירד ואין יותר אז שום ספיי לא קשור כנראה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by IDAN AMRAM,

אני לא יודע איך התוכנה הזאת הגיע למחשב שלי כי מעולם לא התקנתי אותה... אבל אני לא מוצא איך להסיר אותה... יש הצעות? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by אברם מהמכולת,

אם תוכנת ההתקנה של WIN XP מצליחה להעתיק קבצים לכונן הקשיח, ואם אני בעצמי מצליח להעתיק קבצים לכונן הקשיח (לאחר שאיתחלתי את המחשב עם דיסקט 1.44 של WIN 98), האם זה אומר שאין צורך להתעסק בדרייברים של SATA לטובת התקנת XP, כי בטוח שהוא מזוהה כמו שצריך ?

9. Started by PayneBack3251,

שלום...יש לי סרט בפורמט דיוידי במחשב ואני לא מצליח להפעיל אותו...אני הבנתי ממישהו שאני צריך לשנות את השמות של הקבצים...מישהו יודע מה בדיוק אני צריך לשנות ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

10. Started by sos,

שלום לכולם, רציתי לשאול אותכם,יש איזושהי תוכנה שיכולה למחוק את רשימת החיפוש באימיול? ככה שכל פעם שאני מחפש משהו שלא יקפצו לי מילות חיפוש אחרות שמתחילות באותה אות... תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by duduby,

יש לי מחשב חדש עם xp sp2 ולוח אם של asus PG5D1 עם כרטיס קול מובנה של realtekHD כל תוכנות המולטימדיה עובדות ומשמיעות סאונד וגם במנהל ההתקנים הכרטיס נימצא והכל בסדר אבל, רק הavid מודיע הודעת שגיאה וקורס. כאשר אני מנתק את כרטיס הקול, ה אביד עולה אבל בלי סאונד ויש התראה לכך שלא נימצא כרטיס קול ניסיתי לעדכן דרייברים של החברה ללא הועיל אני מיואש !!!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי firefox 1.06 וכל פעם שאני מנסה לשמור קובץ בתיקייה בעלת שם בעברית, אז הקובץ לא נשמר שם, פשוט לא קורה כלום. למשל יש לי תיקייה בשם "מילי אביטל" ואם אני מנסה לשמור בה קובץ(גם קבצים בעלי שם באנגלית), אז הקובץ לא נשמר שם. את התיקייה אני מצליח לראות בעברית בחלון השמירה של firefox. יש למישהו מושג מה הבעיה, ומה צריך לעשות כדי לפתור אותה? נ.ב. ב - Internet Explorer אין בעיה עם זה. שני הדפדפנים הם באנגלית, אך מסוגלים לכתוב ולהראות עברית כמו שצריך.

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by Aviram,

יש איזושהי תוכנה שאפשר לקבוע בה תאריך ושעה מדוייקת שבה היא תכבה את המחשב לבד? כי אני לא אהיה בבית והפעלתי משהו על המחשב שלא ייקח יותר מכמה שעות ואני לא רוצה שהוא יהיה דלוק כמה ימים בשביל כלום. תודה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  14. Started by aryemico,

שלום רב יש לי בעיה לצפות בסרטים באמצעות התוכנה הנ"ל. ברגע שאני מפעיל באמצעותה סרט, לאחר מספר שניות של ניגון, הסרט מתחיל לנוע באיטיות ואילו התרגום והשמע רצים רגיל. בעיה נוספת: לפעמים אין את התופעה הנ"ל, אך במקומה - לאחר מספר שניות של ניגון, מסך הצגת הסרט הופך ירוק והסרט נתקע. יש לציין שבאמצעות תוכנות אחרות לא נתקלתי בתופעה. כבר ניסיתי להסיר ולהתקין בשנית את התוכנה וכן גם פירמטתי מחדש את המחשב, אך התופעה חוזרת. האם יכול להיות שהבעיה הינה לא רק תוכנה אלא גם חומרה? בעבר השתמשתי בתוכנה זו ולא נתקלתי בתופעה הזו. תודה אריה

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  15. Started by shlomi_x,

היי, איך ניתן לראות סרט DVD ב media Player? כשאני מפעיל את הסרט הוא מבקש DVD Decoder. האם ניתן להוריד בחינם היכן שהוא? תודה שלומי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני צריך Winamp אחי חדש דחוף.. בבקשה חינם

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  17. אני צריך תוכנה שאני יכול לשים על דיסקט והיא כוללת בוט והיא מחפשת סקטורים פגומים בהארד דיסק ומנסה לתקן אותם.. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by bh1811,

אתם חייבים לעזר לי אני כבר נואש!!! אז ככה: לפני שבוע בערך נחת לי במחשב קובץ קוקי מהאתר: imrworldwide.com למרות שמעולם לא הייתי בו! אני סרקתי את המרגל בכל התוכנות האפשריות ורק התוכנה ad-aware מצאה אותו. כשאני מנסה למחוק אותו תוך חצי דקה הוא חוזר שוב. גיליתי גם שהקובץ קוקי "עוקב" אחריי ורואה את האתרים בהם אני גולש. אז אני רוצה לדעת מה ניתן לעשות כדי להוציא את הקוקי הזה מהמחשב? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by פארקר28,

הורדתי סרט וכאשר אני נכנס לתיקיה בה הסרט נמצא אני מקבל הודעת שגיעה..."explorer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר..." כאשר אני מנסה לפתוח את קובץ הסרט אני מקבל הודעת שגיעה... "mplayer.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר..." מה עושים כדי שהקובץ יפעל? האם צריך להוריד איזשהו קידוד? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by liran_85,

שלום, אני בערך כבר חודשיים מחפש תוכנה להמרה מ avi to mov מצאתי תוכנה ששמעתי שהיא טובה: Digital Media Converter אבל כאשר אני מעביר אני מקבל איכות חלשה וכל הדברים האלה והקובץ גדל פי 10 בגודל שלו. רציתי לדעת אולי על תוכנה אחרת שאתם ממליצים. או אם מישהו יכול לעזור לי עם התוכנה הזאת כי יש לה OPTION מסובך אני לא הכי מבין בדברים האלה בתודה לירן,

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  21. Started by kinggil,

שלום ויום טוב, אני מעוניין לדעת איך התוכנה והאם היא טובה. תודה רבה, אשמח לקבל תגובות.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אורח
    Started by אורח,

שרק משתשמים שהתנסו בשניהיים או מכירים את שניהם איך שהוא יענו.. אני כרגע משתמש ב Grisoft AVG Professional והוא מספק אותי אבל טיפה פחות ממה שאני רוצה וראיתי ביקורות טובות על Kaspersky אז מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by PHoneiXeR,

הכנתי לד (מנורה קטנה) בתלת מימד בדיוק חמש דקות....אממ טוב אולי קצת פחות..!! תראו יצא די יפה עם השקיפות והכל וגם אני הכנתי הכל לבד כיאלו מ 0 לזה לא לקחתי שום מדריך או איזה קובץ מוכן!!! תראו:

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אורח Si-Nom

תשעמו אחי קנה Swith Fast Enthrnet [http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=127&products_id=1610&PHPSESSID=53b17e0ddfcfca206afc093623454761] וכול פעם שאני מיתחבר לטורנט זה עושה לי צבע צהוב וכותב שיש לי firewall דלוק, ואותו הדבר באמיול זה נותן לי LOW ID... איך לעזאזל אני פותר את זה?

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  25. אחים שלי אני צריך תוכנה שהופכת קבצי קויקטים לקבצי מדיה פלייר! יש לי מצלמה שאני מסריט איתה ואני מעביר את זה למחשב אז זה קובץ קויק-טים , עכשיו הבעיה " אני רוצה לערוך את הסירטון אבל התוכנה קוראת רק קיבצי מדיה פלייר? מה עושים?

דיונים חדשים בפורומים