עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by djvibe,

היי אני מוריד מהאימיול בעיקר שירים פעם ברזורבק 3 זה היה מוצא לי הכל ומוריד בלי בעיה... היום אני לא יודע לאיזה סרבר של שירים טוב להיתחבר וזה גם לא מוצא לי כלום כמו פעם השאלה עם איזה סרבר אני אשתמש שיהיה ברמה כמו ה RAZORBACK 3.0 כמו פעם והכל יזוז... ניסיתי גם תוכנות אחרות כמו סבבה.סולסיק.ביר SHARE. אי מש . ואין כמו האמימיול בקטע של שירים אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח תודה רבה....

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  2. Started by sza,

כנראה שהדרייבר נמחק משום מה, הדבר קרה לפני כמה חודשים ולא טופל ולכן לא נ יתן לעשות שחזור מערכת, הבעיה היא שיש לי מלא מלא דרייברים של כרטיסי קול ושל לוחות אם, אם אני זוכר נכון, זה אמור להיות כרטיס קול מובנה, אבל אני לא בטוח במאה אחוז.. איך אני יודע איזה סוג של לוח אם יש לי בדיוק, או איך אני יודע איזה סוג של כרטיס קול יש לי בדיוק? יש אפשרות לבדוק את זה בלי לפתוח את המחשב ?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  3. Started by shaibend,

הורדתי קובץ שהסיומת שלו היא EC1 . google לא הראה שום קישור שנראה לי קשור (!) ניסיתי גם לפתוח באמצעות הדיימון טולס אל ללא הועיל. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  4. אז ככה לא יודע למה לצערי הרב האימיול פתאום לא מתחבר לי מדובר על אימיול tln ויש לי ראוטר של sweex חיב עזרה בלפתוח פורטים

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  5. Started by mush0n,

אהלן חברה, היות ואני גרפיקאי מושבע, ואני בטוח שיש פה כמה אנשים שמעריכים גרפיקה טובה שהם רואים אותה, אני מדי פעם אפרסם פה SHOWREELS שזה בעצם תיק עבודות של הגרפיקאים הגדולים בעולם. מן הסתם אין פה אספקט שיוויקי היות והם גם בחול וגם עבודה שלהם עולה בסדר גודל של בית בישראל בכל מקרה, להנאתכם בלבד, אני אתחיל עם כמה SHOWREELS שמשאירים אתכם עם פה פעור: HELLO LOGAN http://www.logan.tv/metalgearsolid.html *לכו לMONTAGE 08 STARDUST http://www.stardust.tv/ BUCK http://www.buck.tv/ Steve Seeley http://www.studiodialog.com *אגב, אם אתם גרפיקאים, אז יש שם שפע של רעיונות. יש לי עוד טונות של SHOWREELS, אם זה ילך אז בכיף אני אכניס אותם.. תהנו

6. נתקלתי בבעיה הזאתי לפני כמה שנים, מאז עברתי ל-2007 על מחשב חדש יותר, אולם במחשב הישן הבעיה ממשיכה. אחרי שמתקין את וורד 2003 הוא נותן שוליים עליונים ותחונים של אינצ' אחד, וגם שוליים שמאליים וימניים באותה מידה. אולם, אחרי כמה זמן הוא פתאום מבטל את השוליים העליונים(!), והאפשרות היחידה לכתוב מסמך בצורה נורמאלית היא לפתוח מסמך ישן שיש בו את זה. אני כבר ניסיתי לשחק עם ההגדרות של "הגדרות עמוד" - אך הדבר לא עוזר בכלל, אני מקטין את השוליים העליונים ומגדיל אותה גם ל5 אינצ', וזה פשוט לא מזיז לו הטקסט ממשיך להיות צמוד למעלה, והדבר יוצא כך בהדפסה. הדבר העוד יותר מעצבן הוא, שכשאני עובד לוורד 2007 או לוורד 2003(שלא התחרפן) או ל-2000 הוקבץ נפתח עם שוליים נורמאלים ויוצא כך גם בהדפסה. אם ל…

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  7. Started by sby333,

שלום לכולם... יש לי את הלוח אם הזה: אני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס קול של הלוח אם. למרות שיש לי כרטיס קול נפרד...ואני לא יודע מה הדגם שלא (כי לא כתוב עליו בכלל). אז אולי תוכלו לעזור תודה, שלומי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  8. הורדתי את התוכנה Fraps צילילמתי כמה דקות של סרט כדי לבדוק אם התוכנה עובדת.... עכשיו צילמתי והקובץ נשמר בתקייה אבל אני לא מצליח לראות אותו...... אני משתמש בנגן bsplayer וב Fraps 2.9.4 תודה לכם...

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  9. Started by IM-380,

אני מנסה להוריד מהאתר הנ"ל בשבוע האחרון. ונותן לי הודעה "ED2K : הישום לא נמצא והודעה שניה " אין אפשרותלINTRNET EXPLORER לפתוח אתר מסייע זה עבור... הפרוטוקול שצוין בכתובת זו אינו תקף, ודא כי הכתובת נכונה ונסה שוב" הדבר כאמור נמשך כל הזמן נראה מההתקנה החוזרת של האימיול RAZORBACK הכורת נערכה ע"י multicore.

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  10. אני מחפש תוכנה לבדיקת הזיכרונות מכול הספק שהוא. הורדתי את התוכנה golde memory שלא כל כך הסתדרתי איתה... אני בעיקר צריך לבדוק האם אין בזיכרון בעיות ואם הוא עובד באופן תקין.

11. Started by smily58,

מחפש תוכנה למחיקת המחיצה בין-C-ל-D- !!!!!!

12. Started by DarkeyE,

התנקתי את ה פלאש פלייר ושאני נכנס להוספה\הסרת תוכניות אני רואה עליו איקס בקטן והוא לא עובד.. איך אני מסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Anonymous1,

שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה לניקוי הקלטות שנעשו דרך נגן MP3. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Kukishin,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by david9b,

שלום לכולם יש לי כרטיס X700 ATI והורדתי דריבר מעודכן של הכרטיס מסך. השאלה שלי בעצם,אם אני מתקין את התוכנה שסופקה אם הדריבר שהיא באנלית שהיא Catalyst או שאני מתקין את הכלים של הATI שסופקו אם הדריבר בדיסק שהיא בעברית. את הדריבר עצמו נקי התקנתי הכי מעודכן. האם זה משנה את הביצועים של הכרטיס מסך. יש לציין שרכשתי את הכרטיס מסך לפני כשנתים וחצי אשמך לתגבות

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  16. שלום אני עכשיו צריך לפנות קצת במחשב אז אמרתי שאני ימחק משחקים שאני לא משחק בהם כבר ואז אני מגלה שהם לא בהוספה והסרה גם לא CCleaner בפעם הקודמת שזה היה פשוט מחקתי אותם רגיל אבל זה כבר מעצבן עכשיו אני רוצה להסיר כמה משחקים אם אני מוחק אותם רגיל יש שאריות... המשחקים שאני רוצה למחוק הם Crysis Ghost Recon Advanced Warfighter 2 F.E.A.R. יש לכם הצעות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  17. Started by ilanb0,

המחשב אחרי פירמוט. מדיה פלייר 11 לא מקרין סרטים (הורדו באמצעות אימיול). התוכלו לעזור בלינק להורדת חבילת קודקים שיפענחו הסרטים?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  18. שלום, לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4, סוקט 478 וכרטיס מסך חדש שרכש ATI RADEON HD3650 AGP X8 512MB DDR2 של HIS. באתי אליו להתקין לו את הכרטיס. לפני כן, הפעלתי את המחשב עם הכרטיס הישן , הסרתי את הדרייברים מהוספה או הסרה של תוכניות. (Windows Xp pro). לאחר מכן כיביתי את המחשב, הסרתי את הכרטיס והרכבתי את החדש. כשהפעלתי את המחשב, הופיע הודעה שעליי לחבר את הכרטיס למקור מתח נוסף. הופתעתי, אבל מצאתי פתרון, חיברתי את המתח של כונן הפלופי. הכל עלה וראו תקין. חוץ מהדרייברים שמשום מה לא הצלחנו להתקין. בנסיון להתקין את הדרייברים מהדיסק, מופיעה שגיאה המציינת שהחומרה / מערכת ההפעלה שברשותך לא תואמות לדרייבר. נסינו מאתר ATI, מאתר HIS וכלום לא עזר, נתקענו בלי דרייבר לכרטיס חדש. וכיודע לכם, לל…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  19. Started by רן200,

שלום. אני מעונין בתוכנה שמוכנה ומיועדת לבניית מערכת פורום באינטרנט. אני לא הולך לפתוח שום פורום מתחרה אלה סתם בשביל חברי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. שלום קניתי מחשב חדש לא מזמן E8400,HD4870 תבקשו עוד פרטים אם צריך.. קיצר כל משחק ששיחקתי בו יוצא לאחר זמן מסויים עם הודעת שגיאה שהתוכנית ביצעה פעולה לא חוקית הדבר קורה לעיתים דחופות ביותר במשחק CALL OF DUTY זה גם קרה לי בזמן בדיקת 3DMARK06 .. וזה גם קרה לי כשסתם גלשתי באינטרנט , ופתאום כל האקספלורר התרסק לי גם קיבלתי כמה מסכים כחולים עם שגיאה שקשורה לתוכנה.. אז לאדע אני יכול פשוט לעשות פירמוט , אבל אם מישהוא מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות כדיי לחסוף לי את הטרחה אני אודה לו.. תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  21. מה השלבים הבאים לאיתור ופתרון הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  22. Started by frogface,

יש לי עכבר אלחוטי לייזר עם מטען ואין לי את הדריבר שלו הדגם שלו הוא- m6881w teac אם מישהו יכול למצוא או שיש לו את הדריבר הזה יבורך ![br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 19:15:25 מישהו ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by LeftRight,

ראיתי אצל מישהו באייטונס כשהוא לוחץ על שם השיר זה מעדן לו אותו לפי המידע שבאייטונס סטור או משהו כזה.. איך אני מפעיל את האפשרות הזו?

24. Started by MagnuM_47,

שלום אני מחפש תוכנה שיכולה לשמור בקובץ TEXT (או משהו בסגנון) את כל מה שאני מקליד במקלדת. אני יודע שיש תוכנה כזאת אני פשוט לא זוכר את השם. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  25. Started by viper_sb,

מחפש תוכנה פשוטה להתמעת כתוביות קבוע עם סיומת SRV לסרטים תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.