תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, שמרתי איזה קובץ עם דברים שכתבתי בעברית, כשאני חוזר לזה זה פיתאום מציג לי את זה בהמון סימני שאלה, יש דרך לפתור את זה? ניסיתי שינויי גופן אבל זה לא הצליח. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אהלן לכולם הורדתי היום 2 קבצים מסוג MOV באיכות 720P ו-1080P לצורך העניין מדובר בשני טריילרים לסרטים. משום מה אני יכול לפתוח את הקבצים רק ען התוכנה QUICKTIME והקבצים ממש מוגבלים כלומר אני לא יכול להעתיק אותם לשום מקום, לא יכול למחוק אותם וגם לא להעביר אותם... ממש מוזר אפילו לדיסק און קי שלי אני לא מצליח להעתיק אותם זה כותב לי מעתיק...אבל בלי הגדרת זמן אני מחכה שעה וזה לא מעתיק בסוף זה נתקע... למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה ואיך פותרים את זה??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שאחרי שימוש במחשב כמו שעה+ זה מגיע לנקודה שהסאונד במחשב משתתק,המגבר עובד והכל עובד רק הווינדוס לא מגיב לסאונד. שאני למשל משחק ושם מוזיקה באותו זמן זה קורה או סתם באופן רנדומלי. ממה זה יכול לנבוע?אולי בגלל דריוורים?(בגלל זה כתבתי את זה פה ולא בווינדוס)
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
למי שלא יודע vcpoker זה תוכנת פוקר אינטרנט עכשיו במחשב הישן שלי היה בעיה להיכנס איתה לשרתים של התוכנה חשבתי שזה אולי בגלל שהוא ישן וזה ואולי זה משפיע בכל אופן כנראה שלא...גם במחשב הנוכחי התוכנה מסרבת להתחבר לשרתים אלא אם אני מנסה להיכנס איתה כמה פעמים ואז אולי היא עושה טובה הבעיה היא רק אצלי כי ניסיתי להריץ אותה על מחשבים אחרים והיא ישר מתחברת יכול להיות שזה קשור ל ISP...דיברתי איתם אולי הם יודעים משהו בקשר לזה ואמרו לי שהם לא מספקים תמיכה לתוכנות... התוכנה מבוססת ג'אבה ...התקנתי כמובן את הג'אבה גרסה אחרונה ופשוט ללא הצלחה יש מישהו פה שמכיר את התוכנה או יצא לו לשחק פוקר איתה? או מישהו שסתם יש לו איזה רעיון יש לציין שזה לא תמיד היה ככה...במחשב הישן היא פעלה מצויין עד שהית…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה שלא ברור לי איך זה הגיוני. אני מוריד כתוביות מאתר מסויים והכל זורם חלק ועובד בקלות. אני מוריד כתוביות מאתר אחר והכתוביות מסרבות לעבוד. לא משנה איזה תוכנה הפעלתי הכתוביות מסרבות לעלות מאותו אתר. אני משתמש ותיק אבל טרם נתקלתי בכזאת בעיה מוזרה. זה בסדר אם אני יפרסם את שמות האתרים ?
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לכן או לאודיו וקולנוע ביתי אבל אני אשאל בכל מקרה מישהו מכיר VST טוב כדוגמת הIvory של Synthogy שהוא של פסנתר והוא שוקל 40 ג'יגה בגלל כמות הדגימות הרחבה שלו (הוקלטו אני חושב 10 רמות עוצמה לכל קליד של הפסנתר על כל סוג של פדל) אני מחפש משהו דומה... VST באיכות מטורפת וריאליסטית של א': עוגב קטדרלי (מה שנקרא Cathedral organ) מהממש ענקיים האלו וב': של חמת חלילים (אותו כלי סקוטי שמנגנים בו עם חצאית משובצת)
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לשלוח מסמך WORD אך עם פונט שהורדתי מהנט, עשיתי טסט מול חבר ומסתבר שבגלל שאין לו את הפונט שיש לי המחשב שלו הפך את הפונט לדיפולט (פונט מגעיל שנקרא COURIER). ידוע לי שבתוכנות מתקדמות כמו FREEHAND יש אפשרות לעשות CONVERT TO PATHES לתיבת טקסט ואז זה פותר את הבעיה. השאלה המרכזית: איך אני שולח מסמך בעל פונט שלמישהו אחר אין ושיישאר אותו דבר?? תודה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
יש לי אימיול של LIONETWORK 4.2 שאני מפעיל את התוכנה אז לוקח לו הרבה זמן להיתחבר... איך פותרים את הבעייה המעצבנת הזו? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום רב, פירמטתי את המחשב לפני כשבוע, ומאז אני בשום פנים ואופן לא יכול לשמוע כלום מהרמקולים. מבדיקה ב"מנהל ההתקנים" התברר שה- XP לא מזהה את הדריוור של כרטיס הקול, מסוג: Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller לא קיבלתי דיסקים עם דריוורים עם רכישת המחשב (לפני 4 חודשים), הורדתי את כל הדריוורים שמופיעים באתר של אייסר בעזרתו של חבר פורום וינדוס, אבל כולם התאימו רק לא כרטיס הקול. האם תוכלו לתת קישור להורדת הדריוור הסורר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
-
האם קיימת תוכנה כזאת? שאני אקח תמונה ויהיה אפשר להמיר אותה לאייקון? לא משנה חינמית או לא... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נניח שיש לי קובץ וידאו באורך של 3 שעות ואני רוצה לחלק אותו ל20 קטעים של 9 דקות כל אחד, יש תוכנה שיכולה לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. אני צריך פיירוול חזק, נוח, קל, ושנותן לפתוח פורטים. לא חייב להיות חינמי - אני מוכן גם לשלם - הכל בשביל האזוראוס. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנת חינמית שאפשר לראות איתה סרטים דרך הכונן DVD ???
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אוקיי,אז לפני שאני אתחיל לקבל תשובות בסגנון "קונים אותה",תנו לי להסביר את השאלה שלי. הורדתי מהאינטרנט גרסאת נסיון(4.0.3),וכשאני פותח את התוכנה אני מקבל הודעת "זו גרסאת נסיון ל 14 יום,כדי לקבל גישה מעבר לזה תקנו את התוכנה".כמו כן ישנו כפתור שרשום עליו "תקנו אותי".כשאני לוחץ על הכפתור,אני ישר מועבר לאתר שבו אני אמור לרשום את הפרטים שלי. מה שאני רוצה לדעת זה אמור לקרות הלאה,אני אמור לקבל מספר סידורי להזנה? או שאני מקבל מעין "קישור לתוכנה"(כמו קראק) שתפעל בצורה רגילה? חיפשתי בכל מקום שאני יכול לחפש בתוך התוכנה ולא מצאתי שום מקום שבו ניתן להזין שום מספר. איך אתם קיבלתם(למי שיש) גישה לתוכנה המלאה? אם זה משהו לא חוקי תרשמו לי בפרטי. ד"א כמו שציינתי יש לי גרסא 4.0.3 .ניסיתי …
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לא מזמן קיבלנו בעבודה שדרוג ל OFFICE2003 PRO ומאז אני לא מצליח להגדיר שתמונות שמצורפות למייל לפתחו באופן מיידי בגוף המייל ( מיילים נכנסים בלבד ) הם מגיעים ככבצים וצריך לפתוח אותם ידינית אני בטוח שזה משהו מפגר שאני לא מוצא עזרתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם העברת מסמך שנכתב במעבד התמילים Word בגירסאת 2003 תגרום לבעיות העלתו בגירסא 2000 למשל? במידה וכן, האם יש דרך לפתור את הבעיה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, התקנתי מהדיסק של ASUS דרייורים להכל חוץ מהקול. אני מתקין את הדרייורים של הקול המערכת מבקשת איתחול, לאחר מכן הוא מזהיר אותי שהדרייורים לא עברו בקרה של מיקרוסופט אני מאשר, אך הדרייורים בכל זאת לא עובדים. יש לי מארז של thermaltake מדגם swing, רשום בחוברת שאם הפנל לא תומך HD צריך לשנות איזה הגדרה בביוס האם זה ממשהו ממשי שבגללו אני לא מצליח להתקין את כרטיס הקול? הצעות יתקבלו בברכה תודה, HaimTS ****************** עריכה: נ.ב הורדתי מהאתר של אסוס 100 מגה בשביל סך הכל דרייור וגם זה לא עזר
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להעברת קבצים מהמכשיר למחשב ולהיפך,דרך בלוטות.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
ראיתי שיש בגירסה האחרונה 2.5 את האפשרות לעשות overclock ל shader משום מה אני לא רואה את האפשרות הזאת . כרטיס מסך שלי 8800GTS 640MB דרייברים מעודכנים לגירסה האחרונה 163.71_forceware .
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
חברה התקנתי שלשום NERO7 DEMO עכשיו הורדתי גרסא יותר חדשה (נרו 9) אני רוצה למחוק את הנרו הישן וזה לא נותן לי אני נכנס ללוח בקרה להסרה מסיר וזה כותב לי שגיאה עכשיו אמרתי אני ינסה למחוק אותו ידנית נכנסתי למחשב שלי וניסיתי למחוק את כל תיקיית הנרו זה מחק לי את רוב הקבצים פרט ל4 קבצי DLLשנמצאים בתיקייה בשם:Nero BackItUp כשאני מנסה למחוק אותם זה כותב לי שהם בשימוש ואי אפשר למחוק אותם ניסיתי גם עם UNLOCKER אבל זה לא עוזר עכשיו אני לא יכול להתקין את הנרו 9 כי זה אומר לי שאני חייב להסיר את הישן ורק אז להתקין את החדש מדובר בויסטה 32 ביט מה עושים? כרגע אני בלי תוכנת צריבה... ואני חייב נרו
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
היי ניסיתי לפתור בעיה שהייתה לי הבעיה היא שבעמוד הראשי של וואלה הכותרת הראשית בלי תמונה(כי היא היתה חסומה) ניסיתי כמה פעמים כבר , אבל בלי הצלחה היום ניסיתי שוב פעם , אבל בדרך הרסתי הרבה דברים אחרים כמו ה - stylesheets של האתר ובנוסף גם כל התמונות היו חסומים האתר ניראה כמו בתמונה ניסיתי כל מיני דרכים ודרך חיפוש גם בגוגל , אבל שום דבר ניסיתי גם לפחות לבטל את את כל מה שעשיתי ולהחזיר למצב הקודם אבל לא מצאת , ואני לא יודע אם זה אפשרי בכלל(אם כן אז איך בדיוק) לבנתיים אחרי הרבה הקלקות קצת סידרתי את הפילטרים(אחד אחד) אבל הבעיה עדיין קיימת מה שניראה לי שבטעות נגעתי בפילטר ראשי , שקשור לא רק לחסימה של תמונות אלא בכלל לאתר עצמו השאלה היא איך אני מאפשר לאדבלוק "לדלג" על התמונות ולא…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-