עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Rule The Pc,

הקספקסקי לא פועל פתאום [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  2. הי יש לי סרטים ממצלמה דיגטלית בפורמט של XVID ו DVIX אכשיו רני רוצה להפוך ל SVCD או ל DVD (כידי להראות בDVD שלי) איזה תוכנה עושה את זה הכי איכותי והכי לא מסובך...?? קניתי סרט לDVD ואני רוצה לעשות לו גיבוי יש לי צורב DVD מינוס של טושיבה עשיתי לו אם DVDSRINK גיבוי....הכול טוב ויפה... אבל כאשר(איך לא) נשבר לי הסרט המקורי (המכה של אחים קטנים)רציתי לעשות עוד גיבוי לגיבוי אבל זה לא נותן לי לשכפל את הגיבוי לא נרו6 הכי חדש ולא DVDSRINK הוא קורא כמה שניות ואז מפסיק ב ERROR מה לכול הרוחות זה יכול להיות????? ??? ???

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  3. מחפש תוכנה איכותית ללכידת ודיאו(אני רוצה להקליט קטע ממשחק...) תודה מראש..

4. יש לי תקלה במחשב אני חושב שיש לי בעיה בregistry זה לפחות אחת האופציות אני צריך תוכנה שבודקת את הregistry ומתקנת את התקלות שהיא מוצעת תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  5. Started by tamirushb,

שלום אני חייל, משרת במז"י (קל"ב ) יציאות - יומיות, שעות טובות... נותרו לי שנתיים לשירות.. אני חייב לנצל את הזמן הזה לעשיית דברים מועילים לי לעתיד.. האם אתם חושבים שיש איזהשהו קורס שקשור לעיצוב או פלאש או משהו שקשור לגרפיקה , אפילו מי שמכיר שקשור לרשתות אשמח לשמוע המלצות לקבל מיידע מי שיכול לעזור שיזרוק כמה מילים תתחשבו בג'ובניק החמוד

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by liav12,

התלבטתי אם לשים את השאלה הזו פה או בפורום תוכנה.. ובאיזה תוכנה הכי מומלץ? אני לא בקי בזה אז אם אפשר משהו קליל גם.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  7. Started by elad-k1,

שלום.. יש לי אייפוד 60 גיגה של אפל עכשיו אני רוצה להעביר לו סרטים .. עכשיו תוכנה חילופית לאייטנוס מצאתי את זאת (SharePod) תוכנה טובה מאוד.. עכשיו אמרו לי גם עם התוכנה הזאת אני משנה תפורמט COWON Media Center - jetAudio עכשיו השאלות הם כאלה?! איך אני משתמש בתוכנה אולי יש תוכנה יותר פשוטה להפוך תפורמט ושיעבוד לי באייפוד?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  8. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני חווה כרגע בעיה מאוד מוזרה: המרתי סרט מAVI לDVD בעזרת WINAVI. הסרט הומר לVOB ללא בעיה, ובמחשב אני יכול לראות אותו בעזרת הPOWERDVD. כשאני צורב את הסרט בעזרת הנרו, אני רואה בDVD הבייתי מסך ירוק עם פסים מוזרים, ואת הסאונד אני כמעט ולא שומע... הבעיה אינה בDVD הביתי(פיוניר שקורא ואוכל הכל). סרטים אחרים אני צורב ורואה ללא בעיה. נראה לי גם שהבעיה אינה בהמרה - אפשר לראות את הסרט במחשב. הרסתי כבר 2 מדיות על העניין הזה. יש למישהו מושג במה מדובר? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

קיימת תוכנה כמו לבידקה של הארדסיק? ז"א, כמו שיש 3dmark2005 לכרטיסי מסך שיהיה תוכנה כזאת רק להארדיסק, קיים דבר כזה? כי משום מה הSATA2 שלי ניראה לי איטי יותר מהIDE הקודם שלי...

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  10. השאלה בכותרת , אז תצביעו. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050605131302.html Currently there are not many details available about Apples decision to start using Intels chips, furthermore, the reasons for the move are also not clear. The main question now concerns future strategy of Apple Computer, as re-made Mac OS X operating system for x86-based Mac computers may also launch on PCs made by other makers. Moreover, Apples machines may also run Microsoft operating systems.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by yosikoch,

שלום רב, אתמול הוצאתי את הכרטיס קול של creative מהמחשב ונתתי אותו לקרוב משפחה כי אין לי צורך בו! הבעיה היא שמאז שהוצאתי אותו אני פשוט לא יכול לשמוע כלום! למרות שיש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם!מה לעשות? השגיאה התוכנות מוזיקה שאני מפעיל רושמת לי היא: bad directsound driver.please install proper drivers or select another device in configuration eror code :88780078 לוח האם:asus p4p800 ניסיתי להכנס ללוח בקרה ולבחור device אחר אבל-לא ניתן להחליף/ללחוץ עליו תודה מראש יוסי [br]פורסם בתאריך: 27.11.2008 בשעה 13:35:15 הסתדרתי תודהאפשר למחוק

12. Started by urich,

שלום האם יש אפשרות לעשות תקייה בתוך תקיית קבצי הסרט שלי בשם תרגומים ושהתוכנה תדע לפתוח את התרגומים משם. אני פשוט לא אוהב את הבלגן שכל הקבצים - גם וידאו וגם התרגום בתקייה אחת.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by HaimTS,

שלום, מכירים תוכנה שבודקת את הזמינות של הקישורים במועדפים ומציגה תוצאות? תודה, HaimTS

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by psxr,

מרוב פרומים חשבונות דואר וכל מיני דברים נוספים כמות הסיסמאות שלי כבר לא נורמלית והפתקים כבר מזמן הפכו להיות מאוד לא יעילים ונוחים. על איזה תוכנה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by miki891,

כשאני מתחבר ICQ ויש הודעות שהשאירו לי.ופתאום ניסגר לי תוכנה ICQ וזורק לי הודעה שגיאה של מיקרוסופט וליבחור "תישלח" או "אל תישלח" בחרתי "אל תישלח" וניסגר לי מיד ICQ שלי. מה יכולה להיות בעיה? נסיתי להוריד גירסה חדשה באתר ICQ .ושוב עדיין אותה בעייה. נסיתי תוכנה שניקרא PowerTools 2009 והיסרתי ICQ ואח"כ נקיתי בעזרת תוכנה PowerTools 2009. והיתקנתי מחדש ועדיין יש אותה בעייה. אני לא יודע מה מקור הבעיה... פרטים שלי: גירסה : 1042 ICQ 6.5 עברית חלונות XP SP3 - אנגלית. איך פותרים את הבעיה הזאת? אגב:כשאני לא מקבל הודעות מכתבים צהובים קטנים שהשאירו לי בזמן שלא הייתי מחובר.ICQ שלי כן עובד ולא ניסגר. רק שקורה בעיה תקלה שמיתחבר ICQ ורואה יש לי הודעות מכתבים צהובים ופתאום ניסגר לי ICQ ונותן…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by 2FAST4U,

קודם כל שלום לכולם ושבת שלום! לפי שעתיים עשיתי פירמוט סתם פשוט בגלל שהרבה זמן לא עשיתי...אחרי הפירמוט התקנתי הכל דרייברים ללוח אם ולכרטיס אבל משום מה הכרטיס מסך כל הזמן מופיע לי עם סימן קריאה צהוב לא משנה מה אני עושה זה לא משתנה ניסיתי להסיר את ההתקנה מספר פעמים ולהתקין שנית זה לא עוזר...שאני נכנס למאפיינים בשולחן עבודה רשום לי מתחת לכותרת תצוגה ברירת מחדל...אני לא יודע כבר מה לעשות ניסיתי כמעט כל דרך אפשרית...מקווה שתוכלו לעזור לי מצטער שכחתי לרשום את המפרט של המחשב: מעבד: intel quad core q6600 2.4 Mhz קירור למעבד: zalman cnps9700 led לוח אם: gigabyte p35 ds4 זיכרון פנימי: corsair xms2 DHX 800Mhz 4giga כרטיס מסך: palit geforce 8800gt super 1giga מארז: antec nine hun…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by ward,

יש לי בעיה בצריבת סרט AVI לפורמט VCD !! תמונה מצורפת

18. רציתי לדעת אם למישהו מכם יש ניסיון בשימוש עם התוכנה הנ"ל? אני משתמש במחשב נייד בלימודים בבית ספר, וגם חבר שלי.. רק שחבר שלי "שוחה" בתוכנה הזאת (ובשאר אפליקציות של אופיס) ואני די מדשדש מאחור בכל הנוגע לאווטלוק. ראיתי שהוא מאורגן ממש ממש טוב והאווטלוק מאוד נוח לארגון העבודה עם כל השיעורים והמבחן וכל מיני תזכורות ופיצ'פקס שכאלה. בקיצור, רציתי לדעת איפה אני מתחיל בכלל בתוכנה הזאת? כרגע אני עדיין תקוע בלתכנת 48 "reoccuring events" בשביל המערכת שעות שלי בלימודים.. החבר שלי ארגן את זה ככה שזה נראה כמו מערכת שעות, זאת אומרת שזה בקופסאות של 45 דקות כל אחת, וקופסא בשביל כל שיעור. רציתי לדעת אם קיימת דרך מהירה יותר להגדיר את מערכת השעות שלי, ולעשות שהתצוגה של ה-calender שלי לא יהיה…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  19. יש לי את הV2 אם זה משנה, התוכנות שלה לוקחות לי פול זכרון, הLCDMon לוקח לי פאקינג 550MB זכרון, גם אחרי שעשיתי ריסט למחשב והכל.. אם זה משנה יש לי מעבד Q6600 וזכרונות 2GB חזקים של KINGSTON...

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  20. הרצתי בדיקה למשחק ב canyourunit.com ובתוצאות נאמר לי שאני צריך לעדכן דרייברים, הנה תמונה: נכנסתי לקישור של ה FREE UPDATE DRIVER וזה נכנס לי לאתר הרישמי של NVIDIA, עשיתי חיפוש לכרטיס המסך שלי, ומסתבר שיש לי את הגרסה הכי עדכנית 175.16 ל 8600GT. ובתמונה הוא מראה לי את אותה ההודעה בקשר ל Sound שלי.. אין לי מושג מה אני אמור לעשות.. הרי יש לי את הגרסה הכי עדכנית לפי NVIDIA, האם האתר פשוט טעה? בנוסף נכנסתי גם ל Device Manager שלי ואין שם התקן בלתי מזוהה (הסימן שאלה הצהוב הזה) או משהו.. ניסיתי לעשות UPDATE לדרייברים שם וזה לא מצא כלום.. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש, אורן.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by FlipM0de,

לפי מה שהבנתי השילוב של Splinter Cell ו Daemon Tools מותקנים יחד יכולים לגרום לכונני ה CD להפסיק לפעול..רק שאצלי המשחק חוקי ב100%. יש איזה פאטץ' שמתקן את העניין??

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by VanGuard,

יש לי PIII 600MHZ עם 128 SDRAM. אני מחפש פיירוול שלא צורך הרבה משאבים ושיהיה כמה שפחות מורגש על עומס המערכת וכמובן שיתמוך בווינדוס 98. חשבתי על KERIO המומלץ אך הוא אינו תומך ב-98 (לפחות לא מצאתי גרסא תומכת).

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  23. האם וירוס יכול לפגוע בחלקים שונים במחשב? לדוגמא הביוס והלוח אם?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by naoriko,

יש לי בעיה עם האימיול לא משנה איזה אימיול אני מתקין או איפה אני מתקין אותו אני לא יכול להוריד קבצים יותר מ-2 ג'יגה שאני לוחץ על קובץ גדול יותר פשוט לא קורה כלום למה זה קורה? תודה לעוזרים! וחג שמח לכולם!!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by Street-Fighter,

אהלן חברה, מקווה שלמי שהיה היום בגרות בספרות הלך לו טוב... יש בעיה קטנה. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת אחד לשני, הרשת היא רשת שאני יצרץי עם כאבל רשת(נראה לי מוצלב). אני נמצא במחשב המשני ככה שאם הראשי לא דלוק אין לי אינטרנט. אז הבעיה היא כזאת: בזמן האחרון כל פעם שאני נכנס לכונן F במחשב הראשי מהמחשב המשני זה עושה במחשב המשני מסך כחול ואז ריסטארט. מישהו אמר לי להעלות לפה מינידאמפ כדי שתוכלו לנתח מה הבעיה. אז רק תגידו לי איפה נמצאים המינידאמפ כדי שתוכלו לעזור לי תודה, גדי!

• 5 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים