עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כלומר, מה רמת השיתוף שלי, כמה מהר אני יכול להוריד וכדומה?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  2. שלום אז ככה, היה לי נורטון 2002 (אני חושב) ואחרי שקראתי כאן קצת החלטתי לעבור לNOD32 ועכשיו הוורד לא עולה לי (ניסיתי להתקין אותו מחדש ולא עזר) הוא כיבול עולה אבל עם הודעת שגיאה, משהו על זה שהנורטון לא מותקן אז הוא לא יכול לבדוק את הקובץ ואז הוורד נשאר פתוח בלי המסמך. אולי אתם יכולים לעזור

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  3. יש לי מילון באנגלית ומילון בעברית אבל אני לא יכול להשתמש בשניהם באותו הזמן אלה חייב לעבור מהאחד לשני, ידנית, בהתאם לשפה שאני רוצה לבדוק. האם אפשר להשתמש בשניהם ביחד? ניסיתי להעתיק את תוכן אחד הקבצים לתוך הקובץ בשפה השנייה, אבל זה לא הצליח ופיירפוקס קרס.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by resonator,

אני בתהליכי רכישת לפטופ ויש שאלה שמסקרנת אותי אני יודע שבמידה ואני רוצה לפרמט את הלפטופ אז יש אופצייה של ריקברי מובנית במערכת. אך מה קורה במידה והארד דיסק הלך?במידה והחלפתי את ההארד דיסק איך אני מנצל שוב את הרישיון החוקי שיש לי?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  5. קודם אני רוצה להבין איך זה פעול הדבר הזה.. אני מוריד את זה כדי שמה יהיה? כדיש אחר כך המחשב שלי יוכל לקרוא פורמטים שלא יכל לקרוא קודם? זה כמו שלמשל הורדתי פעם פלאג אין לפוטושפ כדי שנאי אוכל לשמור קבצי אייקון? ואם אני מוריד את הדברי האלה, זה יגרום לכל נגן על המחשב שלי לדעת קלרוא תפורמט הזה שהורדתי את זה בשבילו? קודקים ומקודדים זה באמת אותו דבר כמו שאני הבנתי? ו.. הורדתי איזה סרט שהוא בפורמט DIV3 מסתבר פשוט באתי לפתוח את זה בBSplayer ואז זה כותב כזה can't read this format (DIV3) אז.. מישהו יכול לעזור שזה כן יוכל להציג לי את זה?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by liordavid,

KASPERSKY או MCAFEE ?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  7. אהלן אנשים! איך אני עושה שהסרט יהיה 4:3 או 16:9 וכו'... תתנו לי טיפ, מדריך או תוכנה כדי לפתור את הבעיה--- הכל.... בבקשה מכם, תודה.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  8. Started by dorman2,

אני רוצה תוכנה שתעשה לי לוגואים בצבעים - מישהו יודע איפה למצוא?? ומה הכי שווה??

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  9. Started by dp92,

עכשיו התקנתי windows 7 ויש לי בעיה רצינית יש לי את הכרטיס מסך x1950pro של ati ומסך של samsung ברזולציה של 1680*1050 כשהייתי בxp הכרטיס מסך היה מתקשה להריץ משחקים ברזולציה הזאת אז שחקתי על 1280*800 עכשיו מה שקורה שבמקום שזה מורח את התמונה על כל המסך זה מציג לי פשוט את התמונה עם שוליים שחורים אני לא יכול לשחק ברזולציה גבוהה כי זה מוריד לי את הfps בהרבה איך אפשר לפתור את הבעיה? (התקנתי את הדרייבר הכי חדש של ati)

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by player_1,

בבקשה שמישהו יביא קישור להורדה לערכת שבבים ללוח Gigabyte P965-s3 תודה.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  11. מישהו יכול בבקשה לגיד לי מה למחוק ? Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA) Scan saved at 21:26:17, on 03/05/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\ThinkPad\ConnectUtilities\AcPrfMgrSvc.exe C:\Program File…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  12. Started by jfkk,

שלום רב יש לי את הלוח האם להורדה דריוורים לכרטיס קול /ציפס /עידכון ביוס אם צריך וכ"והספר של הלוח . תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by night-fire,

שלום, רציתי להתקין סקין ויסטה על האקס פי וראיתי המלצות על התוכנה WindowBlinds אז התקנתי והורדתי מדביאן ארט סקין,הבעיה היא שהוא לא מושלם ולא ממש תומך בעברית . יש למישהו הורדה לסקין יותר טוב או תוכנה אחרת? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  14. Started by JezpeRR,

שלום לכולם! אני מחפש תוכנות שאנשים פה מכירים....לסידור המחשב בדיקת בעיות וכמו כן אנטיוירוסים למינהם! אני צריך פשוט לרענן תמחשב עם סריקות של שגיאות וכו'! המחשב שלי באמת בקאנטים!! אני מנסה למנוע פורמט כי יש לי הרבה חומר להעביר!!!! ואני מעדיף שלא יהרס...לכן אני רוצה תוכנות שיעזרו לי לעשות בדיקות ותיקון של כל בעיה\וירוס\או זבל שנמצא במחשב! תודה רבה רבה!

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  15. יצרתי קובץ TORRENT והעלתי אותו לTRACKER : (TORRENTBOX ) הבעיה: אני לא מצליחה לראות את עצמי בתור SEEDER (כתוב 0 seeders ) ומישהו אומר שהוא לא מצליח להתחבר אלי ושאין הודעת שגיאה כלשהי. יש למישהו כאן מושג בטראקרים ובביטקומט ?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  16. Started by p_q,

תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  17. Started by gshhar,

ראיתי שיש 3 גירסאות: 1 Enterprise 2 Personal 3 Network מה ההבדלים בניהם?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  18. והגודל של כל אחד 2 גיגה הם נמצאים בספריות שונות אבל אותם שמות קבצים כמו VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.IFO איך מחברים את שני הספריות ל DVD אחד? תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by Scorpion17,

שלום, יש פה משהו מרמת גן שמכיר חנויות טובות למכור מוצרי מחשב...? תודה...

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  20. Started by zvika.e,

אהלן. אני רוצה להתקין נורטון גוסט במחשב שלי. לצורך כך, אני צריך שני כוננים קשיחים בשביל זה, כדי להתקין את הגיבוי בכונן השני? או שאני יכול להתקין את הקבצי גיבוי באותו דיסק, או שאפשר לצרוב אותו על דיסק? מה הגודל של הקבצי גיבוי? תודה!!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by TPack,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם בעייה הקשורה לכונן/צורב הDVD . כמו שאני רואה הכונן מזוהה באופן מלא ומדוייק ע"י מערכת ההפעלה (Win 7) מזהה ומפעיל דיסקים מסויימים וכו'. אך ישנה בעיה מסויימת שבעת נסיון לצרוב דיסקים בעזרת נרו, התוכנה אינה מזהה כונן כלשהו לצריבה ובעיה נוספת היא שגם בהכנסת מספר דיסקים שונים ומקוריים של משחקים כמו Assassin's Creed ,וישנים יותר, לאחר קליטת הדיסק אני מקבל הודעה "יש להכניס את הדיסק הנכון לכונן וללחוץ אישור " (בתרגום חופשי). זאת כאמור למרות שהדיסק מקורי בוודאות ונקנה בבאג מחשבים. (כידוע, בד"כ הודעה המתקבלת בעת נסיון להפעיל משחק מ P2P ללא קראק) כמו כן כשנכנסים למנהל ההתקנים לבדוק מה מצבו של הכונן, הוא מזוהה במדוייק אך ניתנת רק האפשרות הראשונה "Driver Detail…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  22. Started by MarioPolo,

שלום רב יש לי סרט שממנו אני רוצה לחלץ אודיו (מוזיקה), עכשיו הבעיה היא שבסרט יש שני סוגי אודיו, ואני רוצה לבחור באודיו שאני רוצה. ישנה תוכנה שעושה את זה?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by shtrodel,

חבר הביא את המחשב שלו לפה בגלל שהוא לא זז ועושה לו ים בעיות (אני מספר בקיצור) התקנתי את התוכנה Webroot Spy Sweeper.v4.0.4.458 והיא מצאה לו : 98.659 קבצים! חחחחח אני עדיין לא מאמין איזה שוק! שלא נדבר גם על מאות ואני חוזר שנית מאות הוירוסים שהסרתי לו..... איזה דפאר... אלהים....

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by kobibo,

אני מחפש תוכנה שתוכל לכבות לי את המסך בזמן נתון שאבחר , כמו שיש את האופציה ב WIN98 וב- WIN2000\XP . תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  25. שלום חברי הפורום. אני מחפש תוכנה כמו NETLIMITER, יש הצעות ??

• 4 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים