תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עד לא מזמן עבדתי על תוכנת הויז -VIZ אבל לא מזמן החלטתי לעבור למקס וההבדל בינהן שבמקס הכפתורים לגישה מהירה כלומר התפריטים שמעל למסך העבודה לא פתוחים לי כמו בVIZ צירפתי תמונה עלמנת שתבינו על איזה תפריטים אני מדבר אני נורא אודה לכם אם תוכלו לעזור לי חג שמח ותודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אמרו לי שצריך להביא את שתי אלה אז הנה http://up164.siz.co.il/up1/uwtmyqyzxgy3.bmp אני חייב את הכרטיס רשת הזה כמה שיותר מהר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
טוב בקיצור אני מחפש תוכנה או פלאגין לווינדוס שאני לא יודע אם יש אבל זה דיי פשוט כל פעם שאני מעתיק או מעביר קבצים ויש את החלון העתקה הרגיל אני רוצה חלון העתקה קצת יותר מתקדם שיהיה בו כתוב את המהירות העתקה, את הסטטוס של ההעתקה באחוזים ואם אפשר בכלל שגם אם זה יפסיק אז אפשר יהיה לעשות ריסום לקובץ זה בכלל יהיה טוב. בקיצור כמו בהורדה מ- FTP בעיקרון אני רוצה את זה להעתקות מהרשת המקומית שלי, שהם יותר איטיות וגם קורים מקרים שזה מפסיק באמצע.. לדעתי אם יש כזאת תוכנה שעושה את זה טוב עוד הרבה אנשים ישמחו לדעת.. תודה, מקווה שמישהו הבין אותי ומכיר דבר כזה אם יש בכלל..
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אם על המחשב שלי מותקן קי-לוגר. מותר לי להתשמש במידע שהוא תיעד כאשר מישהו אחר השתמש במחשב שלי? איפה ההגבלות נגמרות, הרי אם מישהו השתמש במחשב שלי ועכשיו אני יודע את הסיסמא שלו? יש למישהו קצת רקע חוקי על העניין הזה?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שאני רוצה נגיד לשנות את התמונה שבאייסקיו מופיע לי השגיעה בתמונה המצורפת , זה מופיע בעוד כמה מקומות ואין לי מושג מה הבעיה .. אשמח אם תוכלו לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש לי בעיה להתקין תוכנות כל פעם ההתקנה נתקעת ולא משנה באיזה תוכנה וכתוב שהוא לא מצליח ליצר את התקיה או לא מוצא את הEXE ,נשמע מוכר למישהו? יכול להיות שחסר לי קובץ מסוים שנמחק בטעות? מה כדאי לעשות? גם כשפותחים את המחשב יש הודעת שגיאה של האקספלורר בהתקנה הנוכחית של הZONE ALARM הוא כותב COULD NOT LOAD THE DDL LIBRARY בהתקנה של הפנדה COULD NOT CREATE OUTPUT FILE בהתקנה של הSPYBOOT הוא כבר מתקין עד הסוף אבל כשאני בא להפעיל את התוכנה הוא רושם שהוא לא מצליח למצוא את הקובץ SPYBOT.EXE בהתחלה חשבתי שזה וירוס מסוים שלא נותן לי להתקין תוכנות הגנה אבל זה בכל התוכנות ניסיתי אפילו להתקין את האקספלורר מחדש אבל גם הוא לא מצליח להתקין.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ישן מאוד של ATI עם יציאת טלויזיה ווידיאו ורציתי באמצעותו לצפות בטלויזיה במחשב. רציתי המלצה לתוכנה שבאמצעותה אוכל לצפות בטלויזיה ע"ג המחשב תוכנה שתתאים ל XP. אודה ללינקים אם אפשר?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
זה מה שזה רושם: 80048820 קוד שגיאה: משהו יודע מה זה ? ואיך פותרים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לפני התקנת המשחק The Godfather עולה לי הודעה שה-directx לא מעודכן אז עידכנתי לאחרון שיצא (directx_jun2008_redist) ועדיין היא עולה מה אפשר לעשות ? והאם ניתן לשים כל תוכנה ב-Tray גם באלו שאין את האפשרות הזאת ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
התקנתי אותו אכשיו איך אני יודע שהוא מגן על ה CONNECTIONS שלי?? כי אני לא רואה שהם מסומנים במנעול..... הורדתי את WINDOWS FIREWALL
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה. כשאר אני מעלה משהו בבטיכומט לאחרים, אז למטה בלשונית peers בתוכנה, אני יכול לראות את כל המחוברים להורדה. וב up rate אני יכול לראות כמה קילו בייט אני מעלה לכל מחובר. אז יש כאלה שאני מעלה יותר, ויש פחות. למה זה ככה? ואיך דווקה למישהו אחר אני מעלה יותר ולשני פחות? תודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב אני מקבל שני שורות שרשום שם sata driver not found אני לי מושג מה זה אומר ואיך אני מבטל את זה דרך אגב המחשב הוא פנטיום 4 לוח אסוס המחשב עולה בסדר אבל זה לא הופיע לי אף פעם רק בחודש האחרון
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
הצלצול של הפלאפון מקפיץ אותי לפעמים אז אני מעוניין להנמיך את ההתחלה של הצלצול שהוא יתחיל חלש ואחרי כמה שניות יתגבר לווליום המקורי שלו יש אפשרות לעשות את זה בNero WaveEditor? ואם כן איך... אם לא איזה תוכנה צריך? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי הרבה פעמים אני מדפיס כתבות מאתרים שונים ואחרי שהמדפסת מסיימת עמוד אז בעמוד הבא רואים שורה חתוכה או אפילו שורה חסרה איך אפשר להדפיס בלי שהשורות יחתכו?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים את הראשון חלקתי לשני מחיצות, השני נשאר שלם יצא שאחרי התקנה של ויסטה על מחיצה C, האותיות של המחיצות של הדיסק הראשון היו C,E והדיסק השני השלם D יש אפשרות להחליף בין D ו-E בלי ששום דבר יפגע? תודה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת + המשך:לפעילותה התקינה של מערכת ההפעלה,ו/או בכלל לנזק כלשהו? תודה רבה מאוד מראש... .
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
איך אני עושה שהאיקספלורר שלי יאשר Java Script???
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כמו רבים , החלטתי לעשתו ניקיון באחד מהוכננים שלי. כשסיימתי בדקתי כמה לוקחים כל הקבצים שיש לי על הכונן והשוותי את התוצאה אם כמה בכלל יש לי מקום בכונן וגיליתי את זה: 29 גיגה תפוסים , 4 גיגה חופשיים , בסך הכל יש 38 גיגה. כלומר 4 גיגה לאנשהו נעלמו. בדקתי את כל האפשרויות של המערכת , ואין אפשרות המופעלת היה יכולה לקחת מקום. כך גם בדקתי אם כל התוכנות שהתקנתי : תוכנות גיבוי וכו' :-\ עכשיו עולה לי לראש רק דבר אחד: יש אפשרות שהאקר פרץ למחשב שלי , והפך אותי לשרת אף טי פי שלו. בדקתי את כל האפשרויות והנתונים בפיירוול והגעתי למסקנה או שאני סתם פרנואיד ויש איזושהיא סיבה אחרת להעלמות ה4 גיגה האלו , או שיש חתיכת האקר טיפש שפרץ למחשב שלי שיש אינטרנט לא מהיר במיוחד שבכלל לא שווה את המאמץ ע…
-
- 9 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים טובים אז ככה. היום ישבתי וחשבתי על זה שיש לי בלוטוט במחשב ויש לי מקלט ובטוח גם משדר IR. עכשיו עשיתי גוגל וניסיתי ממש הרבה לחפש אם אפשר להשתמש בהתקן הבלוטוט במחשב שלי בתור דיבורית בלוטוט- מבחינה רעיונית, מה כבר צריך, מיקרופון? (יש לי מובנה בלפטופ) ורמקול ? (יש לי מובנה בלפטופ גם כן...) בקיצור מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה??? דבר שני, התקלקל לי השלט למערכת סטריאו, שעובד על IR, ויש לי משדר IR במחשב, אז אולי יש גם איזשהי תוכנה שיודעת ליצור במחשב שלט רחוק שישדר למערכת?????? יש לי HP TX2510US. תודה!!!! יאללה תעשו חיל!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים! איך אני עושה שהסרט יהיה 4:3 או 16:9 וכו'... תתנו לי טיפ, מדריך או תוכנה כדי לפתור את הבעיה--- הכל.... בבקשה מכם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לדעתי הנושא הזה קשור יותר לפה ולא לאודיו וקולנוע ביתי מכיון שזה בעיה במחשב. הבעיה שלהיא היא כזאת יש לי מחשב ישן בבית מצאתי כרטיס מסך גיפורס 6200 חיברתי אותו למחשב חיברתי מסך רגיל ובעזרת המתאם (7-9 פינים ל: s-vidio ירוק כחול ואדום) חברתי את הכבל הצהוב לחיבור הירוק במתאם הדלקתי את המחשב והטלוויזיה רואים את המחשב בטלויזה הגדרתי בעזרת מסך המחשב שכפול לאחר מכן הצבע בטלויזה היה שחור לבן אז חיברתי את הצהוב לכחול עשיתי לו איתור חיבור והוא זיהיה הכול טוב ויפה. אבל מתי שאני מנתק את המסך ורוצה להישאר רק עם הטלוויזיה הוא לא נותן מראה לי מסך ריק בטלויזה וגם שהגדרתי שהתצוגה של הטלוויזיה היא ראשית גם לא עובד. מה אפשר לעשות ומצטער על החפירה..? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הוינדוס הותקן בהצלחה על הארד דיסק חדש. אבל בהארד דיסק הישן (איפה שהיה מותקן הווינדוס הקודם) היו לי קבצים חשובים על שולחן העבודה עכשיו אני מנסה להכנס לתיקיה F:\Documents and Settings\Administrator אבל הוא לא נותן לי... איך אני מגיע לקבצים שהיו לי על השולחן עבודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
סרטון שעושים ב movie maker של ה windows אז אחרי שמסיימים איך רואים אותו media player או תוכנה שמנגנת שירים? כי זה נשמר כקובץ שאפשר לראות רק ב movie maker... תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-