תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
http://www.google.com/analytics/ נראה פשוט מדהים (וחינם), נשים באתר שלי ונראה איזה דברים זה נותן. http://www.google.com/analytics/feature_overlay.html ^^^
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מנסה להדפיס משהו וכשהוא מדפיס לי אז יוצאים לי כל מיני ריבועים כאלה,באופיס אני רואה רגיל כתב בעברית אבל בהדפסה יוצאה חירבושים כאלה יש לי אופיס 2003 אני חושב שזה בגלל עידכון שעדכנתי לפני כמה ימים של OFFICE SMART TAG משה וכזה יש לציין שאני מסמן את כל הטקסט ועושה CLEAR FORMAT אז ההדפסה יוצאת בסדר מישהו יודע איך לתקן את זה??
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
או ל TRUE IMAGE יש משהו טוב?? גילוי נאות: שאלתי את זה בפוסט הזה נושא: איך Norton Ghost 12.0 החדש? יותר טוב מגירסת 8 שאמרו שהיא הכי טובה שיש אתמול אך הוא נדחק אחורה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני צריך תכנה שיודעת לגבות מידע שיש לי על המחשב.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בחוקים כתוב שאסור לדבר על הורדות לא חוקיות, אבל אני רק צריך לדעת אם מישהו יודע איפה אני אוכל להשיג את הגירסאות היותר ישנות של התוכנה... מנהלים, אם אסור לדבר על התוכנה הזאת פה אז תמחקו... :-*
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
רציתי לברר אם ישנה אפשרות להעביר סרט לקובץ mp3 ואם כן איזו תוכנה מעבירה בתודה מראש שוקי
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם אפשר לשנות את שפה של VISIO 2007 לעברית???
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
זה נכון שמ 1/5/06 שירותי ה ICQ יעלו כסף?? תודה
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
טוב, לקראת הפירמוט הקרב ובא, החלטתי לעשות קצת ניסויים במחשב שלי. בכל מקרה, מחקתי את הNORTON NIS והמחשב רץ! מעכשיו הפסקתי להשתמש בNORTON. אני יתקין אנטיוירוס אחר. איזה מזל. ואני לא הבנתי למה המחשב שלי קצת איטי. ארררר, איך לא עליתי על זה קודם!
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
what is firewall ? and from where i can download it i have sp1
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי את הV2 אם זה משנה, התוכנות שלה לוקחות לי פול זכרון, הLCDMon לוקח לי פאקינג 550MB זכרון, גם אחרי שעשיתי ריסט למחשב והכל.. אם זה משנה יש לי מעבד Q6600 וזכרונות 2GB חזקים של KINGSTON...
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
היי אנשים, אינני מצליח להריץ סרט באיכות DVD באמצעות wmp. למישהו יש מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני גולש לפעמים באתרים וקופץ לי חלון כזה מעצבן של "מסוף שגיאות". איך אני מבטל אותו? תודה..!
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
איזה תוכנת שיתוף קבצים הכי מהירה? אני מחפש תוכנת שיתוף קבצים בעיקר לסרטים, ממש בעיקר... פעם בOVERNET הייתי מוריד על 100KB\S ועכשיו אני משתמש באזוראוס על טופ 40. אז מה הכי כדאי? זרקו הצעות
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לאחרונה אני בודק את המחשב שלי (חלונות 2000 sp4 ) בעזרת spysweeper את רוב המרגלים התוכנה מכניסה אל הקרנטינה אך יש תוכנה בשם cdilla שה- spysweeper ממליץ לא להכניס לשם. מה ה cdilla עושה בכלל שצריך להיזהר שלא להכניסה להסגר? האם יכול להיות לי בלאגן אם אכניסה להסגר (quarantine) ? תודה מראש יוסי
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי שני קבצי pdf שבכל אחד מהם עמוד אחד אני מחפש דרך ליצור משניהם קובץ אחד עם עמוד אחד כאשר שניהם יופיעו אחד על השני (והלבן יהיה שקוף) יש לי abode acrobat 7.0 pro מישהו יודע איך לעשות כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כאשר אני מכניס את הדיסק וקופצת ההתקנה אני מתקין את הדרייברים... עובד... לאחר מכן אני מתקין את התוכנה (מס' 2) הוא נתקע על המסך הבא (קובץ מצורף): מישהו מכיר/נתקע בזה כבר ? תודה לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני לא מעונין שזה יקרה חיפשתי בהגדרות שלו ולא מצאתי כיצד אפשר למנוע פתיחה של כל קישור בחלונית חדשה?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
קיימת כזאת ? חיפשתי ב download.com ואין שם קונברטרים מתאימים. זה מאוד חשוב לי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם ניתן לפני פירמוט לצרוב את תיקיית הדרייברים ולהשתמש בה להתקנת הדרייברים אחרי הפירמוט?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, יש אתר דרכו אני רואה הרצאות אקדמאיות שמשודרות בסטרימינג ולא מצאתי דרך לשמור ישר את הקובץ. אשמח אם תמליצו על תוכנה שתדע ישר לשמור את הוידיאו בתור קובץ או שתעשה לזה ריפ.... מהיא התוכנה הכי טובה לזה ואשמח אם תפנו לקישור להורדה מיידיית כי אני דיי צריך את זה היום. כמו כן , יש לי בעייה עם כמה קבצי מפ3 שאני מנגן אותם בלי בעייה במחשב אבל בנגן סנסה של סאן דיסק E200 שלי לא רצים ולא מופיעים אפילו ברשימה, אני חושב שזה בגלל שהקובץ MP3 לא יציב - הכוונה, כשאני מנגן אותו במחשב רואים שהביטרייט שלו האיכות של KB/SEC קופצת כל הזמן... זאת אומרת הריפ כנראה לא נעשה טוב.... אז איך אני מתקן " את הקבצי MP3 האלו שכן ירוצו טוב על הנגן שלי ? אודה לכם על המלצה על תוכנה פשוטה וטובה בתודה מראש HIG…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
כרגע מותקנת לי על המחשב vista 32 עם אתקין עליה את 64 האם זה יזיק בצורה כלשהי לקבצים והתכונות שיש לי על המחשב? :s05:
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום יש לי חומר שצילמתי פעם אם מצלמת וידיאו על דבי DVD עכשיו אני רוצה לקחת משם כמה תמונות והכי חשוב כמה קטעי וידאו קצרים. אז השאלה שלי שלי היא באיזה תוכנה ניתן לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מי מכיר ויודע איך משתמשים בתוכנה anfy? אני רוצה לעצב בעזרתה תמונה ולשמור אותה כ-Imge?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס החדש.. לא זוכר איזה גרסא, אבל מעודכן והכל... שאני מוריד משהו אז שאני נותן לו פקודה "DOWNLOAD" או את הפקודה שצריך לתת כדי שיתחיל להוריד.. אז הוא לא פותח לי את החלון של ההורדות, רק אחרי שהוא מסיים את ההורדה הוא מעלה לי את החלון של ההורדות... מה אני עושה? תודה. ועוד משהו.. שמעתי על תוסף לפיירפוקס שאם יש איזה אתר שלא עובד בו טוב אז יש כפתור שלוחצים עליו וזה עובר ל"מצב אקספלורר" יש כזה דבר? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-