תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
מאז שהתקנתי את ה-Norton Internet Security 2003 יש לי קובץ שרץ ברקע שנקרא ccApp.exe והוא לוקח 15 מ"ב זיכרון פנימי! זה הכתובת שלו: C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared התיאור שלו זה Common Client CC App. מישהו יודע מה הוא עושה ולמה אני צריך אותו ברקע??? עריכה: אין לי מוסג איך הת'רד התחיל בפורום של החדשות...
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
אני משתמש "ותיק" של BitComet אבל החלטתי לנסות את הUTORRENT על איזה הגדרות אתם ממליצים לי לשים את התוכנה בשביל אינטרנט 1.5 רגיל?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש לי די וי די דיוקס שקורא כתוביות ואכן גם קורא תיקיות השאלה שלי היא על איזה דיסקים עדיף ליצרוב סרטים ? יש לי למעלה מ 50 סרטים ואני מעוניין ליצרוב את כולם על דיסקם של Cd-R או שעדיף Dvd-rw ? r? ועל איזה מהירות כדאי ליצרוב את הדיסקים ? אני מישתמש בNERO 6 ממתין לתגובה תודה :-\
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר תוכנות להסרת אנטיוירוס סוסים טרויאנים רוגלות וכאלה ורציתי לדעת אם זה בסדר אם כולם יפעלו באותו זמן כי להפעיל כל אחת בנפרד לוקח מלא זמן. תודה
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
ראיתי שישנם מודים של אימיול של כל מיני אתרים והם מסתמכים על משהו שנקרא web cache. הורדתי את אחת הגירסאות ולאחר כמה זמן הוא נותן לי הודעה שלא ניתן לבצע את הקאש. יש למישהו מושג מה קורה עם זה?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מפוצץ דברים בMAX אבל בסגנון של הדיון שהיה פה על הסרטון של פיצוץ כד התה אני מתכוון שיהיו חלקים ולא מרובעים קטנים בלי עומק וכן אני רוצה לדעת איך החלקים שנופלים יפסיקו לפול כאשר הם מגיעים לצורה כלשהיא אלא לעצור שם תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה של התחברות לאינטרנט ולפעמים קופצת לי הודעה של הפיירוואל שלי שאומרת לי לעשות לו ריאסט כי הוא חוסם את הincoming וחוץ מזה יש לי תמונה להמחשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי ווינדוס 7 מחדש חפני כמה ימים ומאז אני לא מצליח לכתוב בעברית ב-soulseek. זה מופיע בגיבריש. יש לכם מושג למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, ניסיתי להסיר את 621.0.NOD 3.0 ובאמצע יש שגיאה שמפסיקה את ההסרה . גם כשאני מנסה להסיר דרך התוכנה וגם דרך ווינדוס. השגיאה היא: נסיתי להסיר במצב בטוח וכאשר המחשב מנותק מהאנטרנט וכלום לא עזר. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שנועלת את שולחן העבודה ולא מאפשרת גישה לכוננים ותיקיות אני רוצה שתופעל תוכנה מסויימת ב-STARTUP ומעבר לזה כל שאר האפשרויות ינוטרלו. כולל אפשרות התקנה לתוכנות חדשות תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת לגבי התהליכים האלו חלק אני חושב שייכים לאנטי וירוס אבל יש כאלה שאני לא יודע של מה הם, לא ידעתי ממש איפה לשאול מקווה שזה לפה EKRN.EXE - EGUI.EXE - TSNP2STPD.EXE - NVSVC32.EXE - NOTEPAD.EXE - VSNP2STD.EXE - IGFXSRVC.EXE - IUSCHED.EXE -
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
-
ברצוני לבצע גיבוי לכל התוספים שיש לי בFF ולשחזר אותם אחרי פירמוט.. האם אפשרי ? כיצד ?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש איזה טבלה שכתוב שמה כמה כול דפדפן צורך?? אם לא אז אתה יכולים להגיב לי מה הבדלים בין FF לגבין Safai..תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
היי אני צריך דרייברים לדגם הזה של המחשב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שאפשר דרכה לצרוב דיסקים מקורים של DVD (כמו בסיפריית וידאו) . תודה מראש. אוקיי.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אתם בטח יודעים מה זה פלאש גוט,תוספת לפיירפוקס כל הזמן שאני מתקינה זה קורס ואין לי מושג מה לעשות...
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
יש לי מצלמה ישנה של לוג'יטק שאני מעוניין לעשות איתה מולטיטאץ' פאד לניסיון וראות איך זה מגיב אבל הדרייברים המצורפים לא מתאימים לויסטה 64 שלי. אין באתר של לוג'יטק דרייברים. המצלמה היא הכדורית הישנה של לוג'יטק, מהלבנות שעוד לא היה בהן מיקרופון, זה כל מה שאני יודע על המצלמה, קיבלתי אותה ב2003 אני חושב, וזהו, לא יודע לי יותר מזה. אם למישהו יש את הדרייברים הרגילים אפילו ולא ל64 ביט שסביר להניח שאין ויכול לתת לי אני אודה מאוד!
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא אז פתחתי אותו כאן מקווה שזה בסדר יש לי סרט(קובץ AVI) והתמונה בפנים הפוכה איך אני הופך אותה שוב ?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום עקב בלאגן עם האופיס שלי, עברתי לאופן אופיס, יש לי עבודה לעשות, ואני צריך הכניס ערכים שהם 0.00XX, הבעיה שהוא מראה לי בתא רק שתי ספרות, איך אני גורם לכך שהוא יראה לי יותר משתי ספרות? (עדיף כמה שיותר ושלא יעגל לי). נ.ב אם מישהו יודע איך אני מוסיף קו מגמה אני אשמח..
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שנותנת לפצל ולקבוע גדלים של מחיצות לאחר התקנת מערכת הפעלה (XP,7) ?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. כל מי שראה אווטאר יודע כמה מגניב זה תלת מימד. השאלה שלי היא איך אני רואה סרטים ומשחקים בתלת מימד? במה זה תלוי? יש לי ככה: משקפי תלת מימד מעיתון (רגילות אדום כחול) משקפי תלת מימד בדיוק כמו שיש בקולנוע באווטר גרסאות של סרטים מטורנטליץ: My Bloody Valentine 3D 1080p BluRay x264-RETREAT Caroline 3D 1080p BluRay x264 כרטיס מסך ATI 5850 1GB מעבד I7 עם לוח X58 6GB DDR3 מסך DELL 22' 29WA כל זה ולא עובד לי. מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד? צריך לשנות הגדרות במסך, בכרטיס מסך? בבקשה תסבירו לי איך זה עובד... תודה, מוטי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
התחדשתי היום במקלדת (WAVE) ועכבר (MX518) מבאג. בסוף ההתקנה שמתי לב שאין לי אפשרות לשנות שום דבר בקיצורי הדרך ושאר הפיצ'רים גם במקלדת וגם בעכבר. בקיצור, הדרייבר כנראה לא מזהה את שניהם. ניסיתי להוריד פעמיים מהאתר של לוג'יטק את הSETPOINT החדש, אפס. אותו דבר. עריכה: הבעיה נפתרה עם הורדה של SETPOINT חדש יותר כנראה (גרסה 4.6). [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-