עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני עם XP ועובד על כרום. לאחרונה, משום מה, כשאני בפייסבוק, ורק בו, מופיע לי עמוד אפור ריק עם סמיילי עצוב במרכזו רק כשאני פותח את הקנדי קראש. רציני. לא צוחק. אין לי תגובה שכזו באף עמוד ובאף אפליקציה שאני מפעיל חוץ מזה, למרות שזה עבד עד לא מזמן. למען הסר ספק, פוקר בפייסבוק כן עולה... מה חסום/לא מוגדר/לא תקין אצלי???

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  2. Started by idani1983,

מה זה driver-level fan control? האם זה שליטה על כמה יסתובב המאורר?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  3. במיקרוסופט קום זה ONLINE SETUP

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  4. Started by HaEsrimVeArba,

יש לי קולקציית פורנו רחבה ביותר, ועד כמה שהחיפוש החדש של ויסטה נוח הוא כל הזמן מוצא אותה. האם יש דרך נוחה לעשות אותה בלתי ניתנת לאיתור ע"י החיפוש של WINDOWS. ולשים גישה עם סיסמה בלבד?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  5. Started by yotam360,

האנטיוירוס פועל בדקתי ב-task manager , אך אין שום איקון בצד שמראה את זה. מה יכולה להיות הבעיה? http://img254.imageshack.us/my.php?image=91190826cs0.jpg

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  6. Started by miki891,

אני משתמש בדפדפן אקספלורר 7+חלונות XP.האתר ברירת מחדל היא www.ynet.co.il אני פותח אקספלוורר,ניפתח חלון ופתאום אני רוצה לכתוב כתובת או לילחוץ קישור לאתר אחר או ללכת במועדפים וזה לא מגיב,אקספלוורר ניתקע.לוקח זמן 40 שניות חוזר לי שליטה באקספלורר תקין. אני סרקתי וירוסים ונימצא נקי אין וירוס.עשיתי אחוי דיסק , בדיקה שגיאות דיסק קשיח נימצאים תקינים. ניקויי קבצי זמנים.ניגשתי למאפיינים אינטרנט נקיתי היסטוריה כולם.וגם ניגשתי למתקדם--איפוס מחדש. ועדיין אותו דבר ניתקע וחוזר שליטה. משהו מוזר בדפדפן אקספלורר.אני לא יודע מה עוד צריך ליבדוק.מישהו מכיר תופעה מוזרה הזאת? מה עושים? טל

7. אני משתמש בג'ימייל דרך Mozilla Thunderbird, ואי אפשר לשלוח הודעות, מכיוון שהפורט שהזנתי לא נכון. מה צריך לכתוב שם..? :s05:

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  8. Started by moshebe,

שלום אני מבקש עזרה בהכנסת התרגום לסרט כשהצלחתי להכניס את התרגום הוא לא מתאים לסרט(הדיבור מגיע לפני התרגום) בתוכנה של הכנסת התרגום הוא רושם את מהירות התמונה ואני לא יודע מה המהירות בבקשה תעזרו לי לדעת איך יודעים את המהירות של התמונה

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  9. היי! יש לי אקסל 2000 בעברית אבל ה a b c d עולים משמאל לימין והמספרים נימצאים בצד שמאל, קיצר האקסל שלי כרגע משמאל לימין, ואני רוצה להפוך אותו ל"מימין לשמאל", איך אני עושה זאת? תודה רבה לכל העוזרים!!!

10. Started by Rafi921,

את הקבצים הנגן מנגן אבל שאני מנסה לפתוח קבוצה של שירים (רק עם FLAC עם mp3' wmv אין את הבעיה) הנגן פותח רק שיר אחד מישהו יודע איך לגרום ל - WMP לפתוח מספר שירים??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by zvkel,

לא ידעתי אם לשים את ההודעה הזו כאן או פבורם חומרה אבל חשבתי שכאן היא תקבל יותר חשיפה אז היא כאן יש לי את המקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט איך אני גורם לכפתורים של ה play , pause שיר הקודם\הבא לעבוד גם בwinamp לא רק במדיה פלייר המגעיל של חלונות?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  12. שלום לכולם! יש לי את כרטיס המסך הבא: Gigabyte Radeon 9200 SE ניסיתי פעם לעדכן דרייבר כאילו את ה- Catalyst אבל כל המחשב זז כמו חמור והיה איטי לגמרי! ואז עשיתי שיחזור דרייבר והכל הסתדר... אז אני יכול עכשיו לעדכן לדרייבר החדש או לא? צריך עידכון של Gigabyte כאילו? תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  13. Started by Potter,

שלום אני מחפש תוכנה מקצועית לעיצוב בית, (שארכיטקטים משתמשים בה) ליצוב הקירות ומיקום של כל דבר, מישהו מכיר תוכנה מקצועית כזו?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  14. איך אני מסנן אימיילים מחברות שאיני מעונין בהן? שולחים לי הודעות אימייל מחברות של אנטי וירוס מפורסמות וכו' איך אני מבקש מהם לא לשלוח לי או מסנן אותם?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  15. זה אפשראי לנווט קול של תוכנה מוסימת ליציאה אחת וקול מתוכנה אחרת ליציאה אחרת?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  16. Started by haifaboy,

יש לי T, תוכנת 12 NERO מלאה וחוקית . כשאני מנסה לפתוח דיסק מוזיקה מקורי להמרה( Encode ) ל MP3 הוא פשוט לא מזהה שום קובץ מוזיקה עליו. הדיסק הוא כמובן מקורי ( יש לי אוסף ענק שלי שאני רוצה להמיר ל MP3 בשביל הסלולרי ) . מה עושים במצב הזה ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  17. Started by shaithebest,

הי, על וינדוס 7 פתאום לא מגיב לי הALT SHIFT כדי להחליף בין אנגלית לעברית מישהו יודע איך לתקן??? נכנסתי לשפות בלוח הבקרה ולא מצאתי שום פונקציה תואמת תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by arik100,

אני פשוט רוצה לגלוש באתר WWW.TORRENTBYTES.NET בבקשה תמצאו לי תוכנה שתאפשר לי לעשות את זה

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  19. Started by Goat17,

שלום לכולם! הבוס שלי בעבודה רוצה למנוע מהפקידות לגלוש באינטרנט חוץ מלמספר אתרים שקשורים בעבודה.. ממה שאני זוכר מלימודי הMCITP שלי ניתן לעשות את זה באמצעות שרת פרוקסי שישב בין המחשבים של הפקידות לראוטר - רק שאני לא בדיוק זוכר איך.. יש לנו שרת WINDOWS SBS 2003 בעבודה אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש אודה לו.. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  20. Started by gildoron,

שלום, לא מזמן קיבלתי מחשב ישן וביצעתי לו פורמט, התקנתי את כל הרכיבים החשבוים ורק את כרטיס המסך לא הצלחתי להתקין. אין לי את הדיסק של כרטיס המסך וכשניסית לחפש בdriver guide וב-google (כמו שעשיתי בכרטיס הקול) את הכרטיס המתאים לא מצאתי הכרטיס הוא כרטיס קטן של 8-M אני אני לא טועה(רשום עליו בשחור כך) על הכרטיס אני לא רואה שם של חברה ספציפית אך רשום בלבן: CR2CSD VER:1.2 בנוסף יש שני ג'וקים עם שמות אחד של: holtek ht27c512-70 a010k0261-2 והשני של agp: rage IIc agp 215R2QZUA21 B1S10 0015SS TAIWAN על הכרטיס אני לא מוצא עוד שום פרט שיכול לעזור, עם למישהו יש את הדריבר או קישור לדריבר, או יש בה דרך שיוכל לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  21. אני חושש שמOC שעשיתי מזמן מזמן נפגמו ארבעת הסלוטים שעליהם יושבים הזכרונות בלוח-אם. יש תוכנה שתבדוק את זה?. ברכות!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  22. Started by Warped,

איזה מהתוכנות עדיפות? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  23. Started by scorpions,

אני מחפש מיספר סריאלי לתוכנת הצריבה nti cd maker pro 2000 קיבלתי את הדיסק ממשהו שאיבד את העטיפה המקורית שעליה היה את המיספר פאיפה אני יכול להשיג כזה מיספר ותודה מראש למי שיתן פיתרון שעובד

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  24. Started by gshhar,

תודה.

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  25. Started by אורי רמון,

שלום כיצד אני מעביר לדף הכניסה "קיצור דרך"? אם אני גולש באתר מסויים כשאני לוחץ בעכבר על הלחצן הימני ,אין אפשרות לעשות קיצור דרך אורי

• 1 תגובה
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.