עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by redead,

איך אני יכול לעדכן למישהו את ההאנטי וירוס לתאריך האחרון אם אין לו כרגע אינטרנט ? יש איזה לינק לאתר שלהם להוירד את העדכון האחרון? תודה..

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  2. Started by ori-silver,

יש לי סרט hd של 9 ג'יגה הקובץ הוא mkv ואני רוצה לקווץ אותו ל xvid,יש דרך לעשות זאת?ניסיתי עם total video converter אבל לוקח לו שנים לעשות את זה יש תוכנה אחרת?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  3. אני אוהב את התוכנה אבל אין לי מכשיר אייפוד - כיצד אני מעלה את הסרטים במחשב שלי לתוכה? בתודה מראש, יניב

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  4. Started by R.L,

אני מנסה להפעיל את הקבוץ,הקובץ נפתח אך אומר שיש בעיה. אין לי מושג מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה. אני מאוד אשמח לדעת מה הבעיה ולקבל פתרון. תודה.

5. Started by monya2007,

מישהוא מכיר תוכנה טובה לעריכת וידאו (לא WINDOWS MOVIE MAKER) שהיא בחינם? כל תוכנה שהיא יותר טובה מWINDOWS MOVIE MAKER תתקבל בברכה : תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  6. Started by Dubek,

שלום. אני מחפש דרך לסנכרן באופן אוטומטי בין תוכנות Outlook שנמצאות על מספר מחשבים. מישהו יודע איך ניתן לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  7. שלום למומחים,אי רוצה לדגום קטע קול קצר מסרט ולאחר מכן להמיר אותו ל MP3. תוכנת המרת קול יש לי,עכשיו אני צריך רק תוכנה לדגימת הקול מהסרט. תודות לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי הרבה מאוד (עשרות רבות) DVDים שיש עליהם סרטים ללא הגנה כלשהי (שהוקלטו ב-DVD צורב או סרטים ביתיים). כדי לערוך את הסרטים אני מעתיק את קבצי ה-VOB למחשב ופותח אותם בתוכנת עריכה. הבעיה היא שיש לי כמה דיסקים שכנראה נשרטו. אז לראות אותם ב-DVD אין בעיה, כי אין ממש משמעות לכמה ביטים חסרים פה ושם. אבל להעתיק את קבצי ה-VOB למחשב אני לא יכול - מקבל הודעת שגיאה. יש למישהו פתרון ? מישהו מכיר תוכנה שלא תעצור הכל ברגע שתתקל בביט לא תקין אלא תסכים להעתיק בכח את הקובץ גם אם חלקים ממנו לא קריאים ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by eladh777,

שלום. היום צרבתי סרט לנגן ה DVD שלי(תומך DIVX). היה לסרט כתוביות, אז שניתי את שם הכתוביות בדיוק לשם הסרט כדי שהכתוביות יהיהו מוצמדות לסרט כאשר אני יפעיל אותו בנגן שלי. אבל כשראיתי את הסרט בנגן, הכתוביות הופיעו בגיבריש. איך מתקנים את זה? מובן לי שאני צריך לצרוב את הסרט שוב, אבל יש אפשרות לסדר את הבעיה איכשהו? תודה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  10. שלום עשיתי פרמוט למחשב, התקנתי גרסה אחרת, יותר מעודכנת של ווינדוס, [xp sp3] ואת אותם הדרייברים של הכרטיס מסך. הבעיה שמשחקים [כמו nba live] שפעלו אצלי מצוין לפני הפרמוט, פשוט מקרטעים, בקצב פריימים איטי ובלתי אפשרי לשחק. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  11. אתר נחמד שנותן להעלות לשרת שלהם קבצי מולטימדיה וממיר אותם ע"ג השרת. יתרונות: חוסך התקנה של תוכנות המרה. מאגד כמות גדולה מאוד של פורמטים בממשק אחד. חוסך במשאבי מערכת (למעט רוחב פס לרשת). חסרונות: יכול לקחת לא מעט זמן בקבצים גדולים (משתנה בהתאם לעומס שעל השרת ועל רוחב הפס שלכם). תומך רק עד 100 מגה לקובץ בחבילה החינמית. רשימת פורמטים נתמכים: http://www.zamzar.com/conversionTypes.php

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  12. שלום רב. הגיעה אליי שאלה מקרוב משפחה ומצאתי לנכון להעלות אותה לכאן, אשמח אם תעזרו: יש לי תוכנה שמצלמת מה אתה עושה במסך, צילמתי משהו שעשיתי במשחק כדורגל. לאחר שזה סיים זה יצר קובץ וידאו, קובץ ששוקל 365 מ"ב ומשך הסרט 17 שניות. איך אני מקטין את הרזולוציה והנפח בלי להוריד במידה רבה מהאיכות על מנת שאוכל לעלות את הסרטון ליוטיוב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  13. כותרת. אני כמעת בטוח שזו בעיית תוכנה כי גם במחשב הקודם היה לי את זה. וזה לא בעיה בדיסקים.

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  14. Started by SHELA,

אין לי מושג איך לחפש בגוגל את לוח האם. מה אני רושם על לוח האם וכרטיס הקול שלו? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by IM-380,

שלום רב אשמח אם מישהו יענה לי איך צורבים בSMART NERO דיסק של 870 MB (אני מתכון שמנצלים את הדיסק ...ולא שצורבים כמו בכמות של 700MB? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  16. אני צריך לעלות סירטון בגודל של 2 MB 640X480 זמן 3 דקות העלתי לYoutube אבל רואים את הכתוביות גרוע. יש איזה אתר אחר ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  17. כמובן ללא תשלום חודשי או משהו כזה לכן אני מניח שאין טעם להציע לי משהו ששייך לסלקום.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  18. כלומר שתאפשר בנפרד לעשות SYNC לאודיו (אם הצליל לא מסונכרן עם התמונה) ולכתוביות (אם הכתוביות לא מסונכרנות עם האודיו). אני מכיר תוכנות שעושות את הראשון או השני, אבל לא תוכנה שיודעת לעשות גם וגם.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  19. Started by GWeizman,

המ בזמן האחרון יש לי בעיות בגלישה בפיירפוקס זה מתבטא בזה שהטעינה של דפים מאוד איטית לפעמים (ולפעמים אין בעיות), עד לרמה שמידי פעם אני פשוט מקבל ארור, ולפעמים הוא מפסיק לטעון באמצע (לא טוען עיצוב, לא טוען רקע, דברים כאלה). מצד שני, בתוכנות אחרות (מסנג'ר, מירק) אין שום בעיה, ויש לי פינגים אפסיים (גם במירק וגם במשחקים). באקספלורר גם יש איטיות לפעמים. אינטרנט במהירות 2.5Mb. מה יכול לגרום לבעיה? (AVG סורק כל בוקר וירוסים אוטומטית, לא מוצא כלום עד כמה שאני יודע) גיא.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  20. היי, מישהו מכיר תוכנה טובה לשיפור איכות של קבצי קול, הקבצים שאני מעוניין לשדרג הם דיבור בלבד, בלי מוסיקה, איכות גרועה ביותר, שמע נמוך, והרבה רעש. הלכתי על AUDACITY, והכל נעשה ידני, וגם לא בטוח כמה AMPLIFY אני צריך לשים כדי לשמוע את זה בצורה נורמלית ברכב (באוזניות בבית שומעים הכל בכל מקרה) יש איזו תוכנה אחרת מומלצת? או טיפים לצורה הכי נכונה לעשות את זה ב-AUDACITY? (הבעיות שוב, רעש סטטי, שמע נמוך, כמה SSSS ו-ZZZ מיותרים כשהקריינים מדברים) תודה[br]פורסם בתאריך: 12.07.2008 בשעה 14:57:48 ועוד עדכון אחרי ה-AMPLIFY ו-NOISE REDUCTION האחרון, נשמע כאילו הם מדברים מתוך הביוב...רעיונות?

• 1 תגובה
    • 16k צפיות
  21. Started by davidreznic,

היי. יש תוסף למדיה פלייר של MS או נגן אחר שמציג ליריקס בזמן ניגון שיר?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  22. Started by joniar,

יש לי פינקס כתובות במחשב ישן ורוצה להעביר לחדש איפה זה נימצא איך מעבירים? תוגה שובע טוב

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  23. Started by shaithebest,

שלום חברים אני מנסה להוריד מאינספור לינקים את daemon tool ולא מתקין לי על ויסטה בהתקנה נתקע ואומר שטויות שלcompability למישהו יש אולי לינק שיודע שזה עובד על ויסטה?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  24. Started by Omerole,

ערב טוב, לחבר שלי יש בעיה מוזרה במחשב..יש קול באייטונס מדיה פייר סרטים וכו' אבל כשזה מגיע לסרטונים (כמו יוטוב למשל) או כלמיני נגנים אינטרנטים אין סאונד. ביוטוב אני צריך לציין יש תמונה אבל אין סאונד. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לטפל בה? הדרייברים מותקנים כמו שצריך. והמחשב במצב טוב.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.