עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי סרט של בלוריי ריפ ואני לא רוצה להרוס את הרזולוציה . יש דרך להדביק כתוביות עם אותה הרזולוציה בלי לגעת בה?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  2. עדיף תוכנה חינמית אם יש. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  3. זה לא בדיוק בעיה זה פשוט מציק זה קשור למסנג'ר איך שהוא..אם אני לא עושה alt ctrl del ומוריד את זה אני לא יכול להכנס למסנג'ר. כמובן שזה לא מופיע ב msconfig בהפעלה של המחשב... וגם כל מני חיפושים ב regedit לא עזרו. זה ממש מציק כל פעם לפתוח תמחשב ולהסיר את זהה... ד"א נראה לי זה הופיע מאז שהתקנתי ואח"כ הסרתי את התוספת של ה SWEETIM של המסנג'ר. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  4. היי כל פעם ששלחתי לחבר דף אינטרנט הכל היה בסדר אבל לאחרונה במקום שיפתח האוטלוק אקספרס נפתח ה - מיקרוסופט אופיס האוטלוק ואין לי מושג איך עובדים איתו (בגלל שזה בכלל לא שולח לי מיילים משום מה). אז בקיצור, איך אני מחזיר את האופציה הקודמת שיפתח לי את האוטלוק אקספרס? בתודה רבה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by Electric Boom,

שלום, התהליך הנ"ל התחיל פתאום לטחון לי משאבים(מעל 500 מגה, והמעבד היה קבוע על 100%) אז עשיתי לו disable דרך ה-services agent (administrative tools ->services ( עכשיו הכל בסדר, המשאבים שוחררו אבל מן הסתם אני לא מקבל את ה"שירות" ואני לא יכול לצפות בטלוויזיה יש איזושהי דרך לתקן את הספרייה לתהליך הזה ספציפית?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  6. תודה.

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by Armageddon1,

Sound Recorder משהו חינמי כזה לא כבד .... תודה!

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by Eled,

יש לי הרבה תמונות JPEG שכוללות מידע של תאריך ושעה ואני רוצה להפוך אותם לBMP להסרת המידע ואז בחזרה לJPEG. איך עושים את זה מרוכז בפוטושופ או תוכנה אחרת בלי לעבור תמונה תמונה? תודה,

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by ofer_shm,

שלום לכולם לפני כמה ימים ביקשתי פה עזרה לשינוי גודל של לוגו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=228560.0 עודד אכן עזר לי אבל שאני מדפיס את זה עדיין זה יוצא לא ברור.. המטרה שלי זה פשוט לעשות שלט קטן בגודל דף A4 ולתלות בכניסה למשרד... לחברה קוראים menu media אז אם מישהו יכול להכין לי בבקשה שלט שיהיה פשוט אבל גם יפה (משהו בסגנון של הלוגוו)שיהיה אפשר להדפיס למסגר לתלות בדלת בכניסה..רצוי שיהיה בצבעים כתום ואדום ... המון המון תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by LeftRight,

אני צריך בדיקה לשתי לוגים בבקשה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  11. יש איזה תוכנה שבודקת כרטיס מסך מבלי להיות בוינדוס יעני בלי שיהיה לוג און

12. שלחו לי קישור לקובץ וורד שהעלו לGoogle Docs אבל כשאני לוחץ על הקישור אני מקבל את ההודעה המצ"ב. אין לי נסיון עם Google Docs אבל זכור לי שכל החוכמה היא שאפשר לשלוח את הקישורים לאנשים אחרים במקום את הקובץ עצמו. אז למה זה לא עובד? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by Holy,

יש לי שני קבצי pdf שבכל אחד מהם עמוד אחד אני מחפש דרך ליצור משניהם קובץ אחד עם עמוד אחד כאשר שניהם יופיעו אחד על השני (והלבן יהיה שקוף) יש לי abode acrobat 7.0 pro מישהו יודע איך לעשות כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by wooper,

הי האם אפשר להרשם ב RSS כאשר יש תגובות חדשות? למשל פה באתר לוחצים בפורומים על חדש ומגיעים לתגובה האחרונה אני מתכון למשל לבלוג שיש בו תגובות נוספות כל הזמן

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by The Dom,

יש לי מסמך וורד שאני צריך להדפיס ומדפסת HP OFFICEJET 6213 ALL-IN ONE. הורדתי דרייברים עדכניים והם הותקנו בהצלחה, אך כשאני מנסה להדפיס, המדפסת לא מזוהה בכלל. ניסיתי להתקין עוד פעם, אך אותו דבר קרה בשנית. אז, איך לעזאזל אני יכול לגרום לוורד לזהות את המדפסת?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  16. Started by DeadByDawn,

מישהו משתמש בה (2006!) ויכול להגיד איך היא??? אני קונה אותה בערך בעוד שעתיים ו54 דקות.

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by rjjb7,

בחלק מהאתרים שאליהם אני מנסה להכנס, אני נתקל בהגבלה הזו (ראה קישור) מצד פיירופקס (למרות שהאקספלורר נכנס אליהם ללא כל בעייה): מהי הבעייה וכיצד ניתן להתגבר עליה? נ.ב. ניסיתי את האפשרות להוסיף חריגה וכשאני לוחץ על "קבל אישור" הוא לא נותן אותו.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by rino,

הורדתי קובץ עם סיומת DAA . מישהו יודע מה הסיומת הזו ועם איזו תוכנה פותחים אותה?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  19. Started by Xilver,

The black screen appears as soon as the desktop up. The graphic card is the reason for all that because i just installed the newest driver. i downloaded from nVidia site so i don't understand why there is a problem. I'm talking right now from safe mode so i can't write in Hebrew. thanks

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by devek,

התקנתי לפני שבועיים בערך את התוכנה הזאת ולפני איזה כמה ימים ראיתי איזה קובץ לא מזוהה (קובץ טקסט) אז מחקתי אותו.. מאז אני האנטי וירוס לא עובד ואני מקבל את שתי ההודעות האלה: עכשיו כבר התקנתי אנטי וירוס פלוס פיירוול של מקפי אז אני לא צריך את Kaspersky אבל אני מעוניין למחוק אותה ועד עכשיו לא מצאתי שום דרך! אז בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by den,

בכל פעם שאני משתמש בתוכנות: Winamp,Jet Audio (ואני בטוח שיש עוד) אני שומע תקיעות וקולות מוזרים, הבעיה הזאת לא מתרחשת כאשר אני משתמש ב- Windows Media Player

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by Maxx,

היכן נשמרות הסיסמאות ב-ICQLite 5.1? תודה.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  23. כרגע מותקנת לי על המחשב vista 32 עם אתקין עליה את 64 האם זה יזיק בצורה כלשהי לקבצים והתכונות שיש לי על המחשב? :s05:

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  24. שלום כל פעם שאני לוחץ על קישור הוא נפתח לי בלשונית חדשה, והדרך היחידה לפתוח אותו באותה לשונית היא ללחוץ עליו כמה שניות. אני לא יודע מה קרה כי קודם זה לא היה ככה... בכל מקרה זה נורא מעצבן ואשמח אם תעזרו לי לשנות את זה... חיפשתי בכל האפשרויות ולא מצאתי תודה בכל מקרה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים