תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
^ זו הודעה, בעת התקנת אקרובט רידר (הגרסה האחרונה). מה הבעיה, וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני משתמש בBAT mode con codepage select=1255 dir %1 /b /s > f:\anime-list.txt בשביל ליצור רשימות מעודכנות למצב האנימה שלי (טוב במקרה של צורך לשחזר) רציתי לדעת איזה עוד פרמטרים אני יכול להוסיף לרשימה הייתי רוצה להוסיף גודל ותאריכים אם זה אפשר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי avi\divx למטרה אחת: יש לי קובץ של סדרת טלויזיה ואני צריך "לחתוך מזה" רק את הפתיח של הסידרה,רק את ההתחלה,אני רוצה קובץ נפרד שיהיה רק ההתחלה של הסידרה,יש למישהו מושג עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה??? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכוון גם לכל ההרחבות שהתקנתי ולכל ההגדרות,תצוגה,פשוט הכל בכדי שאם אני מפרמט את המחשב אני רק מייבא את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולא מוצא את הסיריאלים של ה xp והנורטון בעיקר וקיימות מספר תוכנות נוספות עם סיריאלים חוקים (מחשב נייד מהעבודה) מחפש תוכנה טובה למציאת הסיריאלים במחשב תודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
להורים שלי יש explorer 8 יש להם חשבון בHOTMAIL.ברגע שרוצים להעלות תמונות ולוחצים העלה תמונות זה מראה את הפס הצהוב של activex אבל לא נותן להתקין אותו,בכל מחשב אחר שניסיתי יש אפשרות להתקין אותו רק במחשב הזה ספציפית אין אפשרות להתקין וכך נמנעת אפשרות העלאה של התמונות ושלוח אותן. מדוע אין לי את האפשרות לאשר ולהתקין את התוסף הזה כי לחיצה ימנית על הפס הצהוב לא מראה אופצית התקנה כמו בכל מחשב אחר. תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי סרטון מפורמט GP3, הבעיה היא שהוא מסובב , ואני צריך תוכנה שתסובב אותו ב180 מעלות ותשנה לMPG או כל פורמט שאפשר להעלות ליוטוב. חיפשתי בגוגל יוצאים לי דברים מסריחים ולא קשורים. תודה מראש =]
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היי במחשבים בגדול יש לי ידע סביר אבל יש לי בעיה די רצינית באופיס, בכל מה שקשור לאופיס אני נוראי. אני הולך לבקש עזרה באקסל, ואני מניח שמי שמבין באקסל זה יראה לו מאוד פשוט. אני צריך לבנות טבלה של ליגה (6 קבוצות. סתם לצורך העניין - ריאל, אינטר,בארסה,צ'לסי,מילאן,ארסנל) עם רשימת משחקים כמובן (2 סיבובים אם זה משנה) שברגע שאני אעדכן תוצאה של משחק זה יעדכן את שערי הזכות וחובה של כל קבוצה, את מספר הנקודות שלה, את המיקום שלה ויקפיץ או יוריד קבוצה בהתאם למיקום כמובן. מהמעט שעבדתי על האקסל הצלחתי לעשות שברגע שאני מעדכן ניצחון אז הוא מעדכן את המספר נקודות בהתאם וברגע שאני מעדכן שערי זכות וחובה הוא מעדכן את ההפרש שערים. אבל עדיין נוצר מצב שבו יכול להיות שבמקום השני יש קבוצה עם 14 נקודו…
-
- 1 תגובה
- 9k צפיות
-
-
האקספלורר שלי לא פותח חלונות מתוך חלונות קייימים (open in new window או לינקים בתוך דפי אינטרנט שמחייבים פתיחת דף נוסף על הדף הקיים). הפעולה שמתבצעת בעת הקשה על קישור או נסיון לפיחת חלון חדש מתוך חלון קיים היא פתיחת חלון לבן ללא תוכן. אשמח לעצות איך לפתור את הבעייה. לכל אוהדי הפייר פוקס, אני משתמש גם בו, אבל באתרים מבוססי אקספלורר בעיקר בארץ זה מפריע. אגב, הבעייה קיימת רק באקספלורר, הפייר פוקס עובד כמו שועל.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי k-lite מעודכן בעיתי היא כאשר אני צופה בdvd מקורי התמונה מטושטשת בטירוף [בשאר הישומים הכול תקין] כרטיס מסך 4850 [מעודכן] מסך lcd 22 צופה במדיה פלייר וגם במדיה סנטר עם אותם תוצאות גרועות התמונה על מסך הטלויזיה שלי [שהיא לא lcd ] יותר חדה היכן הבעיה וכיצד ניתן לתקנה תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין להתקין אנטי וירוס של kaspersky. מה הגרסה שאתם מציעים להתקין 6 7 או 2008? אני אוהב את הממש של 6 ו 7 השאלה היא אם הם עדיין מספיק טובים לעומת 2008? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
בטח זוכרים אותי עם התוכנה הזאת "מאיה" כן אני עדיין איתה ואני עדיין לא תותח כי אין לי סבלנות לשבת הרבה אבל הפעם יצא לי משהו מגניב ורציתי לשתף: למדתי ב"פרוייקט" הזה הרבה מאוד, אם יש לכם רעיונות לבניינים חדשים ומקוריים אנא שתפו, שוב לא לשפוט אין הרבה טקסטורות והרבה דברים עוד לא בשלים. זה לא הסדר הכרונולוגי שבו רינדרתי את הסצנה:
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
ערכתי סרטון של 15 דקות בערך ואני רוצה לשמור אותו. עכשיו איך אני שומר אותו ככה שהאיכות תהיה טובה וגם הסרטון לא ישקול הרבה. שמרתי חלקים בשביל לראות תגודל ויוצא לי פעם 30 מגה ל5 שניות או שיוצא 3 מגה ל5 שניות.. אז אם מישהו יודע איך אני יכול לשמור את זה ויש לו הצעות בשבילי אני מודה לו מאוד!
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
בדקתי באתר של NVIDIA וראיתי שכתוב למעלה שזה ל7800 ו 7900 האם זה יתאים לי גם ל 7600 ? אם תוכלו לתת קישור למקום המדוייק אודה לכם מאוד תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום, יש לי חיבור מה outlook express לGMAIL ואני מקבל בזמן האחרון הרבה timeouts כשאני מנסה לשלוח מיילים (ובעבר זה עבד טוב). העלתי את הזמן עד timeout ל5 דקות (בעבר הוא היה דקה) והבעייה עדיין לא נפתרה. לדוגמא אני מנסה לשלוח מייל (עם קובץ בגודל 1.16M) כבר 3 ימים וזה פשוט לא זז. מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני רוצה שיהיה לי תוכנה שאני קובע לה שעות מסויימות ואז אחרי זה שאני לא ליד המחשב היא תפתח אותם אוטומטית בשבילי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי בעיה ואני לא יודע מה הפיתרון כי ניסיתי כמה דרכים ! כשאני מיתחבר לאאוטלוק אקספרס הדואר אלקטרוני במחשב כהאינטרנט מחובר ואני ניכנס לשם אז הוא מיתנתק וגם ברגע שאני עושה שלח קבל זה מיתנתק מה עושים? יש פיתרון? :-\
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום . אני גולש במהירות 1.5 מגה דרך 012. לאחרונה בעת שימוש באימיול גרסה 0.42 של ליוננטוורק , הגלשיה הופכת לאיטית באופן קיצוני ולא ניתן לקבל מיילים דרך האווטלוק. בבדיקה שנעשתה דרך 012 לא נמצאה בעיית תשתית או חיבור . הבעיה לא קיימת כאשר האימיול מנותק. האם מישהו נתקל בבעיה מהסוג הזה? ואם כן מה הפתרון .? יש לציין שאני עובד עם הגרסה הזו של האימיול כבר המון זמן , גם בגלל שהיא אינה גוזלת משאבי מערכת וגם כי עד עכשיו היא גם לא השפיעה לי על מהירות הגלישה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
-
ניסיתי להתחיל לנגן סרטים בתלת מימד ופשוט אני לא מוצא תוכנה שמפעילה אותם הם בפורמט MKV והתוכנה שבאה עם המסך אומרת שהיא לא יכולה לנגן או חסר לה קודאק אז הורדתי כול מיני תוכנות אחרות לתלת מימד וכולם או שלא תומכות או שפשוט מציגות לי שתי תמונות זו לצד זו ולא משלבות אותם לתלת מימד.. וגם הורדתי קודאקים כולל ה K-LITE וגם לא עוזר אשמח לשמוע איזה רעיון\פיתרון כי אני כבר די נואש מזה.. תודה רבה למי שעוזר או מנסה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מחפש תוכנה שאפשר להוסיף אלייה גם שירים וגם קליפים ושזה יהיה בתפריט תצוגה למשל עד עכשיו הייתה לי את התוכנה הזאת: ROXIO CREATOR ULTIMATE והיא יוצרת את התפריט לקליפים באמת היא מומלצת הבעייה היחידה שאי אפשר להוסיף לה שירים בנוסף כאילו היא מאפשרת לי רק את הסוג של קבצי וידאו ולא מאפשרת לי להוסיף גם קבצי מוזיקה. אני מחפש איזו תוכנה שאפשר להכין איתה תפריט תצוגה שבו ניתן להכניס גם סרטונים וגם קבצי מוזיקה.. תודה רבה לעוזרים הנחמדים
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעתיק Audio CD עם NERO , אני מקבל את ההודעה Analyzing CD ואז NERO לא מגיבה עד שמבצעים boot. הצריבה היא עם: OS WIN 2000 , CDR LG X24 , NERO 5.5.8.2 מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
איך אני מגבה את הדריברים של הקול והמסך במצב נתון שהם מותקנים כבר, ואנני יודע היכן קבצי ההתקנה.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה שאני לא מצליח להריץ אותה כמה פעמים במקביל שם התוכנה זה RSLOAD יש לי מערכת הפעלה ויסטה אם ישנה תוכנה כזואת אני אודה לכם מאוד יואב
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-