עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by BneXt,

שלום לכולם לא מצאתי פורום אחר לכתוב את זה בוא זה היה נראה לי הכי מתאים... יש לי DVD חדש של SANSUI DV-X900 התפריט בו בעברית וכתוב שהוא תומך בכתוביות בעברית אבל שאני צורב את הדיסק ביחד עם הכתוביות (הם כמובן באותו שם) זה מראה לי את השפה כגיבריש ולא בעברית מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר אותה?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  2. Started by nimrods,

שלום לכולם...! יש לי בעייה באייסיקיו מתי שאני מקיש את הסיסמה שלי של האייסיקיו אז זה אומר לי שהסיסמה שגיאה וזה לי יכול להיות כי לכול מספר שאני מנשה להכנס זה אומר לי שהסיסמה שגיאה למשהו יש גם תבעייה הזאת.? חחח תעזרו לי בבקשה..! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by ^GunX^,

אהלן..., חיפשתי בגוגל לגבי הנושא הזה ולא מצאתי תשובה ..בתקווה שמישהו כאן מתעסק עם אקסל... יש לי 2 גליונות באקסל שמתוכם אני צריך להוציא רק את הערכים שמופיעים גם בגליון 1 וגם בגליון 2... או להגדיר לו שרק אם 5 מהמספרים חופפים ... אז שיסמן לי את התא שבו נוצרת חפיפה.... ניסיתי ע"י הפונקציה COUNT IF אבל זה לא עובד כמו שצריך. עזרה תתקבל בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני בא לשמוע שיר מסויים פתאום הוא אומר לי שאני צריך להוריד רישיון כשאני בא להוריד רישיון הוא אומר לי שהירישיון הורד כבר 10 פעמים ולא אוכל להוריד את הרישיון, ואני לא יכול לשמוע את השיר עד היום כשנתקלתי בבעיה שזה היה נדיר הורדתי את הרישיון והייתי יכול לשמוע.. עכשיו הוא קיבל קריזה ואומר שאני לא יכול להוריד את הרישיון הנה תמונה צילמתי http://www.siz.co.il/my.php?i=jmlndjihhmo4.bmp תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by PhP dUdE,

אהלן, חשבתי שכול אחד יכול לעלות לכאן דברים שהוא עשה ולא צריך יותר ואנשים יכולים ללמוד מזה משהו,אני אתחיל,אני מעלה עיצוב שפעם התחיל את דרכו מקשקושים של שעמום ואיך שהוא הגיע לזה,לא משהו כי אני חלוד אבל בכול זאת נחמד. מקווה שתמשיכו גם,בהמשך אני אעלה כמה עיצובים נוספים שלי. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  6. לא עובד לכם 3dmark2001 se ? בקשה הנה הפאצ' שמתקן את זה : http://www.voodoofiles.com/getit.asp?id=7163&g=1&d=2&s=133844212

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by טל,

התקנתי את הדרייברים ואת התוכנות אבל אני לא יודע עם המצלמה עובדת ניסיתי להתעסק עם התוכנות ואני לא יכול לראות את עצמי כדי לדעת אם זה עובד , מה צריך לעשות כדי לבדוק אם היא עובדת?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  8. Started by pure perfection,

מה קורה ?? יש לי קובץ קול שאני מעוניין לעוות / לשנות את הקול של מי שמדבר , איך אפשר לעשות זאת?? תודה

9. Started by קומנט,

מחפש דרייבר למודם הנ"ל עבור Windows XP SP3, מצאתי לא מעט אתרים המתיימרים לספק את הדרייבר (ללא תשלום), אבל באף אחד מהם לא הצלחתי ממש להוריד אותו, גם לא באתר היצרן (המקורי או הרוכש - מוטורולה), במידה ומישוה מצליח להשיג לינק ישיר להורדת הדרייבר, אשמח מאוד לקבלו. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. כאשר אני מבצע חיפוש של זמר מסויים ביוטיוב אני מקבל נניח 7 דפים כאשר בכל דף יש בערך 10 סירטונים. אני משתמש בתוכנה שמורידה סרטון סרטון וזה לוקח לי הרבה זמן. ניסיתי להשתמש בתוכנות כמו HTTRACK ו-Offline Explorer שיודעות להעתיק אתרים שלמים ולא הצלחתי. ניסיתי להוריד גם עם BitCommet ו-FlashGet כאשר בדף המבוקש לחצתי קליק ימני ואז בחרתי את האפשרות download all with bitcommet/flashget ולא הצלחתי. אני יודע שיש אופציה של download them all ב-FIREFOX. אבל אני לא מכיר את הדפדפן הזה לעומק.האם מישהו מכיר איזו אפשרות לבצע את זה?

11. Started by Moty_p,

הוינאפ שלי מתנהג מוזר לאחרונה, הוא ניהייה כמו ה ICQ תמיד עליון הוא לא מסתתר אחרי הדפדפן או סוליטר אלה תמיד מופיע עד שאני ממזער אותו איך מסדרים את זה שיהיה כפי שהיה קודם?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by n0ne,

קודם כל יש לי רשת ואני יודע שזה בגלל זה.. צריך להגדיר את הPRXOY לא? http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=110 הלכתי לפי זה אבל על מה אני צריך לשים שם לא הבנתי ומה אני אמור לרשום בProxy Host לא הבנתי,מישהו מכון להסביר לי?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by SixKiller,

שלם כולם... חיפשתי כמה דקות בקשר לזה ולא מצאתי כלום...(מצאתי דברים אחרים Plug-ins בעיקר..) שאלתי כמה... והתשובות משתוות.. אז אני רוצה לדעת מה יותר טוב מבחינת איכות... ועוצמה...(בעוצמה... למשל קאזה משמיעה חלש יחסית למדיה פלאייר...) SixKiller *עריכה....

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by boogie,

צריך עזרה בהגדרות "טובות" של התוכנה...

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by Rיה,

שבלונות לקעקועים זמניים תודה למי שיש מאדר להורדה של תמונות כאלה או משהו תודה תודה תדוה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. האימיול לא מוריד קבצים מעל 4GB מה עושים? שני המחיצות שלי הם NTFS. ההודעה המדוייקת היא:" לא יכל להוסיף קישור - הקובץ גדול מגודל הנתמך ע"י פרוטוקול אי-דונקי (>=4ג"ב)" הגירסא של האימיול שלי היא [LIONETWORK V5.3] EMULE V0.46A

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by sbarbz,

בס"ד שבוע טוב לכולם יש אפשרות בדפדפן Mozilla Firefox לעשות מסך מלא(F11) ושהשורת משימות לא תסתתר?(איפה שההתחל שעון ושאר..) תודה רבה לכל העוזרים תבורכו

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by 00Amir,

אני לא מבין למה לוקח לדפדפן מלא מלא זמן לעלות... יש לי 2 SSD ברייד 0 והדבר הכי מעצבן זה שהוא עולה לאט... כמעט כמו הזמן שלוקח לי להפעיל פוטושופ CS5... למה זה קורה? איך מתקנים?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  19. Started by doctorefraim,

חבר שקצת מבין אמר לי טלפונית שכדאי לי להריץ את התוכנה הזאת והיא תפתור לי הרבה בעיות במחשב. אתם מכירים ? במה מדובר ? מה זה התוכנה הזאת? ובאיזה מצבים צריך להריץ אותה ? האם יש טעם להריץ אותה סתם ככה בלי סיבה? היא יכולה רק לעזור ? הוא אמר לי לסמן שם הכל .לסרוק .לחכות שיסיים ולצאת. הוא מבסוט ממנה יותר מדי לטעמי.. מישהו שמע עליה ויודע מה התפקיד שלה ?

• 84 תגובות
    • 17.7k צפיות
  20. Started by snikel,

ב WINDOWS 7 לא מצליח לראות את ה TIMELINE. התקנתי מחדש את עדכוני WINDOWS LIVE לתוכנה זו וגם אז לא רואים את זה או את ה STORY LINE. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by ilan_fix,

היי.. התקנתי סקייפ על מחשב עם מערכת WIN98 ואנשים שאני מתקשר אליהם לא מצליחים לשמוע אותי. זה מוזר כי חוץ מזה שהמיקרופון עובד, גם בתא ניסיון של סקייפ, שאתה מקליט את עצמך ואז משמיעים לך, זה עובד. אבל כשאני מדבר עם מישהו זה לא... אני שומע אותו טוב והוא לא שומע אותי.. אני יודע שיש כל מני בעיות עם 98 בסקייפ, אבל הבנתי שזה אמור לעבוד.. מישהו מכיר את הנושא? וגם, תפריטים בעיברית לתוכנה ב98, מישהו יודע?... תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by tomerco,

מחפש שמות של תוכנות טובות ל D.j להכנת צלילים ושאר ירקות.. תודה מראש..

23. טוב, רציתי להתנסות קצת באנימציה, ואני חייב למצוא workflow יותר מהיר ממה שעשיתי... כי זה פשוט המון זמן לעבודה ברמה שלא מספיקה לי. מה שעשיתי זה דבר כזה: אנימציה בפוטושופ - חלוקת הפנים לחלקים קדמיים (שיער קדמי) ואחוריים (שיער מאחורה) וכו', והנפשה של כל חלק בנפרד עם כלי האנימציה המובנה. בכל פריים, לשים את הפריים הקודם על 50% ולצייר את התנועה הבאה. לבחור את השכבות שמופיעות. אחרי זה שמירה כ-PNG ופתיחה ב-after effects לקומפוזיציה. הציור והצביעה לקחו יותר מדי זמן. חייבת להיות דרך יותר יעילה לעשות את זה - וקטורים? תוכנות ייעודיות? זה מה שבאתי לשאול... יש לי מחשב-טבלט (עם עט) וחלונות, אני אשמח לשמוע ממישהו קצת יותר מנוסה מה הדרך לתקתק עבודה. אני מחפש לוק של אנימה, וחשבתי שה…

24. שלום. אני מתנצל מראש אם זה לא שייך לפה.... רציתי לדעת לגביי פיירפוקס משהו קטן. שאני רואה למשל באתר של ערוץ 10 תוכניות גם במסך מלא אני לא רואה לרוחב אני רואה רק קובייה באמצע. יש לי מסך 15.6 ואני רוצה לראות את השידורים של ערוץ 10 על כל המסך משהו יודע איך מגדירים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Chura,

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1737373&postcount=83 איך קוראים לתוכנה שיש לו למעלה ? שמראה מתחים וכדומה... ?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.