עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עולה מסך שחור עם סאונד של הפתיחה של ויסטה ניסיתי עוד דרייברים של נוידיה ולא עזר, איפסתי ביוס ידנית ולא עזר. לא יודע מה לעשות.אנא עיזרו לי המחשב מושבת...

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by avner_s,

אני מקווה שזה קשור לפורום כאן התקנתי Alcohol 120% וההתקנה לא השולמה בהצלחה והמחשב עשה מסך כחול עכשיו אני לא מצליח למחוק את הAlcohol 120% ההסרה של התוכנה עצמה לא עובדת ובהוספה הוסרה של הווינדוס (אקס פי) זה לא מופיע בכלל. ניסיתי למחוק את כל הקבצים של Alcohol 120% בregedit של הווינדוס מה עושים?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  3. Started by nice,

התוכנה עובדת בצורה מאוד פשוטה והיא מאפשרת לכם לראות מה לוקח מקום בכונן וכמה אחוזים,אותו הדבר ניתן לעשות לתיקיות ולפ סיומות קבצים. מאוד שימושית,היא מאפשרת לך לדעת מה למחוק כדי לפנות מקום בכנון. ועוד פלוס גדול - אין צורך להתקין אותה. http://www.webattack.com/get/disktective.html שימושית להפליא.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  4. בקשה של נובים, אבל פוטושופ הפסיקה לעבוד אצלי משום מה, ואני לא מצליח לעשות את חיתוך התמונה בצייר :-X. אז אם אפשר, תחתכו בבקשה את התמונה שמסומנת, שתהיה לבד בדף ולא עם שאר הציורים שלידה . תסבירו לי גם בבקשה איך אני עושה את החיתוך (עם הצייר או פוטושופ שאתקן אותה), כי יש לי עוד כמה תמונות ולא רוצה לחזור לפורום בשביל זה כל פעם.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

אני רוצה להפעיל vertical sync יש לי ATI tool tray אין לי מושג איך עושים את זה אבל הבנתי שאפשר גם דרך הווינדוס נ.ב יש לי ווינדו אקס פי 64 ביט תודה...

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  6. Started by SeaMonster,

כשאני מנסה ליראות סירטונים באתר Gametrailers.com הוא כותב לי שאלי להוריד ולהתקין את הפלאגין של WMP למרות שהוא כבר מותקן אצלי, ניסיתי להוריד ולהתקין את הפלאגין שוב אבל הבעיה חוזרת על עצמה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  7. מישהו יודע אם אפשרי לצרוב לתקליטור DVD גם קובצי דיוידי (VIDEO_TS) וגם AVI ושנגן דיוידי יוכל לנגן את שניהם? בנרו זה לא אפשרי כי צריבת DVD מוחקת את כל מה שקיים בתקליטור ונועלת אותו (Finalize).

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by lev-27,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לבצע את בפעולות הבאות בקבצי MKV: א. שינוי רזולוציה. ב. קידוד פס קול מ-DTS ל-AC3 חשוב שהתוכנה תהיה פשוטה לשימוש. ישר ולעניין.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by SpEcToR,

אני לוחץ על "הוסף תגובה" וזה לא פותח לי שום חלון לתגובה זה עושה לי כאילו Page Up לא עובד לי לא בIE ולא בFF אני ממש לא בטוח אם זה המקום המתאים לשאלה.. אז אם לא מצטער.. עריכה: אה.. ניראלי הבנתי מה הבעיה.. אם אני לא ברשימת חברים אז אני לא יכול לכתוב תגובה.. לפחות היו מראים איזה הודעה שזה ככה =S

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by KOBRA CHOPER,

what is firewall ? and from where i can download it i have sp1

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by sergey_k,

מישו יודע איך אני יעשה את זה לסאונד AC3 ? עשיתי חיפוש אין תשובה לזה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  12. אני גולש לפעמים באתרים וקופץ לי חלון כזה מעצבן של "מסוף שגיאות". איך אני מבטל אותו? תודה..!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by moshen1169,

get data back בתוכנה כתוב שמתי שרוצעם לשחזר קבצים מכונן מסויים אז צריך שהכונן יהיה ריק למה? ואם אני מתקין משהו אז זה יפגע לי בשחזור?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  14. Started by virtualit,

אם מישהו יודע מה הוא רוצה זה יעזור לי מאוד... (מצ"ב תמונה של הבעייה) התוכנה הייתה מותקנת בעבר במחשב והסרתי אותה ועכשיו כשניסיתי להתקין שוב זה מה שקרה.... מה עושים???? ד"א לא התקנתי בעבר גרסת נסיון של התוכנה.... וגם לא כעת ההתקנה תמיד נעשתה מאותו דיסק (של התוכנה המלאה) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  15. מה בקצרה אפשר לעשות עם כל אחד הנה השמות שלהם AfterBurn 3.1 זה כבר הבנתי, עושים איתו פיצוצים,אש,עשן ועננים... עוד משהו שאפשר לעשות איתו? Absolute Character Tools 1.6 Pro DreamScape 2.1 זה גם הבנתי שזה משמש לעשיית נופים בקלות יחסית, זה נכון? finalToon Kaldera finalRender Stage-1 מנוע רינדור?! Particle Flow Tools: Box 1 clothfx rtre Flight Studio Texture Layers 2 תודה!

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  16. כדיי לקבל כל מה שהוא נותן תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by revach,

התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by MeTaLhAmMeR,

ראיתי שבגירסאות החדשות של אמיול יש דבר שניקרא Kad והבנתי שהוא עדיין בפיתוח ואצלי הוא מחובר והכל... השאלה שלי היא, מה זה לעזאזל?!?! מה זה נותן??? זה אמור להוריד יותר מהר???

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by nbd,

שלום.. יש לי בעייה ב word כשאני מנסה להכניס אותיות בין המילים אז זה מוכר לי את האות שמלפניה למשל אם אני רושם חול במקום חתול ושכחתי לשים את ה-ת' ואני מנסה לשים את זה זה מוחק את הו' במקום להוסיף.. זה מוחק את הו' ושם ת.. בבקשה אני באמצע הכנת עבודה למחר וזה תוקע אותי

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  20. חברים אני מחפש את התוכנה האולטימטיבית להפיחת DVD ל קובץ AVI ? תודה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by netanel1234,

שלום, יש לי מחשב ישן בבית ואני צריך לזהות את הדריבר של הקול איך אני בודק זאת? ומחפש את הדריבר?! תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by yuraxp,

אהלן, הרציתי חיפוש לגבי הנושא והלינק לתוכנה שאמורה הייתה ליצור קבצי LRC שבור. האם יש למישהו תוכנה שעושה זאת?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  23. רציתי לדעת מה האופציה שסימנתי באדום בתמונה הבאה עושה... תודה

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by Gilo2005,

אני מחפש מישהו שיעזור לי בעיצוב אתר מישהו שמבין בנושא = עבודה קלה מאוד יקח שעה לא יותר לעצב :}] ללא תשלום :-[ מי שרוצה שיכתוב פה שוב עבודה קלה מאוד ללא תשלום

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  25. ??? (אם זה חשוב אז יש לי מדיה פליר 10)

• 3 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים