עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם יש הבדל באכויות הן של הווידיאו והן של האודיו בתוכנות השונות ?? לדוגמא DIVX MV2 WINAMP MP וכו?? או שהדבר היחידי שקובע הוא הקודקים?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by Mamimo,

תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת מאוד אני לא יכול לקבל קבצים אבל כן לשלוח ובמסנגר אני יכול לקבל בטלתי את הפיירוול של הווינדוס וזה לא עוזר אני מודה לכולם על העזרה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  4. יש לי כל הזמן בעיה , הוינדוס כבה ומופיע לי מסך כחול (קוראים לזה אני חושב BSOD?) בקיצור, הבעיה שמופיעה שם מדברת על הקובץ של ה Http.sys.. עשיתי מספר שינויים במחשב בזמן האחרון, התקנתי אנטי וירוס ופיירוול של קספרסקי.. התקנתי Registry Mechanic והתקנתי Diskeeper.. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי גרם לבעייה זה בדיסקיפר שביקשו שם לשנות את ה MFT למשהו יותר גבוה, ביקשו 124 מגה ושיניתי ל500.. אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by Dan1989,

לא מזמן שידרגתי את ה winamp כשהוא אמר שיש גירסה יותר חדשה או משהו בסגנון, אבל אחרי השדרוג זה חזר ל skin הישן של ווינאמפ. שניסיתי להוריד skin חדש מהאתר זה הוריד לי ערמה של קבצים. פעם שהייתי מוריד skin חדש זה היה יורד, וישר מתחלף בווינאמפ לבד. מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי להתקין skin חדש?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by nitsanroz,

יש לי את האקספלורר 8 גרסאת בטה עכשיו יש שם קטע של autocomplete וגם history שנותנים הצעות לכתובות ברגע שמתחילים לרשום כתובת כלשהי... השאלה אם מחקתי הסטוריית גלישה וזעדין מופיעים לי אתרים שם, איך מוחקים את זה או מבטלים את האפשרות הזו, שלא יציע לי ...

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by hofshi,

נמאס לכם מהכותרת הקבועה של Internet Explorer , ואתם רוצים להחליף אותה במשהו יותר מקורי? מדריך זה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים פשוטים: http://hofshi.blogspot.com/2007/09/internet-explorer.html

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  8. שלום אני מחפש תוכנה שאני אוכל בעזרתה להעביר מידע רציף בין שני מחשבים, או בקיצור שיר שפועל במחשב הראשון יועבר דרך בלוטוט למחשב השני ויתנגן בו. אם אין דבר כזה אז תוכנה שתאפשר לי לשלוט במחשב המרחוק באמצעות המחשב הנייד דרך הבלוטו יש דבר כזה?!????

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  9. לא מזמן קניתי מערכת רמקולים 5.1, רציתי לדעת אם אני צריך לעשות משהוא בתוכנות כמו WINAMP BSPLAYER (וכל תוכנות השמע והוידיאו) כדי שהן יעבדו לפי הרמקולים? (זה גם כולל משחקים שזה לא ממש קשור לפה אבל בכל מקרה אני מזכיר את זה) דבר נוסף: הורדתי "פלאגין" ל WINAMP שניקרא ASIO_output_Plugin צריך לבחור בו איזה דרייבר. כשאני לוחץ על הרשימה לא מופיעה לי שום דרייבר, מה עושים כדי שהוא יופיעה?

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  10. טנקס

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by fp581,

כל וידיאו שאני מנסה ליראות המדיה פלייר אומר לי class not registered

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  12. אני לא מבין חלק מהדברים שרשומים בהתקנה (במיוחד מה 'setup files folder' אומר ) מה התיקיה שצריכה ליהיות ב 'setup files folder' ניסיתי c:\ c:\windows c:\program files c:\vistatransformationpack (תיקיה חדשה) וכלום לא עובד, הוא נותן לי שגיאה שזה לא התיקיה של :screwy:setup files folder בבקשה תסבירו לי מה כל אפשרות אומרת. תודה מראש עריכה הסתדרתי עם ההתקנה... היתי צריך פשוט לבחור אפשרות אחרת. אבל ראיתי בתמונות שיש חלונות שקופים ואצלי אין כאלה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by dj shay 30010,

יש לי כמה דיסקים של מוסיקה ואני מחפש תוכנה שתראה לי את השמות של השירים מישהו מכיר תוכנה כזו

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by Armageddon,

I installed NOD32 2.12.3 trial today since I wasn't pleased with NAV and it all seems fine except that I can't get the program to update the virus definitions, I get the following error: 27/10/2006 15:09:29 Update Error occurred while updating program modules (Cannot replace the current file.) Does anyone have any idea how to solve this issue?

15. Started by Guyn,

אני מתקשה למצוא את הגדרת ההגנה הנכונות, תחת Excel 2003: המטרה שלי היא לאפשר העתקה של נתונים מקובץ אקסל אחר, כאשר ההעתקה עצמה תשנה רק את תוכן התאים ללא שינוי העיצוב שלהם. עברתי על ההגדרות של הגנת גיליון, אפשרתי למשתמש לערוך טווח מסוים, אך למרות שלא סימנתי תחת הגנת גיליון את האפשרות של עיצוב הגיליון- עדיין העתקה גורמת לשינוי הפונט... רעיונות? :-\

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by desert,

נראה לי שאני עושה משהו לא בסדר למרות שאני עושה הכל בדיוק לפי המדריך של K-a-M-u-Z-u's KVCD2 Guide כי השארתי את זה 8 שעות והוא היה רק ב 25 אחוז כשאומר שנותר עוד 23 שעות , ועוד זה איכות לא הכי גבוהה אלא HIGH ויש HIGHEST , ולי יש P4 2800 עם 512 RAM אז אני לא רואה סיבה למה זה כל כך איטי , צירפתי תמונה . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  17. יש לי בעיה מאוד מעצבנת, די חדשה ב FFOX כשאני כותב בפורומים, ועובר את גודל תיבת הטקסט שאפשר לכתוב בה, אז אני לא רואה את מה שאני כותב, זה נכתב למטה, והתצוגה נשארת "למעלה" אני יכול לגלול למטה, ולראות את מה שכתבתי שם, אבל כשאני ממשיך לכתוב, התצוגה "קופצת" חזרה להציג את הקטע העליון של מה שכתבתי. מה שעוד יותר מוזר, זה שהעסק הזה לא קורה תמיד, אלא לפעמים כן ולפעמים לא, באותו פורום ! (גם כאן בין היתר, לפעמים קורה ולפעמים לא..) את רוב הפלאגינים שלי ל FOX התקנתי ביומיים האחרונים, אחרי מעבר קצר על הת'רד המצויין בסטיקי. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה ? ולמה זה קורה לפעמים כן ולפעמים לא ?

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by afikg,

לא מצא חן בעיני אחי הצעיר שהחלטתי לנעול בפניו בססמא את המחשב (כיון שהוא יושב שעות ומזניח דברים אחרים) והוא מצא תוכנה שמוחקת את הססמא של האדמיניסטרטור. שמתי ססמא במשתמש שלו ובאדמיניסטרטור, הוא מצא תוכנה שמוחקת את הססמא של האדמיניסטרטור ודרכו הוא מחק את הססמא של המשתמש שלו... מישהו יודע/ מכיר אולי תוכנה שעולה לפני טעינת הווינדוס ומבקשת ססמא? ראיתי פעם תוכנה שעולה בדוס מיד כשמדליקים את המחשב וכדי להכנס להרדיסק צריך ססמא.. תודה רבה לעוזרים. יו"ט.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  19. שלום יש לי בעייה עם קספרסקי. אתמול רציתי להחליף את הגירסה החינמית של AVG והתקנתי NOD32 ולא יודע =\ זה נראה לי מסובך מדי לתפעול וויתרתי. הלכתי על קספרסקי אהבתי אותו יותר מהנוד אבל יש בעייה אחת הוא חוסם לי את התקשורת האלחוטית =[ כרגע אני התקנתי את זה ופשוט לא עשיתי ריסט אם אני עושה ריסט זה חוסם לי את הרשת מישהו יודע מה הבעייה? ועוד משהו.. המחשב שלי בקושי זז ויש לי עשיתי Update לקספרסקי והרצתי בדיקה וזה לא מצא כלום. מידי יום אני בודק ספייוור עם כל התוכנות הטובות ביותר ואני מוחק מה שהוא מוצא והמחשב עדיין לא זז [יחסית למפרט] אז אני יפרסם לוג אולי תוכלו לענות לי [תתעלמו מכל אלו של הלוגיטק אלה אם כן זה חשוד..] תודה רבה =] [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי מצלמה חדשה של לוגיטק ואני מחפש תוכנה שיודה להקליט ווידאו אבל מקומפרס כלומר אני מצלם את הבית בערך 12 שעות ביום ולא רוצה שהקובץ יעלה על 500 600 מגה ביום מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by מהיר^ועצבני,

יש לי כרטיס מסך riva tnt 32mb ויש באתר התקנות של דרייברים ואני לא יודע איזה אני צריך להוריד .אם מישהו יכול לתת לי לינק תודה..

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  22. מישהו יודע אם אפשרי לצרוב לתקליטור DVD גם קובצי דיוידי (VIDEO_TS) וגם AVI ושנגן דיוידי יוכל לנגן את שניהם? בנרו זה לא אפשרי כי צריבת DVD מוחקת את כל מה שקיים בתקליטור ונועלת אותו (Finalize).

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by Am,

מחפש תכנה לניהול קורס אקדמי, על התכנה להכיל מאגר שאלות שישלח באופן אקראי לרשומים בקורס, מתן מספר אפשרויות למענה על השאלות, בדיקת התשובות ומתן ציון סופי. אודה לעדכון אם שמעתם על תכנה מתאימה. :

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by avihneo,

היי אולי אתם מכירים תוכנה שעוזרת לשפר את האיכות של הסרט ... ?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by yaron10,

שלום שמי ירון ויש לי בעייה שהיא דיי נדירה רוב האנשים אומרים שאין להם את זה שמעו אני בא להכנס לאתרי הורדות שלא אפרסם את שמם רושם לי את ההודעה הבאה :This server does not accept known web page mining tools like Custo. powered whit Protector System ולכן זה לא מכניס אותי ויש לי נורטון 2003 ותוכנת רוגלות חלק אמרו לי שזה פייראוול פליז אנשים מי שיודע מזה אומר ואיך לפתור בבקשה

דיונים חדשים בפורומים