תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
גם אחרי שנכנסתי ל-msconfig וסינתי אותם שלא יעלו זה לא משפיע פשוט הן עולות
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
טוב, הכותרת כבר אמרה הכל ה ICQ השתלט לי על החיפוש שהאקספלורר/FF עושה כרושמים משהו ב Adress Bar ולוחצים אנטר מחקתי כבר ממזמן את ה tool bar שלו.. איך מגדירים את זה? ועוד שאלה איך קובעים שיפתח אתר קבוע בכל פעם שפותחים TAB חדש ctrl+t :o
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי K-LITE רציתי לשאול אם יש חברה טובה יותר, תודה לעוזרים, יוסי.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
What can be the damn reason...? it goes offline with no reason couple times a day. please help ...!
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום,לכבוד אירוע משפחתי קטן ערכתי והכנתי במובי מייקר 2 של הווינדוס סרטון קל בן 8 דקות,המובי מייקר שמר את הסרטון בתור WMV . הסרט היה אמור להיות מוקרן במן מכשיר DVD כזה שתומך בדי הרבה פורמטים שונים (DIVX,VCD וכאלה),והייתי בטוח שהDVD יוכל לנגן את הסרט בפורמט WMV,אבל בהקרנה הוא ניגן רק את הסאונד (MP3) שצורף לווידאו בעריכה. אני לא יודע עם זה משנה,אבל צרבתי את הסרטון בצורב CD רגיל,ולא בצורב DVD,והצריבה נעשתה דרך המובי מייקר. רציתי לשאול,באיזה פורמט אני יכול לשמור\להעביר את הסרט כך שיוכל להתנגן בנגן DVD,ואיך אני יכול לעשות את זה (עם איזה תוכנה וכו')? תודות רבות,ואשמח לתשובות בהקדם.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
1. שלום, אני מפרמט הלילה את המחשב ורציתי לדעת איך אני מגבה את ה History ואת ההגדרות שלי במירנדה. את הפרופיל (קובץ DAT) גיביתי. איך אני מגבה את ההגדרות (פונט, עברית ועוד...) וההיסטוריית שיחות? תודה רבה 2. יש תוכנה אחרת שהיא לא מירנדה ולא ICQ שאתם ממליצים עליה לתקשורת של מספרי ICQ ? כי אני שונא את שניהן.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני צריך אימיול נורמלי ולא אחד שמוריד בבתים, אם יש לכם המלצות אז בבקשה פרסמו פה את הלינק..
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איזו תוכנה הכי טובה היום לסוג הקבצים הנ"ל, משהו בסגנון KAZAA שכולל אפשרויות חיפוש וסינון מתקדמות? תודה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מפעיל סרטים מסוימים (לא HD) על הBsplayer ו Media classic הסרט עובד בפריימים איטיים זאת אומרת כאילו הילוך איטי אך רק בכמה סרטים מסויימים . כאשר אני מפעיל את הסרט בתוכנה של NERO , SHOWTIME הסרט עובד חלק אין לי את הבעיה הנ"ל בסרטי HD מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם ! כשאני מוריד ב azureous לפעמים זה מוריד מהר אבל בדרך כלל פחות מ-10 קילובייט התקנתי את utorrent וגם שם מוריד לי מאוד לאט מה גם שאין מצב שלהורדה אין מקורות כי זה טורנט פרטי חשבתי אולי נורטון 07 חוסם או ווינדוס פיירוואל כיביתי את שניהם ולא ממש מראה על שינוי כולשהוא
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בתוכנה "Panasonic MPEG Encoder", שכשאני מתחיל לקודד סרט, לאחר קידוד של 24MB (כאשר הקובץ החדש מגיע לגודל הנ"ל), התוכנה רושמת את ההודעה הבאה: Video Data Rate or VBV Buffer Size Is Too Small והקידוד נפסק. למישהו יש מושג מה הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
hello Gentlemen (and Ladies if present) i'm in quite a pickle... after reviewing your magnificent works in the desktop thread, i've developed a mighty itch to have such a lively looking desktop myself. So , i went and DL'd something called StepLite. i was sure it was nothing more than your average XPstyle, however, as i've discovered and many of you know, it seems to be something else . i have no idea what i'm doing... for starters i can't write in hebrew (heaven know's why) secondly i've lost any ability to control what i really wanted in the first place-the desktop visual preferences... i can do everything (open prog. access files, create files etc.) except controling t…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי סרטון שהורדתי מיוטוב באמצעות הFast Video Downloader, שזה פלאג אין חמוד של פיירפוקס, אז יש שם קטע מוסיקה שאני רוצה להוציא ממנו ולהפוך אותו לקובץ MP3, מישהו מכיר תוכנה לזה? אגב, הקובץ שהורדתי מיוטוב הוא בפורמט flv עכשיו, תודה מראש לכולם =]
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס אני צריך להוריד בשביל לבטל את זה ולסרוק וירוסים במחשב.. או תוכנה כלשהי
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני משתמש ב-IE8, וראיתי בכתבה באתר שניתן לשלוח דרכו SMSים. איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מנסה לפתוח קובץ והמחשב מוציא הודעה "שאין אפשרות למערכת הקבצים שהיא לא NTFS לפתוח מיכוון שהקובץ מעל 4 GB" הבעיה היא שיש לי NTFS וזה לא מחלץ מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה ???
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הקספקסקי לא פועל פתאום [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להמליץ על GIMP (התוכנה חינמית לגמרי) אני התחלתי לישתמש קצת בגירסה 2.2 ואני חיב להגיד שהתוכנה טובה ומהירה אומנם לוקח זמן ליתרגל כי יש הבדלים מהממשק של פוטושופ אבל לפי דעתי למי שאוהב תנושא חיב לנסות תתוכנה חוץ מיזה לפי מה שהבנתי יש תוספים לתוכנה אז אני רוצה לדעת איזה תוספים מומלצים? ואיך מתקינים אותם ? תיתנו גם לינקים בבקשה וקבלו תלינק של GIMP - http://www.gimp.org/ ותמונה אחת מהאתר של התוכנה- (מיצתער על הגודל) דרך אגב יש כמה גירסאות לכל מיני מערכות הפעלה ועם קובץ התקנה ובלי אז תורידו את מה שטוב לכם
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
-
אני צריך שתוכנה שתתן לי מידע על ההתהליכים במחשב... כך שאני אדע אם אני אוכל למחוק את אותו תהליך והאם הוא חיוני או לא חיוני לתפקוד נורמלי של המערכת... פשוט נמצאים לי במחשב 37 תהליכים מרגע התחלת המחשב וזה נראה לי הרבה... אני צריך גם שהתוכנה תדע למחוק לאלתר את התהליך כדי שהוא לא יחזור פעם נוספת. תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אני מחפש להכין דיסק תקליטור boot שעולה בדוס ומראה מספר רישיון של חלונות XP ואם אפשר גם רישיון ויסטה. ובנוסף גם מספר רישיון office 2003+2007 עכשיו לאחותי לא עולה לה חלונות XP.ניהיה שחור.נסיתי לגשת מקש F8 לילחוץ "מצב בטוח" ולא עזר ניהיה שחור לא עולה חלונות XP. שאלתי אותה איפה הדיסק עם רישיון היא לא זוכרת איפה היא שמה דיסק חיפשת בכל מקום חדרים ולא מצאה.אחותי עברה דירה לפני חודשיים. בבקשה תעזרו לי לימצוא תוכנה טובה שאפשר לעלות בדוס ולראות מספר רישיון XP וגם אופיס. איך פותרים את הבעיה הזאת? בתודה מראש מיכאל
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
תקבצים. היה לי קובץ BIN ששקל 872 מגה ולא יכולתי לצרוב אותו (היה לי את ה CUE שלו) אבל למרות זאת הנרו אמרה שהקובץ גדול מדי ולא יכולתי לצרוב אותו על דיסק של 700 אז מה אני ברוב חכמתי עשיתי?! ;D הוצאתי את כל הקבצים שיש בבין למחשב ואז צרבתי אותם כשהם בחוץ וכמובן הכל עבד בלי שאלות.... יש לכם רעיונות אחרים אולי? (סתם בשביל הקטע) וניסיתי עם WINRAR לקבץ את הבין זה היה נכנס רק בשני דיסקים..... אחד 700 והשני עוד 100 מגה איזה משחק דפוק....
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-