תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי חבריה, מחשב-לוח אם אינטל dq965gf 3 גיגה בעיה 1. אין קול, רשום כי אין התקן שמע. מה ניתן לעשות? בעיה 2. הארד דיסק sata ,המחשב אינו מזהה אותו,מה ניתן לעשות ? תודה . אהוד
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה פשוטה וקלה להפעלה בשביל לערוך סרט וידאו(מצגת) מתמונות של טיול שעשיתי מישהו מכיר תוכנה טובה??....תודה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אני תקוע פה אם הדריבר של הכרטיס מסך של המחשב EVERST התוכנה טוענת שהדריבר זה SiS 315 עכשיו הורדתי תדריבר מהאתר של החברה וזה לא הדריבר המתאים עכשיו אני זוכר שפעם שעברה זה גם קרה לי ואחרי חיפושים הגעתי לאתר כזה שמחפש לך במחשב תדריברים שאתה צריך ונותן לך להוריד אותם אבל אני לא מוצא תאתר הזה משהו יודע מה הכתובת שלו? או איך אני פותר תבעיה של הדריבר של הכרטיס מסך הזה בדרך אחרת? במקרה ופרסמתי תהודעה במקום לא נכון מצטער. תודה מראש לכול העוזרים
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אז ככה, פירמטתי לחבר שלי את המחשב עם וונדוס חוקי+סריאל חוקי, הפירמוט הסתיים המחשב עלה ויש בעיה מוזרה בהתקנה של הדרייברים ושל משחקים ותוכנות. נסה שנית - התעלם או ביטול .. נקתלתי בזמן האחרון כמה פעמים בבעיה הזאת וניסיתי גם דיסקים אחרים ויש אחת מהבעיות הבאות : או בעיה בהתקנה של האופיס או בהתקנה של הדרייברים או בעיה בהתקנה של משחקים ותוכנות שונות .. אשמח לקבל עזרה בנושא
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם האקספלורר 7 לפעמים כשאני נכנס לאתרים אני מקבל הודעה הבאה בתחתית הצד השמאלי של החלון: Done, but with errors on the page מה זה אומר? ואיך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
אני מתכוון למשל אם אני רוצה לשלוח לכולם מייל אבל ממייל אחר איך אני יכול להוציא את כל רשימת הכתובות שיש לי באאוטלוק 2003 בעבודה (יש איזה 1000) ואז לשלוח ממייל אחר ?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
איך זה שלאנטי וירוסים יש 4-5 עידכונים כל יום?(לפחות לAVG) מה יש כל כך הרבה לעדכן
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום, איזה מהגרסאות הרבות של BSPLAYER מומלצת כך שתהיה: - מותאמת לכל סוגי הסרטים, וגם לפורמטים של HD. - שלא תהיה ממש כבדה על המחשב - ?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
היי כולם ^^ קוראים לי רונית ואני בת 17.5 מאשדוד... אני עוסקת זמן מה בפוטושופ ורציתי להראות בפורום את יצירותיי ולקבל חוות דעת (: מקווה להנות פה 3> אני לא יודעת לאילו סגנונות של חתימות אתם רגילים אבל זה הסגנון שלי..מקווה שתאהבו ^^
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שבוע טוב אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל לראות סרטים בmp4. הבנתי שצריך להמיר את הקובץ לפורמט אחר וכמו כן אני רוצה להקטין את הקובץ. אם למשהו יש מושג שייתן לי קישור לתוכנה כזאת והסבר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שאני נכנס כדיי להתקין אותם אז הוא פותח לי אותם עם הכתבן (notepad) . איך אני משנה את זה בחזרה לברירית מחדל?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה וישנם סרטים ששומעים בהם רק את הפסקולולא שומעים את הדיבורים.... בדקתי את אותו הסרט בWINDOWS MEDIA PLAYER ושם הסרט עובד סבבה מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
כשאני נכנס ל nView Properties אז צריך להיות כזה דבר בצד עם כל התפריטים ואין לי איך אני עושה שהוא יהיה?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
הנה תוכנה חינמית ממש יעילה לפי דעתי. היא מאפשרת לך להחליף רקעים אוטומתית עם כל הדלקה של המחשב(כל LOGIN) או אפילו כל כמה דקות ... http://www.softpedia.com/get/Desktop-Enhancements/Other-Desktop-Enhancements/ScrollWall.shtml תהנו
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אך אני יכול להסיר(או לפחות "לכבות") פלאגינים של פיירפוקס שמותקנים אצלי? מדובר על פלגינים שמופיעים בabout:plugins
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי קובץ של גוסט ואני רוצה לפתוח אותו כמו קבצי זיפ (ללא תוכנת הגוסט) בכדי לשלוף משם קבצים שאני צריך איזו תוכנה עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
היי יש לי בעיית צפיה ממש מעצבנת עם פיירפוקס 2.0.05 בכל פעם שהוא טוען עמוד, העמוד זז ימינה ונעלם חלק ממנו, שהוא מסיים לטעון הוא חוזר למב הנורמלי לצרך העניין שני תמונות המחשה מצב נורמלי ועכשיו, שימולב איך נעלם החלק הימני עובד עם XP SP2 תודה
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אני כבר 3 חודשים מישתמש בתוכנה הזאת ועד עכשיו לא קרה לי בשום סרט שאני רואה שם שלו שומעים ובזמן האחרון זה קרה לי לשתי סרטים מה לעשות ??? :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבודקת אם הפינג גבוה/נמוך וקלה לתפעול.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר "רשת" אני רואה אותו ככה: http://www.2send.us/uploads/347f9d4950.jpg http://www.reshet.tv/ כשאני לוחץ על איזשהו וידאו אני רואה מסך שחור וזהו... קיצר האתר לא עובד לי. יש לי את גרסת הפלאש האחרונה וגם בפיירפוקס אני רואה אותו דבר את האתר... גם לכם זה ככה או שרק אצלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
קניתי את המחש הנהל עם ויסטה אבל לא היסתדרתי איתה אז עשיתי פירמוט והתקנתי xp אני מחפש דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי ועוד כמה התקנים שלא שהxp לא זיהתה אותם איפה אני יכול להשיג את הדרייברים הנה"ל בתודה רבה ניסים
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
מהו מנהל ההורדת הכי מומלץ כיום? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפעמים אני לא מצליח לראות סרטון שהורדתי באימיול ובמקום להפעיל אותו כתוב לי "רוכש רשיון". מה לעשות? יש דרך לעקוף את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
מחפש אחר התוכנה הכי פשוטה שתעשה את העבודה. פשוט לחבר את הכתוביות לסרט! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
1. איך אני מגדיר את hotmail.com בתוכנה? 2. האם אפשר לקבל מיילים משני אימיילים ויותר? (gmail,hotmail) תודה
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-