תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום מה אתם אומרים על האנטי וירוס AVG גירסה AVG 6.0 FREE ? הוא ברמה של נורטון מקאפיי או פנדה? ואם יש למשהו לינקים לאנטי וירוס טוב בחינם שהוא יכול להמליץ עליו תודה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה שלא נתקלתי בה עד כה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... במהלך ניסיון הרשמה לאתר מסחר מסוים (doba.com) דרך הקישור הבא: https://www.doba.com/join/75/signup1.html? מתקבל אצלי חלון שבמרכזו, איפה שאמור להיות טופס ההרשמה, יש ריבוע לבן ריק (צירפתי תמונה כדי שיהיה ברור). פניתי לתמיכה של האתר, מה שהם אמרו לי זה שאו שאני חוסם cookies או שזה נחסם ע"י antivirus או antispyware כלשהו. בינתיים ניסיתי להכנס דרך ie ודרך ff בארבעה מחשבים שונים שעליהם תוכנות שונות והגדרות שונות. בכולם יש את אותו חלון לבן. יש למישהו הצעה או פתרון ? ------------------ עריכה: גם אם אין לכם פתרון, אשמח שתכתבו לי אם הדף עולה לכם נורמלי או לא... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
רשום לי שאני צריך תוספת ששמה: Virtual Machine Additions חיפשתי בגוגל ומיקרוסופט אבל אני לא מוצא... בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום. בחלק מהאתרים, כמו YNET, כשלא ניתן ללחוץ על קונטרול ולשחק עם הגלגלת לצורך שינוי גודל הפונט, נוכחתי לדעת כי גודל הפונט פשוט קטן מדי. היכן אני יכול לשנות את גודלו כך שאף על פי הרזולוציה הגבוהה, הכתב יהיה בגודל סביר וקריא ולא קטן מדי ? (אגב, הגודל הקטן מדי תקף גם לחלק מהחלונות כמו חלון הורדה וכו') ניסיתי במאפייני שולחן העבודה, אבל לא הצלחתי למצוא את המאפיין שישנה את גודל הכתב באותם מקרים. עוד שאלה קטנה- בשורת כתובת, כאשר אני בוחר לשנות היישור משמאל לימין (Right Click->left to right reading order), כל פעם שאני סוגר את הדפדפן ופותח אותו שוב זה חוזר למצב הקודם. כיצד אני יכול "לקבע" את השינוי ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שאני נכנס כדיי להתקין אותם אז הוא פותח לי אותם עם הכתבן (notepad) . איך אני משנה את זה בחזרה לברירית מחדל?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
תוכנה חינמית המאפשרת שינוי/שכפול שמות של מספר קבצים במכה ע"י הגדרת כללים ומסננים. פשוט מגדירים בתוכנה את הכללים שרוצים וגוררים אותם לתוכנה. שימושי מאוד לסינון "זבל" משמות קבצים שמורידים בדרך כלל וכן לשינוי מאסיבי של שמות קבצים כמו למשל שינוי שמות של תמונות לפי סדר וכו'. קישור לעמוד התוכנה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה איזה תוכנות צורבות קבצי mdf ו-mds חוץ מאלכוהול? תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אני משתמש ב- Office 2003 ולפני זמן מה נעלמה לי תצוגת השוליים בוורד. כלומר: נעלמו המעין סרגלים לבנים, שמופיעים בשוליים של העמוד. אני מאוד רוצה להחזיר אותם כיוון שאני מודד באמצעות יישור של שורות וכדו'. איך ניתן לעשות זאת? הערה: בהגדרת עמוד מוגדרים שוליים, רק שאיני רואה את סימון השוליים.
-
- 1 תגובה
- 32.1k צפיות
-
-
סופש טוב, אני משתמש לי להנאתי במחשב ופתאום בום באם בים בוםםםםם ! ת-ק--ל-ה- !!!! אני לא מצליח להבין עד כמה בינה מלאכותית יש בתוכנות שהן מחליטות יום אחד נאה בזמן שאמורים לעבור לשעון חורף להתקלקל ולהתחיל לתרץ תירוצים להלן תמונה הממחישה: איך מטפלים בזה ובכלל מה זה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שבודקת את מצב הדיסק הקשיח (טמפרטורה וכל זה...). אני זוחר שיש איזה תוכנה אם דוקטור משהו ולא מצליח למצוא אותה ולהיזחר איך קוראים לה.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי רשת עם מודם אלקטל שמשמש כנתב. יש אפשרות לקבל קבצים באיסיקיו (מדובר על גירסאת PRO 2003B)? תודה מיקי!
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
הי, כשאני מנסה להוציא הודעה מחשבוני בג'ימייל דרך האאוטלוק היא לא מגיעה. אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה, אסף
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:59:26, on 13/01/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\explorer.exe C:\Program Files\Winamp\winamp.exe C:\PROGRA~1\MOZILL~1\FIREFOX.EXE C:\Program Files\ICQLite\ICQL…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא יודעת אם הגעתי לפורום המתאים אבל אנסה את מזלי... אני צריכה לצלם באמצעות מצלמת הלפטופ שלי מה הולך בבית בזמן העדרותי. אני צריכה להקליט את הצילום הזה. בעבר השתמשתי בyoucam שהיה מעולה אבל פג לו זמן הניסיון. מחפשת תוכנה חלופית שעושה פעולה זהה והאם לדעתכם שווה לרכוש את ה- youcam בגרסתו המלאה בעלות של 35$? אשמח לתשובה מהירה. בתודה, טלי
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
יש לכם המלצות לתוכנות טובות בכדי לעשות תפריט אינטרקטיבי לדיוידי בקלות? תודה
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
רק אם אני נכנס לאיזה אתר שיש לו הרבה וירוסים אז אותו רגע הוא נותן הודעה כזאת שמצא.אבל סתם ככה שהוא סורק את המחשב אוטומטי הוא לא מוצא כלום. אז יש לי כאן תמונה אולי צריך להגדיר משהו. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
יש ברשותי אימיול גירסא 7.1 איזה שרתים טובים יש שההורדות יירדו לי במהירות? והאם יש דרך כלשהי להגביר את מהירות ההורדה באימיול?
-
- 1 תגובה
- 19.6k צפיות
-
-
כל השמות של התיקיות של התמונות שלי כתובות הפוך..דוגמא: ליאם - םאיל לג בעומר - רמועב גל אני רק אציין שהתפריטים שלי מוגדרים לעבוד בעברית למרות שהם באנגלית...תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
התקנתי במחשב תוכנות שונות {אופיס, אנטי וירוס ,וכו"} הבעיה שלי היא: שאין לי כרגע את הדיסקים של ההתקנה {setup}. שאלתי היא: האם ניתן לגבות את התוכנות המותקנות ולפרוס או לשחזר אותם במקרה של תקלה ללא הדיסקים {setup}?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני עובר ממחשב פנטיום 3 לפנטיום 4 . ורוצה להעביר את רכיבי התקשורת שיאפשרו לי להשתמש בתשתית הוט ובספק אקספון שיש לי על המחשב הישן .החיבור הוא של 2.5 מגה עם מודם טומפסון TCM425 ,האם יש דרך להעביר את מה שחסר כדי שאוכל להשתמש בתקשורת במחשב החדש?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
חיפשתי ברשת ולא ניתן להשיג אותה,אולי מישהו התקין אותה כחלק מהתקנת כרטיס הקול שלו?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
השיר בפורמט mp3 ולמיטב ידיעתי (ואני יודע מעט מאוד) אפשר להעלות קבצי וידאו בלבד ליוטיוב. אז שאלתי: מצויד בתמונה של הזמר (jpg) ובשיר (mp3) כיצד אני הופך זאת לוידיאו מוכר ע"י יוטיוב ? נאמר לי ש windows video maker עושה כן. אז עשיתי. העליתי ליוטיוב ועכשיו ביוטיוב ניתן לראות רק את התמונה, בלי שיר... אז יש לי עוד בעיה, איך אני מסלק א זה מיוטיוב... מישהו מוכן להחלץ לעזרתי ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שהמדריך יהיה מובן וקל וייתן לי הרבה דוגמאות לחתימות.... אני רוצה להשקיע החתימה. מומלץ אם יש מדריך ל-CS3.
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אני לא מצליח להסיר,ואני לא עודע מה זה :s05: זה שוקל 940 MB ואני לא יודע איפו זה נמצא אני רואה את זה ב EDD\REMOVE PROGRAMS ואני לא מצליח למחוק זה לא מעלה את ה WIZARD בבקשה תעזרו לי(יש מצב זה וירוס?)
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום עדי, שלום לכולם, שמי שי, סטודנט לקוי למידה. השימוש במחשב הכרחי עבורי ללמידה. לאחרונה התוודתי לתוכנה אשר מקריאה קבצי טקסט. ניתן להשיג מספר גרסאות התנסות די בקלות יחסית. הבעיה היא עם האלגוריתים שמקריא את הטקסט. האיכות זוועה, בעיקר אלגוריתם MARY של מיקרוסופט. אלגוריתם קצת יותר איכותי עולה סכום כסף רציני. הבקשה שלי היא האם מישהו התנסה אם אלגוריתם טוב ברשיון חופשי או קוד פתוח. בתודה, שי
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-