עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by LORIANTA,

מחפש תוכנה לבדיקת הזכרונות...

2. מישהו מכיר תוכנה שאני יכול לבנות בה קטלוגים של בולים כלומר: תמונה לידה תיאור + שאני יוכל לקבץ כמה תמונות במקום אחד = סדרה וכו'...?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  3. Started by יובלבקר,

לפני מספר ימים עשיתי שיחזור למערכת ומאז כשאני רוצה לשלוח תמונות או הודעה הוא מפסיק את הפעולה באמצע ונסגר.

4. טוב אז ככה, יש לי RADEON X1950PRO 512MB שמתחבר בPCIE, הבעיה היא, שכל פעם שאני מתקין דרייברים, לפני שהווינדוס עולההמסך נכבה. הווינדוס עולה בוודאות אני שומע את הצליל כניסה, פשוט המסך נכבה. בשביל בכל זאת לראות את הווינדוס אני נכנס למצב בטוח ומסיר את הדרייברים ואז הווינדוס עולה רגיל אבל אני תקוע בלי דרייבר. ניסתי גירסאות קודמות של דרייברים וניסיתי להתקין מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס ולא עזר. מה עושים? תודה לעונים!

5. שלום, קיימת להקה שאני מאוד אוהב, Havia, ורציתי לדעת עם קיימת תוכנה (שם בלבד יספיק) שאני יכול לצור Remix לשירים שלהם? תודה מראש.

6. Started by ElemenTal,

עכשיו אני כבר אחרי פירמוט והכל בסדר אבל מענין אותי מה היתה הבעיה... ביום שישי פתחתי את המחשב לניקוי, פרקתי: ספק, כרטיס מסך, קשיח, צורב והפאנל הקדמי + המאוורר הקדמי (מארז ישן - הפאנל לא נשלף בקלות). אחרי שנקתי הכל, החזרתי וסגרתי - אני מפעיל את המחשב ובשלב שהוא טוען את הוידואס הוא עושה ריסרט (הוא גם עשה טעינה ערוכה יותר מהרגיל ובסיום פשוט עשה ריסרט). אז פתחתי עוד הפעם בדקתי 10 פעם את החיבורים של הספק, הוצאתי גם את המעבד והחזרתי (מה שמוזר זה שלא נגתי בוא בהתחלה) את הזכרונות ואפילו החלפתי דיסק קשיח עם מחשב אחר ועדיין לא פעל. מה זה יכל להיות ? התחממות של משהו ? (דבר אחד שעשיתי אבל אני לא מקיר שום קשר בין זה לזה שהוא נכבה זה שכמה ימים לפני עשיתי OC לכרטיס מסך וזאת היתה הפעם הרא…

7. אהלן. רציתי לדעת האם זה יישום עצמאי של טיון-אפ או שמדובר בshell של הדפרג המובנה של Windows. תודה מראש וחג ט"ו בשבט שמח לעונים. :-*

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  8. Started by idoleff,

שלום, יש לי חבר שמשתמש בתוכנה ישנה, שמבוססת על ממשק דוס. הוא שאל אותי איזה מדפסת צריכים על מנת להדפיס משהו מהתוכנה, מכיוון שכנראה המדפסת USB לא מצליחה. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  9. האינטרנט שלי עבד יופי וברגע שהתקנתי Flash Player 9 פתאום האתרים אמרו לי שחסר לי פקד x ולפני שהתקנתי הכל עבד יופי למה זה?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  10. שלום. אם אני רוצה אופיס למשרד, אני יכול להשתמש בגרסאת HOME? או שאני מחוייב לקנות גרסא יותר יקרה?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  11. יש לי מחשב ACER, ASPIRE 5315 למי שמכיר הבעיה היא שקיבלתי אותו עם ויסטה מובנה אני רוצה להתקין לו XP הבעיה שהיצרנית לא נותנת דרייברים ותמיכה עבור אקס פי אלא רק עבור ויסטה! זה מציק אני חייב XP, אם מישהו ניתקל בזה בעבר או שיש לו פיתרון למצוא דרייברים אני מאוד אשמח. תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  12. Started by Tomerb1,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות לבחור שעות הקלטה מוגדרות מראש במדיה סנטר. האם יש אפשרות כזאת? ועוד שאלה, עברנו להוט והלוח שידורים מתאים רק ליס. האם יש דרך לפתור את זה? והאם יש דרך לסדר את העינית ir blaster על הממיר של הוט כמו על יס כדי שישלוט בערוצים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  13. Started by 3d7,

יש לי Windows Vista Ultimate x64. התקנתי Maxthon v1.6.3 (אני לא אוהב את גירסה 2). ב-Windows XP x86 וב-Windows XP x64 זה עובד בסדר. אבל, בויסטה בכל פעם שאני מאתחל את המחשב ומפעיל את Maxthon, מופיע המסך של Support Maxthon (למרות שאני מבטל את הוי), כל הסידור האישי שלי של הסרגלי כלים שלו מתאפס לי, ואני מקבל הודעה ש-Maxthon לא מוגדר כדפדפן ברירת-המחדל (לא הפעלתי דפדפן אחר). אם אני סוגר את Maxthon ופותח אותו מחדש אז זה בסדר. זה מתאפס רק אחרי שאני מאתחל את המחשב. מישהו יודע אולי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  14. Started by dudi2002,

האמת, פעם ראשונה או שניה שאני שומע על הwindows הזה. מה מיוחד בו שאין בxp?? ואם הוא כזה שווה, מהיכן ניתן להורידו?? תודה.

15. Started by arik100,

אני מחפש תוכנה לפיצול קבצי וידאו תוכנה פשוטה לא יותר מדיי כבדה לא MOVIE MAKER של MS תודה מראש

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  16. Started by saar3,

הי! מישהו יכול להגיד לי איך אני הופך את פיירפוקס משפה עברית לשפה אנגלית. תודה מראש

17. Started by arie2006,

כאשר אני מנסה לפתוח קובץ excel שנכתב ב- excel 2003 עם excel 2007 ב ויסטה לא תמיד אני לא רואה את הפונטים העבריים. יש מצבים בהם האותיות מופיעות לפתע ואח"כ (תוך כדי כתיבה) - נעלמות .אין בעיה לגבי מספרים ופונטים לועזיים . מדוע זה קורה ומה הפתרון? תודה מראש על התשובות.

18. כמו כן יש לי ויסטה אולמטה 64BIT וקיבלתי הודעה על עדכונים חשובים לPACK1 וויסטה לא מצילח לקבל עדכון של זה וצירפתי תמונה של הבעיה למישהו נתקל בבעיה כזו ויש פיתרון? בתודה [attachment deleted by admin]

19. מי שיכול לעזור תודה לו . אני בעקרון צריך לדעת איך להפעיל מה צריך לעשות כדי להכנס לכל אתר

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. Started by llime,

אני שוקל לפתוח חשבון פרימיום בראפידשר וקראתי את הפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300980.10 המתאר הורדות סימולטניות מראפידשר (לא אחת אחת). אה מה,משהו לא ברור לי. התקנתי גרסת נסיון של IDM ,חיפשתי בגוגל את העונה הראשונה של "אבודים" ,(סדרה שלא ראיתי אף פעם לצערי),והעתקתי רק שורה אחת ל-IDM . (ראו תמונה "lost links"). הורדתי ,ומה שקיבלתי זה רק כתובת אינטרנט! (ראו תמונה "lost2"). אז נכון שאפשר ללחוץ על הקישור החדש ורק אז להוריד ,אבל איך זה יעבוד אם רוצים להוריד כמה ביחד?

21. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. הקובץ וידאו נמצא בקישור למטה והוידאו הוא מס' 14 ו-15 שנקרא "מכשיר ביתי לגיהוץ פנים" http://www.reshet.tv/content_page.aspx?dynamic_page_id=241

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  22. Started by Chymes,

יש לי סרט המחולק לעשרות קבצי MKV. איך אפשר לאחד אותם או לפחות לנגן אותם? אני משתמש בנגן VLC והוא מאפשר לנגן רק את הקובץ הראשון.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  23. Started by weissby,

באתי כזה לפתוח קובץ וורד דרך האנטרנט (זהמהאלה שנפתיחם לכם בחלון אנטרנט כזה ולא ממש בחלון ורוד אתם יודעים..) וכשלוחצים על ליקנ שמוביל לקובץ כזה אז עוהל חלון ששואל אם אניר וצה לפתוח או לשמור או לבטל אז בטעות לחצתי על הוי שהיה אמור לסמן אתז ה שאני רוצה שתיפתח ההודעה הזאת כל פעם, אז הורדתי בטעות את הוי ואחרי זה לחצתי על אוקיי איך אני עשוה שזה יהיה כמו קודם שתעלה ההודעה הזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  24. Started by ofirrjd,

הורדתי את גרסת הניסיון מהאתר שלהם. התוכנה לא עולה ומופיע תיבת זו שיח ובה נאמר שאין תמיכה במערכות unicode. ??? המערכת שלי היא dual boot ל XP ו VISTA אופיר[br]פורסם בתאריך: 7.02.2008 בשעה 08:35:12 אני מתנצל, הייתי מוחק את ההודעה אם הייתי יודע איך.אחרי חיפוש בגוגל מסתבר שיש ל RM7 בעיה עם מערכות שיש בהן שפת unicode בנוסף לאנגלית, דוגמת עברית. הם אומרים שהבעיה עברה למפתחים להמשך טיפול. בינתיים יש את גרסה 6. תודה, אופיר

25. Started by RavivRavR,

מישהו מכיר אולי איפה מוכרים כזה שעובד על Vista 64 Bit ?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.