עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by satlan1,

היי, יש לי ווינדוס XP , בזמן האחרון אני מקבל כמעט כל יום מסך כחול ומיד אחריו המחשב מפעיל את עצמו מחדש.. בהתחלה זה נתן את ההודעה הזאת: http://www.up2me.co.il/images/56127921.jpg הבנתי שהקובץ שם eamon.sys קשור לNOD32 אז הסרתי אותו והתקנה מחדש גירסא חדשה יותר. בכל מקרה המסך הכחול חזר שוב עם הודעה אחרת : http://www.up2me.co.il/images/46864648.jpg ממה זה נובע? ומה לעשות? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by elad12,

כשאני מנסה לעשות חיפוש בשורת פקודה של הדפדפן אני מקבל את ההודעה הבאה: (חיפשתי 30 Rock) קובץ לא נמצא Firefox לא מצא את הקובץ ב־jar:file:///C:/Program Files (x86)/Mozilla Firefox/omni.jar!/chrome/he/locale/browser-region/region.properties30+Rock. מישהו יודע איך גורמים לדפדפן לחפש באמת ולא בדיסק הקשיח שלי או מה שהוא עושה? תודה מראש. בדוק ששם הקובץ אוית נכון, שנעשה שימוש נכון באותיות רישיות ושאין שגיאות הקלדה אחרות. בדוק אם הקובץ הועבר, שינה שם או נמחק.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  3. הורדתי כמה סרטים מהקאזה כל אחד איזה שעה בערך, הבעיה שחלק מהם רצים איך שבא להם, ואני לא יכול להריץ אותם לקטעים אחרים בסרט... בקיצור אתם יודעים על איזו תוכנה טובה שאיתה כן אפשר להריץ סרטים כאלה?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  4. תודה לעוזרים ואל תביאו לי לינק ל WIDI כי זה לא נותן לשמור את הקובץ MIDI

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  5. חברים שלום, אני לא נוהג להשתמש בקיצורי הדרך שבמקלדת בשביל לגלוש בפיירפוקס.. כגון AltCmd+Left Arrow וכו'.. האם יש דרך לשנות או לבטל את אותם קיצורי הדרך.. (עדיף ללא תוסף - חיפשתי בהגדות התוכנה ולא מצאתי) תודה לעוזרים.

6. Started by omer1789,

רואים תמונה אך אין סאונד בחלק מהסרטים שהורדתי, מה עושים? תודה עריכה: הסתדרתי

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  7. Started by tronado,

על איזו תוכנת GPS בעברית אתם ממליצים? תודה.

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  8. Started by itaic,

שלום לכולם האם ישנה אפשרות כלשהי להדפיס כמה דפי PDF באותו דף (אתם יודעים כמו בפאוור פוינט שמדפיסים 6 בדף) פשוט יש קבצי PDF עם הרבה מאוד עמודים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  9. שלום, יש לי בעיה עם האימיול כאשר אני עושה בדיקת פורטים אז הוא פותח את האתר של הבדיקה ומראה על בעיה. דבר ראשון' הפורטים פתוחים בראוטר. דבר שני נסיתי לבטל את ZONE ALARM (הפירוול של ווינדוס לא עובד) ועישתי שוב את הבדיקה של הפורטים ואז הכל היה בסדר. מה שאומר שהבעיה היא עם הפיירוול. ניסיתי לפתוח את הפורטים ב ZONE ALARM ככה: http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/tutorial128.html אבל זה לא עוזר.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  10. שלום לכולם, ברשותי הכרטיס הנ"ל,מחובר ע"י כבל S-VIDEO לטלוויזית LCD LG. התקלה היא שברגע שאני מגיע למדייה-סנטר לשם הגדרה ראשונית אני נתקל בבעיה: "IR HARDWARE CANNOT DETECT YOUR IR RECIVER למרות שהשלט מחובר ואני שולט במערכת דרך השלט.ניסיתי לנתק אותו ולחברו מחדש אך ללא שינוי,הורדתי את הדרייבר החדש ביותר למערכת הנ"ל אך עדיין ללא שינוי. מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  11. Started by orelzion,

שלום! נתקלתי בבעיה שלא ראיתי אף פעם קודם, אין לי מושג ממה היא נגרמה. אבל פתאום סמן העכבר בפיירפוקס הפך לי כמו סמן עכבר בכתיבה, ואם אני לוחץ על למטה או למעלה בחיצים, אז זה יורד לי שורות במקום לרדת בדף. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. יש למישהו פתרון?

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  12. Started by WaRez.,

כן יש לי ROUTER אין לי ממש מושג מה הדגם. יש לי ת'קופסה וכתוב עליה - Broadband Router _4-port 10/100mbps החברה ניראה לי זה LEVEL ONE מצאתי את זה - http://global.level1.com/products2.php?Id=534&PC1thId=10 איך אני מבטל את הFirewall שלו ? Thank you

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  13. זה פילטר שמעתיק את הסרט אחד לאחד... :s05: ??? :s05:

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  14. כל פעם שאני מנסה לפתוח את ה- DEAOMON TOOLS על מנת לפתוח קבצי ISO \BIN אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה בעיית התקן 39 ואחרי שאני מאשר אני מקבל את ההודעת שגיאה באנגלית. http://img201.imageshack.us/img201/215/25357389em2.jpg מזה יכול להיות? איך אני יכול לפתור את הבעיה המעיקה הזאת? אני עובד על וינדוס XP עם SP3 , הבעיה החלה לאחרונה לפני זה לא הייתה קיימת והתוכנה הייתה עובדת רגיל, ניסיתי תוכנה דומה אלכוהול 120% וגם שם יש בעייה דומה.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  15. כלומר, מה רמת השיתוף שלי, כמה מהר אני יכול להוריד וכדומה?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  16. Started by zivgev,

שלום, האם מישהו יודע האם ניתן לבצע קריעת תרגום מסרט עם תרגום מובנה? (קובץ AVI עם תרגום מובנה)... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ofer_mat,

למה אני לא מצליח לראות תמונה של המצלמה שלי בתוכנה NETMEETING ובתוכנה המצורפת למצלמה אני כן מצליח לראות

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  18. יש לי מחשב די טוב שני ארדיסקים וצורב אחד אני מנסה לחבר הקטע הוא שאי אפשר לנתק ארדיסק 1 כי אז המחשב פשוט לא יעלה אז אני עובד עם 2 למרות שאני רוצה לנתק 1 ולהביא לאחותי מה עושים כדי שאני יוכל לנתק ארדיסק אחד והצורב יעבוד? אני גם שם את הארדיסק הראשון על מסטר הוא אידי השני זה סטה אז אני גם רוצה בבקשה לדעת מה לשים בצורב ינטו איזה גימפור מה הכוונה יש חיבורים רייד? אולי אני צריך לשנות משהו בביוס חברים יקרים עם מישהו יוכל לתת לי מענה בבקשה זה חשוב לי מי שאין לו מה להגיד בבקשה שלא יגיב תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  19. Started by 1tanai,

האם יש תוכנה שבעזרתה אפשר להקטין את גודלו של הקובץ

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ronen_z90,

שלום, רציתי לדעת האם קיימת תוכנה שנותנת לי לשלוט על מחשבים המחוברים לרשת אחת(חדר ובו 16 מחשבים) ונותנת לי אפשרות לכבות מחשבים בבת אחת ממחשב מרכזי השולט על כולם או שניתן לפתוח בכל המחשבים תוכנה מסויימת שמותקנת בכולם... תודה לעוזרים

21. Started by Os.Master,

אז ככה סבא שלי כתב עד עכשיו באופיס 2000 הוא התקין בריטניקה (מילון על המחשב) ומסתבר שזה מה שגורם להתגשות עם האופיס שהוא לא יכול לעלות עברנו ל 2003 וכאשר שידרגתי לו את זה נוצרו שתי בעיות נוספות: התאריכים הפכו לעצמם את הצד למשל: במקום 1275-1250 מימין לשמאל כמו שכותבים בעברית הרי זה הפך להיות הפוך ועוד בעיה מוזרה שנוצרה היא שהטקסט שיש בו הרבה מספרים ותאריכים המספרים הפכו להיות בריבועים אינני מתמצא באופיס לכן אשמח אם תעזרו תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  22. זאת אומרת שיהיו 4 אזורים שבכל אחד מהם יהיה סרטון אחר אבל הם יהיו מאוחדים בקובץ אחד.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  23. Started by eladbu,

משום מה כל פייל ויעדאו שאני מעלה נפתח דרך ACDSEE איך אני מבטל את זה? נכנסתי לפרופרטיז ולא ראיתי שום דבר שמבטל!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  24. פשוט לא מציגים.. אני עושה פליי ושום דבר לא קורה נראה לי בעייה של הMP, למישהו יש פיתרון?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.