תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את הדרייבר הכי חדש לכרטיס SoundBlaster PCI 128, אבל אני חייב את הדרייבר הכי חדש.. לא מצילח למצוא.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
What can be the damn reason...? it goes offline with no reason couple times a day. please help ...!
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כשאני מפעיל טורנט דרך BitComet האינטרנט שלי קורס כלמר האינטרנט עדין מחובר (יש את הסימן של שני המחשבים למטה) אבל אני לא מצליח לגלוש \ גם הטורנט לא יורד\ עשיתי ping וגם לא הצלחתי משהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על כל אחת מאפשרויות הסריקה , המחשב חושב לשנייה ומראה את שעון החול אך לאחק כשנייה הכל נפסק והתכנה לא ממשיכה לסריקה. הבעיה הופיעה לאחרונה וכשרק הפעלתי את התכנה לראשונה היא פעלה יופי. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אך הבעיה לא נפתרה. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לאייבורי יש את הגרסה החדשה (3.0) של NOD32 בגרסת OEM. אני יכול לקנות את זה ולהפעיל בכמה מחשבים בו זמנית או שESET יחסמו לי את העדכונים אם אני יהיה מחובר מכמה מקומות שונים עם התוכנה? על כמה מקסימום מחשבים אפשר לשים את התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לפני איזה שבוע ה-nis התחיל לעשות בעיות אז החלפתי anti virus + Fire Wall בזה של AVG בנתיים ה-AVG לא עושה לי בעיות חוץ מזה שאני צריך לעשות אישור לכל דבר שאני פותח בפעם הראשונה אבל, זה בסדר, זה רק פעם אחת מה שכן ראיתי שהמון אנשים ממיליצם על התוכנה BitDefender כ-anti virus איך התוכנה הזאת? עם כדי לי להחליף את זה ב-.AVG? דעות כנות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם ! כשאני מוריד ב azureous לפעמים זה מוריד מהר אבל בדרך כלל פחות מ-10 קילובייט התקנתי את utorrent וגם שם מוריד לי מאוד לאט מה גם שאין מצב שלהורדה אין מקורות כי זה טורנט פרטי חשבתי אולי נורטון 07 חוסם או ווינדוס פיירוואל כיביתי את שניהם ולא ממש מראה על שינוי כולשהוא
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. יש לי את הדריברים הכי חדשים של NVIDIA 178.13 ויש לי בעיה כשאני מנסה להיכנס למשחק כל שהוא כמו למשל CRYSIS WARS או Brothers in Arms - Hell's Highway אני נכנס למשחק ואז זה מוציא אותי ממנו ורושם שיש בעיה כאילו עם הדרברים של NVIDIA וניסיתי כבר 20 אלף פעם למחוק אותם ולהתקין וגם ניסיתי להתקין דרבירים יותר ישנים וזה בכל זאת כתב לי את השגיאות אהלה תעזרו בבקשה אני לא ידוע מה לעשות כבר ויש לי מחשב חדש קניתי אותו לפני בערך חודש asus striker II NSE Q9450 4G DDR3 1600MHz 8600gts THERMALRIGHT ULTRA 120 nzxt tempset
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
למישהו יש מושג למה אני לא יכול לפתוח הודעות מייל שמכילות תמונות וסרטונים? יש לי חשבון בוואלה ואני לא מצליח לפתוח תמונות ששולחים לי או להוריד סרטונים! אני משתמש במקסטון!אבל גם באקספלורר ברגיל יש לי את אותה בעיה! ניסיתי לשלוח מהחשבון בוואלה לאוטלוק שלי ושם זה נפתח מצוין??? אני משתמש באנטי של קספרסקי! למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בבקשה אני חייב את העזרה שלכם בדחיפות אני לא יודע מה לעשות כבר. הינה הסיפור שלי : לפני יומיים התקנתי כל מיני תוכנות שמנקות את המחשב ואז החלטתי לעשות גם סריקת דיסק מחוץ לוינדאוז ומאז הכול השתבש לגמרי! בסריקה שלפני שהוינדאוז מתחיל פתאום זה אומר שזה מתקן קוצה $DIH או לפעמין HDI$ [או משהו כזה]לID XXXX בקובץ 9 או קובץ 9 לא כ"כ זוכר. וככה את זה זה מתחיל כזה להריץ מספרים מ1 עד אין סוף איפה ששמתי את ה XXXX. כשלחצתי על מקש כלשהו לפני שהבדיקה החלה קפץ לי מסך כחול עם ג'רביש ומה שהצלחתי להבין זה HIVE ותקיית סיסטם32 ועוד כמה... ניסיתי על מצב בטוח, אותו דבר! עשיתי חושבים ומכיוון שלא יכולתי להכנס לוינדאוז שלי החלטתי להתקין עוד אחד בארד דיסק שיושב בארון ולהכנס דרכו לארד דיסק שלי ולנסות ל…
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום ;D יש לי כבלים ופייר-וול zonealarm הוא חוסם לי את הרשת אבל את המחשב שלי (המשתף) לא.. למרות ש"אישרתי" את האיי פי של ה"קליינט"
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס אני צריך להוריד בשביל לבטל את זה ולסרוק וירוסים במחשב.. או תוכנה כלשהי
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום. כשיש לי קובץ וידאו MPG אז כשאני לוחץ עליו בפיירפוקס 3 זה נפתח לי באותו עמוד באמצעות Quick Time וזה די מקרטע ומגעיל. איך אני גורם לו לתת לי אפשרות לפתוח את זה במדייה פלייר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לא משנה, הסתדרתי לבד.. תודה בכל מקרה...
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המכשיר שלי לא תומך ב-JPG אבל אני יודע שיש תוכנות שממירות את התמונות לפורמט אחר. מכירים משהו טוב?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המחשב זה קרה לי כמה פעמים כשגלשתי באינטרנט עם כמה טאבים או כשהפעלתי תוכנת מיוטורנט המחשב פשוט ניתקע לא מגיע לא מעלה מסך כחול שום דבר פשוט אי אפשר לעשות כלום חוץ מלעשות ריסט למחשב ניסיתי לעשות בדיקת ווירוסים הפעלתי CC CLEANER בדקתי גם את החום והכל בסדר עם מישהו יכול לעזור בבקשה שיענה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני צריך את התוכנה ratiomaker שמזייפת רטיו על הורדה HTTP תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
הלוג שלי בHijackThis.. מה למחוק? Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 1:58:50 PM, on 2/12/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\System32\lvhidsvc.exe c:\PROGRA~1\mcafee.com\vso\mcvsrte.exe C:\PROGRA~1\MCAFEE.COM\PERSON~1\MPFSERVICE.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe c:\PROGRA~1\mcafee.com\vso\mcshield.exe C:\Program Files\St…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב אני חושב שיש לי בעיה בregistry זה לפחות אחת האופציות אני צריך תוכנה שבודקת את הregistry ומתקנת את התקלות שהיא מוצעת תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום אני לומד עיצוב גרפי ובניית אתרים. אני לא מצליח לעצב לי MENU לאתר של מאפרת.(אתר לחברה ..) :s05: עזרה תתקבל בשמחה!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אפשר בבקשה תוכנות שיעזור לי לכייל את המסך בצורה טובה? המסך שלי הוא ViewSonic VX2240W. תודה, אור.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום חברים. ההרד דיסק שלי הפך לוירטואלי אחרי מתקפת וירוסים.(אם אני לוחץ מאפיינים על C או D אני רואה שיש שטח תפוס ).זה אומר שנעלמו כל האייקונים משולחן העבודה נמחקו כל התפריט של התחל וכל מה שיש בכל התכניות.האווסט שלי גילה 3 קבצים שמחקתי אותם,סרקתי את המחשב ע"י BITDIFENDER ב ONLINE לא נמצאו וירוסים וגם נורטון לא מצא וירוס,כמו כן ביצעתי סריקה ע"י Malwarebytes התוכנה מצאה מזיקים והסירה אותם.נכון לעכשיו אין וירוסים במחשב אבל אני לא יכול להכנס לתקיות ולא יכול לראות קבצים .ב SAFEMODE אני כן רואה את הקבצים.איך אני גורם למחשב להחזיר הכל לקדמותו? ועוד דבר אין גם אפשרות לעשות שיחזור מערכת כי כל התאריכים לשחזור נעלמו .מדובר על ווינדוס XP תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אני מחפש להכין דיסק תקליטור boot שעולה בדוס ומראה מספר רישיון של חלונות XP ואם אפשר גם רישיון ויסטה. ובנוסף גם מספר רישיון office 2003+2007 עכשיו לאחותי לא עולה לה חלונות XP.ניהיה שחור.נסיתי לגשת מקש F8 לילחוץ "מצב בטוח" ולא עזר ניהיה שחור לא עולה חלונות XP. שאלתי אותה איפה הדיסק עם רישיון היא לא זוכרת איפה היא שמה דיסק חיפשת בכל מקום חדרים ולא מצאה.אחותי עברה דירה לפני חודשיים. בבקשה תעזרו לי לימצוא תוכנה טובה שאפשר לעלות בדוס ולראות מספר רישיון XP וגם אופיס. איך פותרים את הבעיה הזאת? בתודה מראש מיכאל
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי סרט עם 2 STREAMים של אודיו. איזה תוכנה/תוכנות אני צריך כדי להשאיר את הוידאו עם סטרים אחד? (להפריד את הקול מהתמונה, להפריד את שני הסטרימים (אחד מהשני), ולחבר את התמונה עם אחד הסטרימים או תוכנה שעושה את כל זה בעצמה)
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בחיי שיש רגעים שאין לך כותרת מתאימה לכתרר בפורום וזה אחד מהם שאלתי היא כדלקמן: נניח ואני בא להוריד קובץ ענק של 4GB מלינק בודד כאשר הוא מראה לי שיש עוד יום נניח לסוף ההורדה... ונניח כי בדיוק קופץ לי החשמל בבית אזי => הלכה ההורדה => כמה דברים שבורים נוספים בבית... :'( האם יש דרך בכל זאת ע"י תוכנה כלשהי להוריד פשוט במנות פנימיות של חלוקה בפיירפוקס או משהו כזה.. כך שאם נפל הפקק אז ההורדה תמשיך מאותה הנק' בדיוק אבל לא תפגע ולו בביט אחד מה- FILE שלי כי אז זאת תהיה בעיה..... תודה
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-