עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by בר שאטי,

שלום נמחקה לי הקאזה לפני כמה ימים ועכשיו יש לי בעיה שהייתה גם לפני שהורדתי את הקאזה הקודמת. אחרי ההורדה מהאתר אז הקאזה נכנסת להתקנה ובהתקנה היא מתמזערת (נראה לי שככה אומרים) לשורה של התחל. וכאשר לוחצים עליה.היא לא נפתחת...... הורדתי מכל אתר ובכל אתר זה עושה לי את אותו הדבר. גם מואלה ומגם מהאתר עצמו של קאזה. אםיש לכם לינק שלא עשה לכם בעיות אז אולי תביאו לי כי..לפי דעתי זו תוכנה חוקית באינטרנט..כולם מורידים..שלא נדבר על הפוטושופ.

2. Started by free fraek,

אפשר הסבר איך אני מחלף אותם? ואם יש אפשרות לעשות את זה...

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  3. התקנתי עכשיו JAVA וFLASH דרך האתר של MOZILLA, אבל IAF.org.il לא עולה לי... עם IE הוא כן עולה, אבל לא מותקן לי על המחשב IE. תנסו אצלכם בפיירפוקס... תודה.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  4. הורדתי והתקנתי את קריו פיירוול עשיתי לכל חיבורי NCOMING והOUTCOMIONG שצצו לי PERMIT וגם בהגדרות התוכנה עשיתי לכל ארוע PERMIT כולל הI.E האופציה של STOP TRAFIC לא מסומנת. אז אני לא מבין למה אין לי אינטרנט. רק אם אני עושה STOP FIREWALL אז האינטרנט חוזר

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by מאור247,

יש לי תוכנה של אנטי רוגלות והיא לא מצליחה להתעדכן לי...המחשב כותב לי את הסיבות הבאות::: Please check your Internet connection. Updating the Spyware Terminator requires an Internet connection. Please check your firewall settings, so that it does not block the update process of Spyware Terminator. Please check your proxy settings. For example: if you do not use Internet Explorer browser and your proxy is set to invalid server, the Spyware Terminator update will not work. Please check your system32 (hosts) settings. One of the following items may be modified: C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\lmhosts.sam When you try to go to www.spywarete…

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by niv0us,

אני מחפש תוכנות אשר יעזרו לי לעבוד עם מערכת רמקולים 5.1 5400 של קריאטיב אם זה משנה איכשהו. התוכנות שאני מחפש הן תוכנה אשר תאפשר לי לשמוע בכל הרמקולים בכל זמן שארצה ולא רק כאשר אני אצפה בדי וי די אשר תומך ב5.1. שנית אני מחפש תוכנה אשר תגדיר את מיקום הרמקולים ביחס אלי ולפי זה תשנה את רמת הווליום. תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי בעיה באיסיקיו.. אני מסמן בהגדרות "שימוש ב firewall " והכל טוב ויפה... אבל שאני מתחבר מחדש לאיסיקיו (לא משנה מאיזה סיבה..כיביתי את המחשב וכו'...) ההגדרות חוזרות למה שהיה קודם זה קורה רק פה כל השאר נשאר אותו דבר(פרטים וכו'...) מה עושים?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by amit71,

קיבלתי את המלצת המנהל והתקנתי את התוכנה הנ"ל ורציתי לשאול האם ניתן לראות גם את הטמפ' של כרטיס המסך (HD3850)ובנוסף האם יש דרך להציג את נתוני הבסיס (טמפ',מאוורר וכו')בסרגל הכלים על לוח העבודה או באיזה חלון קטן בצד[br]פורסם בתאריך: 1.01.2008 בשעה 22:10:14 ???עזרה בבקשה [br]פורסם בתאריך: 4.01.2008 בשעה 18:38:11Vatos-Locos איפה אתה ?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  9. אשמח לקבל שם של תוכנה שעושה את כל הפעולות הכרוכות לתחזוקת/ניקוי המחשב , אם אין אחת כזאת אז לפחות שתיים,שלוש תוכנות שמשלימות את כל הפעולות הנזקקות לעבודה חלקה,מהירה ותקינה של המחשב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  10. שש שנים אחרי יציאת הדואר של גוגל החליטו בשירות לאפשר לצפות במיילים כבודדים ולא רק כחלק מ"שיחות". כדי לשנות את התצוגה יש להיכנס להגדרות ולבחור שלא להפעיל את תצוגת השיחה (קיים גם בעברית). מניסיון ראשוני, עובד כמו שדואר צריך לעבוד. לכתבה במלואה: http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1191439.html

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by benor,

אני התקנתי אותה כבר (היום) ולדאבוני היא לא מחדשת הרבה... אבל היא לא מפוצצת בבאגים כמו שחשבתי... ראיתי שתיקנו שם באג קטן שהיה בעברית הבאג הוא כזה: נגיד שלמישהו יש שם בעברית ואז הוא שולח לך הודעה אז השם שלו בהודעה יהיה בגי'בריש באיסיקיו השם פה מוצג כעברית ולא כג'יבריש ICQ2003A להורדה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  12. אני משתשמש בnero ואני רוצה לצרוב שתי משחקי PS2 שהפכתי לimage בדיסק אחד, אפשרי?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  13. Started by hal,

היי, לפעמים כשאני רוצה לצפות בסרט תוך כדי הורדה ,במקום סרט מופיעה כתובית שהקובץ לא חוקי או שתבנית הקובץ לא חוקית,מה זה? ואם אפשר לפתור את זה בצירוף codec תביאו לי לינק בבקשה.(תוכנת קאזה) תודה.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by SAAM007,

שלום, אני מחפש תוכנה DVD rip על מנת לגבות מספר דיסקים שיש ברשותי. הבעיה שניתקלתי היא שאני מחפש תוכנה שתדע לעשות RIP לפורמט מסויים שיוכל להכיל 2 Audio Tracks (בסרט יש 2 ואני רוצה לשמור על שניהם). עד כה מצאתי רק תוכנות שידעות לשמור על אחד. בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  15. Started by stio,

שלום לכולם ברשותי דיסק מקורי של תוכנת nero 6.0. בתוכנה הנ"ל אין אפשרות לבחור למעלה בין צריבת CD ל- DVD (ראו תמונה מצורפת). נאמר לי שאפשרי לשדרג את התוכנה לגירסה 6.6 ללא תוספת תשלום מתוך התוכנה עצמה, איך אני עושה זאת? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  16. שלום לכל המומחים! שאלתי היא האם יש אפשרות בתוכנה MEDIA PLAYER 11 (או באמצעות PLUGIN כלשהוא) להציג PLAYLIST כמו שהוא מוצג בWINAMP פשוט . כלומר חלון תוכנה ממוזער של MP11 ומתחתיו PLAYLIST שמוצג בו שם השיר, מספרו הכרונולוגי ומה אורכו (כמו WINAMP PLAYLIST). תודה רבה לעוזרים! המשך יום מצויין!

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by brasor,

דרושות מורות לעיצוב גרפי כולל ידע בillustrator ו advanced photoshop לעיצוב אתרים כולל ידע ב dreamweaver 8 ו flash 8 + advanced actions לעיצוב וידיאו כוללpremiere pro 2 ו after effects 7 לקורות חיים: brasor@bezeqint.net ולציין "design"

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by ToMeRv32,

יש אפשרות לעשות את שורת המשימות שDisplayFusion יוצר במסך המשני מימין לשמאל ולא להפך? גרסה 4.0.1.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by bizon,

שלום יש לי בעיה. יש לי את הדריברים הכי חדשים של NVIDIA 178.13 ויש לי בעיה כשאני מנסה להיכנס למשחק כל שהוא כמו למשל CRYSIS WARS או Brothers in Arms - Hell's Highway אני נכנס למשחק ואז זה מוציא אותי ממנו ורושם שיש בעיה כאילו עם הדרברים של NVIDIA וניסיתי כבר 20 אלף פעם למחוק אותם ולהתקין וגם ניסיתי להתקין דרבירים יותר ישנים וזה בכל זאת כתב לי את השגיאות אהלה תעזרו בבקשה אני לא ידוע מה לעשות כבר ויש לי מחשב חדש קניתי אותו לפני בערך חודש asus striker II NSE Q9450 4G DDR3 1600MHz 8600gts THERMALRIGHT ULTRA 120 nzxt tempset

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by ag43,

יש אפשרות להגדיר שבשורת הכתובת של הFF יהיה כתוב רק באנגלית?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  21. שלום. כשיש לי קובץ וידאו MPG אז כשאני לוחץ עליו בפיירפוקס 3 זה נפתח לי באותו עמוד באמצעות Quick Time וזה די מקרטע ומגעיל. איך אני גורם לו לתת לי אפשרות לפתוח את זה במדייה פלייר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  22. אני מחפש איזה תוכנה או מקודדים שישפרו לי תסונד במחשב ותBASS כי שמומעים אצלי חלש ואין לי BASS

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  23. נעלם לי האפשרות של "מחיקת" דיסקים מתוך תוכנת הצריבה שלי תוכנת הצריבה שאני משתמש בה היא ULEAD..... מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה ?

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by yosizach,

אני לא רואהא ת כל המשתמשים שהיו לי !!! ההוא ריק !! מהל עזעזל קורה ?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by noambaum,

אין באתר של ATI. אשמח אם תעזרו נועם

• 3 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים