עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הבקשה בכותרת. תודה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  2. שכחתי איך היא נקראת מישהו אולי מכיר ?

3. Started by The-Magician,

אני לא מצליח להפעיל את התוכנה אפילו זאת הגירסא: RootkitRevealer v1.71 עוד לא התקנתי אותה, וכשאני לוחץ על הסמל זה אומר שזה הפסיק לפעול וזה שואל אם לסגור או האם לשלוח דוח.. איך אני מפעיל את זה?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by gkman,

שלום לכולם. אני כרגע משתמש בany video converter להמיר סרטים וב- any audio converter להמיר אודיו. שמתי לב אבל שכשאני ממרי אודיו התגיות של הקבצים ( זמר- אלבון שנה וכו') נמחקים ולא נמצאים בקבצים שהומרו. השאלה שלי אם אפשר לתקן את זה. ואם לא האם יש תוכנה אחת שממירה גם סרטים וגם אודיו ( מורידה גם מיוטוב) ושומרת על התגיות של המוזיקה הכל בתוכנה אחת? זה לא חייב להיות חינמי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by lioron7,

אני התקנתי את האימיול של lionetwork יש לי router של edimax התקשרתי לתמיכה והם פתחו לי את הפורטים שצריך ובמשך תקופה האימיול עבד מצוין. בזמן האחרון שאני מפעיל את האימיול שוב יש לי low id. יכול להיות שהפורטים שהם פתחו לי נחסמו שוב?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  6. היה לי את התוכנה מבית נורטון . והיא עשתה לי פלאים במחשב עכשיו שהרצתי אחוי לכל הארדיסק אני רוצה לעשות עוד פעם אבל אין לי נורטון מאיפה אפשר להורידתוכנה אחרת שעושה איכוי דיסק ומאיצה ???? דרך ה windwos זה סתם תודה .

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  7. רשום לי Norton Internet Security has blocked access to this restricted site. -------------------------------------------------------------------------------- Site: http://www.durex.com/ Blocked categories: Sex Education/Advanced If you think this web site is incorrectly categorized, visit the Symantec Internet Security Center to report it.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  8. עשיתי גיבוי למחיצה C של דיסק למחיצה F של אותו הדיסק (מחיצה לאימג') והתהליך הסתיים ללא בעיות ואולם בניסיון לחלץ קבצים מהאימג' מתקבלת הודעת: "The CRC values did not match when restoring this file. The file is corrupted." אני מניח מכך שלא יהיה ניתן להשתמש בקובץ לשחזור המחיצה ולא ברור לי מאיפה נובעת הטעות. חיפשתי ברשת ולא מצאתי אזכור לעניין הזה מה שקצת מוזר. בכל אופן תודה למי שיוכל לייעץ.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  9. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שלום. בדיוק התקנתי sp2. כשאני נכנס לאתרי אינטרנט קבצי ה-html, וכל הדברים האחרים לא נשמרים בתיקיית ה-temporary internet files, חוץ מכמה קבצי swf. אני רוצה להחזיר את המצב שבו דפי אינטרנט היו נשמרים בתיקייה, קוקיס ועוד... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  10. Started by niv0us,

אני מחפש תוכנות אשר יעזרו לי לעבוד עם מערכת רמקולים 5.1 5400 של קריאטיב אם זה משנה איכשהו. התוכנות שאני מחפש הן תוכנה אשר תאפשר לי לשמוע בכל הרמקולים בכל זמן שארצה ולא רק כאשר אני אצפה בדי וי די אשר תומך ב5.1. שנית אני מחפש תוכנה אשר תגדיר את מיקום הרמקולים ביחס אלי ולפי זה תשנה את רמת הווליום. תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by re5pect,

שלום ;D יש לי כבלים ופייר-וול zonealarm הוא חוסם לי את הרשת אבל את המחשב שלי (המשתף) לא.. למרות ש"אישרתי" את האיי פי של ה"קליינט"

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. יש דרך לעשות זאת?? יש לי את האמולטור Epsxe עם נגיד אני רוצה לשחק Crash Bash באינטרנט עם מישהו אז איך אני עושה את זה?<

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by devilh,

http://www.asat.co.il/ גם ב-RC1 וגם ב-RC2 הוא נתקע(לא ניסיתי ב-FIREFOX2). בדקתי עם אינטרנט אקספלורר-אצלו זה בסדר. יש למישהו מושג מה פשר העיניין?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by בזיק,

כמצוין לעיל, בתפריט הadd ones אני מקבל רק theme אחד. אני חושב שזה הסטנדרטי של השוא"ש. זה למרות שהשוא"ש אצלי פועל עם theme אחר, והעידכונים דוקא מראים themes אחרים. יש הסבר למישהו?

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  15. ברגע שאני נכנס לאתר של hwzone ה CPU עולה ל100% זה גם אצלכם ? לדעתי יש שם יותר מידי פרסומות ו FLASH והמחשב פשוט מתייאש יש לי מעבד amd 2500+ ו 512 זיכרון וזה לא קורה באתרים אחרים (אפילו וואלה...)

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by Kenny,

שלום לכולם אני עובד במשרד, יש כאן אינטרנט על המחשב. יש לי בעיה שהרבה עובדים אחרים משתמשים באינטרנט למרות שאסור.. אני לא אפרט אבל זה בסה"כ העיניין. בקיצור היתי רוצה דרך לחסום את האקספלורר... על ידי סיסמא או כל דרך אחרת. שאם אני לא כאן , הם לא יוכלו לגלוש. קיימת דרך כזאת? אני צריך שהאינטרנט יהיה מחובר (אימייל ותוכונת אחרות) ככה שניתוק האינטרנט עצמו זה לא פתרון. רק את תוכנת הגלישה. תודה.

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  17. בכל פעם שאני מנסה להריץ(אני מצליח לראות את הסרט במלואו) את הסרט לאיזו שהיא נק' קדימה הסרט חוזר לאותה נק' (זה לא קיים בכל הקבצים אלא רק במס' קטן של קבצים מסוג WMV).לעומת זאת ב-VLC כן ניתן לבצע פעולה זו על אותם קבצים בעייתיים. האם מישהו יודע מה הסיבה לכך?

18. Started by AmL1,

אני נכנס לICQ ושעה הוא נמצא על מפעיל ובסוף כותב לי "משהו השתבש" ניסיתי להיכנס עם מספר אחר וזה נכנס בלי בעיה לגבי המסנג'ר...אני מצליח להתחבר אבל אחרי כמה זמן הוא זורק לי כזה "החיבור אבד"... קורה לעוד מישהו?יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  19. Started by amiben@hotmail.com,

שלום, פתחתי אפליקציה מסוימת תחת חלונות 2000. האפליקציה עבדה נהדר על מספר מחשבים. לאחרונה, במחשבים חדשים היא אינה עובדת. החשד הינו שהבעייה הינה במהירות של המחשבים החדשים. האם מישהו יודע איך להאיט אפליקציה תחת חלונות?תודה.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  20. אני מחפש תוכנה, להורדה המונית מיוטיוב, הרצתי כל חיפוש אפשרי בגוגל [לדעתי ]] batch download youtube mass download youtube search and download youtube וכו'... ---- חשוב שהחיפוש יהיה בתוכנה עצמה... מצאתי תוכנה TubeMaster היא מושלמת! אבל הבעייה היחידה היא שזה עד 1000 תוצאות... ואני צריך יותר ... תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by player_1,

בבקשה שמישהו יביא קישור להורדה לערכת שבבים ללוח Gigabyte P965-s3 תודה.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  22. יהיה נחמד אם יהיה סטיקי שבו יהיה אתרים ללימוד תוכנות לעיבוד גרפיקה ממוחשבת. כך יהיה יותר רצון למשתשמשים לנסות את התוכנות ולהיפתח לתחום זה במחשבים. למשל אני מוסיף את האתר http://www.kirupa.com/developer/flash/index.htm שבו יש מדריך לFLASH כולל הצגות בוידאו ותמונות. אני מקווה שעוד משתמשים יוסיפו אתרים או קישורים למדריכים.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  23. שלום חברים יש לי לוח אם אסוס מקסימוס פורמולה עם ערכת שבבים איקס 38 אומנם יש לי תדיסק של הדרייברים אבל רציתי להוריד דרייבר מעודכן ופשוט לא מצאתי בשום מקום רק קובת אחד של 2 מגה.. חיפשתי באתר של אסוס ואינטל ולא מצאתי כלום תוכלו לעזור תודה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by lazy-bones,

קובץ עם סיומת DAA והשני UIF אני מניח שזה סוג של אימג' כי זה מה שניסיתי להוריד... מישהו מכיר תוכנה שפותחת את הקבצים האלה??

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  25. Started by Chymes,

יש לי מספר בעיות עם האנטי וירוס: א. משום מה חומת אש חוסמת סרטונים ב-YouTube. למה? איך אפשר לבטל את זה? ב. יש לי רשת אלחוטית בבית. האינטרנט במחשב השני (נייד) עובד ממש לאט. זה יכול להיות בגלל חומת אש? אם כן, איך אני מטפל בבעיה?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים