תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב יש לי את הלוח האם להורדה דריוורים לכרטיס קול /ציפס /עידכון ביוס אם צריך וכ"והספר של הלוח . תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי K-LITE רציתי לשאול אם יש חברה טובה יותר, תודה לעוזרים, יוסי.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
לאדע למה היום הוא החליט שאם אני רושם אתר בעיברית הוא יכניס אותי אליו..... (פעם זה לא עבד) הקיצר רשמתי בשורת כתובות הרגילה לא זאת של החיפוש "נוקיה עולמי" סתם כדי לראות מה הוא יעשה עם זה והוא לקח אותי ל"שער 5" (האתר של הפעול ת"א ) חחחחחחחחחחחח מוזמנים לנסות ולהראות תוצאות....
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כידוע או לא ישנה תוכנה בשם Trillian שהיא בעצמם ICQ AIM YAHOO MSN IRC וכל צ'אט אחר שאפשר לחשוב אליו ביחד, התוכנה היא באמת מצויינת אבל יש לי בעיה איתה, כל פעם שאני מנסה להתחבר לחשבון ה YAHOO MESSENGER שלי היא קודם כל אומרת שהסיסמה לא נכונה (דבר שהוא לא נכון כי YAHOO MESSENGER עצמו לא עושה שום בעיות) ואז יש שגיעה והתוכנה נסגרת באופן עצמאי. הדבר לא קורה עם ICQ AIM או MSN, כלומר הבעייה היא רק עם YAHOO. מישהוא יכול להסביר את התופעה או לתת לי פתרון?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש דרך לגרום ליוטורנט (או לכל תוכנה אחרת) לפעול, אבל שלא יהיה לכך תיעוד בsystem tray או בtoolbar. יש למישהו עצה? בין אם זה תוכנה חיצונית או דרך ביוטורנט עצמו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יצרתי קובץ TORRENT והעלתי אותו לTRACKER : (TORRENTBOX ) הבעיה: אני לא מצליחה לראות את עצמי בתור SEEDER (כתוב 0 seeders ) ומישהו אומר שהוא לא מצליח להתחבר אלי ושאין הודעת שגיאה כלשהי. יש למישהו כאן מושג בטראקרים ובביטקומט ?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום,לכבוד אירוע משפחתי קטן ערכתי והכנתי במובי מייקר 2 של הווינדוס סרטון קל בן 8 דקות,המובי מייקר שמר את הסרטון בתור WMV . הסרט היה אמור להיות מוקרן במן מכשיר DVD כזה שתומך בדי הרבה פורמטים שונים (DIVX,VCD וכאלה),והייתי בטוח שהDVD יוכל לנגן את הסרט בפורמט WMV,אבל בהקרנה הוא ניגן רק את הסאונד (MP3) שצורף לווידאו בעריכה. אני לא יודע עם זה משנה,אבל צרבתי את הסרטון בצורב CD רגיל,ולא בצורב DVD,והצריבה נעשתה דרך המובי מייקר. רציתי לשאול,באיזה פורמט אני יכול לשמור\להעביר את הסרט כך שיוכל להתנגן בנגן DVD,ואיך אני יכול לעשות את זה (עם איזה תוכנה וכו')? תודות רבות,ואשמח לתשובות בהקדם.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
1. שלום, אני מפרמט הלילה את המחשב ורציתי לדעת איך אני מגבה את ה History ואת ההגדרות שלי במירנדה. את הפרופיל (קובץ DAT) גיביתי. איך אני מגבה את ההגדרות (פונט, עברית ועוד...) וההיסטוריית שיחות? תודה רבה 2. יש תוכנה אחרת שהיא לא מירנדה ולא ICQ שאתם ממליצים עליה לתקשורת של מספרי ICQ ? כי אני שונא את שניהן.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני גולש בפיירפוקס, ומשתמש ב-IE6 רק עבור אתרי האינטרנט שלא עובדים טוב בפיירפוקס (אני עובד עם IETab, כמובן). ה-windows update כמובן מציק לי ומציע לי לשדרג ל-IE7. יש סיבה לשדרג? יש סיבה לא לשדרג?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
התקנתי נרו 7 והוא הוסיף לי תקייה חדשה ב"מחשב שלי" שנקראת nero scout. יש דרך להעיף את החרא הזה?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה DVD rip על מנת לגבות מספר דיסקים שיש ברשותי. הבעיה שניתקלתי היא שאני מחפש תוכנה שתדע לעשות RIP לפורמט מסויים שיוכל להכיל 2 Audio Tracks (בסרט יש 2 ואני רוצה לשמור על שניהם). עד כה מצאתי רק תוכנות שידעות לשמור על אחד. בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות את שורת המשימות שDisplayFusion יוצר במסך המשני מימין לשמאל ולא להפך? גרסה 4.0.1.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם ! כשאני מוריד ב azureous לפעמים זה מוריד מהר אבל בדרך כלל פחות מ-10 קילובייט התקנתי את utorrent וגם שם מוריד לי מאוד לאט מה גם שאין מצב שלהורדה אין מקורות כי זה טורנט פרטי חשבתי אולי נורטון 07 חוסם או ווינדוס פיירוואל כיביתי את שניהם ולא ממש מראה על שינוי כולשהוא
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. יש לי את הדריברים הכי חדשים של NVIDIA 178.13 ויש לי בעיה כשאני מנסה להיכנס למשחק כל שהוא כמו למשל CRYSIS WARS או Brothers in Arms - Hell's Highway אני נכנס למשחק ואז זה מוציא אותי ממנו ורושם שיש בעיה כאילו עם הדרברים של NVIDIA וניסיתי כבר 20 אלף פעם למחוק אותם ולהתקין וגם ניסיתי להתקין דרבירים יותר ישנים וזה בכל זאת כתב לי את השגיאות אהלה תעזרו בבקשה אני לא ידוע מה לעשות כבר ויש לי מחשב חדש קניתי אותו לפני בערך חודש asus striker II NSE Q9450 4G DDR3 1600MHz 8600gts THERMALRIGHT ULTRA 120 nzxt tempset
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה הזאת כבר המון זמן ונראה לי שהיא מאיצה את ההרד דיסק יותר מידי ובכך הורסת אותו וגם לגבי התצוגה היא גרמה לביטול החלקת השינון במחשב שלי ויש לי זיגזגים בשוליים סביב המון אובייקטים כמו :WELCOME בכניסה לWINDOWS XP
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום התוסף והדפדפן בכותרת בעיקרון קבעתי את החיפוש שישתמש באתר הישראלי של גוגל, אבל מה שמציק זה שבמקום להציג בצד ימין את הגרסה העברית, הוא מציג את האתר הישראלי אבל בגרסה האנגלית (יש עברית ערבית ואנגלית שאפשר ללחוץ עליהם ולשנות) מה שאני רוצה זה שכשאני לוחץ על search זה יעשה חיפוש עם google.co.il אבל בגרסה העברית דרך אגב מערכת ההפעלה היא וינדוס 7 והיא באנגלית, כנ"ל הדפדפן
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אממ מישהו פה יכול לאמר לי איזה מקודד דריך בשביל קבצי mpeg כי כל קובץ שאני מוריד לא עובד (יש סדרות אנימה להורדה ,כן כן יש גם הורדות חוקיות!!!) תודה רבה... נ.ב בגלל שהסדרה נגמרה שמו אותה באינטרנט... ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה עם אילו תוכנות עובדים בתוכניות ריאליטי (כוכב נולד, האח הגדול וכו') כשחצי מדינה שולחת SMS איפה זה נקלט? עם איזו תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי סרטון שהורדתי מיוטוב באמצעות הFast Video Downloader, שזה פלאג אין חמוד של פיירפוקס, אז יש שם קטע מוסיקה שאני רוצה להוציא ממנו ולהפוך אותו לקובץ MP3, מישהו מכיר תוכנה לזה? אגב, הקובץ שהורדתי מיוטוב הוא בפורמט flv עכשיו, תודה מראש לכולם =]
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש אפשרות להגדיר שבשורת הכתובת של הFF יהיה כתוב רק באנגלית?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הקספקסקי לא פועל פתאום [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי אי סי קיו 2003 a ואני הייתי מבסוט ממנו עד השמיים, עד לפני שבוע ככה שהוא פשוט עבד רק חצי דקה ואז נתן הודעת שגיאה וקרס, והתופעה לא מפסיקה. הנה ההודעת שגיאה: מחכה לתשובה ממכם, תודה.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני לא רואהא ת כל המשתמשים שהיו לי !!! ההוא ריק !! מהל עזעזל קורה ?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD שכמו רוב מסכי ה-LCD, תומך בקצב רענון של 75Hz אך יפעל תמיד ב-60Hz ללא קשר למה שנקבע. הבעיה היא שכשאני אני מפעיל Vsync (יVertical Synchronization), זה מגביל את קצב הפריימים ל-75 במקום 60 וכך כל תמונה חמישית נזרקת ונוצר Delay/מן לאג, בין לחיצה במקלדת והתגובה במשחקים. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לקבוע את הקצב בו מוגבלים הפריימים ע"י ה-Vsync. ניסיתי לקבוע הגבלות ב-Riva Tuner בתפריט ה-Low-level refresh rate settings אך אין לזה השפעה על ה-Vsync (כך הסתבר).
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתראה לי את קצב ההעלאה,קצב ההורדה בזמן שוטף .תוכנה שאולי גם תוכל להגביל קצב העלאה \הורדה של תוכנות מסויימות,או של הראוטר
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-