עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nirr213,

ערב טוב!!! שגיאה another install is currently in progress press retry when the inslall is finished or cancel to cancel setup האם מישהו נתקל בזה??

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  2. Started by slrr,

התקנתי את האופיס והתקנתי את החבילת השפה העברית... והאופיס עדיין באנגלית מה עושים??? או איך משנים בהגדרות?

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  3. ראיתי ששניהם עולים אותו דבר אך לאחד יש מסך צבעוני ולשני אין אך יש שלט מישהו מוכן להבהיר את העניין? http://www.iriveramerica.com/products/hd.aspx

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  4. היי, רכשתי מחשב חדש ומותקנת בו ויסטה. תוכנת הדואר במחשב הישן היא windows live mail ואני רוצה להשתמש באותה תוכנה בויסטה. אני רוצה לבצע הגירה של כל החשבונות (3) מ XP למחשב החדש. שני המחשבים הם של IBM, אם זה עוזר במשהו. כמו כן יהיה נחמד אם יש כזה כלי שיבצע הגירה של עוד פריטים כמו my document מוסיקה סרטים, favorites וכדומה. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  5. היי אני מנסה עכשיו להתקין את הpestparol וכל פעם שאני מסנ להתקין זה יוצא ממש באמצע ההתקנה... מה אני יכול לעשות? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  6. Started by Amit_Alcobi,

ישנו איזה toolbar שמוסיף את תיבת החיפוש של firefox, עם כל המנועי חיפוש שאני הוספתי אישית, לtaskbar של windows xp.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. צריך מידע מאיפה ניתן להוריד דיסקט איתחול 98 ???? יש לי WINXP ואני לא יכול ליצור דיסקט איתחול 98 אז אני צריך דיסקט איתחול 98 אני רוצה לדעת מאיפה ניתן להוריד תשלחו קישורים בבקשה ואל תשאלו למה אני צריך ונ.ב לחברים שלי יש גם XP אז ניסיתי להשיג מהם ואין להם

8. פעם היה מותקן לי נטלימטר במחשב... הרסרתי אותו ועכשיו אחרי חודשיים אני מנסה שוב להתקין אך התוכנה רושמת לי שכאילו קיימת התקנה קודמת במחשב וצריך להסיר אותה... אבל הסרתי אותההה!! אין את התקיה במחשב, אין בהוספה\הסרה, מה עושים???!!!

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by ToMeRv32,

יש אפשרות לעשות את שורת המשימות שDisplayFusion יוצר במסך המשני מימין לשמאל ולא להפך? גרסה 4.0.1.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  10. למישהו יש מושג למה אני לא יכול לפתוח הודעות מייל שמכילות תמונות וסרטונים? יש לי חשבון בוואלה ואני לא מצליח לפתוח תמונות ששולחים לי או להוריד סרטונים! אני משתמש במקסטון!אבל גם באקספלורר ברגיל יש לי את אותה בעיה! ניסיתי לשלוח מהחשבון בוואלה לאוטלוק שלי ושם זה נפתח מצוין??? אני משתמש באנטי של קספרסקי! למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  11. אז ככה חיברתי ב USB מדפסת HP feskjet 3650 מערכת הפעלה Vista 64bit ultimate הווינדוס מזהה אותה לבד ומוריד את הדרייבר המתאים אבל מתי הוא מנסה להתקין הוא נתקל בבעיה: http://img215.imageshack.us/img215/9094/printkn4.jpg נכנסתי לאתר החברה HP לחפש אולי דרייבר אחר אבל שם כתוב להשתמש בדרייבר שיש בויסטה עצמה ואין דרייבר חלופי. מה אפשר לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by HeaT-SinK,

זה תוכנה קלה שאתה מלה תמדיד מ10 אלף עד 20 אלף וזה ממהיר כביכול את הXP איך הוא עובד? על ריג'יסטרי טוויק? מישהו יודע מה זה ה10000-20000 הזה? http://www.downloadatoz.com/speeder-xp/screenshots.html

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by LIOR42,

מנסה לפתוח קובץ והמחשב מוציא הודעה "שאין אפשרות למערכת הקבצים שהיא לא NTFS לפתוח מיכוון שהקובץ מעל 4 GB" הבעיה היא שיש לי NTFS וזה לא מחלץ מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה ???

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  14. מישהו יודע בבקשה מה הניתוח של קובץ dmp שניתחתי באמצעות התוכנה שהורדתי מפה??? Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 100000D1, {2c, 2, 0, f68754c8} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. Unable to load image NVSNPU.SYS, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVSNPU.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVSNPU.SYS *** WARNING: Unable to verify timestamp for NVNRM.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for NVNRM.SYS Probably caused by : NVSNPU.SYS ( NVSNPU+134c8 ) זה מה שקיבלתי לאחר הניתוח...... אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני אודה לו.....

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by sivanxyz,

אני לא מצליח לגלוש בIE - בכרום אין שום בעיה (חוץ מאתרים שלא מוצגים טוב...) גם לא אחרי שהתקנתי IE8 גם לא בלי ADDONS גם לא בלי סקריפט הפרוקסי וגם לא אחרי שעשיתי RESET להגדרות משתמש תחת Internet options/advanced מה עושים? תודה למשיבים משתמש ב: win XP SP3 [אנגלית] pentium D 820 1Gb

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by creek,

באתי להתקין את ה-theme הזה : http://miranda-im.org/download/details.php?action=viewfile&id=1850 היה לי את מה שהם ביקשו, IEView ו-TabSRMM אבל אחרי שהתקנתי (כמו שכתוב ב-readme, לא מסובך מדי) זה אפילו לא היה קרוב כמו ל-Screenshot שהם פירסמו http://miranda-im.org/download/files/screenshot/84-1-1109745935-satin.png איך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by netanelj,

אני צריך את התוכנה ratiomaker שמזייפת רטיו על הורדה HTTP תודה לעוזרים

18. איך אני מסדר שהשומר מסך לא יופיע באמצע הסרט איך לתת לוינדוס לדעת שפועל סרט הבעיה ב ויסטה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  19. ביום חמישי האחרון, הרצתי Junkware Removal Tool במחשב של אימי, כדי לזהות שאריות אפשריות של נוזקות. לתדהמתי הרבה, בדוח של התוכנה, התברר לי כי התוכנה מחקה את התוכנה Free Youtube Downloader שאחי התקין שם. מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  20. בסל המחזור בחרתי תצוגת thumbnails, ואני יכול כך לראות את התמונה בצורה מוקטנת. אני רוצה להגדיל או התמונה המוקטנת, או איכשהו לפתוח אותה אבל מאוד חשוב שהיא עדיין תהיה בסל המחזור, ולא משוחזרת. בבקשה אל תציעו לי פשוט לשחזר את התמונות ולצפות בהן, סתם מיותר וחסר טעם. מסיבות שלי אני רוצה לצפות בתמונות כשהם בסל המחזור ולא מחוצה לו, ואם זה אפשרי אז מצויין

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  21. שלום רב. יש לי כרטיס מסך ASUS 7100 ואני רואה את המסך של המחשב על הטלויזיה אבל עלי להוזיז את העכבר לכיון שאליו אני רוצה שמהסך יזוז ז"א שהתצוגה בטלויזיה היא יותר מדי גולה בשבילה, ואני משתמש בתוכנה של NVIEW שמגיע עם הדרייברים של הכרטיס , והשתמשתי עם TVTOOL אבל זה ממש לא עזר גם שם יש את אותה הבעיה אז מה עלי לעשות! תעזרו לי בבקשה אני ממש נואש!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by Reze,

אני צריך תץוכנה שתקבץ לי שירים בשביל להכניס לפלאפון........ בבקשה זה דחוף...!!! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by אוריפ,

חיפשתי באתר שלהם ובגוגל ולא מצאתי... יש לי בדיסק שקיבלתי עם הלוח אם אבל אני רוצה לדעת אם יש גרסא חדשה יותר...

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  24. בס"ד שלום חברים, אני מנסה להתקין שרת לוקאלי sql וזה לא מצליח אפילו להטעין לי אותו. אשמח לעזרה!

25. Started by SEangel,

יש לי סרט עם 2 STREAMים של אודיו. איזה תוכנה/תוכנות אני צריך כדי להשאיר את הוידאו עם סטרים אחד? (להפריד את הקול מהתמונה, להפריד את שני הסטרימים (אחד מהשני), ולחבר את התמונה עם אחד הסטרימים או תוכנה שעושה את כל זה בעצמה)

• 3 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים