עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני מחפש תוכנה שתוכל לחסום תוכנות שאני יבחר לחסום ותמנע מהם גישה לאינטרנט, אבל לא תוכנה כמו FireWall, אני לא רוצה גם הגנה מפני פורצים אלא רק לחסום תוכנה מסוימת. תודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  2. Started by guyh,

מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  3. Started by moskitos,

הרצתי את התוכנה במחשב החדש שלי וקיבלתי ציון של כמעט 15000. 1 איך הציון ומה זה אומר? 2 האם כדאי לי להוריד 2003 או שזה אותו הדבר.

4. המכשיר שלי לא תומך ב-JPG אבל אני יודע שיש תוכנות שממירות את התמונות לפורמט אחר. מכירים משהו טוב?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  5. יש דרך לראות את ערוץ WB האמריקאי דרך הווינאמפ או דרך אחרת??? מישהו... שיעזור.... בבקשה.... עוד שאלה קטנה: איך אני מצלם תמונות כשאני רואה סרט או משהו במדייה פלייר? ולא דרך הפרינט סקרין - זה לא עובד.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by idofr,

? ? בתודה עידו חג שמייח

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  7. הסתכלתי בלשונית ISO כדי לבדוק את ההגדרות. מצד אחד יש שם ISO level 1 ו- ISO level 2 ומצד שני יש check box מסומן עם Joliet. בקיצור, האם הנרו יצרוב עם ISO או Joliet ןמה ההבדלים ביניהם?

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  8. לפי חלון הבעיה, הבעיה היא בקובץ PNCRT.DLL שבסיסטם32 חשוב לציין שקבצי RAM פועלים במחשב רגיל אבל הבעיה קוראת (קורה בנקבה) שאני פותח קבצי RAM באינטרנט אקספלורר אין לי מושג למה זה קורה :'( יש לי XP ואני מתוסכל - ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ריל אלטרנטיב 1.28 לא עזר ניסיתי 1.27 גם לא עזר - אותה תקלה מה עושים :s05:

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  9. שלום רב, יש לי מערכת של ווינדוס XP במחשב, ו-2 חיבורים לאינטרנט: האחד עם פיירוול והשני בלי. כשאני מתחבר עם הפיירוול (הפיירוול המובנה של WinXP שנמצא באפשרות Advanced של החייגן) הכל עובד כמו שצריך והגלישה זורמת. אבל אם אני מתחבר ללא הפיירוול (למשל בכדי שאנשים יוכלו לשלוח לי קבצים ב- ICQ, ועוד דברים אחרים) האינטרנט מתנתק לאחר מס' דקות ומציג הודעה ש "LSA Shell" (משהו כזה) צריך להיסגר ולאחר מכן ישנו Countdown (מונה לאחור) של דקה עד לכיבוי טוטאלי של המחשב. -אני יודע שהתופעה הזו דומה לווירוסים Sasser ו- Blaster, אבל הורדתי את כל העדכונים של ה NAV ואפילו ביצעתי סריקות דרך אתרים אחרים (MCAfee + PandaSoftware) וכל הבדיקות הראו שמחשבי נקי מווירוסים. -מה תוכלו להציע לי לעשות וכיצד לפת…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. אני מנסה לפתוח בכול תוכנה את הקובץ שסיומו MIX אבל אני לא צליח אז יש משהו שממיר אותו לפורמט אחר.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  11. חברים אני מחפש את התוכנה האולטימטיבית להפיחת DVD ל קובץ AVI ? תודה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by shon,

יש לי אמיול מליונטוורק, ופיירוול של הwindows xp איך אני מאשר את הפורטים של האימיול בפיירוול כדי שלא יפריעו לי להורדה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  13. אני משתמש בתוכנה הזאת כבר המון זמן ונראה לי שהיא מאיצה את ההרד דיסק יותר מידי ובכך הורסת אותו וגם לגבי התצוגה היא גרמה לביטול החלקת השינון במחשב שלי ויש לי זיגזגים בשוליים סביב המון אובייקטים כמו :WELCOME בכניסה לWINDOWS XP

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by tulz,

שאני מנסה לעדכן זה כותב לי את ההודעה הבאה: http://img392.imageshack.us/img392/747/17yg.jpg מישהו יכול להגיד לי למה זה כותב כך והאם יש פתרון לבעיה? תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי 2 שאלות 1. האם אפשר לבטל באיזה צורה את דו"'ח השגיאה של ווינדוס שקובץ שתוכנות קורסות (הדו"ח שששואל אותך אם לשלוח את הודעת השגיאה למייקרוסופט) 2. אני זוכר שפעם היה איזה משהו ברג'יסטרי נראה לי בשביל להעיף תמסנג'ר שבא עם הווינדוס מהמחשב אפשר בבקשה?... תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  16. אהלן אנשים! איך אני עושה שהסרט יהיה 4:3 או 16:9 וכו'... תתנו לי טיפ, מדריך או תוכנה כדי לפתור את הבעיה--- הכל.... בבקשה מכם, תודה.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  17. זה נכון שמ 1/5/06 שירותי ה ICQ יעלו כסף?? תודה

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by autogun,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם Thunderbird mail הוא מוצר מוצלח באותה מידה כמו ה-FireFox browser והאם אתם ממליצים להוריד ולהתקין אותו? או שאולי יש תוכנות דואר טובות יותר?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by jan_p,

שלום, יש לי טלוויזיה LCD שמחוברת למחשב בחיבורDVI , פיצלתי את שולחן העבודה לשני המסכים החלק העליון בטלוויזיה והחלק התחתון במחשב. אני עובד עם הגדרות של nvidia הצלחתי עד עכשיו למצוא איך מגדירים איפה כל תוכנה תיפתח ובאיזה מסך היא תפעל וכו'.. הדבר היחידי שלא הצלחתי זה להגדיר תוכנות שעובדות על FULLSCREEN שיעבדו רק על אחד הצגים ולא על שניהם. יש לי מכרטיס מסך RAEDON 9250 128MB איך אני עושה זאת, פליייז עזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by UltraWaveMUSA,

בבקשה אני חייב את העזרה שלכם בדחיפות אני לא יודע מה לעשות כבר. הינה הסיפור שלי : לפני יומיים התקנתי כל מיני תוכנות שמנקות את המחשב ואז החלטתי לעשות גם סריקת דיסק מחוץ לוינדאוז ומאז הכול השתבש לגמרי! בסריקה שלפני שהוינדאוז מתחיל פתאום זה אומר שזה מתקן קוצה $DIH או לפעמין HDI$ [או משהו כזה]לID XXXX בקובץ 9 או קובץ 9 לא כ"כ זוכר. וככה את זה זה מתחיל כזה להריץ מספרים מ1 עד אין סוף איפה ששמתי את ה XXXX. כשלחצתי על מקש כלשהו לפני שהבדיקה החלה קפץ לי מסך כחול עם ג'רביש ומה שהצלחתי להבין זה HIVE ותקיית סיסטם32 ועוד כמה... ניסיתי על מצב בטוח, אותו דבר! עשיתי חושבים ומכיוון שלא יכולתי להכנס לוינדאוז שלי החלטתי להתקין עוד אחד בארד דיסק שיושב בארון ולהכנס דרכו לארד דיסק שלי ולנסות ל…

21. Started by nevgauker,

היי.. המחשב לא מזהה את הכרטיס קול (מסוג s.b Audigy) חסרים לי הדרייברים הבאים multimedia audio controller pci input device עכשיו הדיסק המקורי של לוח האם וגם זה של הכרטיס קול הלכו לאיבוד חיפשי את הדרייברים הנ"ל בכל האתרים רשמיים ללא הצלחה לוח אם via pt880 neo series-socket 478 אשמח לקבל כל עזרה בתודה רותם

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  22. שלום רב , רכשתי לאחרונה כרטיס מסך 6800 gigabyte . הכל בסדר בו משחקים צפייה בתמונות . עכשיו כשאני בה לצפות בסרטים רואים תמונה משובשת . התקנתי את divx codecs. ועכשיו ניסיתי להתקין גירסה קודמת של ה codecs גם לא עזר . אחיין שלי שנמצא אצלי בביית עם אותו בעיה כאשר מנסים לצפות בכל סרט כלשהוא.יש לו geforce 5200. הבעיה היא רק בצפיית סרטים. כך שהבעיה לא רק אצלי . לשניניו יש את הדרייבר העדכני של \nvidia 77.72 lol עכשיו אני ניסיתי לצלם לכם תמונות על עדי fraps כשאני מפעיל סרט אבל התמונות יצאו ברורות וטובות . איך מסדרים את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  23. Started by nehmia,

???

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by dvaknin,

איך אני מעלה דרייבר לכרטיס קול RAID ?

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  25. Started by coorva,

מבקש עזרה בקישור ללינק ששם ניתן להוריד את macromedia stand alone flash player 8 תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים