תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מאמין (ומאוד מקווה) שלא מדובר כאן בבעיית חומרה כי במערכות הפעלה אחרות הכל עובד בסדר. זה קורה כל פעם שאני עושה Restart, ולפעמים גם כשאני עושה Shutdown אבל בעיקר Restart ואני לא מבין אחרי מה זה התחיל, לא זכור לי ששיניתי משהו במחשב חוץ מעדכונים אוטומטיים. ומה זה CLASSPNP.SYS מה הוא רוצה ממני? מפרט המחשב מערכת: Win7 Pro 32 לוח: Asus P5K-E מעבד: Q6600 @ 2.4 כ.מסך Nvidia 9500GT כ.קול: RME 9632 PCI
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
יש לי את ה2009 והמסן שממנו אני רוצה לקבל קבצים הוא גרסא ישנה יותר שמשתמשת בתיקיית שיתוף... אני רוצה שישלחו לי תמונות..מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות שמתאימות לפורומים שונים, בסוף בחרתי לשאול כאן מאשר לפתוח שני נושאים. א. האם אוברקלוקינג תקין ויציב יכול דווקא להאט את פעולות המחשב? כלומר לגרוע מאשר להוסיף? ב. זכרון וירטואלי, מה המשמעות שלו? האם כדאי להשתמש בהרבה זכרון וירטואלי במחשב חדש? מה הערך הרצוי לביצועים מקסימליים?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש את הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך EVGA 7600GT NVIDIA. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
היי! אני מוריד עכשיו קובץ וידאו ואני אכן רוצה לוודא כי זה הקובץ אותו אני מחפש. האופציה של PREVIEW בEMULE לא זמינה... רציתי לשאול איך בכל זאת רואים מה הורדתי עד כה? יש המלצה לתוכנה (בסגנון AVIPREVIEW)?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
קניתי את המחש הנהל עם ויסטה אבל לא היסתדרתי איתה אז עשיתי פירמוט והתקנתי xp אני מחפש דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי ועוד כמה התקנים שלא שהxp לא זיהתה אותם איפה אני יכול להשיג את הדרייברים הנה"ל בתודה רבה ניסים
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה TMPGEnc 4.0 XPress בשביל לקודד מחדש קבצי וידאו תוך עם כתוביות צרובות כי הנגן DVD שלי לא קורא כתוביות בעברית. בפורמט הקידוד אני בוחר AVI File Output, בתור מקודד וידאו אני בוחר Xvid MPEG-4 Codec ובתור מקודד אודיו אני בוחר Advanced Acostic Engine MP3 Encoder. הבעיה היא שבקובץ שנוצר יש בעיה של סינכרון בין הוידאו לאודיו בצורה שמורגשת לעין, הבדל של 1-2 שניות. נסיתי להתקין Lame אבל אני לא מצליח לגרום ל-TPMPEnc לראות אותו. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
כמה זיכרון הוא תופס? יעיל לעומת תוכנות אחרות כמו Ad-Aware, Spyware Doctor ו- Spybot - Search & Destroy?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל החלון דוס מופיע כל כמה זמן מישהו יודע איך אני מעלים אותו ?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
כאשר אני הופך קובץ WAVE לAC3 אז הוא מקודד אותו אך כשאני שומע את זה במערכת הדיבוריםיעני הSPEECH נשמע מכל הרמקולים ולא רק מהסנטר מה אני יכול לעשות כדי לתקן זאת או שאולי תמליצו על תוכנה אחרת שעושה את זה !!!! משהו יכול לתת לי קצה חוט אולי
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
לא זוכר איך עשיתי אבל הפונט שלי במסנג'ר היה משתנה בהתאם למי שדיברתי איתו...יענו הפונט שלי היה כמו של הפונט של מי שאני מדבר איתו שיניתי תפונט כדי להראות משו לחבר שלי ואני לא זוכר איך לעשות בחזרה שהפונט יהיה כמו של מי שאני מדבר איתו יש למישו מושג איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
-
שלום. התקנתי WINRAR ומשום מה הוא החליט להתקין את עצמו בשפה זרה (איטלקית או ספרדית - "פתח כאן" רשום לי כ "EXTRAURE ACI"). יש למישהו מושג איך משנים שפה בלי להתקין מחדש?
-
- 1 תגובה
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת האם אפשר למצוא משתמש באיי סי קיו גם אם אין לי את 4 הספרות האחרונות שלו.. ואני יודע חלק מהנתונים.. אולי יש איזו תוכנה או כלי עזר... מי שיכול לעזור לי,תודה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
-
יש לי את התונכנה EVEREST.. בכל כמה זמן לעכדן את הדרייברים..? וזה הורס את המחשב שמעדכנים? תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אתמול הובחנתי כבעל אוזניים רגישות במיוחד.. רציתי לדעת מהו גבול קצה היכולת שלי
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של 2.5 ואני מת להוריד משחקים מכל השרתים האלה. איזה תוכנה להוריד? יש לי תוכנת INTERNET DOWNLOAD MANAGER אבל היא מזייפת יש קבצים שלא סוגרים שם את ה-60 קיי כשרוחב הפס אמור להגיע לכמעט 350 קיי בשניה. איזה תוכנה כדאית ואיך אני מוריד משחק שמחולק ל-30 חלקים ברפידשייר למשל ? (כי ברוב האתרים כמו רפיד יש הגבלה ) כמוכן איך להוריד מאתר VIP שגם שם אנשים מעלים קבצים להורדה של משחקים. תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כרטיס קול קצת ישן הדגם שלו הוא: creative es1371, אני לא מצליח למצוא לו דריבר כל אתר מבקש ממני להרשם בשביל לשלם כסף. מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את הדריבר הזה? אם יש לכם לינק להורדה ישירה אשמח מאוד... בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
פעם הייתה לי תוכנה שהייתי רואה איתה כתוביות בעברית שאפילו עם WINAMP או ווינדוס מדיה פלייר הייתי רואה כתוביות בעברית הייתי משנה את הש של הסרט ל1 ואת הכתוביות ל1 ואז הסרט פועל בלי כתוביות תגידו לי רק את השם מדויק ואני יחפש את התוכנה או שתתנו קישור:<
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
או התוכנה emule speed up pro או emule speed booster. מישהו יודע מה זאת התוכנה הזאת, איך משתמשים בה ומה היא אמורה לעשות?? חחח תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את גרסת הניסיון מהאתר שלהם. התוכנה לא עולה ומופיע תיבת זו שיח ובה נאמר שאין תמיכה במערכות unicode. ??? המערכת שלי היא dual boot ל XP ו VISTA אופיר[br]פורסם בתאריך: 7.02.2008 בשעה 08:35:12 אני מתנצל, הייתי מוחק את ההודעה אם הייתי יודע איך.אחרי חיפוש בגוגל מסתבר שיש ל RM7 בעיה עם מערכות שיש בהן שפת unicode בנוסף לאנגלית, דוגמת עברית. הם אומרים שהבעיה עברה למפתחים להמשך טיפול. בינתיים יש את גרסה 6. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
כמו כן אם אפשרות שליטה במאוורר למחשב נייד
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-