תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איך אני מעלים את הפסים האדומים האלה מהמילים בוורד(תמונה בפנים) http://img518.imageshack.us/img518/9673/15221333oe2.jpg
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
הסבר קצר לפני: קניתי מחשב נייד של LENOVO N200 ואני רוצה לפרמט את הVISTA ולהתקין במקום XP, אך כאשר אני מכניס את הדיסק של ה XP להתחלת הפירמוט אחרי כמה דקות שהוא מתקין את פריטים ההתחלתיים הוא פתאום רושם לי את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disk drivers installed in your computer make sure any hard disk drivers are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is currect. this may involve runing a manufacturer-supplide diagnostic or setup program setup cannot continue.to quit setup, press f3 אם מישהו יודע מאיפה אני אמור להשיג את הדרייבר הזה של הדיסק הקשיח זה יעזור מאוד כי כנראה בלי זה אני לא יכול לפרמט (וגם א…
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
בזמן סנכרון שירים עם WMP11 לסנסה e280 יש אפשרות תחת לשונית ה-SYNC ו-advanced options של הנגן, בלשונית quality, אופציה לבחור את ה-maximum quality level ואז בזמן הסנכרון גם מתבצעת המרה מ-MP3 ל-WMA. הבעיה שאני נתקל בה היא שההמרה קורית אצלי רק אם אני בוחר באיכות 64 ולא למעלה מזה. מישהו עובד עם התכונה הזו או שיודע מדוע זה המצב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מה עדיף ? יש לי 3 מערכות הפעלה xp vista mandriva . 2 כבר מותקנות ( xp/vista ) . הורדתי גרסת נסיון של vmware , התקנתי אותה על ויסטה , אבל לא הבנתי איך אני אמור להוסיף את ה xp שמותקנת במחיצה אחרת . ה vmware מבקשת ממני להתקין xp חדשה . לסיכום השאלות שלי הם : 1 . מה עדיף vmware או התקנה נפרדת עם בוט-מנג'ר ? 2 . האם ניתן להוסיף ל-vmware מערכת הפעלה מותקנת , וכך תהיה לי האפשרות להכנס גם ע"י בוט-מנג'ר וגם ע"י vmware ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום , לפני שבוע התקנתי דרייבר לכרטיס מסך (7600GT) ויש לי בעיה עם החיבור של המחשב למסך הטלויזיה. לפני ההתקנה של הדרייבר היו לי שניי אפשרויות : 1. לחבר את המחשב לטלויזה בצורה שגם במסך המחשב וגם בטלויזיה יראו אותו דבר 2. שיהיו שני מסכים נפרדים ולמסך הטלויזה אני מיבא את חלון הסרט (בכך שאני גורר את החלון מחוץ למסך המחשב) עכשיו , לאחר ההתקנה של הדרייבר, אני יכול לעשות שבשני המסכים יראו אותו דבר, או שהוא חוצה אותו ומראה חצי מהמסך במחשב וחצי מהמסך בטלויזיה... איך אני מחזיר את זה לאפשרות הקודמת שיהיו שני מסכים נפרדים ? מצורפת תמונה של האפשרויות שקיימות עכשיו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
בעצם התמונה תסביר הכל : http://img215.imageshack.us/img215/5816/steamww5.jpg לפני זה זה עשה לי error אחר, אז מחקתי את ClientRegistry.Blob כי בדרך כלל יש איתה בעיות של עידכונים, זה באמת פעם פעל , התוכנה התחילה לעשות עידכון , אך לקראת הסיום זה עשה לי את הerror הנ"ל. תודה לעוזרים. נ.ב אם משהוא לא מובן או/ו אתם צריכים מידע נוסף אני אשמח לפרט עוד.
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של msi מסוג K8N Neo4 באתר של msi מצאתי את הדייבר לchipset אבל הוא נראה ישן באתר של Nvidia יש חדש יותר השאלה עם הוא מתאים ולא יגרום לבעיות אם msi עשו שינויים בדיירברים הרגילים וכ'ו?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש שם מליון הגדרות ואני לא מבין מה הכי טוב בשביל האינטרנט שלי ברק 1.5 מגה בADSL
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה יש לי מיקרוסופט אאוטלוק 2002 ואחרי הפירמוט של המחשב גיליתי ששכחתי לגבות את הדואר נכנס והאנשי קשר זה חשוב לי מאוד!! אני משתמש בתוכנה -r-studio לשחזור קבצים שנמחקו אבל מישהו יכול לומר לי איזה קבצים אני אמור לשחזר או למצוא? תודה לכל מי שמנסה לעזור
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי שאלה אני צריך לעשות איזה עבודה מסוימת הבעיה היא שאני ללא ממש יודע איך לבצע זאת ... אני צריך ליצור לוח כפל של 10 X 10 שניתן לכוונון. בפינה השמאלית העליונה צריך לרשום אחוז גידול של ערכי העמודות והשורות. לדוגמא, אם בתא יהיה רשום הערך 30% אזי השורה הראשונה תציג ערכים כדלקמן: 1, 1.3, 1.69 וכן הלאה. אותם ערכים יופיעו בעמודה הראשונה. עכשיו מותר לי להשתמש רק בנוסחא אחת $ שתיהיה בכל התאים כך שיווצר לוח כפל... כמו כן יש להמחיש זאת בצורה כזו שהגליון יציג ערכים עד 10 באדום ,11 עד 20 בצהוב ומעל 20 בירוק :s05: רוצים ממני גם ליצור סוג של תא מחוץ ללוח שמראה סכום כל התאים בלוח... ואת האמת שניסיתי כמה פעמים לבצע זאת אבל זה פשוט לא יוצא :\ ... למי יש נסיון עם זה ?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שבת שלום. יש לאחותי איזה פרוייקט קטן לעשות בעבודה. יש לה סרט שהיא צריכה לקחת ממנו קטעים נבחרים! הבנתי ש-Movie Maker יכול לעזור לי. נכון? עכשיו אני מנסה להעלות את הסרט לתוכנה והוא פשוט לא נפתח הוא רושם שגיאה כלשהיא ולא הבנתי בדיוק.. בבקשה תעזרו לי. שבת שלום וכל טוב
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
למישהו יש פתרון ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי בעיה דיי מעיקה .. יש לי הארדיסק בפורמט NTFS של 149 גיגה. עכשיו כאשר אני מסמן את כל הקבצים של הארדיסק כולל קבצים מוסתרים וכאלה זה מראה 119 גיגה תפוס מה שאומר שאמורים להיות לי 30 גיגה פנויים. עכשיו הוינדוס מראה רק 5 גיגה פנויים. איך אני מחזיר ת'25 גיגה שלי !?!?!?
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה עם העברית באקספלורר .. כבר זמן רב אני לא יכול לכתוב עברית באקספלורר , זה כותב לי בג'יבריש הכל .. בדפדפנים אחרים כמו FIREFOX זה עובד סבבה .. וגם נגיד בסרגלי כלים של האקספלורר אני מסוגל לכתוב בעברית רק תכלס בתוך האתרים עצמם אני לא ... ההגדרות שפה בסדר גמור לפי מה שבדקתי .. תודה .
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שאני רוצה נגיד לשנות את התמונה שבאייסקיו מופיע לי השגיעה בתמונה המצורפת , זה מופיע בעוד כמה מקומות ואין לי מושג מה הבעיה .. אשמח אם תוכלו לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
יש לי תופעה מאוד מוזרה כל השמן האתר הזה קופץ לי : http://www.redorbit.com/images/images-of-the-day/ לא יודע למה...מישהו מכיר את זה? ניסיתי ADAWERE NOD32 Spyware Doctor כלום לא עוזר!!!! איך אני ניפתר מהבעיה הזו ? THX!!!
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שימו לב באתר הזה: http://www.mcleods-daughters.net/mcleodsdomain/portal.php יש רשימת שירים בפלאש למטה... אני רוצה להוריד את אחד השירים!! אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום בעקבות gears of war הייתי צריך להוריד דרייבר למעבד שלי (3800+ AMD) או בשם המלא:AMD Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 version (x86 and x64 exe) 1.3.2.16 הורדתי מהאתר של AMD, הורדתי מהאתר הראשון שהופיע בגוגל, אפילו התקנתי מהתיקיה של gears, אבל בכל הפעמים הוא מתקין לי את 1.3.2.0 ??? גם בadd\remove רואים את הגרסה עם ה0 בסוף ולא ה16. למה לעזאזל זה קורה? כאילו זה משתנה מהאתר עד לקובץ EXE... פתרונות יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם האנטיוירוס NOD32. כשאני מנסה להפעיל אותו אני מקבל את השגיאה שבתמונה: אמרו לי להיכנס לServices ולבדוק שnod32 kernel service אוטומאטי ופעיל. בדקתי והוא לא היה, אז הפעלתי אותו ושיניתי לאוטומאטי. והאנטיוירוס עלה. הבעייה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אז זה שוב משתנה לא לא פעיל. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
למישהו יש מושג ? בד"כ אני פותח את הראשון והוא כבר מחלץ את כל השאר. הפעם לא מצליח לי. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
לעיתים קרובות מאוד שאני גולש באינטרנט הוא נתקע, הוא נותן לי הודעות שגיאה של:"אינטרנט אקספלורר נאלץ לסגור בלה בלה בלה....." בקיצור זה קורה לי בכל אתר,אני לרשום הודעה בפורום פתאום הוא רושם לי את השגיאה יוצא מהאינטרנט. בקיצור מה עושים ????
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
קניתי עיצב מוכן (TEMPLATE) בשביל איזה אתר. והתפריט בפלאש ואני לא יודע איך לערוך את התפריט (לשנות את הטקסט). יש מישהו שמוכן לעשות בשבילי את זה תמורת תשלום ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב שלי יתחיל לנגן רשימת הפעלה מסויימת ביום ובשעה שאני אבחר, בWindows Media Player 11 שלי. מישהו פה מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה? ניסיתי לעשות את זה בTask Manager המובנה בווינדוס, אבל לא הצלחתי. משום מה הוא מבקש ממני ססמא ואז אומר לי שהגישה נחסמה. יש אולי פלאגין למדיה פלייר שיכול לעשות את זה? אני משתגע....
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם צפיה בסרטונים כמו באתר SPORT5+ אני משתמש בדפדפן AVANT ועבר לי בסדר גמור כל הזמן ופתאום כבר איזה שבועיים שהסרטונים פשוט לא מתנגנים.. אין לי שגיאה או משהו פשוט כלום לא קורה.. מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
המחשב אחרי פירמוט. התקנתי משחק קטן שלא עולה על ה - 50 מגה עבד מעולה! יצאתי מהמשחק וכמה דק' לאחר מכן נכנסתי בחזרה והוא נתן לי את השגיאה הזאת. C++ Runtime libary error
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-