עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב, חדרו למחשבי 2 וירוסים. וירוס אחד הצלחתי למחוק דרך סריקה במצב בטוח ע"י נורטון, ווירוס אחר לא רוצה להימחק בשום אופן. אני מצרף תמונה של הוירוס, אשמח לעצות. במידה ופרסמתי את ההודעה בפורום לא מתאים, קבלו את התנצלותי. תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by chinpokomon,

הורדתי סרט ואני שומע שיש לו 2 רצועות אודיו במקביל אחד ביפנית ואחד באנגלית הצלחתי להפריד ביניהם בתוכנת mv2player כשאני רואה את הסרט השאלה אם יש דרך להסיר אחד מערוצי האודיו לתמיד כדי שאוכל לראות את הסרט בצורה נורמלית? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by XMB,

שלום , יש לי כמה סרטי DVD במחשב על פורמט גמור של DVD (שיטת שידור שלהן לא ידוע לי). הם נמצאים בקיבצי VOB וכל שאר הקבצים שיש כאשר יש DVD מקורי. אני מעוניין להפוך את השיטת שידור של הסרט ל NTSC בשל שליחה לחו"ל של הדיסק (ארה"ב ) ושזה יוכל להקרא שם. אשמח לדעת איך לעשות זאת , ניסיתי ב Nero Vision אך זה מקודד גם את התפריט המקורי בדיסק וכל שאר הצ'פטרים שאי אפשר לשלוט בהם לאחר מכן (לדוגמה בתפריט של הדיסק להפעיל את הדיסק , לראות תוספות שניתנו בדיסק וכו' אי אפשר לזוז עם החצים ובצדק). אשמח לדעת איך לעשות זאת , תודה רבה לכם.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  4. חבר שלי קצת התבלגן עם איחוד מחיצות. הווינדוס מסרב לעלות, אבל כשהוא מנסה את ההארדיסק במחשב אחר, הוא יכול לגשת לקבצים., הבעייה שהתיקייה שאמורה להכיל את הקבצים שאוחדו מהמחיצה השנייה לא נגישה עקב הפעולה שלא הושלמה. השאלה היא אם מישהו מכיר ויכול להמליץ על איזה תוכנה טובה לחילוץ הקבצים הללו, שנמצאים פיזית על ההארדיסק? תוכנה כמו FILE SACAVENGER למשל. תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by lipa,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שנועלת את שולחן העבודה ולא מאפשרת גישה לכוננים ותיקיות אני רוצה שתופעל תוכנה מסויימת ב-STARTUP ומעבר לזה כל שאר האפשרויות ינוטרלו. כולל אפשרות התקנה לתוכנות חדשות תודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

שלום, שמרתי איזה קובץ עם דברים שכתבתי בעברית, כשאני חוזר לזה זה פיתאום מציג לי את זה בהמון סימני שאלה, יש דרך לפתור את זה? ניסיתי שינויי גופן אבל זה לא הצליח. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  7. Started by rollita,

שתי שאלות: 1. התקנתי מסנג'ר 7 היום, אלא שבמקום לעדכן לי את המסנג'ר הישן הוא התקין את המסנג'ר מחדש כך שכעת יש לי 2 מסנג'רים במחשב. איך אני יכול להסיר את הישן? (ב- remove programs מופיע לי מסנג'ר 7 בלבד ולא הישן שבא עם XP) 2. איך אפשר להתמודד עם ספאם מטורף באייסי? כל יום אני מקבל הצעה למשחק שש בש וכל הכנסה להתעלמות וספאם לא עוזרת.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by mikko,

http://www.downloadsquad.com/2007/10/04/microsoft-download-ie7-without-wga-validation/ חחחחחחחח כנראה הם ממש נואשים אני נשאר עם FF בכל מקרה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  9. אני בא להפעיל ת'סרט ועלה לי השגיאה הזאת לפניי כמה ימים זה פעל

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  10. נעלם לי הסטאטוסבר שנמצא בדרך כלל בתחתית עמוד של הפיירפוקר, איך אני מחזיר אותו. ראוי לציין שלא התקנתי שום תוסף\עידכנתי את התוכנה לאחרונה והוא פשוט נעלם לי היום. תודה.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by Aristo,

אוקיי אז סרקתי וזה מה שקיבלתי בלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:59:30, on 16/07/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe C:\Program Fil…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. ההרד דיסק שלי מחולק ל-3 חלקים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אני רואה את הדבר הבא C - מציין חלק 1 של ההרד דיסק D - מציין חלק 2 של ההרד דיסק E - מציין את כונן הדיסקים F - מציין חלק 3 של ההרד דיסק אני מעוניין שהאות E תציין את החלק השלישי של ההרד דיסק כך שהאותיות C-D-E יציינו את ההרד דיסק ושהאות F תציין את כונו הדיסקים. האם צריך תוכנה לשם כך? ואם כן איזו?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by reuven5,

שלום יש לי בעיה בתוכנה הזאת היום הורדתי אותה ואני מנסה להריץ בדיקה זה רץ חצי דקה פתאום נתקע ואז שולח אותי לאתר המטומטם שלהם הנה תמונה: http://img135.echo.cx/img135/782/12347es.jpg מקווה שתעזרו לי תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by ImAllMostAwake,

הורדתי התקנה באנגלית, ובויסטה הוא התקין לי את זה בעברית איך אני משנה את זה בויסטה שאני אוכל להתקין באנגלית

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  15. יש לי מסמך שאני רוצה לסרוק אותו בעזרת תוכנת הסריקה של WIN 7 ולאחר מכן אני רוצה לערוך את המלל. איזה תוכנה תעזור לי לעשות את העבודה הזאת? (ושתרוץ על WIN 7) אם היא תדע לעבוד גם על PDF זה יהיה מצויין. וחשוב שלי שהיא תדע לעבוד עם עברית, אנגלית ורוסית. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  16. אני משתגע ! בעבר ...(לפני קניית המחשב החדש) ראיתי תמיד סרט ב TV OUT ותמיד גררתי את התרגום שיופיע לי על החלק השחור של הסרט WIDE ככה שזה לא יפריע לי בסרק כי גם ככה שזה לא FULL SCREEN יש את החלק השחור כמובן שאפשר לנצלו לשים עליו את התרגום ! עכשיו הבעיה היא כזו ! אני לא יכול לגרור את התרגום אל השחור הוא נמצא רק בגבולי הסרט עצמו ! אם אני למשל בעבר לקחתי אותו למטה הוא פשוט עבר אל החלק השחור .... עכשיו התרגום פשוט "נבלע" בסרט ככל שמורידים במקום לעבור עוד למטה אל השחור .... עכשיו ב MV2PLAYER יש תרגום מובנה .....הבעיה ששם בכלל אני לא רואה את התרגום כאשר אני עובר למצב של TV OUT ! רק במחשב אני רואה אותו ! רק אני והבעיות המוזרות שלי ..... חייב עזרה דחוף ! (מכור לסרטים) ;D תודה... :…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  17. עשיתי אקספורט לקובץ Comma Separated Values ב Outlook וכאשר עשיתי אימפורט בOutlook Express בספר כתובות קיבלתי רק שמות בלי דואר אלקטרוני ,בלי מספרי טלפון,בלי כתובות.אבל באימפורט עשיתי "map text fields in the .csv file to appropiate address book fields" תעזרו לי,בבקשה!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  18. השיפור במהירות ממש מורגש, ממש משתווה לכרום מהבחינה הזו. להורדה: http://www.mozilla.com/

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  19. Started by IlanF,

הICQ החדש נכבה אחרי כמה זמן עם הודעת שגיאה של שלח אל תשלח... הוא גם נכבה אם שולחים כמה הודעות בבת אחת... ולמה אחרי כמה פעמים שאני מתנקת ומתחבר הוא רושם לי 30 דקות עד שאני יוכל להתחבר פעם הבאה?

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

אהלן אין את הלוח ברשימה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by יוסףש,

יש לי K-LITE רציתי לשאול אם יש חברה טובה יותר, תודה לעוזרים, יוסי.

22. Started by mazam,

כול פעם שהוא מנסה לרות סרטון באינטרנט רשום לו (‏ PM‎ ‏03:47)‏ : sorry,but the number of concurrent viewers for this customer has reached the limit (‏ PM‎ ‏03:48)‏ : זה רשום לי על החלום של הסירטון.. עשיתי לו ריסט להגדרות דפדפן עדיין לא עוזר עכשיו בהודעה רשום משהו עם מספרים וזה אבל הבעיה שאותו סירטון שאצלי עובד אצלו לא באותו זמן אז זה לא רושר למספר אנשים עזרה בבקשה תודה

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  23. אני מעוניין לקודד סרט (שצילמתי)...לXVID ולהוסיף לו תרגום בשפה האנגלית....את התרגום יש לי( )...אני עכשיו רוצה לדעת איך אני יכול לצרוב אותם ביחד.. אגב אני רוצה לשמור את אותו היחס בין הגובה לרוחב אבל להוסיף שוליים שחורים ועליהם התרגום...משמע שהסרט יהיה קטן יותר אבל עם שוליים שחורים... תודה רבה...רוב הבעיה שלי היא בקידוד הסרט לXVID....

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  24. תודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  25. Started by pak82,

מחפש מדריך לעריכת תמונות בphotoshop עדיף בעיברית אם יש ועדיף לגירסה האחרונה אם יש מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים