עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום יש לי בעייה עם קספרסקי. אתמול רציתי להחליף את הגירסה החינמית של AVG והתקנתי NOD32 ולא יודע =\ זה נראה לי מסובך מדי לתפעול וויתרתי. הלכתי על קספרסקי אהבתי אותו יותר מהנוד אבל יש בעייה אחת הוא חוסם לי את התקשורת האלחוטית =[ כרגע אני התקנתי את זה ופשוט לא עשיתי ריסט אם אני עושה ריסט זה חוסם לי את הרשת מישהו יודע מה הבעייה? ועוד משהו.. המחשב שלי בקושי זז ויש לי עשיתי Update לקספרסקי והרצתי בדיקה וזה לא מצא כלום. מידי יום אני בודק ספייוור עם כל התוכנות הטובות ביותר ואני מוחק מה שהוא מוצא והמחשב עדיין לא זז [יחסית למפרט] אז אני יפרסם לוג אולי תוכלו לענות לי [תתעלמו מכל אלו של הלוגיטק אלה אם כן זה חשוד..] תודה רבה =] [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by avihneo,

היי אולי אתם מכירים תוכנה שעוזרת לשפר את האיכות של הסרט ... ?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by Dvich,

יש לי כמה קבצי וידאו (הUnplugged של Nirvana אם זה מעניין מישהו) שעל מנת לצפות בהם צריך לצרוב אותם בDVD (וגם אם לא, אני רוצה אותם על DVD), איך אני צורב אותם בנרו? מצורפת תמונה שלהם. תודה.

4. Started by nehmia,

מה התוכנה הכי טובה ומהירה לשתף בה סרטים ?

5. שלום רב, מישהו יודע איך מוסיפים הערה לקובץ מסויים באימיול?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by yaron10,

שלום שמי ירון ויש לי בעייה שהיא דיי נדירה רוב האנשים אומרים שאין להם את זה שמעו אני בא להכנס לאתרי הורדות שלא אפרסם את שמם רושם לי את ההודעה הבאה :This server does not accept known web page mining tools like Custo. powered whit Protector System ולכן זה לא מכניס אותי ויש לי נורטון 2003 ותוכנת רוגלות חלק אמרו לי שזה פייראוול פליז אנשים מי שיודע מזה אומר ואיך לפתור בבקשה

7. SoylentRed.net - Projects > makelink התוכנה הזאת נותנת אפשרות של יצירת קישור של HTML, טקסט ושל פורומים בדפדפן הפיירפוקס מה שעושים זה מתקינים את התוכנה על הפיירפוקס וכאשר מגיעים לדף אותו רוצים לקשר פשוט לוחצים חיצה ימינית->צור לינק->פורום כאשר תגיעו לחלון כתיבת ההודעה עשות הדבקה והלינק יגיע כבר מסודר יחד עם השם שלו כפי שנלקח מהאתר(כדוגמת מה שעשיתי למעלה)

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by boom!,

אני חייב להקליט איזה נאום, ויש לי את הוידאו שלו... אבל אין לי מושג איך להפוך את הסאונד עצמו לקובץ נפרד ניסיתי כל מני דרכים פרמיטיביות אבל אף אחת לא עבדה. יש איזו תוכנה שתעזור לי?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  9. היי כל פעם ששלחתי לחבר דף אינטרנט הכל היה בסדר אבל לאחרונה במקום שיפתח האוטלוק אקספרס נפתח ה - מיקרוסופט אופיס האוטלוק ואין לי מושג איך עובדים איתו (בגלל שזה בכלל לא שולח לי מיילים משום מה). אז בקיצור, איך אני מחזיר את האופציה הקודמת שיפתח לי את האוטלוק אקספרס? בתודה רבה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by SpEcToR,

אני לוחץ על "הוסף תגובה" וזה לא פותח לי שום חלון לתגובה זה עושה לי כאילו Page Up לא עובד לי לא בIE ולא בFF אני ממש לא בטוח אם זה המקום המתאים לשאלה.. אז אם לא מצטער.. עריכה: אה.. ניראלי הבנתי מה הבעיה.. אם אני לא ברשימת חברים אז אני לא יכול לכתוב תגובה.. לפחות היו מראים איזה הודעה שזה ככה =S

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  11. היי! אבקש את עזרתכם במציאת כל הדרייברים למחשב נייד מסוג dell 600 m inspiron אני חושב שזה on-bord המון תודה!

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by tulz,

שאני מנסה לעדכן זה כותב לי את ההודעה הבאה: http://img392.imageshack.us/img392/747/17yg.jpg מישהו יכול להגיד לי למה זה כותב כך והאם יש פתרון לבעיה? תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by zohar678,

אני מחפש המלצה על דפדפן מהיר שתומך בשפה העברית + סרגלים + כניסה למייל של וואלה. רק לא פייר פוקס. האם מישהו מכיר דפדפן כזה?

14. Started by danidin1313,

כבר שני מחשבים יש לי. שניהם חדשים. אני מתקין את הדרייברים של הקול כראוי. בכל אופן אחרי זמן מסויים של שימוש במחשב. המחשב מפסיק להשמיע קול. וכשאני בודק בבקר קול כתוב שאין לי התקני שמע. (כאילו נאבדו לי הדרייברים של הקול.) ואז אני צריך לאתחל את המחשב וחוזר חלילה. שני המחשבים עם אותו מערכת הפעלה. (ווינבורג אקס פי אס פי 3 ) האם זה קשור לחומרה (למערכת הפעלה?) או לתוכנה. מה אני יעשה לעזאזל? עזרו לי אנשים טובים. (וניסיתי גם את הדרייבר הכי מעודכן שייש ללוח שלי. אסוס פרו)

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by amitaiz,

שלום יש לי כמה חשבונות מייל באאוטלוק אקספרס. אני רוצה שההודעות יגיעו לתקיות נפרדות ולא כולם לinbox, לדוגמא הודעות מהמייל של העבודה יכנסו אוטומטית לתקיה "עבודה", מהמייל הפרטי ל"בית" וכן הלאה. יש אפשרות כזו? תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by F430,

http://www.megaupload.com/?d=COO6B3QC

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by boogie,

ערב טוב אני חייב את עזרתכם ! יש לי קובץ סקריפט ב PHP ו CONTACT FORM בפלאש אני מתכוון לצור קשר ! אז עשיתי בדיקה קטנה העלית את זה ל lycos.co.uk פתחתי שם חשבון והכל שם עובד מעולה ויפה ושולח אי מיילים לאן שכתבתי שישלח אבל יש 2 בעיות ! אחת מהן זה כשהאי מייל מגיע לי הוא לא כותב ממי הגיע הדואר הוא רק מראה חשבון של אי מייל שכאילו פתחתי בלייקוס שבא בחינם עם החשבון ! ולא מראה את האי מייל שאני כתבתי למשל ! רק פעם אחת זה הראה לי ואחרי זה .זה התחיל להשתגע ופשוט מראה לי אי מייל של לייקוס בעיה שנייה יש לי שרת נוסף ששם כל האתר שלי נמצא והכל ושם אין לי SMTP לפי מה שכתוב בגלל שזה חינמי עכשיו אני עשיתי 1+1 אמרתי את הכל האתר אני יעלה לשרת השני ואת הצור קשר אני יעלה ל LYCOS ובטוח זה יעבוד פעם…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  18. נכון יש חברה אחת שהמציאה סוג של צ'יפ שישב בתוך מחשב נייד ויעביר לזכרון הפנימי של המחשב כמה קבצי מערכת של WINDOWS וככה המחשב לא יצטרך לטעון את הקבצים דרך ה HD אלא דרך הזכרון הפנימי שזה בהרבה יותר מהיר וככה המחשב יפעל יותר מהר ויעלה יותר מהר! אז השאלה שלי היא האם יש תוכנה מסויימת שיכולה לעשות את זה? שתוכל לטעון קבצים לזכרון של המחשב ובכך המחשב יהיה יותר מהיר? תודה רבה לכלכם!!!

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  19. ביומיים האחרונים אני חווה בעיות דיי קשות עם האינטרנט. הבעיה היא פשוטה מאוד, אתרים לא עולים. לדוגמא, אם אני נכנס ל-HWzone ואז נגיד ל-ESPGuitars.com אז אני לא מצליח להתחבר לאתר השני (ESP..). זה קורה פחות כשאני מנסה להתחבר לאתרים ישראליים, אבל גם להם זה קורה לפעמים (Ynet). ניסיתי גם עם IE6 וגם עם FF, ב-2 המקרים הבעיה קיימת. סרקתי את המחשב עם Adaware, SpybotS&D, Microsoft AntiSpyware ושום דבר לא פותר את הבעיה. אני מחובר ישירות לראוטר (עוד 2 מחשבים מחוברים אליו בצורה אלחוטית) והחיבור הוא 1.5mbit של 012. למישהו יש רעיון מה קורה פה? תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  20. Started by moshehason,

שלום, שאלתי היא איך נקראת תוכנה שחוסמת מאנשים לפרוץ אלי למחשב. תודה לקוראים, moshe

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  21. Started by tiger3,

כשאני לוחץ על ההתקנה של נרו זה פותח את ההתקנה הראשונית שזה חילוץ הקבצים ל - TEMP של ווינדוס לאחר שזה מסתיים לא קורה כלום ממש כלום נאדה בדקתי ברשימת ה - Processes והקובץ SetupX (קובץ ההתקנה של נרו) רץ שם ניסתי גם לחלץ את קובץ ההתקנה הראשוני לבד ולאחר מכן ללחוץ על קובץ ההתקנה SetupX וגם כאן הוא רק רץ ב- Processes יש למישהו מושג למה זה קורה??? ואיף אפשר לפתור את זה???

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  22. כשאני מוסיף כתובת , הכתובת משום מה לא נשמרת אוטומטית בשורה. אני צריך לעשות חיפוש\להוסיף למועדפים. למה זה לא נשמר לי ואני אח"כ יכול בקליק אחד פשוט להכנס לכתובת שאני רוצה? תודה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  23. שתכלול את האפשרויות הבאות: *שינוי שם הקובץ לפי התג *שינוי התג לפי שם הקובץ *החלפת שדות בתג ועוד אי אילו אפשרויות עריכה.... תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. אנשים, מה אפשר לעשות אולי אתם יודעים איפה אני יוכל למצוא תוכנה כזאת. בעיקרון יש לי 3100, ואני יכול להפעיל רק קבצי 4 פולי. תודהה..

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by ruff stuff,

שלום יש לי את המקודדים cccp התקנתי אותם לפני 5 חודשים רציתי לדעת האם מידי פעם יוצאים עידכונים למקודדים ומשפרים את האיכות שלהם. תודה.

• 8 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים