תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איך פותרים את הבעיה הזאת? http://img99.imageshack.us/my.php?image=89999999999zn2.jpg
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הורדתי משחק לפלייסטיישן והמשחק מפוצל לכמה קבצים עכשיו אני רוצה לחלץ אותם וכשאני מחלץ אחד אז הוא לא נותן לי הוא אומר שהקובץ פגום ? איך מנטרלים את זה???
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
היי, בתור סטודנט להנדסה אני משתמש המון במטלאב. השאלה היא האם יש גרסא של התוכנה שתומכת בעיבוד ב-64bit ואיזה גרסא זו. מור
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
היי, יש לי פיירוול של סימנטק 2004, אחרי שהתקנתי אותו (סיימתי פירמוט) , כל פעם שאני נכנס אליו (לוחץ פעמיים על סימן כדור הארץ בפינה), הוא פותח לי חלון ל4 שניות ונסגר, גם אם אני מתחיל עדכון, אחרי 4 שניות הכל נסגר. מישהוא מכיר את התופעה? מישהוא יכול לעזור??? תודה רבה!!!.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אז ככה המחשב עולה והכל עושה תצלילים של המערכת הפעלה והכל אבל אז משתתק אין קול ובמדיה פלייר הוא רושם שיש בעייה .. נכנסתי להגדרות צילילם לא מופיעה שם בחירה של התקן . הבעייה חוזרת על עצמה גם כאשר אני מחבר כרטיס חיצוני ומתקין דרייברים, הוא עולה עושה תצליל של המחשב שעולה ואחר כך משתתק ומראה אותה בעייה.. אין לי מושג איפה לעשים את זה אפשר בבקשה להעביר את זה עם לא קשור לפה לפורום המתאים תודה מראש AMIT_R
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
nvidia 6800GT שאני לא מצליח להתקין את הדרייבר המקורי כי יש לי 64 ביט תודה לעל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמשתמש בתוכנה ישנה, שמבוססת על ממשק דוס. הוא שאל אותי איזה מדפסת צריכים על מנת להדפיס משהו מהתוכנה, מכיוון שכנראה המדפסת USB לא מצליחה. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי התוכנות הרשומות מעלה ? אשמח להסבר . האימיול מאוס כבר ואני מחפש משהו יותר טוב . בנוסף לאימיול .
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום, קרתה לי בעיה שלא ראיתי מעולם. אשמח לעזרה... בלפטופ שלי מותקנים פיירפוקס וIE8 ופתאום, החל מאתמול, רק ה-IE8 לא מאפשר לי לבצע חיפוש בגוגל כאשר מנסים לחפש בגוגל ולוחצים ENTER זה לא מחפש, אלא פיתח חלון המבקש ממני להוריד קובץ (האפשרויות הן: find search cancel) כשאני לוחצת על FIND זה פותח איזה דף (מצרפת תמונה של התוכן שלו) אגב, כשזה פותח את דף הבית של גוגל למטה רשום DONE BUT WITH ERRORS ON PAGE ואם אני לוחצת לפרטים אז רשום: Message: Invalid argument. Line: 40 Char: 92 Code: 0 URI: http://www.google.co.il/extern_ _js/f/CgJpdxICaWwrMAo4QUAdLCswD DjgJLCswEzgFLCswFjgQLCswFzgELCs swGDgELCswJTjJiAEsKzAmOAUsKzAnO OAIs/yI5tBQIlF6c.js מה יכול לגרום לבעיה הזו? תודה מר…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
איך אני מוצא את תמונות ה סנאפשוט שצילמתי במהלך שיחת וידאו אייסיקיו? זה דחוף בבקשה !!!!
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אחרי בערך 10 דקות של משחק אני מקבל את ההודעה הבאה: http://img110.imageshack.us/img110/3840/gamecrash0jf.jpg ואז המשחק נסגר. אם למישהו יש פיתרון
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
1) כשאני פותח את רשימת ה- bookmarks, בוחר אחד ואז לוחץ open in a new tab, כל הרשימה נסגרת לי. יש דרך שהיא תשאר פתוחה? 2) ניסיתי להשתמש בתוסף GMail Manager, אבל בגלל שאני משתמש ב- master password, כל פעם שאני פותח את פיירפוקס, הוא מבקש ססמא לג'ימייל. בכלל, יש איזושהי דרך לבטל את בקשת ה- master password בכל פעם שהשלמת ססמאות אוטומטית נדרשת? תודה
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לא יודע למה זה קורה....אבל IE7 כל הזמן מגדיל את צריכת הזיכרון מה שמאט מאוד את התיפקוד של הדפדפן ניקיתי TEMP שדרגתי לIE8 וחזרתי ל IE7 זה לא וירוס ביטלתי את כל הסרגלים ( היה אחד של זינגה ואחד של סטאמבל) כלום לא עוזר לאט לאט ובהתמדה זה מגדיל את צריכת הזיכרון !!! לאחר חצי שעה שעה אני חייב לכבות את הכל כי זה מידי איטי כל זה לא קורה לי ב דפדפן כרום ( למשל ) אז מה לדעתכם הבעיה....????
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שאני רוצה נגיד לשנות את התמונה שבאייסקיו מופיע לי השגיעה בתמונה המצורפת , זה מופיע בעוד כמה מקומות ואין לי מושג מה הבעיה .. אשמח אם תוכלו לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
עד כה השתמשתי ב-MESSENGER גרסת בטה 9 והכל עבד מצוין, השתמשתי בתוכנת פוליגמי (MSN Polygamy) על מנת להפעיל 2 חשבונות מסנג'ר בו-זמנית. היום קיבלתי עדכון אוטומטי מהשרת של מיקרוסופט אודות המסנג'ר החדש (Version 2009 Build 14.0.5027.908) ולצערי אינני יכול / מוצא POLYGAMY ע"מ להפעיל את המסנג'ר החדש בו-זמנית פעמיים. (יש לציין כי ברשותי 2 חשבונות מסנג'ר שתמיד הכרחיים לפעול בו-זמנית מבחינתי). לצערי הסרתי את הגרסא החדשה של המסנג'ר וחיפשתי בכל רחבי הרשת PATCH להפעיל את המסנג'ר פעמיים ולא מצאתי דבר. אני בטוח שאולי מישהו פה יוכל לתת לי את העזרה שכל-כך נחוצה לי, תודה מראש. סופ"ש מצוין.[br]פורסם בתאריך: 11.10.2008 בשעה 02:05:10 האלן חברים יקרים.לאחר עוד קצת חפירה בגוגל מצאתי פתרון לבעיה,…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב 8 חיבורים של usb ובכולם חיברתי הרבה דברים שונים ועכשיו אם אני רוצה לחבר משהו כמו פלאפון,mp3 , או זיכרון נייד , אז המחשב כותב שהחיבורים כבר תפוסים ואי אפשר השאלה שלי זה האם יש תוכנה או איזה דרך לאפס את החיבורים שבו נגיד אני חבר משהו שהיה מחובר והמחשב יכתוב שזה התקן חדש תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי את הDIVX CODEC החדש ביותר עם DIVX PLAYER 2.6. העניין הוא שאחרי שאני סוגר אתו, אני עדיין רואה אותו בPROCESSES. (תופס 18MB RAM) והכי חמור, זה שאם אני מפעיל את התוכנה מספר פעמים (פותח, סוגר, ופותח שוב) אז הוא יופיע בPROCESSES כמה פעמים. (לפי מספר הפעמים שפתחתי אותו) אני לא מצליח בשום צורה לגרום לו להיסגר מלבד RESET. סתם מציק וגורם לי לחשוב פעמיים לפני שאני מריץ אותו. רעיונות? זה אולי קורה לעוד מישהו? אני מריץ XP SP2 עם כל העידכונים האחרונים.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב אני מחפש תוכנה או יומן שאוכל להכניס בו את כתובות הדואר עם אפשרות להוסיף גם את התמונה של הלקוח בשום תוכנת דואר אין את זה לא באאוטלוק ולא בטנדרבירד יש את זה רק באופיס ואין לי במחשב ערכתי חיפוש ולא מצאתי אולי רק בתוכנה של הדואר פגסוס יש את זה אבל היא מסורבלת ובאנגלית אני מחפש בעברית תודה רבה וכל טוב ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל להדפיס תמונה (אחרי שהגדלתי אותה) בכמה דפים של A4 שייצרו רצף של התמונה כאשר יחברו אותה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן אני מקווה שאני בפורום הנכון אם לא מצטער לבן דוד שלי יש בעיה כשהוא נכנס לאינטרנט אקספלורר מופיע לו ההודעה הזאת ואם הוא ממשיך לגלוש תוך כמה שניות הוא חוזר אוטומטית לאתר הבית מדובר בוינדוס XP חוקי כמובן והדפדפן הוא של IE פעולות שעשיתי 1 איפסתי את הדפדפן 2 ניקיתי temp וקוקיז 3 הרצתי אנטי וירוס במצב בטוח 4 עשיתי שחזור מערכת 5 הורדתי את סרגלים בadd ons אני חושד שזה איזשהי תוכנה שהוא התקין במחשב אשמח לעזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
רוצה את ההמלצה שלכם לתוכנה כזאת, אבל לא של DR DIVX
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש לי בדיסק שירים CDA יש לי את התכנה audiograbber 1.83 תסבירו לי איך אני עושה rip ומקודד לmp3 בבקשה
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי שתי וורסיות של Kaspersky .... והן: Kaspersky 6.0 ו 5.0.931 personal Kaspersky - מה עדיף? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
"קיים איזשהו סיכון ביצירת מחיצה נוספת בעזרת partition magic? (למטרת גוסט)" מחשב XP עיברית ללא SP עם מלא מקום פנוי (אחרי פירמוט) אני מעוניין ליצור גוסט כי לעיתים קרובות המשתמש דופק את המחשב וחשבתי שזה יכול להיות פיתרון טוב. מה דעתכם על השיטה הזאת? נ.ב NORTON GHOST תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי! איך אני צורב קבצי SVCD על דיסק DVD 4.7 לאיזו קטגוריה אני נכנס בתוכנת נרו 6 ו- 7? המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-