תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין שתי התוכנות הרשומות מעלה ? אשמח להסבר . האימיול מאוס כבר ואני מחפש משהו יותר טוב . בנוסף לאימיול .
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
משום מה הם עשו את הכל מסובך באופיס הזה, כאילו בכוונה ממש.. ב אקספרס OUTLOOK שיניתי את ה STORE FOLDER בשנייה, אבל פה הסתבכתי כבר.. מישהו יודע איך ?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
איך אני מוצא את תמונות ה סנאפשוט שצילמתי במהלך שיחת וידאו אייסיקיו? זה דחוף בבקשה !!!!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לא יודע למה זה קורה....אבל IE7 כל הזמן מגדיל את צריכת הזיכרון מה שמאט מאוד את התיפקוד של הדפדפן ניקיתי TEMP שדרגתי לIE8 וחזרתי ל IE7 זה לא וירוס ביטלתי את כל הסרגלים ( היה אחד של זינגה ואחד של סטאמבל) כלום לא עוזר לאט לאט ובהתמדה זה מגדיל את צריכת הזיכרון !!! לאחר חצי שעה שעה אני חייב לכבות את הכל כי זה מידי איטי כל זה לא קורה לי ב דפדפן כרום ( למשל ) אז מה לדעתכם הבעיה....????
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שואל בשביל אחותי. היא רוצה ללמוד שפת C ו-VISUAL BASIC דרך ספרי לימוד טובים, יש משהו מומלץ? בשפה העברית. תודה . עריכה: בטעות שאלתי פה במקום פורום תכנות, בכל מקרה פתחתי שם הודעה, תתעלמו מזאת.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
את הכרטיס קול. הוינדוס מזהה את הכרטיס אני מנסה להתקין את הדרייבר בטא שהיה באתר של קריאטיב אבל משום מה זה לא עובד ומקבל שכאילו אני צריך להתקין מחדש את הדרייבר עם סימן קריאה. מה אני יכול לעשות כדי שזה יעבוד ?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אחרי יום כיפור פרמטתי את המחשב, ומאז המחשב חותך את התמונה של הסרטים. הוא פשוט מציג תמונה קטנה יותר.... ניסיתי כבר כמה נגנים כמו WMP, WINAMP, DIVXPLAYER וכו'... שמישהו יעזור בבקשה :-\
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש תוכנה שמאפשרת לבדוק תקינות של ארדיסק ,לא לתקן רק לבדוק באד סקטורים ?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
פתאום כולם ניהיו פה תמימים. חלאס.. בכל מקרה, ערכתי את ההודעה, מי שרוצה לעזור - בפרטי. לזה שמתחתיי.. מה הקשר להשתין מהמקפצה?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לידידה שלי במשהו במחשב שלה אבל בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה.. שהיא מכניסה שם משתמש וסיסמא לאימייל שלה ולמקושרים שלה ועושה "התחבר" זה פשוט עושה REFRESH לאותו דף.. ולא נכנס לאתר! האתר היחידי שכן נכנס לה זה פייסבוק מישהו יודע מה זה? אם יש פתרון לזה?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
-
יש לי מלמה דגיטלית שמשמשת אותי כמצלמצת רשת אני רוצה תוכנה אשר תאפשר לי להקליט ולצפות בעזרת המצלמה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
למה בבדיקת ווירוסים הוא מבקש ממני בחלק מהקבצים סיסמא כמו במקרה הבא: (בתמונה המצורפת) הקובץ הנ"ל שייך לSPYBOT אבל הוא עושה לי את זה גם בקבצים אחרים וממש אין לי מושג איזו סיסמא הוא מבקש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קיבלתי מחול מצגת power point ואני צריך לתרגם אותה לעברית לצרכי עבודה כשאני רואה את הקובץ בעזרת power point viewer הכל הולך חלק כשאני מנסה לפתוח את הקובץ בעזרת power point 2003 (חוקי כמובן) אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת pwoer point cant read c:\blabla\bla.pps הבנתי שהקובץ נעול על מנת שלא יוכלו לערוך אותו אין לי כוח לעשות את כל המצגת מחדש ואני בסך הכל צריך לתרגם אותה לעברית בלי לשנוות בה כלום אין דרך לערוך את הקובץ? אני אאלץ לעשות הכל מהתחלה??
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הנה תמונה: ההודעה הזאת הופיע הפעם הראשונה לאחר שמחקתי את האנטי וירוס: AVG, והתקנתי אנטיוירוס חדש: kaspersky תודה מראש, אני מקווה שהכותרת תיקנה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה הוסף קובץ, התוכנה קוראת אותו ואז מתרסקת. הסרה של התוכנה גורמת לכך שה- classic media player מתרסקת כשאני מנסה לצפות בסרט. מה לעשות? חוצמיזה, מישהו מכיר תוכנה טובה אחרת שמוסיפה כתוביות לצמיתות? (לא חובה שתדע גם לצרוב)
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אווקיי אממ אני צריך המלצה לאנטיוירוס ופיירוול עכשיו עשיתי חיפוש ומצאתי הרבה תגובות על Kasperasky ואכן החלטתי להשתמש אבל .. ראיתי שהרבה דיברו על sygate בתור פיירוול ולפי מה שראיתי symantec קנו את החברה או משהו.. עכשיו מצאתי מקום שאני יכול להשיג את הגירסא הינמית של התוכנה.. האם ישתלם להוריד אותה בכך שישכול להיות כי לא אקבל עידכונים יור וכל' ?? ואם יש לכם עוד המלצות אשמח לקבל בתודה מראש, דור
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
איך אני מסדר בMODERN SKIN שהוא יציג עיברית(בחלון הראשי שלו? (בחלון של ה-PLAYLIST אין בעיה וגם בCLASSIC SKIN הוא מציג עיברית)
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שהיא בעצם כמו אולפן ביתי להקלטות. מי שיעזור לי ישא ברכה....
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום! התקנתי ווינדווס XP ובהתקנה פיצלתי ל 2 מחיצות... ועכשיו יש לי כונן C - מערכת ההפעלה וכו' כונן D - הצורב שלי כונן E - המחיצה השנייה יש איזו תוכנה שמאפשרת דרך להחליף בין אותיות המחיצות או אפילו בלי תוכנה מסויימת לשנות את זה? בשביל ש E יהיה כונן הצורב, ו D יהיה המחיצה השנייה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לכל בעלי ה - Gamepad למינהם, האם ניתקלתם בפרופיילר בעל קהילה שמציעה מגוון רחב של פרופילים למשחקים? למי שלא מבין על מה אני מדבר, יש תוכנות שיכולות להמיר מקשים במקלדת לכפתורים בשלט, ואם אני רוצה לשחק משחק מסויים במקום להגדיר את המקשים לכל משחק אני יכול להוריד פרופיל מוכן, לדוגמא ל Splinter Cell , שבו הוגדרו כבר כל המקשים לפי משחק המקור ולהתחיל לשחק. הבעיה היא שהתוכנה היחידה שראיתי במציעה מגוון רחב של משחקים היא Pinnacle Game Profiler אבל היא לא חינמית (גם לא במיול) יש את הפרופיילר של Logitech שמגיע עם הדרייברים אבל לא מצאתי משחקים חדשים בשבילו. אשמח לשמוע המלצות. תודה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ראשית כל צהריים טובים , לאחרונה אני נתקל בתופעה בUTORRENTS שמודיעה על שגיאה של FAILED HASH CHECK בהמון קבצים ואף לעיתים ימים שלמים (אם בכלל) שקובץ מסויים לא יורד בגלל קבצים פגומים אלו... השאלה שלי אם זו תופעה רגילה או שמא רק אצלי ? כמו כן אציין שאחרי כל הודעת שגיאה מהסוג הנ"ל מגיע BAN IP. אודה לתשובות...
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
התקנתי השבוע ווינדאוס 7 והסטריאו עובד כמו שצריך, אבל הסראונד לא. יש לי לוח אם Abit Kv8pro עם כרטיס Realtek AC97 הווינדאוס התקין לבד את התוכנה של Realtek אבל עם פחות פונקציות, ושאני בוחר 6 ערוצים זה עדיין לא עובד. מחקתי את הדרייורים והתקנתי ישירות גירסא מותאמת לווינדאוס 7 מהאתר של Realtek אבל גם זה לא עובד. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הורדתי את השיפור לאקספלורר ופתאום כשאני רוצה לפתוח דרכו קבצי PDF הוא עושה לי משהו מוזר... יש את כל התפריט מסביב אבל פשוט לא רואים את התוכן (צרפתי תמונה) אם מישהו יודע איך לסדר אני אשמח לשמוע, אם לא אז אשמח לדעת איך החזיר אותו לגירסה הקודמת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב עם לוח אם של ג'יג'הבייט ויחד איתו הגיעה תוכנת בנ"ל שבעקרון שולטת על ההספק חשמל של הספק כשהמחשב לא פעיל מצמצמת צריכה וההפך... השאלה היא אם היא לא מכבידה על המחשב ומורידה ביצועים במשחקים או שהיא בעצם טובה למחשב ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-