עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מנסה לפתוח בכול תוכנה את הקובץ שסיומו MIX אבל אני לא צליח אז יש משהו שממיר אותו לפורמט אחר.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  2. חברים אני מחפש את התוכנה האולטימטיבית להפיחת DVD ל קובץ AVI ? תודה לכל מי שעוזר.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  3. שלום אני עובד עם פרונט פייג' ורוצה ליצור גלרית תמונות,בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה , ניכנסים אל הוספה->רכיב אינטרנט->גלריית התמונות רק שברגע שאני בוחר תמונה (תמונות) כלשהיא לגלרייה, אמורה התוכנה לייצור תמונה ממוזערת אוטומטית , ולשמור את התמונה המקורית, במקום שזה יקרה התוכנה מוציאה לי הודעה מוזרה : "תיבת דו שיח של התקדמות" ובתוכה כתוב מפיק תמונות ממוזערות עבור גלריית התמונות, וזהו , כאן זה מפסיק לעשות את העבודה , ושום תמונה לא מיתווספת לגלריה , חוץ מזה התוכנה עובדת מצויין, אנא אימרו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת , ומאפשר לעצמי ליצור גלריית תמונות נורמלית. עזרה מיתבקשת באופן דחוף ביותר. תודה יש תמונה כדי שיהיה יותר ברור

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by virtualit,

אם מישהו יודע מה הוא רוצה זה יעזור לי מאוד... (מצ"ב תמונה של הבעייה) התוכנה הייתה מותקנת בעבר במחשב והסרתי אותה ועכשיו כשניסיתי להתקין שוב זה מה שקרה.... מה עושים???? ד"א לא התקנתי בעבר גרסת נסיון של התוכנה.... וגם לא כעת ההתקנה תמיד נעשתה מאותו דיסק (של התוכנה המלאה) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by 114508534,

הורדתי את התוכנה אימיול+ והייתי רוצה לדעת האם היא יותר טובה מהאימיול הרגיל

6. יש לי אותו על דיסק, ואני יכול לראות אותו ב DVD כ VCD אבל אני רוצה להעתיק אותו למחשב, קודם כל כנראה שהדיסק פגום מכיוון שהוא לא נותן לי את האפשרות הזאת, שני כל ניסיתי לעשות IMAGE של הדיסק ל HD ואז לפתוח אותו וזה עבד, אבל כשאני צופה בסרט מהמחשב אני רואה הרוב ירוק עם המון המון שיבושים שאי אפשר לצפות בקליפ. אני ניסתי גם להמיר אותו אבל בגלל שהוא פורמט DAT זה לא נותן לי. יש הצעות בקשה?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by THE-MASTER,

אני כרגע מפנה מקום מהמחשב שלי ורציתי לגבות מספר סרטים..... אז היה לי סרט בגודל 715,000 KB מה שאומר פחות מ700 מגה. השתמשתי בNERO BURNING ROM 5 על צריבה של DATA עכשיו שהתחלתי את הצריבה הופיעה לי הודעה שאין מקום אם אני רוצה FINALIZE (משהו כזה). אישרתי את ההודעה הצריבה הסתיימה ואני לא מצליח לראות את הסרט מהדיסק. מה אני צריך לעשות כי אני לא מבין למה הוא אומר שאין מקום בדיסק...

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  8. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שלום. בדיוק התקנתי sp2. כשאני נכנס לאתרי אינטרנט קבצי ה-html, וכל הדברים האחרים לא נשמרים בתיקיית ה-temporary internet files, חוץ מכמה קבצי swf. אני רוצה להחזיר את המצב שבו דפי אינטרנט היו נשמרים בתיקייה, קוקיס ועוד... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. הפיירוול לא נותן לעשות את השיתוף. איך אני מגדיר לו שיתן? יש לי שניים, אחד BitDefender ואחד ZA. איך אני מגדיר להם?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  10. יש דרך לעשות זאת?? יש לי את האמולטור Epsxe עם נגיד אני רוצה לשחק Crash Bash באינטרנט עם מישהו אז איך אני עושה את זה?<

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by guyh,

מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  12. Started by generalA,

איך אני מוצא את תמונות ה סנאפשוט שצילמתי במהלך שיחת וידאו אייסיקיו? זה דחוף בבקשה !!!!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by malcolmx9,

בטעות נמחקו לי...

14. Started by Axel Foley,

השאלה הכותרת. אם מישהו מכיר את היכולות שלו אשמח לשמוע . תודה לכולם. http://www.pandasoftware.com/

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by NiTRo37,

אשמח אם מישהו יעזור ;D

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by hal,

היי, לפעמים כשאני רוצה לצפות בסרט תוך כדי הורדה ,במקום סרט מופיעה כתובית שהקובץ לא חוקי או שתבנית הקובץ לא חוקית,מה זה? ואם אפשר לפתור את זה בצירוף codec תביאו לי לינק בבקשה.(תוכנת קאזה) תודה.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  17. זה נכון שמ 1/5/06 שירותי ה ICQ יעלו כסף?? תודה

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  18. צריך תוכנה שתחפש קבצי MP3 בהארדדיסק בספריות שנבחרו מראש כל כמה זמן שנבחר מראש תמצא את הקבצים ,תבין לבד לפי ה ID3 TAG או לפי השם קובץ מה השם של השיר ותשנה לפי זה את הID3 TAG או שם הקובץ בהתאם (זה אומר שהיא צריכה מאגר של שמות שירים \שמות של להקות בשביל שתדע לזהות איזה שם הוא הנכון (השם של הקובץ או ה ID3 TAG ) ואם היא לא מוצאת במאגר מידע שלה אז היא תשאל את המשתמש לשם להקה \ שם שיר אם היא לא מצאה שם שיר וצריך אופציה שאם יש את המילה Track בשם שיר אז שהיא תשאל מה השם של השיר ותשמיע את השיר בשביל זיהוי ואולי גם תתן רשימה של שירים + מילי שירים של אותה הלהקה בשביל שיהיה קל למשתמש לדעת מה השם של השיר שמושמע אני גם צריך שהתוכנה תדע להכין לבד PLAYLISTS של הלהקות - לכל להקה יהיה…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  19. שלום רב , רכשתי לאחרונה כרטיס מסך 6800 gigabyte . הכל בסדר בו משחקים צפייה בתמונות . עכשיו כשאני בה לצפות בסרטים רואים תמונה משובשת . התקנתי את divx codecs. ועכשיו ניסיתי להתקין גירסה קודמת של ה codecs גם לא עזר . אחיין שלי שנמצא אצלי בביית עם אותו בעיה כאשר מנסים לצפות בכל סרט כלשהוא.יש לו geforce 5200. הבעיה היא רק בצפיית סרטים. כך שהבעיה לא רק אצלי . לשניניו יש את הדרייבר העדכני של \nvidia 77.72 lol עכשיו אני ניסיתי לצלם לכם תמונות על עדי fraps כשאני מפעיל סרט אבל התמונות יצאו ברורות וטובות . איך מסדרים את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  20. Started by nehmia,

???

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by omnius,

עם איזו תוכנה פותחים קובץ OGM?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  22. קיבלתי אותה יחד עם ה-IPOD שלי ודרך התוכנה אני מעביר את השירים ל-IPOD? ואם כן אז איך עושים את זה ואם לא אז עם איזה תוכנה אני יכול להעביר. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  23. : זה הplug: http://www.cult3d.com/download/viewer/win_mozilla.asp תודה מראש install

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by dids22,

תראו מאז ומתמיד היתה לי בעיה באקספלורר כל פעם שאני נכנס אליו או שאני רושם לו כתובת להיכנס הוא רושם לי "הגדרות האבטה הנוכחיות אינן מתירות הפעלת פקדי activex בדף זה. כתוצאה מכך יתכן שהדף לא יוצג כראוי" זה כבר ממש מעצבן ולא הצלחתי לסדר אותו הלכתי להגדרות שם ועשיתי ברירת מחדל ועדין לא עוזר יש למשהו פתרון??? תוודה!!

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  25. Started by shmoolm,

רציתי לשאול האם הציון הזה שקיבלתי ב 3d mark 2005 הוא הגיוני למפרט.... תוצאה: 2437 מפרט Amd 64 3000 939 k8ns ultra 939 512 ddr 400 Ati Radeon 9800 pro אם צריך עוד משהו תגידו...

• 3 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים