עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by maxim-1,

שלום רב, יש לי שתי בעיות: 1.יש לי ווינדוס אקס פי בעיברית פרו וניסיתי להפעיל את הנטמיטינג ואי אפשר הוא רושם לי הודעת שגיאה, להפעיל מחדש את המחשב, אבל אני מפעיל מחדש וזה לא עובד,ידוע לכם איך אפשר להפעיל אותו?ואם לא מישהו יכול לתת לי לינק להוריד אחד חדש אבל בעיברית... 2.אני לא מצליח בצ'טים לשלוח תמונות לאנשים, אני יכול לקבל אבל לא לשלוח.. מה אפשר לעשות? יש איזה קובץ שצריך להוריד כדי שזה יעבוד? תודה רבה על העזרה...

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  2. מותקן לי במחשב windows 8 pro עם bitlocker מופעל ללא TPM . יצרתי IMAGE דרך מכונה וירטואלית virtual box של windows xp 32bit. יש אפשרות לעלות את האימג' כמערכת הפעלה ללא שינוי ה BOOT? יש לי במחשב דיסק קשיח נוסף שהוא לא מוצפן. תודה.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  3. Started by RAZIEL98,

שלום הייתה לי גירסה 3.4.9 של התוכנה ושינמכתי ל2.2.1 אבל יש לי בעיה שחסרים חלק מהטורנטים וגם אני מקבל הודעת שגיאה שאני יוצא מהיוטורנט בגירסה 2.2.1 אני מצרף צילומי מסך תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by תושב העיר,

העלתי קובץ PDF כתוב ל WORD ובמקום לראות את הכתוב בעברית רואים בגיבריש מה צריך להגדיר שם unikod hebrew ... מה בדיוק בשביל שאראה את הקובץ כתוב בעברית ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. פירמטתי את המחשב, התקנתי מחדש מקודדים k-lite codec pack full והתקנתי את הנגן VLC אני מנסה לפתוח סרט MKV והוא לא מפעיל וכשאני מנסה לפתוח עם המדיה פלייר הוא רושם שה CODEC המתאים לא נמצא . מה אפשר לעשות עם זה ?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  6. הורדתי סרטון קטן בפורמט EOS. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי אתר שמדבר על הפורמט הזה אבל לא מצאתי שום תוכנה להפעלה שלו. מישהו יכול להביא לי תוכנה ישירה שיכולה להפעיל את הסרטון הזה שבורמט EOS?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  7. אני עם לאפטופ וכל הזמן נודד מרשת לרשת. חלקן מאבוטחות פחות, וחלקן מאובטחות פחות עוד יותר. כל פעם בזיהוי רשת חדשה מערכת ההפעלה שואלת אותי אם זה רשת ביתית\ציבורית וכו'. זה מספיק? או שמומלץ להוסיף גם פיירוול? אם כן, על איזה אתם ממליצים? לא משנה לי חינמי או בתשלום תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  8. Started by a-gold,

הורדתי את EVEREST Ultimate Edition אבל זה לא מראה את הכל כי צריך להירשם לתוכנה אם יש למישהו קראק לתוכנה או גרסא יותר ישנה אבל מלאה אשמח לקבל. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  9. Started by naoriko,

טוב אז ככה שאני רוצה למחוק משהו לפעמים זה אומר לי שהוא בשימוש ואי אפשר למחוק ופעם הייתה לי תוכנה שהייתי יכול לבטל את השימוש של המחשב באותו קובץ ואז למחוק אותו מישהו יכול לתת לי בבקשה את השם של תוכנה?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  10. Started by mcmcc,

יש לי בעיה בזמן שאני מתקין את המשחק Bully: scholarship edition בתמונה אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור ודברים אחרים מותקנים אז אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה

11. אני מחפש תוכנה שהופכת את ה"טקסט" שאני סורק (בעברית) לטקסט שיופיע בוורד (בעברית) מאיפה אוכל להוריד תוכנה כזאת ובבקשה תתנו שמות.... :'(

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  12. Started by Alex89,

ראיתי הרבה תלונות על דליפת הזיכרון בדפדפן הזה אבל לא מצאתי פתרון. מישהו יודע על פתרון? גירסה: 3.6

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  13. Started by TimoTy,

אני מחפש את הדרייברים ל המדפסת ולא מוצא אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדריברים ל-"Lexmark Z24" ?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  14. Started by gjook,

שלום לכולם. ברשותי הרדיסק המחלוק ל3 מחיצות , c,e,f אשמח קצת לעזרה בתוכנה Norton Partition Magic בכונן c אין בכלל מקום , ומותקנת עליו מערכת ההפעלה . הייתי שמח להגדיל את השטח בכונן c , לא ממש אכפת לי לבטל את כל הקטע של המחיצות ושכולם יקראו C. אפשרות נוספות אם קיימת זה להעביר שטחים רייקים מf נניח לכונן c. חשוב לציין כי המחשב אינו רייק וחשוב לי לא לאבד את המידע. (גיביתי את המידע הנחוץ לכונן אחר , אבל אני ממש לא רוצה להשתמש בגיבוי אם אפשר) תודה רבה וסוף שבוע נעים לכולם

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  15. Started by ybe,

אני מחובר בפס רחב ומשתמש ב-firewall של win xp .בדקתי את ההגנה על המחשב(firewall של win xp) באתר של חברת symantec (החברה שמפיצה את ה-norton) בבדיקת security check עברתי את כל הבדיקות למעט בדיקת Browser Privacy Scan! האם אני יכול להשתמש ב-firewall של win xp או שאולי כדאי להשתמש בfirewall (חינמי) אחר?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  16. התוכנה (לוח שנה ) רצה לי בWIN98 אך בWIN2000 היא נותנת לי הודעת שגיאה מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  17. Started by yanushka,

האם ישנה אפשרות לקבל הודעות ב-Outlook כשהתמונות יוצגו בגוף ההודעה, כמו ב-Outlook Express, ולא שאני אצטרך לפתוח כל תמונה בנפרד? תודה לעוזרים :biggthumpup:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by cheneilat,

אני מחפש תוכנה לPC בסיגנון של http://itunes.apple.com/us/app/color-splash-studio/id459413843?mt=12 או http://www.js8media.com/colordrain/ הבעיה שהכל לMAC. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שלום רבותיי, נמאס לי מקאזה- ההורדות הולכות לללאאאטטט... והרבה פעמים עד שאני מוריד משהו זה או בכלל לא מה שביקשתי או שזה מלא ברעשים צורמים ומעצבנים. eXeem בהחלט תוכנה חביבה, כיוון שהיא מוצאת לי אלובמים שלמים אבל נדיר שאני מוריד משהו במהירות נורמלית. הבנתי שה"שחקנים" העיקריים פה זה האימיול, לא? פעם הורדתי את האימיול ורוב הדברים הלכו לי לאט.. מה פשר כל האתרים ש"מסביב" לאימיול כמו donkey2000 ו-warezfaw וכל מיני דברים שאני שומע עליהם כל הזמן? האם ניתן להוריד אלובמים שלמים של מוזיקה/סרטים באמצעות המיול, ומהר? תודה רבה! נ.ב. איני מעודד פיראטיות ו/או הפרת זכויות יוצרים, נא לשמור על הדיון במסגרת מגבלות תקנון הפורום.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  20. Started by DXter,

נראה לי זה הפורום המתאים קיצר המדייה פלייר התחיל לעשות לי בעיות-לפעמים הוא "נתקע" שמתי בגרשיים כי הוא לא בדיוק נתקע הוא מנגן אבל כאילו אני לא יכול לעשות כלום על המחשב...קופא זאת המילה היותר נכונה אולי... ואז פתאום המסך שלי נכבה ונדלק שוב אחרי שתי שניות אבל הכל ממשיך לנגן ובלה בלה...אבל אתמול הוא תקע לי את המחשב כבר פעם אחת איך אני מתקין אותו מחדש? או שאני צריך להוריד אותו מחדש...? אם כן אז מאיפה? האתר של מייקרוסופט? בקשר להמלצות על נגנים אחרים...אפשרי אבל אני דיי אוהב את המדייה פלייר תודה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  21. Started by NIRAN,

יש קטעים באינטרנט שאמורים להיות בעברית אבל אני רואה במקום ג'יבריש, הורדתי כתוביות ובמקום עברית אני רואה ג'יבריש. איך לתקן? חסרים פונטים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by R0ck,

צהריים איכותיים, אני זקוק לתוכנה שמסוגלת לשמור את כל תכולת האתר (קבצי תמונות, טקסט וכל שאר השיט). המלצות כלשהן? בתודה מראש, R0cKF0rD.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  23. http://www.riverpast.com/en/support/tutorials/convert/index.php

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  24. Started by MetalHead,

לא מזמן פירמטתי את המחשב. התקנתי את כל הדרייברים כרגיל אבל משום מה נמנעת ממני הגישה אל CCC. כל פעם שהמחשב נדלק, או שאני מנסה לפתוח את תפריטי הדרייבר אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת: You do not have permission to change catalyst control center settings Please contact your administrator for further help מה שמוזר זה שאני הוא האדמיניסטרטור. חיפשתי פתרון בגוגל ללא הצלחה. אני מנסה לקבל גישה לCCC כדי לבדוק לאיזו מהירות הAGP שלי מכוון (או האם הוא בכלל פועל) אם יש דרך אחרת לבדוק ולשנות הגדרות AGP (לא מצאתי אחת בביוס) אז אקבל אותה כפתרון חלופי. מקווה שתוכלו לעזור לי. יניב.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  25. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

נתחיל ככה, יש לי אינטרנט בכבלים, יש לי מקרופון ויש לי רמקולים. מה שאני צריך זאת תוכנה ש"תחייג" מהמחשב למספר בזק (או כל מספר אחד) ותדמה את השימוש בטלפון. אני צריך תוכנה שממש אפשר לבצע כזה דבר ממנה ולא תוכנה שצריכה שבצד השני יהיה מחשב מחובר לאותה תוכנה. זכור לי שקראתי על כזאת תוכנה, אבל אף פעם לא מצאתי את השם. אז מודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.