תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ואין לי כח להעתיק את כל המועדפים שלי ואחר כך להכניס אותם אחד אחד יש איזה דרך להעתיק אותם לקובץ? (חוץ מלהעתיק את הכתובות של כולם אחד אחד - כמובן) תודה
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום ולילה טוב לכל קהילת HW. אני מחפש תוכנה ליצירת התקנות, לא משהו מסובך מדיי, אבל שיכיל את הפונקציה של ה Features ואני אסביר: נניח אני מכניס כמה סוגים של דברים לאותה ההתקנה, עכשיו יכול להיות שלאותו משתמש יהיו כבר חלק מן הדברים, ולכן הוא יוכל להוריד אותם מרשימת ההתקנות. נו אתם בטח מכירים שמסמנים V על DX9 או על איזו תוכנה למשחק ברשת... אני צריך אופציה כזו דומה. ניסיתי בעבר ליצור התקנה עם InstallShield, אבל זה סיפור מההפטרה בעיקר בגלל הקטע שיש שפת תכנות שנקראת InstallScript שצריך להשתמש בה ואני לא מבין בזה בגרוש. אני אשמח לקבל מכם המלצות, לתוכנות חינמיות או בתשלום אפילו אם אין אופציה אחרת. תודה, Daglas.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע מה זה אומר שרשום ליד הקובץ REPLICA ראיתי כמה קבצים שיש הערה כזאתי בצד תודה עידן
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
כל מיני אתרים שהם אפילו לא אתרי סקס ההודעה שאני מקבל הם נוסח הבא Norton Internet Security has blocked access to this restricted site. -------------------------------------------------------------------------------- Site: http://automail.jdate.com/ovunnoupt_ffjfvqr.html?Match1ID=454966 Blocked categories: Sex/Personals If you think this web site is incorrectly categorized, visit the Symantec Internet Security Center to report it. בתודה מראש פרש
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לניהול שעות עבודה של עובד, כלומר שאני אוכל לנהל בה את שעות עבודה שלי כלומר ביום X התחלתי לעבוד בשעה Y וסיימתי בשעה Z וככה בכל יום ושהיא תאפשר לי להפיק דו"ח חודשי הכולל ימים תאריכים וסה"כ שעות עבודה בכל יום וסה"כ בכל התקופה שהדו"ח מתייחס אליה. אודה לעזרה בנידון.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה בשם 'רב מקלדת' אני לא מוצא אותה בשום מקום, נראה כאילו היא נכחדה. זה כמו אורגן כזה, שנותן לערבב כל מיני צלילים.. למישהו יש, או שהוא יודע איפה אפשר להשיג? באימיול לא מצאתי אפילו..
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה זה זמן מה ללכוד וידאו מ-URL-ים וללא הצלחה. ניסיתי בעבר את ה-HIDOWNLOAD ועכשיו אני מנסה עם WM RECOEDER. נראה כאילו הן מנסות להוריד אבל הן לא. עכשיו, למשל, ה-WM RECORDER נשאר על Receiving HTTP... בשורת ה-URL, אחרי שלחצתי RECORD . אודה למי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
באמת אין ספייווארס יותר? היא שווה בדיקה?
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
שלום, אחרי שימוש ממושך מאוד-מאוד באותו אימיול, רשימת חיפוש הקבצים שלי כבר מתחילה להציק לי מבחינת אורכה... האם אתם יודעים על דרך בה אני אוכל לנקות אותה או למחוק אותה לגמרי? בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איפה נמצאת האפשרות להמשיך לצרוב על דיסק שכבר נצרב? כאילו להוסיף עליו עוד קובץ... אני יודע איפה האפשרות הזאת הnero 5 הישן אבל אני לא מוצא אותה בנרו 6 או 7 אם מישהו יודע בקשה להגיב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מחפש שמות של תוכנות לחיתוך קבצי ווידאו מכל הסוגים, אבל שהאיכות אחרי החיתוך לא תרד אפילו בקצת בינתיים אמרו לי רק על Virtual Dub, אז אם אפשר שמות אחרים בבקשה תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
הכל בכותרת
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי את INTERNET SECURITY ואת NAV05 ונשבר לי מהם(אני רוצה לעבור לNOD) השאלה שלי היא איך לבצע הסרה מלאה של התוכנה ללא השארת שאריות מיותרות?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את GoogleDesktop וקיבלתי את המסך הזה: יש למישהו קצה חוט?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הסיפיו יוסג' לא כל כך יציב אצלי. ברגע שעל המחשב רצות שתי תוכנות, שהן: mIRC Team Speak 2 הסיפיו יוסג' קופץ בלי הפסקה בין 2 ל 20. נראה לי קצת מוזר. בכל מקרה שאני מפעיל את המשחק Unreal Tournament 99 בנוסף ל Teamspeak and the mirc הסיפיו יוסג' קופץ ל 100 קבוע ולא זז, נשאר שם על 100. הורג אותי המצב, זה מגיע למצב שהמחשב נתקע לי בשלב מסויים של המשחק. עכשיו אני בודק מידי יומיים את המחשב ב SpyBot and Adaware. את שניהם אני מקפיד לעדכן, כמו כן גם את הוינדוס. אין הרבה תוכנות שפועלות ברקע עם המחשב, זה מה שגורם לזה להיות יותר ויותר מוזר. וירוס? אני בספק, נזהר מאוד. באגים? משתדל לנקות כמה שיותר עם התוכנות SpyBot and Adaware. זו החומרה שלי. (CPU) 1-Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz, 2746MHz…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
'k well, if you can, look for ways of fixing problems towards the following various bsod's (blue screens of death) irql not less than equal , page area faults, bad pool error, pfn input error, and sometimes mention of win32k.sys (which is related to graphics display drivers) from what i've discovered so far it's usually to do with faulty ram, or bad drivers....i've changed neither in the past year so i'm damned if i know what the problem is זה חבר שלי שגר באנגליה. אלה הבעיות שלו.. עכשיו בנוסף הלוח אם שלו עבד כבר הרבה זמן על 73 מעלות !! הוא שם עליו מאוורר ענק, יענו מאלה שמאווררים בני אדם וזה הוריד את זה ב 15 מעלות. יכול להיות שזאת בעיה שקשורה לחומרה? הוא לא …
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
זה לכול ה FAN BOYS של פיירפוקס... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3144743,00.html
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב (לא שלי) עם מחיצת Windows ו- Linux (והוא משתמש בשניהם), ואני צריך בלי לפרמט להעביר קצת מקום מהמחיצה של לינוקס (משהו כמו ג'יגה אולי יותר) אל המחיצה של Windows. האם אפשר לעשות את זה עם Partition Magic? אם לא, זה אפשרי בכלל? תודה!
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ללינק של NEOWIN לאתר של OPERA יפה רק חבל שהתמיכה שלו בעברית קצת לקויה.
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט של GENIUS WEBCAM EXPRESS V2, אבל הבעיה היא שאיבדתי את תוכנת ההפעלה שבאה איתה. הדרייברים שהורדתי מהאתר לא כוללים תוכנת הפעלה, ובנתיים אני יכול להפעיל את המצלמה רק כשאני במסנג'ר בשיחה עם מישהו! ניסיתי להוריד כמה תוכנות אבל אף אחת לא זיהתה את המצלמה (המצלמה עובדת, כנראה התוכנות לא הכי טובות). אז אם אפשר בבקשה לינק להורדת תוכנה שמסוגלת לפעול על המצלמת אינטרנט שציינתי? תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כידוע Kaspersky ו-NOD32 הם תוכנות האנטיוירוס המובילות כיום. אני משתמש ב-NOD32 והנני מרוצה. רק ברצוני לדעת לאיזה מן השתיים יש מאגר ווירוסים גדול יותר? ואיזה טוב יותר מבחינת איתור ווירוסים? (מי מתקדם יותר בתחום הסריקה? ומי בתחום הגנה בזמן אמת?) ואם כבר גם ברצוני לשאול איזה FireWall מומלץ לי להוריד. כרגע מותקן במחשבי Mcafee FireWall 7.0, האם כדאי לי להשאירו או האם קיים בשוק אחד מתקדם/טוב יותר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ברצוני לבקש יצירת אייקונים לכפתורים הבנתי שפה אסור לעשות זאת ויש thread מיוחד לכך אבל הקישור שיש בהודעה "לקרא לפני פירסום הודעה" מוביל לשום מקום אשמח להפניה תודה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
עד הגירסא החדשה השתמשתי בsession saver שאני לא בטוח שהיא כזאת טובה מבחינת השימוש בזיכרון אבל לא מצאתי פתרון אחר. עכשיו כשיצא הגירסא החדשה ואין עדכון לSS אני מחפש תוסף אחר כי די מעצבן לעבוד בלי תוכנה כזאת. האמת אני לא מבין למה זה לא מגיע כבר בתוך הפיירפוקס זה דבר נחוץ לכל אחד וברוב דפדפני הIE יש את זה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים, 80, 40, כשאני מעביר דרך כבל DV מהמצלמה למחשב, אני נתקל בהודעת שגיאה שקוראת רק באחד הכוננים, ה-80 GB וכשאני מנסה להעביר לכונן ה-40 GB אין שום בעייה והכול הולך פיקס. הודעת שגיאה מצורפת, בתודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים, 80, 40, כשאני מעביר דרך כבל DV מהמצלמה למחשב, אני נתקל בהודעת שגיאה שקוראת רק באחד הכוננים, ה-80 GB וכשאני מנסה להעביר לכונן ה-40 GB אין שום בעייה והכול הולך פיקס. הודעת שגיאה מצורפת, בתודה
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-