עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by elaa56,

מה עושים כעת?

2. Started by אופיר_זיו,

שנה טובה ומתוקה לכולם יש לי ווינדוס ויסטא באנגלית והבעיה שלי היא: ברגע שאני גולש באתר הורדות שמקושר לאימיול ואני לוחץ על הקישור שאמור לפתו לי דף באי מיול מופיע לי ההתראה הזו: this fail dose not have a program associated with it for preforming this action . create an association in the Set Associations in control power קישור רגיל נפתח לי אבל משהו לדוגמא כמו: שאני נכנס לאתר server.met לצרף שרתים לאימיול הוא נותן לי את ההתראה הזו או לאל אתר שמקושר לאימיול אודה לכם על העזרה ואם זה יעזור אז הווינדוס שלי באנגלית תודה ושוב שנה טובה

3. Started by צבי יהודה,

לאחרונה שמתי לב שאין באפשרותי לראות קטעי וידאו במוזילה, מה צריך להתקין בשביל לראות?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  4. Started by liran8378,

מתי צפוי לצאת למכירה אופיס 2010 ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by falukky,

אני מחפש תוסף לכרום שיאפשר לי להגדיר את היוזר ואת הסיסמא באתרים מסויימים (או לשמור קוקיס) ואז אם אני לא מחובר לאתרים האלו אני יוכל להתחבר אוטומטי לכולם בבת אחת מבלי להכניס יוזר וסיסימא לכל אתר בנפרד. יש דבר כזה ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by malcolmx9,

בטעות נמחקו לי...

7. Started by aloner,

שלום, ראשית עליי לציין כי אני מיואש. ניסיתי כבר הכל כבר 8 שמונה. תחילת הסיפור לפני כחצי שנה. קניתי כרטיס טלוויזיה מסוג LEADTEK WINFAST TV2000 XP RM. בדקתי שהכל עובד דרך תוכנת WINFAST PVR והכל עבד. אני זוכר שהצלחתי להגיע איכשהו לערוץ AV וכך ללכוד את הווידאו מהממיר של יס. ניסיתי לעשות אותו דבר היום. הממיר: כסוף קטן עם לוגו כחול של החברה בצד. החיבורים לממיר: צהוב-בננה ,הצד השני בכרטיס טלוויזיה. שחור-חשמל. לבן-לשקע של יס בקיר. התוצאה המתקבל לפניכם: לא הצלחתי לזכור איך אני מגיע לערוץ ה-AV בתוכנה. אני מיואש

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  8. אשמח מאוד אם מישהו יגיד לי היכן אפשר למצוא כזה דבר. כמובן שאני צריך את OCR לזיהוי בעברית בתודה מראש ארז בר-זיו

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  9. בשביל אחי, יש לנו כרטיס טלויזיה PVR-150 אבל כרטיס מסך פשוט ביותר שלא מאפשר לו לעבוד בצורה מהירה וטובה עם ה - Premier. השאלה היא איזה כרטיס מסך מתאים לו בממשק AGPx8 ולמסך רחב 22" (Samsung 226bw) לגבי התקציב, אומנם כתבתי 1000 ש"ח כי אני לא ממש מבין בנושא, אבל אם יש כרטיס שעושה את העבודה והוא זול הרבה יותר אז אשמח להמלצה גם כן. תודה,

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  10. איך עושים גיבוי ? עם איזה תוכנות ? וכן, אני צריך הסבר ממש מפורט אני ממש לא מבין בשיט בכל התחום הזה. תודה !

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  11. ברשותי שרת IBM X3550 בעל שני מעבדי Xenon עם 4 ליבות כ"א, מערכת ההפעלה הפועלת עליו היא UNIX red hot. נסיתי להריץ עליו את הפקודה: matlabpool open local 8 אבל יצאה הודעה: ??? Error using ==> distcomp.interactiveclient.start at 81 Failed to create and submit a parallel job. This is caused by: A job submitted to a local scheduler can only use up to 4 labs אם לשרת יש 8 ליבות אז למה הוא נותן לפתוח רק 4 קלינטים?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  12. Started by Aviv C,

לפעמים כשאני מתחבר ל- eMule מופיעה לי למטה ההודעה הבאה: Your IP is part of ipfilter.dat file ההודעה הזאת לא מפריעה לי לכלום ב- eMule (לפי מה שאני ראיתי). מה ההודעה הזאת אומרת ומה אפשר לעשות כדי לטפל בבעיה (אם זאת נקראת בעיה)?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  13. בכל התחברות לHOTMAIL אני מקבל את החלון הזה לא משנה מה שאני עושה : עידכנתי לאינטרנט אקספלורר 8, ועדיין הבעיה נמשכת. גם עם כרום. לא מצליחללגשת למיילים ולא למחוק ולא לכתוב חדשים. מה לעשות ? [attachment deleted by admin]

14. Started by shay310,

שלום יש לי מסך כחול בדיוק אחרי שהמחשב טוען את הווינדוס XP השגיאה STOP 0x0000006b (0xc0000102 , 0x00000002 , 0x00000000 , 0x00000000( תודה לעוזרים

15. Started by Guy King,

שלום, שאני מנסה לפתוח קבצים שבאתרים בדפדפן אני לא מצליח. ה-Pop-up Blocker על off. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  16. Started by Zeliran,

בבעיה מעורבים שני מחשבים. במחשב הראשון יש HD של 40GB, עשיתי לו גיבוי מלא עם Acronis. במחשב השני ההארד דיסק ריק לגמרי. העברתי לתוכו את הגיבוי, ו"שחזרתי" אותו עם acronis. עכשיו, כשאני מפעיל את המחשב, אני רואה שאני יכול לבחור להשתמש במערכת ההפעלה שגיביתי, אבל כשאני בוחר בה, לאחר מספר רגעים מקבלים blue screen של windows (לפחות כאשר מונעים ממנו לעשות restart אוטומטית..) מה אני יכול לעשות בשביל שאני אוכל לעבוד עם הגיבוי הזה על המחשב השני? תודה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  17. Started by -AKEL-,

היי אני צריך פונקציה שתקח את המספר הכי גדול מהעמודה אבל אני צריך שזה יהיה בדירוג דוגמא: 5, 8, 9, 300, 20 אז שיהיה 300 20 9 כמו הMAX אבל בדירוג איך אני עושה את זה? תודה מראש עידן

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  18. Started by t,

אני צריך תוכנה לפיצוח סיסמאות ואיפה אני יכול להוריד אותה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. האמת שזה נורא פשוט... קניתי כונן קשיח חדש, התקנתי את כל המערכת ממהתחלה... כל התוכנות שאני רגיל אליהם ואז בדקתי אם יש גרסא חדשה ל ICQ. מצאתי את החדשה שיש היום 3916 והחלטתי לנסות אותה. הוא היה מנתק אותי כל איזה 30 דקות בערך... כותב איזה מספר הודעת שגיאה זאת ומפנה אותי ללינק מטומטם באתר של ICQ. בכל אופן מחקתי אותה לגמרי... התקנתי את מה שהיה לי עד היום... גרסא 3800. ושוב! זה מנתק אותי כל פרק זמן מסוים... קצר יחסית לפני הפרמוט זה לא היה לי... מה עושים? תודה! אגב, יש לי ADSL... הפעלתי את ה FIREWALL הבילד אין של XP. אני נמצא מאחורי גייטויי... שתמיד היה ופועל מצויין... קיצור כלום לא השתנה תודה! יניב

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  20. אני מדבר על תוכנה ,שנגיד אני עושה פורמט אז בעזרת הגיבוי הזה אני מעלה הכול בחזרה את כול התוכנות??

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  21. Started by wow,

איזה אתם מכירים?(לא רק בארץ)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by BURTON,

בין התוכנות השוות משלב את גוגל בתוך שורת המשימות http://toolbar.google.com/deskbar

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  23. Started by etant1,

יש לי חשבון ב .fileserve. ורציתי לדעת מה הדרך המהירה ביותר להורדה. ( אני משתמש ב-DownThemAll) האם יש תוכנה שמורידה מהר יותר (כרגע זה עומד על 605KB/s ויש לי מהירות 5mb ),

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  24. יש משהו לעשות או שזה אבוד ? ואני לא מצליח לעשות דרך "שחכתי סיסמה"...

25. Started by dudi2002,

כשאני מוריד שירים מהאימיול אני מצליח לפתוח אותם במדיה פלייר בלי שום בעיה. במקרה שאני רוצה להוריד דברים קצת יותר כבדים (סרטונים ששוקלים 10-20 מגה), כאשר אני רוצה להפעיל אותם במדיה פלייר הוא לא פותח לי אותם והוא רושם לי שאני צריך לרכוש זכויות מדיה או משהו כזה (לרכוש רישיון). מה הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.