עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by amir.o,

כיצד אני יכול לפתוח פורט מסויים בפיירוול ?

2. Started by בזיק,

גם בגרסה הקודמת (6 ומשהו) וגם בגרסה החדשה (7 ומשהו) מיד עם הפעלת הitunes, קופץ השימוש במעבד ל100 וכל עבודת המחשב מואטת. זה לא קורה תמיד, אבל בדרך כלל. למה זה קורה, ומה לעשות?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  3. תראו פעם ראשונה שאני מוריד את התוכנה הזאת כדי לבדוק את ביצועי המחשב הישן שלי שהוא פנטיום 3 וכרטיס מסך GEFORCE 4 440MX אבל סתם רציתי לבדוק כמה אני יקבל כי אני יודע שזה יהיה קצת הורדתי אותה בשביל המחשב החדש שיגיע אלי עוד מעט בכל מקרה עשיתי ישר שהפעלתי את התוכנה RUN 3DMARK ואז הוא מהבהב המסך הוא נהיה שחור ואז זה חוזר לתוכנה ויש שם הודעת שגיאה, הפעלתי מחדש את המחשב גם לא הצלחתי מה זה יכול להיות ? וגם אני רוצה שתכתבו לי איזה הגדרות אני צריך לשים שם לא הבנתי יש שם בדיקת משחקים , בדיקת מעבד תסבירו לי כבר אחרי זה יש תמונה.... :s05: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  4. אין לי מושג ממה זה אבל זה קרה פיתאום... הדלקתי את המחשב וראיתי את ההודעה שבתמונה למטה, עשיתי רסטארט כבר שלוש פעמים ואותו דבר כל הזמן... ואחרי שאני לוחץ על Don't Send יש בעיה עם הכרטיס קול פיתאום, הוא לא עובד... יש לכם את הפיתרון בשבילי? ***עריכה*** אוקיי סדרתי את הבעיה כבר בעצמי... עדכון דרייברים של הכרטיס קול סידר את העניין [attachment deleted by admin]

5. Started by SmurFin,

מה ההבדל .? ובכלל איזה גירסא הכי מומלצת לדעתכם ?

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by IlanF,

http://www.megagames.com/news/html/software/microsoftrevealsinternetexplorer8details.shtml

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  7. Started by Axel Foley,

שלום לכולם יש ברשותי שישה MINI DVD שאני רוצה לאחד לכמה שפחות DVD רגיל. איזה תוכנה מומלצת למטרה זו?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  8. היי חברים, תהיתי האם ניתן ליצור קובץ שבהפעלה שלו מעלה אוטומטית מספר אתרים \ תוכנות שונות. לדוגמא בלחיצה יפתחו מספר לשוניות בFF וגם WINAMP ווכד'. יתרה על כך, האם ניתן להגדיר לאתר שהDEFAULT שלו לא שומר נתונים (בנקים, מכללה וכד') שכן ישמור את הנתונים ויכניס אותם אוטומטית? תודה רבה! צחי

9. Started by liortaib,

שלום לכולם אחרי שהתקנתי firefox 3.0.10 כפתור ה אחורה קדימה לא עובד דרך העכבר....הכבר הוא g5 בגירסא הקודמת זה כן עבד 3.0.06 תודה...

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם יש לי מספר קבצים מהפצות שונות (נקרא לזה ככה..), עכשיו המשותף לכולם זה הקידוד שלהם, XVID. חלקם אני מסוגל להפעיל בצורה מעולה עם Real One player כי ב divx player 2.0a וב windows media player זה לא מסוגל לפעול, אז בסדר אין לי בעיה עם זה, דווקא להפך זה הנגן המועדף עלי... אבל מספר קבצים אשר באים מהפצה אחרת, לא עובדים כלל, ז"א הנגן נפתח, ואחרי כמה שניות נסגר בכוחות עצמו, עכשיו אני לא יודע מה אני יכול לעשות עוד חוץ ממה שכבר עשיתי.. יש לי מקודד XVID מותקן (למרות שלא הבנתי מה אפשר לעשות עם 2 הקבצים בתיקייה שלו) , יש לי nemo pack מותקן, וזה כמעט כל המקודדים שאני מכיר , הנמו מכיל כמות נכבדת של מקודדים (התקנתי את כולם) ועדיין לא עובד לי פה הקבצים המסויימים הללו.. י…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by RonenIL,

לפי קריאה בפורום שמתי לב שזוהי התוכנה אנטי וירוס המומלצת ביותר ( תקנו אותי עם אני טועה ) רציתי לדעת איזה גירסה של התוכנה היא הכי מעודכנת וטובה ? והשאלה השנייה היא : אם אני קונה את הגרסה המלאה של קרספרסקי , האם אני צריך גם תוכנת ספייור? אם כן ? איזו תוכנה היא הכי יעילה וטובה שלא לוקחת יותר מידי משאבים. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  12. אשמח לקבל עזרה. במידה ולא ניתן, אשמח לקבל תוכנה חינמית שבעצם מוסיפה ADD-ON לאאוטלוק שיאפשר פיצ'ר זה. תודה רבה על תשומת הלב וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by Nurit2005,

יש לי סרט במחשב על סוג קובץ SUPER DVD ואני לא מצליחה להופך אותו ולחלק לשתי חלקים בנוסף לסרט יש קובץ של תרגום שמופיעה בזמן צפייה בסרט מה אני עושה כדי לחבר את התרגום לסרט ואיל להפוך אותו נסתיי כבר לחבר את התרגום וTMPGE הודיעה על שגיאה מה עושים?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  14. אני רוצה לעלות מספר רב של סירטונים ל - youtube ול - facbook הסרטונים הם ממצלמה לכן הם מאוד גדולים מה ה - bitrate,רזולוציה,ויחס של video/audio הסטנדרטי לאיכות הרגילה ול - HQ של youtube ושל facebook? תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  15. Started by yyuval,

שלום לכולם, חשבתי לרכוש את התוכנה הנ"ל - http://www.iolo.com/sm/7/pro/ ויש לי מספר שאלות שאשמח לקלב עליהן תשובה: האם מישהו מכיר ויכול לתת לי המלצה על התוכנה הנ"ל? האם יש תוכנות חינמיות ברמה שווה או לפחות דומה? האם כדי להוסיף 20$ על מנת לקבל את שאר תוכנות החברה (Firewall,Antivirus...) המפורטות בלינק ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש המלצות לתוכנה (חינמית / מסחרית) שמאפשרת גיבוי ושחזור מחיצות / כוננים באמצעות כתיבה לצורב DVD. באתר של סימנטק נאמר שהגרסה החדשה של Ghost תומכת בפונקציה כזו, אבל אין שם הורדה של גרסת נסיון... אז, האם מישהו מכיר עוד תוכנות שעושות את זה?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by idofr,

לאדע למה היום הוא החליט שאם אני רושם אתר בעיברית הוא יכניס אותי אליו..... (פעם זה לא עבד) הקיצר רשמתי בשורת כתובות הרגילה לא זאת של החיפוש "נוקיה עולמי" סתם כדי לראות מה הוא יעשה עם זה והוא לקח אותי ל"שער 5" (האתר של הפעול ת"א ) חחחחחחחחחחחח מוזמנים לנסות ולהראות תוצאות....

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by ShayGTi,

אני מאוד אוהב את הנגן הזה ומשתמש בו הרבה אבל מה שמציק לי שיש לפעמים סרטים של 4:3 או כאלה עם שוליים קטנים בצדדים. האם יש אפשרות לעשות מתיחה חופשית (לא מדבר על להגדיר כל פעם 16:9 כי זה מעצבן) בדומה לMPC?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי WIN7 אולטימט, ואני עומד בכל מה שהתוכנה Dance eJay 7 מבקשת יש לי דל 6400 דרישות התוכנה: Recommended PC spec Dance 7 will run at its best on the following or better PC system. Pentium® 4, 1.8GHz 512 MB RAM Windows® 98, ME, 2000, XP 1.4 GB free hard disk space (for Install) 2.0 GB free hard disk space (for O.S. Cache) 4 x CD-ROM CD-WRITER (for Audio CD Burning feature) DirectX® 9.0 compatible Graphics Card with 64 MB of Video Memory ( 16bit colour, 1024 x 768, 64 MB) DirectX® 9.0 compatible sound card (16 bit) DirectX® 9.0c (included on CD) Web browser בהתחלה הוא אמר איזה משהו על SCSI אז עשיתי חיפוש ומצאתי שצריך להוסיף DLL לSYSTEM32, אז הוספתי …

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  20. Started by shaithebest,

חברים שבוע נעים, רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה (רצוי חינמית \ שיתופית) טובה להמרת סרטי DVD לפורמט DIVX?! הכוונה כמובן לקבצי AVI,המופצים בP2P תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  21. כבר נמאס לי מהתוכנה הזאת כמה שהיא נוחה והכל אבל 2 טאבים פתוחים ו5 תוספים פועלים ועוד כמה מבוטלים ועדיין 30 מעבד ו60 זיכרון איך זה הגיוני? הצריכה של 60 זיכרון היא כמעט קבועה בקשר למעבד זה תמיד משתנה.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by dror_gh,

1. שלום, אני מפרמט הלילה את המחשב ורציתי לדעת איך אני מגבה את ה History ואת ההגדרות שלי במירנדה. את הפרופיל (קובץ DAT) גיביתי. איך אני מגבה את ההגדרות (פונט, עברית ועוד...) וההיסטוריית שיחות? תודה רבה 2. יש תוכנה אחרת שהיא לא מירנדה ולא ICQ שאתם ממליצים עליה לתקשורת של מספרי ICQ ? כי אני שונא את שניהן.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  23. הבאתי משחק שבעליה שלו מקפיץ מסך שאלה שאומר שהמשחק צריך לעבוד ברזולוציה של 480 על 600 ומשהו.. וללחוץ YES לאישור אחרי ה YES הוא עדיין לא עולה.. נכנסתי ל README ל FAQ ואמרו שאם נוצרת בעיה כזאת זה כנראה בגלל חוסר בדרייבר VESA יש לבן אדם גיפורס2 ודרייברים של נבידיה.. מה צריך לעשות ?

24. Started by yonatanph,

האחיין שלי מתקשה בגיאומטריה ורוצה שאני יעזור לו. אני צריך תוכנה שתאפשר לי לצייר (יד חופשית) כך שהוא יראה את מה שאני מצייר בזמן אמת.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  25. תשמעו בעיה מוזרה - מעצבנת!!! אני משתמש בתוכנת האיחוי של מיינדסופט O&O.Defrag.Professiona מותקנת לי במחשב הנייח = באנגלית...כמו כל התוכנות(אגב תוכנה מצויינת!) אמה - מה....כשאני מנסה להתקין אותה גם במחשב הנייד באופן אוטמטי היא מותקנת בגרמנית.... ??? אה שווייסר ווואט דה פאק(בגרמנית)....ניסיתי להתקין מחדש - ושוב - זה לא נותן לי ביכלל אפשרות ליבחור באנגלית מישהו יודע את הפיתרון ? :s05: תודה מראש

• 3 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים