עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by E-R-P,

אהלן יש מערכות קולנוע היום וגם טלויזיות שיש להם כניסת USB שניתן להכניס שירים וסרטים ע"י הכנסת DISK ON KEY. אני מחפש תוכנה, שיכולה לקחת תיקיה במחשב או אפילו את כל המחשב ומדמה אותו כמו התקן FLASH (כמו DISK ON KEY), כשהמטרה היא לחבר את המחשב בחיבור USB זכר לזכר למערת קולנוע או לטלויזיה וכך שהוא יזהה את המחשב כאילו הוא DISK ON KEY. אשמח אם מישהו יפנה אותי לתוכנה כזו? או אם איןת אז יציע לחילופין ]יתרון אחר. תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by tiptipon,

כאשר אני מפעיל את האימיול הוא פותח את הפורטים בעזרת UPNP ומצליח אבל לאחר זמן מסוים כאשר הוא מאבד קשר עם שרתים ומנסה להתחבר לכל השרתים אני מקבל הודעה של LOW ID ורק לאחר שאני מפעיל את האימיול מחדש זה מסתדר יש למישהו מושג למה ?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  3. כמו בכותרת, אני מעוניין בהמלצה לתוכנה שתעשה Image לכונן קשיח כל חודש (ותשים את ה-Image הזה על כונן קשיח אחר) יש ברשותי כבר Norton Ghost 2003, האם הוא מסוגל לעשות זאת? עריכה: שכחתי לציין, המחשב המדובר מריץ וינדוס 98 (בספרדית, אם זה מעניין מישהו) ועדיף שהתוכנה תהיה כמה שיותר Idiot Proof - כלומר שהמשתמש לא יוכל לבטל אותה ולא כלום, שמבחינתו זה יהיה שקוף. כמובן פעם בחודש הוא ישים לב שזה עושה לו גיבוי למחשב, אבל חוץ מזה שהוא לא יראה את זה בכלל, עד כמה שאפשר

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

ממה שראיתי NOD לדוגמא סורק קובץ EXE כלשהו, בעוד הKASPERSKY סורק את אותו קובץ הרבה יותר זמן, אבל סורק כל קובץ בתוך ה EXE. הNOD סורק מהר מאוד את המערכת, לא כולל קבצי MP3 ותמונות, מבצע סריקה מלאה כל הזמן ועד כמה שהבנתי אין צורך לבצע סריקה ידנית מעבר לזה, בעוד הKASPERSKY סורק רק פעם בשבוע וסורק תיקיות\קבצים ספציפיים בזמן שאני מוריד\צופה בהם. מה בעצם ההבדלים בסוגי הסריקה, זה אומר שהקספרסקי ימצא יותר טוב וירוסים מהNOD? זה אומר שה NOD יותר "מוגן" מהקספרסקי?! עוד דבר דיי מעיק זה שהקספרסקי זורק לי הודעות בזמן הסריקה, כמו לדוגמא על ה exe בהתקנה של adaware, ואומר לי שלא ניתן לסרוק את קבצי ה bmp בגלל שהם מוגנים בסיסמא, ונותן לי אפשרות להקליד את הסיסמא... מה לאזעזל זה אומר? תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  5. ותמליצו לי על תוכנה שעושה זאת . תודה ח'ברס

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  6. אני בטוח שהנושא כבר נשאל ואפילו פעם ידעתי איך אבל שוכחים... אני מתכנן להמיר קבצי AVI לפורמט DVD (לא VCD או SVCD) ואני לא רוצה שזה יהיה לי בתור "גוש" אחד אלא שאני יעביר בין פרק לפרק לפי מה שזכור לי הייתה אופציה כזאת עם tmpgenc אבל אני לא מוצא אותה כרגע תודה עריכה: אוקיי נזכרתי זה היה בifoedit

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  7. Started by yuraxp,

אהלן, הרציתי חיפוש לגבי הנושא והלינק לתוכנה שאמורה הייתה ליצור קבצי LRC שבור. האם יש למישהו תוכנה שעושה זאת?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by somsom9,

בוקר טוב אני מחפש תוכנה נגן צפיה נמאס לי מהמדיה פלייר. אז רציתי שתמליצו לי על הנגן הכי טוב שיש וגם על מקודדים שאפשר להוריד איתו שיפתחו לי כל הסרטים כבר.עם אפשר גם קישור להורדה תודה ויום טובבבב

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by balbador,

יש לי את גרסא 1.2 ותהיתי את איך משתמשים בה? ממש אין לי מושג מה קורה שם... תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by barlevi321,

שלום לכם. יש לי emule וכל הזמן שולחים לי הודעות לאימיול יש שם איקון של הודעות. רציתי לדעת איך אני מבטל את ההודעות האלו, שאני לא אקבל בכלל? בתודה מראש בר לוי!!!

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by VL,

אני צריך עזרה בלעשות איפריים דרך הפוטושופ שאני עורך את הסלייסים אז יש לי שם target - מה לרשום שם בשביל שהדפים יפתחו לי ב-IFRAME? למה אני צריך לעשות IFRAME איפה לפתוח ואיפה לסגור את האיפריים תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  12. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם !! איזה גירסה של Windows XP תפיק את המירב מהמעבד Pentium D 920 (Dual-Core) ?? גירסה של 64 ביט? 64 ביט תהיה טובה למשחקים ולתוכנות? או שרק התוכנות והמשחקים המיועדים ל-64 ביט יפעלו בה?? או גירסה רגילה ..? תודה!

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by MoRtZkInG,

היי, בתור סטודנט להנדסה אני משתמש המון במטלאב. השאלה היא האם יש גרסא של התוכנה שתומכת בעיבוד ב-64bit ואיזה גרסא זו. מור

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  14. הייתה לי אחת חינמית ומאד טובה שכחתי את השם שלה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  15. שלום לכולם, במהלך השנים של שימוש ב ICQ העברתי אותה ממחשב למחשב, ממערכת הפעלה אחת לשניה ומהתקנה להתקנה. כמובן שהצטברה לי חתיכת היסטוריה רצינית למדי. עקב ניסיון העבר אני לא סומך על ICQ שתדע לשמור על קבצי ה history שלה במאה אחוז. האם ידוע לכם על תוכנה חיצונית שתוכל לעזור לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  16. Started by IG,

לחבר יש פאייר וול של סיגאייט, והוא שואל איך אפשר להגדיר מצב שבו יש שליטה מוחלטת על כל התנועה, ככה שרק פורטים שהוא מגדיר ידנית יכנסו אליו למחשב, בנוסף, שהוא ידע בדיוק למה כל פורט שפתוח אצלו משמש, ואיך הוא יכול לזהות בלוג של היסטורית התעבורה של הסיגאייט כנסות\ יציאות עויינות. תודה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  17. Started by nafthenaf,

אחרי בערך 10 דקות של משחק אני מקבל את ההודעה הבאה: http://img110.imageshack.us/img110/3840/gamecrash0jf.jpg ואז המשחק נסגר. אם למישהו יש פיתרון

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  18. לא יודע למה זה קורה....אבל IE7 כל הזמן מגדיל את צריכת הזיכרון מה שמאט מאוד את התיפקוד של הדפדפן ניקיתי TEMP שדרגתי לIE8 וחזרתי ל IE7 זה לא וירוס ביטלתי את כל הסרגלים ( היה אחד של זינגה ואחד של סטאמבל) כלום לא עוזר לאט לאט ובהתמדה זה מגדיל את צריכת הזיכרון !!! לאחר חצי שעה שעה אני חייב לכבות את הכל כי זה מידי איטי כל זה לא קורה לי ב דפדפן כרום ( למשל ) אז מה לדעתכם הבעיה....????

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  19. אני צריך פלאג אין לווינאמפ שאני יוכל לשלוט בווינאמפ עם השלט של הכ.טלוויזיה , אני יודע שיש כזה אבל אני לא זוכר , ד.א יש אפשרות לתקשר בעמצאות האינפרא אדום של הפלאפון עם החיישן של הכרטיס ט.?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by idang,

אתה מכירים את זה שכשמכניסים USB למחשב - במקרה הזה זיכרון נייד, בסרגל כלים הוא רושם לך USB Not Recognized משהו כזה... ובדקתי ב DISK MANAGEMENT אם הוא מזהה בכל זאת את הזיכרון הנייד והוא לא זיהה.. מה הפתרון לבעיה מהסוג הזה?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by x-boy_24,

שלום יש לי במחשב 8 חיבורים של usb ובכולם חיברתי הרבה דברים שונים ועכשיו אם אני רוצה לחבר משהו כמו פלאפון,mp3 , או זיכרון נייד , אז המחשב כותב שהחיבורים כבר תפוסים ואי אפשר השאלה שלי זה האם יש תוכנה או איזה דרך לאפס את החיבורים שבו נגיד אני חבר משהו שהיה מחובר והמחשב יכתוב שזה התקן חדש תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  22. אני מעביר למישהו עותק של די וי די שברשותי. אני מעוניין שבמידה ואותו בן אדם ירצה להעתיק את הדי וי די הזה למישהו אחר האופציה הזו תהיה חסומה בפניו. האם ניתן לבצע דבר כזה? אודה לכל מי שיעזור לי כי זה חשוב לי מאוד.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  23. בין אם זה בתוכנה עצמה או באמצעות תוכנה חיצונית

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by _idank_,

התקנתי דפדפן של FireFox. הוא ביקש ממני להתקין איזשהו PLUG IN. אישרתי את ההתקנה ומאז אני לא יכול לראות סרטוני וידאו ב-Explorer וגם ב-FireFox. הסרתי את ה-FireFox אך הבעיה לא נפתרה. מבקש את עזרכתם דחוף. תודה מראש עידן

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  25. הנה תמונה: ההודעה הזאת הופיע הפעם הראשונה לאחר שמחקתי את האנטי וירוס: AVG, והתקנתי אנטיוירוס חדש: kaspersky תודה מראש, אני מקווה שהכותרת תיקנה.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים