תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 14:58:28, on 17/07/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\sy…
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, דוד שלי שאל אותי איך אפשר לחסום דפים עם תוכן לא ראוי באינטרנט. ואני יודע שיש את הכלי הזה "יועץ התוכן" באקספלורר, אבל הוא לא הכי יעיל בעולם בוא נגיד... אז קראתי שיש גם שרתי פרוקסי שמטרתם לחסום תוכן כזה. השאלה היא אם הם באמת יעילים? ואיפה אני יכול למצוא שרתים כאלה? וגם איך אני יכול לעשות שהם יהיו בברירת מחדל, זתומרת שתמיד שייכנסו לאינטרנט זה יהיה דרך הפרוקסי? או שיש דרך אחרת חוץ מפרוקסי...
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כשאני מוסיף כתובת , הכתובת משום מה לא נשמרת אוטומטית בשורה. אני צריך לעשות חיפוש\להוסיף למועדפים. למה זה לא נשמר לי ואני אח"כ יכול בקליק אחד פשוט להכנס לכתובת שאני רוצה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שתכלול את האפשרויות הבאות: *שינוי שם הקובץ לפי התג *שינוי התג לפי שם הקובץ *החלפת שדות בתג ועוד אי אילו אפשרויות עריכה.... תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אנשים, מה אפשר לעשות אולי אתם יודעים איפה אני יוכל למצוא תוכנה כזאת. בעיקרון יש לי 3100, ואני יכול להפעיל רק קבצי 4 פולי. תודהה..
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מדובר בקובץ VIDEO CLIP ,באורך 15 שנ'(ניתן להרצה גם ב:MV2 , MEDIA PLAYER . ברצוני לערוך את הסרט,כלומר: לטשטש דמויות. איך עושים זאת ? (אם ציינתם שם תכנה, נא לציין איך משיגים). תודה,בני.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני בטוח שהנושא כבר נשאל ואפילו פעם ידעתי איך אבל שוכחים... אני מתכנן להמיר קבצי AVI לפורמט DVD (לא VCD או SVCD) ואני לא רוצה שזה יהיה לי בתור "גוש" אחד אלא שאני יעביר בין פרק לפרק לפי מה שזכור לי הייתה אופציה כזאת עם tmpgenc אבל אני לא מוצא אותה כרגע תודה עריכה: אוקיי נזכרתי זה היה בifoedit
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
מדובר על הוירוס ששולח לך קובץ זיפ או ראר אני לא זוכר, וכתוב Wanta see my new picture before i post e ומשפטים דומים יש איזה משהו שיכול למחוק מחשב שכבר נגוע? תודה
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן, הרציתי חיפוש לגבי הנושא והלינק לתוכנה שאמורה הייתה ליצור קבצי LRC שבור. האם יש למישהו תוכנה שעושה זאת?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הייייי בנתיים זה רק הגוף למה ניראה לי לא יאהבו את זה פה ממש אם אני יפרסם תמונות שלה ערומה... שיהיו בגדים יהיה גם תמונות של הגוף תהנו וכרגיל תגיבוו חג שמח היייי אז ככה סיימתי אותה אבל לא הייתי מרוצה מהיד אז עשיתי יד חדשה ואז מהרגע שבאתי לחבר אותה הכול התחיל ליפול בגלל בעיות של אי התאמת פולינומים אחד לשני עכשיו אפשר לסדר את זה אבל זה יקח לפחות 3-4 שעות ולפחות גיגה של ראם ואת שינהם יש לי מה גם שהמטרה הייתה ללמוד לעצב גוף אנושי כמו שצריך ואני בהחלט יכול להגיד שאני יודע לעשות את זה עכשיו... בכול מיקרה אז ככה אין לה עיניים כי שוב המטרה הייתה למדל גוף אין לה שיער כי זה דורש המון ראם אז אין לי כוח לעשות את זה בסתם עבודה כדי ללמוד ויש לה חתך באמצע שוב בגלל חוסר זמן…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את האנטי וירוס החדש כדי לנסות אותו והסרתי את ה SYSTEMWORKS ועשיתי ריסט למחשב כשאני פותח את האינרנט אקפלורר אני מקבל הודעת שגיאה כמו בתמונה. יש לכם מושג מה לעשות? :'( עריכה: וההודעה כל הזמן קיימת,כאילו אי אפשר לגלוש, מאשרים וזה חוזר מאשרים וזה חוזר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש תוכנה שבודקת את המעלות של המעבד במעמץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חיברתי HD למחשב חדש כדי להציל חומר והוא לא נותן לי להכנס לתיקית Administrator הוא אומר לי שהגישה נדחתה,אולי בגלל שיש לי סיסמא לAdministrator???(אני זוכר תסיסמא) איך אני יכול להכנס לתיקיה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם Thunderbird mail הוא מוצר מוצלח באותה מידה כמו ה-FireFox browser והאם אתם ממליצים להוריד ולהתקין אותו? או שאולי יש תוכנות דואר טובות יותר?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
או הגדרה לכל קונטקט האם להציג את התמונה שלי או לא. מישהו מכיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי, יש לי פיירוול של סימנטק 2004, אחרי שהתקנתי אותו (סיימתי פירמוט) , כל פעם שאני נכנס אליו (לוחץ פעמיים על סימן כדור הארץ בפינה), הוא פותח לי חלון ל4 שניות ונסגר, גם אם אני מתחיל עדכון, אחרי 4 שניות הכל נסגר. מישהוא מכיר את התופעה? מישהוא יכול לעזור??? תודה רבה!!!.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הייתה לי אחת חינמית ומאד טובה שכחתי את השם שלה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
הוא מודיע לי שאני מקבל אימייל...אבל איך אני קורא אותו??..איפה הוא בכלל נמצא...מצורפת תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
משום מה הם עשו את הכל מסובך באופיס הזה, כאילו בכוונה ממש.. ב אקספרס OUTLOOK שיניתי את ה STORE FOLDER בשנייה, אבל פה הסתבכתי כבר.. מישהו יודע איך ?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אחרי בערך 10 דקות של משחק אני מקבל את ההודעה הבאה: http://img110.imageshack.us/img110/3840/gamecrash0jf.jpg ואז המשחק נסגר. אם למישהו יש פיתרון
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
1) כשאני פותח את רשימת ה- bookmarks, בוחר אחד ואז לוחץ open in a new tab, כל הרשימה נסגרת לי. יש דרך שהיא תשאר פתוחה? 2) ניסיתי להשתמש בתוסף GMail Manager, אבל בגלל שאני משתמש ב- master password, כל פעם שאני פותח את פיירפוקס, הוא מבקש ססמא לג'ימייל. בכלל, יש איזושהי דרך לבטל את בקשת ה- master password בכל פעם שהשלמת ססמאות אוטומטית נדרשת? תודה
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לא יודע למה זה קורה....אבל IE7 כל הזמן מגדיל את צריכת הזיכרון מה שמאט מאוד את התיפקוד של הדפדפן ניקיתי TEMP שדרגתי לIE8 וחזרתי ל IE7 זה לא וירוס ביטלתי את כל הסרגלים ( היה אחד של זינגה ואחד של סטאמבל) כלום לא עוזר לאט לאט ובהתמדה זה מגדיל את צריכת הזיכרון !!! לאחר חצי שעה שעה אני חייב לכבות את הכל כי זה מידי איטי כל זה לא קורה לי ב דפדפן כרום ( למשל ) אז מה לדעתכם הבעיה....????
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
את הכרטיס קול. הוינדוס מזהה את הכרטיס אני מנסה להתקין את הדרייבר בטא שהיה באתר של קריאטיב אבל משום מה זה לא עובד ומקבל שכאילו אני צריך להתקין מחדש את הדרייבר עם סימן קריאה. מה אני יכול לעשות כדי שזה יעבוד ?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מתכוון למשל אם אני רוצה לשלוח לכולם מייל אבל ממייל אחר איך אני יכול להוציא את כל רשימת הכתובות שיש לי באאוטלוק 2003 בעבודה (יש איזה 1000) ואז לשלוח ממייל אחר ?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שאלה קטנה האם יש הבדל אם אני מוריד את הדפדפן פיירפוקס לבד, רק הדפדפן או שאני מוריד את החבילה מוזילה suite? האם יש הבדל בין הדפדפנים? תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-