תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
זה לא עושה אצלי autorun יותר משום כונן מה לעשות די להחזיר את המצב לפעילות תקינה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
למקרה שאני ירצה לפרמט
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי כבר בעיה עם הIE איזה שנתיים (אני משתמש פיירפוקס זה לא כל כך מפריע אבל לפעמים יש אתרים שאני חייב להיכנס בIE) הבעיה היא שכל פעם שפותחים את הIE אז לוקח לו בערך דקה-שתיים עד שהוא נהיה זמין (במשך הדקה-2 הוא פשוט תקוע) הבעיה הזאת מופיעה גם בתוכנות ומשחקים שמשתמשים במנוע של הIE ולכן גם זה מאוד מציק שהתוכנה/משחק נתקעים עד שהוא נטען... יש הצעות לפיתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם Thunderbird mail הוא מוצר מוצלח באותה מידה כמו ה-FireFox browser והאם אתם ממליצים להוריד ולהתקין אותו? או שאולי יש תוכנות דואר טובות יותר?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך גורמים להאפקטים של התוכנה Fx Effects Video Canopus להופיע בפריימיר פרו 2?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה LCD שמחוברת למחשב בחיבורDVI , פיצלתי את שולחן העבודה לשני המסכים החלק העליון בטלוויזיה והחלק התחתון במחשב. אני עובד עם הגדרות של nvidia הצלחתי עד עכשיו למצוא איך מגדירים איפה כל תוכנה תיפתח ובאיזה מסך היא תפעל וכו'.. הדבר היחידי שלא הצלחתי זה להגדיר תוכנות שעובדות על FULLSCREEN שיעבדו רק על אחד הצגים ולא על שניהם. יש לי מכרטיס מסך RAEDON 9250 128MB איך אני עושה זאת, פליייז עזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה. במידה ולא ניתן, אשמח לקבל תוכנה חינמית שבעצם מוסיפה ADD-ON לאאוטלוק שיאפשר פיצ'ר זה. תודה רבה על תשומת הלב וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ה Outpost Firewall Pro החדש שלי חוסם לי כנראה משהו שהוא לא צריך לחסום.. וזה גורם לאינטרנט שלי להתנתק... העלתי לכם תמונה של ההודעה שמתארת את מה שהסברתי . מישהו יודע איך אני יכול לפתור את זה.. (אם לא שמתם לב הספק שלי הוא 012Net) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
nvidia 6800GT שאני לא מצליח להתקין את הדרייבר המקורי כי יש לי 64 ביט תודה לעל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
צריך בבקשה תוכנה בעיברית שעושה בנרים דחוך!!!!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
רציתי את קספרסקי, אבל הוא לא תומך בהחלפת משתמשים ב-XP (ברגע שמחליפים משתמש אז הוא לא פעיל אצל המשתמש השני). האם NOD32 תומך בהחלפת משתמשים? (אני מאד מקווה שכן אחרת המצב קשה...) אם לא - מה האופציות? NORTON זה לא אופציה מבחינתי (=זבל). תודה.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
איזה עוד תוכנה לשינויי מהירות המאוורר יש חוץ מ Speed Fan???
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מבקש עזרה בקישור ללינק ששם ניתן להוריד את macromedia stand alone flash player 8 תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
התקנתי נרו 7 והוא הוסיף לי תקייה חדשה ב"מחשב שלי" שנקראת nero scout. יש דרך להעיף את החרא הזה?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בזמן האחרון הסימניות בדפדפן כל הזמן נעלמות לי..אני שומר אותם מחדש ובפתיחה של המחשב מחדש הם שוב נעלמות.. היום זה הגיע למצב שאני אפילו לא יכו לשמור תסימניות.. יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם ... הורדתי את גירסת הבטא של אינטרנט אקספלורר 7 ואני רוצה למחוק אותה ולהתקין מחדש את גירסה 6 איך אני עושה את זה לעזאזל ?!?!?!?!?!?! תעזרו לי מהררררר תודה.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני ניסתי להפעיל סרט והתוכנה שאיתה השתמשתי כדי לעלות אותו כתבה לי שאני צריך אחד מהפילטרים האלה: ffdshow.ax (ffdshow MPGEG-4 Video Decoder) xvid.ax (XviD MPEG-4 Video Decoder) איך אני משיג אותם??
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מישהו יכול למליץ על שילוב יותר טוב ? האם שימוש בפיירוול של XP ובאנטיווירוס של מקאפי לדוגמא יתן זמן BOOT וכיבוי קצר יותר ? פשוט מאז שהתקנתי אותם המחשב מרגיש ממש כבד.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי את הDIVX CODEC החדש ביותר עם DIVX PLAYER 2.6. העניין הוא שאחרי שאני סוגר אתו, אני עדיין רואה אותו בPROCESSES. (תופס 18MB RAM) והכי חמור, זה שאם אני מפעיל את התוכנה מספר פעמים (פותח, סוגר, ופותח שוב) אז הוא יופיע בPROCESSES כמה פעמים. (לפי מספר הפעמים שפתחתי אותו) אני לא מצליח בשום צורה לגרום לו להיסגר מלבד RESET. סתם מציק וגורם לי לחשוב פעמיים לפני שאני מריץ אותו. רעיונות? זה אולי קורה לעוד מישהו? אני מריץ XP SP2 עם כל העידכונים האחרונים.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום רב, מישהו יודע איך מוסיפים הערה לקובץ מסויים באימיול?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
האם ניתן דרך נרו הכי חדש לעשות מסך פתיחה שיוכל לנווט דרך קבצי תמונות ומוזיקה עי תפריטים כמו העניין של לעשות סרט DVD עם מסך מעוצב! יש לי את הגרסה הכי חדשה של נרו עם נרו אקספרס וכמובן צורב DVD אשמח אם תסבירו לי כי אני יודע שאפשר או סרט וידאו או תמונות עם מסך פתיחה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מחקתי תקיה גדולה של אמא שלי בטעות ואני מנסה לשחזר אותה עכשיו ניסיתי בכל תוכנה אפשרית לשחזור ואני לא מוצא אותה וגם התקיה הזאת היתה שפרמטתי את המחשב לפני כמה ימים אז עשיתי שחזור קבצים לפני פרמוט ואז זה מראה לי את כל המחשב התקיה היתה בשולחן העבודה ושאני נכנס לDocuments and Settings זה מראה לי שהשם של התקיה של המשתמש הוא המשתמש שלי עכשיו שהוא שם שונה וגם כל הקבצים בתקיה הזאת זהיים לקבצים שיש בתקיה הזאת עכשיו מה לעשות??????????
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-