עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by malcolmx9,

אני רוצה לעשות חישוב משכורת שבועית וכל הנלווה ב-EXCEL, אבל יש לי את הגרסה שבאנגלית, ובגלל זה כיוון הדף הפוך. הכוונה היא שהאות A מתחילה מצד שמאל, ואני רוצה שהיא תתחיל מצד ימין כמו בתמונה שצירפתי. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by liav12,

התלבטתי אם לשים את השאלה הזו פה או בפורום תוכנה.. ובאיזה תוכנה הכי מומלץ? אני לא בקי בזה אז אם אפשר משהו קליל גם.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  3. היי אנשים טוב אז ככה אני צריך תוכנה או משהו בסיגנון שפשוט אומר לי לאיזה חלק צריך לעשות UPDATE אני מדבר על DRIVERIM אני יודע שיש את זה על ה XP אבל על שלי הוא לא עובד .... אז בטח יש איזה תוכנה שבודקת את הדרברים ואומר למה יש UPDATE ולמה לא צריך ... מישהו מכיר

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by HFDO5,

המחשב מותקן דיי לא מזמן אז זה לא חירבושים של שטויות שמותקנות שנים על מחשב.. שהמחשב עולה הוא עובד חלק והכל שאני מתחבר לאינטרנט, באותה שניה שהוא כותב שהוא מחובר מתחילות הצרות פתאום הוא מתחיל לעבוד כמו לא יודע מה.. הדיסק לא תוכן או משהו סתם עובד כבר רצח.. גם האחוזי CPU לא עולים על 10%.. יש לי בתהליכים קובץ בשם wuauclt מישהו יודע מה זה? וגם ב msconfig היה לי שם משהו מוזר בלשונית של האתחול פריט אתחול - ויש וי בלי כלום כתוב לידו... כאילו משהו עובד ברקע אבל בלי תיאור בלי כלום ביטלתי את זה והמחשב עובד קצת יותר טוב.. יש גם לוג של HIJACKTHIS לא יודע אם יעזור אבל הנה: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 22:40:44, on 24/09/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT…

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by VeR-MaN,

שמעו מי יכול להביא לי תוכנה כמו יומן כזה למחשב...אין לי בעיה שזה יהיה באנגלית אבל יש עדיפת לעיברית.. אני לא רוצה יותר מדי אפשרויות רק שאני יכניס לשמה כמה נתונים ביום ליום מסויים כמו אירועים מיוחדים וכ'ו.. ואז כשאני יפתח באותו יום את המחשב אז זה יקפוץ לי ויזכיר לי את מה שרשמתי.. שלא יהיה כבד מדי.. תודה רבה למי שיעזור!

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי דיסקים מקוריים של RED ALERT ואני רוצה להעביר אותם לISO או BIN איזה תוכנה מסוגלת לעשות זאת?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by eladbu,

אני מעוניין לקנות את NERO 7 ורציתי לדעת בקצרה מה היא טובה יותר מקודמיה והאם גיבוי סרטים בדולבי דיגיטל נשמר שלא כמו הקודמים שמעברים לאיכות דחגחטל בלבד או פרו לוגיק

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  8. יש לי מסמך שצילמתי עם מצלמה דיגיטלית ואני רוצה לשנות חלק מהטקסט אבל אני לא רוצה שירגישו ששינתי משהו אני צריך שזה יהיה אותו פונט ואותו גודל. רציתי לדעת אם קיימת אשרות כזאת ואם כן איך אני עושה אותה? זה ממש דחוף צריך להיות מוכן עד היום בלילה...

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  9. כמו שאמרתי בכותרת. עוד כמה דברים שאני רוצה להוסיף: *אני מעוניין בנגן קליל ופשוט לשימוש (בסגנון Real Player) *אני מעוניין בנגן שקורא את רוב הפורמטים בוידאו ובצליל (אם לא את כולם). *אני מעוניין בנגן שאינו נקרא WMP10. תודה לעוזרים, עמית

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by yuraxp,

שלום אני מחפש תוכנה שתהיה שם אפשרות ל איחוי הדיסק,מציאת קבצים דומים,תיקונים,מחיקת קבצים מיותרים כאלה דברים.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  11. Started by compman112,

לא מזמן קנינו מסך פלזמה HD עם זה קנינו כרטיס My HD שמתחבר מהמחשב למסך וניתן להפעיל קבצי HDTV מהמחשב ויפעיל אותם במסך פזלמה לא צריך מחשב חזק בשביל זה, הכרטיס עושה הכל. השאלה שלי היא : סרט HDTV שניתן להוריד בUSENET שוקל כ15-20GB וזה מאוד ענקי סרט XVID שוקל כ700 ויש לו כתוביות שניתן להפעיל עם תוכנה כמו BSPLAYER ההבדל תמונה בינהם אדיר, אי אפשר לתאר את זה HD פשוט חלומי אני עומד לקנות 2 כוננים קשיחים של 250GB עכשיו 14 תכני HD ממלאים 250 GB זה שווה את זה? האם ניתן לסנכרן כתוביות לסרט HD שיש את הכתיוביות האלו לפורמט XVID? אם אני צורב את נגיד סרט HD אחד ל4 מדיות DVD של 4.7 , ואז שאני רוצה להפעיל אותם זה יקרטע (במחשב לפזלמה), אז צריך להשאיר את זה בהארד וכל הזמן לקנות עוד הארד דיסק…

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  12. Started by rafi100,

איך אני ממיר שפת מימשק מאנגלית לעיברית תודה לכל המשיבים

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  13. Started by zini1,

המחשב שלי הוא פנטיום 3 500Mhz וכרטיס קול קריאטיב לייב. התקנתי חלונות אקס.פי הוא מזהה את הכרטיס קול וגם מתקין את הדרייברים דרך התקנת הויינדוס אבל לא שומעים קול, הורדתי דרייברים מהאתר שלהם אבל כשהוא בא להתקין הוא מודיע לי שלא מצא כרטיס קול בחומרה. בווינדוס 98 על אותו הסלוט הוא עובד מצוין. ניסיתי להסיר את ההתקנה של הכרטיס קול אבל עם עלית הויינדוס הוא מתקין אותו מחדש באותם הדייבירים של הוינדוס.

14. Started by hell,

היי מקווה שמותר ליפתוח 2דיונים ולא להיסתבך עם ההנהלה.. בכל מיקרה ליפני כמה רגיעם גיליתי שהתמונות האהובות עליי הן בפורמט של 128*128 וגם 179*96 שזה קטן מידיי בישביל לחסות את כל המסך שלי בפלפון אני בטוח שמי שיצר את התמונות לא צייר הכל מחדש אלה בסך הכל שינה רזולוציה בדרך זו או אחרת אשמח אם מישו יוכל להמליץ לי על תוכנה שתוכל לשנות לרזולוציה של 240*320 ולא PS כי הוא משנה את הרוחב לפי האורך ולא נותן לי ליקבוע איזה רזולוציה שאני רוצה תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. נכון תמיד שולחים הודעות אז כל פעם שאני משחק זה מוציא אותי מהמשחק איך אני יכול לבטל שישלחו לי הודעות

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  16. Started by Tal14,

שלום לכולם, יש לי מחשב לא כ"כ טוב בפרטים הבאים: 800 mhz p3 256 ram geforce mx 100\200 הדרישות הנ"ל אמורות להריץ פיקס את football manager 2005 אך הם לא מריצות אותו.. המשחק כל הזמן יוצא בלי דו"ח שגיאות כי ביטלתי אותו אבל זה דו"ח שגיאות.. זה קורה גם באקספלורר מה אפשר לעשות? תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

היי, אני מחפש תוכנה שיכולה לקודד סרטים לHD DVIX, בעיקר MPEG2 אבל גם WMV. תודה רבה!!!.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  18. אני נכנס לאיזה אתר אז התוכנה כאילו זזה האתר עולה למעלה ולמטה הוא זז לא תמיד רק עכשיו התקנתי את התוכנה אני מקווה שמשהו יבין את הבעיה:<

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by Black_eagle,

שלום יש לי סרט מסווים בכמה חלקים שהוא בפורמט VOB איך אני צורב אותו על דיסק DVD? תודה

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  20. הסיסמה שלי אני לא זוכר אותה.... איך אני יכול לראות אתהפרטים שלי עכשיו..?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש לפני כ שבועים בערך intel p4 3000 64bit 1gb memory DDR2 gigabyte945 יש לי שאלה... כשאני בודק ב ctrl+alt+del אני רואה שהמעבד תמיד בין 50-90% usage.. ומה שפתוח זה בעקרון רק ICQ MESSENGER SOULSEEK ואתרים.... אין על המחשב משחקים או איזה תוכנות חזקות.... אין לי מושג למה הוא ככה.. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? בתודה לירן,

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  22. אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש לפני כ שבועים בערך intel p4 3000 64bit 1gb memory DDR2 gigabyte945 יש לי שאלה... כשאני בודק ב ctrl+alt+del אני רואה שהמעבד תמיד בין 50-90% usage.. ומה שפתוח זה בעקרון רק ICQ MESSENGER SOULSEEK ואתרים.... אין על המחשב משחקים או איזה תוכנות חזקות.... אין לי מושג למה הוא ככה.. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? בתודה לירן,

23. יש לי במחשב תוכנות כבדות שאין לי מושג מה הן עושות ויש כאלה שמופיעות ב-"הסרה/הוספה" בלוח הבקרה אפילו פעמיים בשתי גירסאות כמו לדוגמא ג'אווה ותוכנות כמו work 7.0 שאין לי מושג מה זה והיא תוכנה כבדה , בקיצור הייתי מעוניין להראות לכם את הרשימה של התוכנות המותקנות במחשב ותייעצו לי מה להעיף משם כדי להקל על המחשב, אבל אין לי מושג איך אני מראה לכם את הרשימה ,מה עושים?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by blackbimer,

אני מתחבר למסנגר ושאני מנסה להתחיל שיחה במצלמה ווינדוס כותב לי שיש חריגה מרוחב פס ואין מספיק רוחב פס זמין עבור המצלמה שלי... באי סי קיו הכל טוב בצאטים הכל טוב רק במסנגר זה חרא.... מישהו יש מושג..?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים