תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
או לחילופין תוכנה שמקליטה את המסך, כמובן חינמית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מפרמט בקרוב ואני מעוניין להעביר את תיקיית הפיבורטיס ומשום מה לא מצאתי אותה . איפו היא בכלל?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בוקר טוב. אתמול המחשב שלי השתגע סופית . לא נכנס לתיקיות ולא לתוכנות ורושם לי שהאינטרנט לא מחובר (למרות שבדיוק דיברתי עם חברים בסקייפ). אחרי זה המחשב נתקע ולא נדלק שוב. כשמדליקים את המחשב אמור להיות LOADING עם הלוגו של XP , אז המחשב לא מגיע לזה . עכשיו אני רושם את זה דרך המצב בטוח . לפרמט זאת לא בעיה , אבל יש לי דברים נורא חשובים על המחשב (כמו עבודה לבגרות ) . עכשיו אין לי דיסקים של צריבה ואני הולך עוד מאט לקנות . השאלה שלי זה , אם אני צורב דברים דרך ה מצב בטוח אחרי הפירמוט אני יוכל להשתמש בהם ? למשל קבצי וורד או שירים או תמונות . ומאיפה לצרוב את זה דרך היוזר הרגיל או היוזר של האדמין ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ניסיתי עם כמה תוכנת להקליט את שידורי האח הגדול (hyper cam ועוד במה) ופשוט שצופים בסירטון שהוקלט רואים מה שיש בסירטון עכשיו ולא מתי שהקלטתה. הנה הלינק לשידורים: http://www.mako.co.il/tv-bigbrother/VIP-live/Forum-2ded400a6fcaf11006.htm
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ואני מקווה שזה הפורום... בתוכנת outlook כשאני מסמן שישאיר את ההודעות שנקראו מהשרת על השרת הוא משאיר אותן, אבל אני צריך לסמן מחדש את ההגדרה הזו אחרי כל פעם שאני מעלה את התוכנה- יש דרך לגרום לזה להיות ככה בצורה קבועה? ושאלה נוספת, יש הודעות ישנות שהוא כבר הוריד מהשרת וכרגע שמורות רק על המחשב עצמו, יש דרך "לשתול" אותן חזרה בשרת? בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס לא מזמן ורציתי לדעת איזה DirectX יש לי במחשב עכשיו... ואם אפשר לינק ל-DirectX הכי מעודכן ומלא שיצא היום ומה הגרסא שלו? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
כמו שכתוב למעלה אני מחפש תוכנה שתקטין את כל התמונות ביחד לא מבחינת גודל אלא נפח...לא אחד אחד אלא כולם ביחד.. תודה מראש אליאב..
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
קניתי לפטופ Lenovo N100 עם ויסטה פרימיום הtouchpad משגע אותי, כאשר החץ נמצא בנקודה כלשהי ואני מנסה להזיז אותו לפעמים הוא חושב שביצעתי לחיצה ומבצע לחיצה. איך אפשר להוריד מהרגישות של הclicks על הpad או איך מבטלים לחלוטין של ביצוע לחיצה על ה pad?
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בדפדוף באתרים או מעבר בפורומים יש לי תקיעות קטנות כאלה..... לא יודע אם זה בעיה אצלי או שככה עובד הFIREFOX אני עם גירסא אחרונה ודרייברים מעודכנים! אם מישהו עוד מרגיש בזה שיכתוב. תודה רבה= )
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי שוחררה גירסה חדשה של התוכנה הפעם מדובר ברשימה קטנה בכמות אבל גדולה באיכות * תמיכה בסקינים * עיצוב מחדש למסך הגדרות תוכנה, הגדרות חשבון פעולות חוצות חשבון * Freepops: השתמש באימייליה עם שרתי דואר מבוססי רשת כגון הוטמייל, יאהו ועוד רבים נוספים * תיקוני באגים אשמח לקבל הערות והארות אתר התוכנה בעברית: http://www.emailaya.com/il אתר התוכנה באנגלית: http://www.emailaya.com
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני צריך את התוכנהSOUND MIXER של CREATIVE היתי באתר שלהם אבל אני לא יודע מה מהקבצים שיש שם אני צריך להוריד זה קשור לפורם כי זה משפיע על הרמקולים תודה!
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
what is WDFMGR from local settings something like that this is an virus?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ניסיתי לשנות הגדרות אבל כל הזמן הוא קורס מישהו נתקל ? מערכת WIN 7 64 BIT מפרט בצד
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום האם יש הבדל מהותי בין גרסאות 2004 ל 2009 מצאתי חברה באינטרנט שמוכנה למכור לי ספר לימוד על התוכנה אבל יש לה רק של גרסת 2004. שווה לרכוש ספר של גרסה ישנה יותר??.ההבדלים מהותיים כל כך??? אני מאד רוצה ללמוד את התוכנה ולא מצאתי שום ספר על הגרסא העכשווית.
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, ברצוני להפוך סרט מ-avi ל-mpeg בעזרת התוכנה הזאת אבל משום מה שאני מגיע לקע שהיא אמורה לעשות לסרט אינקודדינג היא נתקעת,מישהו מכיר תבעיה או אולי יש לו תוכנה אחרת יותר טובה הממירה מ-avi ל-mpeg ??? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
לדוגמא אם אני שומע עכשיו רדיו מהאינטרנט, שאני אוכל לשמור את השיר או את התוכנית שאני שומע כרגע...
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
באמצע דפדוף יש לי תקיעות קטנות כאלה.... לא יודע למה זה זה מעצבן נורא... אני מגלגל עם הגלגלת של העכבר בפורום ויש לאגים קטנים כאלה........... גירסא אחרונה עם XP אחרון דרייברים אחרונים גם לך יש משהו דומה? אני פשוט הבחנתי בזה רק עכשיו.... כנראה שהיה לי את זה הרבה זמן אבל עכשיו זה פשוט מעצבן נורא... טנקס
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מה המצב?[.. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום.. טוב לא משנה,עכשיו לעניין. אני קניתי את כרטיס הקול x-fi elit pro וקיבלתי כול מיני תוכנות נלוות כמו ה cuebase. עכשיו אני, שאני מאד רוצה להתחיל ליצור מוסיקה בעצמי, שרק עכשיו התחלתי עם התוכנות הגדולות, מסתבך איתם. אני לא בטוח לגבי: 1) אני לא בטוח שמה שקיבלתי זו תוכנה מלאה או דמו. ובלי שום קשר, כשאני פותח את התוכנה אני לא מוצא את המקום ליצירת הביטים עצמם. [move]תודה מראש.[/move]
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אהלן רכשתי את העכבר MX MASTER, פניתי לאתר לוג'יטק להורדה התוכנה הנל. בזמן ההתקנה (במהלך חילוץ הקבצים שלה), ההתקנה קורסת ומדווחת הודעה שתהליך ההתקנה קרס. WIN 10 התקנה נקייה 64BIT ניסיתי להתקין גרסאות ישנות יותר של התוכנה, ללא הצלחה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין ווינדוס אקס פי פרו אבל הוא לא מקורי, יש דרך שבא אני יכול להתקין לו SP2 למרות שהוא לא מקורי? ואת שאר העדכונים שיש למיקרוסופט להציע?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי אם מחקו מההיסטוריה ( בכוכבית של המועדפים, יש אופציה לראות היסטוריה של עמודי הגלישה ) יש מצב איכשהו לשחזר את זה? לראות נניח שביום שבת מחקתי את "גוגל" או משהו כזה? סורי אם אני לא קשורה לפורום.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
-
יש תוכנה שאם למשל אני סורק דף באנגלית אז התוכנה מתרגמת את זה לעברית?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בהעתקת משחק מקורי של PS2+1 לדיסק צרוב DVD\CD?.... בבקשה זה חשוב יש לי PS2 ואני לא יודע איך עושים את זה! תודה רבה לכל התותחים!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי קבצי DVD 9 שאני רוצה להפוך לDVD 5 כדי לצרוב ( אגב, 30 שקל לדיסק?!...), אני מנסה להשתמש בתוכנה שנקראת DVD2ONE המליצו לי עלייה כמה פעמים, אבל אני לא מצליח לעבוד איתה (אם מישהו יכל לעזור זה יהיה טוב). אז באיזה תוכנה כדאי להשתמש?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-