עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב. לידידה שלי יש בעיה שהICQ שלה מתנתק(פרח צהוב).. הICQ פשוט מתנתק לפעמים כאשר היא שולחת הודעה או מקבלת אחת זה קורה פעם בחצי שעה +- אבל זה לא קבוע.. ניסינו להתקין מחדש את ה ICQ ואף להשתמש בגירסה אחרת היא משתמשת כרגע ב 5 הגירסה הקודמת היית יותר ישנה אך עדיין יש התנתקיות היא לא רוצה להשתמש במירנדה או טרילאן וכל אילה אך אני ממש אשמח אם הבעיה הזאת תיפתר למישהו יש רעיון כיצד נוכל לפתור את הבעיה של ההתנתקיות האילו? בנוסף אם מישהו יכול להסביר לי למה יש כל הזמן את התנתקיות הללו ללא סיבה מיוחד אני אודה לו מאוד.. בתודה מראש רועי.

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by Nurit2005,

שלום לכולם. לאחרונה קניתי מחשב חדש והתקנתי בו ויסטה 64 BIT. היום אני סטודנטית לגרפיקה ממוחשבת לא ממזמן התחלתי ללמוד את התוכנה 3D Max. כשנסתי להתקין את התוכנה במחשב שלי קבלתי הודעה בסוף ההתקנה שההתקנה לא הצליחה. נסתיי כבר את כול הגרסאות אך בכולן קבלתי את אותו הבעיה. תוכלו לעזזור לי לפתור את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Funkyzord,

אל איזה תוכנה אתם ממליצים אבל שיהיה אפשרות להמרה לפורמטים אחרים ושיהיה resize. ושתהיה פשוטה לא כמו acdsee

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by idanyow,

שלום, אני נתקל בבעיה כשאני משתמש בנגן פלאש באתרים כמו יוטיוב למשל. יש לי כרטיס קול סטנדרטי של REALTEK עם כמה ערוצים... מחוברים אליו שלושה זוגות רמקולים, ובנוסף אוזניות. כל אחד מזוגות הרמקולים מוגדר בווינדוס כ FRONT - 2 speakers REAR - 2 speakers SIDE - 2 speakers והאוזניות מוגדרות כ CENTER בכל מקרה, בסרטים רגילים או אמפי3 שומעים מכל הרמקולים ויש לי שליטה כמה שאני רוצה על רמות הווליום של כל ערוץ. אבל, בפלאש-פלייר- למשל יוטיוב, שומעים רק מהזוג שמוגדר FRONT. כלומר לצורך העניין אם אני רוצה לשמוע סרט ביוטיוב באונזיות כדי לא להרעיש בבית, זה בלתי אפשרי. אשמח לחוות דעת

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  5. שלום אני מחפש תוכנה שלדוגמא אוכל להוסיף לשם חבר שכל פעם שאני אפתח אותה היא תרשום לי איזה שרת נמצא חבר שלי לא משנה באיזה משחק ברשת שאוכל להתחבר אליו אוטומטית ותוכנה שאוכל לדבר במיקרופון איתו יש כזה דבר? תודה

6. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב, אני רוצה ללמוד לעשות עריכה בסוני ואגס 12 פרו. כאילו העריכות שאני מתכוון לעשות זה בעיקר למשחק combat arms מישהו אולי יכול לתת לי כאן המלצה למדריך? (רצוי בעברית) אין לי שום ניסיון\ידע בתוכנה. תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by 8800ultra,

היי, ראו נא בבקשה, הינני בור ועם הארץ מוחלט ב-photoshop cs3 ואני זקוק לעזרה בביצוע פעולה יחסית פשוטה. יש לי תמונה ברזולוציה 2592 רוחב על 3872 אורך פיקסלים ואני צריך להקטינה **בלי לפגוע ב-ASPECT RATIO** לרזולוציה של 320 פיקסל גובה על 240 פיקסל רוחב בבקשה תגידו לי מה לעשות אני מתחנן !!! תודה מראש.

8. Started by godisme171,

יש EXPLORER 6 עכשיו שאני רושם הוא רושם לי בעברית ואז אני צריך להעביר אותו לאנגלית מישהו יודע איך אפשר שהוא יכתוב לי באנגלית בלי להעביר אותו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, קניתי UPS של EverPower והתוכנה שבאה על הדיסקט לא עובדת.. הדיסקט דפוק. תוכלו בבקשה לתת לי את השם של התוכנה על מנת שאני אוכל לישון בשקט בחורף? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  10. אני צריך להחיות את הכרטיס אז בבקשה טיפה עזרה. [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 9.3k צפיות
  11. Started by sherlock1212,

פעם היה לי "יוזר" בfirefox אבל הייתה איתו בעיה אז החלפתי אותו וכל האתרים במועדפים והשמירות נעלמו לי....עכשיו הוא נעלם שוב. יש דרך להחזיר את זה כי נעלמו לי מלא אתרים

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by lordgod,

דברים די בסיסיים.. מדריך ל cloth: http://www.fileflyer.com/view/wLnHNBL מדריך ל rigging/armatures : http://www.fileflyer.com/view/AdtirA3

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by edoson,

משום מה התמונות ב ADOBE לא נראות כמו שהם באמת. כלומר יש הטיה לכיוון מסוים של הצבעים ואז אני לא יכול לשפץ כלום בגלל שאין לי מושג איך זה נראה אח"כ! למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  14. שמעו עשיתי טעות קטנה בוינדוס XP עשיתי לקובץ מסויים שהיה חשוב לי הצפנה (NTFS SECURITY) וכשעברתי לוינדוס ויסטה שכחתי לפני זה להוריד את ההצפנה ועכשיו אני לא יכול להיכנס לקובץ בויסטה... דבר טיפשי ביותר לא מאמין איך שכחתי... שמעתי יש תוכנות שפורצות את זה אבל לוקח זמן(אני מוכן לחכות לילות) מישהו מכיר? מאוד חשוב לי הקובץ הכיל הרבה סיסמאות חשובות תודה מראש

15. האם זה מספיק לי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=452897 או שזה: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SFT&DRID=9205780 או שצריך בנוסף לזה עוד תוכנות אם כן איזה אם אפשר קישור עכשיו דברתי עם נטויזן והם אמרו לי את החבילת אבטחה הזאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=377497 ב23 ש"ח לחודש שזה יותר טוב מלקנות את הדיסק חד פעמי שהם מעדכנים לי את זה כל הזמן לא הבנתי בדיוק.. בנוסף לזה הם אמרו לי שזה האבטחה למחשב הכי טובה היום שלא צריך שלא צריך שום דבר אחר מלבד זה... האם זה נכון מה שהם אמרו מה אתם מציעים לעשות? תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Component,

שלום רב, התקנתי גוסט. הופיעו לי שני אייקונים: Norton Ghost Boot Wizard ו Norton Ghost Explorer. דרך גוסט אקספלורר אפשר רק לצפות בקבצי גוסט מוכנים, ודרך ה- boot wizard אפשר ליצור איזשהו דיסק איתחול. איך אני מגבה את הכונן שלי עם התוכנה הזו ??? בתודה מראש, עדי רובין.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by ofer_mat,

הצילו !! !! מישהוא מכיר תוכנה שמשחזרת PARTITION שנמחק!!!! או את הקבצים בו !!!!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by intel suck,

לפעמים כשאני מנסה להתחבר זה לא מצליח ורושם שיש לי בעיה עם שער ברירת המחדל מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  19. ההבדל בין התוכנות הוא במערכת ההפעלה שבהם הם עובדות למי שלא יודע הWindows Messenger עובד רק תחת XP וה MSN Messenger עובד תחת כל שאר מערכות ההפעלה. בכל אופן התוכנות זהות לחלוטין אבל נתקלתי בבעיה. הבעיה היא כזו.. כשאני מנסה לקיים שיחה קולית דרך התוכנה אני מצליח רק עם משתמשים של אותה תוכנה (Windows Messenger). כשאני מנסה לקיים שיחה עם מישהו שעובד עם MSN Messenger אני לא מצליח. מישהו מכיר תתופעה ?

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  20. התוכנה נקראת red eye remover היא מעולה והכי קלה בעולם לתיפעול מבטלת לחלוטין עיניים אדומות היא קלת משקל ותוך שניה אין עיניים אדומות מומלץ . תהנו בברכה זוהר.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  21. אני צריך שייקח כמה שפחות מהזכרון...כיוון השמחשב של אחי הקטן ישן מאוד ובעל 256 RDRAM הוא איטי כתוצאה מהאנטי וירוסים השונים.. אם אפשר המלצה אני אשמח תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  22. מה אני צריכה לעשות כדי להחליף מערכת הפעלה לבד?? יש לי כעת XP אך מופיעות לי הודעות שגיאה כמו 0x0000142 או שבדיסק אין מספיק מקום לשמירת קבצים וכד'. (בC אין בE יש.) יש לי 2 דיסקים : 1. דיסק שלXP 2. ה2. גרסת שדרוג של וינדוס 7. כדי לשנות מחיצות ו/או שגיאות וכדי לפנות מקום אני צריכה לפרמט?? מה אני צריכה לעשות??? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, יש לי כ45 קבצי RAR שמכילים קטע וידאו אחד (חולק לכמה RARים), כמו שכולם יודעים פותחים את הראשון, ואז הקובץ יוצא... הבעיה שאני לא מצליח , והWINRAR נותן את השגיאה הבאה: ! D:\*********: You need to start extraction from a previous volume to unpack **********.avi ! CRC failed in *****.avi. The file is corrupt השורה השניה מופיע הרבה פעמים. מישהו יודע איך אפשר לתקן את הקבצים ? או לפחות לדעת איזה אחד מהם פגום ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by KF,

היי אנשים רציתי לדעת אם יש חלופה טובה ל google drive ? הדרישות שלי : * העלאה ועיבוד מהיר של סרטים באיכות 1080P (גוגל דרייב ממש איטיים בתהליך זה, לוקח עד 48 שעות לעיבוד מלא 1080) * שיתוף פרטי כולל מתן הרשאות לצפייה בלבד (ללא יכולת הורדה). לא חייב שיהיה חינמי , פשוט משהו שדומה מאד לגוגל דרייב אבל יותר מהיר מבחינת עיבוד הקבצים. ***אני מכיר את DROPBOX אבל פחות אהבתי את הממשק שלהם. תודה רבה.

25. Started by gal atedgi,

יש לי ידידה ושאני שולח לה הודעה היא לא רואה אותה רק אם היא שולחת לי הודעה אז היא כן רואה תהודעות שאני שולח לה למה זה? ואצל מי הבעיה?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.