עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היא עושה סריקה של איזה 20 דקות...ומוצאת תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by dannygnh,

איך ניתן להכנס לאקספלורר ללא הפעלת החיגן.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by !elad!,

אני צריך שתעזרו לי אני צריך מקודדים טובים למחשב כל הזמן הצבעים מסתבחים לי בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by davids32,

שלום! האקספלורר שלי (גרסא 6) לא מציג רקעים וצבעים. בנוסף הפונטים גדולים מידי. הבעיה הזאת חוזרת בכל אתר. החזרתי את ההגדגות לברירת המחדל (default), אפילו ניסיתי את גרסא 7 בטא (הבעיה חזרה גם בגרסא 7) ואח"כ מחקתי וחזרתי לגרסא 6. הציעו לי לבדוק שאין שום סימונים בלשונית "נגישות" (Accessibility) באפשרויות. בדקתי - אין שום סימונים. הוספתי תמונה להמחשה + תמונה מפיירפוקס כדי להראות איך האתר אמור להיראות.. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by Co[3]LHo,

קובץ AVI כבד.. אני רוצה לקודד את זה לMPEG3 או משהו שישקול פחות.. איך עושים את זה?

6. Started by at,

טוב לפני שעולה הביקורת על החוסר מוסריות או חוקיות של מה שאני מעלה, אני אסביר בקצרה אחות קטנה לפני שנה היא הצליחה להפיל את מחשב ולגרום לאובדן של מידע חשוב... מאז היה לה BAND... ונאלצה להשתמש במחשב ישן שבקושי פועל... הבעיה העלתה זה שעכשיו התחילה לימודים שיש דברים שהיא צריכה מחשב אמין כמו עבודות ואינטרנט ... אז נסגר הסכם הגבלות ופיקוח (משקיט גם את הורים שלי שגם ככה לא מתים על הדברים ששומעים על אינטרנט) אחרי כל הבלבול שכל כמה שאלות: איך התוכנה Spytech SpyAgent Professional ? הצעות לתוכנות אחרות? (יתרונות, חסרונות) כמה היא מכבידה על מחשב וזכרון ? (אגב יש אתר שמכיל מידע על כמה משאבים תופסת כל תוכנה?) קצת החוות דעת על אילו מפונקצות של תוכנה זאת ואחרות יותר מכבידות על מחשב... אני…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. כל פעם שאני מנסה להוריד קובץ גדול כשהוא מגיע לסוף ואז מוריד אותו למטה כשהוא עושה לו בדיקה הוא מחזיר אותו שוב להורדה בטענה שיש חלק פגום וצריך להוריד אותו שוב, הבעיה היא שזה חוזר על עצמו עשרות פעמים עם הרבה הורדות ויכול לקחת הרבה מאוד זמן עד שזה יסיים להוריד את הקובץ למישהו יש פתרון לבעיה הזה ? עם אימיול זה לא היה קורה לי

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  8. לשלוח לי את התקנה או למצוא קישור...כי כידוע כל האתרים ניסגרו.. ואין לי מאיפה להתקין אימיוללל תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by fuck off,

..מכל התיקיות ומכניסה אותם לתיקייה אחת ו/או אופציה כזאת בWINRAR, כי יש לי קובץ פונטים וכל פונט בתיקיה נפרדת ויש שם קרוב ל10000 פונטים ולי אישית אין כוח להיכנס ולהוציא קובץ-קובץ.. זה אמור לקחת דיי הרבה זמן אני חושב.. ( ) אז תגידו איזה תוכנות יש (אם יש) ואם יש אופציה כזאת בוינראר! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by vinipyx,

אני מחפש תוכנה שמקבצת קבצי וידאו מ 700 מגע ל 150(בערך)

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by bv_beaver,

אני יודע שהיו כבר שאלות על זה אבל לא הצלחתי לקבל תשובה יש לי בעיה של LOW ID באימיול וגם זה לא ממש מוריד לי משהו ב Bittorrent יש לי ICS עם Switch זה ככה רק ב Client בבקשה עזרה...

12. Started by MYST,

Prevx חבר המליץ לי עליה אני לא מכיר הוא אמר שתחליף מצוין לחומת האש והוכיח לי את זה הוא בא לבית שלי וניסה לדפוק את המכונה שלו מהחשב שלי ומה אני יגיד לכם לא ציפיתי להרבה אבל השתכנעתי האם Prevx באמת תחליף סופי לפירוול

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  13. Started by iakovl,

גילית (שמתי לב ) למשהו מוזר כשאני מפעיל FF ביחד עם הקומט המהירות של הקומט צונחת כמו אבן (וזה לא שהFF אוכל פס כמו פרה) מה יכול לגרום לזה?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by yuraxp,

שלום, אם למשהו יש את ההתקנה הזאת בבקשה ליצור קשר באי סי קיו 227651622.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by Pure-Gold,

למי שלא מכיר, מערכת ההגנה של ישראל מפני טילים בליסטיים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by tal_levi1000,

איך אני יכול ליצור את הקבצים האלה שהם כמו סרטונים קטנים האלה אבל בפורמט GIF??

17. Started by the kooks,

שלום. יש לי סרט במחשב ששוקל בסביבות 650MB "סימה וקנין מכשפה" למי שמכיר, ואני לא מצליח לראות כולם הפעלתי אותו עם המדיה פליר של הWINDOWS כרגיל והוא לא מראה לי את הסרט אך יש קול רגיל אני שומע את מה שאומרים, כל שאר הסרטים במחשב שלי והקליפים עובדים מה אני יכול לעשות בכדי לראות את הסרט הזה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  18. התוכנות צריכות להתאים ל98SE.

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  19. העברתי סרט מהמצלמה, הוא בפורמט AVI ושוקל כמה ג'יגה... השאלה שלי האם אני יכול לקודד אם זה לפורמט אחר או לסר את זה איכשהו כי זה לא הגיוני לעבוד ככה. אם למישהו יש פתרון אני אודה לו, שגיא.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by x-boy_24,

שלום אני משתמש בתוכנה איטונס ובזמן האחרון אני לא יכול לשמוע טוב מוזיקה יש רעשים ואני רוצה תוכנה וחשוב שיהיה בא אקוליזר בשביל להוריד את הבסים אז אם מישהו מכיר תוכנות אני ישמח לשמוע הכול חוץ מוינדוס מדיה פלייר ווינאמפ תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by zurkin1232,

מה ההבדל בין Photoshop ל-ImageReady? או יותר נכון... מה נותן לי IR שלא קיים ב-PS? התקנתי היום את IR וזה נראה במבט ראשון כמו גרסה מצומצמת של PS...

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  22. אני מפרמט אבל רוצה לשמור את כל המיילים (שהתקבלו, שנשלחו). ניסיתי לחפש אופציית ייצוא אבל לא מצאתי שמירה לקובץ אלא רק ייצוא לתוכנה אחרת (לדוגמא אווטלוק של אופיס). ניסיתי לחפש גם את התיקיה של המיילים אבל גם אותה לא מצאתי :-( אשמח לעזרה בזמן הקרוב (כמו שאמרתי אני מתכנן לפרמט). עריכה: אם מישהו יגיע לתארד הזה באחד הימים בעזרת החיפוש (מה שבטח לא יקרה פה בפורום...) הקבצים שמורים תחת: Documents and Settings שם המשתמש שלכם Local Settings Application Data Identities תיקיה מוזרה Microsoft Outlook Express תודה לפבל הרוסי שעובד בזיגזג ולמד עברית באולפן.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by benamos1,

יש לי בבית רשת ביתית... האינטרנט והשיתוף מדפסות עובד מצוין אבל שיתוף קבצים לא... הנורטון אינטרנט סקיוריטי חוסם את זה ורק עם אני מבטל אות ואני יכול להעביר קבצים... מישהו יודע איפה בהגדרות אני אומר לו לאשר את הרשת?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by jeyjey,

לא משנה הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  25. אהלן אהלן ... בעת שביצעתי את מנהגי השבועי , וגלשתי באתר לא כל כך לגיטימי ( XXX ) על המחשב שלי נתח סוס טרויאני / וירוס / תוכנה משוגגת כלשהיא! להערכתי התוכנה מציגה לך הרבה סימני התראה כדיי שאתה תתקין את התוכנה המעפנה שלהם שנקראת : " SpyCherrif " הנה אחד מהם : http://img318.imageshack.us/img318/646/aware0gu.jpg אחרי ריסט קצר אתה מגלה את זה : http://img318.imageshack.us/img318/2261/wall0rv.jpg וכשאתה רוצה להעיף את זה אתה מגלה שזה נחסם , איזה יופי : http://img318.imageshack.us/img318/1769/change1gs.jpg אחרי כל ריסט של המחשב ( בוצעו כבר 3 ) התוכנה SpyCherrif מתקינה את עצמה מחדש , לאחר שהסרתי אותה באופן מסודר ככה שהרבה מקריות אין כאן .. * אין לי אנטי וירוס לצערי * אנ…

דיונים חדשים בפורומים