עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by fifaclub,

שלום ותודה מראש לעוזרים. הייתה לי תיקיה במחשב עם חומרים מאוד מאוד חשובים לי , שאין לי מושג איך אבל נעלמו. סביר להניח שהם נמחקו. ניסיתי לשחזר את התיקיה בעזרת תוכנה שהכרתי, אבל לצערי היא לא מצאה את רוב הקבצים. האם אתם מכירים תוכנות שאפשר לשחזר איתם קבצים והם טובות? אני מוכן לשלם אפילו עבור רישיון לתוכנה טובה, הקבצים ממש חשובים לי. תודה ויום טוב

2. כל פעם באתרי Flash עולה לי ההודעה שהוא לא מותקן http://img135.imageshack.us/img135/1783/amacromedia5ff.jpg נכנסתי לאתר של Macromedia כתוב לי שה-media Flash Player מותקנת אני נכנס לאתרים וכתוב שהוא לא מותקן אני משתגע הדבר היחיד שהותקן זה הסרגל של yahoo http://img103.imageshack.us/img103/1261/macromedia6fq.jpg מישהו יודע מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  3. Started by בזיק,

גם בגרסה הקודמת (6 ומשהו) וגם בגרסה החדשה (7 ומשהו) מיד עם הפעלת הitunes, קופץ השימוש במעבד ל100 וכל עבודת המחשב מואטת. זה לא קורה תמיד, אבל בדרך כלל. למה זה קורה, ומה לעשות?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by idofr,

? ? בתודה עידו חג שמייח

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by koko0,

אם אני עכשיו הופך את כל C לאימג', אני יכול להתעלל בC כמה שבא לי ואם נגיד הוא נמצא בגשם במשך שבועיים הדבר היחיד שאני צריך לעשות זה לפתוח תאימג' על הארד דיסק חדש? אם היו תוכנות שמותקנות על D הן עדיין יעבדו? אני יכול לשמור תאימג' על D ולהפעיל אותה מארקוניס מדיסק און קי על C נכון? [שאלה קצת מטומטמת...] ואיך יוצרים מחיצת שחזור כמו במחשבים ניידים?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by deso,

X Dissapointed.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה שאני מגדיל דף...(עם CTRL+ +, שנאמר זום אין).. ואז אני סוגר את הדפדפן ופותח אותו הוא חוזר לי לגודל 100%....בניגוד לפירפוקס ששומר את ההעדפה שלך לכל דף ודף... יש משהו בנידון או שאני עושה אחורה פנה לדפדפן של גוגל???

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by atila3,

שלום רב! אני העברתי סרט וידיאו מהמצלמת וידיאו למחשב בעזרת תוכנת פינאקל במחשב הסרט עובד יפה אך כאשר אני צורב אותו ומשדר אותו בדיוידי התמונה קופצת כאילו נזרקו פריימים בדרך מה אני יכול לעשות אודה לכם על עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  9. התקנתי איסיקיו והוא לא שומר לי הסטוריה... הכפתור מסומן באפור כך שאי אפשר לסמן בו V.... התקנתי מחדש ולא עזר.... מה עוד אפשר לנסות? מצורפת תמונה...

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by LIOR42,

יש לי שני בעיות מתי שהמחשב עולה הוא מוציא לי שני הודעות שגיאה 1-"אין אפשרות לאתר את הקובץ SVCHOST.EXE" 2-"שגיאה בטעינת NVCPL המודול שצויין אינו נמצא" איך אני פותר את זה?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. בדקתי ע"י EVEREST אם ישנו Pixel shader לכ. מסך שלי... אכן כן, גירסא 1. הכרטיס הוא Inno3D GeForce MX 4000 128mb ניסיתי להריץ בדיקה (יש לי את גירסאת הפרו של 3Dmark05) והוא טוען שלא ניתן להריץ Pixel Shader.... איך לעזאל אני יכול לשנות את האפשרויות כדי שהוא כן יריץ את הבדיקה? או אולי דרייבר חדש\משהו אחר? אולי הווינדוס אקספי 64ביט לא תומך? או שהדיירבר לא מתאים ולא תומך? מה לעשות? בתודה, שי.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by Lirans,

שלום הפעלתי לאחרונה את המשחק Mass Effect ושמתי לב שהוא עבד ממש לאט יחסית לפעם שעברה בה הפעלתי את המשחק. פעם אחרונה שהפעלתי את המשחק והוא פעל טוב הייתה כאשר השתמשתי באנטיוירוס אחר. ברגע שביטלתי את הkaspersky המשחק חזר לעבוד מהר. לא יצא לי לראות את זה עדיין על משחקים אחרים אבל אני משער שזה יכול לגרום גם בהם לבעיות. האם קיים איזה פתרון לבעיה חוץ מלבטל את האנטיוירוס כל פעם שאני מפעיל את המשחק? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by ^DaGoN^,

אני צריך את הדרייבר הכי חדש לכרטיס SoundBlaster PCI 128, אבל אני חייב את הדרייבר הכי חדש.. לא מצילח למצוא.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by alianyn,

אני בשוק! לכל מי שהשתמש בגרסאות האלפה האחרונות צפויה הפתעה גדולה - מכמה חלונות מקרטעים יצא אחסן נגן. לא לתקוף - רגע - מדובר עדיין בגרסאת בטא ראשונה, אבל סה"כ אני מופתע לטובה - ההבטחה לוויזואליות שווה התקיימה... מלא אופציות למשחקים עם החלונות השונים - ניתנים לגרירה החוצה, ממשקים נוספים ועוד מלא הפתעות קטנות שאני מגלה כל הזמן... לצעירים ברוחם ( ) והמחפשים הרפתקאות... :-[

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  15. Started by alonpartuk,

שלום אני מחפס תוכנת פקסים בעברית שתוכל לשלוח ולקבל פקסים שתהיה פשוטה ויעילה תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by guy_pr,

שלום לכולם . אני מעונין בתוכנה שאפר לדבר לפחות 4 אנשים במיקרופון ביחד כאילו שיחת ועידה אודה לכם עים תימצאו לי את התוכנה הזאת גיא .

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by yosef_yaniv,

מדי פעם קופצת לי הודעה מציקה ב-Explorer ורשום בה: "this page provides potentially unsafe information to an AvtiveX control. your current security settings prohibit running controls in this manner. As a result, this page may not display correctly" מה אני עושה כדי להפסיק את זה? זה משגע... תודה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  18. לפי חלון הבעיה, הבעיה היא בקובץ PNCRT.DLL שבסיסטם32 חשוב לציין שקבצי RAM פועלים במחשב רגיל אבל הבעיה קוראת (קורה בנקבה) שאני פותח קבצי RAM באינטרנט אקספלורר אין לי מושג למה זה קורה :'( יש לי XP ואני מתוסכל - ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ריל אלטרנטיב 1.28 לא עזר ניסיתי 1.27 גם לא עזר - אותה תקלה מה עושים :s05:

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by The UnKnown,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:51:43, on 30/05/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Winamp\winamp.exe C:\Program Files\winbond\Hardware Doctor\Hwdoctor.exe C:\Program Files\ICQLite\IC…

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  20. תראו למשל שאני נכנס ל YNET ווואלה שופס ועוד כמה אתרים לא הרבה.. אני מקבל את ההודעה הזאת: http://img288.imageshack.us/img288/9040/help4ga.jpg בבקשה אפשר עזרה איך אפשר להעיף אותה?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by Burkey,

שאלה קטנה לי אליכם, האם ניתן להתקין אנטי וירוס על זכרון נייד ( disk on key ) במטרה למנוע ממנו להידבק בוירוסים כאשר מחברים אותו למחשבים במקומות ציבוריים כגון אוניברסיטה. האם יש פתרון אחר ?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת מאוד אני לא יכול לקבל קבצים אבל כן לשלוח ובמסנגר אני יכול לקבל בטלתי את הפיירוול של הווינדוס וזה לא עוזר אני מודה לכולם על העזרה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by origmi,

יש לי בעיה עם המחשב זה קרה לי כמה פעמים כשגלשתי באינטרנט עם כמה טאבים או כשהפעלתי תוכנת מיוטורנט המחשב פשוט ניתקע לא מגיע לא מעלה מסך כחול שום דבר פשוט אי אפשר לעשות כלום חוץ מלעשות ריסט למחשב ניסיתי לעשות בדיקת ווירוסים הפעלתי CC CLEANER בדקתי גם את החום והכל בסדר עם מישהו יכול לעזור בבקשה שיענה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by polip,

אני מחפש freehand 8 ולא מוצא, מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  25. שלום רב. יש לי כרטיס מסך ASUS 7100 ואני רואה את המסך של המחשב על הטלויזיה אבל עלי להוזיז את העכבר לכיון שאליו אני רוצה שמהסך יזוז ז"א שהתצוגה בטלויזיה היא יותר מדי גולה בשבילה, ואני משתמש בתוכנה של NVIEW שמגיע עם הדרייברים של הכרטיס , והשתמשתי עם TVTOOL אבל זה ממש לא עזר גם שם יש את אותה הבעיה אז מה עלי לעשות! תעזרו לי בבקשה אני ממש נואש!

• 3 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.