תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עשיתי אקספורט לקובץ Comma Separated Values ב Outlook וכאשר עשיתי אימפורט בOutlook Express בספר כתובות קיבלתי רק שמות בלי דואר אלקטרוני ,בלי מספרי טלפון,בלי כתובות.אבל באימפורט עשיתי "map text fields in the .csv file to appropiate address book fields" תעזרו לי,בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום רב! אני העברתי סרט וידיאו מהמצלמת וידיאו למחשב בעזרת תוכנת פינאקל במחשב הסרט עובד יפה אך כאשר אני צורב אותו ומשדר אותו בדיוידי התמונה קופצת כאילו נזרקו פריימים בדרך מה אני יכול לעשות אודה לכם על עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לא משנה באיזה תוכנה ניסיתי עדכנתי לגרסה הכי חדשה של CODEC PACK (של K-LITE) ניסיתי למחוק ולהתקין תתוכנות השונות שאני רואה דרכן תסרט, כלום! המסך שחור ואין קול, אין לי מושג איך ולמה זה קרה ואתמול דווקא ראיתי סרט אה והיום שמתי לב שמופיע לי מן FF כל פעם שאני פותח תסרט (איפה שהשעון) ,יכול להיות שזה גם היה פעם ויכול להיות שלא בכל אופן גם לא הורדתי כלום ב20 שעות האחרונות
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן לפני איזה שבועיים קניתי מחשב חדש עם מסך מאז שמתי לב שיש לי חוסר סינכרון בין החצי העליון והתחתון של התמונה. כאילו יש קו באמצע התמונה בזמן תנועות מהירות התופעה קוראת רק עם סרטים שמפוענחים בעזרת HALLI MEDIA SPLITER והיא יותר חמורה בזמן שימוש בMEDIA PLAYER של וינדווס אני משתמש בVISTA 64 BIT מעבד E8400 4 גיגה זכרון HD4870 אני מניח ששאר המפרט לא רלוונטי עריכה: התופעה מופיעה אך ורק בסרטים שמתנגנים בWINDOWS MEDIA PLAYER עם דגש על סרטים של DIVX/XVID ששם התופעה מורגשת יותר
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
צהריים טובים.. היום פירמתתי את מחשבי ושדרגתי מXP ל7 עכשיו בXP היה לי 4 כוננים להמחשה ..: E D F C ..כונן המערכת היה F .. עכשיו עשיתי כרגיל הSETUP פירמתתי את F וסימנתי אותו כהתכנת המערכת .. עכשיו שהוינדוס עלה רשום לי ש C זה כונן המערכת וF הוא בכלל כונן דיסקים .. ואני שם לב גם שחסר פחות או יותר 30 ג"ב בכוננים .. ואני מודאג מאוד כי זה היה כונן המוזיקה שלי!!! כל האוספים שלי 80 90 70 ! !! הלכו?!!?! ???בבקשה עזרה דחוףף! תודה רבה רבה רבה לעזרים!
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
צפיתי בסרט כלשהו דרך האינטרנט (לא הורדתי את הסרט, אלא כמו שצופים באתרים עם סרטוני וידאו) ובטעות לחצי על הלחצן back ושחזרתי אז הייתי צריך להתחיל ולראות את הסרט מחדש אבל לצערי נתקלתי בהודעה שמופיעה בתמונה שהוספתי http://img213.imageshack.us/my.php?image=46679801qr6.jpg אין אפשרות לצפות בסרט שוב. מה עלי לעשות? תודה מראש יגאל
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
תוכנה זו גורמת לשני מחשבים ברחבי האינטרנט להפוך למחשבים שנמצאים כאילו ברשת ביתית. פעם הייתי משתמש בתוכנה והייתי מתחבר לאותו אדם. עכשיו הוא מחק את הרשת וניסינו לפתוח חדשה. עכשיו אני רוצה להתחבר אליו ופתאום אני לא יכול, הכפתור האמצעי למטה בצבע אפור. והגרסה היא הגירסה הכי חדשה... קיצר אני צריך שתסבירו לי איך אני גורם לכפתור הירוק למטה באמצע (שנראה עכשיו בצבע אפור) לחזור להיות לחיץ. תודה, גדי.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האם קיימות כאלו תוכנת שבודקות לדוגמא את המעבד כץמסך וכו'.. כמו שMEMTEST בודק את הזיכרון? אם כן מה הן?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אי משתמש היום עם ה- Kaspersky ומאוד מרוצה אבל אני מעוניין בעוד אחד. הבעיה שלא מצאתי כזה שלא יתנגש עם ה- Kaspersky יש למישהו המלצה?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אני מחפס תוכנת פקסים בעברית שתוכל לשלוח ולקבל פקסים שתהיה פשוטה ויעילה תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן הייתי צריך להתקין מחדש את ה-WIN. בזמן ההתקנה (לא התקנה מחדש אלא Repair) שמתי לב שלא קפצה שום הודעה על הדרייברים של הלוח אם, מה שבדרך כלל היה קורה. המשכתי להתקין כרגיל, ובסוף ההתקנה לאחר כל הסידורים הדרושים אנוכי בה להפעיל את הרשת, ואני מגלה שאין באפשרותי לעשות זאת. ב-Network Connections אין את Local Area Connection וגם אין אפשרות ליצור אחד.. באותו הרגע נזכרתי בדרייברים של הלוח, אשר היה בדיסק גם התקנה של הכרטיס רשת (OnBoard) האם זאת הבעיה? אם כן, תוכלו בבקשה להפנות אותי למקום בו אני יוכל להוריד את הדרייבר הדרוש? (לא מצאתי את הדיסק התקנה שבה עם הלוח) דגם הלוח הוא: Gigabyte GA-K8NS תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי מצלמת רשת ההתקנה נעצרה באמצע עם הודעה שהדריבר המצורף לא מתאים לSP2 בכל רחבי הרשת לא מצאתי דרייבר למצלמה נא עזרתכם פניתי גם לחנות אני מניח שפה אקבל תשובה מהירה יותר TEAC MX-6 מצלמה 1.3 מגה פיקסל AMD 5200 , 2GB, 250GB, ASUS M2N-X WIN XP SP2 PROFESSIONAL
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
חבר'ה איזו תוכנה מטפלת בקבצי mdf ו-mds? הם כמו cue ו-bin? תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
איך אני עושה שאני סורק דף והוא ייצא לי בדיוק באותו גודל?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לי סט מקלדת+עכבר של לוג'יטק... LX710. ובתוכנה של הסט מופיעה לי רק הגדרות של המקלדת (בהתחלה שקניתי היה גם את ההגדרות של העכבר) ולפני כמה זמן זה נעלם(רק ההגדרות של ההעכבר) איך אני מחזיר את ההגדרות של העכבר בתוכנה??? תודה.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שהופכת טקסטים שלמים מאגלית לעיברית.בשביל לימודים.תודה (לא בבילון). :s05:
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג AverTV GO 007 FM plus. יש לי את כל הכבלים, אני פשוט צריך תוכנה שיהיה אפשר לשנות את הפורמט מ- SVIDEO ל VIDEO רגיל.. בתודה מראש, נדב!
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לפי חלון הבעיה, הבעיה היא בקובץ PNCRT.DLL שבסיסטם32 חשוב לציין שקבצי RAM פועלים במחשב רגיל אבל הבעיה קוראת (קורה בנקבה) שאני פותח קבצי RAM באינטרנט אקספלורר אין לי מושג למה זה קורה :'( יש לי XP ואני מתוסכל - ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ריל אלטרנטיב 1.28 לא עזר ניסיתי 1.27 גם לא עזר - אותה תקלה מה עושים :s05:
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה אשר מציגה את רוחב הפס (uploadו-download) של כל פרוסס במחשב. כמו הtask manager -> processes, אבל עם עמודה של רוחב פס (כלומר מהירות ולא כמות תעבורה). אני מכיר את הנט לימיטר אבל אני מחפש משהו פשוט הרבה יותר.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
אני פשוט לא מבין מה הבעיה עם הקודק הארור הזה.. ב-BSPlayer יש שגיאה בפתיחת קובץ Ogm.. ב-Media Player Classic יש וידאו אבל אין סאונד... וזאת למרות שהתקנתי קודקים DivX ו-Ogg Vorbis... (מהאתר הרשמי של DivX ושל Illiminable) כשאני בודק את הקובץ ב-AVICODEC רשום לי: Video : 215 MB, 1393 Kbps, 23.976 fps, 576*432 (4:3), DX50 = DivXNetworks Divx v5, Unsupported Audio : 17.34 MB, 112 Kbps, 48000 Hz, 2 channels, 0x674F = Ogg Vorbis (mode 1), Unsupported וזאת למרות ש-VLC מנגן את הקובץ בצורה מושלמת (אך לא טוען את הכתוביות - לכן אני מנסה שיפעל על לפחות אחד משני הנגנים הנ"ל..). מה לעשות? (התראד הקודם לא רלוונטי כי בו דובר על שילוב של VLC ושל VobSub, פה מדובר על בעיית קודקים)
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת מאוד אני לא יכול לקבל קבצים אבל כן לשלוח ובמסנגר אני יכול לקבל בטלתי את הפיירוול של הווינדוס וזה לא עוזר אני מודה לכולם על העזרה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
טוב אין לי מושג איך פותרים את זה אבל זה דבר מעצבן מאד שאני בא לפתוח שיר חדש בוינאמפ אז זה מציג את רשימת קבצים לפי גודל ולא לפי שם עכשיו ניסתי לעשות browse בתוכנות אחרות וזה עשה אותו דבר...מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה? אני ממש לא יודע איפה מסדרים את הדבר הזה תודה
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מבחן ביום ראשון במחשבים ישמח עם תוכלו לענות לי על כמה שאלות 1-א איך יוצרים ספריה בכונן c הנקראת w98f 2-ב העתק את קובצי התקנה של מערכת windows98 לספרייה זו 3-גמה הכוונה צור גיבוי לרגיסטרי ושמור בספרייה מיוחדת אשר תיצור עבורה במיקום הבא x:\documents and settings\ backup registry 4 מה הכוונה צור נקודת שיחזור מערכת בשם גיבוי טכנאים 5 מה הכוונה הגדל זיכרון וירטואלי ל1000 מגבייט ערך תחלתי 2000 מגבייט ערך סופי של מחיצה שלא מחילה את מערכת ההפעלה 6-התקן אמיול ופתח פורט של התוכנה פיירול חברים יקרים ישמח עם תוכלו לענות לי על השאלות האלה ודבר נוסף איזה דיסק הייתם ממיליצים לי להכין לקראת הבחינה? הכוונה אם איזה תוכנות ישמח לקבל פירוט מלא תודה מראש eliran23
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
המכשיר שלי לא תומך ב-JPG אבל אני יודע שיש תוכנות שממירות את התמונות לפורמט אחר. מכירים משהו טוב?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-