תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיות בחיבורים במסנג'ר, בדקתי את החיבורים במסנג'ר, אבל רשום שהם עובדים. אבל כל פעם שאני מנסה להיכנס זה מתנתק ורושם לי שזה לא מתחבר ל'NET'... מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה הורדתי קובץ NRG וניסיתי לפתוח אותו עם הנרו דרך אופציית ה-BURN IMAGE אבל משום מה קיבלתי חלון שנקרא FOREIGN IMAGE SETTINGS מכיוון שאני לא מכיר את החלון הזה לחצתי OK ואז נפתח לי חלון נוסף שכותרתו היייתה FOREIGN IMAGE FILE ואז הייתי צריך לבחור בין CORRECT ל IGNORE .אז לחצתי IGNORE וכשהגעתי לחלון הצריבה עצמו ראיתי שהקובץ חורג מהקיבולת של הדיסק(עובר את הקו האדום) ואכן לא יכולתי לצרוב בשל כך אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או לפחות להסביר לי מה קורה פה!!!! מצורפות התמונות בתודה מראש ZIK [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב windows photo gallery המובנה של ויסטה . אני מחפש תוכנה קלה ומהירה אם יש כזאת שיותר נעימה לעין מאשר המובנת של ויסטה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן ווידאו שמסוגל לנגן את כל קבצי הווידאו הפופולרים (dvix/xvid/h264 וכו') ללא התקנת מקודדים נפרדים בדומה לVLC אך הוא גם צריך להיות מסוגל לרנדר כתוביות באיכות טובה, מה ש VLC די נכשל בו. מה שניראה שVLC עושה זה פשוט לרנדר את הכתוביות ברזולוציה של הסרט, ככה שאם מגדילים את הסרט לכל המסך הכתוביות נראות מפוסקלות. אני מחפש נגן שירנדר כתוביות בדומה לפילטרים של directshow לדוגמא Vobsub וכו'. מישהו מכיר חיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום יש לי סרבר למשחק כלשהו ואני רציתי לדעת איך אני עושה שהוא יופיע בTHE ALL SEEING EYE תודה
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני לא יודע לאיפה זה מתאים.. אם זה לא מתאים לפה בבקשה מנהלים תעבירו.. וסליחה על הבלאגן.. טוב שלום יש לי רשת עם ראוטר ויש בה שתי מחשבים. אני עובד עם תוכנה מאוד כבדה של עריכה סאונד שדורשת הרבה משאבים מהמחשב. השאלה שלי האם ניתן לשתף ביצועים של שני מחשבים יחדיו על מנת להקים מחשב אל משתי המחשבים האלה שפועלים זה לצד זה. חשבתי שהנושא הזה יכול להיות להיות באיזה שהיא תוכנה שעושה את זה.. תודה לכל העוזרים ובעלי הפתרונות..
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות ע"מ לקבל רק הודעות חדשות (החל מהרגע שהגדרתי את Gmail לעבוד כ-pop) ולא הודעות שכבר נמצאות על שרתי Gmail לתוכנת האאוטלוק אקספרס שלי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
רכשתי אנטי וירוס התקנתי עידכנתי וירוסים דרך התוכנה אך פתאום כשאני מנסה להפעיל את התוכנה היא כאילו נופלת ואני לא מצליח להעלות אותה ניסיתי להסיר ולעדכן מחדש אבל הבעייה חוזרת על עצמה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני מוריד הרבה קבצי RAR ו-ZIP מהאינטרנט שאני פותח אותם באמצעות WinRAR. לאחרונה קרתה לי בעיה עם מספר קבצים אבל לא בכולם: כשניסיתי לפתוח אותם נתקלתי בהודעה "הארכיון במבנה לא ידוע או מקולקל". מה זה אומר ומה אני יכול לעשות בעניין?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אקספלורר 8, הוא ביקש איתחול, איתחלתי, אחרי זה כל הדפדפנים עושים לי כאילו הדף לא קיים, כולל פיירפוקס, כולל כרום, הכל עושה לי כאילו אין לי אינטרנט, אבל הוא עובד, לא השתנה כלום, הכל מחובר, ואפילו REMOTE DESKTOP עובד... מה לעשות? מחקתי את IE8, עדיין הבעיה נמשכת, מחקתי איזה עידכון שהיה של אקספלורר, עדיין לא עובד... אני לא יודע מה לעשות... תעזרו לי.... :-[
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום... ובכן, כמו שהכותרת אומרת, הייתה לי פעם את התוכנה הזו, והיא הייתה מעולה. אני לא זוכר כלום, חוץ מהאייקון, שהוא היה רבע חיה אדומה מוזרה \ רבע ארנב \ רבע סמור \ רבע דביבון. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
http://www.disc-tools.com/download/daemon תודה!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שתכלול את האפשרויות הבאות: *שינוי שם הקובץ לפי התג *שינוי התג לפי שם הקובץ *החלפת שדות בתג ועוד אי אילו אפשרויות עריכה.... תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אז ככה...לפני כמה ימים המחשב נייד שלי הגיע לסוף הבטריה נכבה...ומאז היו בעיות עם הרשת האלחוטית... עכשיו מחקתי ואני מנסה להתקין שוב ואני לא מצליח.... המחשב הוא של גיגה בייט W566N ועל הדרך עם כבר רשמתי...איך אני מעיף את הנרו סקוט הזה מהמחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
תנו לי תוכנה טובה בלי שום תיסבוכות...
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בתוכנה אימולטור אז ככה: דבר ראשון התקנתי את התוכנה אימולטור עשיתי את windows XP professional לקובץ iso וצרבתי אותו, עכשיו עשיתי מחשב וירטואלי בתוכנה אם ההגדרות האלה: בהתחלה עשיתי את האפשרות Typical אחרי זה Microsoft windows אפשרות windows XP professional אחרי זה בחרתי את התיקיה הזאת לשים בא את המחשב C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Windows XP Professional לאחר מכן.. את האפשרות הראשונה ב Network connection אחרי זה נתתי לו 20 ג'יגה ולא סימנתי וי כלשהוא אחרי זה שיניתי את ההגדרות ב Edit Virtual machine settings הכל כמו שצריך עשיתי ואז כמובן שעשיתי ריסט הוא אומר לי את השגיאה הזאת (שאני עושה power On): "Unable to open kernel device …
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתעזור לי לשנות את הגודל של מספר אנימציות מסוג gif בו זמנית (batch) מישהו מכיר תוכנה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מי מכיר ויודע איך משתמשים בתוכנה anfy? אני רוצה לעצב בעזרתה תמונה ולשמור אותה כ-Imge?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה שבה אני יכול להראות דמואים של משחקי קלאנים ויש כל מיני אפשרויות להעברי קדימה אחורה וכ'ו אני רוצה לראות דמואים של הטירה הנאצית מישהו יודע על התוכנה הזו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לשנות גדלים של תמונות להקטין במיוחד תודה לעוזרים :please:
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
תמיד ההורדות שלי ממש ממש איטיות ביו טורנט.. האם יש דרך מסוימת להמהיר את ההורדות?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי גירסה 2 בטא של תוכנת הדואר emailaya שוחררה המטרה היא שב 1.5.2006 (בדיוק שנה לאחר שיחרור גירסה 1.0.0) להוציא את גירסה 2.0.0 התוכנה כוללת ה-מ-ו-ן דברים חדשים ולכן אשמח אם עוד אנשים יקחו חלק בבדיקה מדובר בגירסה עובדת ויציבה אני בטוח שיהיו בעיות והמטרה היא כמובן לגלות את כולן או לפחות את רובן (ואולי גם למצא רעיונות לשיפור לגירסאות הבאות) מדובר בתוכנה חינמית בגירסה עברית וגירסה אנגלית רשימת שינויים לגירסה החדשה ניתן לראות פה: http://forum.emailaya.co.il/viewtopic.php?t=3 מכיוון שמדובר בבטא לא ניתן עדיין להורידה מאתר התוכנה מי שמעוניין, בבקשה לשלוח מייל ל support@emailaya.co.il ואני אשלח חזרה את קובץ התוכנה (אין צורך בהתקנה כלשהי) מומלץ לציין עם איזו גירסה (עב…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, קרתה לי בעיה שלא ראיתי מעולם. אשמח לעזרה... בלפטופ שלי מותקנים פיירפוקס וIE8 ופתאום, החל מאתמול, רק ה-IE8 לא מאפשר לי לבצע חיפוש בגוגל כאשר מנסים לחפש בגוגל ולוחצים ENTER זה לא מחפש, אלא פיתח חלון המבקש ממני להוריד קובץ (האפשרויות הן: find search cancel) כשאני לוחצת על FIND זה פותח איזה דף (מצרפת תמונה של התוכן שלו) אגב, כשזה פותח את דף הבית של גוגל למטה רשום DONE BUT WITH ERRORS ON PAGE ואם אני לוחצת לפרטים אז רשום: Message: Invalid argument. Line: 40 Char: 92 Code: 0 URI: http://www.google.co.il/extern_ _js/f/CgJpdxICaWwrMAo4QUAdLCswD DjgJLCswEzgFLCswFjgQLCswFzgELCs swGDgELCswJTjJiAEsKzAmOAUsKzAnO OAIs/yI5tBQIlF6c.js מה יכול לגרום לבעיה הזו? תודה מר…
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
היי אנשים, אני לא מצליח לעבור מאנגלית לעברית ולהיפך דרך מקשי הקיצור ALT SHIFT באקספלורר 7. בתוכנות אחרות כמו WORD אני מצליח לעבור ללא בעיה. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אמרו לי שהתוכנה תעבוד על מעבדי פנטיום והמעבד שלי לא פנטיום.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-