תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
אני כרגע מפנה מקום מהמחשב שלי ורציתי לגבות מספר סרטים..... אז היה לי סרט בגודל 715,000 KB מה שאומר פחות מ700 מגה. השתמשתי בNERO BURNING ROM 5 על צריבה של DATA עכשיו שהתחלתי את הצריבה הופיעה לי הודעה שאין מקום אם אני רוצה FINALIZE (משהו כזה). אישרתי את ההודעה הצריבה הסתיימה ואני לא מצליח לראות את הסרט מהדיסק. מה אני צריך לעשות כי אני לא מבין למה הוא אומר שאין מקום בדיסק...
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי כרטיס TV ואין לי תוכנה בשביל לראות את הטלויזיה במחשב.. איזה תוכנה הכי טובה בשביל זה..? תודה לעוזרים..!
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קשה עם Illustrator CS3 שמותקן על MAC OS X 10.5. בשניה שאני לוחץ על command+print או דרך File>print זה לא ממש משנה מאיפה... כל ניסיון להדפסה התוכנה נסגרת אוטומטית עצמאית. אני כבר חודש שלם מחפש באינטרנט פתרון ולא מצאתי שום דבר שיעזור.(למרות שראיתי המון בעיות דומות מאוד בהרבה פורומים) חשוב לציין שאם צריך לעשות עדכונים כדי למנוע את התופעה הזו אז זאת בעיה כי גם לעדכן אתהתוכנה אני לא יכול מסיבה לא ברורה. התוכנה כבר הוסרה והותקנה מחדש,אך זה לא עזר. אשמח אם מישהו נתקל/יודע מה הבעיה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי השילוב של Splinter Cell ו Daemon Tools מותקנים יחד יכולים לגרום לכונני ה CD להפסיק לפעול..רק שאצלי המשחק חוקי ב100%. יש איזה פאטץ' שמתקן את העניין??
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה חשבונות מייל באאוטלוק אקספרס. אני רוצה שההודעות יגיעו לתקיות נפרדות ולא כולם לinbox, לדוגמא הודעות מהמייל של העבודה יכנסו אוטומטית לתקיה "עבודה", מהמייל הפרטי ל"בית" וכן הלאה. יש אפשרות כזו? תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב, הורדתי משחקים ל- Dream Cast שזה מכשיר כמו פלסטיישן, וחלק מהמשחקים ירדו לי בקובץ cdi ואני לא יודע איך צורבים אותם. אפשר לדעת איך להמיר לקובץ image כי יותר נוח לצרוב בנרו... תודה לכולם...
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני משתמש בוורד 2003 בעברית על חלונות XP באנגלית. הבעיה היא שהותכרת של וורד ב-TASKBAR היא: Microsoft word - name of documents, ולא ניתן לראות בקלות את שם המסמך עליו אני עובד כשיש כמה חלונות פתוחים, כך שבד"כ אני רואה רק Microsof... וכו'. יש אפשרות לשנות את הכותרת הזאת, כמו שמשנים את ה-TITLEBAR לדפדפן אקספלורר?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הפיירוול לא נותן לעשות את השיתוף. איך אני מגדיר לו שיתן? יש לי שניים, אחד BitDefender ואחד ZA. איך אני מגדיר להם?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם התקנה של XP PRO עברית,וזה ממש מעצבן להשתמש ככה (רגיל לאנגלית..) יש איזשהי דרך להפוך את הממשק לאנגלית? (נגיד במקום התחל שיהיה Start ?) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מה הכי מומלץ? כי AD-AWARE לא עובד אצלי אני על ויסטה 64 והוא ניתקע =/
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
קראתי ביקורות באינטרנט וראיתי שאלה שלושת התוכנות הפשוטות המובילות: Sony Vegas 9 Cyberlink PowerDirector 7 Pinnacle Studio אני מחפש לחתוך,לשים טייטלים, אפקטים בסיסיים של תצוגה, אפקטים מתקדמים של תיקון תצוגה, הכנסת קבצי MP3 וכו' והכל בממשק אינטאטיבי ומהיר, אני יכול ללמוד כל ממשק אפילו אם הוא מסובך, העיקר שהוא יהיה חכם ומהיר ולא מטופש (כמו ווינדוס VS מק OS), שה"פשטות" לא תבוא על חשבון פונקציות שאני עלול לרצות כשמשתמש ביתי. בווינדוס צריך להכנס לאמ אמא של המחשב כדי לבצע פעולה פשוטה ובמק זה בד"כ לחיצה או שתיים,למרות שהמק מאוד חכם גם. תודה !
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אחת האופציות (הכפתורים) שיש אצלי ב EXPLORER BAR של ה INTERNET EXPLORER מופעל אוטומטית כאשר אני מפעיל את ה INTERNET EXPLORER. מאיזה מקום אפשר לנהל את האופציות שמופעלות אוטומטית עם עליית ה I.E?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אהלן, הרציתי חיפוש לגבי הנושא והלינק לתוכנה שאמורה הייתה ליצור קבצי LRC שבור. האם יש למישהו תוכנה שעושה זאת?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת האם יש תוכנה שמריצה סריקה על התהליכים ב task manager ומפסיקה את מה שלא צריך ?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח אם GIGABYTE K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, עשיתי פירמוט והתקנתי winxp עד פה הכל בסדר אבל ברגע שאני מתקין את הדרייברים שבאים בערכה של הלוח אם [דרייברים של הלוח לא של הכרטיס קול המובנה} הוונדוס נעשה איטי נתקע ומציג מסכים כחולים מה אני צריך לעשות תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
נמאס לי להתקין כל פעם מחדש את תוכנת ACROBAT ששוקלת שני טון רק בשביל לקרוא קבצי PDF. מישהו יכול בבקשה להמקלה יותר שעושה את העבודה ביעילות ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היה לי את התוכנה מבית נורטון . והיא עשתה לי פלאים במחשב עכשיו שהרצתי אחוי לכל הארדיסק אני רוצה לעשות עוד פעם אבל אין לי נורטון מאיפה אפשר להורידתוכנה אחרת שעושה איכוי דיסק ומאיצה ???? דרך ה windwos זה סתם תודה .
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני מוציא מדיסק של motherboard את הדרייבר sata הנחוץ שצריך בהתקנת ווינדוס?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
??? (אם זה חשוב אז יש לי מדיה פליר 10)
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש תוכנה שבודקת את המעלות של המעבד במעמץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
פעם נתתם קישור ל TOOL BAR ששימש מילון אנגלי עיברי ב-FF פירמטתי ואני לא מצליח למצואאת אותו קישור ... למישהו יש רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך השנים של שימוש ב ICQ העברתי אותה ממחשב למחשב, ממערכת הפעלה אחת לשניה ומהתקנה להתקנה. כמובן שהצטברה לי חתיכת היסטוריה רצינית למדי. עקב ניסיון העבר אני לא סומך על ICQ שתדע לשמור על קבצי ה history שלה במאה אחוז. האם ידוע לכם על תוכנה חיצונית שתוכל לעזור לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
(בטח יש אותו למי שיש גוגל ארט') תודה מראשש
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום רב. רכשתי מחשב חדש ובטעות התקנתי את הXP פעמיים על הדיסק הקשיח (אני יודע שעשיתי שם טעות מפגרת ) כרגע המצב הוא כזה: כשאני מאתחל את המחשב מופיע לי תפריט עוד לפני שהחלונות עולה: 1 XP מותקן ועובד 2. XP SETUP ואני לא מצליח להיפטר ממנו על ידי דיסק הההתקנה או אפילו למחוק את הכול ולהתקין מחדש יש עצות רעיונות איך לצאת מהמצב בעגום הזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-