עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ironman405,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה גרסא יותר חדשה : 2.51.30 2.51.20 2.51.8 אם מישהו יוכל לדרג את הגרסאות מהחדשה יותר לפחות חדשה אני אשמח

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by eliav12,

שלום, לאחרונה אני מנסה להסיר תוכנות מהמחשב אך ללא הצלחה, וההודעה שאני מקבל כל הזמן היא זו: תמונה של ההודעה שאני מקבל * התמונה היא כאשר אני מנסה למחר תוכנה בשם hide ip, בלי שום קשר אל התוכנה זה עושה לי את הבעיה עם עוד תוכנות עם אותה הודעה בדיוק רק נתיב שונה. אשמח לתשובה.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by night-fire,

שלום, יש לי מחשב עם התקנה של XP PRO עברית,וזה ממש מעצבן להשתמש ככה (רגיל לאנגלית..) יש איזשהי דרך להפוך את הממשק לאנגלית? (נגיד במקום התחל שיהיה Start ?) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:51:43, on 30/05/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Winamp\winamp.exe C:\Program Files\winbond\Hardware Doctor\Hwdoctor.exe C:\Program Files\ICQLite\IC…

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  5. התקנתי את האנטי וירוס ואח"כ רציתי להסיר..זה לא רצה. גם דרך לוח בקרה לא הלך. אז נכנסתי לMSCONFIG מחקתי אותה מהSTARTUP וחסמתי אותה עם הפיירול של ZA גם וכלום לא הולך! ואין לי בעיה שהיא תפעל ברקע. אבל כל פעם שאני לוחץ מקש ימיני על הסל מחזור זה מעלה את הINSTAL של זה. מישהו מוכן לעזור לי איך אני מעיף אותה לכל הרוחות? ??? תיקון: זה נפתח (מה שבתמונה) כל פעם שאני לוחץ מקש ימיני על כל קובץ מסויים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by Imtheman,

שלום , אתם יודעים אולי איך אפשר להפעיל את התוכנה בלי שהעין הכחולה תופיע לי ב TRAY כל הזמן סוגרים לי אותה וזה מ ש ג ע !

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by Xilver,

חתימה חדשה, לאתגר בפורום:

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  8. אני צריך שתוכנה שתתן לי מידע על ההתהליכים במחשב... כך שאני אדע אם אני אוכל למחוק את אותו תהליך והאם הוא חיוני או לא חיוני לתפקוד נורמלי של המערכת... פשוט נמצאים לי במחשב 37 תהליכים מרגע התחלת המחשב וזה נראה לי הרבה... אני צריך גם שהתוכנה תדע למחוק לאלתר את התהליך כדי שהוא לא יחזור פעם נוספת. תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by liav12,

יש לי בעיה עם הפורטים, בנוסף לכך שהאימיול עובד לאט כל פעם שאני מעלה אותו הוא אומר את המשפטים הבאים ביומן השרת: 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5662 (TCP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול 09/07/2006 00:43:51: נכשל בפתיחת פורט 5672 (UDP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול אין לי מושג איך לפתור את זה, הקטע הוא שאני גם לא משתמש בפיירוואל במחשב הנ"ל, כך שאין לי פתרון לכך, מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by ik_86,

לחצתי ברשימת קשר איפשהו על DOCK RIGHT משהו כזה ומאז אני לא יכול לראות את הרשימה אין לי משוג איפה היא נעלמה לא מצליח לראות אותה למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by tiger3,

כשאני לוחץ על ההתקנה של נרו זה פותח את ההתקנה הראשונית שזה חילוץ הקבצים ל - TEMP של ווינדוס לאחר שזה מסתיים לא קורה כלום ממש כלום נאדה בדקתי ברשימת ה - Processes והקובץ SetupX (קובץ ההתקנה של נרו) רץ שם ניסתי גם לחלץ את קובץ ההתקנה הראשוני לבד ולאחר מכן ללחוץ על קובץ ההתקנה SetupX וגם כאן הוא רק רץ ב- Processes יש למישהו מושג למה זה קורה??? ואיף אפשר לפתור את זה???

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by LIOR42,

מנסה לפתוח קובץ והמחשב מוציא הודעה "שאין אפשרות למערכת הקבצים שהיא לא NTFS לפתוח מיכוון שהקובץ מעל 4 GB" הבעיה היא שיש לי NTFS וזה לא מחלץ מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה ???

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  13. הפיירוול keiro ממש מצויין אני מרוצה ממנו רק שיש לי איתו בעיה אחת קטנה... הוא מונע ממני להריץ תוכנה קטנה בלי תשאול אני יכול לראות אותה רצה ב task manager אבל אני לא יכול להתמש בה... כשאני סוגר את הפיירוול.. חלון התוכנה מופיע... ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות ופשוט לא הצלחתי להתגבר על זה... למשהו יש מושג ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by AC/DC,

אני לא יודע למה אבל אני חושב שהנוד 32 לא עובד אצלי מישום שאני מנסה לעשות עידכונים והוא לא עושה לי אז אני לא חושב שהוא עובד מישהו מכיר <? אגב הוא שואל אותי סיסמה ומישתמש מיליון פעם ברצף וכל פעם זה שמור ואני עושה לו כן וזה לא משנה אם אני שם לו מחדש אני מדבר על זה שאני לוחץ על אפדיט זה מה שהוא עושה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by GGuyZ,

היי לכולם. משום מה שמתי לב היום שהאנטי וירוס שלי(קספרסקי) פשוט נעלם ואין לו זכר. בדקתי גם בADD REMOVE והוא לא מותקן! כמובן שהתקנתי אותו ממזמן ועבדתי איתו כל הזמן. פתאום הוא פשוט נעלם. למישהו יש מושג? וירוס אולי?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by Cyb3r,

אני פשוט לא מבין מה הבעיה עם הקודק הארור הזה.. ב-BSPlayer יש שגיאה בפתיחת קובץ Ogm.. ב-Media Player Classic יש וידאו אבל אין סאונד... וזאת למרות שהתקנתי קודקים DivX ו-Ogg Vorbis... (מהאתר הרשמי של DivX ושל Illiminable) כשאני בודק את הקובץ ב-AVICODEC רשום לי: Video : 215 MB, 1393 Kbps, 23.976 fps, 576*432 (4:3), DX50 = DivXNetworks Divx v5, Unsupported Audio : 17.34 MB, 112 Kbps, 48000 Hz, 2 channels, 0x674F = Ogg Vorbis (mode 1), Unsupported וזאת למרות ש-VLC מנגן את הקובץ בצורה מושלמת (אך לא טוען את הכתוביות - לכן אני מנסה שיפעל על לפחות אחד משני הנגנים הנ"ל..). מה לעשות? (התראד הקודם לא רלוונטי כי בו דובר על שילוב של VLC ושל VobSub, פה מדובר על בעיית קודקים)

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by eranmor,

אחרי יום כיפור פרמטתי את המחשב, ומאז המחשב חותך את התמונה של הסרטים. הוא פשוט מציג תמונה קטנה יותר.... ניסיתי כבר כמה נגנים כמו WMP, WINAMP, DIVXPLAYER וכו'... שמישהו יעזור בבקשה :-\

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by gil1980,

כאילו איך אני מבצע בו שינויים אשמח מאוד לדעת עם איזו תוכנה תודה רבה לעוזרים גיא

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by omri_ro,

יש לי את הגרסה הרשמית שלהם (לא איזה מוד) 0.47a ויש את החלון הקטן שמופיע מעל הTASK BAR (מצורפת תמונה) איפה מגדירים שלא יראה אותו? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by No_Man,

לאחר פירמוט והתקנת Windows, התקנתי את הדריברים של הלוח אם מהדיסקה שקיבלתי (לוח אם של GIGABYTE). משום מה, אני לא שומע כלום. אין לי קול. למרות שהכל מותקן. בדקתי במנהל ההתקנים ואין שום דבר חריג. אין על הקול סימני שאלה או סימני קריאה או שום דבר. מה שכן יש לי סימן שאלה על "Other Devices". ניסיתי למחוק את הדריברים ולהתקין מחדש וזה לא עזר. מה הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  21. נעלם לי האפשרות של "מחיקת" דיסקים מתוך תוכנת הצריבה שלי תוכנת הצריבה שאני משתמש בה היא ULEAD..... מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה ?

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  22. כשאני בא לצפות לדוגמא בסרטון באתר ynet אני לוחץ על פליי ומופיע לי מסך צבעוני בסרטון. ואת הקול שומעים. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  23. קיבלתי מי חבר כרטיס טלויזיה שהוא לא יודע איפה הדריבר שלו יש עלו מדבקה שכתוב ככה m205 pro

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  24. השתמשתי בתוכנה הזו לחיתוך קובץ וידאו שגודלו 761MB וקיבלתי קובץ שגודלו 12GB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למישהו יש הסבר לתופעה המוזרה הזו?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  25. את הכרטיס קול. הוינדוס מזהה את הכרטיס אני מנסה להתקין את הדרייבר בטא שהיה באתר של קריאטיב אבל משום מה זה לא עובד ומקבל שכאילו אני צריך להתקין מחדש את הדרייבר עם סימן קריאה. מה אני יכול לעשות כדי שזה יעבוד ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים