עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by piro,

Hi, I'm looking for a software which will allow me to extract songs from my ipod back onto my pc, I saw one on tech tv once but I cant remember the name...

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by wow,

שמעתי שיש אופציה בתוכנה הזו לעשות עריכה של סרט עלמנת לראות אותו בדי וי די. שהנרו עושה את זה אוטומטית במקום להשתמש בכל מיני תוכנות. מישהו יודע איך האופציה הזו נקראת ואיך בדיוק עושים את זה? האם אפשר גם לצרף תרגום?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by RayZ,

מישהו כאן אולי מכיר תוכנה שמתאימה משחקים ותוכניות ישנות שלא תומכות במערכות ההפעלה האחרונות (XP,2000,ME וכו') למערכת ההפעלה? כלומר,יש לי XP ואני צריך שאיזה משחק שלא תומך ב XP יפעל עליו ע"י התוכנה. (שמעתי על תוכנות כאלו,אבל אף פעם לא מצאתי.) אודה למי שימצא לי.

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by iakovl,

מישהוא עבד פעם אם התוכנה? ראיתי את התוכנה באינטרנט אבל לא הבנתי לגמרי מה היא עושה.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  5. היי חברה, יש ל חשבון בסטים ויש לי שאלה: אם אני מחובר לחשבון שלי, ואח שלי מנסה להתחבר גם ממחשב אחר שברשותי - VALUE עושה משהו בקשר לזה? היא לא תתן באן לחשבון שלי או משהו כזה אם היא תראה ש-2 מתחברים לאותו חשבון (הרי היא אולי תחשוב שהפצתי את פרטי החשבון למרות שזה לא נכון)? תודה.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  6. אהלן אני צריך המלצה לסורק ANTI VIRUS במצב ONLINE... כמו שיש ל PANDA לדוגמא www.pandasoftware.com יש שם סריקה מלאה של כל הכונן הקשיח. אני צריך כל חברה שאתם מכירים שנותנים שירות כזה, סריקה מלאה לכל הכונן הקשיח... לא סתם לשלוח להם קובץ קטן לבדיקה. תודה מראש יניב

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by TimoTy,

טוב יש לי AUZARUS 2.02 והורדתי את כל התוספות אבל זה עדיין לא עולה לי מעל 30K ........ אני מוריד טורנט טוב עם הרבה SEEDS והמהירות לא עולה.... יש לי 1.5 CABLE ומודם של MOTOROLA SURFBOARD איך אני מעלה את מהירות ההורדה??

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by Shadowman,

שלום. התקנתי daemon tools והוא יצר לי כונן וירטואלי, עכשיו השאלה שלי איך אני מבטל את הכוננים שלי?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by mosfos,

האם אפשר לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית חדשה שברצוני ליצור.(ב- word 2003) ניסיתי לבחור תבניות שונות לשיקופיות אך תמיד התבנית האחרונה היא זו שמופיעה בכל השיקופיות. האם יש דרך לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  10. Started by galz,

אני צריך תוכנה שתאפשר לי למשל לשנות איכות של קובץ mp3 מ 192 kbps ל128 kbps... תודה. נ.ב יש לי את creative media source שקיבלתי עם המוב2 שלי. יש אפשרות לעשות את זה דרכה?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  11. יש לי טבלה ב WORD שאני רוצה להציג לאחר הדפסה בגודל של מטר*מטר וחצי איך אני עושה את זה? יש אפשרות ב WORD? יש תוכנה שיודעת לעשות את זה בלי לפגוע באיכות הטבלה? יש לי מדפסת A3 ואני רוצה להדפיס בה, ע"י שילוב מס' דפים.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  12. שלום רב. יש לי כרטיס מסך ASUS 7100 ואני רואה את המסך של המחשב על הטלויזיה אבל עלי להוזיז את העכבר לכיון שאליו אני רוצה שמהסך יזוז ז"א שהתצוגה בטלויזיה היא יותר מדי גולה בשבילה, ואני משתמש בתוכנה של NVIEW שמגיע עם הדרייברים של הכרטיס , והשתמשתי עם TVTOOL אבל זה ממש לא עזר גם שם יש את אותה הבעיה אז מה עלי לעשות! תעזרו לי בבקשה אני ממש נואש!

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by Gnome,

שלום, אני רוצה להמיר סרט מ DIVX ל VCD ואני לא ממש מצליח. המחשב ממיר את הסרט ממש מהר אפילו יותר מהר ממהירות הסרט עצמו אבל הבעיה שבחלק מהסרטים, (ALI G למשל) אין קול. בסרט אחר שהמרתי לר הייתה הבעיה... אני משתמש ב TMPGEnc. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  14. שלום רב, הורדתי משחקים ל- Dream Cast שזה מכשיר כמו פלסטיישן, וחלק מהמשחקים ירדו לי בקובץ cdi ואני לא יודע איך צורבים אותם. אפשר לדעת איך להמיר לקובץ image כי יותר נוח לצרוב בנרו... תודה לכולם...

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. Started by itaysk,

ICQ2003PRO על WINXPPRO מה הבעייה? חרשתי על האפשרויות

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  16. ובכן.... לאחרונה החלטנו להמיר חלק מהצילומים המשפחתיים שלנו לDVD. לכן בעזרת כרטיס טלוויזיה התחלנו לשמור קבצים למחשבים כDVD (שזה בתוכנת הלכידה מוגדר כקבצי MPEG עם הביטרייט הרזולוציה ושאר הפרטים המתאימים). הבעייה נוצרה כאשר החלטנו לערוך את הקבצים עם תוכנות העריכה. גם Adobe Premiere וגם Ulead Videostudio (שהוצהר בה שהיא למטרת DVD וגם באה ביחד עם כרטיס הטלויזיה) סירבו לנגן ולערוך כראוי את הקבצים. הקבצים נוגנו בתוכנות במקוטע, עם לאגים מלחיצה להקרנה של כמה שניות ואיחורים של התמונה מהסאונד. בעיה זו לא נובעת מחוסר יכולת עיבוד\זכרון משום שקבצי AVI UNCOMPRESSED מתנגנים ונערכים ללא בעיות. האם יש פתרון לכך או תוכנה מתאימה יותר? אין לי מקום בהארדיסק בשביל להקליט את כל הסרטים ללא קידוד …

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by hichkock,

אני צריך הסבר על איך אני מדפיס על מדבקות... כאילו, אני לוקח דף כזה (מוכן מראש) של מדבקות שזה מחולק ל-8 באותו גודל בדיוק. אני מכין תמונה או משהו כזה בגודל מסויים (שנכנס בתוך מלבן אחד) וצריך שזה יכנס בדיוק בתוך כל המלבים במרכז בדיוק. איך אני עושה את זה בצורה מדוייקת? בבקשה אל תגידו לי לעשות הרבה אנטרים בוורד... :-\ אני צריך את זה בצורה מדוייקת ומקצועית (עבודה שאני מתחיל.... אחד הדברים שביקשו ממני לעשות זה זה). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by demonshlomo,

אהלן....איכשהוא נמחק לי הווינדוס INSTALLER אין לי מושג איך אבל אני צריך אותו מחדש.. מישהו יודע איך אני יכול להתקין אותו מחדש???

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  19. שלום!!! האם כשאני מחליף לקבצים באמיול את השם זה משפיע על ההורדה..? ז"א האם האמיול יפסיק לזהות אותם או שהאימיול הולך לפי מעיין מספר סידורי ולא חשוב לו איך יקרא השם של הקובץ... תודה!!!

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by kobibo,

איך תוכנת האנטי וירוס של Mcafee 9.0 ? למישהו כבר יצא להתקין אותה ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by zaq1,

מה עדיף ? יש לי 3 מערכות הפעלה xp vista mandriva . 2 כבר מותקנות ( xp/vista ) . הורדתי גרסת נסיון של vmware , התקנתי אותה על ויסטה , אבל לא הבנתי איך אני אמור להוסיף את ה xp שמותקנת במחיצה אחרת . ה vmware מבקשת ממני להתקין xp חדשה . לסיכום השאלות שלי הם : 1 . מה עדיף vmware או התקנה נפרדת עם בוט-מנג'ר ? 2 . האם ניתן להוסיף ל-vmware מערכת הפעלה מותקנת , וכך תהיה לי האפשרות להכנס גם ע"י בוט-מנג'ר וגם ע"י vmware ? תודה.

22. שלחו לי קישור לקובץ וורד שהעלו לGoogle Docs אבל כשאני לוחץ על הקישור אני מקבל את ההודעה המצ"ב. אין לי נסיון עם Google Docs אבל זכור לי שכל החוכמה היא שאפשר לשלוח את הקישורים לאנשים אחרים במקום את הקובץ עצמו. אז למה זה לא עובד? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by Rio_911,

אני מחובר לרשת וגם המחשב שאיתו אני רוצה לתקשר מחובר לרשת אחרת. במצב רגיל פשוט שמים את האייפי, כאן האיי פי נותן גישה לראוטר ולא למחשב הספציפי ברשת... אז איך אפשר לעשות שיחה בין שני מחשבים בשתי רשתות נפרדות? תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by BeN CoHeN,

אהלן , אני אשמח עם תעזרו לי בבקשה אחרי הדלקת המחשב הכל עולה ואז שאני סוגר תוכנה שנקראת iolo antivirus פתאום יש לי מסך כחול ואין לי גם אפשרות למחוק אותה כי אם אני יוצא אז המסך הכחול בא עכשיו עשיתי חיפושים באינטרנט ומצאתי תוכנה שמוצאת מה בעצם פגום או שצריך לעדכן תדרייברים כאילו מה עובד טוב ומה לא בקיצור עכשיו אני לא יודע מה לעשות מופיע לי בתוכנה ide ata/atapi בקרי שהוא מופיע שיש בו בעיה ובקרי אפיק טורי אוניברסלי ,בקרי קול וידאו ומשחק, ןהתקני מערכת, עכשיו כל זה מופיע לי באיקס ואני צריך שכל זה יופיעו לי בוי עכשיו מה אני עושה כדי להשלים את זה ולעשות את זה תקין כי שאני נכנס מאפיינים על המחשב שלי וחומרה אין סימני שאלה הכל תקין אבל בעצם אני צריך להשלים את זה כי ככה התוכנה מ…

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  25. אני רוצה להפעיל את תוכנת הסורק והורדתי את הדרייבר מהאתר של זירוקס וההתקנה מתחילה אבל בסיום לא מתקבל icon של תוכנת הסריקה אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד נועם

• 1 תגובה
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים