תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי קובץ AVI שצולם במצלמה דיגיטלית ואני מעוניין להעלים את הפס קול, וכשל משתמש שיפעיל אותו מכל מחשב הוא יופעל ללא סאונד. מה הדרך הכי פשוטה ומהירה לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
תוכנה שתדע למחוק לחלוטין את ההיסטוריה של IE ושלא ישאר גם ה Auto Complet . דרך האופציה ב IE ה History נמחק אומנם אבל במידה ומתחילים לרשום שם של אתר אז ה Auto Complet נכנס לפעולה ואני רואה את כל שם האתר שביקרתי בו .
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות CONVERT למחשב מרוחק והתוכנה זורק לי שגיאה מספר 1603 שאומרת שאני לא יכול להתקין את המחשב השני את מה שאני צריך כדי לעשות לו CONVERT ניסיתי למחוק את התוכנה מהמחשב המרוחק כולל הרג'סטרי וזה לא עזר וניסיתי לבטל את ה SIMPLE FILE SHARING וגם זה לא עזר (מצאתי את בגוגל) מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? שאלה נוספת איך אני עושה CONVERT למערכת UNIX?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי כרגע את התוכנה moblie edit 1.97 התוכנה היתה מעלה קבצים לפלאפון בלי בעיה עד שיום אחד היא לא רוצה יותר להעלות קבצים הכל עובד חוץ מהאפשרות הזאת יש לי כרגע מוטורולה C380 אם מישהו יודע איך לסדר את זה או שיש תוכנה טובה יותר שמתאימה לפלאפון שלי שלא יתבייש לספר לי תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אהלן, לפני מספר שבועות התקנתי FireFox 3, ובכל פעם שאני מפעיל את הדפדפן, לאחר מספר שניות של עבודה רציפה הוא נתקע למשך מספר שניות גדול עוד יותר. הדבר קורה במחזוריות וללא הפסקה, כך שאני מבלה יותר זמן מול מסך קפוא, מאשר מול דפדפן עובד. (יש לציין כי אני יכול להמשיך לעבוד במקביל בתוכנות אחרות. רק ה- Process של ה- FireFox קופא...) ניסיתי לבצע מספר הסרות והתקנות מחודשות, וכן התקנות בשפות שונות (עברית, אנגלית...), אבל בכל המקרים הבעיה חזרה על עצמה. גם גירסא 3.0.1 לא פתרה את הבעיה. מבחינת צריכת זיכרון RAM, אין נתונים חריגים במיוחד (50 MB +-)... מפרט המחשב: CPU: Intel Pentuim 4 3.0 GHz RAM: 512 MB DDR HD: Western Digital SATA 120 GB 7200 RPM אשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
רכשתי אנטי וירוס התקנתי עידכנתי וירוסים דרך התוכנה אך פתאום כשאני מנסה להפעיל את התוכנה היא כאילו נופלת ואני לא מצליח להעלות אותה ניסיתי להסיר ולעדכן מחדש אבל הבעייה חוזרת על עצמה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בבקשה באיזה תוכנה ניתן ליצצר תבנית פלאש לתמונה שאני לוחץ על התמונה בעיקרון לינק כזה עם תמונה קישור למה שאני מתכוון http://img301.imageshack.us/i/94081078.jpg/ תודה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קשה עם Illustrator CS3 שמותקן על MAC OS X 10.5. בשניה שאני לוחץ על command+print או דרך File>print זה לא ממש משנה מאיפה... כל ניסיון להדפסה התוכנה נסגרת אוטומטית עצמאית. אני כבר חודש שלם מחפש באינטרנט פתרון ולא מצאתי שום דבר שיעזור.(למרות שראיתי המון בעיות דומות מאוד בהרבה פורומים) חשוב לציין שאם צריך לעשות עדכונים כדי למנוע את התופעה הזו אז זאת בעיה כי גם לעדכן אתהתוכנה אני לא יכול מסיבה לא ברורה. התוכנה כבר הוסרה והותקנה מחדש,אך זה לא עזר. אשמח אם מישהו נתקל/יודע מה הבעיה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
הנה... הוא סוגר לי אוטומטית את הדפדפן [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום אני פרמטתי את המשחב שלי אבל פרמטמתי אותו במחשב אחר(לקחתי רק את הארד דיסק וחיברתי למחשב אחר)אחרי הפרמטו המחשב עלה אז לקחתי את הארד דיסק למחשב שלי ושם הוא לא עלה הוא כותב dmi pool data success משהו כזה מתחיל להעביר כמה קווים ועושה ריסט וגם הארד דיסק של המחשב ששם פירמטתי את הארד דיסק שלי גם כן לא עולה הווינדוס שם הוא מגיע מעביר איזה 7 שניות את הקווים הכחולים האלה ואז גם כן עושה ריסט אם אפשר עזרה בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני מנסה להמיר קובץ וידיאו עם כתוביות בתוכנה הזאת, ופתאום הוא לא מציג לי שום כתוביות. לפני כמה ימים הוא המיר לי בלי בעיות, עכשיו בשני קבצי וידיאו שונים הוא פשוט לא מציג כתוביות. שמתי לב גם שהוא לא מפעיל על מקודד (FFSHODOW או VBSUB), אני לא יודע איך זה היה לפני זה, פשוט שמתי לב שאין שום סמל ליד השעון כמו שמנגנים את הקובץ. התקנתי מחדש קודקים וזה עדיין לא עוזר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת האם יש תוכנה שמריצה סריקה על התהליכים ב task manager ומפסיקה את מה שלא צריך ?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
נמאס לי להתקין כל פעם מחדש את תוכנת ACROBAT ששוקלת שני טון רק בשביל לקרוא קבצי PDF. מישהו יכול בבקשה להמקלה יותר שעושה את העבודה ביעילות ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
שום דפדפן לא עובד חוץ מהאקספלורר אני פשוט משתגע!! הפורטים פתוחים הכול בסדר אבל שאני בא להיכנס הוא מראה לי כאילו האתר מנותק.. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
אני משתמש בתוכנה CPUZ כדי לקבל פרטים על החומרה שלי. האם תוכנה זו מספקת גם אינפורמציה לגבי מס' הליבות? (לא מצאתי את הנתון הזה תחת קטגוריית CPU).
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
למה אני לא יכול להוריד קבצים גדולים?? (8GB)?? אני לוחץ להורדה,אבל זה פשוט לא מוסיף אותם לרשימת ההורדות.... גירסה 0.47c
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כן כן הכוונה לתוכנה בלנדר ואני צריך איזה guide for dummies כזה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם !! איזה גירסה של Windows XP תפיק את המירב מהמעבד Pentium D 920 (Dual-Core) ?? גירסה של 64 ביט? 64 ביט תהיה טובה למשחקים ולתוכנות? או שרק התוכנות והמשחקים המיועדים ל-64 ביט יפעלו בה?? או גירסה רגילה ..? תודה!
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש ל רשימת אנשים בCONTACTS והכנסתי את תאריך היום הולדת של כולם. עכשיו, הבעיה היא שבלוח שנה רשום לי רק שיש להם יום הולדת ולא יום הולדת כמה כלומר: רשום לי שיש לבחור X היום יום הולדת אבל לא רשום שיש היום לבחור X יום הולדת, נגיד, 25. מישהו יודע אם קיימת האפשרות הזו בכלל?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה להכנס לאתר מסוים www.israelbody.org , בתחתית הדף מופיע סמל של משולש צהוב עם סימן קריאה בפנים, יש למישהו מושג מה הבעיה? במחשבים אחרים כשניסיתי להכנס לאתר לא הייתה בעיה. תודה ???
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
(בטח יש אותו למי שיש גוגל ארט') תודה מראשש
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה המחשב שלי לא מוכן להפעיל את התוכנה nikon capture nx2 : http://img99.imageshack.us/img99/7841/63448071id4.jpg ניסיתי להתקין אותה מחדש והבעיה לא נפתרה. חשוב לציין שבמחשב אחר בבייתי התוכנה עובדת כראוי. למישהו יש פתרון ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
תמיד ההורדות שלי ממש ממש איטיות ביו טורנט.. האם יש דרך מסוימת להמהיר את ההורדות?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-