תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי האם למישהו יש מושג כיצד ניתן להסתיר את איקון התוכנה/הסרביס של תוכנת VNC ? וכמובן שהתוכנה תמשיך להיות פעילה. תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב Mixed Mode CD הכולל קבצי אאודיו וקבצי דטא. בסיום הצריבה מתגלה שרק קבצי הדטא נצרבו. ע"פ סרגל הנפח למטה, לא נראה שקיימת בעייה כי כל נפח הדיסק מלא. ניסיתי גם ב-CD EXTRA ללא שינוי הייתכן שיש הגדרות חיוניות לביצוע המשימה? האם קיימת שיטה אחרת לביצוע המשימה? שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
פתאום כולם ניהיו פה תמימים. חלאס.. בכל מקרה, ערכתי את ההודעה, מי שרוצה לעזור - בפרטי. לזה שמתחתיי.. מה הקשר להשתין מהמקפצה?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
אז ככה זה המסך: http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=242&PHPSESSID=ef8c7f70133cdbe2d99f4fea2cb84400 אני רוצה תוכנה שאני יכל לשנות את הרזולוציה כשאני עובר למצב TV ויחזיר אוטומתית את הרזולוציה חזרה למצב הקודם כאשר אני חוזר למצב הקודם (אם יש דבר כזה)
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לאחר שמדברים בתוכנה פעם ראשונה היא שואלת אם אני רוצה לשמור את ההיסטוריה ואמרתי שלא אבל אני יודע שכל דבר שעושים במחשב נשמר בהארד דיסק. השאלה שלי היא האם אני יכול להגיע אליה גם אם לא שמרתי אותה ואיך כמובן (אם זה אפשרי). תודה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
1. תוכנה שתכבה את המחשב בצורה מסודרת עם טיימר או בשעה מסויימת 2. תוכנה שמסירה תוכנות לא דרך ההסרה של הווינדוס אלא בעצמה עדיף שהיו חינמיות תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני משתמש כבר תקופה ארוכה Norton Systemworks, הבעיה שהתוכנה כבדה ואיטית מדי, אני מחפש תחליך טוב לאנטי וירוס, ותוכנה שתוכל להחליף את ה-one button scan (מי שמכיר) שמבצע סריקת רג'יסטרי... תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
ברצוני להימנע מכל מיני וירוסים וטרויאנים שנשלחים בדואר האלקטרוני לרוב משום מה האאוטלוק מיד מציג מכתבים ואז אם זה וירוס אז הוא כמובן מופעל !! (מזל שיש אנטיוירוס) אני יודע שיש אפשרות כזו פשוט שכחתי אותה בתודה מראש לכל פותר הבעיה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
האם יש דרך להעביר את כל היומנים שיצרתי ב- google calendar ל- remember the milk ?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני צריך דריבר למחשב נייד לכרטיס רשת , לזה שאתה מחבר את הכבל בשביל איטרנט ! זה הכי דחוף בעולם את לא מבינים שנה אני מחפש ולא מוצא מוצא רק לWIRELSS יש מחשב נייד עם לוח אם Field Value Motherboard Name Hewlett-Packard Presario V6000 (RM484EA#ABU) תודה לכולם מראש !
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
ראשית כל צהריים טובים , לאחרונה אני נתקל בתופעה בUTORRENTS שמודיעה על שגיאה של FAILED HASH CHECK בהמון קבצים ואף לעיתים ימים שלמים (אם בכלל) שקובץ מסויים לא יורד בגלל קבצים פגומים אלו... השאלה שלי אם זו תופעה רגילה או שמא רק אצלי ? כמו כן אציין שאחרי כל הודעת שגיאה מהסוג הנ"ל מגיע BAN IP. אודה לתשובות...
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום הוא מגביל אותי עד 4 ג'יגה ולא יכול יותר מזה. איך אני מגדיר בההגדרות של האימיול לעד יותר ומעבר לכך? חיפשתי בלי סוף, ולא מצאתי :-X :-\ תודה.
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שנועלת את שולחן העבודה ולא מאפשרת גישה לכוננים ותיקיות אני רוצה שתופעל תוכנה מסויימת ב-STARTUP ומעבר לזה כל שאר האפשרויות ינוטרלו. כולל אפשרות התקנה לתוכנות חדשות תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שתי שאלות: 1. התקנתי מסנג'ר 7 היום, אלא שבמקום לעדכן לי את המסנג'ר הישן הוא התקין את המסנג'ר מחדש כך שכעת יש לי 2 מסנג'רים במחשב. איך אני יכול להסיר את הישן? (ב- remove programs מופיע לי מסנג'ר 7 בלבד ולא הישן שבא עם XP) 2. איך אפשר להתמודד עם ספאם מטורף באייסי? כל יום אני מקבל הצעה למשחק שש בש וכל הכנסה להתעלמות וספאם לא עוזרת.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מה הוא עושה? על מה הוא מגן בעצם ? ולמה הוא מתמלא פתאום כשבעצם לא מחקתי שום דבר? והאם אני יכול להוריד את הPROTECT מהסל מיחזור, אם זה כדאי בכלל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים. הייתה לי תיקיה במחשב עם חומרים מאוד מאוד חשובים לי , שאין לי מושג איך אבל נעלמו. סביר להניח שהם נמחקו. ניסיתי לשחזר את התיקיה בעזרת תוכנה שהכרתי, אבל לצערי היא לא מצאה את רוב הקבצים. האם אתם מכירים תוכנות שאפשר לשחזר איתם קבצים והם טובות? אני מוכן לשלם אפילו עבור רישיון לתוכנה טובה, הקבצים ממש חשובים לי. תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
גם בגרסה הקודמת (6 ומשהו) וגם בגרסה החדשה (7 ומשהו) מיד עם הפעלת הitunes, קופץ השימוש במעבד ל100 וכל עבודת המחשב מואטת. זה לא קורה תמיד, אבל בדרך כלל. למה זה קורה, ומה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הורדתי MIRC v6.16 והייתי רוצה לדעת כמה דברים: האם הMIRC בטוח? איך אני עושה פילטר לקודים זדוניים? איזה פלאגים מומלץ להוסיף? כל מה שרק תוכלו להמליץ
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
המממ לפני בערך כחצי שנה-שנה חבר הזמין לי מחשב (בתקופה שיצא 7800GT) ואני לא מבין כלום במחשבים ואני רוצה לבדוק מה המפרט שלי. אני יודע שיש תוכנות באתר והורדתי אותם, אבל אני רוצה לעשות מפרט מסודר ואין לי מושג מה בא קודם . (מעבד, לוח אם ) בבקשה תעזרו לי! תודה מראש (אהה יש לי RIGHTMARK MEMORY ANALYZER וCPU-Z)
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום! קודם כל, אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים- אם לא - תעבירו לאן שצריך. ולעניין. אני מחפש תוכנה טובה לקידוד מ-dvd לsvcd או פורמטים דומים. חשוב שהתוכנה תהיה קלה לשימוש(זה לקרוב משפחה שלא מתעסק הרבה עם מחשבים) ושתעשה את העבודה כמו שצריך. תודות, נדב
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
מותקן לי xp sp2 עם office2003(hebrew. עשיתי את כל העדכונים האפשרים מהאתר של מיקרוסופט. הבעיה היא שכשאני עובד עם מסמך וורד, הוא לא מדפיס בעברית. אחרי שאני לוחץ על הספייס-בר, פתאום כן אפשר להתחיל לכתוב בעברית. עם אנגלית אין את הבעיה הזו.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן האחרון מופיע אצלי בעיה חוזרת מידיי פעם. כשאני משחק במשחק דיי כבד המחשב נתקע ומופיע המסך הכחול עם השגיאה שכולם שונאים רק ריסט עוזר. השגיאה היא nv4_disp.dll בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להפוך סרט עם התוכנה cucusoft באמת תוכנה טובה מאוד אבל פתאום היא עושה לי בעיות ומקודדת לי את הסרט בצורה הפוכה מה אני יכול לעשות בשביל להחזיר את זה לקדמותו בבקשה עזרה בתודה מראש אלעד
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
באנטי וירוס של נוד יש אופציה של ללחוץ מקש ימיני על קובץ ושם מופיע אפשרות לסרוק את הקובץ. בחבילת אבטחה אני לא מוצא כזו אפשרות. למה?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-