תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קראתי ביקורות באינטרנט וראיתי שאלה שלושת התוכנות הפשוטות המובילות: Sony Vegas 9 Cyberlink PowerDirector 7 Pinnacle Studio אני מחפש לחתוך,לשים טייטלים, אפקטים בסיסיים של תצוגה, אפקטים מתקדמים של תיקון תצוגה, הכנסת קבצי MP3 וכו' והכל בממשק אינטאטיבי ומהיר, אני יכול ללמוד כל ממשק אפילו אם הוא מסובך, העיקר שהוא יהיה חכם ומהיר ולא מטופש (כמו ווינדוס VS מק OS), שה"פשטות" לא תבוא על חשבון פונקציות שאני עלול לרצות כשמשתמש ביתי. בווינדוס צריך להכנס לאמ אמא של המחשב כדי לבצע פעולה פשוטה ובמק זה בד"כ לחיצה או שתיים,למרות שהמק מאוד חכם גם. תודה !
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום. זה קורה לי בעיקר בתוכנות לצפיה בתמונות. במערכת יש את כל השפות ולה אין בעיה עם הקבצים, למשל ל-Windows picture and fax viewer אין בעיה לפתוח הכל. אולי אפשר איכשהו לגרום לתוכנה להעזר בוינדוס בשביל זה?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אחת האופציות (הכפתורים) שיש אצלי ב EXPLORER BAR של ה INTERNET EXPLORER מופעל אוטומטית כאשר אני מפעיל את ה INTERNET EXPLORER. מאיזה מקום אפשר לנהל את האופציות שמופעלות אוטומטית עם עליית ה I.E?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
נמאס לי להתקין כל פעם מחדש את תוכנת ACROBAT ששוקלת שני טון רק בשביל לקרוא קבצי PDF. מישהו יכול בבקשה להמקלה יותר שעושה את העבודה ביעילות ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
אחרי שהתקנתי את האנטי וירוס החדש כדי לנסות אותו והסרתי את ה SYSTEMWORKS ועשיתי ריסט למחשב כשאני פותח את האינרנט אקפלורר אני מקבל הודעת שגיאה כמו בתמונה. יש לכם מושג מה לעשות? :'( עריכה: וההודעה כל הזמן קיימת,כאילו אי אפשר לגלוש, מאשרים וזה חוזר מאשרים וזה חוזר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להביא לי את כל הדרייברים אל לוח האם Asus P5B SE אם אפשר? אני רוצה לפרמט את המחשב אבל נשבר לי הדיסק עם כל הדרייברים שלו ( המקורי ) אני יכול בבקשה הורדה של כל ההתקנות שהיו עליו? בבקשה כמה שיותר מהר המחשב לא זז לי
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שום דפדפן לא עובד חוץ מהאקספלורר אני פשוט משתגע!! הפורטים פתוחים הכול בסדר אבל שאני בא להיכנס הוא מראה לי כאילו האתר מנותק.. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש תוכנה שבודקת את המעלות של המעבד במעמץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
למה אני לא יכול להוריד קבצים גדולים?? (8GB)?? אני לוחץ להורדה,אבל זה פשוט לא מוסיף אותם לרשימת ההורדות.... גירסה 0.47c
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
לידידה שלי הייתה בעיה במצלמה שהיא לא הייתה יכולה להשתמש בה בכלל, אז הפעלנו סיוע מרחוק ועזרתי לה להוריד תדרייבר ולהתקין.. קיצר סיימנו להתקין, הפעלנו תמחשב מחדש.. בודקים אם יש תמונה וואללה יש, אני מתכוון בתוכנה של המצלמה.. אבל כשהיא מנסה להפעיל את המצלמה דרך המסנג'ר (שיחת וידאו) רואים פשוט מסך כחול, הכל כחול, ואין תמונה אין כלום.. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המצלמה שלה אבל כלום.. זה הטריף אותי, יש למישהו מושג?
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה בתוכנה CUBASE SX. יש לי בקובץ אחד גם ערוץ קול וגם ערוץ מידי, ואני רוצה ליצא את שניהם ביחד. ניסתי לעשות export, אבל לא משנה מה אני מגדיר זה מיצא לי רק את הקובץ שהקלטתי (ערוץ קול) איך אני יכול ליצא את שניהם ביחד.
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מחפש תוכנה כמו סקייפ רק שתומכת במעבד SAMSUNG32442 זה מעבד למחשבי כף יד... אני צריך שהיא תתמוך בIPAQRX5915, כאשר יהיה אפשר לעשות איתה שיחות לטלפון, בעלות כמו סקייפ...
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להאזין למוסיקה בSTREAMING מאתר NAXOS (עם מנוי). כל הזמן מקבל הודעת שגיאה: "cannot play these tracks! error number: 1072885352 error description: windows media player cannot connect to the server. the server name might not be correct, the server might not be available or your proxy settings might not be correct." ... אני משתמש בNEDIA PLAYER 11 . תודה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
פעם נתתם קישור ל TOOL BAR ששימש מילון אנגלי עיברי ב-FF פירמטתי ואני לא מצליח למצואאת אותו קישור ... למישהו יש רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
כמעט חצי שנה עברה מאז העבודה האחרונה אתמול בלילה נכנס בי משהו ישבתי 3 שעות מול המסך בלי לזוז, זה מה שיצא: http://www.deviantart.com/deviation/32694909/ .
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, כשאני מנסה להתחילה תקנה קופצת הודעה ששואלת אם אני צריך גרסאת 64 ביט או 32 ביט, איך אני מברר איזה גרסאת EXCHANGE 2007 יש לי ?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה להכנס לאתר מסוים www.israelbody.org , בתחתית הדף מופיע סמל של משולש צהוב עם סימן קריאה בפנים, יש למישהו מושג מה הבעיה? במחשבים אחרים כשניסיתי להכנס לאתר לא הייתה בעיה. תודה ???
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי קיבלתי פרוייקט מבית הספר לבנות אתר ב-HTML ASP וכו' האתר אמור להיות קשור לחיל השיריון אני אמור לבנות עיצוב לוגו+תפריט אבל אין לי ממש מושג איך לעשות את זה בפוטושופ אני אשמח למדריך ואם מישהו יכין לי עיצוב אני אודה לו מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
(בטח יש אותו למי שיש גוגל ארט') תודה מראשש
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום רב. רכשתי מחשב חדש ובטעות התקנתי את הXP פעמיים על הדיסק הקשיח (אני יודע שעשיתי שם טעות מפגרת ) כרגע המצב הוא כזה: כשאני מאתחל את המחשב מופיע לי תפריט עוד לפני שהחלונות עולה: 1 XP מותקן ועובד 2. XP SETUP ואני לא מצליח להיפטר ממנו על ידי דיסק הההתקנה או אפילו למחוק את הכול ולהתקין מחדש יש עצות רעיונות איך לצאת מהמצב בעגום הזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה לצרוב סרט DVD-R מלא מהמחשב שיש לו תקייה אחת : VIDEO_TS ועכשיו אני מנסה לצרוב את זה nero burning ROM , שמה בחרתי DVD-VIDEO ואז שמה יש לי שני תקיות כאלה : VIDEO_TS וגם AUDIO_TS עכשיו גררתי את התקייה VIDEO_TS והכל מצוין התחלתי לצרוב ומופיע לי שגיאה כזאת : מי שאינו רואה יכול לפנות ללינק הבא : stucom.off.co.il/mmmm.jpg תודה רבה לכם אני צריך עזרה אחים שלי .
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את התוכנה. ברגע שאני מנסה להפעיל אותה אני מקבל את הודעת השגיאה (בתמונה המצורפת) ונסגר החלון. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-