עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by גדי א,

הם נמצאים בספריה windows\system32 (מדובר בwin xp) הם כל הזמן מופיעים ב"תהליכים" ולאחרונה גיליתי בהם וירוס ולכן נאלצתי למחוק אותם. לא נראה שיש השפעה על פעולת המחשב, למישהו יש מושג למה הם משמשים?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by oded6188,

אני מנקה את ההיסטוריה, מוחק קבצים זמניים וקבצי Cookies, אבל עדיין יש אתרים שמופיעים לי ב Address Bar ויש עדיין סיסמאות, ומילות חיפוש שהמחשב משלים לבד. איך מוחקים?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  3. שלום, יש לי לפטופ HP עם כונן DVD לא תקין. רציתי לדעת אם יש אפשרות להתקנה של מערכת הפעלה על המחשב ללא כונן DVD? כלומר באמצעות כונן נייד? יש לי כונן נייד USB? אם כן איך אני שופך את הדיסק על הכונן שיהיה BOOTABLE? תודה.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  4. Started by Absurd,

היי! לאחרונה התחלתי להשתמש ב-Outlook והוא מאוד נוח. ביצעתי סינכרון עם תיבת הדואר שלי ב"בזק בינלאומי" ועכשיו אני מושך דואר משרתי "בזק בינלאומי" ל-Outlook. עכשיו, יש לי כמה שאלות לגבי כמה דברים. קודם כל, האם יש אפשרות למשוך דואר אלקטרוני ל-Outlook תוך שמירת הדואר גם בשרתי בזק בינלאומי? בכל פעם שאני מושך דואר בעזרת ה"שלח\קבל", הדואר שלי נמחק מהשרתים שלהם, ואני רוצה שיישאר שם עותק עבור כל מה שאני מושך ל-Outlook. מקווה שהסברתי את עצמי טוב והבנתם את כוונתי. שאלה נוספת שיש לי, איפה נמצא, פיזית, על המחשב שלי, כל הדואר שמוצג ב-Outlook? תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by nimrods,

שלום לכולם אני צריך עזרה ממכם בקשר לוידאו באינטרנט טוב אז ככה נגיד שיש איזה וידאו באינטרנט ואי אפשר להוריד הוא למחשב אז אולי יש איזה תוכנה קישור משהוא בשביל שאני יוריד את הוידאו למחשב?? תודה מראשש לעוזרים..!

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by liran_85,

שלום רציתי לדעת באיזה תוכנה לרוב משתמשים בוני אתרים לעצב את האתר , אני יודע שהתוכנה העיקרית זה photoshop אבל לדוגמא 3d עם איזו תוכנה כדי להשתמש , שתעבוד בשילוב עם פלאש וכל הדברים האלה בתודה לירן

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  7. Started by shanibh,

מתחיל להתחרט על רכישה קראתי את המדריך להכנת שלט IRDA תשע פינים, וראיתי את המתאם USB בזול, לאחר הקנייה פתאום שמתי לב שכותבים פה שהתוכנה שמצויינת במדריך לא מתאימה למתאמי ה-USB מישהו מכיר תוכנה שתתאים ל-USB IRDA או למהר לבטל את הקנייה? תודה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  8. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

נתחיל ככה, יש לי אינטרנט בכבלים, יש לי מקרופון ויש לי רמקולים. מה שאני צריך זאת תוכנה ש"תחייג" מהמחשב למספר בזק (או כל מספר אחד) ותדמה את השימוש בטלפון. אני צריך תוכנה שממש אפשר לבצע כזה דבר ממנה ולא תוכנה שצריכה שבצד השני יהיה מחשב מחובר לאותה תוכנה. זכור לי שקראתי על כזאת תוכנה, אבל אף פעם לא מצאתי את השם. אז מודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  9. שלום אנשים, יש לי את המסנג'ר הגירסא האחרונה (2009) והוא לא נותן לי אפשרות לשמור את ההודעות ההיסטוריה מה שגם אין לי את האפשרות לראות מה חדש מתחת לאנשים קשר.. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by Guy950,

יש לי אייפוד ואני לצערי משתמש בתוכנה iTunes שהיא באמת מחורבנת. בכ"מ לא משנה אם היא נוחה או לא נוחה, ההארד דיסק שלי חולק ל2 מחיצות, אחת של 48 ג'יגה שהווינדוס מותקן עליו ומחיצה שניה מה שנותר מ500 ג'יגה. אין לי הרבה מקום במחיצה הראשית בגלל הווינדוס הזללן, אז אני משתדל להתקין את הכל במחיצה השניה, במהלך ההתקנה של הiTunes הגדרתי שהתוכנה תותקן במחיצה השניה (E:\iTunes) ושם התוכנה הותקנה, הבעיה היא שאת הספריה הiTunes מתקין במחיצה הראשית תחת התיקיות של המוסיקה\תמונות\סרטים. אני לא רוצה שזה יקרה! כל שיר שהתוכנה הזאת ממירה היא מעתיקה למחיצה הראשית וזה רק אוכל לי את כל הזיכרון במחיצה הראשית! איך אני מעביר את הספריות של הiTunes למחיצה השניה ודואג שזה לא יחזור? בהגדרות של הiTunes הג…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by shlomo1441,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם הארד דיסק SATA. התקנתי עליו WIN XP הכל עבד טוב ויפה. בטעות מחקתי את הקובץ NTLDR יש לי 2 מחיצות. C,D . בכונן D: נישארו 250 גיגה עם מידע. עכשיו אני בא להתקין WIN מעלה את דיסק ההתקנה מהBOOT CD. בהתקנה הוא כותב לי שיש HD 500 GB אבל יש לי רק כונן D שהוא UNPARTITIONED והוא מחייב אותי לפרמט את כל הארד דיסק. הוספתי HD עם 20 גיגה למחשב התקנתי עליו XP ורציתי לבדוק אם אני מצליח לראות מה יש בכונן של ה500GB דרך ה20GB. הוא כותב לי שהכונן לא מפורמט שזהו כונן D: במקור. ואת כונן C: הוא לא מראה בכלל. כל הכוננים על NTFS. בHDTUNE הוא כותב לי שהHDD 500 GIGA הוא בקובץ מערכת של FAT 16 (ראו בתמונות). עם איזה תוכנה אני יכול לשחזר את הקבצים???.עם WINDOWS RECOVERY אני לא ר…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  12. טוב חברה הייתה לי בעיה רצינית במחשב וקניתי הארדיסק חדש וסידרתי הכל עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא את כל הfavs שלי וגם את הלינקים על הaddress bar זה אמור להיות בפרופיל בתוך הפיירפוקס אבל זה לא שם אולי בגלל שאני משתמש בזה זמן רב אז פעם היה להם תיקיה אחרת אבל אני פשוט לא מוצא...יכול להיות שנעלם? תודה על העזרה משה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  13. שלום וחג שמח. אני צריך בבקשה לדעת איך לנטרל\למחוק את הNorton Internet Secuirty הוא עושה לי בעיות וחוסם לי יותר מדי דברים . תודה מראש D:

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by Lirux,

ששומעים שיר בwinamp ומנמיכים את הווליום דרך התוכנה אז זה בעצם מוריד את ה WAVE בבקר ווליום (הסמל הקטן של הרמקול בtask bar) בניגוד לוינאמפ, מדיה פלייר מנמיך בדרך אחרת שלא מנמיכה את הwave. האם אפשר לעשות שwinamp ינמיך באותה צורה? כי אני מדבר הרבה עם חברים דרך skype ולפעמים אני רוצה לשמוע שירים ברקע ואז כשאני רוצה להנמיך את השיר כדי לשמוע אותם אז זה מנמיך את הwave מה שמנמיך את הווליום של מי שאני מדבר איתו וככה אני עדיין לא שומע אותם.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by itayrada,

בס"ד עקב החלפת ד.קשיח אולצתי לפרמט ולהתקין מחדש ווינדווס 7 אולטימייט 64 ביט. לאחר כל ההתקנות של התוכנות הסטנדרתיות הדרושות בכל מחשב גם התקנתי ביטורנט. כל הורדה שאני מוסיף לביטורנט הוא מוריד לכמה שניות הראשונות ואח"כ מודיע על "שגיאה: הגישה נדחתה" למעט הורדה אחת שזכתה לרדת עד הסוף. למישהו יש פתרון??? דרך אגב יש לי אנטיוירוס של AVG הגירסה החינמית מהאתר הרשמי.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by Big_Guy7,

הכוונה היא לנגן של Windows 7..יש אפשרות שהנגן יופיע לייד שורת המשימות בצד ימין כמו בכל הגירסאות הקודמות? תודה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  17. שלום נתקלתי בבעיה במספר תוכנות שאני מנסה לפתוח במחשב כשבכל פעם אני מקבל הודעה דומה שאני מנסה להפעיל את התוכנות: http://img510.imageshack.us/my.php?image=qpwnhe0.jpg מה בעצם הבעיה? אולי חסר לי איזה תוסף במחשב שפותח את התוכנות האלו? תודה לעוזרים ושנה טובה

18. היי יש לי ( או יותר נכון היה לי ) דיסק של 160GB שהיו בו 2 מחיצות של 20 ו 140 GB המחיצה של 20GB היתה ריקה ובמחיצה של 140 היו קבצים ( תמונות, סרטים, מסמכים וכו' ) השתמשתי ב- PowerQuest PartitionMagic גרסה 8 כדי לאחד ביניהם כלומר להעביר את ה 20GB כספריה במחיצה של 140GB, ואז באמצע התהליך קיבלתי שגיאה - משהו כמו גרסאות שונות בכל אחת מהמחיצות והתוצאה היא (רחמנא ליצלן) שכרגע אין לי גישה לאף אחד משתי המחיצות ויש הודעה שהדיסק לא מפורמט !!! איך אני יכול להציל את המידע - בעזרת תוכנות או שיטה אחרת ( אני פניתי לחברות שחזור מידע ושם אמרו לי שזה יכול לעלות בין 500 ל 1500 שקל ) אז איך אפשר לבד ? כל עזרה תתקבל בברכה...

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  19. Started by tiptipon,

בזמן האחרון אני מקבל הודעת שגיעה מוזרה באימיול ERROR while saving part file: 011.part.met למרות שאני ADMIN וגם אני מפעיל את האימיול במצב ADMIN PRIVELGE MODE עדיין אני מקבל את ההודעה אני משתמש ב WIN 7 BETA ההודעה לא היתה לאחר ההתקנה של WIN 7 אלא לאחר תקופה מסוימת של בערך חודש לאחר ההתקנה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by galCool,

אני לא מצליח להכנס לתוכנה... שאניי מנסה זה כותב לי הודעת שגיאה. *מצורפת להודעה.. מישהו יודע מה הבעיה? אולי אפשר לשחק HL2 בלי להכנס לsteam? תודה1! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by UltraManII,

שלום הורדתי את הפיירול Kerio החינמי מהאינטרנט והוא חוסם את האינטרנט...מה לעשות? נ.ב: יש לי אנטי-וירוס NOD32 ומערכת Windows XP Home Edition.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by Lol10k,

אני לא יודע מה לעשות הסרתי הכל וזה עדיין ככה בהגדרות הכל טוב

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by snaidis,

רציני לשמוע את דיעותיכם בקשר לדפדפן AVANT. מה אתם אומרים עליו? עד כמה הוא טוב, מהיר, אמין ובטוח?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  24. שלום העברתי מיני-דיוי למחשב בעזרת ה-windows movie maker ויש בעיה כנסו להסבר עכשיו אני צריך להעביר את זה ל-divx ולפי מה שאני רואה זה נישמר כ-asf אין לי מושג איך אני מקודד את זה לדיווקס בבקשה עיזרו לי... ניסיתי וירטואל דאב והוא רושם לי שגיאה כשאני מנסה לפתוח את הקבצים האלה... :s05:

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by Force,

שלום לכולם. יש לי בעיה בהפעלת ה-JAVA. אני זקוק ל-JAVA VM כלומר (virtual machine), אני מוריד את הגרסא מהאתר שלהם שהיא גירסא 6 עדכון 12 אך עדיין הבעיה שלי לא נפתרת. אני אשמח מאוד אם מישהו יתן לי קישור להתקנת JAVA VM .

• 2 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים