עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Yehudaa,

אזהרה ! אין להזכיר שום דבר לא חוקי אחרת הדיון ינעל ויחולקו אזהרות !! אני בעיקר משתמש להורדת מוזיקה חינמית הסיבה העיקרית לכך שאני לא מקבל הזמנה לאתר טורנט מכובד נשמח לשמוע את דעתכם על האימיול

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  2. אני צריך להכניס כמה סרטים וסרטוני בDVD אחד. העניין הוא שזה לא נכנס כמובן... חשבתי לקודד ל-DVIX, כדי שנגני DVD יקראו את הדיסק. איך אפשר לעשות את זה בצורה טובה?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by Prometheus,

אני מנסה להתקין את התוכנה, אך יש בה מלא דברים שאני לא צריך כמו Roxio Player, מישהו יודע איך אני מבטל אותם ככה שהם לא יותקנו? את האפשרויות הראשונות אפשר לבטל או להשאיר, אבל את כל האחרונות זה בלתי אפשרי לבטל! אני לא רוצה להתקין את זה אם זה ישקול 400 מגה...זה כולה תוכנת צריבה... מי שיש לו/היה לו את התוכנה - תעזרו לי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by Wingedbull,

אפשר מדריך על התוכנה? אני מעוניין, אך לא הבנתי איך לתפעל אותה.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  5. איך עושים קובץ שמבטל את זה שהמחשב יכבה אחרי 30 שניות?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  6. שלום. אני משתמש בd.i.k.o על מנת לקודד קבצים לDVD שלי. אני ממיר את הקבצים ובוחר בתוכנה ביחד עם הסרט גם כתוביות אבל הכתוביות יוצאות ככתוביות בחירה ולא כתוביות מודבקות שזה מה שאני צריך מכיוון שתוכנת הDVD AUTHRING שלי לא תומכת בכתוביות. יש לציין שאני לא יכול להשתמש בDVD שלי בDVD שDIKO יוצר ולכן אני נאצץ להשתמש בDVD AUTHOR חיצוני (של TMPGENC). אני מקודד דרך CCE. יש למישהו מושג?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  7. שלום רב , ברשותי טיימר המתחבר בחיבור USB למחשב , כשאני מנסה להפעיל את התוכנה ששולטת עליו אני מקבל את ההודעה הבאה: cannot retrieve HID devices list [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] מערכת הפעלה win 7 64 bit במחשב אחר התוכנה עובדת מעולה בלי בעיה ... השאלה היא מה חוסם את הגישה לרשימת ה HID... ניסיתי למחוק את האנטי וירוס והפייר וול ולא עזר , ניסיתי להתחיל לנטרל יישומים אחד אחד וגם לא עזר , התקנתי ומחקתי את התוכנה , הדריבר וניסיתי גירסאות אחרות ... באותו מחשב במצב בטוח התוכנה עובדת מצויין כך שיש משהו שחוסם את זה ... מה אפשר לעשות חוץ מפירמוט ? תודה לעוזרים [/td][/tr][/table]

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Impreza,

כבר כמה שנים שאני מתעסק עם כרטיסי AverMedia ולא הייתה לי בעיה כזו מעולם אני משתמש בכרטיס AverMedia Ezmaker 7 שמותאם לעבודה עם ווינדוס 7. הוא עבד טוב כמה חודשים ואז לא היה בשימוש. כשאני מנסה להמיר משהו למחשב, לא משנה מאיפה. מהממיר או ממכשיר וידאו אנלוגי אני רואה את התמונה כמו בקובץ שצירפתי. מין פסים כאלה. ניסיתי להסיר, לעדכן דרייברים, להחליף כבלים אך שום דבר לא עוזר. מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Recover My Files גירסה אחרון טעיתי למחוק תמונות חלק לא רואים תמונות אני חייב להציל על תמונות יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by 1,

כל מה שמסומן בנקודה הייתי מעוניין להסבר והאם כדאי לסגור אותו או להשאיר פתוח תודה.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by TecNodRom,

שלום רב, יש לי מצגות מאוד ארוכות בפאורפויינט שברצוני להדפיס, אך בכל שקופית יש מספר מילים בודדות וברצוני להעביר את כל המצגת לוורד בכדי שאוכל לצמצם את המספר הלא נורמלי של הדפים וגודל הכתב למספר נורמלי עם כתב נורמלי ומסודר. האם ישנה המרה או דרך לעשות זאת בכל צורה שהיא? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by itzikc20,

שלום רב,כל פעם שאני מנסה הלתקין משחק שמקובץ בקבצי ראר לא משנה איזה רשוומה לי השגיאה הבאה:volume is corrupt מה לעשות כדי לתקן את זה?התקנתי כבר שלושה פעמים ווינדוס ובדקתי את הקבצים במחשב אחר ושם זה כן עובד. הנה תמונה: http://img127.imageshack.us/img127/4341/38503361qi5hv5.jpg תודה רבה לעוזר/ים.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  13. בזמן האחרון אני רואה הרבה מאמארים על כך שיש אפשרות לעדכן את ה-BIOS ולשנות כל מיני אופציות וכך לשפר את הביצועים של המחשב ואף לייצב יותר את המערכת... רציתי לדעת איך עושים את זה והאם זה שווה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by Aviv C,

התקנתי .NET Framework 3.0 אבל ב- IIS זה עדיין רושם לי שגירסת ה- .NET Framework שלי היא 2.0. מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by dante123,

שלום.א. אני מחפש תוכנה שיכולה לשמור קטעים מסוימים שאני חותך בוידאו,שיכולה לנגן את אותו קטע בלופים,וכו'. עדיף שהיא תהיה ידידותית למשתמש. ב. אני מחפש דרך לצלם תמונות (print screen) דרך תוכנות הוידאו (winamp,WMP,real) כי תמיד שנכנסתי לצייר, הוא מראה לי תמונה שחורה ולא את התמונה שצילמתי במסך. תודה.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  16. והם סתם חופרים עם העזרה הנדיבה שלהם ' תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  17. השעה עכשיו למטה במחשב 21:21 נגיד שאני רוצה שיזכיר לי שמתחילה ב 22 סידרה ואני במחשב סתם קורא כתבה לא שם לב לשעה אני רוצה תוכנה שתזכיר לי בדיוק בשעה אזכרה כזו .... קיימת תוכנה כזו ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by BedB0y,

כי נמאס לי להוריד כל הזמן קודים לקספקסקי אז..יש הצעות? ;D

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  19. יש לי תקיעות במשחקים ויש לי חשד שזה קשור בסאונד ולא בכרטיס מסך. יש תוכנה שבודקת את זה? פשוט את הכרטיס מסך ואת המעבד חקרתי עם כל הבדיקות האפשריות בהצלחה, אבל עדיין קיבלתי תקיעה בסטארקראפט 1 \=

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  20. מישהו יודע ויכול לעזור לי בנושא ?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  21. שבת שלום פירמטתי אתמול מחשב HP Compaq dx2300 Microtower עכשיו אני לא מצליח להשיג לו את הדרייבר של הכרטיס רשת אני חושב שיש לו אחד מובנה חיפשתי כבר בכל אתר אפשרתי הפכתי את גוגל 100 פעמים לא מצאתי כלום אני משתגע כבר בבקשה תעזרו לי תודה רבה

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  22. Started by davidcohen,

היי מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שאיתה אני יכול להוריד סרטון מאתר mako . יש כתבה שאני רוצה להוריד למחשב אבל אני לא יודע איזה תוכנה יכולה לעשות את זה תודה

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  23. Started by שריה 24,

אני מקליד מקצועי, ועובד על ספר. רציתי לדעת, אם יש באגים בתוכנת Word. כי כמה פעמים היה נראה לי שיש, ואני חושש מאיך ייראה הספר (פעם ראשונה שאני מקליד ספר) - למשל, רווחים בין מילים לטובת יישור הטקסט לשני הצדדים: קרה לי שהתכנה עשתה רווח בתוך המילה עצמה (ואי אפשר לחבר אותה אחר-כך)! ואולי יש עדכונים לתוכנה, שמתקנים את הבאגים. בתודה מראש,

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  24. ואני מבקש גם הסבר על איך משתמשים בה. פעם ראשונה שאני הולך לעשות את זה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by mnd_l,

מערכת הפעלה xp pro 32bit לאחר שהתקנתי את המערכת אני מתקין דרייבר לכרטיס מסך(תואם vga)שנמצא על הלוח,הורדתי אותו מאתר היצרן לפי דגם הלוח(msi) הממשק לא בשום שפה,הוא מראה סימני שאלה וכל מיני תווים,כשאני לוחץ next להתקנה שגם הוא בסימני שאלה מופיעה לי איזו שגיאה שאני לא יכול להבין מה כתוב בה ובאמצע המילה windows.... איך פותרים את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.