עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by p-o-i,

שלום... אחד המכרים שלי סיפר לי על הכיווץ הזה..אז חיפשתי ומצאתי את WINUHA אבל לתוכנה עדיין יש מיגבלות דחיסה...והמכר שלי אמר לי שעדיף לעשות את הכיווץ ידנית דרך הדוס....אז האם יש למישהו מדריך לזה??..... תודה לכולם על העזרה

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  2. Started by rgm7,

אני לא מוצא בתכנה את כפתור ה-animate , מישהו יודע למה?

3. Started by GrayFox,

מה מהצב אנשים רציתי את עצהתכם בקשר ל2 תוכנות EMULE BITTORRENT אני רוצה להשתמש ב2 התוכנות הללו אבל אני לא יודע אילו להוריד שהם הכי טובים ואפקטיביים מאחר ויש המון גרסאות אז אם תוכלו לעזור לי אני מודה לכם מאוד

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  4. מישהו יודע?

5. שלום פורום גרפיקה ועיצוב!! זוהי הודעתי הראשונה בפורום זה.. חתימה זו נעשתה בצייר (LOL).. כי אין לי מושג אין להשתמש בפוטושופ.. מה אתם אומרים? אין תייעצו למתחיל כמוני ללמוד פוטושופ? תודהה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי אחרי חיפוש ארוך ואי מציאה - אני מעלה את הבקשה שלי פה בפורום : האם משהו מכיר תכנה שהיא כמו ווינאמפ אבל שאשפר לגרור מהפלייליסט שלה קבצים לתוך ספריות? אני מחפש דרך לסדר את קבצי הMP3 שלי, מכיוון שאי אפשר לסמוך על הIDTAGS שלהם כי חלקם לא נכונים אני רוצה להאזין לשיר לפני שאני מעביר אותו. דרך סייר הקבצים של חלונות זה אפשרי - אבל לוקח המון זמן. האם יש תכנה אחרת שהיא כמו WINDOWS EXPLORER או WINAMP אבל שאחרי ששומעים את הקובץ ניתן לגרור אותו אל ספריה אחרת או למחוק אותו? תודה רון.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by rgm7,

אפשרי להכיו אנימציה בתכנה הזאת?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  8. Started by Coca Cola,

איזה דפדפן אתם ממליצים חוץ מ ?FF FF טוב אבל יש לו כמה בעיות בפורמים הכתב נהיה בשפה זרה ואי אפשר לתקן את זה ניסתי כמה דרכים ולא עבד

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by The_Godfather1,

שלום. יש לי בעיה בהפעלת המשחקים AGE OF EMPIRES 3 וFIFA 2006. כשאני מסיים להתקין פיפא 2006 ואז מנסה להיכנס למשחק זה מראה לי ישר חלון כזה בו כתוב: FIFA 2006 has encountered a problem and needs to close. we are soory for the incovenience. ואז שואלים אותי גם אם אני רוצה לדווח על הבעיה לMICROSOFT או לא. עכשיו אותו דבר זה עושה לי ב-AGE OF EMPIRES 3 רק בשלב מסויים של המשחק(בדר"כ דיי מוקדם). זה מתחיל כשהSOUND נעלם במשחק, ואז זה יוצא לי מהמשחק ופשוט עושה לי את אותה בעיה. רציתי לדעת מה בדיוק גורם לבעיה ואיך אני יכול לתקן אותה.

10. Started by Trol,

שלום לכולם, אני חדש! יש לי בעיה שמרגיזה אותי מאוד! קובץ מרגיז שלא רוצה להמחק, ניסתי להכנס במצב בטוח ולמחוק אותו אבל זה לא עובד, ניסתי ליצור קובץ טקסט אם אותו השם של הקובץ ולאחר מכן לשנות את הסיומת לזו של הקובץ ולהחליף אותו, אבל גם זה לא עובד =\ הינה תמונה של הקובץ: http://img393.imageshack.us/img393/7080/117ve.jpg בבקשה תעזרו לי אם זה לא שייך לפה אני מצטער. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by :Creative:,

איך אני הופך את הכוננים? כי שפרמטתי C וידנוז, הפך להיות D וD הפך להיות C איך אני מחזיר אפשר עזרה? חג שמח

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  12. התקנתי את K Lite Codec Pack 2.53, והתקנתי רק את ה - Codec-ים ( לא סימנתי שום תוכנה ), אך מאז Windows Media Player 10 התחיל לעשות בעיות. בהתחלה שמתי לב שהוא פועל על 100 אחוז, אבל אז ראיתי את התוסף ש - DivX התקין ( ה- Player האידיוטי ) והורדתי אותו. מאז זה פועל בסדר. אבל מדי פעם ( בערך כל איזה 5 דקות ), של צפייה בסרט יש איזו הפסקה קלה, שבה הסרט מקרטע, אחרי שנייה הוא חוזר לעצמו ומריץ את הסרט מהר כדי להסתנכרן לקול... זה די מעצבן. למישהו יש מושג איזה תוסף זה יכול להיות ? אולי משהו שמנסה להתעדכן מהאינטרנט ? נ.ב. אני משתמש ב - DirectVobSub האם זה תוסף טוב או שיש תוספי כתוביות יותר טובים ל - WMP ?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by dsadude,

אני מחפש אנטי וירוס אבל אני לא אוהב את נורטון . יש לי מחשב חזק P4 3.0Ghz כך שזה לא בעיה מבחינת דרישות מערכת. אשמח לשמוע המלצות גם על תוכנות חינמיות אך גם על כאלה שלא אבהל ממש טובות. תודה.

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by D-M-X,

אני צריך תוכנה שממירה MPC לMP3

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  15. שלום לכם, תהיתי אולי אם מישהו יודע על תוכנה אשר מסוגלת לבדוק תקינות (או לכל הפחות - פעולה) של התקנים במערכת, וזאת לפני שמותקנת על החומרה מערכת הפעלה (קרי שתרוץ מ LiveCD), משהו בסגנון memtest86 שמסוגלת לדווח על שגיאות כתיבה/קריאה בזכרון. אני מחפש תוכנה שתדע לעשות stresstesting על המעבד, לנסות לקרוא ולכתוב להרד דיסקים, לבדוק שכל תחום הזיכרון קריא ועוד בדיקות נחוצות בנידון. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על משהו בסגנון, לא אכפת לי אם התוכנה תרוץ דרך הרשת או מדיסק העיקר שתעבוד תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  16. היי אתמול שמתי לב שיצאתי מתוכנה הורדה אחת של 700 מגה אשר הגיע ל60% פתאום נמחקה... בהתחלה חשבתי שאני עשיתי את זה בטעות... עכשיו אני שם לב....שעוד הורדה נמחקה לי!!! (וזה מעצבן כי זה הורדות שאני מוריד קרוב לשבועיים) עכשיו מה אני אמור לעשות?!?!!? ש לי את הemule הזה MorphXT 7.3 4.6c עכיו אם אני אתקין גיסרא אחרת בכלל כל ההורדות שלי ימחקו,לא? ואיך אני אמור לסדר את זה? יש דרך לשחזר את הקבצים? תודה מראש install . עריכה: ~~~~~~~~~~~ עכשיו יצאתי שוב מתוכנה וחזרתי אליה אבל זה לא מחק........מה אני אמור לעשות? עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? עריכה #2: ~~~~~~~~~~! בדקתי והקבצים ה"מחוקים" עדיין נמצאים בתיקיית הtemp אז זה אומר שהם עדיין על המחשב....אז למה הם לא מופיעים בEmule

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by yosi yosef,

בתוכנה עצמה אני לא מוצא את כונן הסידירום .שכבר קים ועובד במחשב

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  18. אין לי מושג ממה זה אבל זה קרה פיתאום... הדלקתי את המחשב וראיתי את ההודעה שבתמונה למטה, עשיתי רסטארט כבר שלוש פעמים ואותו דבר כל הזמן... ואחרי שאני לוחץ על Don't Send יש בעיה עם הכרטיס קול פיתאום, הוא לא עובד... יש לכם את הפיתרון בשבילי? ***עריכה*** אוקיי סדרתי את הבעיה כבר בעצמי... עדכון דרייברים של הכרטיס קול סידר את העניין [attachment deleted by admin]

19. Started by ROYAL125,

מישהו יכול להגיד לי איך אני מאחד כוננים עם התוכנה magic partition

• 4 תגובות
    • 477 צפיות
  20. Started by devek,

שלום כבר יותר משבוע שהEXPLORER שלי לא שומר COOKIES דיברתי עם התמיכה הטכנית של האינטרנט שלי והם ניסו איתי כל מיני דברים ב INTERNET OPTIONS אבל ניסיונות ללא הצלחה.. אמרו לי לנסות להוריד FIREFOX ולראות אם זה מסתדר.. וכן זה אכן מסתדר אבל זה דפדפן מגעיל ואני לא אוהב אותו אז רציתי לדעת יש לכם אולי משהו להציע לי איך לסדר את הבעייה המחורבנת הזאת שדרך אגב לא הסתדרה גם אחרי פירמוט.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by kikkler,

recommendations please

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by tomerco,

שלום יש לי בעיה עם נורטון אינטרנט סיקיוריטי איך אני מבטל את ההגנה שלו שחוסמת התחברות לשרתים של אימיול וקאזה??!

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by rgm7,

רציתי לדעת אם אפשר להכין משחקי מחשב בעזרת התכנה?

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by nirfun,

שלום חיפשתי בפורומים ולא מצאתי.. אני צריך דרייבר לצ'יפסט 440BX, בלוח MS 6163PRO.... הדבר הכי קרוב שמצאתי: http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Detail_Desc.aspx?agr=N&ProductID=129&DwnldID=7078&strOSs=44&OSFullName=Windows*%20XP%20Professional〈=eng תודה מראש, ניר

• 5 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים