עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הארץ - לינק לכתבה http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1100742.html מוזילה: פירצה מסוכנת בפיירפוקס 3.5 מאת עודד ירון בעיה חמורה במנוע הג'ווה סקריפט עלולה לאפשר להאקרים לגרום למשתמשים להוריד וירוסים למחשב. מוזילה מציעה דרך זמנית להתגונן מפני הבעיה תגיות: פיירפוקס, תוכנות, אבטחה חברת מוזילה מזהירה כי קיימת פירצה מסוכנת בפיירפוקס 3.5 - הגירסה האחרונה של הדפדפן הפופולרי של החברה. ממוזילה נמסר כי הפירצה קיימת במנוע הג'ווה סקריפט של הפיירפוקס, וכבר קיים כלי המוכיח כי ניתן לפרוץ באמצעותה לדפדפן (Proof of Concept). חברת האבטחה Secunia קבעה אתמול כי הבעיה חמורה מאוד. בפוסט שכתבה מוזילה נכתב כי האקרים יכולים לנצל את הפירצה על ידי משיכת הקורבן לאתר המכיל קוד זדוני. לדברי …

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את בתוכנה של נורטון GHOST 11 רציתי לדעת איך אני צורב אותה על דיסק שתעלה ישירות בהדלקה BOOT

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. מישהו פה נתן איזה הסבר אבל לא כל כך הבנתי וזה לא הלך לי. וגם האם האימיול צריך להיות פתוח\סגור\פתוח אבל לא מחובר כי שמעתי שזה משנה. תודה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  4. הכוונה בצורה חיצונית(אין אפשרות מובנית בתוכנה). אתאר את הבעיה שיש לי: אני לא מצליח לגשת לאתר מסויים או להתחבר אל הקליינט שלהם לשרת כבר יומיים. אני כן מצליח לעשות זאת עם פרוקסי(לאתר בלבד מן הסתם), ולכן השאלה שבכותרת. נתונים נוספים: אני עם 012+כבלים בחיבור ללא חייגן. אני לא האדם היחיד שסובל מהתקלה הזאת(ראיתי בפורומים) אבל הם לא נותנים לי עדיין תשובות("העניין בטיפולמחלקת הסניפינג(WTF?) שלנו") ולכן אני מחפש פתרון יצירתי. נ.ב- אני כבר יומיים איתם וניסינו מלא דברים אז אל נא תציעו דברים טריוואלים(מדי). תודה לעוזרים, אתם תותחים.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  5. ראיתי כל מיני תוכנות כמו מבית INTEL או עכשיו ראיתי מבית ATI נראה לי ואתם אומרים קוראים לזה תוכנות דיאבנוזה אני מחפש שם של תוכנה שאני יוכל בשעה מסויית בלי תזמון אוטמטי פשוט אני בא לתוכנה ומלמיך תכוח איוור של המאוור דוגמה.. כמו שאחד כתב פה שבער לו הכרטיס מסך אז הוא הלמיך את מהירות הזיכרונות איך אני עושה את זה כל זה? ואם אתה צריכים איזה של המעבד שלי או שם של הלוח אם תשאלו ואם זה לא מתאים מצטער תעבירו בבקשה. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  6. Started by idofr,

??? ??? עידו

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mosfos,

שלום! אני מחפש תוכנת קריוקי - תוגנה שתיצור קריוקי כפי שמשדרים בערוץ הקריוקי בכבלים. השתשמתי בpower video karaoke אך אינה ניתנת להתקנה ב win7 והחברה אינה מספקת יותר גירסאות אלה אלא CDG דבר שאינו מתאים לי. תודה משה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by esaly,

חבר'ה... אני צריך עזרה... אני מחפש תוכנה טובה (אני יודע שקיימות די הרבה כאלה) להצפנת קבצים/ספריות ע"י סיסמא.. יש המלצות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הי!. יש לי htc דימונד, הוא בעל אנטנט gps , אבל אין לו יציאה של כרטיס זיכרון. אני רוצה להתקין עלוי igo8 אבל אני צריך להכניס כל מני הגדרות שיפעל דרך הזיכרון הפנימי. איך אני עושה זאת?. תודה.

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by silky,

אהלן, כשאני לדוגמא בהוטמייל.קום ופותח דואר בעברית הוא מקודד לפי WESTERN EUROPEAN במקום HEBREW WINDOWS ואז הכל בגי'בריש. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  11. שלום לכולם, אני עובד בחברה שמפתחת משחקים בתחום הסלולאר. בשנתיים האחרונות, החברה שבה אני עובד, פיתחה כלי ליצירת משחקים לסלולאר בצורה מהירה ונוחה. אנחנו מארגנים כנס גדול של מפתחי משחקים על מנת לגבש קהילה ייחודית של חבר'ה מוכשרים שייפגשו אחת לשבוע וילמדו את הכלי שלנו. כמובן שאותה קהילה תזכה לרווחים מאותם המשחקים שיווצרו, היות ואנחנו מרושתים להרבה מאוד ערוצי הפצה ברחבי העולם. החל מספטמבר הקהילה תיפגש אחת לשבוע. יהיו שם סטודנטים ובוגרים של בית ברל,המרכז הבינתחומי, שנקר, בצלאל, המרכז הטכנולוגי חולון ועוד. מדובר בחברה המחוברת לגופים גדולים מאוד בעולם בתחום הסלולאר והיא מעוניינת להרכיב צוות של מפתחים מוכשרים בפרוייקט של חצי שנה. באים גרפיקאים,מתכנתים, גיימרים ואישים מתחום הסלולאר…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by Or94,

אוקיי אני משתמש בתוכנה סקייפ (SKYPE) כבר הרבה זמן ולא הייתה לי שום תקלה או בעיה. אתמול דיברתי עם כמה חברים ואז פתאום התוכנה החלה לא להגיב ונסגרה לבד. ניסיתי לפתוח אותה מחדש והיא עדיין לא הגיבה וגם אחרי התקנה מחדש וריסט למחשב היא לא מגיבה. מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Oranili,

יש לי סרט שאני צריך להקליט אותו ואני צריך תוכנה..... ניסתי עם FRAPS לא הולך זה מקליט 25 שניות ומפסיק... תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  14. הסרתי את השדריברים של הכרטיס מסך מפני שרציתי להתקין גירסה יותר ישנה, ועכשיו לאחר שהסרתי את הדריברים אני לא מצליח להתקין אתהדריברים החדשים. בפועל אני מצליח להתקין אבל אין כל סימן שהם הותקנו: הקצב ריענון ירד, מישחקים לא פועלים הוינדואס לא מזהה את הכרטיס וכו' כשאני מעלה את הוינדואס רשום שחסר קובץ mvnctray.dll, העתקתי אותו לאן שצריך ועדיין הכרטיס לא מזוהה. מישהו יודע איך אני יכול להתקין את הדריברים החזרה? הכרטיס מסך שלי הוא Gforce 4 Ti, וביטלתי את השיחזור מערכת אז זה לא יעזור :-\. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  15. הורדתי מספר מנועי חיפוש לתיב ת החיפוש של ה FF. אני מועניין ליצור סרגל שיהיו בו כמה תיבות חיפוש. למישהוא יש רעיון כיצד עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה התקנתי את הAVG הכי חדש... אבל יש בעיה יש אתרים שאני נכנס אליהם והוא לא נותן לי.... יש איזה אפשרות ליצור רשימה של אתרים שעליהם אני סומך.. ואז הוא מעביר את הבדיקה שלהם?? תודה,

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by Trin1ty,

היי . אז לעיניין , החלפתי מארז ( לANTEC 300 אם זה משנה .. ) , וכשאני מדליק את המחשב , מופיע לי השגיאה הזאת : BOOTMGR is missing , ריסטרט בלה בלה בלה .. למישהו יש פיתרון ? תודה , אור

• 2 תגובות
    • 5.6k צפיות
  18. Started by MODY69,

שלום, יש לי Miranda 0.5.1... מישהו פה יודע אולי איך אני יכול לראות מי קורא לי את AWAY/NA? מי שידריך אותי בתוכנה הזאת, יקבל הזמנה לאתר טורנטים (הדרכה באיסיקיו). תודה מראש, מודי.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  19. Started by meowchita,

אני לא בטוחה שזה המקום לשאול בו, אבל נעזרתי בפורום אחר כאן בעבר ואשמח להיעזר שוב, אם אפשרי. מאז שקניתי מחשב, המעבר מאנגלית לעברית וחזרה באמצעות alt+shift אינו זורם חלק באופיס. באינטרנט, זה דווקא עובד סבבה. מה יכולה להיות הסיבה לזה? מה אפשר לעשות? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by ariel-ro,

אהלן! אני מחפש תוכנה שאחרי שסרקתי טקסט או משהו, אני רוצה לערוך את הכתב שלו. איזה תוכנות מומלצות?(לא חייב חינמיות) אריאל

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  21. אני די חדש בעניין והייתי רוצה לדעת באיזה תכנה הוא השתמש: I will make professional HD promo video of your company or website for $5! On Fiverr או באיזה תוכנה אתם יודעם שאפשר להכין משהו ברמה של זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by אביקו,

שלום לכולם : אני לא ממש יודע אם זה המקום להודעה הזאת אבל לא מצאתי שום מקום אחר.... ככה : לפני יומיים קניתי מחשב ולאחר שהתקנתי כל מיני דברים חיוניים הופיע לי משהו מוזר בדפדפן : מתחת לשורת הכתובת מופיע לי מעין Toolbar" שכולל לשוניות כאלו שכתוב עליהן : book, travel, html וכו'. מלבד זאת, במועדפים נוספו לי דברים שלא אני הוספתי וכוללים גם שטויות כמו שהזכרתי. אגב, שאני לוחץ על אחת מהלשוניות, זה מכניס אותי לאתר כחול כזה שכתוב עליו בגדול open search web. ניסיתי את כל הדברים הרגילים של אפשרויות סרגל הכלים והגדרות נוספות אבל אני מבין שזה לא זה. אמרו לי שהוכנסה לי מעין תוכנת ריגול. הבעיה היא שלא האנטי וירוס ולא ה Ad ware הורידו את זה. יש למישהו פתרון ??? בבקשה !!!

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי קובץ RAR שאני הכנתי בזמנו ונתתי לו סיסמא , עכשיו הבעיה היא שאני לא זוכר את הסיסמא ואני ממש צריך את מה שבתוכו. הגרסא של הסיסמא היא : RAR 2.9 - Extraction Password, AES Encryption האם יש תוכנה בשוק שתוכל למצוא לי את הסיסמא בזמן סביר? אגב , כמו שאני מכיר את עצמי הסיסמא היא לפחות 7 תוים ויותר... תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Avi952,

בעייה מצויינת בכותרת מישהו יודע את הפיתרון?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by tgen,

בלשונית החיפוש באימיול שלי האפשרות "חפש עם יוניקוד" חסומה ובגלל זה כל התוצאות חיפוש בעברית מופיעים בג'יבריש יש דרך לפתוח את האפשרות הזאת חוץ מלעבור לאימיול אחר?

• 7 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.