תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי MEDIA PLAYER CLASSIC ושמתי את ה K LITE CODAC PACK אבל עדיין זה לא עובד. ניסיתי גם בVLC וגם לא יוצא. יש תמונה אבל אין לי קול עריכה: התקנתי איזה משהו שנקרא GSPOT וזה אומר שהקודק שחסר לי הוא 0x0130 (Sipro Lab ACEPLNET) שלכאורה נמצא בK LITE לא יודע למה זה לא עבד הסרתי את ה K LITE ושמתי FFDSHOW שזה גם איזה קודקפק אבל זה גם לא עובד איזה ייאוש אצל חבר שלי זה נדלק בלי שום בעיה...........
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
כיצד ניתן להמיר את קבצי המוזיקה MPA ל קבצי WAV , ובאיזו תוכנה אפשר מלכתחילה להעתיק מתקליטור את השירים בפורמט בו אני מעונין?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי מחשב ישן עם מעבד של AMD סוקט 939 שהוחלף לו לפני כמה חודשים לוח שנקנה פה באתר יד שניה. אני מחפש לו את הדרייבר של הקול אך ללא הצלחה, לא זוכר איך מצאתי אותו פעם שעברה, אולי תוכלו בבקשה לעזור לי. אני יודע שהלוח הוא של MSI וכנראה נשלף ממחשב של HP, הדגם הוא MS-7050 ורשום עליו גם N1996. אני פשוט רוצה לסדר את המחשב הזה לאחים הקטנים שלי. זו התמונה של הלוח: אפשר לנעול מצאתי את הדרייבר, הייתי צריך לחפש אותו תחת השם של המחשב של HP ולא תחת השם של הלוח . HP dx5150 Microtower PC
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אז ככה,עכשיו אני עם Hotmail. חשבתי לפתוח עוד חשבון,באיזו חברה אחרת,אבל אני לא יודע איזו ואני מתלבט,ואני יגיד גם למה. כי אני אוהב להישתמש ב OutLook Express עכשיו עם חשבון בHotmail אני לא הייתי צריך להגדיר POP3 וכו..מה שאם אני פותח חשבון בוואלה,אז אני לא ידע את הכתובות האלו ולפיכך אני לא יהיה יכול להישתמש בחשבון וואלה בOutLook Express מישהו יכול לתת לי המלצה באיזו חברה לפתוח חשבון מייל חוץ מ Hotmail ושאני יהיה יכול להישתמש בו ב Outlook Express??? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לוח אם עם יציאה אופטית ON BOARD (אינטל G45), מלבד המדיה פלייר, שום נגן אחר לא מוציא לי דולבי דיגיטל אלה רק סטריאו וגם כאשר במדיה פליר זה עובד, אין לי אפשרות לשלוט בעוצמת השמע. הדרייבר הוא של IDT* Audio Control Panel application וכמה שניסיתי לשחק, לא הצלחתי לגרום לכך שלרסיבר שלי יכנס סאונד היקפי. כשאני מנסה ב VLC להגדיר אותו ביציאה אופטית, אז הסאונד מגומגם ותקוע. ניסיתי להסיר מקודדים, לפסוח עליהם ולהשתמש בהם אך לשווא. אולי מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי סרט מהאינטרנט אני לא מצליח להדביק לו כתוביות , אני עושה שוליים ולאחר מכן טוען את הכתוביות העזרת textsub לאחר מכן אני עושה שמור כקובץ avi כמו שעשיתי לסרטים רבים ואז אני מקבל הודעת שגיאה, כנראה שאיך שהסרט מקודד וירטואל לא יכולה או לא מזהה את הפורמט, השאלה הגדולה היא איך אני מסדר את זה? [br]פורסם בתאריך: 4.11.2010 בשעה 00:36:18 אוקי עברתי שלב שלב הבעיה היא כאשר אני בוחר במקודד של הוידאו DivX521, פעם ראשונה שזה קורה לי אני תמיד מקודדבעזרת המקודד הזה, יש מקודד טוב אחר שאני יכול לקודד את הסרט בלי בעיות, מוזר פעם ראשונה שהוא עושה בעיות שאני בוחר באפשרות בלי המקודד הוא מגיע לטרה ביט אז אני מפסיק ישר את התהליך, תודה רבה למי שיעזור לי פה בבחירת מקודד טוב…
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
-
שלום, מדובר על P4 שעליו מ"ה WIN XP. מדפסת HP. מידי פעם כאשר אני שולח הדפסה למדפסת, אני שם לב (בהסתכלות ב WIN על מצב ההדפסה) אם למשל ההדפסה כולה היא 400kb המדפסת נעצרת בהעברת ה Spool למשל על 300kb ולא מתקדמת הלאה. לאחר כמה דקות מופיעה ההודעה the document faild to print. חשוב לציין שהמדפסת בכלל עוד לא נכנסה לפעולה, כלומר החומר לא מצליח לעבור אליה בשלמותו. למה זה יכול לקרות?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
-
משום מה הוא לא מפעיל לי סרטונים ביוטיוב, התקנתי Flash ו- Java העדכניים ביותר וזה לא עזר. מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
איך אפשר לענות לשיחות טלפון של בזק דרך המחשב או להתקשר מהמחשב???
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
כנראה שהדרייבר נמחק משום מה, הדבר קרה לפני כמה חודשים ולא טופל ולכן לא נ יתן לעשות שחזור מערכת, הבעיה היא שיש לי מלא מלא דרייברים של כרטיסי קול ושל לוחות אם, אם אני זוכר נכון, זה אמור להיות כרטיס קול מובנה, אבל אני לא בטוח במאה אחוז.. איך אני יודע איזה סוג של לוח אם יש לי בדיוק, או איך אני יודע איזה סוג של כרטיס קול יש לי בדיוק? יש אפשרות לבדוק את זה בלי לפתוח את המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם קיימת אצלי במחשב בעייה מטרידה של שפת הממשק שהופך מעברית לאנגלית כאשר מבצעים פעולה של השב או העבר מיילים מסויימים לנמענים . מדובר על בעיה שקיימת אמלי כבר כמה חודשים ואני לא מצליחה לפתור אותה. אולי אתם מכירים את התופעה.... לא מדובר על מייל ספציפי מנמען מסויים אלה על שונים...אפילו קורה כאשר אני מבצעת השב על אותו מייל של מישהו , פעם זה כותב עברית תקין מימין לשמאל ופעם זה הופך צד לשמאל וכותב באנגלית...זה קורה רק כשאעני מבצעת את הפעולה עצמה של "השב" או "העבר". כשאני מבצעת "חדש" - אין את הבעיה..מוזר מה עשיתי ? בדקתי הגדרות ימין לשמאל באפשרויות + תיקון וזיהוי של האאטלוק ובסוף גם עשיתי GHOST למחשב מגיבוי ישן וגם התקנה חדשה של XP ולבסוף גם החלפת מקלדת.. :-) שום דבר ל…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את האינטרנט אקספלור 7 ושהורדתי אותו מהאתר של מייקרוסופט יש לי ווינדוס אקס פי חוקי הוא הוריד לי איתו עידכונים ואחריי שהתקנתי אותו הוא מזה איטי אני לא יודע למה גם שפותחים אותו ושעובדים עם כמה חלונות במקביל הוא ממש איטי ניסיתי גם את הדפדפן של mozilla firefox גירסה 2.0 והוא ממש מהיר וטוב אבל בכל זאת אני אוהב את האקספלור האם יש דרך להאיץ את הביצועים שלו או לשנות הגדרות כי הוא ממש כבד מישהו יודע למה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
כשאני מגיע ל CD Label Creator ומנסה להדפיס שם את רשימת השירים שעל הדיסק (עם רקעים שונים) זה לא מדפיס לי כלום, אלא דף ריק לבן יוצא עם מסגרת ... יש לי מדפסת HP 940C וווינדוס XP אם מישהו יודע איך מתקנים את זה תודיעו לי...
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי בעיות ,שאני צריך את עזרתכם בפתירתן: 1. יש לי מחשב נוסף בבית עם Windows 2000. משום מה לפני יומיים המחשב הפסיק לקבל את ה DOK שלי (סאנדיסק 4 ג'יגה). ניסיתי לברר מה הבעייה וגיליתי שבמנהל התקנים רשום שההתקן לא הותקן כראוי. ניסיתי למחוק אותו ולחבר מחדש למחשב את ה DOK ודבר זה לא הועיל. מה לעשות? 2. אני מחפש דריוור למצלמת אינטרנט של נטויז'ן (האדומה ללא המיקופון המובנה), אודה אם משהו יוכל למצוא/לשלוח לי...
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלומות, לא יודע בדיוק אם זה המקום האידיאלי לפרסם את הדיון הזה. אבל אני צריך עזרה ממישהו שיש לו ידע בפוטושופ ויכול לערוך מספר תמונות אשר ישתלבו בצורה אסטתית באתר שבניתי בWIX. כעקרון המטרה שלי זה לעשות מלוגו שיש לי שהוא טקסט ותמונה על רקע לבן להפוך אותו לשקוף. אבל כל הניסיונות שלי או שיוצרים תמונה עם מלא גבולות לבנים ( התמונה קטנה מדי ) או שיש את התמונה ברקע שקוף רק שזה בצבע שחור משום מה. וזה לא יושב טוב על האתר. אשמח להתייעצות. ומעבר לזה יש עוד מספר פרוייקטים אשר ידרשו יד של מישהו שמבין בעיצוב. ככה שאני מחפש מישהו שעבד פעם בWIX ויכול יהיה לחסוך שעות של חיפושים. יהיה אפשר להגיע לסוג של הסכם לגבי תשלום על שעות עבודה. אבל אני בספק אם זה ייקח יותר משעת עבודה אחת.
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
זה המחשב : I7 GIGABYTE EX58UD5 ATI READON 5850 יש לי גם מערכת סראונד 5.1 בחדר התקנתי את הגירסה האחרונה של K-LITE 5.4 FULL ועדיין לאחר כמה שניות שאני מריץ את הסרט התוכנה (WINDOWS MEDIA PLAYER CLASSIC) מתכבה. ניסיתי להתקין VLC ועובד אבל היא לא מוציאה סאונד טוב ל5.1 תמיד עבד לי המדיה קלאסיק במחשבים אחרים ופתאום לא עובד במחשב המפלצת שקניתי. מה יכולה להיות הבעיה? אולי בכרטיס מסך? בבקשה תעזרו, יש לי 500 ג'יגה של סדרות וסרטים באיכות HD 1080P ואני לא מצליח לראות אותם כמו שצריך. תודה, מוטי
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
בזון אלרם שצריך לעדכן אז אתה עובר לאתר הבית ומשם מוריד ידנית את העדכונים עכשו התקנתי תתוכנה מחדש ואני שוב צריך תעדכונים אבל שאני מנסה להוריד אותם זה תמיד נתקע באמצע זה לא ממשיך להוריד יש לי sp2 אם זה קשור
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Intel i865PE Socket 478 EP-4PDAI של epox ואני צריך תוכנה שתתאים כדי לראות טמפרטורה בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי, צריך המלצה לתוכנה אם יש בכלל דבר כדה שנועלת כונן שלם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע שעבר המחשב הנייד של אחי הפסיק לעבוד באופן תקין לאחר שהבטרייה נגמרה לו בזמן שהוא שהה במצב שינה. כשהדלקנו אותו, אחרי שהופיע הלוגו של HP, הופיע מסך שחור ועליו "operating system not found". הבנתי שהבעיה כנראה ב-HDD וביצעתי את הבדיקה HDD self test באופציות של הביוס והבדיקה החזירה לי "#10009 - Replace Hard Disk". מאז ניסיתי כמה דברים ביניהם שימוש בדיסק ההפעלה על מנת לעשות Repair, כניסה ל-command prompt וביצוע פקודות ה-bootrec ולבסוף התקנתי את Hiren's BootCD שמכיל המון תוכנות בדיקה, שחזור וכו'. הרצתי כמה בדיקות אחרות לHD ובכולם קיבלתי Fail. לאחר הבדיקות המחשב כבר לא הראה יותר את המסך "operating system not found" אלא ישר עשה ריסטרט (אחרי הלוגו של HP). בנוסף רכש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-