עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by 1,

יש ברשותי קובץ AVI שצולם במצלמה דיגיטלית ואני מעוניין להעלים את הפס קול, וכשל משתמש שיפעיל אותו מכל מחשב הוא יופעל ללא סאונד. מה הדרך הכי פשוטה ומהירה לעשות זאת?

2. Started by ADIR_M,

בדרך מוזרה כולשהי שהעתקתי ספריית מוזיקה מהארד דיסק אחד לאחר כל השירים הסתדרו בתיקיות עפ"י שם אומן. אני מחפש תוכנה שתחלץ את הקבצים שיש באלפי התיקיות לתיקיה אחת. תודה

3. שלום, יש לי בעיה באיזה תיקיה אחת שלא נמחקת, כשאני בא למחוק אותה רגיל זה אומר "שאין אפשרות למצוא את הנתיב שצויין" ניסתי גם דרך התוכנה Unlocker - והיא רושמת שהקובץ נמחק , אבל הוא לא נמחק יש לכם איזה רעיון מה לעשות? אי אפשר גם לשנות שם לתיקיה וזה..

4. Started by גליטו,

האם שאני צורב כדאי להשים verify כדי שיבדוק את זה שוב או שזה סתם מיותר ? תודה רבה מראש

5. שלום לכולם וחג שמח!! ניסיתי לצרוב סרטים ע"ג דיסק DVD , בנפח כולל של 4GB ~. יש לציין שאני עושה זאת כבר שנים ע"ג שנים את הצריבות הללו, ומשום מה אתמול הוא החליט לתת לי שגיאת צריבה של memory. הוא עושה BUFFER - ותקוע על 1%, ואחרי דקה בערך הוא מוציא את הדיסק עם הודעת השגיאה הזו. חשבתי בעייה של צורב אולי - אבל לא, צרבתי סתם ע"ג דיסק CD רגיל סרט בפורמט AVI, והכל עבר חלק. ניסיתי להוריד את מהירות הצריבה כפי שהיה רשום בHELP - לא עזר. דיסק DVD אחר - לא עזר. שתי תוכנות שאיתן בדקתי (NERO + ASHAMPOO) - לא עוזר. למישהו יש פתרון פלא?? תודה, מוטי.

6. Started by DJ_Yaniv,

אני לא מצליח להפעיל את הרדיו. (אני זוכר שצריך איזה תוכנה אבל אני לא זוכר את שמה.) הנה תמונה.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  7. Started by huhxd,

שלום לכולם, בזמן האחרון כשאני מנסה לראות סרט או פרק של סדרה או כל קטע וידאו אחר ומפעיל תרגום התרגום מופיע לי באידיש במקום בעברית. התופעה קוראת בכל התוכנות והתרגום אכן בעברית. עוד יש להוסיף כי הדבר החל אחרי הרצת תוכנת REIMAGE והווינדוס שלי הוא באנגלית כאשר השפה העברית מותקנת ואני משתמש בה בכל דבר ואין שום בעיות חוץ מהבעיה הנ"ל. אשמח לעזרה. תודה. נ.ב. ניסיתי לשחזר את המערכת, השחזור הצליח אך הבעיה לא נפתרה.

8. עשיתי mount ל MDF, הוא פתח את זה אבל לא נותן אפשרות להריץ מה שיש בפנים(רושם error), עשיתי משהו לא טוב

9. Started by avi333,

שלום לכולם. יש לי מחשב ביתי סטנדרטי (אין ממש זמן למחשב כי אני רוב הזמן בצבא) ועליו מותקן ווינדוס אקס פי רגיל ואני משתמש בדפדפן הרגיל שבא איתו (אקספלורר) הכל עבד כרגיל עד לפני יומיים ,הבעיה היא שאני לא מצליח לראות תמונות או ציורים למיניהם בדף ,כלומר כשאני פותח דף אינטרנט במקום התמונות מופיע לי סמל של קובץ תמונה אבל התמונה לא נראית,יש לציין שלא התקנתי שום תוכנת פיירוול חדשה כך שזו לא הסיבה (ניסיתי גם בלי התכנה),ואני לא מוצא את הסיבה,מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה פה?? תודה לעוזרים.

10. Started by DJ_Yaniv,

כל הזמן כשאני מפעיל את המחשב קופץ לי חלון כזה. מישהו יודע מה הבעייה ?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  11. Started by Rafi921,

שלום שאני רואה סרט mkv יש "רעש" בסרט איך אני פותר את הביעה? פרטים: קידוד סרט: x264 720p תוכנה: windows madia player 11 תוכנת htpc media portal חבילת קודקים: k-lite codec pack מערכת בפעלה: windows xp מעבד: amd e4050 כרטיס מסך: hd3650 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  12. http://revivo.ios.st/Front/Newsnet/reports.asp?reportId=247592 תודה מראש לעוזרים.

13. Started by zm13,

אני צריך בבקשה את הפונט שנמצא בתמונה הזאת התמונה מוטה לצד אז למי שלא מבין כתוב בה: " LF " תודה לעוזרים

14. Started by מאור247,

רציתי לשאול אם יש תוכנה שחוסמת אתרי פורנו וכל מיני תמונות (סקס או אלימות)???

15. הורדתי תוכנה שהיא על הסגנון של מירנדה כלומר תוכנה שמאגדת בתוכנה את המסנגר,איסיקיו וכל השאר.. מהאתר http://www.adiumx.com/ צצו לי כמה בעיות: א) הקובץ שיורד מהאתר הוא בסיומת dmg מה זה הסיומת הזאת? ב) באתר רשום: Adium 1.3.2 requires OS X 10.4.0 or greater מה זה OS X 10.4.0 ואיפה אני מוריד את זה? תודה רבה חברים וחג שמח!!

16. Started by tood,

היי, אבקש לינק לתוכנת משכורות לא משנה איזו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bezangeloo,

קיבלתם ממישהו לינק בסגנון http://*mypicture.info/index***=[your mail] ? לא להוריד את הקובץ! ככלל, לא לפתוח שום לינק לפני שמוודאים שהוא אכן נשלח ע"י איש הקשר ששלח אותו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346255.msg2993467#msg2993467

18. שלום עברתי אחרי השלבים האלו שקיבלתי בדיון קודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349686.new#new ומשום מה בXP זה עובד לי אבל בוויסטה לא ??? המפרט נמצא במשתמש שלי ואני משתמש בגירסא 8.9 של הדריוור וב POWER DVD 8 ULTRA ובנגן MPC 4.1.7 איזה דברים לשנות כדי שזה יעבוד ומה לבדוק? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  19. Started by KavKazoon,

היי יש לי נוקיה 95 ואני צריך תתוכנה הזאת עובדת Remote Desktop for Mobiles מישו יודע איך אני משיג כמובן בחינם בלי כסף

20. Started by Oranili,

לא מצליח להעביר ממחיצת C לD כמה גיגות... הוא פשוט לא נותן לי אין שגיאה או משהו הוא מפעיל הכל מחדש ואומר שהוא עשה COMPLETED ובסוף אני רואה שהוא לא העביר כלום ... מה עושים?

21. Started by rjjb7,

מחפש תוכנה לגיבוי המחשב המקיימת את הדרישות: - חינמית - בעלת אפשרות לגבות בהתאמה אישית שלי, כלומר, ישנן תיקיות על הכונן שאין ברצוני לגבות, עליה לאפשר לי אופצייה כזאת. תודה מראש.

22. Started by m_g,

יש לי מספר מחשבים שמחוברים באותה רשת ואני מעונין לצפות בהם דרך אחד המחשבים, אני לא מחפש תוכנה שתשלוט בהם אני מחפש תוכנה שרק תאפשר לי לראות מה עושה האדם שעובד על המחשב. אם יש תוכנה שמאפשרת את זה וגם אפשרות שהם לא יוכלו לדעת שאני צופה בהם זה מצוין. תודה רבה.

23. צריך המצלצה לתוכנת אנטי וירוס ל-Windows Vista Ultimate 64 bit תודה מראש!

24. Started by acoca_net,

שלום רב! אני מעוניין לדעת מהם האנטיוירוס, האנטיספיוור, והפירוואל הטובים ביותר היום בשוק.

25. כשאני מפעיל אותה, נפתח לי המסך פתיחה שלה( ריבוע קטן ואומר לי שהוא סורק את הרכיבים) ופה התוכנה נתקעת (לא מגיבה) התוכנה לא מגיעה למסך שניתן להריץ אותה, ניסיתי כמה פעמים להתקין ולמחוק. יש פיתרון?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.