עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yuuu,

היי . יש לי בעיה כזו - אני מעוניין לבצע פירמוט מלא למחשב , ועם זאת , לא להתחיל להתקין מחדש הכל , משום שיש לי גיבוי GHOST מוכן . הבעיה היא , שברגע שמבצעים RESTOR בGHOST , הוא מעתיק את הקבצים החדשים על הישנים , ונוצר "סלט" , ולא מבוצע פורמט מלא . רציתי לבצע פורמט ואז להריץ את GHOST , אבל נתקלתי בבעיות - לא הצלחתי להשיג דיסקט פלופי 1.44 פועל כדי להשתמש בו בבוט , אז ירדתי מהאופציה הזו . דיסק אתחול שיתאים לי - ויתן לי את שורת הכתובת וגרסאת GHOST לדוס לא מצאתי . אני נואש - בבקשה עזרה ! תודה .

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  2. איך אני מעיף ת'קו השחור הזה http://img81.imageshack.us/img81/8310/mv2player3vf.jpg

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  3. Started by avivboker,

יש כל כך הרבה תוכנות נגד וירוסים שלא יודעים מה עושה את העבודה ומה סתם ניראה יפה מישו יכול לתת לי פה שם של תוכנה חינמית אפילו שפשוט עושה את העבודה? למערכת ויסטה 64 ביט

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  4. Started by EagleX2,

היי, אני מחפש תוכנה חינמית או לא חינמית, שתדע לערוך טאגים של מספר רב של שירים בו זמנית, ולעשות אותה פעולה על כולם - לדוגמא: יש מספר שירים של Black Sabbath, שבשם של כולם מופיע משום מה גם הלהקה, ואני רוצה להוריד את זה. האם יש תוכנה שתעשה את העבודה? תודה.

5. Started by shimronfio,

היי אני מחליף מחשב בימים הקרובים ורציתי לדעת איך אני יכול לגבות את כל ההגדרות, והמעודפים ששמרתי על גוגל כרום. את הIE הצלחתי כבר לגבות, אבל אין לי מושג מה לעשות עם הכרום.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. כאשר אני מנסה להתקין את עידכון השפה של האופיס לעברית הוא נותן לי 3 אפשרויות להתקין רק שהאפשרות היחידה שהוא נותן לי לגשת(לגעת) בו זה כונן הדיסקים!! ממש ההתקנה של התוכנה הDEFAULT שלה זה הCDROM יש למישהו פתרון למצב ?? אשמח לעזרה!!

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  7. Started by J0HNiE,

שלום, אני לא חובב גדול של הכנסת דיסקים לCD-ROM אז חשבתי לעצמי היום האם זה חוקי לקחת את הדיסק המקורי ולהפוך אותו לISO ככה שאני יפעיל אותו דבר כונן וירטואלי..? למה אני רוצה לעשות את זה, הכונן שלי כבר ישן והוא לא צורב כמעט ולאחותי יש את הדיסקים של הסימס + כל החבילות הרחבה ואני משחק BF2 די בקביעות וכל פעםשאני מכניס את הדיסק שומעים את הכונן עובד כמו בולדוסר ואני שם לב לשריטות לאחר שאני מוציא את הדיסק מהכונן. ובנתיים אני לא כסף לכנון צורב חדש ואני גם לא רוצה להרוס את כל הכונן לגמרי. הוא עדין עובד ואני ישתמש בו מתי שאני באמת צריך. אז כל הרעיון הוא להפוך דיסקים לISO ולשחק איתם דרך הכונן הוירטואלי במקום להכניס את הדיסק לכונן. האם זה חוקי? :s05:

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  8. Started by gal1304,

יש לי נורטון אנטי וירוס לדעתי גרסת חברות למעט הסרה מלאה של התוכנה איך ניתן להפסיק את פעילות האנטי וירוס? ניסיתי הכל ללא הצלחה כולל נסיון בעצירת האנטי וירוס משורת התהליכים גל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. אני מחפש תוכנת המרה לקבצים האלה.... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  10. Started by moris,

היי מחפש תוכנה להמרת קובץ MP3 לפורמט MIDI תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  11. Started by Phobus,

שלום לכולם, אחרי הפסקת חשמל מצערת (נדמה לי שזהו האירוע המקדים לתחילת הבעיה) האיסיקיו הפסיק לשמור לי את המשתמשים וססמאותיהם. ז"א אני כל הזמן חייב לרשום את מספר האיסיקיו והססמא מחדש למרות שאני כל פעם מסמן "וי" ב-save my password או auto login. איך אני פותר את הבעיה? כמו כן, איך אני מגבה את היסטוריית השיחות באיסיקיו? מחשב אחר שלי עבר פורמט אך שמרתי את תיקיית ה-icq (וגם תיקיית הקבצים של ה-icq) איך אני יכול להשתמש בהם בהתקנה חדשה? או בכלל במחשב אחר?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  12. אחותי רוצה ללמוד פוטושופ, יש איזה ספר מומלץ או אתר טוב בעברית בשבילה?? היא מתחילה אז לא משהו מתקדם מידי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. Started by almog333,

שלום רב, אני לוכד וידאו ממצלמת וידאו דיגיטלית של סוני למחשב בחיבור USB דרך MOVIE MAKER 2 והסרטון יוצא לי הפוך כל הזמן. יש למישהו מושג איך אני מסדר את זה? בתודה מראש

14. Started by silky,

הכוונה היא לא לToolbar במובן הקלאסי. אלא למן סרגל קטן שמופיע בכל תיבת טקסט באקפסלורר. צירפתי קובץ שיסביר בדיוק מה זה. יש לי את IE7pro אולי זה קשור, למרות שלא מצאתי בהגדרות משהו רלוונטי. השאלה: איך מסירים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  15. Started by rony1880,

היי ראיתי שיש תוכנה כזו להורדת דרייברים של AMD בלבד, האם מומלץ להשתמש בה , או שיש תוכנות אמינות יותר? רוני

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  16. Started by Eternal Bliss,

שלום. אני מחפש תוכנה שאני אוכל לערוך קבצי MIDI, כל מה שאני רוצה זה להקטין קבצי MIDI(להגדיר לו איפה ההתחלה ואיפה הסוף וזהו). אני כבר מחפש שעות ולא מוצא כלום, בתקווה שמישהו פה יעזור. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  17. Started by dids22,

יש לי בעיה עם המהירות כאלו ההורדה בכללי בסדר אבל כמעט תמיד איזה מגה אחד לפני שהוא מסיים להוריד את הקובץ המהירות יורדת אבל ממש יורדת לפחות מ k אחד יש אולי אפשרות לסדר את זה? גם אצלכם זה ככה?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  18. Started by adiomri,

מעונינת בהמלצה : אני מתלבטת האם כדאי לרכוש תוכנה המאפשרת גיבויים מתוזמנים נניח כל ערב בשעה מסוימת ואשר יודעת לגבות רק מה שהשתנה מהגיבוי הקודם. איזו תוכנה מומלצת גם לגיבוי של מחשב חדש כפי שהיה ביום רכישתו כולל מערכת הפעלה ודרייברים וגם לגיבוי קבצים שוטפים. האפשרות השניה היא לרכוש במקום תוכנה דיסק קשיח חיצוני. ואם כן האם יש איזו המלצה? האם צריך גם תוכנה נוספת או מספיק הדיסק החיצוני. ראיתי בחנות מסוימת את הדבר הבא: WDG1U800E - 80 GB External Drive USB 2.0 -WD My Book Essential Series האם מישהו מכיר? יכול להמליץ? מאד חשוב לי לא לאבד שום מידע אם חלילה מתרחשת קריסה טוטאלית (והיתה לי פעמיים כזו וזו חוויה ממש מפוקפקת..)

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  19. Started by kikkler,

אני עושה login לאתרים ומסמן remember לססמא, אבל לאחר סגירה ופתיחה של הדפדפן צריך להכניס של login ו-password. ב- options->security התיבה של remember passwords for sites מסומנת וב- saved passwords אני ממש רואה את כל הlogins וה-passwords לאתרים שבחרתי לזכור ניסיתי uninstall והתקנה מחדש, לא עוזר הדפדפן מעודכן לגרסה האחרונה הבעיה מופיעה לי רק בwindows (בלינוקס זה בסדר) הצעות?

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  20. Started by davidcohen,

שלום ! אני משתמש בתוכנה Acronis True Image Home 10.0 כדי לעשות שיחזור למערכת שלי. אני דיי בטוח שעכשיו יש לי וירוס או טרויאני על המחשב אם אני עושה שיחזור לכונן C הוירוס הזה לא יהיה יותר ? (כמובן שאני משחזר מצב שלא היה לי בו את הוירוס) תודה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  21. Started by boogie,

ערב טוב לכולם ! אחרי חיפושים ארוכים מצאתי דרייברים ל WINDOWS 7 לכרטיס Creative Live ! 5.1 עכשיו הכל יופי ומעולה יש לי מערכת של LOGITECH דגם : Z-5500 עכשיו כשהייתי עובד עם XP הכרטיס היה מזוהה לבד והייתי שומע במערכת על פונקציה של 6 CH DIRECT והיו שומעים ממש טוב וכל הרמקולים היו עובדים ב WINDOWS 7 כשאני מנסה לשמוע על הערוץ הזה אני שומע רק 2 רמקולים וסאב לכן אני צריך לעבור לערוץ של STERO X 2 או PLAY MOVIE בערוץ של STREO X2 שומעים די קרוב לאיך ששמעו בערוץ 6 CH DIRECT אני רוצה לחזור שוב ולשמוע בערוץ הזה סרטים או מוזיקה א איך אפשר לסדר את זה ?? זה חשוב מאוד =]

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  22. Started by the kooks,

למישהו שאני מכיר,יש בעיה במחשב הוא לא יכול לראות צבעי רקע בדפדפן IE. חשבתי שהוא בטעות נכנס לאפשרות אינטרנט>נגישות> ביטול צבעי רקע אבל זה לא מבוטל... מישהו יודע איך אני עוזר לו? שאלתי חברים והאפשרות היחידה שאין צבעי קרע שהם מכירים זה לעשות ביטול בהגדרות וזה לא זה... תודה..

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  23. האם בגירסאות החדשות, של בבילון ופיירפוקס, נפתרה בעיית התירגום, או שעדיין צריך לעבוד עם לשונית של אקספלורר כדי לתרגם כראוי?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  24. Started by itayy009,

לא מצליח להתקין מערכת הפעלה שהבוט עולה אז אני לוחץ 2 לעלות תמערכת הפעלה והוא רושם לי הודעת שגיעה non-System disk or disk error replace the disk and press any key עכשיו ניסיתי כמה הגדרות בביוס ואני לא מבין מה הבעיה הארדיסק תקין לחלוטין אני השתגעתי האמת מהשגיעה תודה למי שעוזר אני טכנאי pc ככה שאני היתעסקתי עם רוב התקלות אז רק מי שמיקצועי בבקשה ומכיר תתקלה שיענה תודה ויום טוב

25. Started by SHAY951,

אני שואל בשביל חבר ....הוא רוצה תכנה שתקח סרטון קצר ותהפוך אותו לאנימציה בקובץ GIF. יש חיה כזאת?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.