עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dannygnh,

איך ניתן לצרוב 750 mb על דיסק שמכיל mb700 בתוכנת clonecd

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by M.G.,

האם הרצה של תוכנות במקביל להורדת קבצים בתוכנות כמו ביטורנט יכולה להשפיע על מהירות ההורדה? אם נגיד אני מריץ משחק או תוכנות כמו אנטיווירוס או IE, בזמן שאני מוריד קבצים - האם זה משפיע לרעה או לטובה על מהירות ההורדה?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by Jenia24,

שלום! אני מחפש תוכנה שבודקת אם התוכנות במחשב מעודכנות , אני אשמח לקבל לינק או המלצה לתוכנה כזאת תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by frikazoid,

כשאני עושה שמירת קובץ ה-wav הוא עושה לי שגיאה (ראו בתמונה את השגיאה) מה אני צריך לשות תודה לכל מי שעזר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by HeaT-SinK,

זה תוכנה קלה שאתה מלה תמדיד מ10 אלף עד 20 אלף וזה ממהיר כביכול את הXP איך הוא עובד? על ריג'יסטרי טוויק? מישהו יודע מה זה ה10000-20000 הזה? http://www.downloadatoz.com/speeder-xp/screenshots.html

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by sharon-p,

מבקש עזרה בהדרכה של התוכנה הזאת מנסה להמיר סרטים לדיוידי ולא מצליח

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  7. Started by HilaX3,

כבר כמה זמן יש לי בעיות במסנג'ר, הוא כל הזמן מתנתק. כשאני פותחת חלון שיחה, כשאני מנסה לשנות שם. בהתחלה זה היה מקפיא את החלון והופך אותו לשחור ואז הייתי נאלצת לסגור הכל, ולפתוח מחדש. וכעט, זה פשוט מנתק אותי. אשמח לעזרה בשפה פשוטה כי אני לא כ"כ מבינה ברכיבי תוכנה של מחשב. הוספה : יש לי ווינדוס 7, המסנג'ר הכי חדש, וניסיתי כבר למחוק ולהתקין מחדש.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  8. אני אישית משתמש בתוכנת eMule.0.48a.Razorback3.Next.Generation.v4.11. שהיא אחת הטובות אבל היא לא מורידה בקצב מי יודע מה . אני שומע מחברים אצלי בעבודה שטוענים שהם מורידים סרט שלם של 700 מגה בחבילת גלישה של 1.5 מגה בכמה שעות . יש דבר כזה ?

9. Started by dids22,

אני יודע שכבר דברו על זה אבל בכל דיון מדברים על תכנת אחרת אז מה התכנה שאתם ממליצים עליה? אפשר מדריך בשבילה (בעברית)-כמובן אם יש . אם אין אז באנגלית ועוד דאלה מה ההבדל בין vcd ל svcd??איפה רואים יותר טוב ??שומעים יותר טוב?? ואם אני יפעיל תתכנה זה יפגע לי במהירות הורדה??כמו ב אימיוול ביטורנט ועוד?? ד"א ראיתי שתי תוכנות שהמליצו עליהם בסטיקי אבל אני צריך מדריך והיו עוד עוד כמה שאלות אז פתחתי תרד

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by elior021,

חברה אני צריך עזרה אני שומר סרטון שערכתי ב בmovie maker ואני לא מצליח לשמור אותו כל רגע האחוזים עולים במקום לרדת

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  11. שלום לכולם, בנייד DELL של אבי הWMP לא נותן לו לצפות בכל הסרטים,האם אני צריך חבילת קודקים?? ואם כן איזו חבילה תואמת ויסטה באופן מלא?? ועוד דבר קטן,איך אני בוחר בWMP של ויסטה איזה קבצים לנגן(דוגמת AVI MPEG MP4 וכאלה כמו שיש בסימונים בWMP של XP)?? בדקתי בTOOLS ולא מצאתי שם שום איזכור לגבי זה,אז אודה למי שיסביר איפה מוצאים את זה. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by doker,

התקנתי את tightvnc . כאשר אני משתמש ב viewer הכל עובד כצפוי, אבל כשאני מנסה להשתמש דרך הדפדפן זה לא עובד בנתיים אני מנסה לעשות את זה ברשת בבית. כשאני כותב במחשב שאני רוצה לשלוט בו 192.168.2.101:5800 אני רואה שזה מזה ומציג לי עמוד של התוכנה(הוא כותב שאני לא יכול להתחבר למחשב עצמו כלומר לעשות LOOP) עכשיו כשאני מנסה ממחשב אחר ברשת להיכנס לזה אז הוא פשוט מציג לא ניתן... ניסיתי גם להשתמש בIP עם 5800 וגם עשיתי Port Forwarding לפורטים האלה. אני לא מבין למה אני לא מצליח להיכנס אני כמעט בטוח שיש משהו בראוטר שמונע מזה להיכנס יש לי ראוטר של edimax. תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  13. חיפשתי ברשת וכל מה שמצאתי זה מלפני 3-4 שנים... מחפש משהו עדכני. תודה!

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by jumper-man,

יש לי בעייה שאני מנסה להוריד מספר קבצים מהאינטרנט שכל אחד מקישור אחר. אני לא יכול להוריד יותר משני קישורים בו זמנית. שאני מנסה להוריד את השלישי אז הוא מציג את חלון ההורדה אבל רק שהקישור אחד מהשניים מסיים להוריד אפשר להתחיל להוריד את השלישי. מה הבעייה? איך אוכל להוריד יותר משני קישורים בו זמנית? תודה

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by Booobb,

שלום רב, לאחרונה התחלתי להשתמש עם iTunes בשביל ה iPod שלי ואני חייב לציין שהיא לא הכי פשוטה.. בעקרון מה שאני לא מבין זה איך עובד העקרון שלו, אם הבנתי נכון כל מה שאני מעדכן ב Library (מוסיף\מוחק\עורך שירים) מתעדכן מיד עם חיבורו של ה iPod. גם כשאני מוחק משם שירים, השירים נמחקים מה iPod. עכשיו הבעיה שלי היא שעוד כחודש אני אשהה בחו"ל לכמה חודשים, ושם אני אתקין iTunes חדש כמובן - אבל מה יהיה כאשר אני אחבר את ה iPod וה Library יהיה ריק. הוא בעצם ירוקן לי את האייפוד. אני יודע שאני מפספס משהו, פשוט לא הצלחתי להבין מה לעשות.. בעקרון מה שאני רוצה זה שרק שירים שאני מוסיף ל Library או עורך את התגית שלהם, רק אז שזה יעדכן את האייפוד ולא במידה ואני מוחק שיר מה Library. אם מישהו הבין ויכ…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  16. כל פעם שאני פותח את האינטרנט אקספלורר אני מספיק לגלוש שתי דקות עד שמופיעה שגיאה של SEND\DON'T SEND... זה ממש חריף, לא איזה בעיה של פעם ב... מה אני יכול לעשות כדי לפתור אותה? ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, לא עוזר... המפרט מצויין ליד האוטאר. בתודה מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  17. ניסיתי להוציא מקובץ RAR קובץ שגודלו כ-4.6GB והוא לא נותן לי ורושם לי שאני צריך NTFS. האם אפשר להשתמש ב-FAT32 כדי להשתמש בקובץ?

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by מאור247,

רציתי לדעת אם אפשר לשדרג ע"י דרייבר מ usb 1.0 ל usb 2.0??

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  19. מה אפשר לעשות ?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  20. Started by yahalom,

יש לי בעיה עם ה MSN Messenger 7.5 שלי אני מקבל שוב ושוב את בעית ההתחברות 81000306 ואחרי כמה ניסיונות הוא מתחבר בהצלחה ונופל שוב בשלב מסויים ... השמח מאוד לשמוע פתרון

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by ddvir,

שלום יש לי מישחק דפדפן השם של המישחק powerchallenge וכל פעם שאני מנזסה ליתעון תמישחק הוא מסקש ממני להתקין JAVA ושאני מתקין הוא נותן לי תבעיה הזאת בתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=imz4mydywz0m.bmp מה לעשות "??? http://www.siz.co.il/my.php?i=imz4mydywz0m.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=imz4mydywz0m.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=imz4mydywz0m.bmp

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by creek,

תוכנות לא מוצאות לי כלום כבר הרבה זמן, וזה כבר חשוד נ.ב תעשו אולי איזה סטיקי של hijackthis, עדיף מאשר שכל אחד יפתח ת'ראד משלו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  23. Started by assaf990,

שאלה שניה: האם יש בזה תקן עולמי? כלל מקובל?

24. Started by blanco,

יש לי נרו 6.3.0.3 הבעיה שלי היא : ברגע שהתקנתי סרויס פאק 2 הנרו נותן הודעת שגיעה ולא צורב יותר . משהו יודע מה לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  25. Started by sergey_k,

מישו יודע איך אני יעשה את זה לסאונד AC3 ? עשיתי חיפוש אין תשובה לזה.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים