תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
תוכנה זו גורמת לשני מחשבים ברחבי האינטרנט להפוך למחשבים שנמצאים כאילו ברשת ביתית. פעם הייתי משתמש בתוכנה והייתי מתחבר לאותו אדם. עכשיו הוא מחק את הרשת וניסינו לפתוח חדשה. עכשיו אני רוצה להתחבר אליו ופתאום אני לא יכול, הכפתור האמצעי למטה בצבע אפור. והגרסה היא הגירסה הכי חדשה... קיצר אני צריך שתסבירו לי איך אני גורם לכפתור הירוק למטה באמצע (שנראה עכשיו בצבע אפור) לחזור להיות לחיץ. תודה, גדי.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי 7800GT עם הדריברים 77.77 הורדתי את הדריברים החדשים והוא מקפיץ לי הודעת שגיאה באמצע ההתקנה http://img156.imageshack.us/my.php?image=228bs4.jpg מה יכולה ליהיות בעיה??
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
המממ לפני בערך כחצי שנה-שנה חבר הזמין לי מחשב (בתקופה שיצא 7800GT) ואני לא מבין כלום במחשבים ואני רוצה לבדוק מה המפרט שלי. אני יודע שיש תוכנות באתר והורדתי אותם, אבל אני רוצה לעשות מפרט מסודר ואין לי מושג מה בא קודם . (מעבד, לוח אם ) בבקשה תעזרו לי! תודה מראש (אהה יש לי RIGHTMARK MEMORY ANALYZER וCPU-Z)
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
בקרוב יהיה לי מחשב חדש ורציתי לפצל אותו לפחות לשלושה כוננים . יש למישהו מדריך איך לפצל דרך ה-FDISK ?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אי משתמש היום עם ה- Kaspersky ומאוד מרוצה אבל אני מעוניין בעוד אחד. הבעיה שלא מצאתי כזה שלא יתנגש עם ה- Kaspersky יש למישהו המלצה?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
בעת הפעלת סירטוני ווידאו הם מוצגים בגוון אדום (קורה בנגן WMP) ובנגנים אחרים הם לא מוצגים לא בכלל, רק שומעים מוזיקה. זה קורה בכל פורמט שאני מפעיל. הורדתי Codec וזה לא עזר. אשמח אם תעזרו לי, אייל.
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אז ככה זה המסך: http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=242&PHPSESSID=ef8c7f70133cdbe2d99f4fea2cb84400 אני רוצה תוכנה שאני יכל לשנות את הרזולוציה כשאני עובר למצב TV ויחזיר אוטומתית את הרזולוציה חזרה למצב הקודם כאשר אני חוזר למצב הקודם (אם יש דבר כזה)
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שמידי פעם המחשב עושה ריסט מעצמו , קרו לי 2 מקרים היום שהמחשב סתם עשה ריסט מעצמו. אני משתמש באקס פי סרביס פאק 2 , חומות האש של הסרביס לא מופעלת כי אני משתמש ב בחומת אש של kerio גרסה 2.1.4 ומשתמש באנטי וירוס נורטון 6 האם כל זה לא מספיק כדי להגן על המחשב שלי ? לא נראה לי שזה עוזר , כי בסוף כל יום , כשאני מריץ את ה ad aware אני מוצא לפחות 5 או 6 תוצאות בצבע אדום.. האם הגרסה של הקריו לא טובה ? פשוט שניסיתי להשתמש בגרסאות אחרות של התוכנה , הם גרמו למחשב שלי להתקע עם מסך כחול ולאבד זכרון dump. יכול להיות שיש לי torjan במחשב ? ובגלל זה יש את הבעיות של האתחול ? ועוד משהו ,אני גולש עכשיו בלי חייגן. וכשגלשתי עם חייגן לא קרה לי אף פעם מקרה כזה , וכמעט אף פעם לא ה…
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס טלויזיה, התקנתי את הדרייבר וכל התוכנות שבאות עם הדיסק. התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס היא WinTV, איתה אני מצליח לעשות RECORD, אבל זאת תוכנה די דפוקה שעושה מלא בעיות. לכן הורדתי והתקנתי את WinDVR3, אבל כאשר אני לוחץ לעשות RECORD קופצת לי שגיאה; "the specified capture format is not supported on hardware" למישהו יש מושג על מה מדובר? ועוד משהו, השלט שאני מקבל עם הכרטיס, שולט רק על התוכנה WinTV, יש דרך להפוך את WinDVR3 כברירת המחדל? אף על פי שלשלט אין ממש שימוש, אני משתמש רק בשלט של הממיר.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
לאחרונה קופצים לי כל מיני אתרים להיכריות לרינגטונים וכיוב'. ב GOOGLE TOOL BAR חסמתי את הפופאפים. הרצתי AD-AWARE ו SPY BOOT וכלום לא עוזר ,בדר"כ הלוגו של האתר הוא CID . לפני כ3 חודשים היתה לי בעיה עם תוכנית בשם SVCHOST שהיה רושם לי שהיא ביצעה פעולה לא חוקית , זה נורא הפריע לי בתפעול המחשב עד שבסוף מחקתי אותה. יכול להיות שבגלל זה כל הזמן קופצים לי האתרים האלו? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מחפש אנטיוירוס, ופייר וול, שמספקים את ההגנה המקסימלית ביותר. תודה
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
חיפשתי ברשת וכל מה שמצאתי זה מלפני 3-4 שנים... מחפש משהו עדכני. תודה!
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ולהוספת תמונה לאלבום בשביל הנגן שיראה את התמונה, בתודה, יאן.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי נייד Dell XPS M1710 והתקנתי עליו vista. הבעיה היא שבתוכנה bsplayer לא רואים וידאו אבל כן שומעים ובמדיה פלייר וגם ב- mv2player רואים ושומעים תקין אבל אני לא אוהב לעבוד איתם ואני גם לא אוהב לא לפתור בעיות. הקודקים שניסיתי להתקין הם:[/FFDShow MPEG-4 DivX 6.6 Koepi's XviD Codec DivX Free XP Codec Pack Codec Pack All in 1 K-Lite Codec Pack K-Lite Mega Codec Elecard MPEG decoder power dvd 7 אני מקווה שיש יש למישהו רעיון כי אני די מיציתי את הידע שלי בנושא. תודה מראש למשיבים.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח קובץ של וינרר של שישה חלקים, הוא פותח את החמש הראשונים וכשהוא מגיע לשישי הוא מראה שגיאה ובה כתוב: Unexpected end of archive? קרה למישהו? יש אפשרות לתקן את זה?או שחייב להוריד את הקובץ מההתחלה תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום אני מחפס תוכנת פקסים בעברית שתוכל לשלוח ולקבל פקסים שתהיה פשוטה ויעילה תודה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
התקנתי במחשב של חברה שלי את המסג'ר החדש ישר אחרי הפירמוט..הכל הלך נהדר ובאותו יום הוא פעל. למחרת כשהיא באה להתחבר אז הוא מציג לה את ההודעה שצירפתי בקובץ JPEG והוא עד היום מציג לה את זה אחרי שעשיתי מלא RESTARTים ומלא התקנות מחדש וכו' לישהו יש פיתרון.? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר תוכנה שמצלמת תמונות מWEBCAM ומציגה אותם נגיד דרך HTTP אבל שיש לה אפשרות להיות מוסתרת בWINDOWS?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי שני בעיות מתי שהמחשב עולה הוא מוציא לי שני הודעות שגיאה 1-"אין אפשרות לאתר את הקובץ SVCHOST.EXE" 2-"שגיאה בטעינת NVCPL המודול שצויין אינו נמצא" איך אני פותר את זה?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מבקש עזרה בהדרכה של התוכנה הזאת מנסה להמיר סרטים לדיוידי ולא מצליח
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני מחפש freehand 8 ולא מוצא, מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום. יש לי את התוכנה real flow גרסה 4. איך אני יכול לקחת אוביקט שעשיתי בMAX ולפתוח אותו בתוכנה? וגם איך אני לוקח את מה שעשיתי בתוכנה ופותח בMAX. משום מה כאשר אני פותח קובץ 3DS או כל קובץ תלת מימד זה או אומר שאין את הקובץ או שיש בעיה. מה אני יכול לעשות ובכלל האם יש תוכנה אחרת שעושה את אותו הדבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם התוכנה הנ"ל, אני לא מצליח למצוא את הגירסא המלאה שלו. הורדתי את המסור 3 בפורמט הבא: Saw.III.UNRATED.DVDRip.XviD.Heb-Sub.By.MovieMaker.www.ILPD.us ואני הרי רוצה לצרוב את זה שיהיה אפשר לראות את זה בדי.וי.די. אני צריך להמיר את זה בתוכנה הנ"ל והעניין הוא שאני צריך את הגירסא המלאה. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושה הוסף קובץ, התוכנה קוראת אותו ואז מתרסקת. הסרה של התוכנה גורמת לכך שה- classic media player מתרסקת כשאני מנסה לצפות בסרט. מה לעשות? חוצמיזה, מישהו מכיר תוכנה טובה אחרת שמוסיפה כתוביות לצמיתות? (לא חובה שתדע גם לצרוב)
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אנשים, מה אפשר לעשות אולי אתם יודעים איפה אני יוכל למצוא תוכנה כזאת. בעיקרון יש לי 3100, ואני יכול להפעיל רק קבצי 4 פולי. תודהה..
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-