תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אנשים!! אני משתמש בDC++ וכל ארוץ שאני נכנס אני מקבל: kicked out:PFIUS מה זה ?????????
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מחיצה אחת של 80 ג'יגה. הוא מאוד עמוס (~10Gb פנוי) וברצוני לבצע גיבוי למידע שבו. למחשב יש כונן צורב דיוידי שיכול לסייע בגיבוי. מהי השיטה הכי טובה לבצע את הגיבוי הנ"ל (לפצל? וע"י איזו תוכנה עדיף? לגבות ולצרוב ע"ג דיסקים של דיוידי? שיטות יצירתיות אחרות?)
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אמנם מערכת ההפעלה עליו, אבל אני דואג לעשות לו Defrag עם Diskeeper 2009 (פעם בשבועיים בערך נכנס ובודק מה מצב הכונן לפי התוכנה- ופועל בהתאם). כונן ה 1.5TB מהסדרה השקטה של SEAGATE עובד במהירות הגיונית (ויותר גבוהה) ממוצעת של כ 75MB עם MAX 95MB. האם הכונן בדרך למות? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש שם כל מני אפשרויות איחוי לדוגמה : complete/name, space,stealth ועוד, מה עושה כל אחת? ומה הכי עדיף?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתוכל לחסום תוכנות שאני יבחר לחסום ותמנע מהם גישה לאינטרנט, אבל לא תוכנה כמו FireWall, אני לא רוצה גם הגנה מפני פורצים אלא רק לחסום תוכנה מסוימת. תודה מראש, מתן.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש לי באייפון כמה סירטונים שאני רוצה להעביר למחשב שלי ולצפות בהם מתי שאני מנסה לפתוח את הקבצים בכל תוכנה שיש לי במחשב שמיועדת לצפיה בוידאו הקבצים לא מנגנים יש אולי איזה תוכנה (עדיף חינמית ) שיכולה לבצע המרה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן אינטרנט אקספלורר 7, ועכשיו כל פעם שאני לוחץ על לינק יש צליל "צטק" משהו כזה. איך מבטלים אותו? הוא שיגע אותי
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה אני שומר סרטון שערכתי ב בmovie maker ואני לא מצליח לשמור אותו כל רגע האחוזים עולים במקום לרדת
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
התקנתי את tightvnc . כאשר אני משתמש ב viewer הכל עובד כצפוי, אבל כשאני מנסה להשתמש דרך הדפדפן זה לא עובד בנתיים אני מנסה לעשות את זה ברשת בבית. כשאני כותב במחשב שאני רוצה לשלוט בו 192.168.2.101:5800 אני רואה שזה מזה ומציג לי עמוד של התוכנה(הוא כותב שאני לא יכול להתחבר למחשב עצמו כלומר לעשות LOOP) עכשיו כשאני מנסה ממחשב אחר ברשת להיכנס לזה אז הוא פשוט מציג לא ניתן... ניסיתי גם להשתמש בIP עם 5800 וגם עשיתי Port Forwarding לפורטים האלה. אני לא מבין למה אני לא מצליח להיכנס אני כמעט בטוח שיש משהו בראוטר שמונע מזה להיכנס יש לי ראוטר של edimax. תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
חיפשתי ברשת וכל מה שמצאתי זה מלפני 3-4 שנים... מחפש משהו עדכני. תודה!
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
או קיי יש לי בעיה חמורה עם המקודדים אין לי מושג איזה להשים כל מה שאני תמיד מתנגש ותמיד הורס אז אם למישהו יש את כל המקודדים או יש למשהו הצעה איזה מקודדים להשים שלא יתנגשו אחד בשני יש לי גם רעידות בסרטי xvid אז שהמקודדים יטפלו בזה ואם למישהו יש איזה pack שבתוכו יש את כל מה שאני תריך זה יהיה ניפלא... ואם תוכלו להשים לינקים ישתבח שמכם.... ;D ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב windows photo gallery המובנה של ויסטה . אני מחפש תוכנה קלה ומהירה אם יש כזאת שיותר נעימה לעין מאשר המובנת של ויסטה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כנראה שיש לי בעיה בדיסק הקשיח מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמוצאת שגיאות בדיסק? (אבל לא של ווינדוס)
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש תוכנה שקוראת את הקבצים של QUICKTIME ויכול לפרוש אותם לכל הסך או לפחות לשים פסים שחורים למטה ולמעלה מה שבעצם המדיה פלייר עושה. כי אם אני רואה סרט בQUICKTIME ופורש אותו אל הטלוויזיה זה ממש לא כייף לראות את הDESKTOP שלי ברקע של הסרט(למרות שהוא יפה ) תודה.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
איך אני יכול להקטין את הרזולוציה של התמונה???
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מפעיל את הספיד פאן ורואה רק CPU את כל השאר אני לא רואה בכלל לא את הטמפ' ולא את הסיבובים של המאוורים וגם לא את הוולטאג' תעזרו לי בבקשה תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
צרבתי DVD עם DVD Decrypter, אחרי הצריבה הוצאתי את הדיסק מהכונן והכנסתי אותו שוב, המחשב לא זיהה אותו ואמר שאו שהוא Corrupted או שהוא לא מותאם ל - Windows. בסלון הDVD הצרוב עובד טוב מאוד. מה יכולה להיות הבעיה ??! בדרך כלל נתקלים בבעיות הפוכות ( שזה לא פועל בסלון אבל כן פועל במחשב ) ... האם לצרוב שוב ?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קיימת ב-calendar של אוטלוק 2003 תופעה מוזרה: חגים ואירועים שנתיים מופיעים פעמיים בשני תאריכים עוקבים בכל שנה. אני חושב שהתאריך המוקדם הוא התאריך הנכון, והשאלה איך אני יכול למחוק באופן גורף את כל החגים שבתאירך המאוחר ?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שאני פותח אותה ולוחץ על בדיקה זה עושה שגיאה כזאת: http://img367.imageshack.us/img367/851/ssdddsse9.jpg
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
למי שיש תוכנה שיכולה לפתוח מסמכים של Winword מתקופת החלונות 3.11 או משהו שיגרום לוורד של XP לפתוח את זה אני פשוט סוגד לו!! אני ממש חייב את זה...!!! תודה!
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אם כן בבקשה עזרו לי איך עושים את זה? אם לא אז איזה תחליף יש למי שרוצה לעשות קידוד לMP3 ? תודה..
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הי לכולם, כשאני מנסה לפתוח אתר אינטרנט מסוים, מתקבלת ההודעה שבקובץ המצורף. יש לי vista האם תוכלו בבקשה לומר לי מה אני צריכה לעשות כדי לאפשר את עליית האתר? תודה, מיכל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
הורדתי כמה סרטים בפורמט XVID עם תרגום מובנה... כל סרט, או יותר נכון סרטון, שוקל 350 MB... רציתי לדעת עם בעזרת תוכנת שממירה לפורמט DVD [כגון WINAVI] אני אוכל לצרוב את כל 4 הסרטים שהורדתי על דיסק אחד של DVD... לא רוצה VCD וכו' אלא רק DVD... האם זה אפשרי??? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, התעוררתי הבוקר לגלות שכרטיס הקול החליט להפסיק לעבוד , מציג הודעת שגיאה על הדרייברים או משהו בסגנון .. בדקתי בEVEREST בקשר לכרטיס קול וזה מה שיצא הורדתי דרייברים מהאתר של ה SiS האלה, אך אני לא מצליח להתקין אותו אשמח לעזרה, תודה :'(
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
get data back בתוכנה כתוב שמתי שרוצעם לשחזר קבצים מכונן מסויים אז צריך שהכונן יהיה ריק למה? ואם אני מתקין משהו אז זה יפגע לי בשחזור?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-