תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, כאשר אני בא לצרוב CD/DVD ב-NERO שמתי לב שיש את האפשרויות צריבה הבאות: UDF,ISO, UDF/ISO כמו כן אפשרות של CD EXTRA. מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין כל האפשרויות ומתי משתמשים ולמה? או להפנות אותי לאתר שמסביר זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום איך עושים זאת באקספלורר 6 - קובעים שהוא יהיה ברירת המחדל? איך קובעים שהפיירפוקס יהיה ברירת המחדל תודה ערן
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני לא מעונין שזה יקרה חיפשתי בהגדרות שלו ולא מצאתי כיצד אפשר למנוע פתיחה של כל קישור בחלונית חדשה?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני מנסה לחלץ קובץ גדול ובאמצע זה מפסיק בגלל ההודעה הזאת: מישהו ידוע איך אני מחלץ את הקובץ? תודה
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן. הNERO שבא עם הצורב שלי עושה לי בעיות ואני מחפש גירסה חינמית (אם אפשר) של נירו, או תוכנה אחרת, ורצוי שתהייה קלילה (בemule ראיתי גירסאות של נירו ששוקלות 700 ו900MB :s05: לא הורדתי... רק רציתי לראות מה יש והחיפוש שם יותר יעיל מגוגל ;D) תודה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני צריך שמות ספרים. הטובים בתחום. אני אשמח לעזרה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הורדתי משחק לפלייסטיישן והמשחק מפוצל לכמה קבצים עכשיו אני רוצה לחלץ אותם וכשאני מחלץ אחד אז הוא לא נותן לי הוא אומר שהקובץ פגום ? איך מנטרלים את זה???
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
משום מה כל הקבצים שהורדתי עם התוכנה נעלמו אבל הם נשארו לי ב-temp folder יש למישהו מושג איך אני מחזיר אותם להורדות??
-
אני צריך סקריפט שלוקח שעה ומכפיל אותה במספר לצורך העניין 10:00 AM כפול 20 = 200 יש דרך להפוך את ההמספר של השעה למספר רגיל. ניסיתי לחפש בגוגל ולא הגעתי רחוק..
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מקאפי איתר לי את הטרויאני הנ"ל, מודיע לי שאותר ונמחק, אבל בכ"ז, כל שניה, אחרי שאני מאשר, קופץ חלון חדש עם קובץ EXE אחר שנגוע. הבעיות: 1. הקישור לאתר של מקאפי לא מציע פתרון (או שלא מצאתי את הREMOVAL) 2. הPATH שהוא טוען שהקובץ נמצא שם הוא: C:\system volume information אבל אני לא מצליח להגיע לPATH הזה. איך אני מוריד אותו, ואיך אני מגיע לPATH הנ"ל???
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי תכונן WD 250gb 16mb buffer עכשיו זה לא ממש קשור אבל התקינו לי ווינדוס במעבדה עכשיו התקינו לי רק כונן אחד והוא :C אין לי כונן d: זה משנה משהו? מה אפשר לעשות עם זה? :\ צריך לפרמט?
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
למה המשחק הזה : http://www.shockwave.com/gamelanding/redlinerumble3.jsp המשחק עולה אך המקשים לא מגיבים יש לי עוד מחשב עם XP ושם הכל בסדר יש אפשרות שהיה ניתן לשחק עם WIN7
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
למה זה קורה והאם יש דרך לשנות את זה? ואם זה כבר פותח כונן אז למה לא את הצורב?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
עם תמיכה מלאה בעברית. יש חיה כזאת?
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי 7800GT עם הדריברים 77.77 הורדתי את הדריברים החדשים והוא מקפיץ לי הודעת שגיאה באמצע ההתקנה http://img156.imageshack.us/my.php?image=228bs4.jpg מה יכולה ליהיות בעיה??
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מתחבר למסנג'ר, אני מקבל מן הודעה מוזרה כזאת: ניסיתי לעדכן לגירסא מתקדמת יותר, מה שכמובן לא עזר. מה ההודעה הזאת אומרת ומה אני צריך לעשות על מנת שלא תופיע יותר בעתיד?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך בבקשה עזרה בקישור לדרייבר לחלונות 7 לכרטיס קול CREATIVE SB LIVE! כל מה שאני מוצא באינטרנט לא מצליח למצוא את הכרטיס וההתקנה נכשלת. תודה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אז ככה זה המסך: http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=242&PHPSESSID=ef8c7f70133cdbe2d99f4fea2cb84400 אני רוצה תוכנה שאני יכל לשנות את הרזולוציה כשאני עובר למצב TV ויחזיר אוטומתית את הרזולוציה חזרה למצב הקודם כאשר אני חוזר למצב הקודם (אם יש דבר כזה)
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס TV שהוא מקליט על mpeg ואני מחפש תוכנה להמיר את זה כי כשאני מקליט זה יוצא קובץ גדול ... אמ אני לא בידיוק מכיר את הפורמטים אני פשוט רוצה שהתוכנה תמיר את זה למשהו יותר קטן ואיכותי (מקווה שהסברתי תעצמי טוב |: )
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
התחילו אצלי לא מזמן בעיות אם התוכנה הזאת ,אני ממיר סרטים באופן קבוע מי avi לdvd או svcd . ובסרטים האחרונים שהמרתי גיליתי שחסרים לי חלקים בתרגום אחרי ההמרה של הסרט. בדקתי את הavi של הסרט ושם הכול בסדר,הבעיה הזאת חוזרת על עצמה עכשיו כמעט בכול סרט שאני ממיר,ואני משתמש בvobsub 2.23 להדבקת התרגום לסרט וכבר מזמן ממיר אם שתי התוכנות האלה vobsub וwinavi ומעולם לא היו בעיות . אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון לזה.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לפני התקנת המשחק The Godfather עולה לי הודעה שה-directx לא מעודכן אז עידכנתי לאחרון שיצא (directx_jun2008_redist) ועדיין היא עולה מה אפשר לעשות ? והאם ניתן לשים כל תוכנה ב-Tray גם באלו שאין את האפשרות הזאת ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש למישהו תוכנה להמליץ עליה לקריעת IFO לAVI, פרט לFlaskMPEG ולAutoGK? בתודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן יש לי היום כמה דיסקים של CD שאני רוצה להעביר ל MP3... הרבה זמן לא עשיתי את זה. והיום אני עושה את זה וזה גם מאוד חשוב... אז החלטתי לעשות את ה BEST I CAN DO. התוכנה עצמה והמנוע שלה מאוד ישנים... פעם ראשונה שנתקלתי בה היה לפני כ 4-5 שנים... מאז אני בטוח שהיו שיפורים וכו' והיא בטח הייתה קיימת גם הרבה לפני שהכרתי אותה. רבים בטח גדלו על Easy CD-DA Extractor שהיא גם כן טובה מאוד... אבל בכל זאת יש טובות יותר המנוע עצמו, LAME ניתן להורדה מכאן ttp://mitiok.cjb.net/ והתוכנה עצמה, שמשתמשת במנוע ובנוסף מציאה עוד המון אופציות ניתנת להורדה מכאן http://www.exactaudiocopy.de/ תהנו ותפיקו (תפיצו :) מוזיקה איכותית כמה שיותר... יניב
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2940235,00.html הנה עוד סיבה למה לא להשתמש בIE. עוד קישור, הפעם לCERT
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-